Admark

Gniewkówiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 133 ocen.

Opinie o Admark

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark

Cała prawda o Admark Szczerze

Witam wszystkich zainteresowanych praca w Admark. Nie mogę czytac tych bzdur wiecej co Ci ludzie pisza prawda jest taka na hali cieplo ponad 20-25 stopni nawet po weekendzie na nocce Szef dba o to . Jesli chodzi o alkomat nikt za nikim nie biega zeby sprawdzic stan trzezwosci kontrole sa wyrywkowe i jestem za bardzo sluszne posuniecie ze strony szefostwa nie mozna dopuscic do tego aby ktos po spozyciu operowal maszyne to jest kary godne i powinna byc dyscyplinarka bez wachania i tlumaczenia . Szefowa fajna kobitka :-) poszla mi nie raz na reke i można sie z Pania dogadac po ludzku mowiac wyrozumiala. Szef! PAN Michał bezkonfliktowy facet nie moge zlego słowa powiedziec na niego opanowany i taki luzak. A jesli chodzi o prace nie kazdy sie nadaje to nie takie proste jak sie może wydawac i nie każdy sie nadaje. Wyplata wielki pozytyw zawsze ale to zawsze na czas! Klimat w pracy hmm... zajebis... bez konfliktowy na luzie mega fajny. Zarobki wporzadku lecz przyznam ze mogly by byc troszke wieksze nie oszukujac sie nie wystarcza od wyplaty do wyplaty. Zapomnial bym o kierownikach Pozytywni w skrócie sa jednym z Nas! Podsumowujac Polecam Jest atmosfera ,normalni ludzie i praca ciekawa. Cala prawda o firmie . I nie wierzyc w negatywne opinie bo to pisza byli pracownicy ktorzy nie dali rady i zostali zwolnieni na wlasne życzenie z pozdrowieniami Sztanca!

anonymous
@Qqezss 14.01.2018 00:05

ktoś popłynął. Ja polecam pracę, jest naprawdę ok.

szybki
@Cała prawda o Admark Szczerze 12.01.2018 12:01

Kolego, chciałem też coś dopisać ale poprostu 'Nic dodać nic ująć'. Tak właśnie jest. Też polecam pracę.

Iza

Pozwólcie, że przypomnę Wam, że to forum, na którym jesteście aktywni służy do gromadzenia wyłącznie merytorycznych opinii na temat firm jako pracodawców. Powinny być ważnym punktem odniesienia dla tych użytkowników, którzy są zainteresowani podjęciem współpracy z Admark. Co w takim razie możecie powiedzieć o aktualnej sytuacji jaka panuje w tej firmie? Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć przyszły pracownik?

ZDAPI
@National Geographic 11.01.2018 10:04

I bardzo dobrze że jest alkomat. Skończyło się przyjeżdżanie do pracy pod wpływem.

Qaqw
@Mateusz 10.01.2018 21:31

Witam, jestem tu po raz pierwszy i podoba mi się ten alkomat.Kiedyś widziałem jak kolega był .dziwny.

Zaloga

Nie polecam pracy w admark

Mróz
@Zaloga 05.01.2018 17:40

Haha bez komentarza

Mróz
@Mróz 05.01.2018 18:41

Albo dam komentarz. W Admark jest super, a że nie ma nowych wpisów to z nudów to wpisałem. Haha.

Jacuuus

Nie polecam pracy w Admark.

Obibok
@Jacuuus 25.12.2017 23:07

Żartowałem, kolega tak kazał wpisać i kazał podać nik Jacuuus.

Ebenezer
@Obibok 28.12.2017 03:45

Kolega mówi skacz z mostu. Skaczesz?

