DuoLife

• Dlaczego z nami i u nas
  • Nasze produkty

• Burów
  • Balice
  • Celiny
  • Więckowice

3. Opinie o pracodawcach Zabierzów
  5. Opinie o DuoLife S.A.

Opinie o DuoLife Zabierzów

Nie przegap nowości o DuoLife S.A.!

Damiano

17.06.2021 10:15

Firma godna zaufania z bardzo dobrą atmosferą pracy oraz dbałością o pracownika. Pokazał to okres pandemii gdzie nie było mowy o żadnych redukcjach etatów wynagrodzeń itd. Praca zdalna daje szerokie możliwości dla pracowników a pakiet benefitów coraz bardziej się rozrasta. Nauka angielskiego opieka medyczna multisport to tylko niektóre z benefitów jakie otrzymuje pracownik. Z czystym sumieniem mogę polecić DuoLife jako miejsce pracy.
    proroq

07.03.2025 11:06

Ale jakie etaty? Od kiedy klubowicze pracują na umowę o pracę?
    Klaudia

28.01.2021 21:26

Czy cieszysz się w niedzielę wieczorem, że jutro poniedziałek i trzeba iść do pracy, czy myślisz - ufff znowu....byle do piątku :) Ja mam to szczęście, że się cieszę :) Usłyszałam kiedyś, że szczęśliwi ludzie tworzą szczęśliwe firmy, ale też trudno się nie zgodzić z opinią, że szczęśliwe firmy i szczęśliwi pracownicy to murowany sukces. Mądry, odnoszący sukcesy pracodawca to taki, który nie tylko osiąga swoje cele biznesowe i zwiększa zyski, ale też docenia, motywuje, dba, inwestuje i potrafi umiejętnie wykorzystać mocne strony pracownika. Z kolei mądry pracownik potrafi odwdzięczyć się swoim zaangażowaniem, kreatywnością, lojalnością i skutecznością w działaniu. I takie jest DuoLife ! Cenię sobie też w firmie stworzenie bardzo dobrych warunków pracy i miłej atmosfery, zgrany i otwarty zespół oraz możliwości dalszego rozwoju. Nie bez powodu wg "Pulsu Biznesu" firma znalazła się w elitarnym klubie Gazel Biznesu w gronie najdynamiczniej rozwijających się firm :) Ogromna duma i satysfakcja móc być małą częścią tego sukcesu - i Ty też możesz to poczuć :) Pozdrawiam :D
    JP

31.08.2022 08:58

Gazala i Puls biznesu to nagrody, które się kupuje nie są żadnym wyznacznikiem :)
    Logika

09.10.2023 23:55

Nie przemówicie do rozsądku nikomu z DuoLife. Oni tam przechodzą niezle pranie mózgu. Dla nich te nagrody to prestiż. Nie uwierzą, że to się po prostu kupuje.
    Marta

15.09.2020 14:03

Firma godna zaufania. Człowiek czuje się w centrum uwagi, co obiecane zawsze się dzieje.
    Oliwia 395

15.09.2020 12:56

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Pomoc na każdym etapie zapoznania się z ofertą i zamowieniem. WSZYSTKO w miłej atmosferze i sprawnie. Polecam goraco

Luke

28.03.2025 11:41

Wygląda jak sprzedażowa czyli Herbalife w nowej odsłonie. Produkty 400% droższe przy takim samym stężeniu.

Karo

20.05.2026 16:20

poprawka, stężenie jest często niższe niż w 3 razy tańszych innych produktach. Nie polecam.

Monia

08.12.2025 10:03

Mam na sprzedaż jestem w klubie zapraszam :)
    Apeluje_o_rozsadek

15.03.2025 18:13

Jako osoba zainteresowana zdrowiem publicznym i odpowiedzialną komunikacją w mediach społecznościowych, jestem zaniepokojona tym, że (usunięte przez administratora)DuoLife, (usunięte przez administratora),(usunięte przez administratora) Takie podejście może wprowadzać ludzi w błąd i skutkować podejmowaniem niebezpiecznych decyzji zdrowotnych. W jej otwartych postach można znaleźć treści negujące pandemię COVID-19.Uważam, że firma DuoLife powinna jasno określić swoje stanowisko w tej sprawie, ponieważ tego typu narracja może zaszkodzić jej reputacji i zaufaniu klientów. Decyzję o współpracy z taką firmą warto dobrze przemyśleć. Uważam, że osoba na kierowniczym stanowisku powinna kierować się odpowiedzialnością, a nie szerzyć pseudonaukowe treści, które mogą prowadzić do realnych zagrożeń zdrowotnych. Jeśli firma DuoLife toleruje takie podejście, warto się zastanowić, czy jest to godne zaufania miejsce do pracy i współpracy.

