Admark

Gniewkówiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 150 ocen.

Admark
3 150

Opinie o Admark

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark

Iza

@Heniu Rozumiem, więc może warto porozmawiać o tym osobiście z pracodawcą? @anonymous Co masz przez to na myśli? Jesteś pracownikiem w Admark? Może w związku z tym wyraziłbyś swoją opinię dotyczącą warunków pracy w tej firmie? Twoje uwagi mogą okazać się pomocne dla innych użytkowników forum.

Iza

@Pepe, chociaż Twoja opinia o firmie jest pozytywna, to warto rozwinąć swoją wypowiedź. Jakie aspekty w firmie Admark doceniasz najbardziej? Czy możesz coś napisać o systemie pracy, czy to system zmianowy? Czy pracuje się także w weekendy? Jak wygląda zaplecze socjalne dla pracowników, czy w firmie jest stołówka pracownicza?

anonymous
@Heniu 28.06.2018 13:50

Chłopie ty szatni i kuchni nie widziałeś? Haha

Iza

Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom do firmy Admark w znalezieniu wartościowych informacji. GoWork.pl nie realizuje tego typu usług, o których niektórzy z Was wspominali we wpisach. Zapoznajcie się z zakładką https://www.gowork.pl/pracodawca-oferta Przypominam także, że wszelkie wulgarne wpisy obrażające inne osoby będą zgłaszane do administracji. Czy w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany w firmie Admark? Kto z Was podjął pracę w tej firmie i jest zadowolony?

Iza

Wasze opinie na forum są bardzo ogólne i brakuje im uzasadnienia. Czy możecie rozwinąć swoje wypowiedzi i napisać co najbardziej podoba Wam się w pracy dla Admark? To forum odwiedza wielu potencjalnych pracowników, którzy być może staną się wkrótce Waszymi kolegami w pracy. Co możecie im doradzić? Czy rozmowa kwalifikacyjna jest wymagająca?

Gruby
@Byle nie do Admarku 05.06.2018 21:07

Na forum powinno być około 500 wypowiedzi. A nasz szef wydał trochę kasy żeby je usunąć bo prawda w oczy kole.

Iza

@KMTXPL, wielu pracowników ocenia systemy monitoringu w firmach jednostronnie. To temat wywołujący wiele dyskusji. Zapominają jednak, że głównym zadaniem tych systemów jest zapewnienie bezpieczeństwa pracownikowi. Jak oceniasz atmosferę pomiędzy pracownikami na Twoim stanowisku? Kontakt z przełożonymi oceniłeś pozytywnie, a jak Ci się pracuje z resztą zespołu? Czy pracownicy w firmie Admark wykonują swoje obowiązki sumiennie i stanowią zespół?

Włodek

Czyli potwierdziło się. Atmosfera i praca jest inna, nie ma to jak kieras P. i J.

Olo
@Sad 26.04.2018 09:24

Pracujemy a nie udajemy że pracujemy i kogoś kryjemy.

Żaba

Ja tez Polecam Pozytywnie!

Pracownik

Nie polecam pracy w tej Firmie

Pracownik2
@Pracownik 10.05.2018 15:14

Też polecam.

Kali

Z niżej wymienionych wypowiedzi wynika że są tu pierdo....nięci ludzie. Może poprostu zachłanni? Lub zazdrośni? A może chcą lekko żyć czyli mało robić i zajeb...ie żyć? Hm? A może wystarczy nie palić i nie pić lub partnerkę wysłać do pracy?

Mecenas
@Ism 25.02.2018 02:24

Podobno do supermarketów potrzebują i nawet dwie niedziele wolne w miesiącu i zgrzewka pampersów gratis. I tylko dwie zmiany.

Iza

Pozwólcie, że przypomnę Wam, że to forum, na którym jesteście aktywni służy do gromadzenia wyłącznie merytorycznych opinii na temat firm jako pracodawców. Powinny być ważnym punktem odniesienia dla tych użytkowników, którzy są zainteresowani podjęciem współpracy z Admark. Co w takim razie możecie powiedzieć o aktualnej sytuacji jaka panuje w tej firmie? Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć przyszły pracownik?

Antek
@Wredna A. 31.03.2018 01:24

A co to jest szokozja ? Zmień lekarza, bo aktualny Cię oszukuje.

Iza

@Jan, co bezpośrednio wpłynęło na taką, a nie inną opinię o zatrudnieniu w Admark? Opisałbyś całe swoje doświadczenie z tą firmą? Twoje uargumentowane wyjaśnienie posłuży użytkownikom, którzy wchodzą na to forum, w celu pozyskania aktualnych informacji o Admark jako pracodawcy przed ewentualnym złożeniem CV do firmy.