Ebenezer

A mi tam się podoba, wyplata o czasie, system 8h, czasem się trafią nadgodziny, jak jesteś lewusem to szukaj czterobrygadówki, odjebiesz 4 dni, pozniej 4dni się poopierdalasz i to za 5 TYSIONCÓF miesięcznie. Nie chcesz pracować, droga wolna. (usunięte przez administratora) trzeba wszędzie no niestety, jak chcesz żyć na poziomie musisz pracować. Przy okazji wszystkim współpracownikom Wesołych Świąt ;)

Gwiazdor
@Ebenezer 23.12.2017 19:39

Byle nie praca w admark!!!! Zdrowych spokojnych świąt oraz szczęśliwego Nowego roku

Życie

No dalej! Rodacy! Pisać coś! Bo Gowork nie ma na czym zarabiać!!!! Pokażcie na co Was stać. Okazuje się że jesteście ludźmi??? I czas świąt na chwilę Was zmienił???!!! Czekamy na pretensje, niezadowolenie, małe zarobki, zimno na hali lub wypchaj się tymi złotymi pod choinkę............... Czekamy na śmiałka. Za jakiś czas będzie jak w znanym radu FM że wygrasz pieniądze lub coś innego. Pisz, czekamy.

Mateusz
@Życie 19.12.2017 22:45

Ale pracodawca się oburzyl haha.

anonymous
@Mateusz 21.12.2017 20:35

a może to nie on.

Mateusz

Nie polecam pracy w tej firmie

anonymous
@Mateusz 19.12.2017 22:47

Jaki Mateusz?? Żaden taki nie pracuje i pisze że nie poleca pracy. Nic tylko prowokacja w celu wyłudzenia pieniędzy od pracodawcy.

anonymous
@anonymous 20.12.2017 00:05

Mi też wydzwaniają żeby wykupić dostęp do usówania opinii. Nie dam się im a wy nic nie piszcie bo tylko na to czekają a jak jest cisza to samo piszą.

anonymous

No dalej! Pisać coś! Bo Gowork nie ma na czym zarabiać!!!! Pokażcie na co Was stać. Okazuje się że jesteście ludźmi??? I czas świąt na chwilę Was zmienił???!!! Czekamy na pretensje, niezadowolenie, małe zarobki, zimno na hali lub wypchaj się tymi złotymi pod choinkę............... Czekamy na śmiałka. Za jakiś czas będzie jak w znanym radu że wygrasz. Pisz prawdziwe imię.

Iza

Natknęłam się na ofertę pracy jako handlowiec w Admark. Nie wiem czy jednak jest aktualna. Może na forum znajdą się obecni handlowcy pracujący w tej firmie, którzy mogli by opowiedzieć jak w praktyce wygląda ta praca i czy warto się nią zainteresować? Pracodawca wspomina o atrakcyjnych warunkach zatrudnienia. Co wchodzi w ich skład?

IZA
@anonymous 14.12.2017 17:03

Ok, czyli jak wszędzie.

anonymous
@IZA 15.12.2017 19:41

Jeszcze nigdy nie miałam wypłaty bez premii nawet jak zabrakło do planu. Kolejne plany można ustalać a jak zrobisz więcej przerzucasz nadwyżkę na kolejny miesiąc. Jestem zadowolona z pracy i zarobków, polecam pracę.

anonymous

Dajcie sobie spokój z ta firma. Zero perspektyw na przyszłość. Nie dbają o pracowników. Pseudo paczki na Mikołaja. Tylko szkoda że firma ma ponad 10 lat i dopiero teraz takie coś zrobili. Boją sie ze bez ludzi do pracy zostaną. ????Chopacy w zeszłym roku pokazali ze sie nie boją i sie postawili. Wiadomo już tam nie pracują Ci "garbaci"????????

anonymous
@Ktoś 13.12.2017 12:37

Od ciepła pot po du..ie nie leci tylko od tempa pracy!!!!!!

anonymous
@anonymous 14.12.2017 19:47

I tak trzymać.

anonymous

Bardzo polecam pracę w tej firmie. Ktoś już prędzej pisał i chcę też potwierdzić jego słowa, bardzo miła atmosfera, dobre zarobki.

Garbaty

Firma z tak dużym obrotem a nie było jej stać żeby rok temu dać coś pracownikom na święta wstyd ludzie w marketach dostają po 300zl minimum... Dobrze ze juz mnie tam nie ma a wy rurac jelenie za grosze...

tori
@Najki 08.12.2017 00:58

To prawda, przydała się. Polecam pracę.

