brak logo

MSFarma Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o MSFarma Sp. z o.o.

zeris 2015-06-16 09:09:26
mała polska firma rodzinna .. ciekawe produkty, praca w przyjemnym gronie ludzi .. no i prezes firmy bardzo ok . polecam
emirates 2015-06-22 18:11:48
Jakimi autami jeżdżą pf i jak z umowami? O pracę czy jakaś działalność/dzieło/zlecenie?
6
Pracownik / ca 2015-06-24 17:27:06
zgadzam się , firma rodzinna zatrudniajaca kolegow i kolezanki; wlasnie dopiero co przyjeli dziewczyne na Krakow i po dwoch tygodniach ja zwolnili , bo kolezance z poprzedniej firmy trzeba bylo miejsca zrobic; gratulacje pani (usunięte przez administratora); mam nadzieje ze ja Pani odpowiadam :P
3
tajemniczy_wielbiciel 2015-06-24 19:51:10
Mati jest super gość, pracowity i ogarnięty i inne takie takie, no świetny łał
6
nina 2015-07-05 19:53:48
Po drugim etapie rozmów ( który wymagał dojazdu z drugiego końca Polski) nie raczyli zadzwonić.Rozumiem że odpowiedź mogła być negatywna. Brak kultury.
jag 1 2015-11-25 12:37:18
pracuje w tej firmie jakiś czas chyba od początku i nie zdarzyło mi sie, aby pensja dotarła do mnie z opóznieniem zawsze była na czas i nie było zaległości w Zus , ale pamietam pracowników którzy wylecieli z hukiem za oszustwa i narażanie firmy na koszta nieuzgodnione z szefostwem tylko samowolne jak branie faktur marketingowych od aptek na ogromne pieniądze a potem ucieczki na L4 nie zdziwię się jak to ich są negatywne komentarze. pozdrawiam wszystkich pracowników tych co pracuja krótko , tych co własnie zaczynają i tych co pracuja od dawna tutaj jak ja ...
Byla 2015-11-26 14:00:53
Od początku czyli od kiedy? Bo ja również pracowałam i nie polecam. Może jest ok ale dla ludzi z małym doświadczeniem lub bez. Były obiecanki, cacanki, wizje rozwoju etc a za moich czasów wielu poleciało bo coś się nie podobało prezesowi. I tak z kazdym-pf czy regionalny.a jeśli chodzi o opóźnienia z ZUS to prawda!
Mona 2015-11-26 15:27:46
Nie znam firmy w której lecą jak piszesz BYLA ludzie którzy mają WYNIKI ... i tutaj ja mam wyniki i pracuje rowniez jak Jag od dawna i jestem zadowolona ... Ale jak to zawsze znajdzie sie niezadowolony słaby któremu wszędzie jest źle a w cv co rok zamiana firmy bo w każdej źle.
1
mona 2015-12-10 14:45:10
proponuje sprawdzic opinie na temat znanych dużych firm są czesto bardzo złe, a wszystkim wydaje się, że wszedzie dobrze gdzie nas nie ma... tutaj naprawdę jest ok .. ale czasem ludzie myślą, że w małej firmie łatwiej sie ukryć, otóż nie jest łatwiej, bo człowiek nie jest anonimowy, więc dla ludzi którym sie nie chce bo nie... nie ma tutaj miejsca. To co jest na pewne to to, że decyzje tutaj zapadają natychmiast i to jest ok a nie czekanie jak w korpo miesiącami na jeden podpis albo zgodę to potrafi dopiero wkurzy niejednego naszego klienta.
1
Kostek 2016-02-04 13:27:55
Ludek ja pracuje tu od początku i pensja zawsze była ma czas ... Jakie obliczanie pensji według zaniżonej stawki ?... ja i każdy ma umowę o pracę ... I zgodnie z tą umową wypłacaną pensje ... Dziwny jakis komentarz ...nie pisz kłamstw bo to nieprofesjonalnie i nieeleganckie ... Zmień firme albo jak rozumiem jestes jednym z tych co wyleciał za przekręty albo niewychodzenie do pracy ... Powodzenia
mk 2016-02-17 22:11:57
W poślizg z pensjami i zaległościami w zusie nie wierzę.
