PADMA ART Sp. z o.o.

Suwałki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 731 ocen.

PADMA ART Sp. z o.o.
3 731 6 1

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

operator domysl sie sama

ty (usunięte przez administratora) robisz wszystkim laske (usunięte przez administratora) kogo sie da chyba ci Madziu dawno nikt nie wyrucha ostro ale sie nie martw to sie zmieni bladzio (usunięte przez administratora) wygladasz jak zambi morda i kilogramem pudru i myslisz ze jestes (usunięte przez administratora) a tu sie (usunięte przez administratora) mylisz ssij druta pozdrowienia

Lady in red
@operator domysl sie sama 13.09.2018 23:02

Święta prawda!będzie cie nam brakowało????

Gej
@operator domysl sie sama 13.09.2018 23:02

Walić fiskbo????

Paragraf
@operator domysl sie sama 13.09.2018 23:02

Do operatora! Sam jesteś sobie winny, nie oskarżaj nikogo bo to ty a nie ktoś inny przyczynił się do tego, że cię wywalili. Twój styl pisania i słownictwo świadczą o tobie. A za grożenie też są paragrafy więc uważaj.

12353
@operator domysl sie sama 13.09.2018 23:02

Wogóle to jakies cyrki w tej firmie są. Na forum co chwila głośno o damie liderce M . Ludzie przez nią sie zwalniają ,sie przenoszą!!! I nikt nic z tym nie robi. Po co były rozmowy z HR na jej temat?! !!! Jak i tak nic z nią nie robicie . Chyba lepiej zrobic porządek z nią ,to ludzie przestaną sie zwalniac i bedziecie mieli pracowników. Każdy wie że ona nie nadaje sie na lidera ,bo pustke w głowie ma. Ta firma wcale nie dba o pracowników jeżeli dopuszczacie do takiej sytuacji że przez nią ludzie sie zwalniają i nie mają ochoty do pracy chodzic. Gdzie tu tołk i.logika !!!!

Hdfg
@12353 14.09.2018 13:18

Każdy wie ze magda nie nadaje się na lidera ale widać ma u kogoś "plecy". Na fiskbo wiecznie jest jakiś problem , ona sama je stwarza . Ma swoich pupilkow a z niektórymi to nawet po barach włóczy się (ale to w sumie jest dozwolone). Nie długo do nich dołączy panienka z końcówki (czyt. Ta co wiecznie wisi na telefonie) i stworzą super ekipę tylko czy ogarną pracę na linii? Madzia pamiętaj kiedyś ci się nóżka powinie . I na ciebie tez przyjdzie czas. A wystarczyło współpracować z ludźmi i na nich nie donosic . Pamiętaj w swoim gnieździe nie powinno się (usunięte przez administratora)

Pawko
@Hdfg 14.09.2018 14:44

Święta prawda. U was na linii to cały czas coś sie dzieje. Albo coś z tym zrobią albo ta linia,sie rozpadnie. Zostanie sama liderka i bedzie sama (usunięte przez administratora) To jej sie przyda, a nie tylko chodzi i plotkami sie zajmuje i donoszeniem na innych,i umie tylko rękami wymachiwać.hihi

Sumer
@12353 14.09.2018 13:18

Mariola jak byś chciała wiedzieć to nikt tu się nie zwalnia przez nikogo a ludzie jakoś widać że chodzą do roboty. Porządek to zrób ze sobą i ze swoją pustą głową bo za miast mózgu masz tam dwa kilo gówna.

kinol
@Pawko 14.09.2018 15:22

Swięta prawda łbem nad łbami

HST
@Hdfg 14.09.2018 14:44

boli cię (usunięte przez administratora) ? ja widzę że na linii jest w porządku chajs się zarabia a niekiedy i nie bo to nie wina ludzi tylko maszyn. Myślę że piszą to r.ury bardaszane te co tu kiedyś mąciły a ich nie ma .

ciach
@12353 14.09.2018 13:18

Siema Mariola la la la la

widzący
@Paragraf 14.09.2018 11:14

No właśnie sam jarał zielsko po kiblach jak jakaś bardacha a teraz buc winnej szuka . Powinni od razu psy wezwać na niego a nie ćpunowi jakieś łaski dawać.

giej
@Lady in red 13.09.2018 23:25

a co ćpunisko się zaćpał ???

q
@12353 14.09.2018 13:18

no tak bo tylko ty piękna niusiu sie wypowiadasz o swojej liderce dziękujemy tobie śliczności

,,,
@Hdfg 14.09.2018 14:44

Pracę na linii to dzieci z przedszkola by ogarnęły a ty do tej pory nie możesz ogarnąć.

