PADMA ART Sp. z o.o.

Suwałki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 734 ocen.

PADMA ART Sp. z o.o.
3 734 6 1

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Pytanie

Mógłby ktoś powiedzieć co z kierownikiem Łydka się stało że go nie ma?

.
@Pytanie 18.11.2018 22:32

ogląda zgaszony telewizor i się cieszy

operator

Jakie macie zdanie o pracy na barberanach ? bo myślę tam się przenieść

Paweł
@operator 16.11.2018 22:29

Na barberanach praca jest trochę cięższa ale jest w porządku możesz śmiało próbować tylko pamiętaj jak jesteś na ART to nie idz na zmianę A bo nie wytrzymasz psychicznie i fizycznie bo niektórzy operatorzy to brak słów . Pamiętaj zm B lub C to spoko zmiany.

Nikt
@Paweł 17.11.2018 11:10

Zmiany B i C zawsze na propsie????

ART
@Paweł 17.11.2018 11:10

Jasne że zmiana b i c normalna bo na zmianie A barberany na zicher i gonitwa niezrownowazonych.

x
@ART 18.11.2018 11:43

hehehehehe dobre

padma

zatrudnili jakis teletubisiów mlodych co ledwo popracowali pare miesiecy i juz ciezko ? moze niech wysla ich do mamy ?

hahaha

Padma to jest super firma i lubię w niej pracować .

basia
@hahaha 12.11.2018 14:39

tylko by wywali te stare plotkary ktore niezdadtne do roboty, a do plotek tylko codzien i rzadzic liderem

nmr
@basia 12.11.2018 19:10

na fiskbo ciszej sie zrobiło jak nie ma krzyczacej

pracownica

jak ma emeryture to niech idzie na emeryture , a nie ze ktos musi robic za 2 osoby

ela
@pracownica 02.11.2018 10:42

niech cos z tym robia albo przychodza i robia sami za dwoch

marta
@ela 08.11.2018 09:04

na czyszczeniu to napewno by nie pracowala na emeryturze

ola
@pracownica 02.11.2018 10:42

Pani na emeryturze zna swoją pracę i sama pracuje na swój wynik.

klejarzyk
@ola 14.11.2018 08:03

samemu sie pracuje na siebie na czyszczeniu lub klejeniu tyle co zrobisz tyle masz nikt za ciebie nie zrobi

nikt ważny
@klejarzyk 14.11.2018 14:54

I na gunarach też

joasia

czemu bony są wg zarobków , a nie od lat pracy jak w innych firmach

Bony
@joasia 12.11.2018 23:07

Joasia, świadczenia wypłacane z funduszu socjalnego muszą być zróżnicowane w zależności od sytuacji życiowej, rodzinnej i materialnej osoby uprawnionej. Taki jest wymóg ustawy o ZFŚS. Kryterium nie są zarobki, a dochód na członka rodziny.

joasia
@Bony 13.11.2018 12:23

od socjalu są mopsy , świadczenia rządowe ach no cóż dobrze, ze nie daja jeszcze stawki godzinowej wg dochodu na członka rodziny

rr
@joasia 13.11.2018 15:13

oby rzucili cos wiecej jak rok temu

iwona
@joasia 12.11.2018 23:07

Jak ktoś ma trudną sytuację, to może o tym napisać w oświadczeniu, które wypełnia. Komisja będzie rozpatrywać takie wnioski.

Bnnnj

A co słychać na fiskbo zmiana b? Cisza? Czyzby pozbyli sie liderki?!!!!!! Wreście. !!!! Czy siedzą cicho bo sie boją że,stracą prace!!!!! Hmmmm pewnie boją sie damy ....wiadomo, chcesz,tam pracowac to siedz cicho. Żenada. Ani tolku ani oglady ona nie ma!!!!

Cccccc
@Bnnnj 09.11.2018 18:46

Boją sie!!! Weś,tylko sie odezwij!!!! A jutro już nie bedziesz pracował!!! Ooooottttt trzeba mieć plecy!!! Ciekawe za co!!!!! Nowych wzieła co nic nie wiedzą i nic nie powiedzą...bo sie boją.

Cccccc
@Cccccc 09.11.2018 21:25

Boze kto ją trzyma!!!!! Za co!!!!!! Za latanie z każdą bzdurą do kierownika albo za pod......lanie ludzi!!!!

