PADMA ART Sp. z o.o.

Adres: Wojska Polskiego 118E, 16-400 Suwałki

NIP: 8461550369 KRS: 0000379827

PADMA ART Sp. z o.o.
3 736 6 1

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Xxxxxx

Mam takie pytanie czy Suwalczanie i reszta pracowników krucze Augustowa także będzie miała jakiś ekwiwalent za dojazdy do pracy ??? Paliwo kosztuje a jak widać pasma dba tylko o Augustów skoro u nich busy są za darmo to niech i reszta pracowników dostanie jakiś dodatek za paliwo co my gorsi jesteśmy?!?!?!

Mało
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

Gorsi może i nie ale z Augustowa jest dalej i drożej więc firma dba o to by ludzie którzy dojeżdżają z Augustowa, a jest ich sporo , zostali w firmie . Po za tym większość ludzi dojeżdża z kimś więc koszty idą na kilka osób , średnio płaci się po 60zł za miesiąc , więc jest się o co kłócić?

Xxxxxxx
@Mało 10.01.2019 20:15

Szczerze jest bo niektórzy dojeżdżają ze wsi albo z północy koszta paliwa miesięcznie to około 300 400 zł miesięcznie więc dlaczego jedni mają dojazd za darmo A inni mnie za płacić z własnej reki

Mało
@Xxxxxxx 10.01.2019 20:27

A jeździsz sam/sama ? Pewnie nie więc koszt idzie na kilka osób, jak by firma załatwiła darmowy transport w postaci miejskiego autobusu to i tak mało kto by się zapisał , a dla ludzi z Augustowa nikt pieniędzy na paliwo nie dał A zapewnił darmowy transport.

aska
@Mało 10.01.2019 21:12

pieniedzy nikt nie dal, ale i tez nie ponosza kosztów z wypłaty, a reszta pracownikow z comiesiecznej wypłaty od wrzesnia ubiegłego roku ponosi koszty wiec wyplata jest pomniejszona o koszty dojazdów , mogli mniejsza firme i wybudowac w augustowie i by mieli sobie tam prace tak duzo ich tu nie pracuje

Xxxxxxx
@Mało 10.01.2019 21:12

No tak łatwo powiedzieć Augustów nie płaci wcale za dojazd do pracy A Suwałki muszę że swoich wypłat tankowac

ela
@Xxxxxxx 11.01.2019 07:21

a co płaca za busa ? nie wiadomo po co zatrudnili tyle z okolicznych i dalszych wsi same problemy , mysleli ze robotne ? wcale nie, do roboty sie nie pala i lubia plotkowac

xyz
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

Z 1 tylko się zgodzę- paliwo kosztuje, a teraz mam pytanie- a czas dojazdu i powrotu nie kosztuje??? Augustów średnio ok 2h dziennie traci na drogę, a jeszcze zanim z autobusu dotrą na miejsce więc przelicz sobie w skali miesiąca jakie to są koszta, bo kiedy oni dojeżdżają do ronda, to Suwałki są już w domu. Poza tym augustowianie przez kilka lat płacili ok. 4razy więcej na dojazdy niż Ty i płakali z tego powodu więc jeśli naprawdę jesteś aż tak bardzo pokrzywdzony, to przesiądź się na rower, zacznij jeździć hulajnogą bądź chodź pieszo wówczas będziesz miał'' ekwiwalent''

abc
@xyz 11.01.2019 08:39

o czym ty człowieku mowisz ? co za bzdury 2h to mozna do bialegostoku dojechac czlowieku , taki bus dojezdza w 25-30min i Augustów to nie Warszawa ze tam trzeba sie przebijac godzine nawet na drugi koniec miasta , autobus miejski kosztuje 80zł mies, za busa placili podobno 170zł wiec jakie 4 razy wiecej ?? mieli podwyzszone koszty uzyskania z racji dojazdow z poza terenu miasta

