Admark

• Rucewko

3. Opinie o pracodawcach Złotniki Kujawskie
  5. Opinie o Admark

Opinie o Admark Złotniki Kujawskie

Nie przegap nowości o Admark!

Marian

21.08.2020 17:46

Nie polecam pracy w tej firmie. To co tu piszą ludzie negatywnego to szczera prawda.
    H2O

20.09.2020 22:03

Nie zgadzam się z tobą, w firmie jest ok. Polecam Trzeba pracować a nie ściemniać jak inni bo prędzej czy później to zostanie wychwycone i później wielki płacz i pretensje do całego świata.
    ona

22.09.2020 00:55

Miałam robić coś a robiłam coś innego. To jest straszne i co mam teraz zrobić? Zrobię im coś na złość, zepsuję kibel albo będę chodzić do kibla co chwilę. Ha ha kto mi zabroni. Co z tego że mam 368 dni okres, przecież muszę, kto to sprawdzi.
    CHT

20.10.2017 22:37

Tak, to prawda ze kantują pracowników. Kiedyś dostawało się narzędzia ile trzeba było, a teraz wszystko kontrolowane , podpisy odbioru i firmy nie interesuje że zgubiłem.
    Blabla

05.11.2017 23:08

Żeś pocisKnął.
    Co ???

23.07.2020 19:24

Nie dostajecie pomocy do pracy ? Trzeba kupować ???
    Robol

13.02.2017 20:08

Michał musi mieć kasę żeby kasować opinie na gowork-u dlatego obcina premie.
    Ooooo

23.07.2020 19:05

A kto bogatemu zabroni .????
    nowy

16.07.2020 13:46

Bardzo polecam firmę, normalna atmosfera, dobre pieniądze.
    nowy2

20.07.2020 11:34

Trochę się wahałem ale nie żałuję że tu się zatrudniłem, bardzo dobra atmosfera i dobre pieniądze. Praca na 3 zmiany i w końcu weekendy wolne. Można żyć jak człowiek i pobyć z rodziną.
    Daniello

22.04.2020 13:41

?? Do czego to się ma ??
    hahahahaha

30.05.2020 13:17

Pracowałem w tej firmie i to co napisałeś to kłamstwo w 90% a 10/% to prawda, gdzie firma ma zapasowe części do ,maszyn? odpowiadam u producenta. gdzie ma zapasowe noże? u producenta. bo na zakładzie długo by szukać i tak nie znajdziesz no chyba że złom. nadgodziny? wszystko jako lewizna czyli pod stołem, płaci tylko tyle ile się należy czyli minimalną płacę a tzw premia to lewizna czyli bez podatku, firmy nie polecam. Wymagań coraz więcej a pieniędzy coraz mniej.
    Ktoś

20.05.2020 20:50

Ruda- petarda, jestem pod wrażeniem

11.05.2020 20:55

Firma na medal !

28.04.2020 14:13

Czy firma Admark w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
    Haha

06.05.2020 16:14

Jakie szkolenia haha haha
    Skoda

03.05.2020 10:45

Wyjeżdża kierownik z parkingu i 30 metrów od firmy wyrzuca śmieci przez okno od samochodu. Skoda auto. Pozdrawiam Detektyw ;)
    Skoda

05.05.2020 14:12

Kierownik widząc wielki (usunięte przez administratora) w rowie u sąsiadów pomyślał że to śmietnik i zapomniał się, wyrzucił.

05.05.2020 18:28

A kiedy to wyrzucił bo ja nie lubię jak ktoś nie dba o srodowisko
    Olewka

03.05.2020 10:40

Kierownik gada przez telefon non stop a jak idę zapytać się o surowiec to mówi że nie ma czasu a potem przychodzi i ma pretensje że wziąłem za szeroki. Niech kieruje ludźmi a nie robi prywatne telefony do żonki.
    Abc

04.05.2020 16:51

Chyba jestes jasnowidzem skoro wiesz z kim rozmawia kierownik. Wez sie do pracy a nie pomawiaj innych.
    !!!

01.05.2020 19:01

Polecam pracę w tej firmie.
    12 34 5.0

27.04.2020 12:50

Polecam prace, szefostwo w porządku. Atmosfera na plus, tylko moglo by robić więcej fajnych(usunięte przez administratora)

26.04.2020 22:22

22.04.2020 13:45

Polecam Admark.
    qnap

17.04.2020 10:27

Teraz to już wiadomo kto wypisuje bzdurne komentarze. Wstyd i hańba! No cóż tak działa ta strona że nawet taki byle ktoś z Bydgoszczy może pisać co chce. W taki właśnie sposób działa (usunięte przez administratora) zamiast sumiennie pracować.
    Były z Blue..