Cccccc
@Bnnnj 09.11.2018 18:46

Dama rządzi!!! Ciekawe kim!!! Czy hr tego nie widzi!!!!! Czemu u innych liderów nie ma takiej rotacji pracowników jak u niej. Z nią zrobić porządek!!!! Raz, a dobrze.

jbbvv
@Cccccc 09.11.2018 21:31

w tej firmie sa niektorzy ludzie pod ochroną mowie z innego przykładu lidera i pracownikow z plecami , to chore , hr tez razem z szefem powinni reagwa szybko na wszelkie nieprawidlowosci bo wciaz sa w ronzych miejscach ktore beczke miodu psuja

Zorro
@jbbvv 09.11.2018 23:54

O kim mowa?

Jajco
@Cccccc 09.11.2018 21:31

Ona pozbywa się ludzi którzy są dla niej zagrożeniem . Z tego co słyszałem to jeszcze na linii zostały dwie niewygodne dla niej osoby . Ale musi to omówić ze swoją przy du pas ką (czyt. BMW)

Tyryty
@Bnnnj 09.11.2018 18:46

Mariola znów zaczęłaś wciągać do tego długiego nosa i nie spać nocami i być nieswiadoma co piszesz, przecież ty Mariolu dawno już tu nie pracujesz czyżbyś znów miała fazy od nie spania. Wytrzyj ten biały fofel z pod nosa.

basia
@Tyryty 10.11.2018 17:56

hr nie zrobilo wam zebrania ?

Tarara
@basia 11.11.2018 20:40

Hr tu nie potrzebne tylko psychiatra dla tej co farmazony wypisuje nie pracując już w tej firmie. Niech zmieni siuwax i na czym innym jedzie .

gosia
@Tarara 12.11.2018 09:52

w tej firmie jest wiele znerwicowanych kobiet ciekawe co u nich tam w domach sie dzieje jak znosza to rodziny , w kazdym gdniezdzie conajmniej 1-2 takie sa i psuja atmosfere codzien reszcie

Bi
@Tarara 12.11.2018 09:52

A wy jezdzicie bmw. Dwie mącicielki. Czemu takich cyrków nie było jak Marta była liderką. Tak to jest wezmą mlodą osobe na.lidera ktora nie ma żadnego dowiadczenia z pracą z ludzmi,ani doświadczenia zawodowego. Tylko plotami sie zajmują i robią z tej lini przedszkole. Hmmm do kogo by tu sie przyczepic ,kogo zniszczyc ,kogo sie pozbyc. Tym właśnie sie zajmujecie na tej linii a nie pracą. Ot i taka prawda.

Zmiana b
@Bi 12.11.2018 11:52

Tak a te wyniki to niby skąd się biorą jeżeli nic nie robi liderka ? Jak sądzisz ?

Bi
@Zmiana b 12.11.2018 11:56

Wyniki!!!! Bo ludzie pracują .z tąd sie biorą. Liderka nie pracuje ,tylko ludzie zapierszielają,a ona zaklada rece i stoi i patrzy albo na telefonie wisi!!!! I nie pisz bzdur ze wyniki to zasluga liderki!!!!!

Bi
@Bnnnj 09.11.2018 18:46

Tu wystarczy rozdzielic liderke ze swoją psiapsiółką!!!! I juz bedzie lepiej nie bedzie juz plot i mącenia!!!!

gosia
@Bi 12.11.2018 11:59

ciekawa historia jest np jak jeden operator jak byl operatorem to za bardzo nic nie robil i nie kwapił sie z szybka naprawą maszyny , ale jak zostal liderem uuu to do maszyny juz szybko biegł i szybko naprawial

Tarara
@Bi 12.11.2018 12:01

Wystarczyło że ciebie już tu nie ma i jest spokój .

ziomek
@Bi 12.11.2018 11:59

Po (usunięte przez administratora) dziobata tu się udzielasz jak ciebie tu niema .

Buuu

Po pierwsze .to nie tylko jakas Mariola tu pracuje!!!! Tylko inni też. I widzą co sie dzieje wy dwie macicielki!!!! Do roboty sie wescie...a nie ploty i telefony w glowie

Buuu

A wy do przedszkola ciśniejcie wy nieogary!!!! Kto was tam jeszcze trzyma!!!!

