brak logo

Experum HR

Wrocław

Opinie o Experum HR

Monika 2015-06-27 09:52
Dobry początek w HR :)

Miałam okazję rozwijać swoje umiejętności zarówno w obszarze miękkiego jak i twardego HR. Istotne jest to, że sam decydujesz, ile obowiązków jesteś w stanie wykonać. Twój feedback jest brany pod uwagę. Służy to zarówno temu, żebyś nie był przeciążony obowiązkami, jak też Twojej inicjatywie - jeśli chcesz zająć się nowych, innym , ciekawszym zadaniem, warto, żebyś sam o tym powiedział. Atmosfera opieki i wsparcia. Możliwość poznania między innymi procesu rekrutacji, ale również specyfiki pracy w zewnętrznym HR. Dobre miejsce dla osób, które zaczynają karierę zawodową.
2
nmmn 2016-05-16 17:21
@krad rzadko keidy w ogłoszeniu jest napomnknięte cos w kwestii zarobków. Też uważam że powinno być.
Agnieszka 2017-03-01 16:21
@Monika, zachęcający komentarz! Dzięki za opinie :) A wy jakie macie doświadczenia z firmą?
/ 2017-07-13 10:10
czemu jak kogoś zatrudniają w firmie i dalej poszukują pracownika na stronie dalej widać te same ogłoszenia.
Janusz 2017-07-14 15:25
Bo może poszukują więcej niż jedną osobę...?
Agnieszka 2017-08-07 10:45
@Janusz a Ty współpracowałeś już z Experum HR? Co możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach? Może to być bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad wyborem agencji zatrudnienia.
Janusz 2017-08-07 11:20
Agnieszko, pracuję w Experum HR i polecam. Jest to bardziej agencja doradztwa personalnego niż tylko agencja zatrudnienia.
Dana 2017-09-15 11:19
Niestety - Pani zajmująca się praktykami była skrajnie niekompetentna. Oczekiwałam na praktyki 2 miesiące, byłam zapisana na konkretny termin. Tydzień przed zadzwoniłam by dowiedzieć się szczegółów, gdzie się stawić, do kogo, jakie dokumenty są potrzebne itd... Zamiast tego dowiedziałam się, że Pani zapomniała wpisać mnie w kalendarz. Ocenę mimo wszystko wystawiam dobrą, bo Pan Janusz Dziewit jest osobą naprawdę bardzo kontaktową i zawsze można liczyć na jego pomoc, wsparcie merytoryczne bo wiedzę ma ogromną z zakresu HR, ale jednak zachowanie pracownicy firmy pozostawia niesmak i rzutuje na ogólne postrzeganie organizacji.
Zostaw swoją opinię o Experum HR - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Experum HR