Patryk
@Garbaty 05.12.2017 22:31

To jest twoja cała mądrość do powiedzenia? Napisz jak teraz lepiej żyjesz przy tak dużych zarobkach. Pewnie masz tyle kasy że nie masz czasu na odpisywanie bo wciąż kupujesz.

ZZeGG

Polecam pracę w Admark, atmosfera i zarobki są ok. Ktoś wypisuje bzdury, pewnie ci co zostali zwolnieni.

ZEUS

Jak masz jaja to zwolnij się! Teraz jest tyle ofert pracy że można wybierać. Jak możesz pisać takie coś i patrzeć w oczy pracodawcy! Od dawna jesteś obserwowany.

Kieras
@ZEUS 04.12.2017 00:40

Zeus, widocznie czas na kolejną selekcję. Nie można dopuścić co było rok temu z drukarzami . Chwasty wyplenić i posiać zdrowe nasienie. Amen.

Max

Gdyby nie produkcja to Wasze pozyskiwanie klientow poszło by na marne bo to my zapieprzamy i wysylamy wyroby najwyższej jakosci i zawsze zgodny (sa wyjatki bo nie moge powiedziec ze nie ,presja czasu) i co za to otrzymujemy? Co miesiac,co rok ta sama pensje! Wiec po co dawac z siebie 120% jak i tak zarobimy tyle samo i sa też takie sytuacje ze pracownicy,ktorzy robia 2xmniej ode mnie maja taka sama wyplate na handlowym tak nie ma!

heh
@Żalosne 28.11.2017 16:05

Żałosny to ten co ściemnia i będzie zwolniony jak najszybciej!!! W firmie nie trzeba wprowadzać akordu ponieważ wy wszyscy sami siebie podpieprzacie. Prawdą jest też że zlecenie zleceniu nie równe, KAŻDY przewija długie i szybkie zlecenia i KAŻDY przewija małe i też próbki. Ale jeżeli pracownik od X czasu (więcej niż rok) robi 40-50% mniej niż reszta to co to znaczy?? Kto ma poukładane w głowie to zna odpowiedź. Temat zamknięty.

Siazo
@heh 28.11.2017 19:54

q_rwa, PRAWDA. Nygusy precz.

Koda

Polecam pracę.

Mango

To jest forum o pracy czy hejtowaniu?

Takie tam...
@Pstryk 08.11.2017 18:52

Coś takiego nazywa się hierarchią, czy to w firmie, kościele czy w państwie. Każdy pełni pewną funkcję i otrzymuje za to adekwatne wynagrodzenie (oczywiście wynagrodzenie ustalone). Jak by to było gdyby sprzątaczka zarabiała tyle co księgowy lub handlowiec który jest motorem napędowym firmy a operator przewijarki? itd.

Taka prawda
@Pstryk 08.11.2017 15:53

Nie masz racji. Podstawę zarabia nowy pracownik 3msc., którego trzeba wszystkiego uczyć. Co do obcinania premii? Widocznie musiał być powód ale zobacz jak to pamiętasz i zapewne ty czy inny enty raz tego samego błędu już nie popełnicie. To tak jak mówienie żeby nie jeść przy maszynie bo ręce później tłuste albo ciągle wałkowaniem tematu telefonów kom. Można by tu wymieniać bez końca...

Kak

Też polecam pracę.

Szach

Polecam pracę w tej firmie.

Duży

Kiedyś odłożyłem źle papier i po trzech miesiącach znaleźli to, istny bigbrother. Kiedyś kolega coś źle spakował i podobno po kilku tygodniach też go męczyli za to.

Miniu
@Duży 22.10.2017 23:39

Nigdy brother to nic w porównaniu z kamerami w naszej firmie. Rób szybko i broń Boże się pomysł no chyba że stać Cię na kary po kilka dziesiąte albo kilkaset złotych.. ........

Łezka
@Duży 22.10.2017 23:39

Czas komuny się skończył, ile wielkich firm upadło za kradzieże, brak odpowiedzialności czy pijaństwo w pracy.

