PADMA ART Sp. z o.o.

Adres: Wojska Polskiego 118E, 16-400 Suwałki

NIP: 8461550369 KRS: 0000379827

PADMA ART Sp. z o.o.
2 752 4503 5 1

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Art zm C
 Opinia

Dlaczego Góra pozwala przychodzić do nas na barberany zm. C dla Mariusza K. On kiedyś był od nas zabrany za niewłaściwe zachowanie wobec pracowników, niech przełożeni wyżej niech z tym coś zrobią bo ludzie nie chcą z takim jak on pracować. Z dwuch zmian był z barberanow zabrany i dalej go wysyłają na barberany.

Pomocna?
Tak3Nie3
Kiikki
 Opinia
@Art zm C 13.06.2019 20:30

Dalej tak podkręcają prędkość bez tołku?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Art zm C 13.06.2019 20:30

Co za czasy. Masz coś do niego to mu powiedz to w oczy A nie mu na forum (usunięte przez administratora) smarujesz. Jakaś dziwna nagonka powstała na niego. Pewnie macie na celu to usunąć bo jest za dobrym pracownikiem.

Pomocna?
Tak2Nie2
Lol
 Opinia
@Ja 14.06.2019 10:25

Dokladnie takiego bubla jak on robi nikt niepotrafi :) zazdrosnicy z was i tyle.

Pomocna?
Tak2Nie1
V
 Opinia
@Ja 14.06.2019 10:25

Jaka nagonka, ludzie pamiętają jak ponizal pracowników i mają uprzedzenie do niego, a co tu w oczy gadać co on nie rozumie jak się zachowywał.

Pomocna?
Tak2Nie1
Ja
 Opinia
@V 14.06.2019 19:51

A wy wszyscy to pewnie w kościele w pierwszych ławkach siedzicie. Jeżeli ktoś nie wie jak było naprawdę to po co tylko plotki rozsiewa. Dziecinada

Pomocna?
TakNie
Lol
 Opinia
@Art zm C 13.06.2019 20:30

Dajcie dla chłopa szansę niech pracuje może się zmienił i będzie dobrze bo teraz ciasta mu nie pomogą jak cos znów naodwala.

Pomocna?
Tak2Nie
Dpf
 Opinia
@Ja 14.06.2019 20:08

Z tobą na czele w pierwszej ławce kąciku ty jeden.

Pomocna?
TakNie
abc
 Opinia
@Ja 14.06.2019 20:08

najlepsze to stare babska pierwsze w kosciele w pierwszej lawce a plotkuja a zycza zle a czekaja zeby kogos wygryzc , a stara a malo jej pieneidzy do grou by zabrala jeszcze

Pomocna?
Tak1Nie
Jablecznik
 Opinia
@abc 15.06.2019 09:30

Nie jesteś w temacie się lecz na banie.

Pomocna?
TakNie
000
 Opinia
@Ja 14.06.2019 10:25

Jest najlepszy daj mu buzi i weź pajaca do siebie.

Pomocna?
TakNie
ZM A
 Opinia

Czy ktoś z przełożonych może zająć się tymi romansami w pracy, jaki przykład daje lider z linii uganiając się za małolatą zamiast zajmować się swoją pracą.

Pomocna?
TakNie
Elo
 Opinia
@ZM A 15.06.2019 20:02

Jaki lider, jak on ma małe dziecko i ładna kobietę co za farmazony piszesz.

Pomocna?
TakNie
Szczery
 Opinia
@ZM A 15.06.2019 20:02

I tu się ktoś pogubil w swoich zeznaniach bo to kłamstwo co tu piszesz.

Pomocna?
TakNie
Art
 Opinia

Niech przestaną te jabłka wynosić kradziej jedne

Pomocna?
TakNie
Ania
 Opinia

Dlaczego na Art zm A nikt z przełożonych nie reaguje że złodziejki w trakcie pracy kradną jabłka i wynoszą do szatni a potem do domu, a jeden z linii to dobrze że jeszcze z workiem nie przychodzi po jabłka i po gruszki. Np gunary i barberany maja przerwę później i jabłek już niema bo złodziejki pokradli, niech Góra sprawdzi na kamerach.

Pomocna?
Tak9Nie
padma
 Opinia
@Ania 06.06.2019 19:44

ze wam tak malo tych jablek jacy wy ludzie macie glowy zarabiacie w miare i na tyle wam ciagle malo ze nie bierzecie jedzenia z domu i jablkami sie uzeracie i jeszcze wam malo tych jablek trzeba poprosic sadownikow niech wam wysypia na parking ze 3 tony bedzie siedziec i jesc przez wekend

Pomocna?
Tak5Nie1
aska
 Opinia
@padma 06.06.2019 23:05

wogole w tej firmie ciagle probuja budowac ustrój po swojemu, stare by chcieli zeby mlode robili na nich, kazdy przychodzi zarabiac na swoja wyplate i koniec ma robic

Pomocna?
TakNie
werka
 Opinia
@aska 07.06.2019 08:32

ryba psuje sie od glowy i chyba co rok czy dwa jak prezesi nie zrobia porzadku to i zepsucie postępowało

Pomocna?
TakNie
marta
 Opinia
@padma 06.06.2019 23:05

atmosfera w tej firmie jest bardzo zla nazatrudniali roznych ludzi sa naprawde zlosliwe babska te starsze probuja kierowac mlodymi dziewczynami

Pomocna?
Tak2Nie
padma art
 Opinia
@marta 09.06.2019 11:18

z wieloma paniami jest od dawna problem i nie moga sobie poradzic na codzien je slychac ich krzyki

Pomocna?
Tak1Nie
pp
 Opinia
@padma art 10.06.2019 15:37

na czyszczenie wysylac bo to sie porobily wielkie damy co to im wszystko mozna

Pomocna?
TakNie
123
 Opinia
@padma 06.06.2019 23:05

Nie umiesz czytac że zrozumieniem to się nie udzielaj, tu chodzi o to żeby nie kradli do domu jabłek.