17.04.2020 11:38

Jak zwolnisz się z Blue.. bo już psychicznie nie wytrzymujesz to dostaniesz 800zł wypłaty (zero premii + kara), jesteś straszony policją a po kilku dniach dostajesz poleconym wypowiedzenie lojalki żeby nie dostać pieniędzy. I jak tu żyć z takich pieniędzy.
    Choć do nas

19.04.2020 10:26

Tu dostaniesz tyle samo i za dojazd i jesteś misczunio
    Rychu

17.04.2020 11:56

Dziwi mnie to że ten profil jest o Admark a jakiś właściciel z blue tu coś pisze. Niech pisze u siebie. Polecam pracę na produkcji.
    Kkk

17.04.2020 22:45

Niedawno byłem u nich na rozmowie o pracę. Teraz żałuję że tam byłem. To jest jakaś manufaktura. Tam nawet maszyn nie mają.
    Pracownik od kilku lat

11.03.2020 20:30

Witam co tu się wypisuje aż czytać się nie chce. Z tego co się orientuje to sama młodzież wystawia bzdurne komentarze . Ja napisze jedno ,dwa zdania o właścicielach. Pracuje na produkcji a Właściciele to naprawdę porządni,pomocni,wyrozumiali ludzie sami zaczynali od przepraszam za stwierdzenie od „zera” i rozumieją pracownika w każdym aspekcie tylko ludzie ,którzy pracują kilka miesięcy nie zrozumią tego bo chcą zarabiać i być traktowani jak pracownik z wieloletnim stażem.Przekonaj ich do swojej osoby ,a Oni będą dla Ciebie jak rodzina. Bo my wszyscy „staży” jesteśmy rodzina Pozdrawiam ,a młodzi którzy chcą zarabiać po 5 tys zł niech jadą za granice w poszukiwaniu „lepszego życia” podsumowując dziękuje za warunki i za stała prace.
    kiki

17.04.2020 10:07

Wiedza to nie kradzież. W 70% tak właśnie powstają inne firmy z każdej branży.
    kiki

17.04.2020 10:10

Baza jest w google.pl (w internecie), tylko trzeba potrafić i przede wszystkim chcieć szukać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Admark?

Kontakt - Admark

Gniewkówiec 34 88-180 Złotniki Kujawskie

Branża główna: Materiały reklamowe

Umi

15.04.2020 22:30

Polecam pracę na produkcji.
    Hejhoł

13.04.2020 20:34

Do kolegi który martwi się o zus. Jak jesteś taki uczciwy to wszystkie pieniądze oddaj do zus-u, z komunii, urodzin, imienin, wesela... Zobacz jak zus dba o obywateli jak nawet na fartuchy, maski i rękawiczki nie mają. Gdyby zus nie płacił nygusom na L4 to by mieli na wszystko.
    Gum

14.04.2020 10:16

Masz rację.
    Nikodem

13.04.2020 23:52

Karma działa, ciafać bo coś słabo! Robaki, temperatura, ZUS, coś nie działa, coś jest a czegoś nie ma... Hał, miał, a uuuu. Dalej (usunięte przez administratora), ciafać. Polecam firmę. (usunięte przez administratora)
    Pracuś

13.04.2020 18:33

Nie dawać pilotów bo padniemy z przegrzania. Kiedyś widziałem jak jeden przyjechał rowerem i z bieżnika koła wyleciał robak i ja idę za nim i zgadnijcie gdzie on poszedł? Pod prysznic!
    Tedi

13.04.2020 12:37

Do tego co na wszystko narzeka: Człowieku wyluzuj bo ci kolejna żyłka pęknie i po co ci to!? 50kg w ciągu godziny. HaHaHa, (usunięte przez administratora) Kierowniku- wyzywaj te (usunięte przez administratora) do bólu, może coś im do łba wejdzie. Nygusy śmierdzące, szukają tylko byle pretekstu żeby nie pracować.
    Miodek