xyz
@abc 11.01.2019 09:54

A pomyślałeś przez chwilę, że do busa też trzeba jakąś drogę pokonać? Nikogo spod domu się nie zabiera, więc chodziło mi konkretnie oto, że średnio 2h dziennie na to ucieka, a nie sądzę żeby ktoś z Suwałk tyle czasu tracił na to żeby dotrzeć do pracy więc nie rozumiem o co się spinasz-ok. 4 razy więc płacił Augustów, bo z tego co orientuję się, to w granicach 45-50 zł starczy na dojazd swoim autem z Suwałk do zakładu więc rachunek jest prosty poza tym 170zl to z tego co wiem płacił art. a nie 3.0 mało tego ceny były windowane na różnych środkach lokomocji- 25 30min to możesz jechać kiedy warunki drogowe są inne a nie zimą.. o kosztach jakie były uzyskane z racji dojazdów też mało wiesz i raczej nie masz pojęcia jakie one faktycznie były

abc
@xyz 11.01.2019 12:25

skad ty czlowieku dochodzisz 2h do busa z sąsiedniej gminy ? 60-70zl biora jak ktos wozi swoim autem w suwalkach . Moze na koniu albo saniami dojezdzaj w sam raz w 2 h bys byl

xyz
@abc 11.01.2019 13:20

Czytaj ze zrozumieniem, bo widzę, że masz problem i ''łapiesz jak disel zimą'' no ale wytłumaczę Ci jeszcze 1- przeciętnie 10min na dojście do busa następne ok 10-12min zanim pozbiera ludzi ze wszystkich przystanków i droga do pracy nie na Art. tylko na 3.0 następnie powrót więc jakby nie patrzeć przy anomaliach pogodowych uzbiera się blisko 2h dziennie- ''trybisz'' już o czym mówię? konia więc zostaw sobie dosiądź go i jak Tobą potrzęsie to zrozumiesz - kwota 50-60zł max tyle wydają ludzie z Suwałk bo sami o tym mówią no i sami nie jeżdżą więc przeanalizuj sobie tą kwestię zanim napiszesz coś glupiego

Pracownik
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

A Wam zawsze mało????????????????

Pop
@abc 11.01.2019 13:20

Wczoraj bus do augustowa jechał 45min, on nie jedzie 100 na godz maks moze80,a wczoraj droga byla fatalna wiec z 60gdzies jechal a moze i mniej,powoli i ostroznie, tak dla Twojej wiadomosci.

pracownik
@Pracownik 12.01.2019 12:43

Ja dojeżdżam codziennie 40 km i wydaję na paliwo prawie 500 zł. Ale nie wnoszę żali że ktoś jeździ za darmo, bo ja sie cieszę że mam pracę w dużej firmie o wysokich standardach.

Ucho
@Xxxxxx 10.01.2019 18:32

Może jeszcze obiad ci firma po pracy ma zrobić po pracy, się ciesz że masz pracę tepaku.

ela
@xyz 12.01.2019 09:18

kazdy ma jakas droge do pokonania czy na autobus czy na przystanek , rowniez jak jezdza autem rowniez zbieraja ludzi po drodze wogole nie trybie po co sie meczycie z tymi dojazdami ? wiekszosc pracowala w BAT i tam wywalali za picie , kradziez papierosow i tych nieznosnych z ktorymi teraz sie meczy ta firma

xyz
@ela 12.01.2019 18:41

Naucz się czytać ze zrozumieniem wówczas pojmiesz o co chodziło w mojej wypowiedzi

abc
@xyz 13.01.2019 01:52

chyba ty masz wyjatkowe myslenie na tym swiecie hehehe nie bez powodu sie wzielo powiedzenie ze to nie miasto, a stan umyslu jestes wielce poszkodowany 2h , w domu pewnie jeszcze poswiecasz 15min na robienie kanapek , a w pracy tez 10min sie przebierasz dolicz to wszystko i wylej zale ile to czasu tracisz ? pracujac w augustowie moglbys 2h nadgodzin codzien miec po co dojezdzac

xyz
@abc 13.01.2019 04:28

Ależ Ty jesteś tępy- czy choć 1 słowo padło, że tu chodzi o mnie??? Czy z mojej strony było jakieś narzekanie??? Skorzystaj ze szkolenia na logiczne myślenie i czytanie ze zrozumieniem, bo póki co Twoje wypociny są godne pożałowania- aha moimi dojazdami i nadgodzinami się nie martw to wówczas lepiej Ci się będzie spało zresztą prawdopodobnie zanim przetrawisz o co chodziło w tej wypowiedzi, to nowy rok nastanie:)