Zielarz
@Jan 13.02.2018 21:21

Dobre :D

Pracownik

Witam! Prosze o Wasze opinie zwiazane z podwyżka najniższej krajowej w firmie. Z góry dziękuje.

Iza
@anonymous 20.02.2018 12:25

Co bezpośrednio wpłynęło na taką a nie inną opinię? Opisz to bardzo.

Jan

Nie polecam pracy w tej firmie

Cała prawda o Admark Szczerze

Witam wszystkich zainteresowanych praca w Admark. Nie mogę czytac tych bzdur wiecej co Ci ludzie pisza prawda jest taka na hali cieplo ponad 20-25 stopni nawet po weekendzie na nocce Szef dba o to . Jesli chodzi o alkomat nikt za nikim nie biega zeby sprawdzic stan trzezwosci kontrole sa wyrywkowe i jestem za bardzo sluszne posuniecie ze strony szefostwa nie mozna dopuscic do tego aby ktos po spozyciu operowal maszyne to jest kary godne i powinna byc dyscyplinarka bez wachania i tlumaczenia . Szefowa fajna kobitka :-) poszla mi nie raz na reke i można sie z Pania dogadac po ludzku mowiac wyrozumiala. Szef! PAN Michał bezkonfliktowy facet nie moge zlego słowa powiedziec na niego opanowany i taki luzak. A jesli chodzi o prace nie kazdy sie nadaje to nie takie proste jak sie może wydawac i nie każdy sie nadaje. Wyplata wielki pozytyw zawsze ale to zawsze na czas! Klimat w pracy hmm... zajebis... bez konfliktowy na luzie mega fajny. Zarobki wporzadku lecz przyznam ze mogly by byc troszke wieksze nie oszukujac sie nie wystarcza od wyplaty do wyplaty. Zapomnial bym o kierownikach Pozytywni w skrócie sa jednym z Nas! Podsumowujac Polecam Jest atmosfera ,normalni ludzie i praca ciekawa. Cala prawda o firmie . I nie wierzyc w negatywne opinie bo to pisza byli pracownicy ktorzy nie dali rady i zostali zwolnieni na wlasne życzenie z pozdrowieniami Sztanca!

szybki
@Cała prawda o Admark Szczerze 12.01.2018 12:01

Kolego, chciałem też coś dopisać ale poprostu 'Nic dodać nic ująć'. Tak właśnie jest. Też polecam pracę.

Zaloga

Nie polecam pracy w admark

Mróz
@Mróz 05.01.2018 18:41

Albo dam komentarz. W Admark jest super, a że nie ma nowych wpisów to z nudów to wpisałem. Haha.

Jacuuus

Nie polecam pracy w Admark.

Ebenezer
@Obibok 28.12.2017 03:45

Kolega mówi skacz z mostu. Skaczesz?

Ebenezer

A mi tam się podoba, wyplata o czasie, system 8h, czasem się trafią nadgodziny, jak jesteś lewusem to szukaj czterobrygadówki, odjebiesz 4 dni, pozniej 4dni się poopierdalasz i to za 5 TYSIONCÓF miesięcznie. Nie chcesz pracować, droga wolna. (usunięte przez administratora) trzeba wszędzie no niestety, jak chcesz żyć na poziomie musisz pracować. Przy okazji wszystkim współpracownikom Wesołych Świąt ;)

Gwiazdor
@Ebenezer 23.12.2017 19:39

Byle nie praca w admark!!!! Zdrowych spokojnych świąt oraz szczęśliwego Nowego roku

Życie

No dalej! Rodacy! Pisać coś! Bo Gowork nie ma na czym zarabiać!!!! Pokażcie na co Was stać. Okazuje się że jesteście ludźmi??? I czas świąt na chwilę Was zmienił???!!! Czekamy na pretensje, niezadowolenie, małe zarobki, zimno na hali lub wypchaj się tymi złotymi pod choinkę............... Czekamy na śmiałka. Za jakiś czas będzie jak w znanym radu FM że wygrasz pieniądze lub coś innego. Pisz, czekamy.

anonymous
@Mateusz 21.12.2017 20:35

a może to nie on.