Najwiekszym problemem są słabe produkty i tyle. Oprócz tymianku (którego jest na rynku mln rodzajów) żadnego sensownego produktu
Kostek 2016-02-18 11:10:14
Mk to twoje zdanie ja mam inne ... Sprzedaje wszystkie produkty MSFarma i wcale nie tymianek jest najchętniej przyjmowany w moich aptekach tylko wlasnie te inne produkty ktore dla ciebie nie są sensowne ... Moze ty tylko potrafisz sprzedawać tymianek i nic innego -:))) i chociaz zgadzam sie że tymianek jest lubiany chociażby ze względu na lepszy smak od np omegi tak mówią moi farmaceuci to zdecydowanie łatwiej i lepiej sprzedaje mi sie inne produkty w zdecydowanej większości ... Chłopak od travisto u mnie szaleje z rabatami wiec z trawienixem jako JEDYNYM troche trudniej ale w tym ostatnie nowe produkty jak MAMAgard dla kobiet w ciazy na gardło ... Czy kaszel [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez rewelka ... Dziwny ten twoj wpis albo tu nie pracujesz i jestes z konkurencji i piszesz bzdury albo pracujesz i słabo ci idzie ... A to współczuje zatem bo Szkoda ... fajna firma i fajni ludzie ale jedno pewne NIE ODPUSZCZAJĄ LENIOM i tym którzy tylko sprzedają tymianek ... tym bardziej ... Powodzenia jakkolwiek skądkolwiek jestes życzę -:)
Mk 2016-02-18 16:28:01
Po szybkości komentowania stwierdzam,że w Msfarmie zaczyna się dzień od sprawdzania opinii o firmie :p to polecenie przełożonego? :D
2
xxx 2016-02-19 20:27:17
wszędzie dobrze tam gdzie Nas nie ma...po co się obrażać nawzajem, jak się jest anonimowym to wszystko można napisać, wolność słowa w tym kraju obowiązuje i każdy ma prawo się wypowiedzieć. Ale jedno jest pewne, to jak jest w danej firmie lub nie jest może tylko pracownik napisać a reszta to tylko echo z terenu.
agness 2016-03-21 00:30:13
Ktoś wie, czy zatrudnili księgową? Chciałam wysłać cv ale zniknęło :/ Jak z zarobkami w administracji? PF mają prowizję, wiec 2,5 może ładnie wzrosnąć, a w księgowości tego nie ma.
przedstawiciel farmaceutyczny 2016-03-23 14:17:06
Dostaliśmy nowe astry do pracy w terenie super
hak 2016-03-24 19:07:48
po co się autem chwalisz? dla auta pracujesz??? na blachę lecisz?
1
Agatka 2016-07-14 09:03:13
Ja tu pracuje jest ok ..mam
Doświadczenie po koncernach ... Może nie ma tam takich kłopotów jak w małej firmie że nie ma wielkiej księgowości i czasem sie czeka na rozliczenia klienta, ale jest jeden duży plus ... Wszystkich sie zna oraz decyzja zapada natychmiast jadę do klienta potrzebuje coś sprzedać poza ramy ... W ciagu chwili wiem możesz lub nie ... A w koncernie nic nie załatwisz ...nic ... Maks 3 do 8 % rabatu zero na marketing bo przeciez reklama w Tv a ty musisz sprzedać za miliony i nigdy planu nie robisz ... Ty szatan spadaj tam gdzie będzie ci dobrze ... Hahaha czyli uwaga nigdy nigdzie ...
1
P 2016-07-14 09:16:55
Ja proponuje każdemu kto
Pracuje gdziekolwiek ....pomyślał nazwę firmy w jakiej chciałby pracować, w jakiej marzy aby pracować i poczytał tam wpisy ... Ocena 4 na 6 to bardzo dobra ocena dla firmy MSFarma i jak to bywa czasem wpisy tych którym zawsze źle .. Polecam inne .wpisy innych wielkich firm..i tych mniejszych także wymarzonych ../pozdrawiam wszystkich życzliwych i nieżyczliwych ... P
1
Archi 2016-07-14 19:56:12
Fakt sprawdziłem adamed 3/6, polpharma 3/6 ,tactica 2/6 , sanofi 3/6 ,GSK 3/6, slab 3/6
Golum 2016-07-17 22:46:32
Ja tu pracuje to prawda nie ma nas teraz wielu, kilka osób odeszło myśląc że będzie mieć lepiej , czy mają nie wiem może tak może nie . kilka zwolniono bo tak słabo sprzedawali że nie byli w stanie na paliwo do samochodu zarobić. Mam wrażenie że nie ma akceptacji na bujanie sie z wynikami musisz dać z siebie Maksa ale to też chyba nie dziwne. O dobrych ludzi walczą do końca a słabych eliminują po okresie próbnym czyli 3 miesiące. Nic w tym dziwnego. To że nie ma 20 przedstawicieli to nic dziwnego prezes mowi że to się nie opłaca i że taka duża struktura to był błąd biznesowy i że będzie maksymalnie do 10 handlowców. Przynajmniej ja znam taką wersje i nie mam powodów aby nie wierzyć. (usunięte przez administratora)
1
Monika R. 2016-07-18 18:21:11
Hmmm, może kilka słów osobiście napiszę. Pisałam o 22 bo wtedy po całym dniu jeżdżenia z Wami i chwilach z dziećmi miałam czas. Nigdy nie kazałam odpisywać o tej porze a wręcz przeciwnie. Nie wydawało się, że byłam dobra dla ludzi tylko taka byłam. NIGDY NIKOGO nie opieprzałam. Jak ktoś nie miał ochoty wychodzić z domu do pracy to raczej nie miałam go za co chwalić. Teraz.... teraz to mam luksus. Szefowa super - prosty przekaz, robie co do mnie należy. Nadal mam stanowisko kierownicze - to info dla mniej zorientowanych. Akurat wszyscy, którzy wykonywali swoje obowiązki tak jak należy są w stałym kontakcie ze mną, z niektórymi się przyjaźnie. Pozdrawiam.
1
Olka 2016-07-18 20:15:50
Mamy nowe astry i ja dostałem taką pensje o jaką prosiłam i premie też wezmę ale dużo pracuje no ale premia to coś extra czy nie ? A koleżanka dostała podwyżkę jak zrobiła plan po okresie próbnym. Szkoda że nie ma opieki medycznej , ale to w sumie nie kłopot .
ja 2016-07-18 20:18:53
Siostra Cię chyba nienawidzi
1
G 2016-07-18 20:20:58
Ja tu pracuje i jestem zadowolona ... Ale mam dobre wyniki, ci co ich nie mają nie kończą dobrze. Ale czy to zdziw ? Jedną zwolnili miesiąc temu dyscyplinarnie bo nie chodziła do pracy i nie raportowała nawet w systemie, jakaś dziwna . Chyba myślała że jej sie upiecze do tego miała najsłabsze wyniki wiec niewiadomo na co liczyła że nikt ją nie złapie?