Luluś
@HST 14.09.2018 16:04

Po pierwsze to na naszej linii tylko mąci pudernica Liderka i Bmw. A po drugie ,to powiini wam telefony zabrać. Bo zamiast pracować to tylko szepczecie sobie do ucha a potem latacie do kibla co jakiś czas i na forum głupoty wypisujecie. Weście sie do roboty wy puste głowy. Myślicie że tego nie widac! Jedna niech zajmie sie ramami a druga liderowaniem. Choc nawet tego nie ogarniacie to chociaż udawajcie że pracujecie. A nie tylko ploty i szu szu do ucha. Żebyście tak szybko pracowały ,tak jak szybko na forum odpisujecie. Mściwe i fałszywe bezmózgi. Nikt was nie znosi!!!,tylko wrogów sobie narobiliście

Dżem
@Luluś 14.09.2018 18:13

Święta prawda . Gdyby tak prezes obejrzał nagrania jak pracuje lider to od razu by ją zwolnił bo takiej osobie to strach powierzyć jakiekolwiek stanowisko w tej firmie . Madziulka i BMW zawsze mają czas żeby odpisać na forum nawet robią to stojąc przy biurku . Na linii fiskbo jest kilka lepszych osób które by lepiej liderowały niż Magda.

lala
@Luluś 14.09.2018 18:13

Fałszywa ciemnoto ja nie jestem w pracy tylko jestem w domu

vvv
@Luluś 14.09.2018 18:13

Mariola twoje wpisy na forum powinna też liderka zgłosić

folia
@Luluś 14.09.2018 18:13

ja już tam nie pracuje ale tak naprawde to ciebie na tej linii to nikt nie lubi bo jesteś fałszywa i oczerniasz na forum co nie jest prawdą.

,.
@Luluś 14.09.2018 18:13

chyba w twojej wyobrazni ktoś sobie wrogów narobił , ty się zajmij pracą a nie za każdym razem to ty siejesz zamęt na forum. I we się lecz bo za każdym razem muszę te twoje wypociny czytać .

.,.,.,
@Dżem 14.09.2018 18:49

ktoś ci coś zrobił że się udzielasz to tamto ci sie nie podoba że ktos w telefon spojrzał że ktoś z kimś rozmawia też ci się nie podoba , może ty jestes chora to się lecz.

v
@Luluś 14.09.2018 18:13

widzisz prawda w oczy kole i znów piszesz jakies zakłamane oczernienia. A może ty chcesz zostać liderem to powiedz dla Magdy to Magda może ci odstąpi miejsce i bedziesz liderować i będą póżniej tobie jechać na forum tak jak ty to robisz ciągle.

...
@v 14.09.2018 19:37

gniazdo zlikwidowac rozeslac na czyszczenie i klejenie bo tam brakuje

Miki
@Sumer 14.09.2018 15:54

Tak ha. Wszyscy wiedzą jaka jest prawda i dlaczego ludzie odchodzą. Poprostu komuś sodówa uderzyła do głowy bo z normalnego pracownika zrobiła sie wielką panią lider. I swoje zachowanie zmieniła w stosunku co do pracowników. TAKA JEST PRAWDA.

Puder
@operator domysl sie sama 13.09.2018 23:02

Dumna jesteś z siebie Magdo?! Jak tak można robic ty konfidencie!!!!! Ty za swoją posade byś wszystko zrobiła!!! Szok . Możesz spokojnie spać? ! Nie masz wyrzutów sumienia?! Zajmij sie swoimi pracownikami !!u siebie na linii rób zamęt a nie u innych. .

Trol
@Hdfg 14.09.2018 14:44

Prawda!!! Góra z górą sie nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem tak!!!! Już chcem to zobaczyć jak jej nóżka sie powinie!!!! Zobaczymy jak to wtedy bedzie.

Trol
@,,, 14.09.2018 16:47

Nie ogarniała linii i nie ogarnia..bo to nieogar jest.

Bum
@Trol 14.09.2018 23:37

Hahaha

Pracownik1
@12353 14.09.2018 13:18

o tobie Mariolu też jest głośno że jestes fałszywa

Obciach
@Puder 14.09.2018 23:33

Co ty afery kręcisz w padmie ty lepiej napisz o sobie jak ludzi na układzie zaganiasz po za padmo

Chinol
@Hdfg 14.09.2018 14:44

Niech Waldka dadzą tam na linie liderowac to nie zdążą pisać na tym forum że im nic się nie podoba.

Stuk Puk
@Trol 14.09.2018 23:36

jak tak tryskasz odwagą na forum to napisz mi gdzie jesteś to przyjadę i obije ci ten twój przestrzelony pomyjak , o kazdej porze będe na twoje zyczenie jeżeli masz odwagę i tego pragniesz.

Troll
@Stuk Puk 15.09.2018 14:37

Ojoj prawda w oczy kole!!

Buc przypałowiec
@Lady in red 13.09.2018 23:25

O znów widzę na forum aferę kręcą kozaki z forum . Jakies tam ćpunisko z wioski obok augustowa się najarał w kiblu i kogo to obchodzi ,bo ja na to ma W.J

Stanisław
@operator domysl sie sama 13.09.2018 23:02

Za ten wpis to powinno być zgłoszenie na Policje i on za te obrażanie i zastraszanie musi ponieść konsekwencje , ja bym tego tak nie zostawił żeby jakiś ktoś szargał moją opinie.

aaaaaaa
@operator domysl sie sama 13.09.2018 23:02

Ty musisz za to ponieść konsekwencje nie możesz zostać bezkarny.

Ja
@Lady in red 13.09.2018 23:25

Pisz za siebie bo go nie będzie brakowało

Lisek

Szukam pracy, polecacie ? Dzisiaj wyślę cv kto co powie

Wilk
@Lisek 17.09.2018 20:41

Polecamy jak najbardziej super praca wpadaj do nas.

Sylwek
@Wilk 17.09.2018 23:01

A jaka zmiana najlepsza ?

Ręką Pana

Zmianą B trzeba zająć się od samej góry nie może być tak że kierownik z Magdą składają zamówienie na pracowników i jeden chce chłopaka druga chce dziewczynę dostali dziewczynę dobrze zbudowaną cieszyli się że jest konpromis trochę chłopa trochę kobiety. Nie wyglądała jak Pamela Anderson to psełdo kierownik nazwał tą dziewczynę OGR jak szreka z bajki. Potem Magda tą śmieszną sytuację opowiadała swoim pupili na Lini. Jak kierownik nie szanuje ludzi to i Magda z niego przyklad bierze wystarczy posłuchać Magdy jak o Alicji się przez telefon wyraża do kierownika (usunięte przez administratora)

Abbas
@Ręką Pana 17.09.2018 06:58

Dalej wypisujesz bzdury żeby kogoś zniszczyć na w cichy , a ja jakoś słyszałem ze to Mariola i ty razem z niej się wyśmiewaliście. Jak się coś ma do kogoś to się mówi prosto w oczy a nie sie pisze po cichu jak Judasz na forum które nie jest do takich komentarzy .

Piotr
@Ręką Pana 17.09.2018 06:58

Tego pseudo kierownika dawno powinni się pozbyc

b
@Piotr 17.09.2018 09:26

za duzo jest kobiet na liniach

!!!
@Ręką Pana 17.09.2018 06:58

Ooo. Wreście ktoś napisał pradwe!!!!!

Ręką Pana
@!!! 17.09.2018 17:33

a o tobie wreszcie piszę że jesteś tak fałszywa że takiego drugiego podgatunku to nie znajdziesz w okolicy.

Ręka Pana
@Ręką Pana 17.09.2018 22:50

Nie wiesz jak się nazywasz to mój NIK miało być ręka Pana

Alex

Za te wpis na forum tego co się najarał zgłosić do prokuratury za te obrażanie i zastraszanie.

Lider
@Alex 16.09.2018 14:12

Sam se idź do prokuratury zapytaj czy ci matka się nie puszcza Alex imię dla psa

Fax
@Lider 17.09.2018 06:25

twoja już się puściła a ty na tym ucierpiałeś bo byłeś puknięty w główkę

Maniek

Niech ta dziewczyna zgłosi to bo na to jest paragraf bo to jest poważna sprawa bo nikt niema prawa kogoś zastraszać i kogoś wyzywać a jeszcze na dodatek publicznie . Niech sprawdzą skąd to było pisane i niech ten ktoś kto to napisał poniesie karę , bo to tak nie może być że oni sobie znalezli kozła ofiarnego i będą sobie ubliżać i to jeszcze jak. Kiedyś aż tak nie było do puki na 3.0 zbieranine naprzyjmowali która chcę swoje rządy wstawić i ludzi buntować .