19.03.2025 10:16

Szanowna Pani. Dziękujemy za wiadomość. Wnikliwie przeanalizowaliśmy Pani zgłoszenie dotyczące treści umieszczanych w mediach społecznościowych przez Członka Klubu DUOLIFE i nie dopatrzyliśmy się w nim jakichkolwiek naruszeń z naszej strony. Powołane przez Panią treści są subiektywnym stanowiskiem Członka Klubu DUOLIFE, za które DUOLIFE nie ponosi odpowiedzialności. Podkreślamy, że DUOLIFE w swoich działaniach, jak również w komunikacji przestrzega wszelkich standardów etycznych oraz biznesowych, jak również opiera się na wartościach takich jak uczciwość i rzetelność. Naszą misją jest poprawienie standardu i stylu życia każdej, napotkanej na naszej drodze osoby, dlatego dziękujemy za to że podzieliła się Pani swoją opinią. Jeżeli miałaby Pani jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości zachęcamy do kontaktu przez oficjalny e-mail DUOLIFE : [email protected]
    Anna

04.11.2024 07:10

Najgorsze że każdy się chwali wakacjami na fb że otrzymał za pracę w duolife a okazuje się że to kupione od kolegi który nie jeździ na wakacje a otrzymał, a rodzina mieszka na kupie z rodziną więc coś nie tak zatem

22.08.2024 19:31

W DuoLife S.A. trwa rekrutacja na stanowisko Net Developer. Jesteś osobą, która odpowiedziała na ofertę? Napisz, jak według Ciebie wyglądała rozmowa kwalifikacyjna. Twoja opinia może ułatwić innym osobom podjęcie decyzji związanej z zatrudnieniem w firmie.
    Tylko prawda

01.04.2024 08:46

Praca jest ostatnimi czasami bardzo ciężka chodź była przyjemna gdy pracowało się z fachowcami . Problem zaczął się kiedy zwolniono bardzo dobrych pracowników a zostawiono kumpli.Przykladem jest grafika . Obecnie ciężko się z nimi współpracuję ,nie ma kto pracować Czy warto pracować w tej firmie ?Warto przyjść lecz mieć na uwadze to że nie ma tu zarządu który by pilnował kierowników ,działają przeciw firmie .Pensje na czas to się chwali dodatki też fajna żecz.
    La Li

02.08.2024 18:26

Tu jest systema MLM? (multi level marketing)
    Darth Vader

27.04.2024 10:00

A ile mozna zarobic? Rownowartosc 7 tys brutto da sie wyciagnac, bo jak nie to nie warto w ogole z.mojego punktu widzenia w to wchodzic jesli nawet nie ma sie umowy czy benefitow
    Ania

30.12.2022 14:52

Mam problem ze zdobyciem osób, które zapiszą się z mojego linku. Poradźcie, jak to zrobić. Chyba muszę zrezygnować, bo na razie mam tylko klientów wśród rodziny i to nie daje mi konkretnej ilości punktów i żadnej prowizji. Jeśli nie mam kogoś pod sobą, to rozumiem, że nie otrzymuje prowizji od zarobku grupy?
    Gabson

17.02.2024 18:31

Hej, oczywiście że organziują szkolenia, tłumaczą, uczą jak skutecznie działać, stawać się osobą sukcesu.
    Domi

02.03.2024 20:40

Ja zarabiam bez sprzedaży. Wiele zależy od lidera, jak prowadzi, uczy i to za darmo. Właściwie płatne są eventy, które nie są obowiązkowe jednak dają ogromną wartość. Czy produkty są drogie ? Uważam, że w poròwnaniu do jakości nawet tanie. To bardziej kwestia tego czy kogoś na to stać. Ja zaczynałam mając tylko rentę socjalną i dałam rady bo wolałam sobie czegoś odmòwić, ale za to bardziej zadbać o zdrowie i dzięki temu wygrałam :) Dużo by pisać... Ja w każdym razie polecam z całego serca <3
    Panna

10.11.2023 15:58

Witam Ile mozna w DuoLife osiągnąć
    @Turbo

30.09.2023 23:16

(usunięte przez administratora) jak każde inne tego typu profity naganiacze, na rynku jest pełno tego rodzaju produktów lepszych jak.i też gorszych. U mnie efekt marny szukam dalej

