Admark

Gniewkówiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 157 ocen.

Admark
3 157 6 1

Opinie o Admark

Iza

@Heheszky @Moro Wasze komentarze chyba nieco odbiegają od głównego założenia tego wątku. Proponuję, żebyście zaczęli opiniować szeroko pojęte warunki pracy w firmie Admark. Jakie posady tam obejmujecie? Można liczyć ze strony tego pracodawcy na jakieś dodatkowe benefity?

saladin

Dla wszystkich ciekawych jak jest. Wpadnijcie do kierownika na rozmowę po pierwsze on nie gryzie a po drugie opowie i pokaże co i jak. Od wielu lat pracują tam Ci sami ludzie przychodzą nowi ktoś później z nowych zmienia prace ale stara ekipa trwa od wielu lat. Jeśli było by tak źle jak jest tutaj opisane to nie wierzę, że oni by pracowali przez taki długi czas. Podobną część jest z firmą od początku powstania a to dla mnie była najlepsza lepsza rekomendacja. Każdy ma lepsze i gorsze dni w każdy razie ja się cieszę że kumpel polecił mi ADMARK.

BMW
@saladin 25.09.2018 21:50

Dwie lub trzy osoby ze "starej ekipy", faktycznie robi to wrażenie :D

Heheszky
@BMW 28.09.2018 07:32

Z pięć będzie ;D

Moro
@Heheszky 29.09.2018 06:45

Chyba z właścicielami haha

Iza

@saladin Bardzo dziękuję Ci za Twój głos w sprawie tego pracodawcy. Dobrze jest poznać inne zdanie na ten sam temat. Czym zajmujesz się w strukturach tego przedsiębiorstwa? @BMW To zawsze jakiś procent pracowników. Sam jesteś zatrudniony w Admark? Czy Twoim zdaniem warunki są na tyle korzystne, iż warto spróbować tam aplikować?

Iza

@Max Rozumiem, zdrowa atmosfera w pracy to bardzo istotny czynnik, który wpływa na jej jakość. Z kolei wysokość wynagrodzenia, to już raczej kwestia indywidualnego podejścia. Jak długi masz staż pracy w Admark? @Nicki Dobrze, że firma pilnuje terminów wypłat - to przecież podstawa. Jak wygląda tam aspekt umów - można liczyć na stabilną umowę razem ze wszystkimi jej przywilejami?

anonim

(usunięte przez administratora)

Maksiu

Słusznie, interesują się i pomagają. Nowym zalecam kontaktować się z panem Pa.

Ciekawy

A T. co robi na swojej zmianie? Nic?

NAKI

Jo, a maryhe za halą palą T i P. Koedyś widziałem i kilku czuło.

Braksi
@Ciekawy 05.04.2018 12:23

Pan Tom. wymiguje się od pracy i jest wciąż na linii z Anną.

Były pracownik
@Braksi 09.04.2018 22:51

Akurat Tomek wiele razy pracował na flexo po 2 zmiany żeby tylko etykiety wyszły do klienta. Nigdy nie miałem tak w porządku kierownika. Stare czasy, gdy w Admarku nie było jeszcze kamer a mimo to produkcja szła dobrze i była super atmosfera. Dzida i do przodu ????

Mario
@Były pracownik 22.04.2018 14:17

Masz 100%racji. Właściciele mu bardzo dużo zawdzięczają. Gdyby nie on to by tak daleko nie zaszli. On jest naprawdę OK. A teraz tylko pilnują na kamerach i lecą z wypłat gdy niby się opiepszamy. A praca zawsze zrobiona!!! I się dziwią że nie ma chętnych do pracy albo ludzie odchodzą.

Pat
@Mario 22.04.2018 15:02

W firmie zostają tylko najlepsi a nie byle kto. Nie chodzi o to żeby praca była zawsze zrobiona ale o to żeby była zawsze DOBRZE ZROBIONA. Boisz się kamer? Niby się opiepszamy?? Wyniki wiszą i mówią same za siebie.

Sad
@Pat 24.04.2018 11:09

Przestań bredzić, jacy najlepsi :D Opieprzamy a nie opiepszamy.

Olo
@Sad 26.04.2018 09:24

Pracujemy a nie udajemy że pracujemy i kogoś kryjemy.

Nicki

Te opinie serio piszą chyba ludzie którzy wcale tutaj nie pracują.. Powiedz kiedy nie dostałeś wypłaty? Pracuje tutaj długo i ani razu się to nie zdarzyło zeby wypłata choćby się spóźniła ;) Praca spoko, głównie siedząca, kierownicy to samo z każdym idzie się dogadać :D

Nicka
@Nicki 02.09.2018 09:44

Siedząca a w między czasie dźwignie rolek z papierem po 60 kg albo i więcej......