abc
@xyz 13.01.2019 08:24

obawiam ze cos u ciebie z glowa , wypowiadasz sie w roli adwokata ? skoro nie chodzi o ciebie skad takie dane o czasie dojscia do przystanku itd raczej twoje wypociny i myslenie jest godne pozalowania , przedstawiles tez jakies godne pozalowania argumenty

xyz
@abc 13.01.2019 10:38

Odezwij się za rok zanim załapiesz o co chodziło w mojej wypowiedzi, bo nadal jesteś tępy- gorąco polecam Ci szkolenie na logiczne myślenie i czytanie ze zrozumieniem:)

abc
@xyz 13.01.2019 15:31

polecam ci wyglaszac swoje przemowienia na rynku w augustowie tam beda cie moze rozumiec

Nowy

Pytanie mam kiedy beda zatrudniac nowe osoby do pracy ?

Pikuś
@Nowy 09.01.2019 07:51

Chyba ile będą zwalniać,a nie zatrudniać.

Pika
@Pikuś 10.01.2019 09:36

Gdzie ?????

ewa
@Pika 10.01.2019 09:52

wlasnie nie wiadomo po co trzymaja niewydolne emerytki, a mlodzi nie maja gdzie pracowac

Ewa
@ewa 10.01.2019 11:05

Ty kiedyś też będziesz w ich wieku wydolna kobieto.

ewa
@Ewa 10.01.2019 12:56

nie chodzi o wiek, a o emeryture ma to niech idzie , a nie blokuje mlodym miejsce i w dodatku nie mozna wszedzie postawic bo za ciezko

Ala
@ewa 10.01.2019 11:05

Ty będziesz też niedługo niewydolna bo na 3.0 będzie rotacja ludzi będą zwalniać i myślę że jesteś na liście, i wtedy będziesz niewydolna bez pracy.

Pop
@Ala 12.01.2019 22:56

A ja słyszałam że zwalniać nie zamierzają a wręcz przeciwnie mają zatrudniać na 3.0 tym bardziej ze budują nowa hale,nawet ostatnio chodziły nowe osoby z kamizelki uczeń. O

O
@Pop 13.01.2019 11:26

A nowych przyjęli na miejsce tych zwolnia

Pop

Niech zwalniają tych co są na tzw, zapchaj lukę, bo takich to jest i nawet sporo, co się nie nadają na linie klejenie i czyszczenie tylko pchają na plecki ale podobno i tam już nie chcą brać,a cv zawsze złożyć można.

Eee

I tak firma jest dobra a takie nieudaczniki wszystko na beszczelnego wyrwo.

Ucho

Jakie busy każdy niech sam dojeżdża do pracy.

Mloda

Oki wiem która to ta brzydka co z przodu stoi kalectwo

Mloda

Mam pytanie która to jest ta BMW z linii fisbo ponoć trzeba na nią uważać ponoć taka fałszywa i podpierdziela strasznie fałszywa baba

Po

Dlaczego inni liderzy pracują a dama z linji fiskbro zmaian B 3.0 nie pracuje tylko sie wałęsa. Tyle czasu jeszcze sie uczysz? Czy jesteś aż tak tę....pa?!!!!!na innych liderzy pracują ,a ona nie.!!!!! Czy jakieś przywileje ma?????

...
@Po 11.01.2019 19:58

wezcie wy zrobcie spotkanie z szefami jak rzeczywiscie macie problemy bo juz tyle czasu to trwa oby tylko kolejny lier przypasowal

pracownica

a to co pani z bhp nie widzi jakie niektore lalunie maja tipsy ?

Gościówna
@pracownica 02.01.2019 12:25

Nie jestem żadnej z bhp. Tylko chciałam wiedzieć jak jest na innych działach

...
@Gościówna 03.01.2019 00:24

troche masz problem z czytaniem ze zrozumieniem tekstu wyzej wiec moze byc problem w pracy

Gościówna
@... 03.01.2019 13:40

czytam dobrze. Że narazie nie przyjmują ale mogą w każdej chwili przyjmować , I dlatego chciałam się dowiedzieć. Wszędzie się pytam pozdrawiam

padma
@Gościówna 04.01.2019 01:35

podpielas sie pod bhp i napisalas : nie jestem zadnej bhp , bez komentarza .