Buuu
@Tarara 12.11.2018 12:32

Spokój !!!! Jaki spokój w jakim ty świecie żyjesz!!!! Tam nigdy nie bedzie spokoj dopóki dwie plotkary tam pracują!!!! Ciekawy jestem jak was rozłączą czy wtedy bedziecie takie mądre!!!!!

Buuu
@Buuu 12.11.2018 14:14

Do psychiatry to was powinni zapisać. Cała Padma o was plotkuje,naśmiewa sie z was!!!! Bez wstydu jestescie!!!!! Ja bym dawno juz tam nie pracował gdyby ze mnie cała Padma pośmiewisko miała!!!! Wstydu w oczach nie macie. Tylko jeszcze glowy do góry zadzieracie.!!!!!! Żenada

Buuu
@basia 11.11.2018 20:40

Zebranie ??? O czym ty mówisz. Teraz nawet nikt nie powie co sie dzieje bo sie boją o prace

Buuu
@Jajco 10.11.2018 13:06

Hhahhhh prawda!!!!!!!!

hahaha
@Bnnnj 09.11.2018 18:46

takie jak ty nie chcą zdychać

Buuu
@Bi 12.11.2018 11:59

Wyniki.hahha...liderka nigdy rąk pracą nie pobrudziła.!!!! A przepraszam na rankach cos tam robi,bo wie ze to gora widzi!!!!! Pracuś wielki. Moze zabrac jej telefon to wtedy z nudów moze bedzie pracować !!!!

hahaha
@Buuu 12.11.2018 14:20

jakoś pracuje tu juz ponad pół roku i dobrze mi się pracuje i się nie dygam o pracę bo nie patrze innych i sie zajmuje pracą , a ty cw.elu czy jak ci tam dziobata patrz siebie bo żal (usunięte przez administratora) ściska

Uuuulal
@Bnnnj 09.11.2018 18:46

Tu się udzielają osoby które już dawno nie pracują na tej Linii przez które przemawia zazdrość i dalej próbują mieszać chociaż przez forum :-) żałosne

tyryty
@Buuu 12.11.2018 14:17

nic takiego nie słyszałem wyrzutku

Ga
@Bi 12.11.2018 12:01

To ich do psychiatry wysłac,a nie jeszcze płacić im nie wiadomo za co!!!! Pośmiewiska Padmy!!!!! Żeby one wiedzialy jaką opinie mają w firmie!!!!!!!!!!!

Ga
@Zmiana b 12.11.2018 11:56

Ot widze ze liderka musi sama siebie bronić.!!!!!!

Ga

Widzisz nawet udajesz ze nie wiesz jakie zdanie ma o tobie linia. I zwalasz wine na jedną osobe. Widzisz,jaka ty tępa. I ty nazywasz siebie liderem?!!!!# haha

Gość

to napisz kto ty to cię dojade bez forum

Monia
@Gość 12.11.2018 17:19

nie warto bo to jest psycholka która juz tu nie pracuje i sama ze sobą piszę. I taką osobe trzeba lekceważyć żeby nie być taką jak ona.

Ccccccvvv
@hahaha 12.11.2018 14:36

Ciekawe. Tam na linii nie ma takiej osoby na dzień dzisiejszy która robi ponad pół rokua albo pracują o wiele więcej albo mniej. Wiec nie róbcie z siebie pośmiewiska i nie piszcie za kogoś. I tak jesteście juz pośmiewiskiwm firmy. Dwie damy od siedmiu boleści.

Ccccccvvv
@Monia 12.11.2018 17:31

Od psycholi to mozesz wyzywać siebie i swoją rodzine a nie innych. Popatrz najpierw na siebie a potem oceniaj innych. Nie masz kultury jedna z drugą.

Ccccccvvv
@Gość 12.11.2018 17:19

Umm boje sie . Dojedziesz chyba do Bakaniuka. Bo dalej wstep wzbroniony dla tępych i nieogarów.

gosia

jestem dziewczyna, która juz pracuje 3 lata, ale jak widze jak starsze kobiety wypytuja mlode o zycie prywatne same o sobie nic bo maja zrujnowane zycie chyba i jeszcze przekazuja im swoja ideologie zyciowa makabra

Zyz

Kocham cię !!!!!!!!!

Sylwia

Kto z was ma karnet na siłownie ? Polecacie ?

art

kiedy zalatwia darmowe dojazdy ?

