Admark

• Rucewko

3. Opinie o pracodawcach Złotniki Kujawskie
  5. Opinie o Admark

Opinie o Admark Złotniki Kujawskie

Nie przegap nowości o Admark!

pytanie

20.03.2023 14:01

Gdzie są pozytywne opinie o firmie? Wczoraj dopisałem i ich nie ma. Trzeba będzie nagrywać wpisywanie opinii a jak zniknął to dać policji. Teraz już wiem na 100% że to jest robione tylko w jednym celu, zmuszanie firmy do płacenia za usuwanie negatywnych opinii. Oczywiście polecam firmę
    Xyz

18.03.2023 18:06

A ja jestem zadowolony. Wymienili nam busa na dwie nowe osobówki i śmigamy. Polecam pracę, dobre pieniądze.
    Majtek

07.03.2023 14:35

Polecam firmę, gdyby nie moja przeprowadzka to nigdy bym się nie zwolnił. Zarobki jak wiadomo zawsze mogły być większe ale nie ma co narzekać. Pozdrawiam nygusów którzy wciąż migali się od pracy. Polecam Teraz pracuję w Bydgoszczy za podobne pieniądze i jeszcze minus dojazdy.

01.03.2023 22:37

Mineta

02.03.2023 00:58

Pamiętaj że nadgodziny są nagrodą a nie karą. Zawsze możesz pyry kopać na polu bez butelki wody. Firma za dużo daje. A im więcej daje tym większa (usunięte przez administratora) i więcej śmierdzi. Teraz jest problem jak znaleźć tą osobę co robi tą (usunięte przez administratora) Może w końcu po zapachu zdradzi się.

26.02.2023 09:37

Barni

02.03.2023 00:32

Nie wprowadzaj w błąd. Podwyżki były i będą ale widocznie nie dla ciebie cebulo. Żale swoje daj do kościoła a nie tu. Czas na kolejną redukcję.
    Mineta

02.03.2023 00:50

Raz zapytał o pracownika i to znaczy że desperacko pyta? Potrzebna jest jedna nowa osoba.
    Małgorzata

06.02.2023 08:27

Wpadła mi w oko oferta pracy na handlowca ze strony firmy. Piszą tam, że wynagrodzenie jest zależne od wyników sprzedaży. Podacie w takim razie jakieś realne widełki? Poza tym czy macie fajną atmosferę w zespole? Będę wdzięczna za odpowiedź bo nie wiem czy wysłać cv
    Agnieszka

10.02.2023 21:25

Pracowałam tam. Jeśli masz twarda psychikę i jesteś odporna na stres to polecam. Ogólnie praca nie na długą metę.
    pory się trzęsą

13.02.2023 20:07

Pracuję od lat na produkcji i ciężko mi powiedzieć jak jest w biurze. Wiem że jest cały czas stała ekipa i co pewien czas pojawia się nowa osoba. Widząc jakimi samochodami jeżdżą mogę sadzić że ładne pieniądze zarabiają.

03.12.2022 15:04

Jaka atmosfera jest między działami w Admark?
    Yeti

07.12.2022 22:38

Taka jak wszędzie: azot (78,084%), tlen (20,946%), argon (0,934%), dwutlenek węgla (0,0408%).
    Ona

03.10.2022 20:01

Skoro pracownicy tak chwalą pracę i firmę to dlaczego nie podpisują komentarzy swoimi prawdziwymi imionami o nazwiskach już nie wspomnę tylko jakimiś wymyślonymi nicami ? Skoro takie jest wasze zdanie to czego się wstydzicie ?

20.10.2022 22:15

Ciebie tutaj się wstydzimy ????

15.09.2022 20:55

Rozbawiona

24.09.2022 21:25

Ale tam jest najniższa i koperty nie ma. I jeszcze weekendy trzeba rypać. Śmich na świecie.
    Niki

01.10.2022 12:28

Chyba nie zrozumiałaś...
    Syzyf

11.10.2021 10:46

Polecam firmę. Nikt nie stoi ci nad głową, robisz co trzeba i zarabiasz dobrą kasę. Polecam.