Tipsiara
@pracownica 02.01.2019 12:25

A gdzie jest napisane jaka jest dozwolona maxymalna długość paznokci ? Dobre zarty.

Pracownik
@pracownica 02.01.2019 12:25

Zazdrościsz czy lubisz donosić jak większość z tego forum????????????????????

3.0

na liniach jest za duzo ludzi skoro maja niektore osoby czas polazic w trakcie pracy a to tu poplotkowac a to tam no za duzo i ani lider nie zwraca uwagi ani brygadzista

B
@3.0 08.01.2019 10:32

Liderka nie zwraca uwagi bo sama chodzi i plotkuje zamiast pracować!

Yu

Bylo mówione ,że trzeba nawet koszulki wsadzac w,spodnie bo bhp.itd. A liderka zmiana B przychodzi sobie w dlugim swetrze prawie do ziemi!!!! To ja nie rozumiem. Wszyscy muszą sie przystosowywac do różnych zaleceń .A ONA ZAWSZE ROBI CO CHCE!!! I JEST NA TO POZWOLENIE. To praca czy rewia mody!?

B
@Yu 07.01.2019 19:28

Kto ?

asia
@B 07.01.2019 19:54

najsmieszniejsze jest to ze te ładne dziewczyny czasem i z wyksztalceniem czyszcza z honorem ramki , a te stare babska ulokowane na roznych dzialach, z rozna przeszloscia , kształtami i formami dinozaurow uwazaja sie za wielkie panie , ze one nie sa od czyszczenia zeby zgrywac jeszcze wieksze damy trzeba okulary dobrac , parasolke i gorset ( szacunek dla wielu wyjatkow nie potwierdzajaych tej reguły )

Ciawes
@Yu 07.01.2019 19:28

Zamelduj to do 997 to złoty zegarek dostaniesz.

Yu
@Ciawes 08.01.2019 05:06

Juz dostałem modelko.haha.

marta

brygadzisci zostana ?

Nek
@marta 07.01.2019 01:16

Liderów usuną brygadzisci zostana po co ci liderzy teraz ,wcześniej nic nie robili i teraz tym bardziej nic nie robią sie snują po hali i im za to zapłacą

padma
@Nek 07.01.2019 04:34

brygadzisci tez chodza nie wiadomo po co ale wiadomo kierownicy moga posiedziec na gorze , ciekawie jak dobierano wg jakich kryteriow brygadzistów , są naprawde ciekawe przypadki awansów

Yu
@Nek 07.01.2019 04:34

Prawda...liderow sie pozbyć. To nie rewia mody tylko praca.

Paaaaanaa

Myślę nad rozpoczęciem pracy w tej firmie. Jestem młodą osobą. Może ktoś opowiedzieć jak tam jest? Opisać gdzie najlepiej iść na jakie stanowisko. Dodam że wcześniej pracowałam na linii produkcyjnej w pewnej firmie. Ale nie musi być koniecznie ten wydział.

wz

Zakaz chodzenia przez gunary dotyczy wszystkich czy tylko wybrańców? Bo jak widać chodzą jak chodzili?

???

Wracać tam sie nie chce do tych starych plotkar a ty chcesz tam robić ? Nie rób tego

pablo
@??? 06.01.2019 17:28

podobne wrazenie , hehe to co robic lepiej juz by czystke zrobili bo i tak pozytku nie ma z takich albo trzeba szukac innej firmy bo w tej firmie nie podejmuja dzialan zbytnio oni lubia miec takich co im blokuja produkcje i jeszcze w tej firmie ile maja takie do powiedzenia i żądania

xyz
@??? 06.01.2019 17:28

Dobra rada- nie wracaj do starych plotkar tylko do pracy, załóż'' klapki na oczy'' i rób, co do Ciebie należy, a zobaczysz jak dużo łatwiej i lżej Ci będzie się żyło no i przede wszystkim kasa na koncie będzie się zgadzała- pracuję w tym systemie już xxx lat i uwierz, że się sprawdza:)

malgosia

jak dojazdow nie moga załatwic niech wyplaca reszcie pracownikom dodatek na dojazdy

Pracownik godny naśladowania

Jak wspaniale ,że jutro do pracy ! Już nie mogę się doczekać ! :-)

Gościówna

Heja Każdy mówi o klejarkach a na innych działach jak jest ? np. plecki czy linia ile tak zarabijają ?

