Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bialskie Meble Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Bialskie Meble Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-01-19 20:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widać żeby "prezes" pracował za DARMO
zdjecie uzytkownika
tak tak - 2012-01-19 23:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to jest studnia bez dna pieniądze są wyprowadzane z firmy gdzie inspekcja pracy ? gdzie jest prawo ? naruszanie praw pracowniczych, zero organizacji brak podstawowych warunków pracy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-01-20 12:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPIEJ jak [usunięte przez administratora] odejdą z podkulonymi OGONAMI.Czy strajki nic im nie dają do myślenia,że pracownicy ich nie chcą, takich /właścicieli/
zdjecie uzytkownika
xyz - 2012-01-22 19:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientuję, to nikt nie trzyma tam nikogo w pracy na siłę... Jak się nie podoba to poszukajcie lepszego właściciela i pracodawcy. Życzę powodzenia, szczególnie, że mieszkamy w rejonie gdzie bezrobocie sięga 20%. Najlepiej narzekać!!!!!
zdjecie uzytkownika
zzz - 2012-01-22 20:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I proszę,znowu ktoś z "zarządu"się uzewnętrznia i nawet na forum pokazuje swoją"siłę".Pokazują jaki mają szacunek dla nas, pracowników.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-01-29 21:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To otwórz swoją firmę! zatrudnij 200 osób, zapłać im po 5000 zł, zapewnij godziwe warunki, wtedy zobaczymy. Dlaczego tego nie zrobisz???????????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-02 21:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To że nie płacą w czasie i z bardzo dużym opóżnieniem to prawda ,pieniądze wypływają z fabryki w nie wiadomym kierunku, brak ogrzewania i jakichkolwiek perspektyw idących w tym kierunku ludzie są uważani TYLKO jako siła robocza nic więcej to że marzną nikogo nie obchodzi
pracownicy, zatrudnieni np. w halach produkcyjnych, powinni mieć zapewnioną temperaturę nie niższą niż 14 stopni C. Gdy temperatura w pomieszczeniach spadnie poniżej wartości określonych w przepisach bhp, wówczas pracodawca powinien wstrzymać pracę.Ale nie na Bialskich Meblach !!!!!! to kpina pracować w temperaturze od 3st min do 9 st max
zdjecie uzytkownika
zzz - 2012-02-02 22:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To właśnie jest tak jak bizmesmeni garażowcy próbują udawać fabrykantów,popatrzcie jak oni się prezentują i zachowują,pajace do spotkań towarzyskich.W tak niskich temperaturach to ktoś kto dba o swego czworonożnego przyjaciela na dwór raczej nie wystawia.Na opał nie ma,ale na balangi w warszawce jest,to się nazywa wypoczynek po całotygodniowym łganiu i obiecywaniu-będzie lepiej.......Faktycznie od takich tekstów to faktycznie można się przemęczyć zwłaszcza jak się ma taki iloraz inteligencji.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2012-02-19 17:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla miejscowych pracowników kasy na wynagrodzenia nie ma, ale na imprezkę dla Chełma w piątek to się znalazły.Na dzień dobry podział ludzi.Wstyd, ale z takim poziomem prezes nie może być obiektywny i traktować wszystkich ludzi jednakowo.
zdjecie uzytkownika
Ken - 2012-02-21 21:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś miałem okazje pracować w firmie Meblotap i muszę powiedzieć jedno, stracili szansę na to by być właścicielami prężnie prosperującego przedsiębiorstwa. Teraz przenoszą zakład do Białej i na pewno nikt tam nie pojedzie, a jeśli nawet to ci którzy zostali nie dadzą rady poprowadzić tej produkcji. Szkoda że Polscy przedsiębiorcy nie potrafią się porozumieć z własną kadrą. Mimo wszystko życzę żeby sobie dali radę choć marne mają szanse. Z tego co ich znam to pewnie zredukują ofertę i skończy się na niczym. Teraz wszystko w rękach pracowników z Białej - życzę sukcesów.
zdjecie uzytkownika
prawdziwek - 2012-03-01 21:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do czego to doszło że ludzie musza żebrać o własne zrobione pieniądze 2- miesiące JUŻ są zaległości ,co sobie prezes myśli jak w ogóle myśli
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxx - 2012-03-31 10:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśli jak by tu jeszcze ludzi w [usunięte przez administratora]. zrobić!!! Prezes może mieć szczegulne potrzeby, ''PAN KAŻE, SŁUGA MUSI'' , lecz zapomina o podstawowych potrzebach swoich pracowników. Wielkanoc się zbliża a wypłaty jeszcze całej za styczeń niekturzy nie dostali. Nasz prezes to nie CIACHO to PASOŻYT ktury żeruje na ludziach, a My pracownicy na to pozwalamy.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2012-04-20 19:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasy jak niebyło tak i nie ma!!! Miały być, jak obiecywał prezeski ale wyczyścił kase w czwartek i heja na weekend do stolicy na balety!!!
Dorobił się na ludzkiej krzywdzie i hula naszym kosztem, a inni nie mają co do gara włożyć!!!!!!
CHAMSTWO TRZEBA TĘPIĆ ! ! !
zdjecie uzytkownika
a tak - 2012-04-20 20:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak by nie teść to prezes teraz zamiatał by ulice oszukuje na każdym kroku i obiecuje złote góry tylko obietnice są bez pokrycia a pracownicy dalej nie mają wypłat
zdjecie uzytkownika
aaaaaaa - 2012-04-26 12:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,przecież pracujecie z własnego wyboru w tej \\\"fabryce\\\".Narzekacie,piszecie i co wam to daje.Dalej jesteście robieni w ciula i z tym żyjecie.Jak by było tak tragicznie to.....taczki i do przodu,ale jesteście zwykłe cieniasy,płaczcie dalej i nie rozczulajcie się na forum nad swoim losem,bo nikt i tak Wam nie współczuje,przecież to widać,słychać i czuć.
zdjecie uzytkownika
ab - 2012-04-26 15:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje pracownicy to pierdoły można było coś wywalczyć i taczka zastosowanie by znalazła ale nie tu wszyscy się boją i to jest tragedia
zdjecie uzytkownika
rk - 2012-05-16 21:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie jest prowadzenie firmy tylko zabawa w firmę.....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-03-24 21:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk wyzysk nie placenie poborow upuzinienia dwu miesieczne zimno na hali produkcyjnej 8 stopni i nikt nie widzi problemu ludzie sie nie buntuja bo zostana bez pracy
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-08-13 09:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam wyglada sytuacja w firmie dalej nie płaca na czas??w gazetach pojawiaja sie oferty,czyżby było coraz gorzej???
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 21:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ti le teraz płącą wiecie może bo jestem ciekaw skad te negatywne opinie mimo faktu ze tyle osbo tam pracuje nadal co nie?
zdjecie uzytkownika
BOSS - 2013-12-25 05:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie wiem skąd w ludziach tyle agresji do właściciela, przecież w 2013 była podwyżka minimalnego wynagrodzenia do 1600,00 brutto.
Uwaga od 1 stycznia 2014 najniższa krajowa znów w górę to aż 1680,00 złotych brutto.
zdjecie uzytkownika
drwal - 2014-01-04 20:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowy rok nastał a zaleglości w płatnosci dalej są i to duuuże
Boss -prezes prezes-Boss czy to mozliwe ?????
zdjecie uzytkownika
Fifi - 2014-02-13 19:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam nadzieję, że po takim czasie w Bialskich meblach już nie ma zaległości albo to jednorazowe przypadki, oby się odbili.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-05-10 18:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaległości powiększają się co ciekawe jest po kawałku sprzedawany jest już bliski koniec Bialskich Mebli
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-06-06 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzi ktoś te informacje powyżej, bo szukałem w internecie i nie znalazłem nic o tym, że Bialskie Meble mają byc w sprzedaży..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bialskie Meble Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x