12.04.2020 20:07

A może w firmie na ścianie trzeba zamontować telebim z Admark Gowork. Jak ktoś chce coś w firmie zmienić lub ulepszyć a nie potrafi powiedzieć to by telebim rozwiązał problem. Wszystko by na bieżąco naprawiano, kupowano, łapano by robaki jeżeli DDD nie potrafi wszystkich złapać. Oczywiście polecam firmę.
    Hell

12.04.2020 17:36

Szefostwo zabrało piloty do klimatyzacji która również ma funkcje grzania dlatego, że te urządzenie zużywają za dużo prądu. Na nocce jest strasznie zimno i w dodatku masz jakiś badziew od gallusa który wali zimnem na hali. Kontroli się przestraszyli to kupili w końcu drukarkę która tnie paski do pakowania arkuszy. Wcześniej była paleta z amatorskim nożykiem (jeden prawie się wykrwawił). Każdy normalny człowiek chcę pracę 8 godzinną bo też ma swoje życie prywatne a jak odmówisz kilka razy nadgodzin to Cię wywalą. Wózka elektrycznego mogą używać tylko osoby z uprawnieniami. Wózek do rolek zaczął funkcjonować od lutego tego roku. Paleciaka szukasz po całym zakładzie. Magazynier od papieru spija kawkę w martwym polu kamer zamiast układać zgodnie z oznaczeniami papier. Kierownik nie potrafi wyjaśnić świeżemu pracownikowi, pomóc mu tylko wydziera się na niego, że ma szybciej robić bo jest wysyłka. Wąsarka kopie prądem ale co tam, kogoś zabije to naprawią może albo i nie bo szkoda pieniędzy. Nie idzcie tam, jest o wiele więcej dobrych prac. Już nie wspomnę o robakach w prysznicu i szatni.
    Tlen

12.04.2020 19:53

Dobrze że piloty zabrano, klima na 30 stopni i okna otwarte. Wystarczy kabli nie wyrywać żeby prąd nie kopał. Jak coś jest nie tak to trzeba to zgłosić. Ciekawe co ty robisz że magazyniera widzisz jak kawkę spija. Podnośnik do rolek w firmie jest kilka lat. Ja robaków nie widziałem ale to chyba nic dziwnego że gdzieś jest robal. Nygus zawsze znajdzie pretekst by narzekać. Pracuję już kilka lat i może byłem z 3 razy w weekend, wciąż mi nie pasuje. Nigdy nie byłem straszony czy też zmuszany do nadgodzin i pracuję do dzisiaj. Acha, co masz na myśli że jest bardzo zimno? 18-20 stopni to za mało? A jak na hali jest 25 stopni to klima jest na 16 stopni ustawiona. Ogarnij się. Polecam pracę.
    Nikodem D.

11.04.2020 17:55

Wszystkim hejterOM, nieudacznikOM, maminsynkOM i płaczkOM życzymy Wesołego Alleluja ! Niech wam się na kuroniówce do przodu kula !
    CKM

09.04.2020 22:42

Dobrze się pracuje.

09.04.2020 18:33

Polecam pracę w tej firmie.
    ≧'◡'≦ Bogdan ≧'◡'≦

09.04.2020 11:03

Polecam pracę w Admark. ✔
    Marny

09.04.2020 00:35

Polecam gdyż jest SUPER pozytywnie.
    Pajton

09.04.2020 00:26

Super firma, oby tak dalej.
    Karla

09.04.2020 00:24

Polecam firmę. Cztery gwiazdki.
    Extra

09.04.2020 00:02

Ostatnio gniecie mnie na dyńkę, więc piszę brednie. Wstyd mi teraz za to co pisałem prędzej. Bardzo PRZEPRASZAM, poprawię się. Jak będę pisał że to nie ja lub że coś tam... to nie prawda. (usunięte przez administratora)
    Bahu

07.04.2020 18:55

Extra

08.04.2020 08:25

Po co piszecie takie opinie ,przecież każde wie jak tu jest ,a handlowy pisze o produkcji ..żenada....albo jedna osoba dodaje te same komentarze ....tu nie jest super

08.04.2020 16:06

Nauczaj się jak się piszu !
    urlih

Madi

07.04.2020 15:50

Niepokorna

30.03.2020 23:44

W szatni przed męski kiblem na końcu korytarza ktoś się chyba wspomógł bo już 2 raz widziałam banderole na podłodze. Ładnie się bawią na nocce - bardzo ładna odpowiedzialnosc
    ???

07.04.2020 01:58

Super praca jak można (usunięte przez administratora)Super firma faktycznie

Zostaw merytoryczną opinię o Admark