DuoLife

• Dlaczego z nami i u nas
  • Nasze produkty

• Burów
  • Balice
  • Celiny
  • Więckowice

3. Opinie o pracodawcach Zabierzów
  5. Opinie o DuoLife S.A.

Opinie o DuoLife Zabierzów

Nie przegap nowości o DuoLife S.A.!

kiloston

09.10.2019 11:57

Hej. Widzę, że firma obecnie szuka grafika do pracy. Może się ktoś podzielić doświadczeniem w tej kwestii? Zakres obowiązków wydaje się być jasny ale dajcie znać jaka jest atmosfera w pracy, kierownictwo, czy są nadgodziny i jak wygląda organizacja projektów do zrobienia. Dajcie znać jak z zarobkami, czy mają jakiś sztywną tabelę zarobków czy każdy jest traktowany indywidualnie wg doświadczenia. Dzięki.
    ops

09.10.2019 11:53

Takze juz długo a nawet bardzo długo czekam za odpowiedz po rekrutacji ale chyba nie grozi mi odpowiedz w tym temacie patrząc po poniższych wpisach-jak widać firma pokazuje jaki ma szacunek do ludzi z rekrutacji i jak sie ich traktuje,danie odpowiedzi po rekrutacji stanowi bardzo duzy problem dla takiej firmy !!??????
    Clik

30.09.2019 18:39

Uuuuu na jakie stanowisko aplikowałaś?
    uuuuu

06.10.2019 09:58

@Click a na jakie stanowisko nie dałeś odpowiedzi po rekrutacjii ???? Bo skoro pytasz to pewnie jesteś z HR Duo Life i nie dałes odpowiedzi po rekrutacji wielu osobom i teraz nie wiesz komu powinienes jeszcze odpowiedziec po rekrutacjii skoro ludzie tutaj domagaja sie normalnego traktowania i odrobiny szacunku i ludzkiego podejscia ??? Trochę dziwne ze przez ten portal trzeba uczyć ludzii normalności i szacunkuu !!!!
    marysia

03.10.2019 07:37

Także nie dostałam odpowiedzi po rekrutacji ale jak widać to norma w tej firmie ,HR nie ma przeciez w swoich kompetencjach dawanie odpowiedzi po rekrutacji bo zwykła przyzwoitość i szacunek to obce pojęcia dla HR oraz menadzerów w tej firmie
    Lola

30.09.2019 22:03

A ja uwielbiam jak odpowiedź na mail'a dostaje po...... 19 dniach .... heh
    Mirka

30.09.2019 21:34

Takie tam jest podejście, ja sie przekonuje z każdym dniem że moja decyzja o zatrudnieniu sie tam była nie przemyślana.
    Były pracownik.

26.09.2019 06:49

Sorry ale tam nic nie jest na swoim miejcu. Pracowałam tam krótko ale zdecydowanie moge powiedzieć że dział gdzie rozmawia się z klientami to (usunięte przez administratora) Nie ma co liczyc na czyją kolwiek pomoc a na odpowiedź trzeba czekac z tydzień.
    Gregory

24.09.2019 20:35

Dzwoniłem tam kilka razy, trzeba troche poczekać zanim ktoś odbierze..., ale przez ten czas odniosłem dziwne wrażenie jakby na ifolinii odbierała tylko jedna i ta sama osoba....
    Derek

22.09.2019 12:17

I jak poszła rozmowa? Zaprosili Cie na rozmowe kwalifikacyjną?
    Krzyś

21.09.2019 20:30

Do mnie dzwonili kiedyś z ofertą pracy na obsługę klienta.
    Grey

20.09.2019 15:49

Jako kto chcesz się tam zatrudnić?
    Gino

14.09.2019 20:02

Na dziale Complience to już chyba w ogóle nic nie robią.
    Gino

19.09.2019 21:56

Nie wiem na ile liczysz. Zarobki nie sa adekwatne do niczego.
    The End

19.09.2019 21:49

To jest jakies nieporozumienie, jedni zapiepszają na słuchawkach a inni wychodza o 14.00 do domu.
    Michael