ART
@art 28.10.2018 11:16

zacznij pracować a nie liczysz na darmowe dojazdy to nie jakaś opieka tylko zakład pracy.

bb
@ART 29.10.2018 11:10

augustow ma darmowe i mowiono ze reszcie tez maja zalatwic oby szybko sie udało

007
@bb 29.10.2018 15:42

chcesz pracować to sam dojeżdżaj do pracy

..
@007 29.10.2018 23:18

skoro obiecali wszystkim to obiecali

JayZ
@art 28.10.2018 11:16

Już jeden bus się rozbił. Nie wiem czy to jest dobry pomysł stracić zdrowie lub życie za 200 zł. Wasz wybór.

nick
@JayZ 31.10.2018 23:24

w tej firmie bija sie o złotówki, codzien wzrokiem wyceniaja co kto robi i czy tyle powinien zarabiac , rownali stawki godzinowe co do grosza , za darmo by jechali i w bagazniku busa

1 nie
@nick 01.11.2018 10:02

Idź zarób tyle w innych firmach i się kozacz później

annita
@1 nie 01.11.2018 10:46

zarabiaja i wciąż niektorym mało jedza jabłka zeby taniej z jedzeniem i jeszcze ramki by wyniesli zeby sie dorobic hehe

Tom
@annita 01.11.2018 20:01

Zapraszam na nowe forte

?

czemu na liniach pracuja do konca zmiany ??

Dystansss
@? 07.11.2018 01:11

A co mają kończyć godzinę wcześniej, później czy jak? Na liniach jest obsada kilkunastoosobowa więc ogarnięcie stanowiska nie zajmuje dużo czasu. Płacone mamy wszyscy za pracę w godzinach od do A nie za bycie w pracy.

bb
@Dystansss 07.11.2018 11:50

to czemu na pilach i klejarkach tak wczesnie koncza ? ciagle sa jakies bzdurne absurdy

jestes albo cie nie ma
@bb 07.11.2018 23:02

Kończą pół godziny wcześniej,zapraszam na pokaz jak czyści się klejarke i przygotowuje sie ją na przekazanie osobie z drugiej zmiany....ale lepiej gadać bzdurne absurdy nie mając pojęcia o niczym weż się do roboty

bb
@jestes albo cie nie ma 08.11.2018 11:02

buhaha to czemu za 15 siedza lub chodza do kibli , sam zyjesz w absurdzie

Fr
@bb 09.11.2018 00:22

Zazdrościsz czy co? Przenieś się na klejenie. Będziesz kończyć pół godziny wcześniej i siedzieć od za 15.

jarus
@Fr 09.11.2018 10:11

niech traktuja wszystkich tak samo

Bbb
@jarus 09.11.2018 10:47

Traktują tak samo tylko, że praca jak i organizacja pracy na poszczególnych gniazdach różni się od siebie i trzeba mieć tego świadomość. Więc porównywanie pracy na linii do pracy na klejeniu jest nieadekwatne.

bbb
@Bbb 09.11.2018 12:38

co za buractwo umyslowe zarowno na klejarce czy pilach jak i na liniach sprzataja i na klejeniu juz za 10-15 maja wolne

aneta

2 miesiace mineły i nadal nie załatwili darmowych dojazdów reszcie

Fr
@aneta 08.11.2018 10:25

Zawsze możesz z buta.... Za darmo, ekologicznie i zdrowo

aneta
@Fr 08.11.2018 12:02

jak z augustowa beda z buta to i ja z buta pojde

Fr
@aneta 09.11.2018 06:52

Jak z Augustowa wsadzą rękę w g... To i Ty wsadzisz... Taka "logika" na poziomie wczesnego przedszkola. Jeśli dojeżdżasz z innej miejscowości to masz podwyższone koszty uzyskania przychodu więc nie wiem o co ten ból (usunięte przez administratora) No ale pewnie firma powinna lymuzyne z szoferem wysyłać pod dom

aneta
@Fr 09.11.2018 09:46

brak ci mozgu z takimi porownaniami ? a jak augustow bierze wyplate to ty nie wezmiesz ? to brzmi jak glos z augustowa sam jezdzi za free ale nie przezyje zeby inni jezdzili , żal...

Ekololo

Czy moze wiecie czy szukaja teraz ludzi do pracy?

Marta

Ciekawe czy będą talony w tym roku?

