brak logo

Firma Gibowski Sp. z o.o.

Przyborki

Opinie o Firma Gibowski Sp. z o.o.

donald 2012-09-16 13:07
po co pisać o strajku ludzie i tak przyjdą bedą pracować i wyrabiać niebotyczne normy bo potrzebują pieniędzy ale gdyby raz się sprzeciwili to nic by im się nie stało a może i przyniosło korzyść i utarło nosa niektórym. Powodzenia w chapaniu nawet w niedziele macie teraz na co zasługujecie bo każecie się co niektórzy by dawano wam po dupie a wy i tak będziecie go całować po rękach z wdzięcznośćią bo on taki dobry
... 2012-09-17 16:40
Na umowie zlecenie nie ma świadectwa pracy.............
magda 2012-09-17 18:39
W sklepie pracowałam sklep zlikwidowali, w telefonach - 3 złote na godzinę, a dziecko chce jeść. Wiem do kiedy pracuję, za ile i najważniejsze - KASA ZAWSZE NA CZAS. Jakie strajki \\\\\\\\\\\\\\\"donald\\\\\\\\\\\\\\\" - nie chcesz pracować, możesz bruk szlifować i nie siej zamętu.
Nie mój pierwszy sezon i nie ostatni. A lenie będą tylko ciągle narzekały. Jak nie pasuje załóż swoją firmę i będziesz sam sobie szefem.
frank 2012-09-20 17:59
doda ma racje.
normy i zapłata za prace w formie akordu to wyssane z palca, i to nie od dzisiaj a od początku firmy. LUDZIE!!! JEŚLI MYŚLICIE ZE PRACUJECIE NA AKORD TO SIĘ MYLISIE
frank 2012-09-20 18:36
MAGDO rozumiem ciebie i Twoją sytuacje. sam prasując tam nie w lepszej sytuacji życiowej byłem, gdyż musiałem pracować na rodzinę. Ale gdy udało mi się z tej firmy wydostać, to zły sam na siebie byłem że wcześniej tej decyzji nie podjąłem. Od kilku lat jestem zadowolony z nowej pracy i z płacy oraz z inteligencji przełożonych, gdzie z kolei tam u Was brakuje tego. Tak myślę, że mądrością należy nazwać umiejętność rozumienia ludzi.Gdzie u Was w firmie tego brak. To może brak wiedzy, która akurat jest potrzebna!? No fakt - jeśli ktoś pracuje jako elektryk, a nie wie, że dotykanie językiem przewodów to nie jest najlepszy sposób na badanie obecności napięcia - to można nazwać go głupim.
Ale jeśli elektryk by nie wiedział jak działa prawo Ohma?… Lekarz, ekspedient ma prawo nie wiedzieć. Elektryk nie. Więc tak - jest głupi! Powinien to wiedzieć, może to wiedzieć - a nie wie. A KADRZE KIEROWNICZEJ W WASZEJ FIRMIE BRAK UMIEJĘTNOŚCI KIEROWANIA LUDŹMI I SZANOWANIA ICH BO NIE MASZYNY TWORZĄ FIRMĘ A ZESPÓŁ LUDZI (PRACOWNIKÓW). moja rada to nie strajk DONALD a nie dać się upokorzyć. Poza tym sa bardzo nie kulturalni!! Wyśmiewają sie z innych - z tych co są grubsi od nich!! A najgorsze jest to ze wyśmiewają osoby nie pełnosprawne!! To już zniewaga !!
Za to powinno firma zostać ukarana. Ja i inni byli tego świadkami. nie wiem jak teraz jest może kadra kierownicza podniosła kulturę osobistą?
zła firma 2012-10-15 16:07
Witam po przepracowaniu trzech miesięcy w firmie gibowski znicze w przyborkach stwierdzam ze jest to firma zła w której nie warto pracowac oraz znicze są słabe i robione żle ludzi tam traktuje sie bardzo żle i nie dobrze są osoby które się wy wyzszają ale wydaje mi sie że góra z górą sie nie spotaka ale człowiek z człowiekie zawsze sie gdzie spotka a wtedy któs bedzie żałował swojego zachowania nie warto nie polecam tej firmy nikom i wyróbów z daleka od tej firmy
pracownik 2012-12-10 10:17
Wiecie czy szef bedzie dawał coś na świeta.
uhgfvyuCSJ 2012-12-20 21:43
OCZYWIŚCIE, ŻE BĘDZIE- DA PIĘKNĄ FIGĘ Z MAKIEM LUB GUZIK Z PĘTELKĄ......
robert n 2013-01-05 20:11
teraz to już nawet rosjanie tu pracują żeby było taniej szybciej i wygodniej!!!
karol 2013-05-30 07:30
Za ile do roboty.2000 tys na 8 godzin to moge przyjsc.
anonim 2013-09-01 20:46
hej. dzieki bogu juz mam koniec tej super pracy tam. na szefa nie moge narzekac bo wpadal na chwile i nigdy nie czepial sie pracownikow,ale z kierownikiem jest inaczej. nic z ludzi sobie nie robi. to juz nie te czasy nawet murzynów sie tak nie traktuje.no i pani( usunięte przez administratora ) pewnie wszyscy ja tam znaja. po prostu wszech wiedząca,i chociaz mloda to nawet starszych ponizy.odradzam te firmę z daleka nigdy wiecej tam nie wroce nawet gdyby placili5000miesiecznie.jestem psychicznie wykonczona ta atmosfera moim zdaniem do pracy idzie sie ze spokojem a nie z nerwami czy dzis bede ponizana i wyzywana.
2
cukiereczek 2013-09-19 07:10
[usunięte przez moderatora] Był czas i na pracę i na pogadanie. No ale jak ktoś przychodzi do zakładu, żeby pościemniać przez 8h, to wcale się nie dziwie, że potem wypłakuje się w takim miejscu.
2
2013-09-21 17:41
Pisze do mojej poprzedniczki czy też poprzednika, co do pana [usunięte przez moderatora] może i mam zastrzeżenia ale nie skomentuje tego a jeśli chodzi o panią [usunięte przez moderatora] to nie zgodze się z tobą bo ona się zachowuje jak by była w tym zakładzie najważniejsza i tylko ona wszystko wie i umie a innych traktuje jak śmieci. tylko się zastanawiam po co tak zapieprza skoro płacone jest na godzine chyba ze ona ma na akord to już co innego.
Podsumując myśle że powinna się zastanowić nad swoim zachowaniem bo na dobre jej to nie wyjdzie
1
2013-09-21 18:54
Przestaniecie w końcu opisywać takie głupoty jak macie coś do powiedzenia [usunięte przez moderatora] to miejcie odwagę powiedzieć to prosto w oczy a nie ukrywając się w internecie ,
,
1
blue eyes 2013-09-23 22:36
matko, co za komedia. Nie podoba się w zakładzie? to do domu, nikt Was tu na siłę nie trzyma. swoją drogą to Wasza desperacja musiała już osiagnąć apogeum, skoro wypisujecie tu takie żale i oczerniać chcecie kolejną osobę, która jest w porządku. a w biurze tylko siedzą, czytają i śmieją się do rozpuku z tego typu żałosnych wypowiedzi. gratulacje, pięknie pokazujecie swoją słabość.
1
krejzolka 2013-09-30 20:58
Witam!!!! Nie polecam tej firmy!!! dzięki Bogu juz tam nie pracuję. Ludzie są dwulicowi, fałszywi i złośliwi. Naśmiewają się z innych co nie dają rady "szarpać" tak jak oni.Miałam wątpliwą przyjemność pracowania z Panią [usunięte przez moderatora]., która przez kilka dni była dla mnie i innych dziewczyn miła i sympatyczna, a po kilku dniach okazała się zupełnie inna osobą. Pracowałam także kilka dni z [usunięte przez moderatora]., która okazała się nic nie lepsza od [usunięte przez moderatora] Kierownictwo nie ma żadnego szacunku dla pracowników, zmusza na chodzenie na nadgodziny, premia zabierana nie wiadomo z jakiego powodu. Brygadzista jest osoba niekompetentną, nie ma szacunku dla nikogo, odzywa się do człowieka jak do kogoś gorszej kategorii. A z mojej wiadomości był takim pracownikiem jak ja byłam , więc chyba woda sodowa uderzyła mu do głowy. Radzę mu niech się ogarnie. Współczuję tym co muszą tam pracować, bo ja już to piekło mam za sobą. pozdrawiam:)
1
2013-10-08 20:42
[usunięte przez moderatora] Jeżeli chodzi o wypowiedź Jana-umów się na rozmowę kwalifikacyjną..tam się dowiesz jakie są zarobki.
1
dd 2013-10-09 15:33
1950 na rękę i kasa 9-go na koncie!!!!! Jak się nie podoba idz do Welmaxu!!!
1
MAJA 2013-10-09 16:46
ZGADZAM SIE Z TWOJA WYPOWIEDZIA W 100%. ;-)
2
2013-10-11 18:36
Ludzie czy Wy naprawdę nie macie co robić tylko wypisywać brednie na temat tej firmy i ludzi w niej pracujących... ???!!! Jezuu... nie podoba się praca i atmosfera w firmie to trzeba się zwolnić a nie szopki odstawiać na forum... A prawdą jest, że niektóre nawet młode osoby przychodzące tutaj do pracy najlepiej odbębniłyby 8h na ściemnianiu, a reszta grupy niech [usunięte przez moderatora] za młodą która ma ruchy jak moja babcia a co tam!!!. Weźcie się lepiej do roboty!!! Jak ktoś nigdy w życiu nigdzie nie pracował i nie jest nauczony jakiejkolwiek pracy to gdzie by nie poszedł będzie wiecznie narzekał... Na siłę nikt tutaj nie trzyma... nie podoba się to do Welmaxu albo rowy kopać :D
2
xyz 2013-12-17 10:45
Jaka jest szansa otrzymania umowy na czas nieokreślony?
1
x 2014-01-13 14:26
"xyz" nie rób sobie nadziei, nie ma żadnych szans na dostanie takiej umowy... Niektóre laski tutaj ciężko pracują po kilka lat i nie miały nawet stałej umowy ...cały czas zlecenie. Prosta zasada - masz grupę masz umowę ot i wszystko.
1
xyz 2014-01-18 15:10
...no ale chyba jakis procent pracownikow musi byc zatrudniony na umowe o prace? Jak to wyglada? Kiedy mozna otrzymac taka umowe?
1
anna6555 2014-05-05 16:06
Moim zdaniem zarobki ładne, fajny kierownik i prezes jednakowoż byłam bardzo zestresowana przez pewną jędzę która cały czas podcinała mi skrzydła i stresowała (jak wszystkich młodych na początku)... jest na zalewaniu wkładów. Uwazajcie na tą małpe! - aldone
3
pracownik 2014-05-10 17:49
Aldona jest wporzo, pracowało się z nią często, to się wie. Pracowita kobieta - tyle o niej.
1
Malusia 2014-05-10 22:18
Jest spoko;-)
1
virus 2014-10-01 12:27
fajna praca,kierownik oraz szef! co nie którzy pracownicy chamy!!!!!!!!!!!do potęgi entej...
1
virus 2014-10-01 12:52
ciekawe czy te niby dorosle kobiety w swoich domach też tak sie zachowuja. WSTYD.wszyscy tam sa kierownikami szefostwem chore!!!!!!!!!!!!!
1
virus 2014-10-03 19:46
jednak....brak slow na wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy juz tam nie pojde!!!!!!!!!!! !!!
1
areck 2015-01-15 02:39
Hej, ktoś pracował w firmie Gibowski ostatnimi czasy? Czy w ogóle jest szansa aby dostać tutaj pracę, bo jak patrzę na ostatnią częstotliwość komentarzy to nie wygląda mi na to, żeby zbyt często rekrutowali. W ogóle jak tutaj wygląda coś takiego jak rekrutacja, kto ją prowadzi, jakie pytania mogą paść?
1
virus 2015-02-25 14:13
pracownicy tam są co nie którzy nie wychowani oczywiście Ci co pracują tam przez cały czas i tylko PANIE,wredne fałszywe i chapią jak takie głupie woły żeby pokazać drugiej zmianie że tyle zrobily.WYŚCIGI...robiąc razem z osobami sezonowymi potrafią obgadywać i jak to można z takimi babami robić.Ciekawe jakie są w domach dla swoich rodzin!!!!!OGARNIJCIE SIĘ ,,DOROSŁE KOBIETY"chyba dorosłe..............
1
saah 2015-03-06 19:29
Virus zgadzam się z tobą w 100% najgorsze są przydupniki pana kierownika Marka gdzie te czasy gdy kierownikiem był pan Roman
1
J 2015-04-09 10:04
Irek - w tejże fabryce zarobki są zróżnicowane. Wpływa na to multum czynników: płeć, umiejętności, ale przede wszystkim wymiar godzin. ,,Trojka" z przodu u kobiet jest możliwa w przypadku miesięcy wrzesień-październik, kiedy to właściciel musi na chwilę wypuscic przysłowiowego węża z kieszeni (wiadomo, dla pracownika to zarobek, dla właściciela to pieniądz wyrwany z obrotu, więc z jego perspektywy to strata). Trzeba się jednak nastawić na ,,zapieprz" i ,,spiecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, jak w każdym polskim prywatnym zakładzie. U mężczyzn jest możliwość nawet większego zarobku również w w/w miesiącach, jednakże musi wziąć pod uwagę minimalny czas odpoczynku :D Irku, z tego co wiem, w okresie pozasezonowym raczej kokosów nie zarobisz, ale na podstawie tego co opisałam powyżej widzisz, ze można trochę konto bankowe podbudować. W tym zakładzie wiele się zmienia w kwestii finansowej, czasem zbierze się Włascicielowi na czyn miłosierdzia i zarzuci premią, jakąś podwyzką itp., więc nie jest zle :-) Jeśli chodzi o atmosferę, to wiadomo - jest jak wszędzie - jednak można się ostatecznie dogadać z każdym, pod warunkiem, że nie jest się przewrażliwionym na swoim puncie, ma się dystans do siebie i poczucie humoru. Z zarządem firmy też się można dogadać w każdej kwestii, ewentualnie pokręcą nosem, ale idą na kompromis w większości sytuacji. Z kierownikiem, to nawet możesz się posprzeczać jak rowny z równym i włos Ci z głowy nie spadnie (szef to inny typ człowieka, więc tutaj jednak dla własnego dobra lepiej zachować dystans i szacunek). Także Irku - suma summarum - nie jest zle. Pozdrawiam serdecznie :-)
1
Lobbo 2015-04-26 04:24
Maska był do kitu nie potrafił nic. Lizać się z laskamu
1
kr 2015-04-26 14:45
co to za maska?
ALFI 83 2015-05-12 11:51
WITAM W TEJ FIRMIE JUZ NIKT NIE CHCE PRACOWAC GDZIE SA CI LUDZIE CO PRACOWALI W POPRZEDNICH SEZONACH NIE MA ICH I NIE BEDZIE WARUNKI PRACY ROWNIEZ NIE PRZESTRZEGANE Z WYMAGANIAMI BHP
1
dawid 2015-05-12 12:06
jaka maska nie potrafil nic odpowiadajcie o kogo chodzi
1
FAFIK 2015-05-15 11:28
DLACZEGO LUDZIE NIE CHCA W TEJ FIRMIE PRACOWAC WCALE SIE IM NIE DZIWIE PRACOWAŁEM KILKA LAT I DZIEKUJE GDZIE SA CI LUDZIE CO BYLI NIE MA ICH A PAN SŁYNNY KIEROWNIK NIE MA ZA GROSZ KULTURY W SOBIE NIE DAJCIE SIE LUDZIE
1
virus 2015-06-03 11:21
prawda święta dajcie sobie spokój szkoda nerwów.....!!
kultury tam nie ma za grosz i grosze zarabiasz dziękuje postoje
1
My Chris 2015-06-23 20:22
Ojj nie mówcie, bo w tym roku "ponoć" podwyżki były i o dziwo - panie, które pracowały tam po kilka lat na zleceniach dostały W KOŃCU normalne umowy... Przypuszczam, że spowodowane to było po pierwsze budową Vw we Wrześni oraz innych firm w sąsiedztwie no i po drugie żeby nie powiedzieć masowym odejściem znacznej ilości dobrych osób ze zleceń, które tam pracowały. Jeśli ktoś jest nauczony "pracować" da tam radę, ale praca naprawdę należy do ciężkiej i trzeba się "natyrać" szczególnie w sezonie. Tempo pracy dość szybkie... ale nakręcają je sami ludzie i kierownictwo rzecz jasna. Czapki z głów dla tych którzy poszukali sobie normalnej pracy i uciekli z tej firmy:).
2
rafi 2016-07-29 14:10
SIEMANO W TEJ FIRMIE JUZ MAŁO KTO CHCE PRACOWAC PRACOWAŁEM TAM PRZEZ 3 LATA NORMALNIE PORAZKA KI WYZYSK OSZUSTWO Z WYPŁATAMI ZABIERANIE PREMI ZA BYLE CO NIE SPELNIONE WARUNKI NORMALNIE BRAK SŁOW PAN NAISŁYNNIEJSZY KIEROWNIK MAREK E.NIE UMIE USZANOWAC PRACOWNIKOW SZCZEGOLNIE KOBIET CIEKAWE JAK SWOJA ZONE TRAKTUJE TERAZ ZATRUDNIA UKRAINCOW Z UKRAINY ZEBY ZA GROSZE HAPALI NIENDZIWIE JUZ SIE GDZIE SA CI WSZYSCY LUDZIE CO PRACOWALI NIE MA IH NIE DDŁUGO NAWET OBCOKRAJOWCOW TAM ZABRAKNIE I SZEFOSTWO SAMI ZACZNA PRCOWAC NA PRODUKCJI DOBRE POZDRAWIAM PRACOWNIKOW NIE DAJCIE SIE
12
ALEK 2016-07-29 14:15
dokladnie tak zgadzam z opinia wyzej pozdrawiam wszystkich byłych pracownikow tej firmy gdzie sa ci wszyscy co pracowali tam nie ma ich
7
df 2016-07-29 20:43
@stek dobrze ze znjalazal sie ktos kto wpadł na pomsyl zeby tych ogloszen poszukac po prostu na ich stronie internetowej ;p bo nie zawsze tuaj sa jenak
6
leon 2017-01-19 10:05
Nie wiem jak było kiedyś ale raz spróbowałem i to był tylko ten jedyny raz w tej firmie, masakra jakaś, ponoć ludzie tam pracują po 15 lat ,moim zdaniem to nie mają szacunku dla samych siebie, ale to ich wybór
4
Iwona 2017-04-07 13:52
@leon długo pracowałeś w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
pracownik 2017-04-07 21:44
Ile dawaja na świeta Wiecie Coś
Iwona 2017-07-18 11:30
Na stronie internetowej Firma Gibowski można znaleźć informacje, że okres maj-październik to okres wzmożonej pracy i firma zachęca do zgłaszania się do pracy . Możecie powiedzieć coś więcej o tym, jak wygląda praca przy produkcji zniczy? Na stronie nie ma też informacji o warunkach na jakie można liczyć. Ktoś z Was może podpowiedzieć czego można się spodziewać?
1
Fix 2017-08-03 19:20
Witam praca ciężka,atmosfera tez!Te kobiety sa straszne.!!!!!Odradzam
1
Martyna 2017-08-05 22:02
WITAM TAK ZGADZAM SIE PRACOWALAM TAM AZ 5 LAT TA FIRMA TO ZENADA KIEROWNIK ERENZ BRAK KULTURY OSOBISTEJ WIELKI CWANIAK CO WOGOLE TERAZ LUDZI DO PRACY BRAK MAJA ZA SWOJE NAWET PODWYZKI DALI I NIC Z TEGO LUDZIE OMIJAJA TA FIRME Z DALEKA GDYBY NIE UKRAINA TO SAM BY Z PREZESEM PRACOWALI ATMOSFERA NIE CIEKAWA TE GLUPIE BABY SZARPIA JAK GLUPIE BO SAME TAK NAUCZYLY DO EMERYTURY MUSZA DOCZEKAC.I TYCH MLODYCH TRAKTUJA I SZKOLA NIE DAJCIE SIE IM MLODZI PRZEPISY NIE SA PRZESTRZEGANE WOGOLE CIEKAWE KIEDY INSPEKCJA NADEJDZIE TO SIE POSRAJA WIELKIE PORZADKI BEDA LUDZIE OMIJAJCIE TA FIRME Z DALEKA NIE DAJCIE SIE WYKORZYSTAĆ I ROBIĆ Z WAS GLUPKOW
Martyna 2017-08-05 22:03
WITAM TAK ZGADZAM SIE PRACOWALAM TAM AZ 5 LAT TA FIRMA TO ZENADA KIEROWNIK ERENZ BRAK KULTURY OSOBISTEJ WIELKI CWANIAK CO WOGOLE TERAZ LUDZI DO PRACY BRAK MAJA ZA SWOJE NAWET PODWYZKI DALI I NIC Z TEGO LUDZIE OMIJAJA TA FIRME Z DALEKA GDYBY NIE UKRAINA TO SAM BY Z PREZESEM PRACOWALI ATMOSFERA NIE CIEKAWA TE GLUPIE BABY SZARPIA JAK GLUPIE BO SAME TAK NAUCZYLY DO EMERYTURY MUSZA DOCZEKAC.I TYCH MLODYCH TRAKTUJA I SZKOLA NIE DAJCIE SIE IM MLODZI PRZEPISY NIE SA PRZESTRZEGANE WOGOLE CIEKAWE KIEDY INSPEKCJA NADEJDZIE TO SIE POSRAJA WIELKIE PORZADKI BEDA LUDZIE OMIJAJCIE TA FIRME Z DALEKA NIE DAJCIE SIE WYKORZYSTAĆ I ROBIĆ Z WAS GLUPKOW
1
Zostaw swoją opinię o Firma Gibowski Sp. z o.o. - Przyborki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Gibowski Sp. z o.o.