Czoko loko
@Nicki 02.09.2018 09:44

Widać słabo u Ciebie z inteligencją skoro nie rozumiesz tego komentarza.

JestemNaTak
@Czoko loko 05.09.2018 11:25

Ja za to nie rozumiem po choj ludzie wymyślają jakieś bzdury na temat firmy w której nawet pewnie nie pracowali, lub pracowali ale się nie sprawdzili? Może to zazdrość, nwm ja w kazdym razie polecam firmę ;)

Max

Nie polecam pracy w tej firmie. Atmosfera napięta A zarobki slabe

Iza

@Heniu Rozumiem, więc może warto porozmawiać o tym osobiście z pracodawcą? @anonymous Co masz przez to na myśli? Jesteś pracownikiem w Admark? Może w związku z tym wyraziłbyś swoją opinię dotyczącą warunków pracy w tej firmie? Twoje uwagi mogą okazać się pomocne dla innych użytkowników forum.

Iza

@Pepe, chociaż Twoja opinia o firmie jest pozytywna, to warto rozwinąć swoją wypowiedź. Jakie aspekty w firmie Admark doceniasz najbardziej? Czy możesz coś napisać o systemie pracy, czy to system zmianowy? Czy pracuje się także w weekendy? Jak wygląda zaplecze socjalne dla pracowników, czy w firmie jest stołówka pracownicza?

Ja
@Iza 03.06.2018 15:47

Tej, Iza a Ty życia nie masz?

Ja

To jeszcze w słownik ortograficzny zainwestuj, zostaniesz pracownikiem roku :)

Pp
@Ja 05.06.2018 13:13

A jednak wk... wiło.

anonymous
@Iza 03.06.2018 15:47

Witam, obowiązuje mnie RODO i nic nie mogę powiedzieć na temat firmy, kolegów itp. Jednym słowem jest Ok.

ŁITAKER

Ta chyba Twoja praca polega na wywoływaniu gownoburzy i nabijania statystyk w ilości komentarzy.

Heniu
@Iza 03.06.2018 15:47

Mogli by zainwestować w szatnie oraz kuchnię bo bida przebierać się na korytarzu...

anonymous
@Heniu 28.06.2018 13:50

Chłopie ty szatni i kuchni nie widziałeś? Haha

Iza

Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom do firmy Admark w znalezieniu wartościowych informacji. GoWork.pl nie realizuje tego typu usług, o których niektórzy z Was wspominali we wpisach. Zapoznajcie się z zakładką https://www.gowork.pl/pracodawca-oferta Przypominam także, że wszelkie wulgarne wpisy obrażające inne osoby będą zgłaszane do administracji. Czy w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany w firmie Admark? Kto z Was podjął pracę w tej firmie i jest zadowolony?

Iza

Wasze opinie na forum są bardzo ogólne i brakuje im uzasadnienia. Czy możecie rozwinąć swoje wypowiedzi i napisać co najbardziej podoba Wam się w pracy dla Admark? To forum odwiedza wielu potencjalnych pracowników, którzy być może staną się wkrótce Waszymi kolegami w pracy. Co możecie im doradzić? Czy rozmowa kwalifikacyjna jest wymagająca?

Misiu
@Iza 21.05.2018 12:43

Co możemy im doradzić hmmm omijać te firmę szerokim łukiem. To najlepsza porada

anonymous
@Misiu 22.05.2018 22:01

Kolego powtarzasz się, wciąż tylko szerokim łukiem i szerokim łukiem. A konkretów wciąż brak! Napisz czy płacą zgodzie z umową, czy zmuszają do nadgodzin, cokolwiek co by uzasadniło ten szeroki łuk.

Lok
@Misiu 22.05.2018 22:01

Misiu i kumple, dobrze że omijacie wielkim łukiem. A jak jeszcze nie omijacie to zacznijcie omijać. Tylko nie pisz byle do lata albo byle do zimy, chyba że do wiosny jak kiedyś jeden napisał.

KMTXPL
@anonymous 23.05.2018 23:10

Masz rację, niech omijają łukiem. Cwaniaczki do dyskontu i węgla. Polecam pracę, praca 8h za nadgodziny normalnie płacone, nikt na ręce nie patrzy a kamery mi nie przeszkadzają. Robię co trzeba i tyle. Kierownik i właściciele są ok. Polecam.

Pepe
@Misiu 22.05.2018 22:01

Też polecam pracę. Nie mam nic negatywnego tylko same plusy dla firmy.

Byle nie do Admarku
@Lok 23.05.2018 23:21

Michał widać masz dobrą pamięć, tylko po co ta ciągła zmiana nicków :) Ten co to pisał dobrze sobie radzi za granicą.

Gruby
@Byle nie do Admarku 05.06.2018 21:07

Na forum powinno być około 500 wypowiedzi. A nasz szef wydał trochę kasy żeby je usunąć bo prawda w oczy kole.