06.08.2021 13:42

olo

09.08.2021 16:18

Tak właśnie było, a teraz firmy nie poleca.
    Drukarz

10.10.2021 10:26

Nie polecam pracy a nawet żadnego argumentu nie jest w stanie napisać. Niech się cieszy że tak długo mu go trzymali. Polecam pracę.
    Karlos

10.10.2021 02:30

Sash

24.02.2021 12:25

Porządna firma, polecam pracę. Dobra atmosfera, dobra praca. Polecam.
    Yniu

21.09.2021 14:03

Dobrze Ci, ładnie cię trzęsie. Oby tak dalej, a Admark do przodu.
    Nikodem

21.09.2021 14:06

05.03.2020 20:54

Witam Wszystkich. Przedstawię swoją opinie od strony pracownika produkcji. Jeśli chodzi o Właścicieli nigdy nie odmówili mi pomocy gdy byłem w potrzebie , kilka razy już wyciągnęli do mnie pomocną dłoń ,a ja odwdzięczam się sumienna i dobra pracą, dzięki czemu wiem , że mogę na nich liczyć w ciężkich i wyjątkowych momentach. Negatywne wpisy są komentowane przez młodych pracowników ,którzy już nie pracują i tym samym wylewają swoje żale poprzez głupie i na bardzo niskim poziomie komentarze. Zostało nas nie wielu dobrych „starych” pracowników ,którzy swoją praca i wysiłkiem są doceniani poprzez ,chociażby dobrym ,satysfakcjonującym i odpowiednim wynagrodzeniem , a tak zwani młodzi wykruszają się po kilku miesiącach ,twierdząc,że znajda lepsza ,lepiej płatna prace. Praca na wysokim poziomie i dodając sumienna owocuje po pewnym czasie odpowiednia pensja , ale nie wszystko od razu pokaż ,że zasługujesz to będziesz doceniony wszystko w swoim czasie .Polecam prace w Naszej firmie „stary”
    On

14.09.2021 12:34

Też polecam pracę.
    ptychu

15.09.2021 14:31

Polecam firmę, firma mi dużo pomogła i pensja jest też ok.
    Kokoszaser

28.01.2021 22:31

Ze względu na słaby kontakt z szefem chcę zadać pytanie tutaj. Może dostanę odpowiedź od kogoś. Czy w planach jest rozbudowa hali produkcyjnej? Wydaje mi się że jest ciapinkę ciasno.
    Rychu

01.02.2021 11:53

Ooo, hala przyda się. Oby szybko, ciasno jest. A jak jeszcze wjedzie kolejny Bobst to będzie japonia a nie sajgon.
    Nowy

13.09.2021 12:25

W tym roku to raczej nie będzie. Pewnie biurowiec chcą skończyć. Mam nadzieję że w przyszłym roku hala będzie.
    bystry

27.05.2021 22:50

Ryś

13.09.2021 12:21

Polevam
    Jadzia

21.03.2021 22:50

Polecam pracę, jest spoko.
    bbb

13.09.2021 12:17

Też polecam pracę.
    Ryś

13.09.2021 12:20

Polecam
    Nowy pracownik

21.05.2021 17:32

Bardzo polecam pracę w drukarni. Przed zatrudnienie się w Admark sprawdziłem opinie i zacząłem się zastanawiać czy warto. Pracuję już kilka miesięcy i wiem że to był strzał w dziesiątkę, dobre pieniądze, bardzo dobra atmosfera no i bardzo dobre warunki pracy. Cała hala klimatyzowana, ogrzewana, nowe, nowoczesne maszyny... A i przerwy na ławeczce przy stawie + grill gazowy - super sprawa. Pierwszy raz widzę że pracodawca dba o swoich ludzi. POLECAM!!!
    2 lata

27.05.2021 13:12

Potwierdzam, jest tak jak napisane wyżej. Polecam pracę.

30.04.2021 13:01

były Robsoon

21.05.2021 17:43

Przecież ta strona powstała z taką myślą, żeby usuwać opinie. usuwanie = zarabianie Pracownicy gowork sami dopisują opinie podszywając się za pracownika i napędzają machinę. Zawsze jak wchodzi się na gowork to na samym początku są te negatywne opinie żeby zmusić pracodawcę do usuwania. Pozdrawiam.
    Hehe

22.05.2021 20:16

Na gowork opinie piszą pracownicy no i oczywiście szefostwo. Nie kasuje się ich za pieniądze tylko poprzez zgłoszenie danego komentarza, bodajże 50 złgłoszeń i komentarz jest weryfikowany przez pracownika gooworku ;)(usunięte przez administratora)Dziwne hmm

26.12.2016 00:25

To co się wyprawia w tej firmie to przechodzi ludzkie pojęcie. Nic dziwnego że nie ma chętnych żeby tam pracować. Dla właścicieli liczą się tylko zyski i kasa na koncie a pracownik jest ostatnia sprawa o którą się tam dba i docenia.
    Jacpee

24.12.2020 22:06

Może i stara ale cały czas na topie opinia???? bracia F.byli wpozadku.
    Tadziu

21.05.2021 12:38

Kto mówi że nie ma ludzi do pracy? Ludzie są tylko robić się nikomu nie chce. HaHaHa

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Admark?