Heniek
@Marta 04.11.2018 19:08

DO ROBOTY a nie na talony liczyć

...
@Heniek 05.11.2018 19:50

bony na swieta powinny byc wg stazu pracy

Evil

Jak z pracą? Warto składać CV? Przyjmują bez doświadczenia?

b

czy cos wiadomo w sprawie 12 listopada?do pracy czy wolne?

Weekend
@b 06.11.2018 12:56

12 listopada będzie dniem wolnym od pracy.

B

a na zmianie B bedzie nowy lider klejenia ?

Niedzielnik
@B 04.11.2018 12:51

Nie nie będzie.

klejarz
@B 04.11.2018 12:51

Na ART zmA jest już nowy lider na klejeniu ,kiedyś już tu pracował i to nie świadczy że teraz będzie udawał cwaniaka i kierownika bo kierowniczke to my już mamy .

b
@Niedzielnik 04.11.2018 18:48

to po co szkola nowego czlowieka

Padma Art
@klejarz 04.11.2018 18:50

Niebawam Daniel zostanie kierownikiem w tedy bedzie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku ktora zna sie na wszystkim

Lech
@Padma Art 05.11.2018 14:42

A za kogo?

zober
@Padma Art 05.11.2018 14:42

Się zna ciekawe na czym chyba na krętactwie tak jak kiedyś pracował że prawie nie pracował. On to sobie może zostać niech lepiej sie cieszy że go z powrotem przyjęli do firmy.

Padma Art
@zober 05.11.2018 19:29

przyjeli bo jest dobry i zna sie na zeczy

palec ci

(usunięte przez administratora) czemu nie dajesz moich opini?

Padma
@palec ci 05.11.2018 17:32

Jakie opinie ????????

elisa

co maja w głowie te starsze kobiety ktore podlizuja sie do przelozonych ? to jakies robienie znajomosci ? gadaja jakies glupoty prywatne sprawy , zawracaja glowe , przelozeni nie powinni za bardzo sie spoufalac albo masz konkretna sprawe albo bierz sie za robote, a nie usmiechasz sie i (usunięte przez administratora) jak to ciasto pieklas czy paznokcie malowałas

Bartosz klejenie

Czemu pracuje na klejeniu i mam 800zl premii? A linia luster zarabia 1700zl - 1900zl premii oni tylko ukrywają to że tak mało zarabiają A ja wiem jaka jest prawda! Zapytajcie kogoś z luster to wam powiedzą że nawet 3tys wyplaty nie mają , a zarabiają więcej od doświadczonych klejarzy A ja pracuje 4 miesiąc

arleta
@Bartosz klejenie 01.11.2018 17:27

maja tez wyzsze stawki niz reszta linii , obnizono im az za duzo normy tak na zebraniach gadali ze ciezko, a i są tez tam tacy co i postoja calymi dniami i tez to samo zarobia , premia 1700-1900 to by byla przesada zadna z linii tyle nie ma , tez tam jedni musza ciagac lustra albo na odbiorze pakowac, a inni siedza i tylko srubki wkrecaja albo narozniki wkładaja i to samo maja

Bartosz klejenie
@arleta 01.11.2018 20:20

Wiem że tyle zarabiają bo mój szwagier tam pracuje. linia luster ukrywa teraz to ile zarabiają i mało kto powie prawdę No i właśnie mają stawkę wyższą dziękuję za odpowiedz

Mateusz
@Bartosz klejenie 01.11.2018 17:27

to idz (usunięte przez administratora) na lustra pracować

Klimatyzacja

Czy będzie klimatyzacja w padmie?

Kicia

Jak atmosfera i ludzie na zmianie C Padma 3.0?

rob
@Kicia 31.10.2018 06:50

za duzo znerwicowanych krzyczacych kobiet

barberan

przyjeżdzacie do firmy wczesnie , a pozniej stoicie w przejsciach

Gonary
@barberan 23.10.2018 18:00

Ciekawe gdzie ty ludzi w przejściu widzisz jak osoby co są wcześniej to na stołówce siedzą lub w szatni

anonim

(usunięte przez administratora)

M

Co myślicie o Pani Dyrektor jakieś pozytywy.

a

Artykuł całkiem ciekawy. Biznes i pieniądze mozna zrobić na wszystkim, nawet na hejterach.

Wow
@M 17.10.2018 19:58

A jest jakaś Pani dyrektor?