Pomocna?
TakNie
marta
 Opinia
@padma art 10.06.2019 15:37

czemu oni trzymaja emerytów ? przeciez ci ludzie nie daja rady juz wiele prac wykonywac, musza pomagac inni ale sie trzymaja bo są dobre pieniadze , nie kosztem innych

Pomocna?
TakNie
Zet
 Opinia

Przerwa 5 min to jest nic! ludzie w takiej temperaturze długo nie wytrzymaja

Pomocna?
Tak7Nie
nick
 Opinia
@Zet 12.06.2019 17:15

no coz tyle lat minelo i nic nie zrobili za bardzo , niech montuja duze wentylatory i poprzez rury blaszane kieruja przewiew powietrza ukierunkowany na stanowiska albo niech montuja nawiewy z podlaczonej zimnej wody ktore to latem ogrzewaja

Pomocna?
Tak1Nie
pracownica
 Opinia
@nick 12.06.2019 21:49

w tej firmie sie dzieje co chce czemu nie dano szansy ogolnie wszystkim stanowisk ktore zajmuja pokolei panie przychodzace na audyty ?

Pomocna?
TakNie
Marysia
 Opinia

Dlaczego na Art zm A nie ma dwuch dodatkowych przerw bo jest tak ciepło że szok. To chyba zależy jak kierownicy szanują swoich pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie
Bleee
 Opinia

W tej firmie jest tak jeżeli masz dobre znajomości i układy z Liderem jest ok nie musisz się starać bo i tak nikt tego nie zauważa Ani nie doceni wręcz przeciwnie jeszcze ukara

Pomocna?
Tak6Nie
3.0
 Opinia
@Bleee 11.06.2019 22:29

to samo z kierownictwem i brygadzistami w tej firmie zawsze tak bylo jak tylko prezesi odejda troche od firmy to robia sie uklady i jakies przekrety liderzy sa jacys wybierani nie wiadomo skad , niektorzy odwołani są znow liderami , na produkcji tez jedni pracuja inni chodza lub przesiaduja z liderami , panie z hr nie pytaja osob z produkcji co sie dzieje a powinny chocby pokolei wszystkich, a nie na zebraniu przy kierownictwu , ludzie sie boja cos mowic , z ankiet tez nic nie wyniklo po co wogole prezesi placa za to wszystko za tak rozbudowane kadry ?

Pomocna?
Tak1Nie
Zet
 Opinia

Czyżby coś ruszyło czy tylko nam oczy mydlą na chwilę żeby ludzie nie gadali?

Pomocna?
Tak4Nie
Buba
 Opinia
@Zet 28.05.2019 09:59

Pewnie tak . Bo zaraz by ludzie zaczęli masowo odchodzić na razie to tylko jednostki .

Pomocna?
Tak3Nie
Nick
 Opinia
@Buba 28.05.2019 11:20

Raczej chwilowo . Już tak parę razy było.

Pomocna?
Tak1Nie1
Emo
 Opinia
@Buba 28.05.2019 11:20

Ale co się ruszyło gdzie???

Pomocna?
Tak3Nie
...
 Opinia
@Zet 28.05.2019 09:59

dali 10zl zarobku zobaczyli ze malo to dali wam 30zl na dzien wszystko tak zeby chwilowo ugasic wasze mruczenie . Pani z hr juz ktory raz pyta co niektorych pracownikow o atmosfere w pracy itd i co z tego wynika ? jakies dzialania podjete ? nie dalej pyta to po co te ankiety to wszystko ? gdzie jakies dzialania ?

Pomocna?
Tak4Nie
Guuu
 Opinia
@... 28.05.2019 15:30

To prawda nic się nie zmieniło są ludzie gorsi i lepsi

Pomocna?
Tak1Nie1
Nick
 Opinia
@Zet 28.05.2019 09:59

Nic nie ruszyło . Jednego dnia dadzą mniej by potem dać więcej takie tam ochłapki :)

Pomocna?
Tak2Nie
werka
 Opinia
@Guuu 28.05.2019 16:02

ale maja dobrych pracownikow ktorzy naprawde solidnie i dokladnie pracuja i maja partaczy i to samo placa o krzykliwych starszych kobietach ktore z byle powodu krzycza szkoda wspominac i ciagle marudzenie ciagle cos nie pasuje

Pomocna?
Tak6Nie1
3.0
 Opinia
@Zet 28.05.2019 09:59

dlaczego liderzy przesiaduja z operatorami i biora premie ?? dlaczego kierownictwo i brygadzisci nie zwracaja na to uwagi przeciez mieli pomagac w grupie skoro znow przypisano im premie ? stoi obok moze sam cos zrobic , a nie tylko innym wydaje polecenia nawet brygadzisci czy kierownicy potrafia podniesc papierek czy cos zrobic , odpisac liderow bedzie wiecej do podzialu dla ludzi

