PADMA ART Sp. z o.o.

Suwałki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 706 ocen.

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.

324

Chłopy nie dają rady tylko kobietami sie wyręczają to kobity poradzą ze wszystkim a lekko nie jest

...

za duzo kobiet zatrudniaja na linie i tylko słychac ze to czy tamto to za ciezka praca dla kobiety

543

Zmiana B najlepiej wszyscy sie zwolnijcie tak bedzie najlepiej najwięcej macie do gadania wszystko i wszyscy wam nie pasują a zeby atmosferę na linii poprawić to nic z tym nie robicie najlepiej odrzucać ludzi gòwnem to wam najlepiej wychodzi

Qwr...
@543 16.01.2018 20:57

Zmiana b jest spoko... Tylko jest jedna linia specjalnej troski... Wiadomo... :-)

543
@543 16.01.2018 20:57

Nie niewiadomo moze mnie oswiecisz

Zmiana B

Różnica między liderami z fiskbo jest taka ze Magda jest jaka jest chce ogarniac linie, nawet jak maja ja nie lubić a biała? Imprezy i indywidualne spotkania :/ czy to chlopczyk, mężczyzna, kobieta i każdy o tym wie ze bez umiaru... Dla tego ten konflikt wyszedł...i tak dobrze ze dostała szanse na produkcj

anonymous
@Zmiana B 14.01.2018 23:39

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Co za ludzie! Chyba nie macie zajęcia żadnego po za obgadywaniem innych.

Nowa

Ile średnio zarabia się ma czyszczeniu? Czy na linii?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wyrozumiały
@Angry 09.01.2018 19:04

A Ty chyba biała Łukasz

Ona

Haha Marty dawno nie ma ale dalej na temacie jest ciekawe dlaczego? Nie lubię jej ale zastanawiam sie dlaczego takie glupoty piszecie. Ploty plotami ale chyba juz komus argumenty sie skonczyly ze takie bzdury pisze. Jest nowa liderka wiec nie wiem po co czepiacie byłą skoro juz jej nie ma z wami. Nie byla idealna bo tez popelniala bledy jak kazdy z nas ale dalo sie pracować jakoś. Szlo sie dogadać raz lepiej raz gorzej a napewno byla za linią. To tylko moje zdanie na temat waszego popier..lonego gadania.

Lol

Prawda. A w szczególności najlepiej ZM A pan Artur M prowadził wszyscy wiedzieli co mają robić,mieli szacunek jemu,a teraz marionetka Ewki żenada zero pojęcia,nawet na komputerze nic nie umie K.K a Dyzio jedna wielka pomyłka. Arturze wracaj, ratuj nas.

ZM A
@Lol 13.01.2018 11:03

Matejko wracaj nadal te obrazy malować na zm A, pomożemy Ci...nie zostawiaj Nas pomóż nam,,,

Do Pani Ewy!!!!

Sięgając kilka lat wstecz gdy kierownikiem zm.A byl pan Artur ktorego serdecznie pozdrawiam to dzieki niemu staliśmy sie zmiana z najlepszymi wynikami. Kierownicy zmieniali sie byl pan Pawel puzniej pan Jacek ale nasz status najlepszej zmiany utrzymywal sie nadal. Za kierownictwem pana Jacka stalismy sie zmiana naprawde fajna, ludzie byli zgrani tworzylismy fajna ekipe, linie szly jak w zegareczku.Wystarczyły 2 lata odkad zmienil sie kierownik i nasza zmiana siegnela dna , niżej spasc juz nie mozna a lider ..........z szacunku do osob czytajacych zostawie wielokropek. Pani Ewo czy pani naprawde nie widzi w czym tkwi problem dlaczego zm.A jest slaba zmiana? Ludzie sa ci sami , pracuja jak tylko moga. Prosimy o ankiety dotyczace naszego nowego lidera i jesli nie ma Pani osoby kompetentnej aby poprowadzila solidnie i z "glowa" nasza zmiane to moze zastanowi sie Pani nad przeniesienisiespowrotem Pana Jacka niech przywroci nasza zmiane do stanu w jakim ja zostawil. To by bylo na tyle????

Zimny

Jak macie coś do lidera to zgłoście do kierownika.

padma

niektóre brygady zaczeły nawet wiecej pakowac ramek ale lidera w tym zaslugi nie ma , ale pochwały i poklepanie po plecach bedzie dla lidera jaki to wspanialy

Nek
@padma 30.09.2017 16:56

Z tym się zgadzam ludzie zapieprzają w pocie czoła a lider chodzi wodę popijac a potem zgarnia pochwały za nic .Niech w końcu zrobią ankiety dotyczące lideròw bo to juz nie jest śmieszne

???
@Nek 07.01.2018 22:17

To juz chyba każdy zauważył lider łazi po hali i chyba sie nudzi to musi wodę opłukać i pogaduszki urzadza a ludzie (usunięte przez administratora)

Zainteresowana

Do Pani Dominiki Proszę wdrazyc ankiety na temat liderow zmian jest to bardzo dobry pomysl a Pani i Szefostwo moze po przeczytaniu ankiet zobaczą co oni robia i na co jest ich stac

Czarny Pan
@Zainteresowana 05.01.2018 10:24

Jacy jesteście naiwni. Szefostwo ma gdzieś wasze żale i bóle na tym forum. Trzymają sieroty po rodzinie a usuwają tylko nie wygodnych. To samo z pomysłami przechodzą tylko pomysły dupowłazów i kontrolerów. Interesują ich tylko ilości. A co do Dominiki to kolejna osoba która nie ma pojęcia i to jakiegokolwiek na temat produkcji no bo niby skąd jak się tylko ludziom kit wciskało przy przyjmowaniu do pracy. Pogódźcie się z tym że szary robol jak większość tutaj może tylko ryć a rządzi rodzina i znajomi burkieta.

anonymous

Haha dlugo nie trzeba bylo czekac az liderka magda pokaze swoje prawdziwe ja. Pomijając to ze ludzie z linii uciekają to po za linią tez nikt nie chce miec z nia kontaktu. Damulka z imprezy sie urwala chyba jakiejs wsciekla na cały świat. Żenada!!!!

.
@anonymous 22.12.2017 22:53

Ludzie co wy za głupoty gadacie i plotki nowe wymyślać? Z jakiej imprezy? Co to za głupoty? Od marty nie uciekali? To skąd takie opinie na jej temat w ankietach Z DWÓCH Linii?!?! Ktoś napisał głupotę a wy łykacie wszystko aby tylko ponarzekac i po kimś pojechać. Jeśli wam nie odpowiada coś to zgłoście to jeden z drugim do niej albo wyżej ale nie sorry jesteście mocni w gębie na forum tchórze

Pracownik
@anonymous 22.12.2017 22:53

A kto uciekł z linii od Magdy? Może dobry orient pozwoli na ocenę sytuacji, a nie info wyssane z palca. Zorientuj sie o co kaman a potem pisz info na forum a nie jakieś bzdury.

On

Gdzie podziały się zebrania? A ankiety? Pozbyli się jednej osoby... I koniec?

Padma Art zm.A
@On 08.01.2018 20:09

Pani Ewo chcemy ankiety na temat naszego nowego lidera Dyzia

Luki
@On 08.01.2018 20:09

Dokładnie gdzie zebrania i ankiety dotyczące lideròw niech szefostwo na nich zwròci uwagę a nie na to zeby ludzie po pasach przechodzili i szli jeden za drugim to nie przedszkole

anonim

(usunięte przez administratora)

Ona
@zainteresowana 01.01.2018 23:49

Dokladnie. Na zmianie A mieli jej dosc to wywalili na zmianę B. Teraz tutaj pokazuje co potrafi.

Czarny Pan
@Dziki555 22.12.2017 18:04

Bo jesteś kolejnym czopem. Nie ty jeden z nią pracowałeś. Ona nie ogarniała podstawiania ramek na linie a jest liderką.

Zainteresowany

Jak oceniacie ostatnie pomysły nowej pani koordynator na 3.0? Lepiej Wam się pracuje?