Masa

Polecam pracę, dobra atmosfera i dobre zarobki.

anonymous
@Neutralny 01.11.2017 00:36

Po takich opiniach raczej nie wyśle cv

XYZ
@anonymous 03.11.2017 15:14

Bardzo dobrze. Selekcja automatyczna.

Desk

Jestem zadowolony pracując w tej firmie, nie rozumiem tego co piszą inni. Kontakt z szefostwem jest słaby ale z kierownikami jest Ok. Przy rozmowie rozmawiałem z kierownikiem więc nie mogę dać więcej opinii o właścicielce. Jeszcze raz polecam.

Legro

Najlepsza jest "rozmowa kwalifikacyjna" z tą żoną szefa ???? Kobieta sama nie wie co mówi, kasę na pewno ma ale oglady zero.

Xxx
@Legro 27.10.2017 10:04

Masz rację z tym co napisałeś i zgadzam sos z Tobą w 100%

Dokan
@Szach 30.10.2017 23:31

Jasne, facebook i podobne to już ludziom za mało. Legro, przecież ty tym żyjesz, byle pretekst i już wpis. Temat zamknięty. Rozmowa z tobą to tak jak walka ze świnią w błocie. Po pewnym czasie stwierdzasz że świni się to podoba.

Wielkie ucho

Człowieku! Kantują pracowników? Chyba piszesz o innej firmie!? Jam mam kontakt z kolegami z biura i produkcji i nigdy nie słyszałem o takiej opinii. Jeżeli uważasz karę za błędy i nazywasz to kantowaniem to jesteś w błędzie.

Jaca
@Wielkie ucho 20.10.2017 23:20

A ilu Ty masz tam kolegów w biurze ?

Wielkie ucho
@Jaca 27.10.2017 09:59

milion

Pastyl

Witam was wszystkich. Bardzo polecam firmę, pracuję od niedawna w firmie i mega polecam tam pracę. Bardzo ludzkie podejście, bardzo miła atmosfera.

CHZT

Ja też jestem kantowany bo codziennie zostaję 2 minuty dłużej żeby posprzątać swoje stanowisko pracy i nie mogę dostać za to pieniędzy.

Duży

Szerokim łukiem omijajcie ta firmę.

OKO
@CHWWD:) 20.10.2017 12:11

Kantuje skarbówkę? Co to znaczy? W jaki sposób?

Biały
@CHWWD:) 20.10.2017 12:11

Jasne i co jeszcze? Pewnie pod halą znajduje się cyberprzestrzenny lodołamacz molekularny. Co jeszcze ludzie wymyślą? Jak widać ludzka wyobraźnia jest nieograniczona.

CHT

Tak, to prawda ze kantują pracowników. Kiedyś dostawało się narzędzia ile trzeba było, a teraz wszystko kontrolowane , podpisy odbioru i firmy nie interesuje że zgubiłem.

MEGA
@Szybki 21.10.2017 22:01

A kto to kupi? Ksiądz? Jezus? Czas cudów minął na amen. Kto kupi ten szanuje, kto dostaje ten ma to w pupie.

Blabla
@CHT 20.10.2017 22:37

Żeś pocisKnął.

Komando foka

Nie znam aż tak firmy ale w mojej też bym zwolnił za bunt i bezmyślne błędy. Wiadomo że człowiek nie robot ale jak popełnia się notorycznie te same błędy to cóż! Na 99% tak by było w innych firmach. W przypadku tego 1% to potężne korporacje którem mają potężną kasę albo mała firma która po kilku miesiącach lub kilku latach padnie. Pozdrawiam.

pocieszny bobek

a ja polecam bo lubię zapie.....ć i tyle.

wiertara
@pocieszny bobek 17.09.2017 21:59

Tej bobek a ja nie polecam jak ide na rano bo mi się wstać nie chce. Ale jak mam na popołudniu to polecam bo się można wyspać i po robocie browarka szczelić. Chłopaki nie płakają tylko du..y spinają i zapi....ją a nygusy do mamy płakać. he he ale to dobre było. Ja polecam.

kłaku morda

dobra, cz iść na sztance bo 22 się zbliża. I dlatego nie polecam.

