PADMA ART Sp. z o.o.

Suwałki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 716 ocen.

Opinie o PADMA ART Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.

marta

w pierwszym rzedzie skoro chcą poprawić warunki dla pracowników i wydajność to jednym z najwazniejszych mozna powiedziec na lato to chłodzenie, wietrzenie hali bo obecnie jest juz taki zaduch , a latem na hali bywa 30 stopni lub wiecej

...
@marta 18.04.2018 20:49

na 3.0 niby maja chłodzenie od nowosci hali ale podobno chyba nie moga tego uruchomic

Do Dmx

otoz jakiś czas temu jeden z forumowiczow pisał o malpach i płatach czołowych , no wiec czy wsrod wielu medrcow chodzacych z teczkami ministerialnymi z wykształceniem , ambicjami są osoby potrafiace wznowić produkcje ze stanu awarii ?

padma

by mogli zrobic przerwe 25 min

lider padma art

w tej firmie nazatrudniali nieraz osoby juz niezdatne na produkcje , gdzie trzeba szybko sie ruszac , wyrabiac sie i nie ma gdzie takiej osoby postawic co sama ledwo lazi , trzeba kogos zastapic to nawet takiej osoby sie nie wysle , na jakies stanowisko ciezsze postawic tez nie bo moze pasc po godzinie , niech zaczna zatrudniac konkretne osoby albo przyjda i sami powiedza co z tym zrobic

beata
@Bombas 16.04.2018 16:12

to prawda potem inni musza pracowac jak za dwoch

Antek

Mam pytanie widziałem ogłoszenie ze potrzebuja na lustra czy ktos by mi mógł powiedzieć czy warto.

GOŚĆ
@Antek 14.04.2018 00:58

Nie warto i nie polecam tej firmy , bo jak jesteś kumaty to będziesz na lini pracował za trzech a łanie będą lezec na lini rozdziawionei taka to jest praca .

ola

Nowa Pani z HR widać orientuje sie dość dobrze w tematyce problemow jakie mogą być, tylko najlepiej jak osobiscie to sprawdzi na produkcji , bo wiele spraw jest przykrywanych przez dlugi czas i cicho jest

...

a to z czyszczenia panie by mogły sie zmieniac z paniami z linii, ktore narzekaja ze tak ciezko na liniach

padma

podobno niektore osoby ledwo co sie zatrudnia i koncza prace

Sowa
@padma 14.04.2018 18:18

wcale się nie dziwie że kończą prace jak trzeba pracować za ograniczonych co na żadnym stanowisku fizycznym lub trochę myślącym nie dają rady, i patrzeć na stare purchawy jak nic nie robią tylko plotkują.

3.0

ciekawie działaja te zraszacze wody czym zimniej np zima bywało do -20C to pracowały pełną mocą az ludzie marzli , a czym cieplej i wieksza parnota i zaduch to ani kropli

pracownica
@....... 12.04.2018 19:16

to niech zraszaja na bufor na ramkach, a nie na glowy ludziom przy mrozach zimą

pilarz

Co to za newsy że pilarze maja podnosić wydajność na obu Padmach? Czyżby znowu szykowało się śrubowanie norm, chociaż teraz roboty jest aż nadto i kasa marna wychodzi.

...
@... 08.04.2018 11:53

na koncowkach ? jedni robia inne osoby sie obijają maja czas pogadac itd

nowicjusz

a podobno nie mozna wnosic zarcia na hale produkcyjna ?

jpp
@nowicjusz 09.04.2018 09:58

nie można , ale np u nas taka kobieta to nawet 3 jablka potrafi przyniesc na hale i tak żrec , az potem ją chyba przeczyszcza i chodzi do kibla coraz

3.0

byscie wietrzyli tą firme bo nieraz taki zaduch , najlepiej i najszybciej sie wietrzy poprzez podniesiona rolete u mechanikow az na podworko, chociazby na przerwach i na koncach zmian .

anonim

(usunięte przez administratora)

padma

w tej firmie naprawde niektore babska to nawet wnikaja w zycie prywatne innych i tylko plotkuja

opl

kiedy naprawia konkretnie foliarke ? tydzien , miesiac ?

mink

Nie rozumiem, dla czego w obecnych czasach pracujecie za takie pieniądze, narzekacie na warunki pracy, układy . Teraz pracownik jest na wagę złota i trzeba go szanować.Praca za 14 zł br /h to żadna łaska.Pracy dla chcących jest w bród .Zapraszam do mnie praca w fajnym zespole na wsi z zamieszkaniem panowie i panie 607918579.

abc

w tej firmie nieraz pracuja 2 osoby przy robocie, ktorą smiało moglaby zrobic 1 osoba , jakich zatrudnili takich maja

odp
@rrrr 30.03.2018 12:47

nie trzese bo daje rade ale jak ty sie udzielaz to pewnie trzesiesz

Ja

Wieści zie za robotę z czyszczenia a nie z jednego wodopoju do drugiego chodźcie myślicie że to nie widać