Pomocna?
Tak4Nie
3.0
 Opinia
@Guuu 28.05.2019 16:02

najgorsze sa stare babska, a takie wredne zlosliwe ciagle codzien nakrecaja awantury szczuja jednych przeciwko drugim , a jakie mniemanie o sobie na czyszzenie to ona nie bo ona wielka dama na czyszczeniumlode ladne musza robic

Pomocna?
Tak2Nie1
3.0
 Opinia
@... 28.05.2019 15:30

z jakosci krazy od stolu do stolu szuka baby zamiast spr ramki ustawiacz tak samo zamiast ustawiac to idzie pogadac na pol dnia z klejarzowa

Pomocna?
Tak1Nie1
&
 Opinia
@Guuu 28.05.2019 16:02

jak ma emeryture to albo robi wszedzie albo niech siedzi na emeryturze a nie jakies specjalne zasady

Pomocna?
Tak2Nie
...
 Opinia
@Buba 28.05.2019 11:20

a czemu liderów wybierali liderzy ktorzy awansowali na brygadzistów przeciez to byly wybory swoich ulubiencow bez kompetencji czy w tej firmie musi byc taka tradycja ? a brygadzisci tez ciekawym przypadkiem sie staly pewne osoby, czy w tak powaznej i duzej firmie musi juz tak byc ?

Pomocna?
Tak3Nie
?
 Opinia
@Guuu 28.05.2019 16:02

Czemu w firmie nie moga sobie poradzic z krzykliwymi paniami , ktore codzien robia awantury i podnosza cisnienie innym ?

Pomocna?
Tak2Nie
nick
 Opinia
@Zet 28.05.2019 09:59

czemu nie dokupili wiatraków wiecej ????? od tylu lat wiedza jaka sytuacja jaka goraczka zamontowali za to urzedzania pod dachem ktore pewnie duzo kosztowaly nie daja zadnego odczuwalnego rezultatu ?

Pomocna?
Tak4Nie
Nick
 Opinia

Uważacie że pisanie na tym forum coś pomoże ? Ludzie to jest firma jak każda inna . To firmie ma się powodzić . I tyle w temacie .

Pomocna?
Tak3Nie1
vvv
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dlaczego na zmianie c te same osoby chodzą na plekse ,jedni mają cały czas pracę a drudzy nie...nie może być jakaś kolejka?

Pomocna?
Tak4Nie
Lili
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@vvv 22.05.2019 20:32

To wszystko to hu...chcemy normalnej pracy a nie sciemy przez godz

Pomocna?
Tak5Nie
Lili
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lili 22.05.2019 21:22

Znaczy sciemy przez 8 godz ile można

Pomocna?
Tak3Nie1
klejarz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@vvv 22.05.2019 20:32

a łysogarbaty tylko chodzi i plotkuje

Pomocna?
Tak9Nie2
Haha
 Opinia
@klejarz 22.05.2019 22:31

Ha ha ha w końcu ktoś o tym napisał!

Pomocna?
Tak2Nie1
Nie wiem
 Opinia

Z miesiąca na miesiąc ta sama gadka że niedługo coś ruszy hahaha wpierw do świąt wielkanocnych potem do majówki teraz że po przestoju aż dojdzie do sylwestra . Zamiast wprost powiedzieć to wciskają ciemnotę .

Pomocna?
Tak3Nie1
olka
 Opinia
@Nie wiem 28.05.2019 01:18

roboty nie maja a emerytow trzymaja choc za duzo ludzi

Pomocna?
Tak2Nie1
Zooo
 Opinia

Wreszcie jakaś sprawiedliwość na zmianie C tylko ciekawe jak długo bo do tej pory były osoby nietykalne tylko na swojej linii super

Pomocna?
Tak6Nie1
xmen
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

No i pomału ludzie zaczynają się zalniać

Pomocna?
Tak4Nie
qqer
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@xmen 23.05.2019 16:32

A dziwisz się? na liniach nie zarabiamy prawie wcale ,300 zł premii to śmieszne,wykruszają się ludzie pomału.Ludzie nie wiedzą na czym stoją ,nikt z góry nic nie mówi po prostu mają nas gdzieś

Pomocna?
Tak5Nie1
Mimizak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@xmen 23.05.2019 16:32

Co się dziwić za 2tys robić ludzie mają dość takiej pracy ,ale praca będzie z miesiąca na miesiąc ta sama gadka bla bla, bla....

Pomocna?
Tak4Nie
em
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@qqer 23.05.2019 18:00

Ale dzis w plotki daliście ,wszystkie trzy linie ściśnięte w jedną,pewnie wszystkich oplotkowaliście

Pomocna?
Tak4Nie1
123
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@xmen 23.05.2019 16:32

Każdy szuka coś lepszego dla siebie ,2300 to zarobisz teraz wszędzie i to na dwie zmiany a nie na trzy

Pomocna?
Tak5Nie
ewelina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@em 24.05.2019 15:51

te z augustowa sa wybitne duzo do powiedzenia maja i plotkowania , w augustowskich zakladach mieli dosc to teraz pozostao im poza miasto dojezdzac

Pomocna?
Tak4Nie1
Wózek
 Opinia

Nie wiem kto to wymyślił ale porażka 6 km/h wózkiem ludzie szybciej pieszo chodzą jak wózków mają wyrobić się ze swoimi obowiązkami???? W takim razie prosimy o podwojenie liczby wozkowych na każdej linii i innych działach

Pomocna?
Tak3Nie1
Taki
 Opinia
@Wózek 14.05.2019 09:47

Ogólnie nie wiem czy są świadomi ale na nocnych zmianach jeżdżąc 6 km/h wózkówy będzie stwarzał większe zagrożenie niż jadać 10 km/h nocka zamula każdy o tym wie