G 2016-07-18 20:32:38
Dańcio a to
Ciebie teraz nie wywalili z hukiem ...bądźmy szczerzy w tym miesiącu za 1300 złoty sprzedałeś a w poprzednim za 7 ? A inni w tym czasie po kilkadziesiąt tysięcy złotych a w poprzednich szkoda słów miałeś 3 miesiące szansy. My tez mamy trudne tereny ale na ciebie dymac nie zamierzam a mam kilka województw tylko dlatego że ty zero potrafiłeś sprzedać ... No
Swietnie 3,5 roku i 3 firmy ? Niezły skoczek ja mam 10 lat doświadczenia i to jej moja 3 firma i mnie sie
Tu podoba. Każdy z nas ma taka sama szanse ... Pracuje tu dluzej niż ty zawijaj sie do innej kolejne 4 firmy a w perspektywie kolejnych 10 lat bedzie ich 10 bo przecież marny z ciebie sprzedawca. Powodzenia od uczciwie pracujących ludzi z daleka .
2
Pracownik zakładu produkcyjnego K 2016-07-18 20:56:13
jakiś niezadowolony? To co tu robisz ? Po co tu jesteś ? Szukaj innej pracy , zawsze jestem zaskoczony jak widzę takie wpisy. Ja mam malutkiego synka i cenie pracę szanuję.
Życzliwy 2016-07-18 23:15:31
Drodzy po co tyle złośliwości? Jak się komuś nie podoba to zawsze może zmienić pracę a ci którzy szanują prace i ją cenią zawsze najlepiej na tym wyjdą. Życzliwy
1
Życzliwy 2016-07-18 23:16:03
Drodzy po co tyle złośliwości? Jak się komuś nie podoba to zawsze może zmienić pracę a ci którzy szanują prace i ją cenią zawsze najlepiej na tym wyjdą. Życzliwy
2
Bezrobotny z Kraśnika 2016-07-18 23:26:11
Nie wiecie czy szukają pracownika do zakładu ? Chwalą że tam dobrze w tym zakładzie w Kraśniku mają ...a u nas duże besrobocie
bedziol 2016-07-19 09:13:33
A co zrobic jak nie zasluguje?
Monika R. 2016-07-19 14:08:08
Lukasz.... daj se spokój bo daremny jesteś. ... trzeba było nie robić wirtualnych wizyt i sprzedaży to by było ok.... co, nie chwaliłam cie za to - co za pech. Nie zostałbyś tu bo już 2 mies wcześniej byłeś do zwolnienia. Co do Dermedic - nie pozwolę sobie na traktowanie ludzi jak śmieci i to ja odeszłam właśnie z tego powodu. Piszecie pod różnymi pseudo nie mając odwagi do przyznania się do własnych słów. Mocni w pisaniu po drugiej stronie ekranu a na żywo falszywosc z butów wystaje.
1
Przyjaciel czarnej 2016-07-19 14:17:36
Akurat jako kierownik NIKOGO w tej firmie nie zwolniła. Ludzie, którym się nie chciało pracować sami odchodzili, a zespół się rozlecial jak przyszedł nowy Kierownik - Od lutego.
VP 2016-07-22 13:21:00
zarobki? To wszystko zależy od kompetencji kandydata i jego doświadczenia oraz jego osobistych oczekiwań. System oceny rocznej warunkujący podwyżki jeśli tak to raz w roku w zależności od wyników finansowych firmy i osobistych przedstawiciela. System premiowy miesięczna podstawa za 100 % wykonania planu 2.100 brutto , ale już za 125 % - 4.200 brutto podstawy. Oczywiście oprócz przekroczenia celów wartościowych trzeba spełnić kilka obwarowań jakościowych, aby w ogóle premie otrzymać jak odpowiednia liczba wizyt do klientów z listy targetowej czy odpowiednia częstotliwość ich odwiedzin. Minimum raz na dwa miesiące konkurs dla przedstawicieli, więc można do pensji dorobić, jeśli komuś zależy na czymś więcej niż tylko pensji.
Pracownik zakładu 2016-07-27 20:05:38
ja cenie prace w zakładzie jest dużo jest dofinansowanie z urzędu mam dzieci i prace szanóje.