04.06.2022 11:57

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w DuoLife S.A.?
    Rzmija

19.04.2023 09:32

To na jakiej zasadzie jest zatrudnienie? I dlaczego na początek muszę kupić produkt za minimum 330 zł żeby zostać klubowiczem i bez tego nie da się wejść w biznes? Tylko logiczne wyjaśnienie proszę.
    Gosia

26.09.2023 22:34

Nie zatrudniają, ty kupujesz produkty od nich i sprzedajesz je jak potrafisz. Na początek musisz kupić produkt , żeby dać zarobić osobie która jest twoim opiekunem/ wciągnęła Cię bo ma z tego profit
    Rzmija

19.04.2023 08:14

Jeśli szukasz normalnej pracy zdalnej omijaj tę firmę szerokim łukiem. Żeby dołączyć do klubu musisz kupić produkty za minimum 330 zł. Praca polega na wciskaniu ludziom produktów, od których dostajesz prowizje ale najpierw sam musisz wydać kasę żeby być klubowiczem. Działanie na zasadzie typowej piramidy z tym, że w zamian za wpłatę dostajesz produkt - teraz to się nazywa MLM. Oczywiście na prezentacji mówią, że to cudowna praca, wspaniała firma, generalnie dużo zachwalania mało konkretów. Jeśli nie widzisz się w MLM to szkoda czasu na słuchanie prezentacji i zawracanie sobie głowy ich ofertami.
    Gosia

26.09.2023 22:29

Kupujesz produkty od nich i nikogo nie obchodzi co z nimi dalej zrobisz .Możesz je sprzedawać, rozdawać , wyrzucić, trzymać na półce....

29.07.2021 11:16

Jak dużo osób pracuje w DuoLife S.A.?
    P.

09.02.2023 23:12

Czyli firma ma 150 pracownikow zwiazanych z nia jedna z trzech umow (unowa o prace / umowa zlecenie / umowa o dzielo) - dobrze to rozumiem? Pozistale “miliony klubowiczow” to jakies formy umow cywilno-prawnych czyli to nie pracownicy, tak?
    @klubowicz

12.09.2023 12:55

..to klubowicze-mróweczki pracujący na tych Wyżej i Wyżej...pozbawieni prowizji od sprzedaży która zawsze zasilała wirtualny portfel..Parę stówek można było mieć...Ale właśnie tym milionom zostało to zabrane stosunkowo nie dawno. Dlaczego?? Teraz jakieś śmieszne pare dyszek wpada. To zupełnie nie napędza Nas tu3na dole i motywacja zerowa ???????? ale Ci co mieli mają jeszcze więcej dzięki temu..łatwo policzyć tylko 300 złotych razy pare milionów...????????
    Justi

27.09.2022 14:32

Jak do tej pory mam same pozytywne odczucia w związku z pracą w firmie Duolife. Świetna, zgrana ekipa, atmosfera szacunku i zaufania oraz wsparcie na każdym etapie. Możliwość pracy zdalnej lub hybrydowej, to dodatkowy ogromny atut! Zaś w dni, w które jest się w biurze mamy zapewniony obiad z kateringu, a więc odpada martwienie się o to co zabiorę ze sobą do lunchboxa ;). Bardzo się cieszę, że dołączyłam do zespołu Duolife i mam nadzieję, że z czasem będę miała tylko więcej i więcej powodów do radości i dumy z pracy w tej firmie :).
    Monika

27.02.2023 22:44

Proszę się najpierw doinformować, a potem wypowiadać. A nie wprowadzać ludzi w błąd. Wszystkie informacje dotyczące firmy są jawne. Produkcja znajduje się w Kozach k. Bielska-Białej, a fabryka ma blisko 5500 m2 powierzchi.
    @klubowicz

12.09.2023 12:45

..a ile osób jest zadtrudnionych przy produkcji ????
    Black Sabat

24.08.2023 12:41

Nie jestem zadowolona z polityki sprzedaży. Poinformowano mnie o najwyższej jakości produktów- suplementów diety. Więcej szkody niż pożytku, nie znany do końca skład produktów spowodował po 5 dniach przybieranie wody oraz uczucie dyskomfortu! Kto mi teraz za to zwróci wydanie dużych pieniędzy ?!
    Ola

23.07.2023 22:31

Nie polecam tej firmy nikomu. Typowe zatruwanie ludziom (usunięte przez administratora) Pisanie na portalach społecznościowych, spam zdjęciami na tablicy. Brak życia prywatnego.
    Iga