Iza

@KMTXPL, wielu pracowników ocenia systemy monitoringu w firmach jednostronnie. To temat wywołujący wiele dyskusji. Zapominają jednak, że głównym zadaniem tych systemów jest zapewnienie bezpieczeństwa pracownikowi. Jak oceniasz atmosferę pomiędzy pracownikami na Twoim stanowisku? Kontakt z przełożonymi oceniłeś pozytywnie, a jak Ci się pracuje z resztą zespołu? Czy pracownicy w firmie Admark wykonują swoje obowiązki sumiennie i stanowią zespół?

Żaba

Ja tez Polecam Pozytywnie!

Pracownik

Nie polecam pracy w tej Firmie

Pracownik
@Pracownik 10.05.2018 13:56

Polecam, niby dlaczego miałbym nie polecać!?

Pracownik2
@Pracownik 10.05.2018 15:14

Też polecam.

Kali

Z niżej wymienionych wypowiedzi wynika że są tu pierdo....nięci ludzie. Może poprostu zachłanni? Lub zazdrośni? A może chcą lekko żyć czyli mało robić i zajeb...ie żyć? Hm? A może wystarczy nie palić i nie pić lub partnerkę wysłać do pracy?

Ism
@Kali 24.02.2018 01:48

A może w ogole sobie wszystkiego odmówic i wegetować dalej? Bo to co Wy placicie w Waszej firmie to troche lepiej niż kuroniówka nic dziwnego ze nie ma ludzi do pracy za te marne grosze . Wyzysk!!!

Mlody
@Ism 25.02.2018 02:24

Praca na 3 zmiany za te pieniądze szału nie robi. W Lidlu lepiej płacą haha. Kali po myśl co mówisz. Nie każdego żona może iść do pracy bo np mają dzieci. A utrzymanie rodziny jest na głowie faceta.

anonymous
@Mlody 25.02.2018 09:21

Firma szuka ludzi do pracy?? Możliwe że do biura ale nie na produkcję. Jeżeli w lidlu więcej płacą to idź tam albo na 'kuronia' jak więcej dają. Jeżeli traktujesz kobietę jako maszynkę do rodzenia dzieci, sprzątania i gotowania a ty sam masz utrzymać rodzinę to sorry! Jesteś jak wielu którzy najpierw robią dzieci później muszą iść do pracy żeby nie zdechli z głodu a później zaczynają myśleć i mają pretensje do całego świata. Powinno być na odwrót, najpierw wykształcenie później praca, dom lub mieszkanie a na końcu zakładanie rodziny.

Kali
@Ism 25.02.2018 02:24

Piszesz jak byś był nie spełnia rozumu. Przed zatrudnieniem miałeś rozmowę co i za ile? Miałeś napewno bo każdy ma. To teraz pracuj albo podziękuj za pracę i do lidla. Z miłą chęcią będziemy przychodzić do ciebie do kasy żebyś kliknął jak najwięcej towaru.

Patryk
@Ism 25.02.2018 02:24

Kobiety nieroby do pracy a dzieci do niani lub dziadków. Taki mieliście plan na życie? Panience obiecałeś życie jak w ‚Madrycie’? Trzeba zejść na ziemię i pogodzić się ze swoim losem .... albo .... baby do pracy a nie do paznokci i solarium i kawek z koleżankami.

anonymous
@Ism 25.02.2018 02:24

Tak, odmów sobie i daj rodzinie. Przetrwaniasz pieniądze zamiast dać najbliższym. Policz ile przetrwaniasz.

Mario
@Patryk 28.02.2018 22:01

Patrys zanim coś powiesz stuknij się w ta głupia głowę. To że kobieta nie pracuje nie znaczy że robi paznokcie i biega na solarium. Chyba że twoja???? Chciałbym dostać godziwa wypłatę za pracę na 3 zmiany....A 2000 zł to kiepska wyplata

Luigi
@Mario 29.03.2018 21:55

Następny co na warunki się zgodził a teraz narzeka.

Mecenas
@Ism 25.02.2018 02:24

Podobno do supermarketów potrzebują i nawet dwie niedziele wolne w miesiącu i zgrzewka pampersów gratis. I tylko dwie zmiany.

Iza

Pozwólcie, że przypomnę Wam, że to forum, na którym jesteście aktywni służy do gromadzenia wyłącznie merytorycznych opinii na temat firm jako pracodawców. Powinny być ważnym punktem odniesienia dla tych użytkowników, którzy są zainteresowani podjęciem współpracy z Admark. Co w takim razie możecie powiedzieć o aktualnej sytuacji jaka panuje w tej firmie? Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć przyszły pracownik?

anonymous
@Iza 09.01.2018 22:10

Dla zainteresowanych nie to forum bo tu ludzie piszą bzdury tylko kontak bezpośredni biuro@admark.pl lub nr tel. który znajduje się na stronie firmy admark.pl

Monia
@anonymous 09.01.2018 22:39

Masz rację, opinie są beznadziejne, co jedna to lepsza. Można się pośmiać z wypisywanych bzdur.

Fifi
@Monia 09.01.2018 22:51

Byle kto może smarować na kogo chce i jak te opinie mogą być wiarygodne.

Mateusz
@Fifi 09.01.2018 23:15

Nie byle kto tylko pracownicy! One są wiarygodne. Ludzie piszą jak jest. Jak są osiągane spore sumy z wypłat za błędy. Kierownicy latają z alkomatem. Dużo by opowiadać. A co do temperatury na hali zostawia do życzenia. Piec na węgiel a ....

Mateusz
@Mateusz 10.01.2018 21:31

O jednak źle napisałem. Ta wypowiedź nie jest merytoryczna. Znalazłem definicję i myślę, że każdemu pomoże-niech każdy się zastanowi zanim coś wpisze. Wypowiedź musi mieć sens, a jej nadawca przekazuje jakąś informację jasno i konkretnie odbiorcy bez zbędnych emocjonalnych dodatków. Wypowiedź musi być jasna, jednoznaczna i zrozumiała, mająca na pierwszym miejscu za cel przekazanie własnych myśl, a nie skrytykowanie itp. Dobra, kończę, bo muszę węgiel porozwozić ;-)

National Geographic
@Mateusz 10.01.2018 21:31

Co za wypowiedź, szok. O co chodziło komuś z tym piecem to już dla ludzi z bardzo zaawansowanym IQ bo ja nie ogarniam. Co do alkomatu - kierownik nie ‚lata’ tylko sprawdza podpadziochów, niech nikt nie pisze że to źle. To przecież dla bezpieczeństwa waszego i firmy.

ZDAPI
@National Geographic 11.01.2018 10:04

I bardzo dobrze że jest alkomat. Skończyło się przyjeżdżanie do pracy pod wpływem.

Qaqw
@Mateusz 10.01.2018 21:31

Witam, jestem tu po raz pierwszy i podoba mi się ten alkomat.Kiedyś widziałem jak kolega był .dziwny.

Michał S.
@Qaqw 14.01.2018 00:18

Jeden jest często dziwny i ma nawet szofera :D

Michał S.
@Michał S. 30.03.2018 11:39

Tylko powiedzieć kto i to sprawdzimy. Nie jeden już wyleciał i wyleci mastępny. Jak boisz się być kapusiem zostaw kartkę na tablicy lub w jadalni na ścianie jak to było kiedyś. Pamiętaj że jeżeli widziałeś kogoś dziwnego i kierownika lub wyżej nie poinformowałeś to jesteś taki jak on - kryjesz go.

Wredna A.
@Mateusz 11.01.2018 06:48

Ale komuś się nudzi! Szokozja! Bardzo pięknie rozwinięta wypowiedź, wielki szacun i mega pozytyw. I jeszcze ten węgiel! Szokozja numer jeden. Papa, trzeba dzięcioka pokulać żeby konkubent zasnął by jutro wycisnąć mojego na maksa.

anonymous
@Wredna A. 31.03.2018 01:24

Ta co pisze!

Antek
@Wredna A. 31.03.2018 01:24

A co to jest szokozja ? Zmień lekarza, bo aktualny Cię oszukuje.

Iza

@Jan, co bezpośrednio wpłynęło na taką, a nie inną opinię o zatrudnieniu w Admark? Opisałbyś całe swoje doświadczenie z tą firmą? Twoje uargumentowane wyjaśnienie posłuży użytkownikom, którzy wchodzą na to forum, w celu pozyskania aktualnych informacji o Admark jako pracodawcy przed ewentualnym złożeniem CV do firmy.

Jan
@Iza 01.02.2018 20:08

Miałem sraczkę i musiałem posprzątać po sobie całą produkcję bo wszystko było obsrane. Nogawką leciała mi kupa. I to tyle.

Zielarz
@Jan 13.02.2018 21:21

Dobre :D

Pracownik

Witam! Prosze o Wasze opinie zwiazane z podwyżka najniższej krajowej w firmie. Z góry dziękuje.

Pracownik
@Pracownik 17.02.2018 22:59

Wiem że to głupie pytanie o najniższą krajową. Napiszcie czy teraz zmieniliście tankowanie benzyną z 95 na 98? Z gazu na benzynę? Podzielcie się swoją opinią.

Iza
@Pracownik 18.02.2018 11:32

Ja benę tankuje narmalnie bez zmian ale kupuje chipsy zamias lewiatan to teraz lays.

Ism
@Pracownik 17.02.2018 22:59

Jeśli chodzi o pensje to nie bylo podwyżek firmy nie stac aby dolożyc 70zł netto do wyplaty żal ! Co jakiś czas sie kapromituja w taki wlaśnie sposób co odzwierciedla sie brakiem osób chetnych do pracy w tej firmie.

Syn
@Iza 18.02.2018 11:37

Chodziło o to że nie było podwyżek magolicho!

Lak
@Ism 18.02.2018 15:13

No właśnie, jak to jest? Podwyżkę dostają wszyscy czy ci co zarabiają najniższą krajową? Z tego co wiem to wzrasta najniższa krajowa, czyli jak zarabiasz 2000 brutto to masz zarabiać 2100 a jeżeli zarabiasz 3000 to nie wzrasta. Tak czy nie?

Iza
@Lak 18.02.2018 15:52

Lak masz rację na 100%. Ism jeżeli zarabiasz mniej niż 2100 brutto i jesteś na pełnym etacie to możesz pozwać firmę.

Normalny
@Lak 18.02.2018 15:52

Sam się kompromitujesz brakiem wiedzy lub zachłannością. To dopiero jest Żal przez duże Ż.

Jan
@Pracownik 18.02.2018 11:32

Ja kupuje sześciopaki i nawet uwaga ośmiopaki zamiast czteropaków piwka. Czyli poprostu do przodu.

Ziz
@Jan 18.02.2018 17:16

Chyba z promocji Vipy z Biedronki!

Super człowiek
@Ism 18.02.2018 15:13

Kolego Lak, co nie było podwyżki! Ja dostałem i nawet więcej niż 70 zł bo 300 z kawałkiem. Firme nie stać? Widocznie byle komu nie dają.

Marek
@Super człowiek 18.02.2018 19:31

Bo w firmie są równi i równiejsi. Musisz wchodzić w (usunięte przez administratora) żeby dostać podwyżkę.

Mateusz
@Marek 18.02.2018 22:07

I kto to mówi?! Mareczku! Sam wchodzisz w d...e a o innych piszesz. Kiedyś kolega miał odciśnięte kolana jak wychodził od kierownika, hmmm ciekawe co robił na kolanach?

Iza
@Mateusz 19.02.2018 00:11

Marek, co bezpośrednio wpłynęło na taką a nie inną decyzję u kierownika? Opisałbyś całe to doświadczenie? Twoje uargumentowane wyjaśnienie posłuży innym użytkownikom, którzy wchodzą na to forum.

Załoga
@Mateusz 19.02.2018 00:11

Kierowników zostaw w spokoju. Oni są ok. I od nich nie zależy wysokość twojej wypłaty.

anonymous
@Załoga 19.02.2018 09:09

Ciekawe kto z du..y strzela że to że sro że za wolno a kto listę wywiesza z metrami?

Kkk
@Załoga 19.02.2018 09:09

Sam się zostaw ja chce tyle co inni

Nacky
@Kkk 19.02.2018 10:35

Kiedyś, może?!...

anonymous
@anonymous 19.02.2018 10:03

Stary kierownik ma z góry zapowiedziane żeby nam odliczać metry. I oni z ucha nie strzelają...możesz robić 1500 metrów na godzinę średnio a trafisz gorszy okres to będą na tobie baty wieszać ze się opieprzasz. A co do wypłaty to nigdy szału nie będziemy mieli....za rok czy za 5 lat

anonymous
@anonymous 19.02.2018 19:16

Strzelają i są fałszywi.

anonymous
@anonymous 20.02.2018 12:25

Racja

Iza
@anonymous 20.02.2018 12:25

Co bezpośrednio wpłynęło na taką a nie inną opinię? Opisz to bardzo.

Jan

Nie polecam pracy w tej firmie

Cała prawda o Admark Szczerze

Witam wszystkich zainteresowanych praca w Admark. Nie mogę czytac tych bzdur wiecej co Ci ludzie pisza prawda jest taka na hali cieplo ponad 20-25 stopni nawet po weekendzie na nocce Szef dba o to . Jesli chodzi o alkomat nikt za nikim nie biega zeby sprawdzic stan trzezwosci kontrole sa wyrywkowe i jestem za bardzo sluszne posuniecie ze strony szefostwa nie mozna dopuscic do tego aby ktos po spozyciu operowal maszyne to jest kary godne i powinna byc dyscyplinarka bez wachania i tlumaczenia . Szefowa fajna kobitka :-) poszla mi nie raz na reke i można sie z Pania dogadac po ludzku mowiac wyrozumiala. Szef! PAN Michał bezkonfliktowy facet nie moge zlego słowa powiedziec na niego opanowany i taki luzak. A jesli chodzi o prace nie kazdy sie nadaje to nie takie proste jak sie może wydawac i nie każdy sie nadaje. Wyplata wielki pozytyw zawsze ale to zawsze na czas! Klimat w pracy hmm... zajebis... bez konfliktowy na luzie mega fajny. Zarobki wporzadku lecz przyznam ze mogly by byc troszke wieksze nie oszukujac sie nie wystarcza od wyplaty do wyplaty. Zapomnial bym o kierownikach Pozytywni w skrócie sa jednym z Nas! Podsumowujac Polecam Jest atmosfera ,normalni ludzie i praca ciekawa. Cala prawda o firmie . I nie wierzyc w negatywne opinie bo to pisza byli pracownicy ktorzy nie dali rady i zostali zwolnieni na wlasne życzenie z pozdrowieniami Sztanca!

Qqezss
@Cała prawda o Admark Szczerze 12.01.2018 12:01

Alejazja mać. Jest impreza i jeszcze są oni Ok.

anonymous
@Qqezss 14.01.2018 00:05

ktoś popłynął. Ja polecam pracę, jest naprawdę ok.

szybki
@Cała prawda o Admark Szczerze 12.01.2018 12:01

Kolego, chciałem też coś dopisać ale poprostu 'Nic dodać nic ująć'. Tak właśnie jest. Też polecam pracę.

Zaloga

Nie polecam pracy w admark

Zaloga
@Zaloga 04.01.2018 16:35

Zapomniałem dopisać dlaczego nie polecam. Na hali jest 25 stopniC i nawet jak nic się nie robi to pot leci. Dzisiaj jest lepiej 23 stopnie i polecam pracę w Admark, jest super.

Mróz
@Zaloga 05.01.2018 10:43

Chyba latem....Tak cieplo

Zaloga
@Mróz 05.01.2018 13:35

Latem też ciepło, prawie 30C. Polecam pracę.

Mróz
@Zaloga 05.01.2018 17:40

Haha bez komentarza

Mróz
@Mróz 05.01.2018 18:41

Albo dam komentarz. W Admark jest super, a że nie ma nowych wpisów to z nudów to wpisałem. Haha.

Jacuuus

Nie polecam pracy w Admark.

Ebenezer
@Jacuuus 25.12.2017 23:07

Nie polecasz bo? Dawaj konkrety bo tam pracuję i jestem ciekaw co za głupoty wymyślisz ;)

Ebenezer
@Jacuuus 25.12.2017 23:07

Zabrakło jezyka w gębie? Czy polski język taki trudny ze zapomniałeś jak odpisać?

back
@Jacuuus 25.12.2017 23:07

Dom wybudowany, nowy samochód, pensja pewnie 6-10 tysi i nie polecasz pracy? hahaha

Mściwy
@Ebenezer 25.12.2017 23:28

Nie polecam bo zostałem zwolniony i będę wypisywał bzdury żeby wszyscy odeszli. Nick Jacuuus to ściema, następny nick będzie ciekawszy.

Baba
@Jacuuus 25.12.2017 23:07

Musisz być bardzo smutny i zapewne masz problemy psychiczne że w tak ważny czas świąt poświęcasz drogocenny czas nie z rodziną tylko na wpisy na gosrołk.

Obibok
@Jacuuus 25.12.2017 23:07

Żartowałem, kolega tak kazał wpisać i kazał podać nik Jacuuus.

Ebenezer
@Obibok 28.12.2017 03:45

Kolega mówi skacz z mostu. Skaczesz?

Ebenezer

A mi tam się podoba, wyplata o czasie, system 8h, czasem się trafią nadgodziny, jak jesteś lewusem to szukaj czterobrygadówki, odjebiesz 4 dni, pozniej 4dni się poopierdalasz i to za 5 TYSIONCÓF miesięcznie. Nie chcesz pracować, droga wolna. (usunięte przez administratora) trzeba wszędzie no niestety, jak chcesz żyć na poziomie musisz pracować. Przy okazji wszystkim współpracownikom Wesołych Świąt ;)

Gwiazdor
@Ebenezer 23.12.2017 19:39

Byle nie praca w admark!!!! Zdrowych spokojnych świąt oraz szczęśliwego Nowego roku

Życie

No dalej! Rodacy! Pisać coś! Bo Gowork nie ma na czym zarabiać!!!! Pokażcie na co Was stać. Okazuje się że jesteście ludźmi??? I czas świąt na chwilę Was zmienił???!!! Czekamy na pretensje, niezadowolenie, małe zarobki, zimno na hali lub wypchaj się tymi złotymi pod choinkę............... Czekamy na śmiałka. Za jakiś czas będzie jak w znanym radu FM że wygrasz pieniądze lub coś innego. Pisz, czekamy.

Mateusz
@Życie 19.12.2017 22:45

Ale pracodawca się oburzyl haha.

anonymous
@Mateusz 21.12.2017 20:35

a może to nie on.

Mateusz

Nie polecam pracy w tej firmie

anonymous
@Mateusz 19.12.2017 22:47

Słabe, czekamy na więcej! I nie gowork tylko pracownicy.

anonymous
@Mateusz 19.12.2017 22:47

Jaki Mateusz?? Żaden taki nie pracuje i pisze że nie poleca pracy. Nic tylko prowokacja w celu wyłudzenia pieniędzy od pracodawcy.

anonymous
@anonymous 20.12.2017 00:05

Mi też wydzwaniają żeby wykupić dostęp do usówania opinii. Nie dam się im a wy nic nie piszcie bo tylko na to czekają a jak jest cisza to samo piszą.

anonymous

No dalej! Pisać coś! Bo Gowork nie ma na czym zarabiać!!!! Pokażcie na co Was stać. Okazuje się że jesteście ludźmi??? I czas świąt na chwilę Was zmienił???!!! Czekamy na pretensje, niezadowolenie, małe zarobki, zimno na hali lub wypchaj się tymi złotymi pod choinkę............... Czekamy na śmiałka. Za jakiś czas będzie jak w znanym radu że wygrasz. Pisz prawdziwe imię.

Iza

Natknęłam się na ofertę pracy jako handlowiec w Admark. Nie wiem czy jednak jest aktualna. Może na forum znajdą się obecni handlowcy pracujący w tej firmie, którzy mogli by opowiedzieć jak w praktyce wygląda ta praca i czy warto się nią zainteresować? Pracodawca wspomina o atrakcyjnych warunkach zatrudnienia. Co wchodzi w ich skład?

Gufi
@Iza 12.12.2017 19:44

Na tym forum nie uzyskasz odpowiedzi na Twoje pytanie ponieważ tu wypowiadają się pracownicy z produkcji. Na stronie admark.pl na pewno znajdziesz adres email lub telefon kontaktowy. Z tego co wiem to handlowiec siedzi w biurze i dobrze zarabia.

anonymous
@Iza 12.12.2017 19:44

Oprócz siedzenia za biurkiem i dobrych zarobków musisz być bardzo odporna psychicznie. Wyrabianie planów miesięcznych jeśli nie zrobisz planu goła wypłata bez premii,urzeranie z klientami.

IZA
@anonymous 14.12.2017 17:03

Ok, czyli jak wszędzie.

anonymous
@IZA 15.12.2017 19:41

Jeszcze nigdy nie miałam wypłaty bez premii nawet jak zabrakło do planu. Kolejne plany można ustalać a jak zrobisz więcej przerzucasz nadwyżkę na kolejny miesiąc. Jestem zadowolona z pracy i zarobków, polecam pracę.

anonymous

Dajcie sobie spokój z ta firma. Zero perspektyw na przyszłość. Nie dbają o pracowników. Pseudo paczki na Mikołaja. Tylko szkoda że firma ma ponad 10 lat i dopiero teraz takie coś zrobili. Boją sie ze bez ludzi do pracy zostaną. ????Chopacy w zeszłym roku pokazali ze sie nie boją i sie postawili. Wiadomo już tam nie pracują Ci "garbaci"????????

anonymous
@anonymous 09.12.2017 18:03

Hej, paczki nie były pseudo tylko prawdziwe bo sam je odebrałem na każde dziecko. Że nie było paczek prędzej?? Nie płakałem z tego powodu, pensja i atmosfera wynagrodzą na 1000% tą paczkę. Z chłopakami potwierdzamy że jest spoko. Jak ktoś już nie pracuje niech nie pisze.

PAT
@anonymous 09.12.2017 18:03

Zero perspektyw?? No wszyscy nie mogą zostać kierownikiem. Widocznie jesteś mało mądry na coś lepszego.

KOT
@anonymous 09.12.2017 18:03

Jakiś psychopata że w firmie domaga się paczki. Zero perspektyw!? Widocznie jesteś błaznem albo jesteś z konkurencji i wypisujesz bzdury. Firma z roku na rok wprowadza nowe i następne maszyny i każdy ma szansę na awans. Tylko musi tego chcieć a nie stać w miejscu lub jak kilku innych cofać się w rozwoju.

kKaallii
@anonymous 09.12.2017 18:03

Jak masz tak pisać to lepiej wcale, nie dbają o pracowników??? Jak można dbać lepiej jak w Admark? Pensja przed czasem, ciepło i pod dachem, możliwe nadgodziny, kiedyś słyszałem że koledzy dostali pożyczki bez odsetek, możliwość awansu - mam nadzieję że za jakiś czas też zostanę nominowany acha ciepła szatnia i prysznic i lodówka z mikrofalówką w kuchni. Kiedyś robiłem w innych warunkach i już nigdy tego nie zmienię.

Jacekk
@kKaallii 11.12.2017 23:33

Z tym ciepłem to bym sie kłócił. Zobaczymy jak będzie w ta zime

Ktoś
@Jacekk 12.12.2017 19:46

Hahaha Jacek! Robi się coraz śmieszniej, wymyśl inną ksywę bo ta nie przejdzie. Gdzie na produkcji w grudniu pracuje się w krótkim rękawie? Od ciepła aż pot po d...e leci. A jak zdaży się po weekendzie 16 stopni to nie tragedia.

Fuler
@Jacekk 12.12.2017 19:46

Jak na razie 22-23 stopnie, trochę mało żeby chodzić w gaciach.

anonymous
@Ktoś 13.12.2017 12:37

Od ciepła pot po du..ie nie leci tylko od tempa pracy!!!!!!

anonymous
@anonymous 14.12.2017 19:47

I tak trzymać.

anonymous

Bardzo polecam pracę w tej firmie. Ktoś już prędzej pisał i chcę też potwierdzić jego słowa, bardzo miła atmosfera, dobre zarobki.

Garbaty

Firma z tak dużym obrotem a nie było jej stać żeby rok temu dać coś pracownikom na święta wstyd ludzie w marketach dostają po 300zl minimum... Dobrze ze juz mnie tam nie ma a wy rurac jelenie za grosze...

anonymous
@Garbaty 05.12.2017 22:31

Akurat garbaty by pisał coś takiego jak już go niema tyle czasu.

karto
@Garbaty 05.12.2017 22:31

To właśnie ci ludzie w marketach to jelenie bo pracują w pampersach za najniższą a jak dostaną niby 300 zł to popadają w zachwyt. W marketach pracuje się jeszcze w weekendy i święta.

kandżi
@Garbaty 05.12.2017 22:31

Na szczęście w firmie kilku takich 'garbatych' zwolniono i zatrudniono pracowników pracowitych i wydajniejszych przez co firma więcej zarabia i podobno w tym roku stać ją na koperty, wczoraj nawet były paczki z okazji Mikołaja dla dzieci pracowników. Selekcja okazała się bardzo pozytywna, jest teraz bardzo miło i przyjemnie. Bardzo polecam pracę w firmie.

anonymous
@kandżi 06.12.2017 13:13

Selekcja była przydatna, bardzo dobry ruch. Od razu inne podejście do zleceń i dla nas handlowców. Kiedyś były problemy z jednym kolorem a teraz tylko akceptacja i to wszystko. Polecam pracę w handlowym.

Paso
@kandżi 06.12.2017 13:13

Prawda z tymi paczkami, sam paczki nie dostałem ale bardzo to miłe jak kolego dostaje taki prezent.

Najki
@kandżi 06.12.2017 13:13

Selekcja była potrzebna. To co się działo to była przesada. Teraz jest Ok.

tori
@Najki 08.12.2017 00:58

To prawda, przydała się. Polecam pracę.

Patryk
@Garbaty 05.12.2017 22:31

To jest twoja cała mądrość do powiedzenia? Napisz jak teraz lepiej żyjesz przy tak dużych zarobkach. Pewnie masz tyle kasy że nie masz czasu na odpisywanie bo wciąż kupujesz.

ZZeGG

Polecam pracę w Admark, atmosfera i zarobki są ok. Ktoś wypisuje bzdury, pewnie ci co zostali zwolnieni.

Żalosne
@ZZeGG 24.11.2017 13:38

Jak sa ok? Produkcja zarabia najmniej z całej firmy a robia najwieksza robote,jesteście,byliście i bedziecie na produkcji zawsze Jeleniami od brudnej roboty a jesli chodzi o jaka kolwiek podwyżke zapomnijcie nie w tej firmie!

anonymous
@Żalosne 28.11.2017 16:01

Ale się narobiło.

Xyz
@anonymous 29.11.2017 13:04

Sama prawda

432101234
@Żalosne 28.11.2017 16:01

Jak to nie ma podwyżek?? Podwyżki są od zawsze tylko trzeba swoje przepracować. Jeżeli ty nie dostałeś podwyżki widocznie nie spełniasz kryteriów, staż pracy, umiejętności. Pewnie pracujesz kilka miesięcy i chcesz zarabiać jak drukarz lub kierownik albo jak osoba z pięcio letnim stażem.

ZEUS

Jak masz jaja to zwolnij się! Teraz jest tyle ofert pracy że można wybierać. Jak możesz pisać takie coś i patrzeć w oczy pracodawcy! Od dawna jesteś obserwowany.

Kieras
@ZEUS 04.12.2017 00:40

Zeus, widocznie czas na kolejną selekcję. Nie można dopuścić co było rok temu z drukarzami . Chwasty wyplenić i posiać zdrowe nasienie. Amen.

Zostaw opinię o Admark - Gniewkówiec

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark