DuoLife

• Dlaczego z nami i u nas
  • Nasze produkty

• Burów
  • Balice
  • Celiny
  • Więckowice

3. Opinie o pracodawcach Zabierzów
  5. Opinie o DuoLife S.A.

Opinie o DuoLife Zabierzów

Nie przegap nowości o DuoLife S.A.!

07.10.2021 16:31

Z uśmiechem na twarzy i pełną szczerością mogę napisać, że cieszę się, że pracuje w tak wspaniałym miejscu! :) Mam super zespół, moja praca jest zauważana i czuje duże wsparcie ze strony otaczających mnie osób. Fajne jest to, że możemy brać udział w różnego rodzaju szkoleniach, uczestniczyć w eventach i przede wszystkim realizować swoje pomysły. Jeśli jesteś wśród ludzi, którzy pozytywnie myślą - Tobie też się to udziela :) Ja w tej firmie czuje się wyjątkowo i jestem ogromnie wdzięczna za każdy spędzony tutaj dzień!
    Eliza

06.10.2021 09:38

Zaufaliśmy sobie nawzajem ponad 4 lata temu, od tamtej pory i do teraz uważam, że jest to najlepsze miejsce, do którego mogłam trafić. Atmosfera wsparcia, rozwoju, przyjaźni, pozytywnego nastawienia do życia to coś, co pracownicy i kierownictwo wspólnie kreują na co dzień. Wartości, które są przekazywane na zewnątrz, czyli partnerstwo, zaangażowanie, szczerość, wspieranie zdrowego i odpowiedzialnego stylu życia, szacunek, są widoczne w środku organizacji w stosunku do każdego, niezależnie od stażu i stanowiska. Najbardziej doceniam relacje z Zarządem i kadrą kierowniczą, jest to naprawdę coś wyjątkowego, bo dają ogromne zaufanie, przestrzeń do rozwoju i kreowania własnych rozwiązań, słuchają i są otwarci na nowe pomysły, oraz traktują każdego po partnersku. W tej firmie po prostu dobrze się czuję. Z całego serca polecam.
    zainteresowana

13.09.2021 16:02

czy jest multisport dla pracownikow?
    @zainteresowana

14.09.2021 23:07

super
    Oooo

25.09.2021 10:57

to elegancko.......
    Kama

22.09.2021 14:31

Szczerze polecam firmę DuoLife dla każdego, kto myśli o poprawie jakości swojego życia pod każdym względem :). Firma jest rzetelna, ma mocną pozycję na rynku, a pracownik czuje się rozumiany oraz zadbany pod każdym względem. Poszczególne zespoły tworzą ludzie niezwykle sympatyczni, którzy zawsze mogą na siebie liczyć. W moim zespole zdanie każdego z nas jest wysoce respektowane, Przełożeni dbają, aby każdy czuł się ważną i integralną częścią firmy i jej rozwoju - a firma rozwija się w bardzo szybkim tempie, przez ostatnie pół roku zostało wdrożonych wiele nowych produktów, które z czystym sumieniem polecam każdemu. Warto także wspomnieć o obszernym pakiecie benefitów ;). Zadbano o nasze zdrowie i rozwój osobisty, a poza ograniczeniami pandemicznymi firma zapewnia również super wyjścia integracyjne. W żadnej firmie w której pracowałam nie doceniano pracowników w taki sposób. 'Człowiek w centrum uwagi' to nie puste frazesy wypisane na ścianach, a realna polityka firmy, choć przychodząc do pracy z innego środowiska może być trudno uwierzyć w to, co dobrego się tutaj dzieje :).
    Pracownik z wieloletnim stażem

21.09.2021 14:55

DuoLife to doskonałe miejsce pracy, które zapewnia wszystko to co potrzebne i ważne. Bogaty pakiet benefitów, możliwość rozwoju, ciekawe projekty, integracje, wspaniała atmosfera, relacje oparte na partnerstwie i szacunku to coś co powoduje, że po prostu chce się być w tym miejscu :)
    Bodzio Pimpek

08.09.2021 10:24

Po przeanalizowaniu składu tych produktów nie są one 100% dobre dla naszego zdrowia. Proszę nie wciskać kitów

09.09.2021 17:26

Pragniemy podkreślić, że produkty DuoLife powstają na bazie w 100% naturalnych, najlepiej dobranych składników, a bardzo dużo z nich posiada badania kliniczne, które jednoznacznie potwierdzają ich jakość oraz pozytywny wpływ na organizm człowieka. Ponadto wszystkie produkty DuoLife powstają pod czujnym okiem ekspertów i naukowców, zgodnie z obowiązującymi standardami i normami, a opinie, relacje i świadectwa osób, które regularnie je stosują, są istotnym potwierdzeniem ich skuteczności. Niemniej, uprzejmie prosimy o informację, które konkretnie produkty „nie są w 100% dobre dla Waszego zdrowia” i na czym polegają wątpliwości. Gwarantujemy, że postaramy się rozwiać wszystkie wątpliwości, rzetelnie odnosząc się do sprawy.
    Ewa

05.06.2017 11:00

Jeszcze nie zdarzyło mi się pracować w takim miejscu. Przede wszystkim chodzi o ludźi, którzy najzwyczajniej w świecie są "ludzcy", czyli zupełnie normalni. Na czele firmy stoi czterech wizjonerów, przez co codzienne wyzwania ciągle prowadzą nasz zespół do nowych odkryć. A tak po polskiemu: NIE MA NUDY. Codziennie stajemy przed kompletem nowych pomysłów na rozwój firmy, dzięki czemu rośnie w nas poczucie, że podążamy w kierunku tak wielkich przedsięwzięć jak Apple czy Tesla. Świadomość, że firma sprzedaje wysokiej jakości produkty pozwala pracować ze spokojem. Jako pracownik marketingu nie muszę wciskać ludziom kitu. Proponuję wartość, jakiej w Polsce dotąd nie było i czuję się z tym dobrze. Fajne jest również to, że mogłam znaleźć tutaj przestrzeń do rozwoju umiejętności, na których kształtowaniu naprawdę mi zależało. Przełożeni mają zaufanie do swoich pracowników i starają się doceniać nawet najmniejsze osiągnięcia każdego z nas. Z kolejnych "plusów dodatnich" (:P) DuoLife: firma oferuje codzienne posiłki, które w całości finansuje – przez co kadra Duo, zgodnie ze swoją misją, zdrowo się odżywia. Co więcej, DuoLife co tydzień proponuje swoim pracownikom lekcje języka angielskiego prowadzone nowatorską metodą, która kładzie nacisk na kształtowanie umiejętności komunikacyjnych. Zespół jest młody, więc łatwo odnaleźć się tutaj tym, którzy obawiają się "brak akceptacji" – MEGA OTWARTOŚĆ. Pracujemy w warunkach, na które nie mogą sobie pozwolić ogromne korporacje, w atmosferze zaufania i normalności, a wystarczy wyjrzeć przez okienko by ucieszyć się widokiem zielonej trawki i dźwiękiem ćwierkających ptaszków. Jak w każdej pracy codziennie zmagamy się z różnego rodzaju wyzwaniami, więc nie ma mowy o sielance, ale dobre jest to, że jako Drużyna, stajemy za sobą murem. Polecam!
    Anka

21.08.2021 17:17

"Ludzcy" szefowie, wizjonerzy, Apple, Tesla... Leżę i turlam się ze śmiechu :) Po wodzie też potraficie chodzić? Leczycie dotykiem? Mam nadzieję, że Autorka po trzech latach od napisania tego peanu przejrzała na oczy, i nie ogląda świata "przez okienko" jakiegoś psychiatryka.
    MAX

30.08.2021 00:48

Ćwierkanie zwłaszcza w zimie.
    Paulina

17.06.2021 22:05

Firma godna zaufania oraz polecenia. Praca z cudownymi ludźmi, którzy zawsze są chętni do pomocy. Firma daje ogromne możliwości rozwoju na każdej płaszczyźnie. Jeśli ktoś wykonuje sumiennie powierzone zadania - jest doceniany, awanse w Duolife tylko to potwierdzają. Ogromny wachlarz benefitow:) z czystym sumieniem mogłabym polecic pracę tutaj najlepszej przyjaciółce. :)

18.04.2021 10:42

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w DuoLife S.A.?

12.05.2021 12:00

Oczywiście, że tak :) W zależności od rekrutacji zapraszamy do współpracy osoby zarówno z doświadczeniem jak i bez. Jesteśmy zdania, że wszystkiego można się nauczyć, a DuoLife zapewnia wspaniałe warunki do rozwoju i nabywania nowych kompetencji. To co dla nas jest kluczowe to wartości spójne z DuoLife, proaktywna i pozytywna postawa i oczywiście chęć zmiany świata na lepszy :)
    MLM Ala Amway

02.05.2021 02:00

Typowy MLM....

12.05.2021 11:48

No właśnie nietypowy :) Model działalności DuoLife opiera się na softmarketingu® - autorskim systemie biznesowym, który w centrum uwagi stawia człowieka z jego marzeniami, pragnieniami i potrzebami. Softmarketing® daje możliwość zarabiania na różnych polach (szczegóły w Planie Kompensacyjnym DuoLife), a przy tym umożliwia stałe podnoszenie swoich kwalifikacji i ciągły rozwój. Innymi słowy – podstawą softmarketingu® jest wyeksponowanie człowieka, jego walorów, umiejętności i sukcesów. #zdrowie #rozwój #biznes
    Zniesmaczony

18.03.2021 23:34

Trafiłem na ofertę pracy zdalnej na olx, gdzie zostałem zaproszony na prezentację pracy. Dowiedziałem się, że aby otrzymać w pełni zautomatyzowany system pracy przy nakładzie 2 h dziennie muszę jedynie zainwestować 325 zł.firma działa etycznie i chce żebym wiedział jakie produkty oferuje. Niby logiczne. Zarobki spore, wycieczki, samochody. Bajka. Dokonuje rejestracji. Otrzymuje dostęp do discorda i czatów, gdzie wszyscy mnie witają i są dla mnie mili. Czytam regulamin i dowiaduje się, że mam obowiązek zakupu za min 325 zł co 30 dni! Gdzie nawet nie, bo za 2 tygodnie.! (usunięte przez administratora)

25.03.2021 19:44

Przykro nam, że masz takie odczucia i że doszło do nieporozumienia. Model działalności DuoLife S.A. oparty jest na softmarketingu, który - w dużym uproszczeniu - polega na budowaniu zespołów przez osoby tylko pośrednio związane z firmą. Członkowie Klubu DuoLife w przeważającej większości prowadzą własne działalności gospodarcze. Oferta pracy zdalnej na portalu olx.pl najpewniej została zamieszczona przez jednego z indywidualnych przedsiębiorców i nie jest to formalna rekrutacja z ramienia DuoLife S.A. Zapewniamy, że w przyszłości będziemy śledzić podobne działania. Proszę mieć również na uwadze, że niezależnie od zespołu z którym miałeś kontakt – zawsze możesz dołączyć do innego lub działać indywidualnie :) Odnosząc się do zarzutu dotyczącego konieczności comiesięcznego robienia zakupów, chcemy zaznaczyć, że prawdą jest - aby dołączyć do Klubu DuoLife i - co nie zostało wspomnienie - zyskać dostęp do preferencyjnych cen, należy dokonać zakupów o wartości około 300 zł (250 punktów). Klubowicze DuoLife nie mają obowiązku dokonywania comiesięcznych lub częstszych zakupów, a skala działalności zależy wyłącznie od ich uznania. Nigdy nie tracą natomiast dostępu do preferencyjnych cen i pozostałych korzyści, jak m.in. dostęp do systemu MyDuoLife i Strefy Klubowicza. Oczywiście DuoLife S.A na bieżąco informuje ich, że największe możliwości gwarantują regularne zakupy na odpowiednim poziomie, jednak regulamin do tego nie zobowiązuje. Każdy może działać jak chce, kiedy chce i z kim chce. Z tych powodów powyższy komentarz uważamy więc za niezgodny z prawdą i wprowadzający w błąd osoby postronne poszukujące pracy.
    niestety nie pracownik

18.03.2021 12:18

Nie było okazji współpracować z firmą, natomiast moim zdaniem po rozmowie rekrutacyjnej online, w której pani mówi, że na pewno da znać w ciągu kilku dni, czy TAK, czy NIE, powinna dać znać, a nie po prostu olać temat. Jeśli nie chce się informować kandydatów, że NIE, no to się nie mówi, że się poinformuje. :)

18.03.2021 18:30

Skoro nie otrzymałeś informacji to znaczy, że rekrutacja jeszcze nie została zakończona i prawdopodobnie Twoja kandydatura nadal jest brana pod uwagę :) Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z rekruterem jeśli chciałbyś uzyskać informację na temat etapu konkretnego projektu lub prosimy o chwilę cierpliwości na kontakt z naszej strony :) dzięki z góry za wyrozumiałość :)
    Tomasz

23.01.2021 21:01

Jestem zadowolony z preparatów firmy Duolife. Używając tych że preparatów udało mi się zrzucić ponad 9,5 kg. Dzięki nim czuje się wypoczęty i pełen energii. Super zapakowane produkty i w smaku są owocowe i delikatne ponadto dzięki tym produktom które super wspomagają procesy odchudzania zmieniłem sposób odżywiania na zdrowy co bardzo dobrze wpłynęło na moje zdrowie i ogólne samopoczucie.

26.01.2021 15:57

Cieszymy się bardzo z Twojego zadowolenia i dobrego samopoczucia :) gratulujemy sukcesu w walce o lżejszą sylwetkę ;) dzięki wielkie :)

18.11.2020 14:14

Czy pracownicy DuoLife S.A. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?

08.01.2021 20:47

Uwielbiamy! :) i już wyczekujemy wyjazdowej integracji po zakończeniu obostrzeń :)
    Elżbieta

15.09.2020 13:51

Jestem zadowoloną Klubowczką DuoLife. Od 4 miesięcy wraz z mężem suplementujemy się produktami Duo. Jestem na 100% przekonana do nich. Widzę efekty stosowania suplementów. Ceny są adekwatne do wartości produktów. Szczerze polecam również bezglutenowcom i weganom.
    arek

17.12.2020 00:06

Ja jestem niezadowolony. Owszem duża butelka preparatu: kolagen. Ale efektu nie widać. Poza tym są co to za rodzaj kolagenu ? Czy jest on certyfikowany ? Jaki kraj pochodzenia ? Zmieniłem na inny kolagen z Francji i jest ok. Badania informacja o właściwościach specyfikacja i efekt. Cena owszem wysoka. Ale wiem co wprowadzam do organizmu. Te butelki które sprzedajecie mają wadę fabryczną bo źle się zamykają tak jak by ktoś to nalewał w domu.

08.01.2021 20:44

Certyfikaty i kraje pochodzenia surowców dla naszych produktów są do pobrania na myduolife.eu dla Klubowiczów, a wszelkie reklamacje rozpatrujemy poprzez Biuro Obsługi Klienta :)
    Efin

09.10.2020 05:56

Witam. Czy można prosić o udzielenie odp na pytanie. Jak to jest że dzwoni miła pani opowiada pięknie o firmie rozmowa wydaje się na poziomie. Po czym Pani informuje że jak tylko będzie się miało jakie kolwiek pytania to można dzwonić pod odpowiedni numer.. Po czym telefon w ogóle nie jest odbierany. Nie można się niczego dowiedzieć na jakim etapie jest rekrutacja. A ogłoszenie po 2msc zas się pojawia. To znaczy że ludzie wam nie odpowiadają? Proszę nie robić nadzieji ludzia.

09.10.2020 16:22

Dzięki wielkie za wiadomość. Przykro nam, że nie udało Ci się dodzwonić i jednocześnie zachęcamy do ponownego kontaktu z rekruterem - telefonicznego bądź sms. Z pewnością udzieli informacji o aktualnym statusie procesu rekrutacji. Wierzymy, że nie było w tym zdarzeniu złej intencji - w przypadku dużej ilości prowadzonych rozmów telefonicznych i zajętej linii nie zawsze przychodzą powiadomienia o próbie dodzwonienia się. Zapraszamy serdecznie.
    Marta

15.09.2020 14:03

Firma godna zaufania. Człowiek czuje się w centrum uwagi, co obiecane zawsze się dzieje.
    Dorota

15.09.2020 13:01

Używam produktów i jestem bardzo zadowolona. Ustąpiły zawroty głowy po operacji usunięcia guza mózgu. Polecam każdemu, kto chce zadbać o swoje zdrowie.
    Oliwia 395

15.09.2020 12:56

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Pomoc na każdym etapie zapoznania się z ofertą i zamowieniem. WSZYSTKO w miłej atmosferze i sprawnie. Polecam goraco
    Mariola Strzelecka

15.09.2020 12:48

Polecam serdecznie współpracę z tą firmą oraz produkty. Stosowałam u siebie i swoich dzieci a efekty przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Zespół pomocny i otwarty. Plan wynagrodzeń jedyny w swoim rodzaju. Nigdzie nie ma lepszego. Firma z którą zbudujesz swój dochód pasywny.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DuoLife?

Kontakt - DuoLife S.A.

Topolowa 22 32-082 Zabierzów

Branża główna: Artykuły spożywcze

09.08.2020 14:39

Czy można liczyć w DuoLife S.A. na prywatną opiekę medyczną?

03.09.2020 16:20

Jak najbardziej - każdy z pracowników ma dostęp do prywatnej opieki medycznej jak również ubezpieczenia na życie :)

24.06.2020 15:17

25.06.2020 09:26

Jako pracodawca zatrudniamy pracowników na umowę o pracę na pełny etat ze stałym miesięcznym wynagrodzeniem, więc będąc zgranym zespołem łączymy siły z obszaru logistyki, IT, e-commerce, marketingu, HR, finansów, R&D i sprzedaży, aby każdego dnia wspierać naszych klientów zarówno indywidualnych jak i biznesowych. Z punktu widzenia dystrybucji produktów Duolife S.A. działa w modelu softmarketing, który łączy najlepsze praktyki z biznesu klasycznego, korporacyjnego, franczyzy i marketingu wielopoziomowego. Model opiera się na trzech filarach zdrowie, rozwój i biznes. Nasze naturalne suplementy diety i kosmetyki każdy może zakupić w sklepie internetowym, sklepach stacjonarnych ze zdrową żywnością, czy też aptekach. Ja polecam ;) Więcej informacji na naszych stronach myduolife.com/index.html & www.navigator.duolife.eu

30.04.2020 15:15

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w DuoLife S.A.?

02.05.2020 23:20

Tak! Tak! i jeszcze raz Tak! :) Ostatnio z całym zespołem świętowaliśmy 6. urodziny DuoLife S.A. na koncercie :) Na perkusji grał dla nas Prezes Zarządu :) Zapraszam do obejrzenia fragmentu naszej zabawy przy "Dla tych chwil warto żyć"
    - Parafrazując 'Dla takich firm i z takimi ludźmi warto pracować' :) Już nie możemy doczekać się spotkania integracyjnego po powrocie z home office i takiego bez 'dystansu społecznego' ;)

22.03.2020 20:38

23.03.2020 18:11

Proszę, podaj numer swojego zamówienia z prośbą o weryfikacje na adres [email protected]. Pomożemy w z lokalizowaniu Twojej paczki :)

05.02.2020 21:54

11.03.2020 16:59

@Piotr, Jeśli nadal potrzebujesz wsparcia, chętnie pomożemy :) Proszę o przedstawienie szczegółów sprawy kontaktując się z naszym Biurem Obsługi Klienta pod adresem [email protected] lub korzystając z Infolinii 12 333 45 67 (w godzinach 8.00 - 16.00).

20.01.2020 15:04

Czy Duolife S.A. organizuje staże dla studentów?