Kontakt - Admark

Gniewkówiec 34 88-180 Złotniki Kujawskie

Branża główna: Materiały reklamowe

25.02.2021 21:47

start pracownik

21.03.2021 18:55

cuda na kiju, worek pieniędzy, 1400, totalny wyzysk, nieposzanowanie, hipokryzja, tfu... To są słowa z którymi musisz żyć do końca życia. Do końca życia będziesz dymany bo po prostu taki ty jesteś.
    Maćek

21.03.2021 22:45

Dobre!
    Nowa

21.03.2021 18:32

Polecam pracę, fajna ekipa i spoko kierownicy.

29.10.2019 12:48

Cyc

20.02.2021 21:21

Jest ok. Kolego co masz na myśli pisząc Nie dajcie się nabrać...? Nie mam żadnych uwag, polecam pracę.
    Mario

28.02.2021 15:33

W sumie to sam nie wiem. Coś trzeba było napisać.

21.02.2021 19:54

Mario

21.02.2021 20:02

Czego jape dżesz. Nie wiesz że właśnie o to w tym chodzi! Niech sie (usunięte przez administratora)a nie tylko kase liczoł na kącie. Przy okazji każdy szczenśliwy ja, ty strona gowork też bo zarabia za usuwanie wpisuw.
    Sash

24.02.2021 12:27

Co to za pocisk? A jakie słownictwo. Mam nadzieję że ten ktoś już nie pracuje.

16.02.2021 13:51

Szyderca

17.02.2021 10:49

Zawsze możesz jeździć skuterkiem, nikt się nie obrazi hahha
    Miki

10.02.2021 12:43

Polecam pracę. Miło, ciepło, dobre pieniądze.
    Koko

01.02.2021 13:09

Polecam pracę w Admarku. Za chwilę moja zmiana, pierwszy raz cieszę się że jadę do pracy. Jak pracowałem w innym miejscu to robiłem to na siłę a teraz z radością. Bardzo dobre warunki i pieniądze.
    Aaaaa

06.02.2021 22:24

Racja

31.01.2021 00:19

Polecam pracę. Miło, ciepło, dobra i na czas wypłata. Nie mam żadnego powodu by narzekać.
    Rychu

01.02.2021 11:51

Też polecam pracę. Jest 'sajgon' ale lepsze to niż w domu siedzieć.
    Nowy

25.01.2021 16:52

Bardzo podoba mi się praca, polecam.
    Qnap

17.01.2021 08:55

Zacznijmy doceniać co mamy, a nie ciągłe patrzenie co kto ma. Na godne życie trzeba było zapracować prędzej w szkole a nie na produkcji.
    Podwyżka najnizszej

16.01.2021 21:14

Nie ma co narzekać na szefostwo i firmę Admark. Dobrze się tam pracuje, nasz szef jest optymistą biznesowym i idzie za.ciosem. Zaczynał na od małej piwnicy a teraz hala i park maszyn. Nikt mu nic nie dał sam zapracowal na to wszystko. Lepi siedzieć cicho i robić swoje , hyyyy może to docenią?????? Czas pokaże w jakim to wszystko kierunku zmierza, zachłannośći na pieniądz czy może równowagi ( doceń pracownika). Życzę powodzenia. Niech rozsądek będzie z wami. ????
    Omnigon

16.01.2021 23:05

Zaczynali od garażu, słabo znasz właścicieli. Jeżeli uważasz że Twoja praca jest za słabo wynagrodzona porozmawiaj z nimi o tym. Zachłanność? O czyjej zachłanności piszesz? Twojej? Rozsądek przede wszystkim. Każdy przedsiębiorca chciałby płacić pracownikom jak najwięcej ale firma to liczby i nie da się tego przeskoczyć.
    Myui

16.01.2021 23:41

Tyle co wiem każdy kto zarabia najniższą dostanie większe wynagrodzenie, bez obaw. Jakieś pytania?