Pracownik Padma Art zm C
@babajaga 30.12.2017 09:00

A kto wogole jest teraz koordynatorem za Artura na Padma Art ?

babajaga
@Pracownik Padma Art zm C 30.12.2017 11:30

A kto to wie hehe. Nikt nam tej osoby nie przedstawił. Ale myślę że jest to ta szwedajaca się malolata która często stoi przy szufladami na klejeniu. Tak to już u nas w firmie bywa że człowiek nic nie wie bo z tego co mi wiadomo to nowa koordynatorka nie przedstawiła się nawet liderom a potem zdziwienie że jakiś pracownik się źle do kogoś odezwał. Bo przecież jak podchodzi do mnie jakaś nieznana osoba i jeszcze próbuje mi wmówić że źle robię to ją gronie i tyle hehe. Pozdrowienia dla normalnych.

Art

Oceniacie liderów kierowników audytorki i wszystkich innych a może zróbmy ankiety na temat pracowników? Kto co robi kto co gada kto czego nie robi? Wydaje mi się że to ciekawszy pomysł. Lider ma 20 osob na linii na klejeniu i czyszczeniu z 40 jak nie więcej kierownik ma pewnie z 200 osób pod sobą i wszyscy ci liderzy i kierownicy maja robić tak żeby dogodzić każdemu zastanówcie się trochę.... Dlatego mówię zróbmy ankiety na temat pracowników i zobaczymy jak pracują ci co to właśnie najwięcej narzekają a od siebie nic nie dają ale po wypłatę premie podwyżki itd to pierwsi się upominaja

Migotka

Te forum to jest dla tych którzy najwięcej gadaja a najmniej robią i dla tchórzy którzy boją się odezwać i się wypowiedzieć. Najlepiej wejść na forum O smarować dupki i chodzić usmiechnietemu . Spójrzcie na siebie a potem oceniacie innych.

Sdi

CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZENIESENIA Z NOVIGO DO PADMY? ktoś coś się orientuje????

3.0
@Sdi 02.01.2018 17:14

Nigdy o tym nie słyszałam ale próbować zawsze możesz

Fred

A 3.0 tak samo zaczyna?

Fred

No własnie kiedy zm A zaczyna?

anonymous
@Fred 30.12.2017 18:13

Na Padmie Art. zm. A zaczyna 3.01 nocką (3 nocki) schodzimy 6.01 rano z nocki ostatniej.

La

ZmA kiedy do pracy na noc?3? Nk

La

Zm A kiedy do pracy na noc 3,?

Lol

Piękna płenta,w końcu ktoś napisał o tej kobiecie prawdę E W.

...

zatrudnili jakis czas temu soboy przed emerytura ani teraz nie ma gdzie takich osob postawic okres ochronny maja trzeba robic za dwoch

Aga
@... 28.12.2017 04:56

Przyjdzie czas że i Ty będziesz kiedyś przed emeryturą pracusiu od siedmiu boleści. Naprawdę wstyd mi że pracuję z takim ,,ciemnogrodem,, jak Ty i większość ludzi z tego forum. Wiecznie młody nie będziesz!!!!

Ona

Pani Dominiko czekamy na ankiety dotyczące wszystkich liderów....

4
@Adam 20.12.2017 16:50

A Ty jesteś perfekcyjnym pracownikom a może osobą fukcyjna o której byla by ankieta.Ludzie mają prawo do oceny swoich przełożonych ankieta jest dobrym rozwiązaniem bo niektóre decyzje liderów czy kierowników są..........Przykład Padma Art he Życzę Wszystkim Wesołych Świąt oraz szczególnie logicznego myslenia dla kierowników i liderów wszystkich obszarów lub czasami posłuchać głosów ludzi z produkcji. P.S Ankieta jest dobrym rozwiązaniem a jej wyniki może bardziej by zmotywowaly co niektóre osoby do lepszej współpracy z pracownikami produkcji a dobry kierownik czy lider nie musi sie bac ankiety jeżeli ma szacunek i wyrozumiałość dla wszystkich pracowników a nie tylko dla swoich....... Pozdrawiam

Zmiana C
@Ona 18.12.2017 22:58

Tak czekamy ta ankieta jest potrzebna na zmianie C tam liderzy i pracownicy przychodzą na randki a nie pracować z tego co widać róbcie za co wam płaco

klcz

A dyzia po świętach to ostatni miesiąc próby :):)

4
@klcz 23.12.2017 22:24

Skąd wiesz?

On

Od Marty jakoś nikt nie uciekal i chcieli z nią pracować. No moze z wyjatkiem magdy i rudego. Haha macie co chcieliście skoro wczesniej wam było zle. Powodzenia.

Kevin sam w domu.

Życzę Wam pełnych ciepła, spokoju i radości Świąt w gronie najbliższych, a w Nowym Roku niech Wasze marzenia zmienią się w rzeczywistość, a sukcesy przerosną oczekiwania.

Artur

Dziękuję wszystkim pracownikom zm.A za współpracę. Życzę wesołych i pogodnych świąt. Mam nadzieję że będziecie mnie mile wspominać.

Wesołych
@4 22.12.2017 19:09

Może to chodzi o mechanika z 3.0?

4
@Wesołych 22.12.2017 20:06

Może i tak

Padma Art

Dlaczego Artur M. juz nie pracuje ?

Darekk 3.0
@Padma Art 21.12.2017 09:32

To kto teraz jest Koordynatorem na Arcie ?

???

Widzę coś się zmieniło chyba od czasu kiedy juz tam nie pracuje

???

O kogo chodzi?

Pracownik

Wszystko i wszystkim przeszkadza Wam w firmie,nawet to że ludzie spotykają się po pracy. kontrolerzy jakości też się spotykają i jakoś nikt im tego nie wypomina.

Ania
@Pracownik 26.11.2017 13:44

Zmiana c spotykajcie się po pracy każdy ma to w (usunięte przez administratora) tylko faceci zostawcie wspokoju kobiety nie psujcie im związków pilnujcie swego życia napewno faceci tych kobiet tez czytano te forum to wiec bajery i randki po pracy darujcie sobie a w kobiety zajmijcie się za co wam płaco głupie i najiwne blondyny

Ogłoszenia parafialne
@Pracownik 26.11.2017 13:44

Jeśli masz chęć na skok w bok,puknąć zamężną,lub poderwać czyjegoś męża-TO JEST PRYWATNA SPRAWA.Ludzie-zajmijcie się własnym zakompleksionym życiem,a nie oceniać co kto na privie,po godzinach pracy robi tu na forum publicznym.A jeśli czyjaś żonka ma chęć na romans,oznacza to że jest w domu niedoceniana-więc miej do siebie problem jako facet.

Aga

Przedszkole inaczej tego forum nazwać nie można. Banda zazdrośników i donosicieli. Hehe

.......
@Aga 13.12.2017 10:14

Najwyraźniej jesteś w elitarnej grupie skoro tak napisałaś albo pracujesz od niedawna

Praco......
@....... 19.12.2017 07:55

A ten co przyjeżdża to czasem nie twój facet ???????

Ja

Kiedy wracamy do pracy, 3 czy 8 stycznia?

Padma art
@Ja 18.12.2017 15:43

3 stycznia

...

bywa ze niektore starsze kobiety nie radza sobie i trzeba jeszcze pomagac i jeszcze podnnosi glos i jest na chronionym przed emerytura niech teraz firma sie meczy bo nie ma gdzie takiej postawic

...

bo w tej firmie tak dobieraj aliderow z jakis chyba ukladów znajomosci

Adolf

Dlaczego na hali jest tak zimno? Wszędzie przeciągi, drzwi pootwierane, w nowym rzędzie pił nadmuch zimnego powietrza na pracowników. Wszyscy kichają, smarkają, prychają.

adolf
@zenek 08.12.2017 15:09

To niech zaczną się myć , a nie wietrzyć. Zapraszam na klejarke 2b szczerze popracować to zobaczysz jak tam ciepło.

YoLo
@Adolf 08.12.2017 14:09

a wam to ciezko dogodzic !! za zimno,za goraco,za duzo kurzu,za duzo pracy,za malo wolnego,ten rozmawia z tamtym,ta popatrzyla na ta, za duze normy,za male premie,a to znowu jablka a nie banany,bony za male,za krotki urlop,lider nie dobry,kierownik nie dobry,kierowniczka jeszcze lepsza a prezes to juz wogole siedzi i tylko kase liczy... a wy najlepsi ze wszystkich nic sobie do zarzucenia nie macie-no kur*a idealy poprostu.... az sie sluchac nie chce. wezcie sie ludzie opamietajcie i zacznijcie patrzec siebie a nie wszystkiego w kolo ,niby wszyscy dorosli a jak dzieci . Nic wam nie pasuje -ciezko dogodzic. Praca jak praca przychodzisz robisz to co do ciebie nalezy i idziesz do domu.

Ania.pad

Czy kierownicy z padmy mogol pinowac bardziej liderów A.. I Ka... Zagadujo kobiety zamiast pracowac

Pracownik 3.0 C
@Ania.pad 07.12.2017 12:31

Tak zgadzam się z tym lider zamiast pracować to zagaduje kobiety a ze one są tak naiwne wiadomo o co im chodzi tylko ......

K.......
@Pracownik 3.0 C 07.12.2017 21:23

A kobietom to się podoba tylko uśmiechy i oczka błyszczą ciekawe co na to ich faceci czy im to by się spodobało

Pracownik

Powinni się wziąć się za lidera z zmiany C żeby patszyl roboty za co mu płacą i pilnował a nie bajerował

Padma????

Lidera z Luster zm C powinni zdjąć bo on sie nie nadaje na te stanowisko nie zalatwia spraw zwiazanych z linia i pracownikami. A z pania zawieszek to chyba ma dobry uklad bo jak jemu cos powie to wszystko ma zrobione odrazu. To jej plecy bola to reka dobrze ze jej jezyk nie boli od gadnia albo tylek od siedzenia ta tym krzesle i robienie nic przez godzine jest to zbedne stanowisko niech wkoncu sie skaczy ta gehhena niech Pani Dominika sie przyjrzy.

&...
@Padma???? 01.12.2017 13:10

Pani Dominika powinna przyjrzeć się nie tylko na lidera luster ale i na pozostałych liderów panuje okropne kolesiostwo i ci ludzie robią co chcą ale na pewno nie to co należy do ich obowiązków w pracy i co najfajniejsze to kierownik daje na to ciche przyzwolenie w sumie kierownik wybrał lidera czyli kierownik lider i ich przydupasy to jedno czas pokaże jak długo to potrwa

Oj tam J.
@Padma???? 01.12.2017 13:10

Oj... jak zazdrością To wali. Chcesz tak dobrze mieć to się wymienic możecie. Dziewczyny wymienia się

Ryszard

Co do bonów na święta to jest przegięcie!!! Każdy powinien dostawać po tyle samo a nie Ci co narobili dzieci to dostają więcej. Z jakiej racji? A stary pracownik co nie jest dzieciorobem,pracuje kilka ładnych lat i dochód przekracza 2400 to dostaje 50 zł!!! Parodia!!! Tylko w Padmie takie cuda!! Od pomocy rodzinie to jest mops i 500+ a nie pracodawca. Kiedy się to zmieni?!

Pikor
@Sąsiadka 01.12.2017 18:27

U nas też bony we dwójkę z żoną koło 1000 zł no i zarobki tez lepsze niż w Padmie a praca dużo lzejsza

Pracownik
@Pikor 04.12.2017 17:46

Gdzie pracujesz? Też bym się zatrudnił w normalnym zakladzie

:-(

ponarzekamy,wygadamy - ulży.... i co ? I WIELKIE NIC !!! i tak nikt nie pomoże dla zwykłego pracownika, bo i kto ? i albo uporasz się sam ze swym problemem albo.......wiadomo.

?

Podniosa normy powinni ludzie zrobić bunt nikt nie bedzie zapieprzał za byle jaką wypłatę

123
@0 01.12.2017 11:37

Kiedy podniosą normy na klejeniu??? na a rt czy 3.0?

byla

To niech zwiększają normy,tylko najpierw niech pomyślą czy im to wyjdzie na korzyść? Nikt nie bedzie za te pieniądze pracowal. Zeby nie nad produkcja to cienko by bylo. W biedronce lepiej zarabiają.

4
@byla 30.11.2017 19:41

Jak jest lepiej w biedronce to pracuj w biedronce

Ja

Robimy coraz więcej i szybciej za te same pieniadze. Gdyby nie dodatkowa kasa za ponad-norme to by była słabizna.

Arek
@Ja 30.11.2017 16:12

Czekaj czekaj, zaraz szefostwo po świętach zwiększa normy i nie będzie tak kolorowo ;) Wam powiedzą że nie zwiększa bo nie chca paniki siać, dowiedziecie się wszyscy przed faktem dokonanym . Współczuję ;) Będziecie maszynkami które będą robić coraz więcej i więcej i śruba co raz będzie dokręcana bo jednak firma musi raty kredytu spłacać a zarobić musi :)

przykładowe zarobki

To już pewne. Biedronka od 1 stycznia podnosi wynagrodzenie swoim pracownikom. Jak czytamy w piśmie zarządu, do którego dotarł money.pl: "uwzględniając wyniki badania rynku pracy w Polsce i propozycje i opinie pracowników, oraz biorąc pod uwagę zaangażowania całego zespołu w wyniki firmy podjął decyzje dotyczące podwyższenia płac pracowników sklepów oraz centrów dystrybucyjnych od dnia 1 stycznia 2018"."Kolejne podwyżki w Biedronce. Na sklepie 200 zł brutto, a na magazynach nawet 350 zależnie od działu. Po trzech latach pracy w centrum dystrybucyjnym będzie można zarobić: 3200 zł plus 450 zł za brak absencji plus premia" - napisał do nas anonimowo jeden z pracowników sieci. Dotąd podwyżki w jednej z dużych sieci dyskontowych, takich jak Biedronka czy Lidl, sprawiały, że zaczynała się bitwa o pracownika. Tym razem scenariusz może być podobny. Takich braków kadrowych, jak obecnie, nie było bowiem prawdopodobnie nigdy w historii naszego kraju. Biedronka zamierza podnieść pensje w zależności od stażu pracy i braku absencji w pracy. Po podwyżce sprzedawca-kasjer dostanie 3250 zł brutto, czyli 2700 zł pensji zasadniczej i 550 zł dodatku za 100 proc. obecności w pracy. Ci z dłuższym stażem pracy będą mogli zarobić nawet 3550 zł, czyli ok. 2540 zł na rękę.

Potter

Nie narzekaj na bony bo uwierz że, szefostwa naprawdę to nie interesuje . Jesteś zwykłym robolem który ma robić jak najwięcej ;+] Produkcja na święta dostaje śmieszne pieniądze za to góra dostaje prawie po pół wypłaty ekstra premii na święta ;) Ale jesteście ludzie naiwni :)

padma

To nie moz ebyc tak ze ktos sie skarzy a nikt tzn osoba trzecia nie sprawdza po ktorej stronie lezy racja , trzeba jednak sie przyjrzec pracy danym gniazdom i niech zrobi to albo kierownik albo Dominika no moze wyslyuchac racji obu stron zanim dokona sie krokow pewnych .

były
@padma 03.10.2017 10:19

dokładnie. Bo w tej firmie tylko skarżący są wysłuchani, a prawdziwe problemy są odsuwane na dalszy plan. Duża firma dużo ludzi ogarnąć trudno- różnice charakterów itp...

Dora
@padma 03.10.2017 10:19

Dokladnie byly takie przypadki ze sluchano tylko jednej strony. I bardzo szybko to zalatwiono zamiast troszkę zaobserwować jak to naprawde wygląda.

Nie pozdrawiam

Ale chaos w firmie hahah Widzę że nic się nie zmieniło , lecz na gorsze - w sumie na to się zapowiadało ;) Pozdrawiam zmianę B - art. Wy fafszywcy ;)))

Zostaw opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.