19.09.2019 14:56

Niby ma to byc obsługa klienta a trzeba wykonywać setki telefonów i wciskać im kit o produktach. Jeszcze z tego robią statystyki.
    Danny

12.09.2019 20:08

I znów na BOKu cuda się dzieja. Jedni na wczasah a inni maja wcasy w pracy, nie ma kto odbierać. Jak juz zaczniesz odbierac to mail'a już na pewno nie zrobisz. A kierownik.... ??? .... bardzo zajety....
    Nico

04.09.2019 20:40

Na każdym kroku zazdrosc, nikt ci nic nie wytłumacy. Sa tam osoby które uważają sie za fachowców a nie potrafią podjąc żadnej konkretnej decyzyi.
    Nico

03.09.2019 21:55

Firma ogólnie w porządku ale dział Bok to jest jakieś nieporozumienie.

Kontakt - DuoLife S.A.

Topolowa 22 32-082 Zabierzów

Branża główna: Artykuły spożywcze

Temistokles

13.06.2019 12:58

Mocne nabijanie ludzi w balona, sprzedaż suplementów, które można kupić pod inną nazwę w aptece za parę złotych u nich za ponad 100 często, Na co mi super atmosfera i często używane słowa Mega, event itd ja bym źle się czuł ciskając moim znajomym rodzinie za tak duże pieniądze coś co kupię gdzieś indziej za 5,7, 11 zł Ktoś pisze o 4 wizjonerach ja ich nazywam ci co wymyślili piramidę i pranie mózgu, słabo mi się robi jak stoi grupka na zdjęciu i wszyscy się uśmiechają, jak piszą posty to sami nawzajem sobie like wrzucają, żenada i tyle. Każdy rozsądny DUO LIfe będzie omijał z daleka.
    Ulka

01.10.2018 21:05

Skoro firma otrzymuje wiele nagród i wyróżnień za swoje produkty to muszą być dobre, nie może być inaczej.
    Remus

10.02.2019 12:06

Super... tyle tylko że to serwis o pracodawcy a nie o produktach gdzie komentujecie wszystko nie na temat aby sprzedawać te "produkty" ostrzegam...
    Marcin Machowski

20.03.2019 18:59

Jakie to nagrody i wyróżnienia i przez kogo przyznane? Jeśli firma rzeczywiście otrzymywałaby jakieś nagrody i wyróżnienia to napisałaby Pani jakie konkretnie. Pani komentarz to ewidentna ściema, która zniechęca do składania dokumentów aplikacyjnych. Fałszywe pozytywne opinie świadczą o tym, że firma jest tak kiepska, iż nawet nie jest w stanie negatywnych komentarzy zebrać, bowiem nikt nie chce w niej pracować. Taka forma PR tylko odstrasza wartościowych pracowników z doświadczeniem, a przyciąga jedynie nieudaczników. Żaden ceniący siebie profesjonalista nie da się nabrać na tego typu komentarze. Ma więc Pani możliwość wyjścia z tej sytuacji zachowując twarz, podając konkretne informacje: jakie to nagrody, przez kogo przyznane, kiedy oraz gdzie były opublikowane informacje na ten temat (gazety, radio, tv, portal internetowy, etc.)?
    Duopower

16.03.2019 11:53

Jak widze negatywne opinie... to prwnie piszą nie maja zielonego pojęcia jak zarabiac w mlm druga sprawa to nie piramida finansowa a jak masz smykałkę jestes ogarniety to zarobisz i to szybko :) a polaczki zawsze bedą narzekać lepiej na etacie za 2 tys co nie? Lubię atmosferę w Duolife S.A. za: Ludzie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DuoLife?

Ginger

10.03.2019 21:01

Nie które osoby z którymi trzeba pracować, pozostawiają więcej do życzenia.
    jki

06.03.2019 21:12

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: unnl
    Niko

07.03.2019 13:52

Doceniać pracowników i w cztery oczy okazywać więcej szacunku :) Zarówno prezesi jak i poszczególni klubowicze. To że jest ładne opakowanie nie znaczy że zawartość jest równie piękna

19.06.2018 23:26

@pawel dlaczego rzeczywistość nie wygląda tak dobrze? Czy możesz podać przykłady co obiecywano Ci na rozmowie kwalifikacyjnej, co później nie sprawdziło się w pracy? Co byś zmienił w Duolife? Osoby, które będą się tam ubiegać o pracę Twoja wypowiedź na te tematy na pewno zainteresuje.
    Bartłomiej Rz

19.01.2019 14:35

jakiej rozmowie kwalifikacyjnej ?
    Bea

11.11.2018 20:22

Moje sugestie dla Duolife S.A.: Bardzo mi sie produkt podoba
    Maria

26.09.2018 11:36

Jak dla mnie produkt bardzo wysokiej jakości, warty stosowania ! :)
    były

08.07.2018 00:18

onegdaj pracowalem krotko w Amplico Life- podobne, inny artykuł , spotykalismy sie w Spodku, we are the champions , super.... gdyby było inaczej - po ludzku tłumaczone pewnie bym został i dzialaL ale miałe złego prowadzącego i wszystko sie rozpadlo. powinien byc podawany oficjalnie procent ludzi którym sie powiodlo... , wszystkim zyczę sukcesu

03.05.2018 18:51

@Paweł, możesz napisać coś więcej o firmie? Jaka jest umowa od pracodawcy? Ktoś jeszcze wypowie się o Duolife? Rekrutują obecnie nowych pracowników?

29.05.2018 19:30

Umowa o pracę. Do tej firmy ciągle kogoś rekrutują... Potrafią ładnie mówić na rozmowie kwalifikacyjnej.... a rzeczywistość nie wygląda tak dobrze....

01.06.2018 18:59

A jak trochę popada to masz darmowy basen :)
    Longer Boy

11.05.2018 14:29

Nie ma żadnej rekrutacji chcesz wstąpić do ich klubu to się porostu zarejestruj
    Longer Boy

11.05.2018 14:27

Zarobiłem 15 zł przez miesiąc ale to tylko dlatego ,że jestem nieudacznikiem

08.04.2018 09:19

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Duolife S.A.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo ważne!

11.04.2018 18:28

Marnie niestety :/
    P

16.01.2018 13:14

Niestety po rozmowie kwalifikacyjnej pozostał niesmak. Pani redaktor naczelna, która przeprowadzała rekrutację, obiecała, że udzieli odpowiedzi po 7 dniach. Po tym czasie żadnej odpowiedzi nie uzyskałam. Wysłałam więc wiadomość mailową z prośbą o informacje co do przebiegu procesu rekrutacyjnego. Okazało się, że pani od dobrych kilku dni jest na urlopie. Czekałam więc jeszcze 2 tygodnie do zakończenia urlopu, po czym wysłałam wiadomość znowu. Chciałam tylko uzyskać informacje na temat rekrutacji - czy wybrali kogoś innego, czy jeszcze trwa, cokolwiek, żeby wiedzieć, co dalej. Niestety i druga wiadomość pozostała całkowicie bez odpowiedzi. Pozostaje więc nazwać to zwyczajnie chamskim zachowaniem.
    Zorientowany

03.11.2017 16:20

A te momentarze pisala jedna i ta sama osoba....
    sonia

23.12.2017 11:29

Dokładnie... żenada...
    m

31.05.2017 20:59

Super atmosfera, do pracy przychodzę z przyjemnością. Świetne warunki pracy, możliwość rozwoju. Wspaniali ludzie, pełni zaangażowania w to co robią.

31.05.2017 19:37

DuoLife to ludzie i pasja. DuoLife to miejsce dające wielkie możliwości na rozwój i spełnienie. Rodzinna atmosfera,zaangażowanie,zrozumienie oraz pozytywne nastawienie wpływają na komfort i jakość pracy
    xxOctoberxx

31.05.2017 14:35

Świetna atmosfera, wspaniali ludzie. Doskonałe miejsce pracy dla ludzi chcących się rozwijać. Miejsce dla ludzi którzy nie chcą tylko pracować ale też tworzyć.

Zostaw merytoryczną opinię o DuoLife S.A.