11.01.2021 22:36

I co tam w admarku słychać ?? wielki brat nadal bawi się kamerą ?? Premii nie dostaliście na święta ? To i tak dobrze , że wam tego co jest pod stołem nie zabrali
    Norbi

16.01.2021 19:55

A dlaczego premie mieli by zabrać? Tobie zabrali?

16.01.2021 20:07

Tak pytam, nam zabierają. Nie mogę tego przeżyć że Admark pomimo kryzysu dobrze funkcjonuje. Myślałem że jak ja odejdę to zaraz upadną. Co by tu jeszcze napisać negatywnego? Hmmm? Jestem roztrzęsiony bo nie mam już pomysłów.
    Operator

10.01.2021 19:12

Bardzo polecam pracę w firmie. Mili, normalni ludzie, szefostwo też ok. Wypłata przed czasem. Pytanko jedno. Na tablicy napisane jest że nie wolno wnosić na halę produkcyjną telefonów kom. a wszyscy noszą. To można czy nie można bo już sam nie wiem?
    Norbi

15.01.2021 06:55

Też polecam pracę. Telefonów nie wolno wnosić ale wiadomo szefostwo to też ludzie i na muzyczkę z youtuba przymykają oko.

23.12.2020 22:15

?

04.01.2021 00:23

A dlaczego wynagrodzenie miałoby się zwiększyć? Przez to że firma ma o dwa kredyty więcej? Może awansowałeś lub zwiększyłeś swą wydajność o 20%?
    Udo

04.01.2021 00:35

Kolego, nie daj im już więcej zarabiać - zwolnij się i idź na kuroniówe. Nigdzie się nie zatrudnij, żeby inne firmy dzięki tobie się nie dorabiały. Buuuuuuu7uuuuuuuuuuuu!!!!!!!

03.01.2021 19:39

Polecam pracę w tej firmie. Pomimo kryzysu - pandemii firma nie zwalnia ludzi, nie zmniejszyła ilości godzi. Polecam.
    Santa Całus

22.12.2020 17:35

Tak, Panowie I panie tak cuda się skończyły, skończyły na amen. A Ty pracuj po godzinach I w weekendy żeby wyszło. Pemii świątecznej w tym roku nie ma bo szef lubi zjeść. I to widać bo ledwo w koszulę się już mieści A kupił ja miesiąc temu. Jego sprawa woli sam zjeść za 10 niż zadbać o kogoś kto się poświęca żeby jego firma utrzymała kiletna. Podwyzki zapomnij najlepiej na własną działalność żeby wyciskać z pracownika plebsa jak najwięcej. W złym kierunku to zmierza oj w złym odejdą najlepsi
    Wesołych swiat

22.12.2020 21:40

Zacznijcie inwestować w pracownika bo to inwestycja na całe życie a żyć chcecie w dostatku to trzeba dbać i inwestować w ludzi. A za Wasza hojność której nie macie powinno być Wam wstyd o ile jeszcze macie za grosz wstydu !
    Molo

24.12.2020 01:02

A tu o co chodzi? Ten początek jest najlepszy.
    Sars COVID -19

22.12.2020 22:17

Moji drodzy wszystko to trzeba tłumaczyć kryzys ,kryzys i jeszcze raz kryzys !!!
    FiFi

02.06.2020 12:22

Firma godna polecenia, bardzo rozwinięta i nadal rozwojowa. Polecam.
    Jęł

06.10.2020 00:13

Nudny ten wpis, już któryś raz że big brother a przecież każdy o tym wie że to dla bezpieczeństwa.
    Wacek

17.11.2020 06:31

W wiekszosci firm sa kamery, wiec po co ten placz?

31.03.2020 19:51

Qmpel

09.04.2020 00:37

Prawda, polecam firmę.
    Właću

22.09.2020 10:12

Tak jest sprawiedliwie. Dlaczego ja mam mieć taką samą wypłatę jak kolega który wciąż jest na L4. Gdyby firma nie wprowadziła takiej zasady to co drugi by był na L4 z byle powodu. A później reszta uczciwych też by poszła na zwolnienie skoro tak można.

23.08.2020 10:17

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Admark?
    Kati

22.09.2020 01:00

Zadzwoń na numer ogólny lub napisz na [email protected] Tam dowiesz się wszystkiego, PS, polecam pracę.
    Pyta

22.09.2020 01:10

Produkcja, graficzny czy handlowy?

Zostaw merytoryczną opinię o Admark