15.06.2023 12:21

Suplementy, suplementy i suplementy... Niestety ze smutkiem patrzę na ciotkę która z całych sił próbuje wepchnąć komuś cudowny suplement DuoLife bo działa magicznie na wszystkie dolegliwości świata. Słyszę tez od niej, że to przecież same naturalne składniki więc przecież każdy alergik może je zażywać... Dramat. Suplementów na rynku jest sporo ludzie i warto zwrócić uwagę czym się różni suplement od leku. Nie bez powodu wszystkie produkty tej firmy są suplementami, po prostu łatwiej je sprzedawać ze względu na mniejszą liczbę potrzebnych weryfikacji produktu. Polecam każdemu z jakimś problemem udać się do lekarza i tam zapytać o leki i suplementy jakie nam mogą pomóc w schorzeniu, możliwe, że sama wizyta i te mniej "fancy" leki wyniosą cenowo i tak mniej niż magiczne suplementy DuoLife. Skoro w każdej reklamie leku jest notka żeby skontaktować się z lekarzem przed jego zażywaniem to dlaczego ludzie łykają multum witamin i ekstraktów bez jakichkolwiek obiekcji. Pamiętajcie, że witaminy w nadmiarze także mogą zaszkodzić organizmowi a szczególnie takiemu, który boryka się z problemami zdrowotnymi. Stay safe ludzie i dbajcie o siebie!
    Pola

26.04.2023 07:44

Czy jeśli mieszkam w USA to mogę kupować produkty duolife? Jak z kosztem wysyłki ?
    Arek

08.05.2023 22:35

Tak można zamówić, czas dostawy 4-7 dni roboczych w zależności od regionu i odległości, kurier Fedex paczka do 10kg - 50USD.
    Arek

20.05.2023 11:16

Małe sprostowanie. Taką informację uzyskałem z firmy: Uprzejmie informuję, iż wszystkie produkty wysyłane są drogą lotniczą z magazynu w Polsce. Czas dostawy to 3-7dni. Przesyłki podlegają odprawie celnej, wiec w przypadku kontroli czas ten może się wydłużyć, natomiast są to sporadyczne sytuacje. Koszty wysyłki są uzależnione od wartości punktowej zamówienia i przedstawiają się następująco: Zamówienia powyżej 500 P - koszt wysyłki to 1$ Zamówienia 250P do 499P - koszt wysyłki to 15$ Zamówienia poniżej 250P - koszt wysyłki to 50$ Pozdrawiam i w razie jakiś pytań zapraszam do kontaktu [email protected]
    karj

04.05.2022 12:42

Pod koniec zeszłego roku dołączyłam do DuoLife S.A. Dlaczego ta firma jest wyjątkowa? Ponieważ największą wartością w DuoLife są Ludzie, którzy tam pracują. Filarem tej współpracy jest uczciwość, rzetelność, partnerstwo, relacja, integracja a przede wszystkim rozwój osobisty. Zespół, którego jestem częścią tworzą wspaniałe, wykwalifikowane osoby. Firma nie ogranicza mnie ani moich pomysłów. Najlepszym tego przykładem jest to, że mogłam wziąć udział w Today for Tomorrow | International Convention w Arenie Gliwice, co dało mi wiatr w żagle do kolejnych działań. Moją obecność w tej firmie mogłabym określić słowami Martyny Wojciechowskiej - "Jedyne co nas ogranicza przy spełnianiu marzeń to nasza własna wyobraźnia. Sukces jest efektem ciężkiej pracy, cierpliwości, pokory i wiary, że wszystko w życiu jest możliwe." Dziękuję DuoLife S.A. oraz Zespołowi za spełnienie moich marzeń. Życzę sobie i innym owocnej współpracy.
    nick

30.06.2022 13:19

czegos Ty sie nałykała
    Wojtek Zamość

19.05.2023 10:05

Cześć, udało Ci się awansować ja w Duo Life od sierpnia 2020 roku ,bez awansu, zmieniłem lidera ,I tak samo
    Zbigniew

10.05.2023 20:26

Witajcie. Widzę na stronie firmy, że poszukiwana jest osoba na stanowisko asystenta biura. Ktoś mógłby coś więcej na temat tego stanowiska napisać a przede wszystkim, jak się ma do rzeczywistości informacja z oferty, że firma daje bogaty pakiet benefitów? Nie chcę się później dowiedzieć nagle, że te benefity to suplementy hehe :D Pisaliście coś o braku umowy ale to chyba jak domniemam dotyczyło stanowisk sprzedażowych. Przy stanowisku asystenta jest umowa o pracę? Bo w sumie tego na stronie nie podali.

11.05.2023 10:01

Dziękujemy za zainteresowanie jednym z naszych ogłoszeń. Zarówno na stanowisku Asystenta/Asystentki jak i wszystkich pozostałych stanowiskach oferujemy umowę o pracę. Oferowane przez firmę benefity to między innymi prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, karta sportowa, platforma do nauki języka angielskiego, karta lunchowa, inicjatywy integracyjne i inne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DuoLife?

Kontakt - DuoLife S.A.

Topolowa 22 32-082 Zabierzów

Branża główna: Artykuły spożywcze

27.03.2023 18:02

Jeżeli szukasz pracy, w której chcesz mieć poczucie wpływu na rozwój firmy to jest to z pewnością miejsce dla Ciebie. Firma jest jedną z najszybciej rozwijających się w Polsce i Europie. Poza tym rozwój dotyczy nie tylko firmy, ale i pracowników. Dewiza spółki to człowiek w centrum i nie są to tylko slogany, ale codzienność. Oczywiście w pracy trzeba dawać z siebie 100%, czasem i więcej ???? bo firmę cechuje najwyższa jakość i profesjonalizm, więc tego się również wymaga od współpracowników. Tak współpracowników - bo tutaj każdy jest traktowany po partnersku. Więc jeśli nie jesteś ambitny, nie lubisz wyzwań, nie lubisz się rozwijać, nie cenisz sobie jakości i relacji to z pewnością tu się nie odnajdziesz ???? z czystym sumieniem, serdecznie polecam.
    Ciekawska

09.02.2023 23:20

Część Czy te produkty mają zrobione badania mikrobiologiczne , na zawartość poszczególnych witamin i minerałów , czy jest udokumentowana stabilność produktu do daty ważności ???

29.06.2022 14:00

Zero zarobku, trzeba kupować co miesiąc drogie zestawy rzędu 400-800zł. Suplementy nie działają, są sztuczne. Pozytywną atmosfera pokryta kłamstwem i plotkami w zespole. Nie dostaniesz się na wyższe stanowisko bo nikt ci nie ułatwi dojścia do kierownika :-) Usuwam niebawem konto z tego. Przetracilem na nich 2tys zł i musiałem kłamać ludzi!! Omijajcie to Duo !!
    Kazek

15.01.2023 01:10

Piszesz tak bo jesteś najwidoczniej sfrustrowany. Firma płaci adekwatnie do wyników jakie robisz. Tomek Zabawa zgarnia ponad 500 k / miesięcznie bo jest skuteczny. Zacznij być jak Tomek. Coco Jambo i do przodu
    Daniel

06.02.2023 15:23

Jesteś dietetykiem i sprzedajesz suplementy:) Czy trzeba dodać coś więcej?
    Rodzina

25.11.2022 13:11

Moja kuzynka wstąpiła do tej pracy. Niestety wpływ na jej zachowanie i życie zmienił się bardzo negatywnie. Zachowuje się tak jakby wstąpiła do jakiejś sekty. Pytasz "gdzie pracujesz?", a ona "wyślę Ci filmik, zadam kilka pytań" zamiast wprost powiedzieć czym sie zajmuje. Każdego dnia wstawia na profile swoje przerobione zdjęcia z super pozytywnymi myślami i opisami. Po co? Po co wstawia to człowiek, który kiedyś nigdy nie wrzucał swoich zdjęć do mediów? Wydaje sporo kasy na suple i inne badziewa , wciskając kit że od tego "nastrój się poprawia". Nie polecam jako rodzina widząc co się dzieje z drugą osobą. Aha.. nie uwierzcie gdy mówią o "osobistym rozwoju i szybkim dorobieniu się kasy". ;)
    Cheekibreeki

04.01.2023 13:17

Ja usłyszałam że na początek to firma odprowadza podatki i nie ma takiej typowej umowy jak zlecenie czy o pracę. Na późniejszym etapie można założyć własną działalność oraz współpracę na zasadzie b2b
    Kazek

15.01.2023 01:05

Ogólnie to nie wiem jak jest z podatkami, ale widzę że sporo osób sprzedaje produkty chociażby ba allegro jako osoby prywatne i ni ewystawiają faktury ani rachunków. Skoro allegro i urząd skarbowy nie mają z tym problemu to chyba faktycznie firma musi odprowadzać podatki od sprzedaży swoich pracowników, ale przyznam się szczerze że pierwszy raz widzę takie rozwiązanie.
    Pawmat

13.11.2022 21:06

Czy pani małgorzata chelmchen pracuje u państwa
    Michał

24.11.2021 12:24

Jakie warunki dla przedstawiciela handlowego ?????? pozdrawiam serdecznie
    Piotr

29.08.2022 15:14

hahaha i co jeszcze
    Ifff

04.11.2022 23:50

Tutaj nikt nie zatrudnia nikogo jako przedstawiciela handlowego

22.10.2022 14:50

Jestem ogromnie wdzięczna za to, że mogę tu pracować. ???? Mam cudowny zespół na który zawsze mogę liczyć. Bardzo mocno odczuwam wsparcie i szacunek od firmy. Ogromnie doceniam możliwość pracy zdalnej. Jest na prawdę masa benefitów począwszy od ciepłego obiadu w biurze, po możliwość rozwoju w realizowanych przez firmę szkoleniach, czy udział w eventach na światowym poziomie. Fajnie, że firma się cały czas mocno rozwija. ????

07.11.2021 10:46

Czy można liczyć w DuoLife S.A. na prywatną opiekę medyczną?
    krzy663

28.09.2022 07:23

prywatna opiekę medyczna ?a niby jaką? szereg drogich produktów zarekomendowanych przez telefon ?w potrójnych dawkach ?
    Fakt

13.10.2022 12:36

Chodzi tutaj jako pracownik w siedzibie nie jako Marketer. Marketer jest na własnej działalności
    Kobra

04.02.2021 20:54

Słabe produkty za cenę złota, nawet nie przyznają się kto jest ich producentem. Kosmetyki - szczególnie nowa hiperdroga linia Lazizal - może to jednak Chanel -incognito?
    Krrra

13.01.2022 22:35

Suplementy diety które wypuszcza ta firma nie wymagają w naszym kraju badań tak jak leki. Wystarczy deklaracja producneta aby zostały dopuszczone do obiegu i stały w aptece obok przebadanych preparatów
    Robertus

12.07.2022 16:42

i tutaj się mylisz... Doczytaj o linii suplementów przebadanych klinicznie jak leki. Czytanie boli a powielanie bzdur łatwiej przychodzi szczególnie jak się tego w rękach nie miało?
    MrBre

10.07.2022 13:44

Mam znajomą która nakręciła się na ten DuoLife - widzę że to takie lasowanie czachy, teraz nadaje jakieś relacje z FaceBook oraz na Istagramie, wszystko pod hasłem "rozwój osobisty" "świetny zespół który sobie pomaga" "chce coś osiągnąć". W mieszkaniu wszędzie karteczki typu "dam radę" "dziś jest swietny dzień aby coś sprzedać" "mam tą siłę" itd. Zjazdy, spotkania, co drugi slajd mecedes i jacht jakiś... Szaleństwo pełną parą. Nadaje już tak drugi rok i chyba coś jej nie idzie bo nadal nie ma Merca. Dziwna ideologia - raczej założyciele, bądź też pierwsze jednostki które zaczynały ulokowały się na dogodnych pozycjach, pozostali to tak jak ktoś nazwał owieczki które trzeba zagarniać w ramach swojego zagajnika. Czym więcej tym większa szansa że coś wpadnie do kieszeni. Takie trochę Amłejowe - sam nie działałem w szeregach tej firmy, obserwuje moją znajomą która wkręciła się w tą niesamowitą społeczność - czytaj sektę.
    Aisha

11.07.2022 00:10

Prawda
    Ryszard

23.04.2022 03:34

Jeśli chodzi o siedzibę firmy i ludzi zatrudnionych jako pracowników do obsługi tej maszyny to niewatpię, że warunki są ok, bo są na to środki z wysokiej marży z dystrybucji. Natomiast trzeba mieć świadomość, że jest to firma oparta o sprzedaż w systemie mlm i próba zmiany wizerunku lepiej brzmiącym określeniem sofrtmarketing nic nie zmieni-schemat jest ten sam i powoduje że ludzie mający korzyści ze sprzedaży jako partnerzy, klubowicze powiedzą absolutnie wszystko by sprzedać , by zapisać kolejnych którzy będą sprzedawali bo zarobią więcej. Nic też po dodawaniu do tego ideologii o podnoszeniu jakości i stylu życia bo to sieć sprzedaży a dla sprzedaży zawsze liczy się zysk. Jeśli komuś nie przeszkadza ta cała manipulacja faktami i prawdą na rzecz finansowej korzyści to jest miejsce dla niego. Przebudzenie kiedyś i do niego/niej zapuka i wtedy szczerze współczuję, bo zaplecze tego "biznesu" jest zupełnie inne niż to publicznie pokazywane i promowane.

20.04.2022 15:55

DuoLife to wyjątkowe miejsce. Pracowałem wcześniej w kilku firmach, ale tak zgranej ekipy i świetnej atmosfery w pracy nie widziałem nigdzie. Największą wartością firmy są jej pracownicy - profesjonaliści z pozytywnym podejściem do wykonywanych obowiązków. Satysfakcjonujące wynagrodzenie, elastyczne godziny pracy, możliwość pracy zdalnej, pakiet benefitów (Multisport, opieka medyczna, produkty firmowe), a co najważniejsze - ludzkie i partnerskie podejście do pracowników. To wszystko w jednym miejscu. Zdecydowanie warto dołączyć do DuoLife :)

29.01.2021 09:21

DuoLife S.A. znalazło się w prestiżowym gronie "Gazel Biznesu", rankingu magazynu Puls Biznesu za 2020 rok!

✅Gazele Biznesu to najstarszy, najbardziej wiarygodny i najpopularniejszy ranking firm w Polsce. „Puls Biznesu” organizuje go nieprzerwanie od 2000 r., realizując misję wspierania przedsiębiorczości. Ranking bazuje na najbardziej obiektywnych kryteriach – wynikach finansowych.

✅To kolejne wyjątkowe wyróżnienie, które potwierdza dynamiczny rozwój naszej firmy i siłę współpracy #duolifeteam!

#dziękujemy #dumni #razemmożemywięcej  :)
    News image
    Piotr

27.06.2021 00:14

Znam te wszystkie konkursy z własnej działalności. Wystarczy zapłacić kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt tysiecy złotych i masz gazelę/ tygrysa / lamparta biznesu. Nikt tam nie audytuje firmy w profesjonalny sposób. Ileż to trupów było gazelami…
    Artur R.

08.04.2022 16:22

Każde takie wyróżnienia nie są sprawdzane tu liczy się kasa i dostajesz statuetkę. Wiem bo byłem przy projekcie. Ten fałsz mnie drażni. Przecież pracownik Duo nic nie neguje bo zarząd prawdy nie powie.
    wiola

30.12.2021 10:45

Zaszkodzily mi te kosmetyki przy minimalnym kontakcie ze skora. Skora wygladala jak po poparzeniu, swedzenie, pieczenie. Reklamacja zostala odrzucona.Dodam, ze zamawialam inne, drogie produkty. Jestem rozczarowana slabym serwisem firmy, pomimo wysokich cen produktow. Nie rozumiem, ze firma w ten sposob traci dorych klientow. Dla ochrony innych klientow, podziele sie moimi doswiadczeniami na roznych portalach. Pozdrawiam serdecznie.

03.01.2022 15:37

Bardzo nam przykro z faktu, iż kosmetyki DuoLife nie spełniły Pani oczekiwań. Zapewniamy, że podobne reakcje na nasze produkty, należą do rzadkości i niemal zawsze są efektem nadwrażliwości skóry na któryś ze składników. Pragniemy przy tym zaznaczyć, iż kosmetyki DuoLife wyróżnia bardzo wysoki indeks naturalności, czyli aspekt niezwykle pożądany w kosmetologii, który jednak w skrajnych przypadkach może przynosić efekty inne niż oczekiwane. Ponadto pragniemy zauważyć, iż ceny produktów to składowa kilku czynników. Ze względu na dobór składników i zastrzeżonych formuł kosmetyki DuoLife w większości mają status produktów premium, w związku z czym ich cena jest z reguły wyższa. Komfort i satysfakcja naszych klientów to kwestia, do której zawsze przykładamy największe znaczenie. Zapewniamy, że odrzucenie reklamacji nie było aktem złej woli, a decyzja została podjęta zgodnie z przyjętymi przez DuoLife S.A. procedurami oraz w oparciu o wszystkie przedstawione czynniki.
    mart

25.11.2021 23:07

szukam pracy
    zorientowana

30.12.2021 13:55

tu warto sprawdzać https://kariera.duolife.eu/oferty-pracy/
    Zadowolony pracownik

15.10.2021 12:42

Firma daje ogromne poczucie bezpieczeństwa oraz stabilności co w dzisiejszych czasach nie jest tak oczywiste. Cały wachlarz benefitów począwszy od karty multisport, po opiekę medyczna i wiele innych. DuoLife to firma, która cały czas się rozwija, więc nie grozi nam nuda i brak perspektyw . Ludzie, którzy tu pracują są pozytywnie nastawieni uśmiechnięci, życzliwi. Jeszcze mi się nie zdarzyło, aby ktokolwiek odmówił pomocy wtedy kiedy jej potrzebowałam:) Polecam z całego serca
    Paweł

22.09.2021 11:52

Zatrudniając się w DuoLife, od samego początku poczułem coś, czego nie mogłem znaleźć w innych firmach. Wszyscy są pozytywnie nastawieni do swoich obowiązków, wykonywanej pracy oraz współpracowników. Działa to na wszystkich poziomach - od pracowników poszczególnych działów, osoby zarządzające organizacją pracy, po osoby na stanowiskach kierowniczych i zarząd. Firma bardzo prężnie się rozwija, dlatego w każdym miesiącu wdrażane są nowe inicjatywy oraz pomysły. Z pewnością ze względu na to wymagana jest od pracowników duża doza zaangażowania, co daje duże możliwości rozwoju interpersonalnego w bardzo krótkim czasie. Co ważne, nigdy nie spotkałem się z sytuacją, żeby współpracownicy odmawiali sobie pomocy, dlatego takie wsparcie jeszcze bardziej wpływa na realizację postawionych celów na satysfakcjonującym poziomie :) Jeśli jesteś osobą, która nie boi się działać, charakteryzuje się proaktywnością i po prostu chce cieszyć się swoją pracą, to DuoLife jest miejscem dla Ciebie!

08.10.2021 08:31

Coś w tym jest faktycznie :)
    nadia

29.09.2021 12:12

Dzień dobry, Jak wyglądają aktualne warunki zatrudnienia? Czy są jakieś benefity, imprezy integracyjne, atrakcyjne wynagrodzenia, możliwość pracy zdalnej?

07.10.2021 17:42

Dzień dobry Nadia :) Oczywiście - oferujemy szeroki pakiet benefitów dla pracowników, m.in.: kursy języka angielskiego, karty multisport, prywatną opiekę medyczną i ubezpieczenie, naturalne suplementy i kosmetyki, udział w szkoleniach i eventach, wyjścia integracyjne i wspólne pyszne obiady to tylko garść plusów :) Co więcej gwarantujemy wyśmienite towarzystwo. U nas panuje przyjazna atmosfera i rozwojowe, międzynarodowe i niesamowicie inspirujące środowisko :) Istnieje możliwość również pracy zdalnej - w tym momencie pracujemy w modelu hybrydowym. Zapraszamy :)

07.10.2021 16:31

Z uśmiechem na twarzy i pełną szczerością mogę napisać, że cieszę się, że pracuje w tak wspaniałym miejscu! :) Mam super zespół, moja praca jest zauważana i czuje duże wsparcie ze strony otaczających mnie osób. Fajne jest to, że możemy brać udział w różnego rodzaju szkoleniach, uczestniczyć w eventach i przede wszystkim realizować swoje pomysły. Jeśli jesteś wśród ludzi, którzy pozytywnie myślą - Tobie też się to udziela :) Ja w tej firmie czuje się wyjątkowo i jestem ogromnie wdzięczna za każdy spędzony tutaj dzień!
    Eliza

06.10.2021 09:38

Zaufaliśmy sobie nawzajem ponad 4 lata temu, od tamtej pory i do teraz uważam, że jest to najlepsze miejsce, do którego mogłam trafić. Atmosfera wsparcia, rozwoju, przyjaźni, pozytywnego nastawienia do życia to coś, co pracownicy i kierownictwo wspólnie kreują na co dzień. Wartości, które są przekazywane na zewnątrz, czyli partnerstwo, zaangażowanie, szczerość, wspieranie zdrowego i odpowiedzialnego stylu życia, szacunek, są widoczne w środku organizacji w stosunku do każdego, niezależnie od stażu i stanowiska. Najbardziej doceniam relacje z Zarządem i kadrą kierowniczą, jest to naprawdę coś wyjątkowego, bo dają ogromne zaufanie, przestrzeń do rozwoju i kreowania własnych rozwiązań, słuchają i są otwarci na nowe pomysły, oraz traktują każdego po partnersku. W tej firmie po prostu dobrze się czuję. Z całego serca polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o DuoLife S.A.