Sylwek
@Gościówna 31.12.2018 15:42

Się nie interesuj bo i tak już nie przyjmują tylko zwalniają.

Gościówna
@Sylwek 31.12.2018 22:06

Ale będą przjmować i bym chciała wiedzieć

aqq
@Gościówna 01.01.2019 16:45

ale z kobietami i tak juz problem codzien tylko ze za ciezko po co wogole przyszly do pracy na produkcje , mozna perfumy sprzedawac i na du..ie siedziec i lekka praca

Gościówna
@aqq 01.01.2019 17:12

nie lubie siedzieć w domu i takim biznesem :) To jak jest na innych działach :) pozdrawiam

b
@Gościówna 01.01.2019 20:22

atmosfera jest kiepska kobiety jedna na druga plotkuja wogole by mogli jakies madrzejsze osoby zatrudniac

Gościówna
@b 02.01.2019 00:05

A co faceci nie plotkują? chodzi mi o zarobki :) I na jaką zmianę jak coś iść gdzie jest lepiej chodzi mi o padme koło malowa :)

Sylwek
@Gościówna 01.01.2019 16:45

Będą przyjmować ale może za pół roku

Iii
@Gościówna 02.01.2019 01:40

Tam narazie zwalniali a atmosfera jak wszedzie

?

a po co niepotrzebne stanowisko podstawiania kartonow dla odbierajacych ?

Ja

(usunięte przez administratora) Nowym rokiem zycze ci abys sie spelnila w swych marzeniach o powrocie do czyszczenia bo jak widze to kreda i sciera wciaz w twych rekach oprocz tego zacznij byc czlowiekiem a nie mscisz sie na ludziach z calego serca ci zycze powrotu na czyszczenie tam sie wykazac bedziesz mogla

abc

cały rok falszywi, podli ludzie , a przed swietami probuja byc mili , pozdrowienia dla tych co są ludzmi przez cały rok !!!

nikt ważny
@abc 21.12.2018 09:20

Owszem większość jest fałszywa ale są i mili pomocni ludzie a więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo to krzywdzące dla tych dobrych ludzi

O
@abc 21.12.2018 09:20

Się nie skasztan w galoty

do nikt wazny
@nikt ważny 21.12.2018 19:03

dlatego ktos napisal ze pozdrowienia dla dobrych przez caly rok czytajcie dokładniej ludziska

V
@abc 21.12.2018 09:20

Bo jesteś fałszywa osoba i dobry człowiek postronnego omija.

pd
@V 22.12.2018 10:00

niech teraz sie męcza rodziny z tymi niektórymi co to robiły zamieszanie i awantury w pracy

O
@abc 21.12.2018 09:20

Ale ty i giej hehe

hehe
@O 23.12.2018 10:52

pomyliłes portale poszukaj na innych partnera

hehe

usiadz na sopel dla ulgi póki odwilz nie nadejdzie

Kolo
@abc 21.12.2018 09:20

Ciekawe czy ty się zaliczasz do ludzi

abc
@Kolo 24.12.2018 10:05

spytaj dzisiaj swojego karpia

Eee
@abc 21.12.2018 09:20

A po całym roku (usunięte przez administratora)

Zm A

Zdrowych Pogodnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim osobą zatrudninym w Padmie

nikt ważny
@Zm A 22.12.2018 20:11

Nawzajem oraz jak najmniej fałszywych osób w twoim otoczeniu

A
@nikt ważny 22.12.2018 21:58

Takich fałszywych jak ty żeby było najmniej nosie.

nikt ważny
@A 22.12.2018 22:23

Dobrze wiedzieć że jestem fałszywą osobą tylko zastanawiam się skąd to wiesz skoro nawet nie wiesz kim jestem

Szeptus

No zm C elegancko. Nawet nikt życzeń nie złożył. Taki szacunek dla szarego pracownika. Pozdro.

V
@Szeptus 21.12.2018 23:10

Się ciesz że masz pracę, a na życzenia nie zasługujesz.

prawda
@V 22.12.2018 10:05

a po co te zyczenia zakłamane i tak robia to co chca nie liczac sie z niczym

wera
@Szeptus 21.12.2018 23:10

No niestety,pani kierownik pokazała klase.....

Tutaj

Nocna zmiana pozdrawia! Miłego urlopu , Wesołych Świąt wszystkim

;
@Tutaj 21.12.2018 06:42

Wesołych Świąt i szczęścia w Nowym Roku!

nikt ważny
@Tutaj 21.12.2018 06:42

Nocna zmiana pozdrawia nocną zmianę (zmiana B najlepsza xd) i wszystkich innych ;) :p wesołych świąt szanowni współpracownicy ;)

asia

powinni przy naborach robic jakis egzamin wstepny

Y
@asia 20.12.2018 01:34

Chyba dla ciebie powinni zrobić

O
@asia 20.12.2018 01:34

Psychiczna

Ss

Witam czy dostaliscie już talony?? Bo mówili że do 19 a u mnie jeszcze nie było.

Mmm
@Ss 19.12.2018 16:55

No właśnie jeszcze nie bylo

Padma Art
@Ss 19.12.2018 16:55

Pewnie zarabiasz powyzej 3tys. Firma uznala ze i tak zaduzo ci placi. W tym roku dobrzy pracownicy na swieta talonow nie dostana.

Dd
@Ss 19.12.2018 16:55

To jakaś ściema była z chajsem na święta.

Mało
@Dd 19.12.2018 19:21

Ja dostałem już wczoraj przelew

darek
@Ss 19.12.2018 16:55

tez nie dostalem....a niektorzy ponoc juz wczoraj mieli

Gul
@darek 19.12.2018 22:29

Dziś nadal nie ma kasy

Xxx

200 na mandarynki

...
@Xxx 17.12.2018 23:21

te 200zl dostanie ten co ma zarobki 2-3tys i te co maja dochody 5-6tys zł

ktosi
@Xxx 17.12.2018 23:21

macie pracę zarabiacie nie najgorzej i jeszcze lament że 200 zł to za mało, można w ogóle nie dawać wam i efekt byłby ten sam, są firmy gdzie ludzie ciężej od was pracują mniej zarabiają i nie dostaja na żadne święta dodatków, wstydzcie się

Pracownik
@ktosi 18.12.2018 10:54

To powiedzcie na zebraniu że nie chcecie wogóle kasy na święta jak macie dostać tylko 200zł. Hehe hehe

ppl
@Pracownik 18.12.2018 20:40

wstyd to taki ze tworza jakies niepotrzebne stanowiska na to pieniadze maja

Padma Art
@... 18.12.2018 10:41

Prosze!!!?? To czyli pracownik ktory zapierdziela w pocie czola nie dostanie na swieta talonow??!. No to ladnie BRAWO PADMA!!!!

Mało
@Padma Art 19.12.2018 19:10

Jakich talonów? Od kilku lat daja przelewy A nie talony

hhhhhh

200 zł na swieta ???? to są jakies kpiny chyba po co sie osmieszac z taka kasa...

gg

czemu w tej firmie sciezka zawodowa to wskazanie przez lidera swojego przydupasa na nastepce, ktory zazwyczaj odznaczal sie staniem podczas pracy ? a i brygdzistów wybrano nie wybitnych, oj niektore przypadki tych awansów zakrawaja o pomste do nieba , są na tyle skrajne

Lol

Takiego bałaganu to jeszcze w tej firmie nie było. Kierowniczki nie ogarniają nic, najlepiej im wychodzi kłamstwo. Chyba trzeba powrotu mężczyzn do zarządzania(usunięte przez administratora)

Pilarz Art
@Lol 14.12.2018 12:40

(usunięte przez administratora) najlepszy. Niech wraca na zmianę A i zrobi porządek

adek
@Lol 14.12.2018 12:40

na pewno jesteś gejem i potrzebujesz mężczyzn

adek
@Pilarz Art 14.12.2018 20:17

dla mnie moja kierowniczka jest w porządku a ty sie zajmij pracą a nie plotkami na forum .(usunięte przez administratora)

Zenek
@Lol 14.12.2018 12:40

Się nadają te grubasy, generalny i matejka. Dla mnie właśnie kierowniczki są super a jak ci się nie podoba to zmień pracę.

Padma Art
@adek 14.12.2018 22:57

Oczywiscie to sama Pani kierownik napisala! Smiechu warte! Taka to jest wlasnie jej inteligencja. Zreszta czego tu wymagac gdy ze zwyklego robola ktos kierownikiem sie staje ha ha ha!!!!!!