Pomocna?
Tak2Nie1
mm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Taki 14.05.2019 11:03

a zamowienia maja czy nie ??? bo za sama stawke bez wiekszej premii za ramki nie ma co przychodzic do tej pracy

Pomocna?
Tak6Nie
...
 Opinia
@mm 15.05.2019 09:59

Tu nie chodzi o premie wymagają aby wszystko szło jak musi s zmniejszają prędkość wózków no halo nikt się nie wyrabia (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
prawda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@mm 15.05.2019 09:59

te stare sprytne probuja byc czekaja az mlodzi zrobia robote za nich ale pieniadze to brac chca

Pomocna?
Tak2Nie
bom
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@mm 15.05.2019 09:59

no własnie kiedy cos ruszy?

Pomocna?
Tak3Nie
Kryzysek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@bom 16.05.2019 11:39

Niestety nie ruszy.

Pomocna?
Tak2Nie1
pracownica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@mm 15.05.2019 09:59

emerytów niech biora na obieranie pleksy

Pomocna?
Tak3Nie
jojo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pracownica 17.05.2019 09:42

powinni nam płacic za plekse

Pomocna?
Tak5Nie
padma
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@mm 15.05.2019 09:59

czy oni mysla ze stawka godzinowa jest atrakcyjna i beda ludzi ganiac na plekse i poganiac zeby robili normy na pleksie ? albo jest robota albo nie , za sama stawke jest nieoplacalne pracowac

Pomocna?
Tak7Nie
Gy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@padma 18.05.2019 08:55

Kiedy ten kryzys się skończy?

Pomocna?
Tak3Nie
padma
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@prawda 15.05.2019 12:32

te same wynagrodzenia czy ma 20 lat czy 60 albo robi wszystko albo niech idzie na emeryture

Pomocna?
Tak3Nie
fama
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@bom 16.05.2019 11:39

juz nie ruszy

Pomocna?
Tak1Nie1
fama
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@mm 15.05.2019 09:59

podstawa i 400 zł premii za trzy zmiany to żadna rewelacja,ja już coś lepszego znalazłam i po 5 latach żegnam się z tą firmą

Pomocna?
Tak4Nie
ja12
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@fama 19.05.2019 12:14

Nie jesteś jedyna która szuka nowej pracy,coś czuje że po urlopie letnim część pracowników nie wróci.

Pomocna?
Tak3Nie
...
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@padma 19.05.2019 10:55

to jest chore w tej firmie kazdy ma to samo wynagrodzenie bez wzgledu ile potrafi i umie bezsens wogole

Pomocna?
Tak5Nie
sd
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@fama 19.05.2019 12:14

w tej firmie placa to samo temu co sie stara i cos wiecej umie i slimakom to samo wiec szkoda czasuna tą firme

Pomocna?
Tak3Nie
...
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@prawda 15.05.2019 12:32

niech zabieraja te stare plotkary na czyszczenie

Pomocna?
Tak2Nie1
oo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@padma 18.05.2019 08:55

po co w tej firmie te hr i brygadzisci wiedza slysza od ludzi rozne rzeczy ankiety robili i co z tego wynika ? czy podejmuja jakies dzialania ?

Pomocna?
Tak1Nie
Cichy
 Opinia

A dlaczego mistrzowie DUR na Padmie palą papierosy po kilka razy w czasie pracy? Szarego pracownika by zwolnili a oni mogą.

Pomocna?
Tak6Nie
3.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Cichy 15.05.2019 20:51

a po co wymyslili znow brygadzistów ktorzy nie zalatwiaja spraw , nie informuja o tych sprawach kierownikow jakies ciagle krycie tuszowanie , to i tych ankiet bylo nie robic no po co to

Pomocna?
Tak3Nie
pekacz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A ja jestem w 3.0 od kilku miesięcy, przeszłam z artu. Normalna firma, normalna praca, normalni ludzie. Z artu powinny być wycieczki robione do 3.0 żeby zobaczyli jak normalnie można pracować. Art w porównaniu do 3.0 to (usunięte przez administratora), układy, lizusy i donosiciele.

Pomocna?
Tak42Nie6
6
Kos
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

Bo tam na 3.0 nie ma kombinatorow takich jak na Art(usunięte przez administratora) No już teraz jedna została bo druga to cap carap lubiła to jej nie ma no i taki przykład dają przełożeni.

Pomocna?
Tak6Nie2
Zazdrosnik
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

To prawda na 3.0 jest zupelnie inaczej niz na art moze bardziej rygorystycznie ale kasa jest spoko srednia wyplata 3300_3500 I to z limitami.kierowniczka tez jest spoko przyjdzie pogada normalnie tak samo (usunięte przez administratora) mogli by sie wiele nauczyc

Pomocna?
Tak10Nie2
v
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zazdrosnik 14.03.2019 07:34

tez są uklady i brygadzisci i liderostwo z ukladow i sie (usunięte przez administratora) popracujesz zobaczysz na art moze wiekszy baj.. tam male ilosci chyba wyrabiaja

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotrek
 Opinia
@Zazdrosnik 14.03.2019 07:34

U nas na Art już jest nowa Pani dyrektor może wreszcie się skaczy kombinacja i kolesiostwo tych z góry. Jak ma być główny kierownik produkcji to też lepiej zmienić na kogoś innego niż pani E.

Pomocna?
Tak8Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zazdrosnik
 Opinia
@Piotrek 14.03.2019 15:51

Hehe nowa pani dyrektor chyba za krotko pracujesz jezeli nie wiesz ze p.E.. I tak bedzie wszystkim I wszystkimi zadzic

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
What
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zazdrosnik 14.03.2019 17:58

A czemu ta pani E.. jest taka ważna i wszyscy się jej tak boją?

Pomocna?
Tak4Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dzida
 Opinia
@Zazdrosnik 14.03.2019 17:58

Niech zadzi swoimi psiapsiulkami z Augustowa.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Zazdrosnik 14.03.2019 17:58

A ja uważam że Pani E... zrobiła dużo więcej niz wszyscy porzedni kierownicy razem wzięci Nie wiem? zle macie pewnie by się chciało przyjść posiedzieć 8h zarobić 3tysie i wtedy byłoby fajnie

Pomocna?
Tak4Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Trefl
 Opinia
@Pracownik 14.03.2019 20:33

Pani E nie powiem twarda kobietka i się zna na swojej robocie, ale ona dużo rzeczy sama nie wie co się dzieje bo jej podwładne i podwładni kryją swoje kombinacje.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wieloletni pracownik
 Opinia
@Dzida 14.03.2019 20:00

Może i Dzida ale na pewno tępa jak tak się nadajesz do rządzenia to idź na górę i zgłoś swoją osobę Ja nie mam jej nic do zarzucenia

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca_to_nie_wszystko
 Opinia
@Piotrek 14.03.2019 15:51

Jedna rada dla wszystkich frustratów żyjących tylko praca. Odpuscie sobie i zajmijcie się własnym prywatnym życiem a całej reszcie wyjdzie to na dobre :) Nikt wam nie będzie pasował, kto by nie został czy liderem czy kierownikiem a nawet dyrektorem. Prędzej czy później będzie miał jechane za cokolwiek od ludzi którzy potrafią tylko narzekać. Współczuje podejścia do życia.

Pomocna?
Tak15Nie2
praca_to_nie_wszystko
 Opinia
@What 14.03.2019 18:37

To nie jej się boja tylko obrazu, który tej kobiecie tworzycie. Skoro pracuje tu chyba całe życie, to reszta postanowiła jej dla zasady stworzyć czarny pijar. Jak na stronach plotkarskich ... „Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma” - prace zawsze możecie sobie zmienić ;)

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
werka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@praca_to_nie_wszystko 15.03.2019 08:58

z augustowa najwieksze robia plotki, zamieszania, najwieksze problemy przeciez wiele z tych osob pracowalo w BAT i tam nie dawali rady z nimi to pozbyli sie, w całym miescie w innych firmach tez nie chcieli to dojezdzaja do padmy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@praca_to_nie_wszystko 15.03.2019 08:58

Mądrego to i miło posłuchać.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kokos
 Opinia
@Wieloletni pracownik 15.03.2019 06:29

Bo jesteś konfitura

Pomocna?
TakNie
1
Zulu gula
 Opinia
@praca_to_nie_wszystko 15.03.2019 08:58

Ty także możesz pracę zmienić.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca_to_nie_wszystko
 Opinia
@Zulu gula 15.03.2019 21:23

Ja nie narzekam, nie widzę powodu zmiany pracy.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maryjusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

W duzej mierze to jest zasluga HR. U nas na 3.0 p.Martyne widać... A na Arcie(z tego co pamietam) to niektórzy nawet nie wiedzą kto z HRu jest. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak10Nie1
1
listewka
 Opinia
@Maryjusz 18.03.2019 17:39

Jeszcze tego duzego z duru 3.0 powinni do nas na art przyslac. Mowia ze sie zna i porzadek na 3.0 robi i z ludzmi i z maszynami. Chlopaki gadajo ze dyscyplina jest ale wszystkim po rowno a jak trzeba to sam sie kladzie pod maszyne i pomaga.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
3.0
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

tylko są niektóre nienormalne plotkary stare pomarszczone i z nieforemnymi d.pskami , chodzi jak kaczka i cos ma do skomentowania u innej dziewczyny hehe

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
axz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

chore w tej firmie jest ze wiele mlodych osob odchodzi bo nie moga patrzec na to co sie dzieje szukaja innych perspektyw lepszej atmosfery , a w firmie nic z tym nie robia

Pomocna?
Tak4Nie
pp
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@3.0 22.03.2019 18:38

na czyszczenie je wyslac i do sciery

Pomocna?
Tak3Nie
1
3.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kos 13.03.2019 20:39

na 3.0 sa próchna stare co sie interesuja innych zyciem i probuja ulozyc zycie innym bo swoje maja marne

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ww
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

w tej firmie to nawet na gorze nic sie nie utrzyma w tajemnicy idzie piorunem w plotki

Pomocna?
Tak3Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zazdrosnik 14.03.2019 07:34

no tak abys tylko robil na wyniki , robotnych potrzeba bo zeby inni mogli postac ktos musi robic

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
czyszczaca
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

a jak ta pani sie przeniosła z czyszczenia na fiskbo ?

Pomocna?
Tak2Nie
1
3.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

wezcie tak sie nie pryskajcie perfumami bo ciezko oddychac

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

A ja pracuje na Art i mi się podoba bo wcale tak nie jest jak ty tu wypisujesz. A tak wogule to pewnie buntownik jest z ciebie legat i mocicieli i dlatego ciebie się pozbyli z Art.

Pomocna?
Tak4Nie1
natka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

jak te stare babska na liniach plotkuja i interesuja sie zyciem innych i jeszcze czuc na odleglosc perfumy bazarowe , a jakie mniemanie , mopy na czyszczenie

Pomocna?
Tak1Nie1
Zazdrosnik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@praca_to_nie_wszystko 15.03.2019 08:48

Ciesze sie razem z toba ze masz takie poukladane zycie I wszystko jest super

Pomocna?
TakNie
mm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dzida 14.03.2019 20:00

niech do tej (usunięte przez administratora)wysla pod rzady wszystkich augustowiakow oni beda ze soba sie rozumiec

Pomocna?
Tak1Nie
3.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

czemu zrobiono jakies integracje tj wredne wrzaskliwe plotkarskie babska prosze laczyc w grupy do takich samych a nie w gniazda gdzie sa normalni ludzie i musza sie meczyc i cierpiec z takimi

Pomocna?
Tak2Nie
qw
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kos 13.03.2019 20:39

czy by mogli poprzenosic tych z augustowa na jedna padme na wojska polskiego i bus by ich tam dowozil wlasciwie by pół augustowa moglo pracowac w tamtejszej firmie

Pomocna?
Tak2Nie1
Ooo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@qw 24.04.2019 08:10

A co Ty masz do ludzi z Augustowa co????(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
asia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

czas zrobic porzadek bo na wielu liniach jedni operatorzy cos robia, a inni przesiaduja jest przyzwolenie liderow i brygadzisci to widza i udaja chyba ze nie widza wogole, instytucja brygadzistow nie sprawdzila sie i sprowadza sie do spacerów , liderzy tez mieli pomagac bo biora premie , a pomagaja kiedy chca a w zasadzie kiedy sytuacja przymusza

Pomocna?
Tak4Nie
3.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

oszczedzaja urlop i na majówke na chorobowe ?

Pomocna?
Tak1Nie
padma
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

niektore osoby zeby sobie zaoszczedzic urlop poszly na majowke na chorobowe

Pomocna?
TakNie
vv
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@v 14.03.2019 09:43

dziwne ze nie zwracaja uwagi siedzacym liderom i jego operatorom podczas gdy linie pracuja , w zasadzie sa operatorzy ktorzy nic nie robia

Pomocna?
Tak5Nie1
padma
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Maryjusz 18.03.2019 17:39

ciekawe co z tych ankiet wyniknie w sumie nawet w ankiecie nie bylo co pisac bo by przelozeni mogli wiedziec kto, a zapewne i tak pewnie nic z tym nie zrobia , firma jest duza i powazna , a maja mizernych liderow i brygdzistów dzieci po 25 lat porobili liderami i brygdzistami

Pomocna?
Tak2Nie
sylwia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kos 13.03.2019 20:39

w tej firmie chore jest ze slimaki dostaja te same pieniadze co ci co naprawde daja sobie rade wszedzie i jeszcze trzeba za takich robic bo pracuja po kilka lat i dalej nie daja rady i nikt nic z tym nie robi, a niech wysla gdzies na inne działy

Pomocna?
Tak4Nie
padma
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pekacz 13.03.2019 17:13

bierzcie na art mała pchłę z 3.0

Pomocna?
Tak1Nie
Piki
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@padma 10.05.2019 12:01

Kogo ?

Pomocna?
TakNie
3.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Maryjusz 18.03.2019 17:39

byly ankiety i co ? powinni jeszcze zrobic ankiety na temat zadowolenia z firmy toz tu same uklady , narobili stanowiska brygadzistów nic oni nie zalatwiaja spraw przymiatane pod dywan wszystko

Pomocna?
Tak2Nie
Cyk
 Opinia
@ww 02.04.2019 11:52

A o romansach w pracy też już na górze wiedzą na 3.0?

Pomocna?
Tak3Nie2
Tyju
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy to prawda, ze na Arcie planują 2 zmiany zrobić? W końcu może ktoś nam powie o co chodzi z tymi ograniczeniami. Od początku roku jest kryzys a co dalej ?

Pomocna?
Tak9Nie1
Mimi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tyju 08.05.2019 20:06

No właśnie chcemy wiedzieć co się dzieję gdzie ta pełna moc od 16 tyg mamy już 19tydz

Pomocna?
Tak9Nie
Pracownica
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tyju 08.05.2019 20:06

Nie pytajcie na forum tylko pytajcie odpowiednie osoby w pracy. Forum to źródło plotek i niedomówień zawistnych, zazdrosnych i pazernych ludzi.

Pomocna?
Tak2Nie
Ja....
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tyju 08.05.2019 20:06

No właśnie chcemy wiedzieć kiedy ten kryzys się skończy..

Pomocna?
Tak1Nie
mmm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ja.... 10.05.2019 04:25

czepiaja sie pracownikow i na 3.0 a nie widza ze operatorzy z liderami przesiaduja nieraz calymi dniami i biora za darmo pieniadze , a zabrac liderowi i brygadziscie po 100zl premii

Pomocna?
Tak4Nie1
zm.C
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Na liniach wszyscy pracujemy jednakowo a nasze premie znacznie się różnią ,pomieszanie nic nie dało jest jeszcze gorzej...czy góra może coś z tym zrobić ? ludzie pomału odchodzą,bo takie pieniądze co teraz zarabiają można zarobić już prawie wszędzie.Czy ktoś wie czy przyjmują do padmy 3.0......?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kiro
 Opinia
@zm.C 05.04.2019 09:57

To wróć na klejenie i nie narzekaj.

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ba
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@zm.C 05.04.2019 09:57

Znacznie się różna skąd ty to wzięłaś kobieto wszyscy mamy mało premii i nic na to nie poradzimy różnica 100zl cię tak boli ogarniaj się....

Pomocna?
Tak2Nie5
zz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@zm.C 05.04.2019 09:57

na 3.0 starczy ze jest niedorajd juz sporo i trzeba robic na to towarzystwo i kierownictwo i cala reszta nic z tym nie robi ma byc ekipa konkretna a nie w grupie sie kryja oporniki gdzie nie mozna postawic wszedzie bo bedzie linia stala co chwila

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zm C
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kiro 05.04.2019 12:47

Dlaczego mam wrócić jak nigdy tam nie byłem ? Po kontach chodzą gadają jak im tam nie dobrze jak żle że taka mała wypłata a na forum wielka obrończyni aż żal takie fałszywe

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olo
 Opinia
@zm C 06.04.2019 09:31

Ty się z tamtąd wywodzisz. A czy czy źle cmoknij mnie w pompę w zakładzie

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zazdrosnik
 Opinia
@zm.C 05.04.2019 09:57

Ciebie nie wezmiemy za duzo mamy papli I nazekania????

Pomocna?
TakNie
DO PREZESA
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. To prawda ze na zmianie B na komplemencie zabierają premie dla osób za to ze plastik od mocowania kadridży z tuszem pękł ze starości?? Wydaje się to śmieszne.. jak kolejarki czy inne maszyny się psują to ok a tu jakaś afera wielka. Niedługo będą zabierać premie ze pogięte języki w kolejarzach albo zużyte ścierki.

Pomocna?
Tak1Nie1
Pectus
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@DO PREZESA 12.04.2019 15:37

Już firma nie ma za co obciążać.. nie dość ze limity na liniach i człowiek mało zarabia to jeszcze takie rzeczy. Śmiech. Taka wielka firma a nie stać na części. Co raz gorzej

Pomocna?
Tak2Nie
Taki jeden
 Opinia
@DO PREZESA 12.04.2019 15:37

Pieniążki się kończą bo zamówienia na ramki obcięli choćby na dochodowym nissedalu o ok 13% nie wspominając o reszcie a hala na 3.0 nie skończona. Prezes sobie od buzi nie odejmie tylko nam szarym. Na Art ostra selekcja by (usunięte przez administratora)gumowe uszy mogły sprawnie działać na 3.0 a przy tym ograniczyć koszta (pracowników). Padma 3.0 to to samo co i Art jeśli chodzi o ludzi za inteligencję czy umiejętności nikt stanowiska nie dostał. Nie szukajcie brudu w śmietniku tylko lepszej spokojniejszej pracy.

Pomocna?
Tak2Nie
wytrych
 Opinia
@DO PREZESA 12.04.2019 15:37

narzekacie tylko i narzekacie pieniądze macie dobre zapraszam do Novigo to będziecie mieli porównanie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ena
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Taki jeden 14.04.2019 16:08

przeciez oni trzymaja ludzi ktorym placa za stanie po 8h na liniach sa osobyktore codzien wiecej stoja jak cos robia albo maja stanowiska nic nie warte nie potrzebne i firma za to placi brygydzisci tez sa niepotrzebni chodza i nic nie widza co swidczy o braku kompetencji bo gdyby to byla jego firma oj by nie odpuscil zeby tak pieniadze szly na darmo en

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ena 14.04.2019 20:12

Zamiast się cieszyć z tego że macie stała pracę i regularne wypłaty, ciągle tylko ujadacie jak was los skaleczył. A ja dziękuję za to że mam robotę pod dachem, że w tych zacofanych Suwałkach ktoś chciał wybudować fabrykę. I dobra rada na koniec. Jakbyście z takim samym zapałem wykonywali swoje obowiązki jak lubicie biadolić- praca stałaby się waszym hobby.

Pomocna?
Tak11Nie1
zz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@DO PREZESA 12.04.2019 15:37

majówka chcemy tydzien wolnego

Pomocna?
Tak2Nie1
marrta
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pectus 13.04.2019 06:47

czemu na liniach wiele osob sobie stoi i łazi to tu to tam bez zajecia liderzy tez mało pomagaja, a biora premie , brygadzisci nie reaguja nic z tym nie robia

Pomocna?
Tak1Nie
bnm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 15.04.2019 17:55

by mogli postawic firme w augustowie dla tych co dojezdzaja jakas nieduza skoro tam strefy nie ma

Pomocna?
Tak1Nie1
prawda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pectus 13.04.2019 06:47

a zyczenia swiateczne to powinno kierownictwo skladac swoim wybrancom tam powinni sie zebrac i obsciskiwac za nominacje awanse

Pomocna?
Tak1Nie1
Olga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A powiedzcie jak to jest z kierownikami? Są kierownicy zmianowi a nad nimi jest jeden glówny? Z gory dzieki za odpowiedz.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ziomg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jeśli chodzi o limity.na 3.0 tego nieodczuwają bo cały g ich jest ale za to juz na art niekiedy "pozwalaja" 100 ramek ponad norme tylko zrobic :) dobre i tyle

Pomocna?
Tak2Nie2
tom
 Opinia
@Ziomg 24.03.2019 20:08

I po co piszesz nieprawdę ? Są limity ale nie tak straszne jak tu piszesz,wiem bo kleje.....