11.03.2020 16:33

Tak :) Zapraszam do wysłania zgłoszenia na adres [email protected]. Każde zgłoszenie rozpatrujemy indywidualnie biorąc pod uwagę możliwość realizacji programu stażu w danym obszarze i terminie :)
    No gdzie

07.01.2020 22:26

Gdzie jest kierownik, ja się pytam?
    Rafał

08.12.2019 20:46

To jakiś (usunięte przez administratora), przecież z niczym nie da się wyrobić.
    Dino

04.12.2019 20:35

Dział zamówień to jest jakaś porażka.
    oh ela

24.11.2019 15:53

@Pracownik HR innej fi Mistrzu/ lub mistrzyni HR normalne rekrutacje są jednospotkaniowe ale jak sie nie ma co robic w firmie i ma sie przerost formy nad treścią to sie robi 5 etapów rekrutacji jak taki mistrz HR jak ty tylko po to zeby sobie zapełniac grafik ,udawac ze sie cos robi i marnować czas innym !!! Jak bedziesz kiedys na normalnej rekrutacji to zobaczysz jak ona wygląda - jest to 30-40 minutowe spotkanie z osobą decyzyjną i w normalnych firmach nawet sie nie zaprasza HR bo smieszne pytania o sukcesy i porażki wprawiaja w zakłopotanie nawet Kierowników i Menago Działu który rekrutuje do swojego działu !!!! Ale widzę ze ty jako mistrz/mistrzyni HR w tej firmie nie potrafisz oddzwonic do ludzi którzy przychodzą na rekrutacje więc piękny PR robisz firmie !!! Po wpisach widać co reprezentują ci pracownicy tej firmy na rekrutacjach lepszej wizytówki nie mozna juz zrobic :):)

05.11.2019 10:45

Pracownik HR innej firmy

23.11.2019 20:09

Zazwyczaj nie oddzwania sie do osob po pierwszym etapue rekrutacji. Tyljo do osob ktore przechdza dalej. Ale dobrze jeat poinformowac o tym podczas pierwszej rozmowy tj ze oddzwaniaja tylko, do osob, ktire przechdza dakwj, wiec jesli w ciagu 2 tyg nie bedzie tel tzn. Ze sie nie przeszło.
    Bobby

04.11.2019 20:40

Chyba już się do Ciebie nie odezwie, bo przyjęli teraz jakieś osoby.
    yyy

04.11.2019 08:06

Kiedy wreszcie firma da odpowiedź o wynikach rekrutacji bo zaraz minie 4 miesiąc i nic ale to chyba przerasta tą firmę widać jakie ma standardy ????
    Mirka

22.10.2019 21:03

To zależy na jakim dziale? I co to znaczy przyjazna?
    yooo

17.10.2019 07:33

Brak odpowiedzi po rekrutacji chyba trzeba oficjalny list do Zarzadu wysłac to wtedy moze łaskawie ktos odpowie !! bo jak widac nie ma tam ludzkich odruchów !!!!!
    Head Hunter

16.10.2019 06:25

Może za dużo chcieliście i dlatego teraz nie mają odwagi zadzwonić :) .....

16.10.2019 09:57

Jeśli nie mają odwagi zadzwonić to niech zmienią prace, chybą że chodzi o brak szacunku do innych ludzi i ich czasu,byle sobie zrobić dobrze.Kłamią że oddzwonia a tu nic, ale widać to już po fałszywym uśmiechu rekruterki. Kultura firmy na poziomie zero.
    Łukasz

14.10.2019 09:58

Brak telefonu po rekrutacji, marnuja ludziom czas, zalosne.
    clik

11.10.2019 14:10

brak odpowiedzi po rekrutacji(usunięte przez administratora)pewnie tak samo jest wewnątrz firmyy !!! Jak widać firma potrafi sie zaprezentowac ze swojej prawdziwej strony czyli typowe polskie piekiełko i arogancja !!!!
    Łukasz

11.10.2019 12:06

Co zrobic kiedy korporacje handluja naszymi danymi, razem z firmami rekrutującymi ? Jak kazac im i sprawdzic czy usuneli nasze dane?
    Trik

10.10.2019 06:30

Jeżeli lubisz nic nie robić i narzekać to bedziesz zadowolony ze stawki, natomiast jeżeli masz ambicje i masz zamiar zapiepszać, to odradzam bo nikt cie nie doceni.

Zostaw merytoryczną opinię o DuoLife S.A.