Adek
@Padma Art 15.12.2018 23:01

Oczywiście to ja to napisałem łbie aferowiczu.

Gul
@Adek 16.12.2018 11:16

No faktycznie oni nadają się do picia coli w akwarium A nie zarządzania.

La
@Lol 14.12.2018 12:40

Hehehe bałagan to ty

xxx
@Lol 14.12.2018 12:40

Kole w oczy ,że kobieta tobą rządzi?Czujesz się poniżony?O jakim bałaganie ty mówisz,może przenieśli cię na inne stanowisko?To się ciesz idioto ,bo dali tobie jeszcze szanse,bo miałeś iść do zwolnienia Palan...cie.

xxx
@Padma Art 15.12.2018 23:01

Dziwne ,zwykły robol a ogarnia zmianę C,która ma najlepsze wyniki ,aż nie do uwierzenia.Brawo (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!Zniknęło kolesiostwo,lawiranctwo ,że się nie da.Wzięła was chłopów za mordy i są wyniki.

Pracownik
@Lol 14.12.2018 12:40

Właśnie miał iść do zwolnienia to dostał szansę a teraz na forum głupoty wypisuje bo już niema głosu a się czuł nietykalny. Jak takie kozaczenko jesteś to powiedz prosto w oczy a nie oczerniasz Panią kierownik.

Abc
@Padma Art 15.12.2018 23:01

Ciebie to chyba boli że byłeś zwykłym robolem, jesteś robolem i zwykłym robolem pozostaniesz do końca. Bardzo dobrze że kierownikami zostają ludzie, którzy wcześniej byli zwykłymi pracownikami oni najlepiej znają problemy i możliwości produkcji w tej firmie. Taka powinna być właśnie ścieżka zawodowa każdego kierownika. Jakoś nie widzę w tej roli kogoś kto był np.kierownikiem zmiany w biedronce, albo przyszedł prosto po studiach.

On11

Góra dużo obiecuję tak jak obiecali mandarynki 2 tyg przed świętami.

Anka3
@On11 12.12.2018 07:51

Dokładnie. Nie wiem jak na 3.0 ale na ART były obiecane mandarynki. ..

Pracownik ART
@Anka3 12.12.2018 08:04

Co? Jakie mandarynki? xD pierwsze słyszę a pracuję już trochę czasu

Krt
@On11 12.12.2018 07:51

A bananasa do gebasa

Dora
@On11 12.12.2018 07:51

No właśnie i mi obiło się o uszy że mają być

111
@On11 12.12.2018 07:51

A zapisywales się na te mandarynki? Bo to trzeba było się zapisać. Ja żem się zapisała i były. Skrzynkę cała dają tym co na listę się wpisywali. A kiedyś to ina śledzie zapisy były...

One9
@On11 12.12.2018 07:51

Dokładnie zapisy kiedyś były. Ale teraz nic nie słuchać o tym. Proszę o więcej informacji jak ktoś coś wie.

Padma klejarz
@On11 12.12.2018 07:51

A ja słyszałem, że truskawki i szampan xD i bony po 1000 zł

111
@One9 12.12.2018 14:46

Zgłoś się do kierownika zmiany zapytaj może jeszcze uda ci się zapisać

Pracownik ART
@Padma klejarz 12.12.2018 14:54

Ej czemu tylko po 1000 xD

Domin
@Pracownik ART 13.12.2018 03:47

Podobno 150 i 250ma być

Ela34
@On11 12.12.2018 07:51

W Art są już mandarynki. A jednak prawda. Novigo tez ma. Tylko trzeba wózkowych prosić żeby przywozili.

jan
@Ela34 13.12.2018 10:54

wolę jabłka. są zdrowsze i mają więcej witamin.

Lolll
@Domin 13.12.2018 07:37

Tak mało????

Ja
@Padma klejarz 12.12.2018 14:54

Taka firma a po 200 na święta... Dobre i to... Kiedyś było lepiej o wiele... Po 1000 można było dostać... Wtedy to czuć że to święta... Co się stało że tak pieniędzy żałujecie... Bentley... Ciągnik... No tak

Ela34
@jan 13.12.2018 11:48

Jabłka wgl nie maja witamin. Mandarynki najlepsze

Zostaw opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.