Tutaj z praca cieżko jak ci źle to znajć coś innego
1
Only God judge you! 2016-07-28 00:54:44
Kolego ale nawet przedstawiciele nie maja dobrej opinii o tej pracy tylko szanowne szefostwo kasuje wszelkie komentarze niewygodne i sama podpisuje sie jako przedstawiciel
3
Pytajnik 2016-08-18 10:47:45
Oooo panią kierownik zwolnili? ;)
1
Byly 2016-09-25 20:05:14
Niestety nowy kierownik zmienil wszystko a Monika to naprawde swietna babka i super kierownik- za swoimi ludzmi a nowy kierownik niestety bajka pod tytulem korporacja i klapki na oczach...za czasow Moni pracowalo sie super!!!!
1
123 2016-09-26 07:42:36
Były Monika jest kierownikiem teraz
1
Nowy 2016-10-13 22:48:45
Ogólnie powiem Wam, że Przedstawiciele Farmaceutyczni są tutaj potrzebni praktycznie cały rok, bez wyjątku
SI 2016-11-15 16:51:53
Ta firma to totalny dłużnik.
Pieniądze są winni dosłownie wszystkim. Klientom, kontrahentom, pracownikom.
Pensje w ratach, nie opłacane składki ZUS.
A 2016-11-21 10:28:12
To rzeczywiście prawda. W moim przypadku nie opłacali ZUSu za ostatnie 3 miesiące.
1
pracus 2016-11-25 09:51:30
Piszecie takie pierdoly bo Was Pani prezes wyrzuciła bo się obijaliscie!! Ja pracuje robie swoje i jestem zadowolony. Jak byście nie sciemnial to zapewne byście dalej pracowali. Szkoda waszego prądu na wyzwaniu się w necie, jak macie coś do firmy to jedzie do siedziby i powiedzcie to prosto w oczy, internetowi napinacze.
3
P 2016-11-28 22:21:47
Pracowałam w tej firmie siedem miesięcy. Wypłatę dostawałam, z opóźnieniem ale dostawałam. Najgorsze było jak jechałam na Orlen zatankować i okazywało się że karta zablokowana, jak chciałam zadzwonić do szefa żeby o tym powiedzieć w telefonie zgłaszał się dział windykacji Plusa. Wszędzie mieli długi. Nigdy więcej pracy w takiej firmie. Ciągle trzeba było się za nich tłumaczyć i wstydzić.
3
Życzliwy 2016-11-29 15:49:29
Dobrze że pracownik który przepracował 7 miesiecy ma teraz czas aby siedzieć na Gowork i oczerniać byłego pracodawcę ... powinien jeszcze napisac że autobusem dojeżdżał do pracy bo nie mógł auta przecież zatankować i kontaktu z przełożonym nie miał bo przecież przełożony miał telefon zablokowany no i ten wstyd u klientow -:) po co tu siedziała jak było tak fatalnie... trzeba nie mieć pracy przez chwile i nie mieć co dzieciom dać jeść, aby docenić, że sie prace ma .. lepszą, gorszą ale ma ...pensja była ! Ja w poprzedniej pracy na pensje czekałem i jej Nie dostawałem miesiącami ...wiecej życzliwości wszystkim niezadowolonym skoczkom życzę bo nieżyczliwość wróci szybciej niż myślisz... pod pseudonimem każdy odważny bez tego już mniej.
1
P 2016-11-29 20:01:37
Pracowałam bo miałam nadzieję i wierzyłam że to będzie " moja firma". I naprawdę doceniam i szanuję pracę. Tutaj więcej było wstydu i obciachu niż dumy z firmy. Jeśli właściciel oszukuje swoich ludzi to ja nigdy nie chcę tu pracować. Sama zrezygnowałam. Wielu odeszło bo miało niesmak i dyskomfort co do tego co robi właściciel choć kierownik wszystko brał na siebie i zawsze ich bronił. Ale pewnych spraw nie dało się ukryć. Podsumowując to najgorsze miejsce w jakim pracowałam.