Prawdziwy

Skoro to taka dobra firma to dlaczego tyle negatywnych komentarzy????coś musi być na rzeczy że właściciel płaci za usuwanie prawdziwych Ale nie wygodnych dla nich wypowiedzi. Pracuje tam bo muszę za coś żyć ale nie wyobrażam sobie mojej przyszłości w tej firmie...

XYZ
@Prawdziwy 15.09.2017 22:54

Masz rocję, ale pozytywnych jest jeszcze więcej. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Ludzie może jakieś konkrety?

Najprawdziwszy z najprawdziwych
@Prawdziwy 15.09.2017 22:54

Ty 'Prawdziwy', ludzie najpierw odpieprzają kichę a później dziwią się że są kary czy za grudniowy bunt zostali zwolnieni.

Uczciwi99

A ludzie co piszą? Że nie jest im wstyd co piszą. Cytat ' nie można pościemniać', ' nie można zapalić' i nawet tekst że nie można czegoś ukraść! SZOK.

Stały pracownik
@Uczciwi99 12.09.2017 22:08

he, masz rację. Jak ludzie są tacy pier......ci to nic dziwnego że jest rotacja. Ja polecam tam pracę.

Stały pracownik
@Uczciwi99 12.09.2017 22:08

he, masz rację. Jak ludzie są tacy pier......ci to nic dziwnego że jest rotacja. Ja polecam tam pracę.

Ja polecam

Jak już nie polecacie to dajcie powód. Tak żeby następni wiedzieli co jest nie tak.

Albatros

Nie polecam....

John

Nie polecam tej firmy

Mlody

Ps. tam nawet nie można palić w czasie pracy tylko podczas przerwy. Nawet nie można pościemniać bo wszędzie kamery. W poprzedniej firmie można było przespać się coś sprzedać. Zdecydowanie nie polecam.

Nowy

Również nie polecam

Mlody

Nie polecam tam pracy

Szukam pracy
@Mlody 29.08.2017 20:48

A dlaczego nie polecacie tam pracy? Wysłałam cv do firmy bo mam dobrą opinię od znajomych. Pracują kilka lat i są bardzo zadowoleni.

nowy

Polecam w Admark pracę, dobra atmosfera i dobre zarobki.

Iza

@Drukarz z dobrym starzem, każdy jest też odpowiedzialny za swoje stanowisko pracy, poza tym przyjmując się do pracy każdy pewnie otrzymuje wykaz obowiązków? Firma zatrudnia głownie tylko drukarzy? Czy na inne stanowiska czasem prowadzone są rekrutacje?

ityle
@Iza 26.07.2017 11:06

W ciągu pół roku firma zatrudniła 3 handlowców. Żaden już nie pracuje...

Nuka
@ityle 31.08.2017 10:41

Ojej, widocznie byli kiepscy. Są też handlowcy którzy są od samego początku istnienia firmy.

Drukarz

Kij wie kto pisze te bzdurne negatywy, ja i koledzy jesteśmy bardzo zadowoleni. Dobra atmosfera, a szefostwo jak złoto. Wypłata nawet przed terminem, czego chcieć więcej.

Pracownik

Ja nic nie pisałem o trzymaniu na siłę. Kazdy robi jak uważa, ale z tego co wiem jest jeszcze kilka osób które chcą odejść, a chętnych do pracy tam raczej nie ma zbyt wielu.

Ppp
@Pracownik 02.07.2017 16:49

Masz rację, chętnych do pracy nie ma, tylko do brania pieniędzy są wszyscy.

wasz kolega
@Ppp 02.07.2017 18:52

To prawda, do roboty nie ma kogo, tylko do pieniędzy są wszyscy! No wiadomo jak się trochę porobi to chce się więcej, ale nie od razu po kilku miesiącach. Chłoposzki brakuje wam wojska i tamtych czasów. Kiedyś każdy miał pracę i nie narzekał a teraz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zazdrość i zawiść, w rodzinach i u znajomych, tylko kto ma więcej i więcej. Kiedyś człowiek dorabiał się przez całe życie, teraz młody człowiek chce się dorobić w rok.