Pomocna?
Tak2Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lol
 Opinia
@tom 27.03.2019 16:23

Napewno wszystko wiesz najlepiej :) wiesz ile klejarek jest w produkcji jaki limit jest tygodniowy no i oczywiście jaki materiał jest aktualnie produkowany . Dla twojej informacji bo widzę że słabo jesteś poinformowany jest cos takiego jak limit tygodniowy. Z tego oto limitu materiał jest rozdzielany na cały tydzień .a limit jeśli chodzi o klejarki i piły zależy od tego ile z pił będzie danego dnia odpalona. Tak żeby zrozumiał. im więcej pił i klejarek jest odpalona tym mniej możemy zrobić. Mam nadzieję że to zrozumiesz :) pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
czyszczaca
 Opinia
@Lol 28.03.2019 12:42

Nie wiem po co to piszesz jak oni doskonale wiedzą jakie mają limity i ile klejarzy klei .....były limity ale nigdy takie jak ktos tam wyżej napisał że 100 ponad norme,takich to na pewno nie było....a tak dla Twojej wiedzy 45 tys tygodniowo.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zazdrosnik
 Opinia
@czyszczaca 28.03.2019 15:14

Pf tygodniowo zastanow sie I policz dokladnie chyba 450 tys a nie 45 tys I to jest na 3zmiany

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lol
 Opinia
@Zazdrosnik 28.03.2019 15:21

Przecież było nawet po niecałe 35 tys na dzień a ty wyskakujesz po 45 :) może teraz :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zazdrosnik
 Opinia
@Lol 28.03.2019 16:17

Z tego co ja wiem jest ok 450 tys ram w produkcji tyagodniowej a czasem I mniej co daje kazdej ze, zmian ok 30 tys dzienie teraz podziel to na klejarzy i. Twoj limity same wyjdo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zmiana c
 Opinia
@Ziomg 24.03.2019 20:08

Nigdy nie kleiłem 100 ramek ponad norme,zawsze było to wiecej.Jakby było tak jak piszesz to by ludzie poszli na zwolnienie bo lepiej opłacalne niż klejenie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
?
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@tom 27.03.2019 16:23

czy zabieraja premie wydajnosciowa za chorobowe ?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pop
 Opinia
@? 29.03.2019 19:16

Za zetke ci zabiora z calego tyg a za zwolnienie nie zabieraja!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leee
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Moim zdaniem to jeszcze trzeba pomieszać między liniami pomocnice lidera

Pomocna?
Tak7Nie2
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
???
 Opinia
@Leee 23.03.2019 17:40

Nie trzeba bo już są pomocnicze lidera tylko incognito i to one rządzą na linii a lider to ich narzędzie

Pomocna?
Tak4Nie2
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
radek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@??? 24.03.2019 06:27

najlepsze jest to ze te po menopauzie co niektore maja wysokie mniemanie o sobie i na czyszczenie to nie wielkie panie , a te mlode dziewczyny na czyszczeni robia bez ogrodek bo te stare sobie poprzylatwialy przeniesienie na linie

Pomocna?
Tak3Nie2
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marcin
 Opinia
@radek 24.03.2019 07:25

na czyszczeniu wiele fajnych mlodych sympatycznych dziewczyn sie zwolnilo mogli je na linie wziac zamiast smoczyc

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leee
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@??? 24.03.2019 06:27

Ale dlaczego nie też by się skończyło koleżeństwo

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marta
 Opinia
@Leee 23.03.2019 17:40

w tej firmie to robia gniazda integracyjne jak w szkolach klasy integracyjne musza dobrzy pracownicy meczyc sie z innymi niedorajdami i plotkarami , niech stworza jakies działy gdzie beda mogli sie lelaczyc i plotkowac

Pomocna?
Tak9Nie
3.0
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@??? 24.03.2019 06:27

czemu liderzy sie obijaja i pomagaja kiedy chca i nie maja wstydu brac premi wydajnoscowej to kolejny raz jak przyznano liderom ta premie i znow biora ją za darmo bo pracuja kiedy chca nawet asrtymentu nie przywiezie paleciakiem

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gosia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@3.0 27.03.2019 13:08

w tej firmie nie ma co sie starac bo i tak wybiora na lidera jakiegos obiboka potem ten obibok na pracy ludzi osiaga wyniki i go klepia po plecach jaki to dobry , wogole nie chce sie pracowac w tej firmie przez te znajomosci , atmosfere tylko zarobki trzymaja jak tylko beda inne firmy z dobrymi zarobkami bedzie bye bye

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Liki
 Opinia

Może i pani Ela zrobi wszystko aby płynnie szła produkcja, nie jest przyjaciółką E. W, więc nie będzie kolesiostwa, kombinatorstwa, tylko dobra znajomą prezesa JB. Nie ma podparcia kręcenia na boku, bo jest inteligentną kobietą z wykształcenia hr. EW pokazała jakich miała ludzi,,,, do cap carap, a to ktoś dał przykład, przyzwolenie, sama ma biznes więc kombinatorstwo ma we krwi. A nepotyzmu nie można powielać w firmie. Rodzina nie może kierować firmą, to zawsze jest podstawa. Myślimy że główny prezes D. K, powinien dowiedzieć się o wszystkim, to są jego ciężko zarobione pieniądze przez lata pracy.

Pomocna?
Tak20Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik art
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Liki 16.03.2019 12:22

A kto to jest Ela?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ito
 Opinia
@Pracownik art 16.03.2019 20:28

Ela to dobra kobietka

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lisc
 Opinia
@Liki 16.03.2019 12:22

gorzkie żale przybywajcie serca nasze napełniajcie PadmaDrama waszym życiem