Tuńczyk

A ja uwielbiam kłaść plecki na linię, moja ulubiona praca zarabiam 2.8 tyś i jestem zadowolony. Polecam każdemu kładąc tak plecki na linię zrozumiałem sens życia, mam obsesję na tym punkcie. Kładę idealnie z odstępem 1 cm nie wyobrażam sobie abym mógł robić coś innego jest to moje spełnienie marzeń z dzieciństwa aby kłaść plecki na taśmę

oooo
@Tuńczyk 27.03.2018 20:31

niedługo nie będziesz tyle zarabiać jak cię to tak głupio bawi.

ghidora

Tuńczyk. jesteś gośc,nie każdy w życiu robi to co lubi. I ja do tej grupy ludzi należę. A co do ciebie zizol to na jakim ty stanowisku robisz,i na jakie się nadajesz?

opl

powinni sprawdzic co ktora umie robic na obu padmach bo niektore nie radza sobie przy prostych czynnosciach i blokuja prace grupy nie mozna zrobic wiecej albo trzeba pomagac robic za dwoch nieraz, a i do powiedzenia ile niektore maja jak sprzataczka w prl wiecej od dyrektora

Doda
@opl 28.03.2018 17:37

najlepiej stać i obcinać innych tak jak ty to robisz. W niedługim czasie ciebie też sprawdzimy jakie posiadasz umiejętności.

bnb

na niektorych liniach jest za duzo ludzi na koncowkach i za kartonami smsy klepia i do kibla co 30 minut chodza

Ala
@bnb 27.03.2018 22:41

O następny dzielnicowy nie patrzy swojej roboty tylko patrzy innych i sieje zamieszanie , jak coś to przyjdz na końcówkę i będziesz pracować jak tak zazdrościsz .

anonymous

Czy można przenieść się z padmy 3.0 na stara padme ?

Bolek

Jak się nie podoba praca to niech idą do Animexu i beda wiedzieć co to ciężka praca w zimnych i mokrych warunkach.

prawda
@Bolek 26.03.2018 13:36

wlasnie te co narzekaja nie pojda bo by chcialy nic nie robic i brac po 2-3tys zł , a w innych firmach tak nie ma, w biedronce musi ciagac towar i przewalac go potem na kasie bo kto za nia zrobi ? malo tego kaza isc do domu albo szukac innej pracy np biurowej

SS

Przestańcie narzekać na pracę bo ja wcale nie narzekam dla mnie się pracuje w Padmie gicior bo robie co do mnie należy i nie patrze innych .

anonymous
@SS 26.03.2018 13:28

Masz rację bo jak się nie podoba praca to każdy może ją zmienić a nie narzekać .

Pawel 123

Siema jestem pawel nie dawno robilem na fisbo padma 3.0 ale juz nie pracuje .. pozdrawiam osobe ktora za mnie sie podaje jakims nickiem fenix , felix . Jesli to czytasz i nie przestaniesz sie za mnie podawac mam wj zglosze na policje i po sprawie . Bo ja ze wszystkimi dobrze tam zylem i bym na nikogo zlego slowa nie pisal . Wiedz przemysl sprawe co ty robisz jestes widze powazny powazna jesli sie boisz przyznac kim jestes i zwalasz na innych .. ogarnij sie . POZDRAWIAM

Dziedzic

Wszystko co na tym forum jest napisane to fikcja wyssana z palca na którą nie trzeba zwracać uwagi. Bo ludzie piszą żeby zwrócić uwagę i się pośmiać , więc nie trzeba brać do siebie i zwracać uwagi na babole co tu jest napisane.

józek

Cześć jak wygląda czas pracy na która jest do pracy i jak wyglądają zmiany. zgóry Dziękuję za pomoc

nick
@olo 24.03.2018 16:08

W sobotę są dwie zmiany a nie "masz na dwie zmiany"!!! Ludzie zacznijcie myśleć co piszecie!!!

marcin

Pani z audytu moglaby pytac szczegolnie panie gdzie jest przycisk stop bezpieczenstwa od danej maszyny bo sa takie co nie wiedza jakby trzeba było uzyc w razie niebezpieczenstwa makabra

Albert

Tą firmę trzeba omijać szerokim łukiem bo atmosfera w tej firmie działa na psycho negatywnie i wcale tu nie jest tak super jak ludzie co niektórzy mówią .Bo ta firma to to jest dobra dla niedoraidów i platwusów którzy w innych firmach by nie dali rady. Połowe to bym wygonił z tej firmy bo naprawde aż żal du.pe sciska.

do ktos
@KTOŚ 25.03.2018 12:27

no ale na jakim dziale nie maja pojecia o pracy i chodza do toalety ?

marcin

najlepiej zarabia sie na klejeniu i piłach

robocop
@olo 23.03.2018 12:17

psa milicyjnego ktory donosi górze za tzw.miskę ryżu z mięsem na kolegów???pełno tu takich.Poza tym,może prezesi padmy powinni zatrudnić psy bo według ola i one by się nauczyły obsługi pił bo Suwalczanie nie walą drzwiami i oknami by być pilarzami,operatorami pił w PADMA.

Zostaw opinię o PADMA ART Sp. z o.o. - Suwałki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PADMA ART Sp. z o.o.