PADMA ART Sp. z o.o.

Suwałki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 728 ocen.

PADMA ART Sp. z o.o.
3 728

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.

Rawunek

Czym roznia sie te zmiany A ,B ,C moze mi ktos wytlumaczyc bo mam zamiar isc do padmy.

Lol
@tak 16.07.2018 21:20

He he najpierw zacząć od kierowniczki E. W i resztę jej marionetek. Bo niedługo firma będzie cienko piszczeć, brakiem pracowników, na razie to jeszcze nie przyznają do braku.

Zainteresowanie

Witam ile na umowie dają w padmie na produkcji?

padma
@Lola89 17.07.2018 09:04

kobiety na liniach tez lamentuja, ze im za ciezko to idzcie do biedronek albo do sklepow odziezowych albo niech wasi mezowie wogole was nie puszczaja do pracy i utrzymuja jak kochaja

Ewka

Witam! Czy na linie jeszcze potrzebują?

f
@3.0 23.06.2018 10:36

nie będzie żadnej lini

eter

E wy wszystkie nosy żalące się na forum zacznijcie żyć swoim życiem i patrzcie siebie , i się cieszcie bo niedługo oczekiwany urlopeczek .

summer
@... 11.07.2018 15:09

no właśnie ci co chodzą po zwolnieniach chorobowych kilka razy na pół roku to powinni rozwiązać umowę o pracę dla takiego pracownika lub żeby nie wracał na swoje stanowisko tylko był ganiany po różnych stanowiskach , a nie sobie wraca i wszystkie rozumy pozjadał bo on wypoczęty i szczęśliwy że oszukał że był chory.

Zainteresowany

Słyszałem sporo dobrego o firmie, podpowiedzcie czy warto starać się?

padma
@Zainteresowany 12.07.2018 19:13

firma jako firma nie jest zła tylko maja wielu ludzi nie takich jak trzeba i to od dołu po samą góre ,wszyscy chca brac pieniadze tylko robic nie ma komu

Iwona

To nie tajemnica wszyscy dokoła wiedzą że w Padmie są najwyższe stawki.

Wojtek Ł
@Iwona 26.06.2018 16:50

Raczej premie..a nie stawki a to 2 różne rzeczy ,premia nie wlicza Cie sie do ręty

padma

czemu kaza dla linii pracowac do konca zmiany podczas gdy klejarze i inne działy koncza wczesniej ? chca ilosci niech naprawia foliarki i hst

Chore społeczeństwo
@padma 04.07.2018 22:58

Jak pilarzy zrobi zapas dla klejarza i ma co kleić do za 20 to co ma robić?skakać i pajacyki robić?I tak już grubym przegięciem jest wyworzenie śmieci przez pilarzy na magazyn bądź linie..

Rawunek

Ktora padma lepsza stara czy nowa?

Padmaart

Ktora padma lepsza nowa czy stara?

gitara
@Padmaart 05.07.2018 21:13

obydwie Padmy są w porządku

Grzegorz89

Witam wszystkich, czy ciężko jest w padmie ? Bo różnie ludzie mówią, A ja chce zarobić ale się nie narobić Pozdrawiam

ccc
@Rampa pampa 04.07.2018 20:39

hehehe na wojska polskiego 29 jest areszt śledczy

widzący

No właśnie te stare baby to gonić do roboty a nie tylko plotkują i udają że robią , po przekwicie nie przyjmować to jest jedno wyjście.

padma

te stare babska jak sie interesuja innych zyciem wypytuja o wszystko, a potem plotkuja

Produkcja

z psem to się nie przyjeżdża do pracy pani ewo to zakład produkcyjny a nie zoo

Romer stoper cycki fox
@Produkcja 04.07.2018 09:26

A ja jutro przyjadę z bykiem i co cię to intrtesuje

padma

zebrania tez niepotrzebnie robia bo tam mowia, ze wszystko ok, a jak zejda na dół to co innego mowia z reszta co tu mowic nawet jak lidera by niebyło to zawsze by ktos doniósł i kierownictwo tez widzi co sie dzieje

esa
@padma 02.07.2018 08:55

Masz rację

On

Nowa moda na fiskbo3.0..zmiana B .notatkami walą!!!! Co te notatki..do kosza!!!!hihi lepiej niech lider pracą sie,zajmie ,a nie notatki wypisuje...śmiech na hali!!!!

Sfasfa
@aha 01.07.2018 20:25

Tak tak a świstak siedzi i zawija w sreberka . Liderko twoje zachowanie juz nawet nie jest śmieszne tylko żałosne . Najlepiej wszyscy są winni tylko nie ty . Nawet nie umiesz przyznać się że sobie nie radzisz z rządzeniem na linii .

Brrrrrrrr

A ja tam nie narzekam bo mi w padmie się pracuje elegancko pieniądze są nie najgorsze na czas i do dziesiątego, lykedy wolne i miło się pracuje bo obok mnie pracują śliczne kicie i czego więcej tu chcieć.