Grześ
@M 17.10.2018 19:58

Same pozytywy. Pani dyrektor budzi dobre skojarzenia. Zawsze miła i uprzejma, zawsze pomocna. Odpowiednia osoba na tym stanowisku. Dla mnie dobrze sie pracuje pod jej skrzydłami.

Padma art
@Grześ 19.10.2018 23:23

Jaka Pani Dyrektor? To u nas jest stanowisko Dyrektora ? Pierwsze słyszę.

Grześ
@Padma art 20.10.2018 12:47

Na 3.0 jest.

...
@Grześ 20.10.2018 18:06

nawet nie wiadomo ktora to

x
@Padma art 20.10.2018 12:47

Popieram na Art nie ma dyrektora. A o kierownikach to lepiej nic nie mówić brak słów nic nie wiedzą nic nie umieją bo są po znajomości.

Padma brylantowa
@M 17.10.2018 19:58

Powiem tyle zeby wszędzie był taki dyrektor jak Pani Dominika to świat byłby lepszy . Zacznijcie się cieszyć z tego co macie . Oby jak najdłużej tak było jak jest teraz . Pani Ela tez zawsze porozmawia miło , konkretna jest

bona

firma, której asem w rękawie są wolne weekendy, wypłaty na czas, pracuje się tylko 8h i jeśli przychodzi się do pracy a nie gra w ping-ponga kieszonkowego, to kasa na koncie zgadza się jak najbardziej, to tak po krótce.. Moje sugestie dla PADMA ART Sp. z o.o.: wymagać od liderów/kierowników, żeby eliminowali konsekwentnie klikających na telefonach wówczas inni współpracownicy nie będą zmuszeni nadrabiać/poprawiać ich źle wykonanej pracy Lubię atmosferę w PADMA ART Sp. z o.o. za: firma daje możliwości rozwoju, płace nie są najgorsze, zwierzchnicy liczą się z opinią pracownika

padma
@bona 15.10.2018 11:01

jakie mozliwosci rozwoju ? jedyny awans na lidera bardzo ograniczona liczba miejsc ze wskazania najczesciej innych liderow, stanowiska inne obejmowane czasami bez zadnych ogloszen , dostepne ogloszenia typu pracownik gospodarczy itp piszesz po czesci glupoty bo jak ciamajda to i bez telefenu nie daje rady .

ola
@bona 15.10.2018 11:01

bona, krótko i na temat, wypunktowałaś to z czego jesteśmy naprawdę zadowoleni w Padmie

zcx

czym brzydsze w tej firmie to wieksze mniemanie maja wieksze damy

Zmiana a

(usunięte przez administratora) zm a lider ustawiacz twoje zachowanie wczorajsze godne lidera zucac ramkami w czyszczace brawo. (usunięte przez administratora)w reke ci dac i hlostac nas bedziesz

Pinakplada
@Zmiana a 11.10.2018 12:44

Arogancki i wulgarny tylko wszyscy boją się cokolwiek powiedzieć bo albo zwolnią albo będzie się na tych osobach wyrzywac

marta

a kiedy darmowe dojazdy dla reszty ?

???
@marta 07.10.2018 16:57

A kiedy karnety na basen.?

Fiskbo zm B

No dama z fiasko dobrych starych pracowników sie pozbywa.!!!! Hmm ,ciekawe z kim bedzie robić. Jeżeli ktoś (usunięte przez administratora) to tam długo nie popracuje . Ot tłok i logika. Nie patrzy sie na pracowników pod względem pracy .tylko kto do niej podluzuje.

Hihu
@Fiskbo zm B 06.10.2018 16:39

Sama zostanie na linii i bedzie robić za Wszystkich. A nie ręce zakłada i patrzy. Ot mi liderka od siedmiu boleści. Inni liderzy pracują ale ona nie bo to dama przecież wielka..z kółkiem w nosie.!!! ,hahaha

marcin
@Hihu 06.10.2018 16:41

wiecie jaki najwiekszy jest problem tej firmy ? liderów wybieraja nie wiadmo wg jakich kryteriow , bo wskaze poprzedni lider albo gdzies jest poparcie . Pracownicy ? prawie w kazdym gniezdzie jest lyzka dziegciu co beczke miodu psuje tj słabe ogniwa potrzebna sa prezne sprytne brygady bo jak trzeba robic jeszcze za kogos robote , a stawka ta sama to jakis absurd

Zostaw opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.