.
@Maniek 16.09.2018 16:52

No tak bo te forum jest od opinii o pracy a nie o nie wiadomo czym.

Troll
@Maniek 16.09.2018 16:52

Do tej dziewczyny karma wraca. Sama pisała tak kiedyś na liderów. Na Łysego i swoją poprzedniczke. Więc teraz ma na co zasłużyła. Bardzo jej tak dobrze!!!!!

...
@Troll 16.09.2018 23:52

firma ma kierownikow i od hr ludzi , powinni zrobic zebranie posluchac co kazdy ma do powiedzenia przyjrzec sie grupie podczas pracy i wyciagnac wnioski i wydac werdykt kto tu winny

???
@Troll 16.09.2018 23:52

Prawda. Karma wraca!!

sp

trzeba by bylo zadac pytanie skad sie biorą liderzy ? co robili zanim zostali liderami i jakimi zaslugami sie odznaczyli ? kto i na jakich zasadach ich wybiera ? sa pewne niezdrowe tradycje w tej firmie , ze liderami staja sie przyboczni liderów albo operatorzy blisko wspolpracujacy z liderem.

Gość

Fajny kabaret w tej padmie a kto to Mariola?

anonymous

Witam poszukuje osób z Augustowa pracujących w padmie?

4
@anonymous 12.09.2018 22:21

Witam w jakiej sprawie

anonymous
@4 13.09.2018 04:58

A w

anonymous
@4 13.09.2018 04:58

Chcę dowiedzieć się więcej o dojazdach do pracy czy firma coś oferuje czy organizuje się we własnym zakresie mam zamiar złozyć CV z góry dziękuje za info

Pop
@anonymous 15.09.2018 21:16

Jeździ bus ale nie ma miejsc, chyba że będziesz stał.

anonymous
@Pop 16.09.2018 12:27

Rozumiem dziękuję za odpowiedź

...
@anonymous 16.09.2018 16:55

niech wybuduja zaklad w augustowie i bedzie spokoj

A

na liniach za duzo probuja rzadzic kobiety i co najgorsze liderzy sluchaja co powiedza , tak byc nie moze . Dosc rozczulania sie nad niedojdami , dostaja wszyscy te same stawki i maja robic wszystko, a nie ze tego nie moze czy tamtego bo za stary/a albo nie wyrabia sie , zebrac te towarzystwo i wyslac na nowa linie fiskbo , tam beda odpowiednie warunki , a nie kierownictwo chce laczyc szybkich z slimakami , nie moze tak byc ze caly czas w tej firmie te niedojdy zyja kosztem innych i biora premie wysokie , a jak nie to niech liderzy i kierownictwo przyjda pomagac tym osobom

...
@A 15.09.2018 08:22

nowa linia fiskbo produkuje małe ilosci ram niech tam wysylaja tych co nie radza i blokuja inne linie

Pracownik

Szkoda gadać. Obiecują dużo a jest całkiem inaczej. Jako nowy pracownik miałem dostać opiekę , jak czegoś nie wiem to miałem mieć wsparcie a przyjdzie co do czego to stoję jak kolek przy maszynie bo maszyna się przestawiła, przyjdzie ktoś ustawi ale za raz znowu się przestawi. W kadrach mówili ze dbają tak o nowego pracownika hah żart. Lider postawi do maszyny pokaże raz, ale zasadę działania nie wytłumaczy. Karze wypełniać jakieś kartki jaki materiał itp a skąd mam wiedzieć jeżeli pracuje 1 dzień i nawet nie powiedział mi nic o tym materiale. (usunięte przez administratora) jeszcze raz (usunięte przez administratora) I że pracownik płaci za swoje odpady, a kto niby ma mnie nauczyć robić to w odpowiedni sposób. Złe podejście do pracownika !!!

N
@Pracownik 13.09.2018 21:38

Obiecują tylko...a w rzeczywistości ,to jest tam wielkie nieporozumienie . Szkoda nerwuw na tą prace!!!

S
@N 14.09.2018 08:42

to się zwolnij idiotko

Taki tam pracownik

A tak w ogóle to jakieś wymogi są na lidera bo ta z fisbo to żadnej kryteria nie spełnia pustka z byle czym do do kierownika biegnie bo sama nie potrafi rozwiązać problemu porażka skąd to Magdę wzięli

Pracownik1
@Taki tam pracownik 15.09.2018 00:02

Tai lider z wymogami, który nie bierze odpowiedzialności bierze 5 koła.