1
New 2016-11-30 01:39:38
Sorry ale musze sie włączyć ty WIELKA P ... mowisz to moja firma ? .super miejsce . ale jak trzeba zakasać rękawy do pracy to ucieczka na kark na szyje na kostkę na wielotygodniowe zwolnienie lekarskie ...a kierownik sam musi tyrać za ciebie i wtedy mozna być dumnym z siebie ..ale smród pozostaje w papierach zawsze . chociaz wcześniej nie miało sie roboty .i bałagało sie o nią ... słyszałem ../ to teraz najprościej oczernić byłego pracodawcę ... .. moja firma to znaczy dać cos od siebie ...to znaczy jestem
I robię cos dla niej a nie robię pięć kroków w tył ...kiedy pojawia sie kłopot problem ktory trzeba rozwiązać..często samemu ..a ty dzwoniłas do nas i nas wiecznie demotywowalas chociaz nam chcialo sie pracować ... swoim wiecznym niezadowoleniem ... szkoda że nie masz odwagi zadzwonić do właścicieli i powiedzieć im o swoich żalach tylko lizalas im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ewidentny objaw tchórzostwa tylko masz czas na wylewanie ich na gowork ... powodzenia w dalszej karierze .. myślę że długa nie bedzie bo świat jest mały ..i zamkniety szczególnie ten ... każdy wie kim jestes wiec przestań sie ukrywać pod swoim pseudonimem .wkurza mnie to sorry jak obraziłem kogos innego poza P
1
Życzliwy też nowy 2016-12-01 12:25:50
Obciach to mieć pracowników, którym nie chce sie pracować i pod byle pretekstem uciekają na WIELOTYGODNIOWE zwolnienia na krak na szyje na kostkę na ból gardła a kierownik musi za nich nawet zamowienia wpisywać i przepraszać klientów bo nawet telefonu odebrać nie może , tego też nie dało sie ukryć bo reszta nas musiała na tych pracować bo przeciez pensje właściciel musial im płacić .. a oni wisieli na telefonie demotywując nas i nic nie dając od siebie, mówiąc chciałam aby to była moja firma ... ale to to i to ...nie dając nic od siebie tylko wiecznie oczekiwać a każdy kłopot urągał do rangi problemu nie do rozwiązania.
całe szczescie już ich nie ma, proponuje szukać dziury u nowego pracodawcy, jeśli jeszcze jej nie widać zaraz sie pojawi spokojnie -:)
P 2016-12-02 12:31:22
Swoją pracę zawsze starałam się robić jak najlepiej. Jak właściciele cię oszukują i kłamią prosto w oczy to zaczynasz się zastanawiać co jest grane. Zapytaj min. o przekręty na serwisowaniu samochodów jakie robili, przekręcanie liczników, podbijanie fałszywych badań...Ale pewnie Ci nie powiedzą albo nakłamią.
Nie bądź takim moralistą i weź się do pracy. A może jak większość pozytywnych wpisów o tej firmie napisał właściciel...bez komentarza.
Prawnik 2016-12-02 13:23:13
Droga Pani
Przeciwko firmie / flocie , która dokonywała zmian w autach bez zgody zarządu spółki oraz działała w sposób szkodliwy dla spółki toczy sie postępowanie w sądzie na wniosek MSFARMA. Bardzo proszę o nie podawanie nieprawdziwych informacji, że właściciele dokonywali takich a nie innych czynności czy coś niezgodnego z prawem odbywało sie za ich przyzwoleniem. Uprzedzam, że może sie to skończyć sprawą o zniesławienie dla Pani czy Pana w sądzie. Zastanowimy sie nad czynnościami procesowymi wobec powyższego wpisu oraz puszczaniu w obieg publiczny nieprawdziwych informacji.

Prawnik
1
Zostaw swoją opinię o MSFarma Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MSFarma Sp. z o.o.