Iwona

@barberan, jako pracownik firmy może mógłbyś dodać więcej szczegółów dotyczących zatrudnienia? Jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem? Pracodawca przewiduje jakieś dodatki do pensji typu premie lub pakiet socjalny? Z tego co piszesz atmosfera w pracy i relacje z przełożonym są dobre i jesteś z nich zadowolony. Twoja opinia pomoże innym użytkownikom forum w podjęciu decyzji, czy będą aplikować do tej firmy, czy nie.

zenek
@barberan 30.06.2018 00:38

Ty władco oślej łąki ja pracuję na barberanach i jest w porządku .

Zez

Niech dokupią wiecej wiatraków albo klime uruchamiają bo ludzie nie wyrabiają jest tak gorąco jak w saunie inwestują tylko w maszyny ale zeby polepszyć jakość pracy to w tą stronę nic

Ten
@Ja 29.06.2018 20:53

Napewno nie jestem taki opóźniony jak ty

Iwona

@zyg, mógłbyś przybliżyć kwestie szkoleń? Czy są to szkolenia zawodowe dotyczące branży w jakiej pracujesz, czy raczej językowe? Przybliż ten temat, bo @Iza też jest nim zainteresowana. Z tego co piszesz nie każdy pracownik może liczyć na te kursy. Czy wybierani są tylko zatrudnieni z dłuższym stażem?

Dmx
@Nek 26.06.2018 10:03

Szedłem ????

xgt

a te starsze baby tylko plotkami sie zajmuja i maja czas latac tu pogadac tam pogadac i wypytuja tylko o wszystko mlodych zatrudnionych zajmijcie sie swoim marnym zyciem hehe

...

tworza nowa linie fiskbo to niech tam wysla wszelkie niezdary i niech tam sobie sie bawia w norme

@
@fax 27.06.2018 12:10

o (usunięte przez administratora) trzesieciee wy nieradzace sobie

do Iwona

z wynagrodzeniem jak wyglada sprawa ? podstawowa stawka jest niska ponad 10zł/h jak sa awarie a czesto sie zdarzaja i na niektorych działach to trwa nieraz dosc dlugo bo nieraz nie potrafia usunac usterki albo mowia ze jest ok a są przestoje to wowczas wypłata wychodzi marnie . Powinni cos z tym zrobic bo maja chodzacych z glowa do gory inzynierow znawcow elektromechaniki, jak nie to wymienic na tych co rozwiaza te problemy w 24h

Iwona

@damian, dzięki za Twoją opinię. Mógłbyś dodać jakie warunki zaproponował Ci pracodawca i co należy do Twoich obowiązków na Twoim stanowisku? Czy pakiet socjalny jest dobry i czy zdarzają się premie? Każda obiektywna i merytoryczna opinia może pomóc innym przyszłym pracownikom w znalezieniu pracy.

sss
@Barber 24.06.2018 16:32

to sam idz knurze do banku

padma

w Augustowie by mogli wybudowac jakas Padme mini dla augustowiakow co dojezdzaja

Bolek

No na liniach to te wszystkie stare purchawy powinni pozabierać bo udają że pracują i tylko ludzi buntują przeciwko ludziom i przełożonym . Młode dziewczyny na linii pracują na te stare co siedzą na krzesłach . Co to jest za siedzenie na tyłkach to praca czy ośrodek wypoczynkowy.

Art
@Linka 24.06.2018 16:37

Co to mnie obchodzi że są starsi, tu nikt nie będzie za siedzące purchawy i plotkujace purchawy pracował. To jest dobry zakład i takich nie powinni przyjmować.

Padma

Pan kierownik K. Niech sie zajmie praca a nie romansami w pracy.

Syla
@Anna 22.06.2018 20:22

Weź Ty się zastanów co i na kogo wymyślasz , bo za takie obelgi to grozi paragraf . Jak sama chcesz zostać liderka to startuj a nie wymyślasz takie rzeczy .

ea

Znów toksyczni bez inteligencji nie wiedzą do czego służy forum .

Iwona

@ART,@damian, Wasza opinia dużo wniosła do wątku. Czy ktoś z Was mógłby napisać jak wygląda atmosfera w pracy i relacje miedzy pracownikami? Czy pakiet socjalny jest satysfakcjonujący? Czy firma dla pracowników z dłuższym stażem oferuje kursy, szkolenia zawodowe lub inne bonusy pozapłacowe?

Iza
@zyg 18.06.2018 17:37

A jakie szkolenia ?

ART

Padma jest dobrą firmą w porównaniu z innymi firmami bo u nas jest wszystko na czas , pieniążki też nie są najgorsze i niech inni nie narzekają że za mało zarabiają , bo na naszą okolice to nasza firma jest w porządku co do płatności dlatego że nie ma u nas kombinatorów tylko normalni prowadzący tą firmą. Praca w firmie też jest w porządku tylko niektórych pracowników można by było ustawić do pionu ale da się to wytrzymać bo nie trzeba patrzeć innych tylko patrzeć siebie.

olo

Jak pracujesz tak masz. Jak na Suwalki nie znajdziesz lepiej.

Zostaw opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.