Miecio
@Taki tam pracownik 15.09.2018 00:02

Wymogi 1) 5kg tapety 2)2kg cienia na powiekach 3) na nocnej zmianie zapominać strój słozbowy 4) nosić sweter jak innym pot po d.u.p.i.e cieknie (jej wiecznie zimno) 5) szerokie usta 6) umiejętność darcia ryja 7) robienie maslanych oczu do kierownika 8) zrzucanie winy na innych 9) wyręczanie się innymi Jeśli to spełniasz składaj papiery na stanowisko lidera hahahahahaha

B
@Taki tam pracownik 15.09.2018 00:02

Teraz ciebie zrobią liderem

L
@Miecio 15.09.2018 09:06

Lepiej napisz co kiedyś z tobą robili że nie możesz siadać całym tylkiem na krzesło hehehahahihi

fik
@Miecio 15.09.2018 09:06

ty lepiej napisz co ci w twój odbyt kiedyś zrobili że popuszczasz kaksztolce po rajtuzach

Taki tam pracownik

Szkoda czytać tych wypocin i tak to nic nie da bo jeden drugiego kryje jak ktoś kamery oglądnie to wszystko zobaczy co bmw z przodu robi tylko na tel wisi a pani wielka lider to nie inaczej żal sciska

Pracownik1
@Taki tam pracownik 14.09.2018 23:58

Czemu Panie audyt owe nie zwracają uwagi na takie zachowania, że prywatę przez tel. są załatwiane.

demangezachaćkires

Uwaga na grubego z wózka widłowego kekeke

Dgggffg
@demangezachaćkires 14.09.2018 12:02

A ty uważaj na siebie bo jeszcze w łe..b sie walniesz!!!

x
@Dgggffg 14.09.2018 13:10

nie strasz bo na kakasz

On
@x 14.09.2018 13:50

Możesz mnie pocałowac wiesz gdzie!''' Albo nie bo jeszcze mnie zarazisz,jakimś gównem.

prawda

Za ten wpis pod nickiem operator domyśl się sama to Magda liderka powinna zgłosić na policje żeby taki ktoś jak on nie poniżał i nie zastraszał . Madziu idz z tym na policje bo taki ktoś nie będzie ci psuł opinii i dostanie wyrok to pyskata morda mu opadnie.

A

ta nowa linia fiskbo tam produkuja dosc male ilosci poki co , niech tam wysla te niedorajdy , emerytow dosc uzalania sie firmy nad takimi bo to pracuja co niektorzy i po 2-3 lata i dalej nie radza sobie to niech tam sie ucza i tam bedzie predkosc pracy dla takich odpowiednia

S
@A 14.09.2018 16:18

zmień dilera

ART

wszystkie stare baby z linii przenieść na czyszczenie bo nic nie robią

Ewa
@ART 14.09.2018 13:54

A dlaczego na czyszczenie??????

Baba

Nareszcie zwolnili tego MaciusiA bo to co on odwalal to w głowie się nie mieści hurrraaa

W
@Baba 14.09.2018 09:42

Tak sie nie ciesz bo ciebie też mogą zwolnic!!!

x
@W 14.09.2018 09:57

o widze że znowu na forum buszujesz hahaha

Putin
@W 14.09.2018 09:57

Huraaaaaaaaaaaaaaaaa pałazyna zwolnili wszyscy się cieszą będzie wódka będą śledzie i poje... co będzie

dziaramara

Ale hehehehehehe pała konfident maciusia sam na siebie bat ukręcił , ciekawe kto mu towar sprzedał bo takiemu to strach bo z.a.j.e.b.i.e z du.py

Tran

Zm C siedza stare baby na linni nic nie robia tylko kase licza ... nic nie pomoga na koncu tylko narzekaja wywalic je na magazyn tam se niech siedza

Bumcykcyk

Padma art zm C Lider Alina to kpina !!!

Colo

Hihi cóż za szczęście....Lider Maciek na zwolnieniu ???? w końcu spokoju trochę bo to co wyrabia to przechodzi ludzkie pojęcie.

Pavel

W padmie zarabia sie 2k netto +premie?

Robot
@Pavel 07.08.2018 19:37

2 tys plus dobre premie wiem co mówię

Pomocnik
@Robot 07.08.2018 19:53

1700 zł podstawy plus premie które ciężko wyrobić bo psują się maszyny wiec tak z 2100-2200 wyjdzie i to rzadko kiedy jak jest dobry miesiąc

Zmiana D
@Pomocnik 15.08.2018 06:35

Słuchaj gadasz bzdury około 1900 to sama podstawa z samych godzin

Pomocnik
@Zmiana D 15.08.2018 07:42

Czyżby to sobie policz 10,40 netto na rękę x 168 h i to daje Ci 1900 zł ? Gratuluję elokwencji

Zmiana D
@Pomocnik 15.08.2018 13:45

A tydzień nocek i około 100 zł to ty nie dostajesz ? To chyba pracujesz na dwie zmiany lub nie pracujesz w PADMIE

Pomocnik
@Zmiana D 15.08.2018 13:54

Nie 100 zł tylko 60 zł to niech będzie podstawy około 1800 zł ale to dalej nie jest 1900 zl czy 2000 zł ????

Zmiana D
@Pomocnik 15.08.2018 17:48

A policz proszę ile godzin będziesz pracował w sierpniu ? Wydaje mi się ze 176 razy 10.40 plus twoje podobno 60 zł i ile to wychodzi ? Chyba 1900 . Nie szukaj problemu tylko rzetelnie pracuj a pieniądze będą ci się zgadzać

Pracownik
@Zmiana D 15.08.2018 18:01

Podstawa z godzin 1900. Może to nie jest wygórowana kwota, ale premie są bardzo wysokie jak pracujesz rzetelnie. I do tego wolne weekandy i swieta.

Pracownik
@Pracownik 15.08.2018 21:05

I jeszcze jest premia z frekwencję 400 zl

Pan ja
@Pomocnik 15.08.2018 06:35

Hahhahah jeśli można normalnie wyciągnąć na czyszczeniu 3000 lekka ręka . Tylko trza zajmować się praca , a nie patrzeniem na wszystkich innych .

padma
@Pan ja 25.08.2018 11:57

z linii to sie porobily takie damy ze zadna nie chce na czyszczenie isc

pracownica
@padma 25.08.2018 15:00

ma emeryture to odsyłac , a jak lider chce miec dalej to niech staje i pomaga

nick
@pracownica 26.08.2018 10:09

czyzby az tyle osob sie zwalniało ze coraz to nowych zatrudniaja

das
@nick 26.08.2018 10:17

A ciebie juz niedługo zwolnią bo zawalasz miejsce

Czarny Pan
@padma 25.08.2018 15:00

Jak na czyszczeniu gryziecie się jak psy o ramki to nic dziwnego

Pracownik
@Czarny Pan 06.09.2018 23:26

Czarny Panie slabe Twoje hejty. Gryzie Cię w środku ...że ludzie zarabiaja w Padmie.

Yo
@Pracownik 08.09.2018 09:58

Zarabiają i będą zarabiać, bo firma się rozwija.

Pozytywny
@padma 25.08.2018 15:00

A szczególnie pani Iwona Jola i Baśka zm c pracować im się niechce tylko by każdego obgadywaly ludzie nie widzicie że ich trzeba rozdzielić gdzie w tym momencie jest pani z hr

abc

by mogli wietrzyc ta firme czy to na przerwach czy koncach zmian bo jest niesamowity smród nie mowiac juz ile oparow z klejarek jest w tym powietrzu na hali

Janek
@abc 07.09.2018 12:49

Pracowalem w kilku firmach w Suwalkach. Nigdzie nie było tak czysto jak w Padmie. Szczerze, to aż za bardzo na to zwracają uwagę więc nie wiem o jakim smrodzie piszesz kolego.

Nel 123
@abc 07.09.2018 12:49

No z tym wietrzeniem dobry pomysł, pod oknami lawenda rośnie, pięknie pachnie i ladnie wygląda:))

Pracownica

Ja tu długo nie pracuje ale zauważyłam że ludzie na telefonach wiszą powinni zabronić mieć telefony przy sobie tylko lider i kierownik powinni mieć

...
@Pracownica 03.09.2018 20:04

robia ile trzeba firma ma wiecej zrobione niz wymaga wiec niech sie ciesza , a ty idz na telefonistke

Aga
@... 03.09.2018 23:07

Donoszeniem na współpracowników chcesz pewnie zabłysnąć na tym forum.Słabe naprawde słabe.

PADMA ART / ZM B

A ja pozdrawiam serdecznie nasza Liderkę ELĘ .Ż ( L) i czekamy( wszyscy) z niecierpliwością na jej powrót . Drugiej takiej kompetentnej i pracowitej osoby nie było i raczej nie będzie!!!

lila
@PADMA ART / ZM B 30.08.2018 17:03

A co mózg nowy dla niej wstawili

pracownik123
@PADMA ART / ZM B 30.08.2018 17:03

Fajna osoba to prawda, dobrze z nią się pracuje.

v
@pracownik123 31.08.2018 07:32

się nadaje ona ciekawe do czego

fg
@PADMA ART / ZM B 30.08.2018 17:03

to pocałuj ją w pipe

padma

to augustow ma miec darmowe dojazdy to dla wszystkich niech zrobia w dodatku maja podwyzszone koszty uzyskania przychodu

Barbara

Dla liderów stawki zmniejszyć i premie też zmniejszyć bo za mało pracują chodzą i się nudzą całą zmianę i udają że pracują ale nawet to im nie wychodzi.

Nek
@Barbara 30.08.2018 09:57

A pomocą tez nie służą tylko płatkami sie zajmują

P 3.0 zm. A

Dobry wieczór Kochani . Czytając te komentarze zastanawiam się czy to forum dla dorosłych czy bandy rozkapryszonych gówniarzy... Ludzie skąd ta zawiść? Po co ta zazdrość ? Wszyscy są zdziwieni co się dzieje w Padmie , dlaczego tak się dzieje... a no właśnie dlatego , że pracujemy w atmosferze jaką sami Sobie tworzymy... Gdyby każdy przyszedł do pracy właśnie w celu pracy byłoby inaczej . Dlaczego nikt nigdy nie widzi Siebie? Ciągle słychać ten to , ona tamto... Plotki , oblegi . Przykre ... Ogromna niechęć do pracy. Pozdrawiam

nick
@P 3.0 zm. A 29.08.2018 00:01

najlepsze jest to ze starsze kobity tyle maja w sobie nienawisci , zawisci , sa żądne pieniedzy choc juz wiekszosc zycia maja za soba , buntuja reszte , wydawac by sie moglo ze mlodziez powinna sie uczyc od starszych , a jest odwrotnie , mlode dziewczyny sa naprawde mile i sympatyczne .

Czerwony Kapturek
@nick 29.08.2018 07:03

To prawda .Dało się zauważyć , że starzy pracownicy zwłaszcza kobiety są ach i och w stosunku do młodych pracowników. Z moich obserwacji wynika , że są konflikty pomiędzy jedną częścią załogi a drugą. Starzy&Nowi. Pamiętajmy , że każdy kiedyś był nowy i zaczynał!

P.art .zm.A
@nick 29.08.2018 07:03

no właśnie pozabierajcie z linii te stare babska bo cały czas są konflikty przez nie i zebrania .

art
@P 3.0 zm. A 29.08.2018 00:01

dlatego tak piszą bo w tej firmie polega praca na tym że jeden pracuje a trzech stoi i się lelaczy i te same pieniądze bierze albo i większe , i kierownictwo też to widzi i ma na to w.j

odp
@P 3.0 zm. A 29.08.2018 00:01

skad duze problemy akurat w tej firmie ? ano odpowiedz jest prosta za duzo pracuje kobiet i ciagle są jakies problemy , ciagle cos nie pasuje , niektore swoje zrujnowane zycie malzenskie i prywatne wyladowuja w pracy, nieraz kloca sie miedzy soba o byle bzdury , a to nie tak spojrzala , a to cos za duzo powiedziala , wszystko waża w tych oczach jak na wadze , kazda od siebie probuje rzadzic kierowac innymi

Czyszcząca
@P 3.0 zm. A 29.08.2018 00:01

Atmosfera pracy na czyszczeniu , chwilami sięga dna. Przykre jest to że zamiast chodzić do pracy z chęcią , przeważnie nie chce się wychodzić z domu. Jedna drugą utopiła by w łyżce wody. Liczy się tylko kasa i zarobek a przecież nie to jest w życiu najważniejsze.

Zażenowana
@Czyszcząca 29.08.2018 19:16

Szkoda , że jest jak jest. Na początku bardzo podobało Mi się w pracy i to na czyszczeniu , a teraz? Żenada. Ogromna niechęć do pracy. Ludzie są podli i tego się niestety nie zmieni. Jeden na drugiego błotem rzuca i to prosto w twarz.

ciach
@P 3.0 zm. A 29.08.2018 00:01

A stąd taka atmosfera że nie wszystkich przełożeni równo traktują dlatego że tego co lubi to ma lżejszą pracę , urlop mogą dostać tylko lizusy i konfidenci .

anonim

(usunięte przez administratora)

Krysia z czyszczenia

Ja poznalam chlopakow z extrudera. Sa bardzo mili. Pracowalam z nimi. I nie czepiajcie sie ich

padma
@Krysia z czyszczenia 23.08.2018 11:08

to latwe do sprawdzenia kamery sa , ludzie tez widza kto stoi na palarni

Antoś pilarz

Panie kochany to nie prawda dlaczego gadasz takie rzeczy na bliźniego swego , patrz siębie bo przyjdzie taki czas że ktoś na ciebie będzie złe rzeczy pisał na forum gagatku ty jeden z drugim

Patryk J

Wyluzuj, nie spinaj się

Jan J
@Patryk J 23.08.2018 18:32

Dobrze synek mówisz

Olka kreyzolka

znam ludzi z wytlaczarki wiec info wiarygodne...(pracowałam na przestoju) Z tego co wiem to sa to ludzie wyselekcjonowani , wyszkoleni, z dużą wiedzą i doświadczeniem...(w mojej ocenie ponad przeciętnie inteligentni) mimo młodego wieku robią wrażenie tym z jaka łatwością przyswajają wiedze i współpracują z ekipami z roznych krajow bez dyskomfortu bariery językowej. Nie znaleźli sie tam z przypadku... Jeśli juz kogoś zaczyna bolec dusza, ze chwilowo extruzja nie produkuje i chłopaki maja chwile odpoczynku od biegania wokół tej poteznej ,skomplikowanej maszynerii i radzenia sobie z problemami produkcyjnymi które są wszystkim obce(bo to prototyp).. to co będzie kiedy dowiedzą sie, ze zarabiają tam lekko 5tys przy 160 h ?? Zastanów sie jeden z drugim klejarzu/pilarzu zanim opierdolisz komuś (usunięte przez administratora) czy byłbyś w stanie wgl nauczyć sie tej technologii i odpowiedzialnej obsługi kilkudziestu urzadzen skladajacych sie na cala linie produkcyjna ktora jest prototypem... Trzymam kciuki za chłopaków z extruzji, by udało im sie to ruszyc i w dalszym stopniu rozwijać ten dział... Serio...wali mnie kto kiedy wychodzi i czym sie zajmuje przez 8h... Każdy z nas wiedział na co sie pisze i ma prawo (usunięte przez administratora) te robote natychmiast jeśli mu nie pasi.. Proste ?? No jasne, ze proste... Kleisz?-klej Piłujesz?- wybierz program i uzupełniaj magazynki Co kolwiek robisz w pracy, rob to z przyjemnością i zaangażowaniem... Patrząc na czyjeś ręce i hejtujac prace innych nigdy nie zobaczysz szansy rozwoju ponieważ wiecej energii poświęcasz na te wlasnie (usunięte przez administratora) zachowania. Pozdrawiam wszystkich czerwonych i tych inaczej ubranych co (ponoć) wychodzą szybciej... Peace yo !

Piotrek P

To kłamczuchy jeden z drugim

Piotr O

To nie prawda, kłamstwo

...
@Olka kreyzolka 23.08.2018 18:59

no nie robcie naprawde jakis legend , bohaterow , niezastapionych bo to juz bylo przerabiane w firmie , nie ma czego zazdroscic trzeba zobaczyc jaka bedzie jakosc produkcji , nie zazdroszcze pracy przy oparach plastiku

M.
@... 23.08.2018 20:53

No tak, inteligentni bardzo. Dla przykładu, to pewnie w szczególności "Mowgli"- ten spuchnięty od pasa w górę co chyba myśli ,że jest wilkiem bo często ujada. P.S. Szybko powietrze z niego schodzi

folia
@Olka kreyzolka 23.08.2018 18:59

Się lecz na banie a jak się nie da to na pice się lecz.

Wacek
@M. 24.08.2018 07:04

Prawda nie którzy zero inteligencji tam mają a jeden jest i tylko szczeka za dużo do wszystkich

Oni z Suwałk

To jaka według Was firma jest najlepsza w Suwałkach ?

Barack Obama
@Oni z Suwałk 05.08.2018 18:42

Zdecydowanie MALOW

koko spoko
@Oni z Suwałk 05.08.2018 18:42

Zdecydowanie Animex

piotr
@koko spoko 29.08.2018 11:46

A czym są lepsi?

Zostaw opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.