Mateusz

Nie polecam pracy w tej firmie

anonymous
@anonymous 20.12.2017 00:05

Mi też wydzwaniają żeby wykupić dostęp do usówania opinii. Nie dam się im a wy nic nie piszcie bo tylko na to czekają a jak jest cisza to samo piszą.

anonymous

No dalej! Pisać coś! Bo Gowork nie ma na czym zarabiać!!!! Pokażcie na co Was stać. Okazuje się że jesteście ludźmi??? I czas świąt na chwilę Was zmienił???!!! Czekamy na pretensje, niezadowolenie, małe zarobki, zimno na hali lub wypchaj się tymi złotymi pod choinkę............... Czekamy na śmiałka. Za jakiś czas będzie jak w znanym radu że wygrasz. Pisz prawdziwe imię.

Iza

Natknęłam się na ofertę pracy jako handlowiec w Admark. Nie wiem czy jednak jest aktualna. Może na forum znajdą się obecni handlowcy pracujący w tej firmie, którzy mogli by opowiedzieć jak w praktyce wygląda ta praca i czy warto się nią zainteresować? Pracodawca wspomina o atrakcyjnych warunkach zatrudnienia. Co wchodzi w ich skład?

anonymous
@IZA 15.12.2017 19:41

Jeszcze nigdy nie miałam wypłaty bez premii nawet jak zabrakło do planu. Kolejne plany można ustalać a jak zrobisz więcej przerzucasz nadwyżkę na kolejny miesiąc. Jestem zadowolona z pracy i zarobków, polecam pracę.

anonymous

Dajcie sobie spokój z ta firma. Zero perspektyw na przyszłość. Nie dbają o pracowników. Pseudo paczki na Mikołaja. Tylko szkoda że firma ma ponad 10 lat i dopiero teraz takie coś zrobili. Boją sie ze bez ludzi do pracy zostaną. ????Chopacy w zeszłym roku pokazali ze sie nie boją i sie postawili. Wiadomo już tam nie pracują Ci "garbaci"????????

anonymous
@anonymous 14.12.2017 19:47

I tak trzymać.

anonymous

Bardzo polecam pracę w tej firmie. Ktoś już prędzej pisał i chcę też potwierdzić jego słowa, bardzo miła atmosfera, dobre zarobki.

Garbaty

Firma z tak dużym obrotem a nie było jej stać żeby rok temu dać coś pracownikom na święta wstyd ludzie w marketach dostają po 300zl minimum... Dobrze ze juz mnie tam nie ma a wy rurac jelenie za grosze...

Patryk
@Garbaty 05.12.2017 22:31

To jest twoja cała mądrość do powiedzenia? Napisz jak teraz lepiej żyjesz przy tak dużych zarobkach. Pewnie masz tyle kasy że nie masz czasu na odpisywanie bo wciąż kupujesz.

ZZeGG

Polecam pracę w Admark, atmosfera i zarobki są ok. Ktoś wypisuje bzdury, pewnie ci co zostali zwolnieni.

Kieras
@ZEUS 04.12.2017 00:40

Zeus, widocznie czas na kolejną selekcję. Nie można dopuścić co było rok temu z drukarzami . Chwasty wyplenić i posiać zdrowe nasienie. Amen.

Max

Gdyby nie produkcja to Wasze pozyskiwanie klientow poszło by na marne bo to my zapieprzamy i wysylamy wyroby najwyższej jakosci i zawsze zgodny (sa wyjatki bo nie moge powiedziec ze nie ,presja czasu) i co za to otrzymujemy? Co miesiac,co rok ta sama pensje! Wiec po co dawac z siebie 120% jak i tak zarobimy tyle samo i sa też takie sytuacje ze pracownicy,ktorzy robia 2xmniej ode mnie maja taka sama wyplate na handlowym tak nie ma!

Siazo
@heh 28.11.2017 19:54

q_rwa, PRAWDA. Nygusy precz.

Koda

Polecam pracę.

Mango

To jest forum o pracy czy hejtowaniu?

Taka prawda
@Pstryk 08.11.2017 15:53

Nie masz racji. Podstawę zarabia nowy pracownik 3msc., którego trzeba wszystkiego uczyć. Co do obcinania premii? Widocznie musiał być powód ale zobacz jak to pamiętasz i zapewne ty czy inny enty raz tego samego błędu już nie popełnicie. To tak jak mówienie żeby nie jeść przy maszynie bo ręce później tłuste albo ciągle wałkowaniem tematu telefonów kom. Można by tu wymieniać bez końca...

Kak

Też polecam pracę.

Szach

Polecam pracę w tej firmie.

Zostaw opinię o Admark - Gniewkówiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admark