Pracownik

No i jednak ludzie odchodzą.

max3000
@Pracownik 28.06.2017 00:08

Jedni odchodzą a inni przychodzą. Przecież to normalne, nikt nikogo nie trzyma na siłę.

Drukarz z dobrym starzem
@Sfl 29.06.2017 20:25

A jaka praca jest nieodpowiedzialna? Każda jest odpowiedzialna i za każdą trzeba odpowiadać. Nawet w McDonald czy Tesco za kasą trzeba odpowiadać. Nawet sprzątaczka jest odpowiedzialna za swoją pracę. Człowiek nie jest nastawiony na porażki i nienawidzi ponoszenia konsekfencji za własne błędy. Jak nie nauczy się przyjmować błędów na klatę to niczego się nie nauczy. Pozdrawiam, wieloletni drukarz.

Adms

Lepiej kupić sobie nowy samochód i szpanowac po okolicy ile to ma się pieniędzy niż pracownikom dać podwyżki, bo przecież oni nie mają rodzin ani żadnych wydatków. Żałosne

Kto jest żałosny?
@Adms 28.04.2017 11:51

Bardzo dziękuję za sugestię co do vito ale ja się tym nie martwię bo za 4 lata będzie nowy. Co do garażu czekam za projektem, projekt jest dość skomplikowany ponieważ garaże mają być połączone z basenem i tunelem, do domu. A teraz mała sugestia do Ciebie, zajmij się sobą i swoją rodziną, albo psycholog. Pozdrawiam,

PPP
@Adms 28.04.2017 11:51

O co tu chodzi? Ktoś jeździ kilkoma samochodami naraz? A to co jest napisane na końcu to już masakra! ( usunięte przez administratora )

Pracownik

Dziękujemy szefostwu za życzenia i życzymy tego samego. Taka tradycja w Admarku, nieskladanie życzeń z okazji jakichkolwiek świąt. Wydrukowanie życzeń i powieszenie na "ściance" to też koszt a trzeba zacisnąć pasa, nowa skoda kosztowała tyle co moja 10 letnia pensja.

sandu ciorba

w admarku w admarku fajnieeee jest nanana

nowy

Jestem w tej firmie od kilku miesięcy. Mi wszystko odpowiada, (pensja, warunki).

Opinia

A ja sie cieszę, że pracuję w Admarku. Jest to praca wśród ambitnych osób, którym zależy na osiągnięciach własnych oraz na wynikach firmy. Wszystko to składa się na wspólny sukces. Krytyka jest twórcza, a konflikt buduje, pod warunkiem, że z każdego doświadczenia człowiek potrafi wyciągnąć trafne wnioski. Pracownicy zmotywowani, dobrze ze jesteście, a pracownicy byli, no cóż- proponuje, aby Ci zaczęli żyć swoim życiem, a nie wpisami na gowork. Może kiedyś i wy znajdziecie swoje ścieżki kariery. Pozdrawiam. Tak na koniec jeszcze dodam, że proponuję też ograniczyć ilość nienawiści jaką dysponujecie.... tak żyje się łatwiej.

Były pracownik

Pracuję w dyskoncie, 2500 brutto na "dzień dobry" i tyle na umowie. A wy dajecie najniższą za pracę przy maszynie na 3 zmiany a po 15 miesiącach 2100 !? Żenada. Dziękuję, do widzenia.

Ghh

Nie sama cena się liczy, a termin płatności? Mongole!

Operator przewijarki

Tak to racja, w firmie trzeba pracować. Na początku szału nie ma ale po trzech miesiącach jest stały dodatek a po roku ponad 2k.

Miniuś
@Das 05.03.2017 13:08

Ale na miejscu. Parę minut i w pracy.

Jjbjhhbh
@Miniuś 06.03.2017 02:07

Tak Jacek parę minut i jesteś w pracy.

Zostaw opinię o Admark - Gniewkówiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark