brak logo

Lefrosch Sp. z o.o.

Śniaty

Opinie o Lefrosch Sp. z o.o.

lucoil 2012-02-29 13:16:47
WITAM
Chcecie prawdy na temat firmy lefrosch!???? - To Prosze
Pracowałem trochę w tej firmie i nie polecam nikomy , 2300zł na ręke , zero premi i beznadziejni 3 prezesików -szkoda gadać
ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przedstawiciele uciekaja z tej firmy!!
2
janka 2012-03-01 14:13:33
łukasz daj spokój.mało kto tak się opier.. w tej firmie jak ty. puknij się w łeb i przypomnij sobie kiedy dostałeś 2300 i czy na pewno nie dostałes premii
tusk 2012-03-05 13:23:20
2300 zł na ręke, dno
gosia 2012-03-05 17:00:08
jeśli to Małgosia , to dlaczego pisze w rodzju męskim. To ja jestem Małgosia i takich bzdur o miłej atmosferze w firmie nigdy nie pisałam ,bo nie umiem kłamać!
Tomal 2012-03-12 14:45:51
A jak jest na serio.Proszę napiszcie oczywiscie te osoby ktore maja wiedze jak jest naprawde. Prosze o info jak wyglada rozmowa, jaka atmosfera w parcy, zarobki realne oraz jaka flota.pozdrawiam!
ON 2012-05-16 20:11:22
... szkoda gadać !!!
fix 2012-06-03 16:11:18
DNO!!!, szkoda zdrowia
misia 2012-07-15 09:15:24
Witajcie, jest bardzo ciężko z pracą ale tej firmy NIE MOŻNA POLECIĆ !!!! Szkoda życia i prądu !! ...
aga 2012-07-20 11:45:10
najlepiej to chyba zadzwonić do obecnie pracujących repów, oni chyba maja wiedzę skoro pracują.
Byly pracownik 2013-04-19 11:18:58
Mialem watpliwa przyjemnosc pracowac dla tej firmy, na szczescie nie za dlugo. Jak dla mnie to totalna zenada, grupa dorobkiewiczow nie szanujacych ludzi, brak elementarnych zasad kultury u wiekszosci tzw. zarzadu, na czele z absolwentami akademi medycznej. Bezczelnosc i arograncja, szkoda slow... Nie polecam.
Nurek 2014-01-19 19:43:01
Nie polecam nikomu pracowałem długo i odradzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gwiazda 2015-02-18 21:50:12
ja takze szukam informacji na temat tej firmy i nie widze zeby ktos chial pomóc w odpoiwedzi na potrzebne kwestie pracy w tej firmie...Nurek skoro pracowales długo to moze warto spróbowac tam pracowac jezeli tak długo wytrzymales a teraz odradzasz to co jest nie halo u nich...dziekuje bardzo za odpowiedz...
1
betkat15 2015-03-31 20:05:03
Witam.Prawda jest taka,ze firma ma mega potencjał,super produkty,lubiane przez lekarzy-dermatologów lecz nie potrafi wykorzystać swojego potencjału tam gdzie powinna.Trzech prezesów w niekończący się sporze oraz plotkach.Podpytujemy pracowników,tworzą konflikty,mobingują,wydzwaniają w wolnym czasie od pracy czy nawet w godzinach nocnych.Jeden z szefów dopuszcza się wiecznego obrażania oraz negowania wartości wyznawanych przezprzedstawicieli,w tym posuwa się nawet do ostrych wulgaryzmów na szkoleniach skierowanych do kadry.Nie ma tu mowy o profesjonalnym rozwoju zawodowym-szkolenia to teatrzyk prowadzony w celu tzw. integracji alkoholowej.Nie ma co porównywa tej firmie w której jest ciągła rotacja ludzi do prawdziwych koncernów farmaceutycznych na rynku dermatologicznym.Pozdrawiam i szczerze odradzam
Anonim Tchórz 2015-04-01 10:34:22
Nie mam odwagi cokolwiek napisać i się podpisać z imienia i nazwiska. Jestem frustratem i nieudacznikiem życiowym. Przegrałam/łem szansę w Lefrosch'u i w wielu innych firmach. Pozostaje mi wylać gorycz i oczerniać, oczerniać, oczerniać. Cóż i tak nie zmienię się, bo mnie na to nie stać...

Wszystkie brudne, niemerytoryczne opinie, bez podania szczegółowych faktów są bez znaczenia -choć wiele mówią o ich autorach. Pozdrawiam, Anonim Tchórz
1
Beata :) 2015-04-08 14:27:17
Czemu Katarzyno nie podpiszesz się swoimi inicjacji? Czyżbyś chciała "zrobić pod górkę " innej osobie? Myślę że nikt się nie nabierze mimo nicku ;) to nie mój styl pisania i w treści lekko zdradziłaś kim jesteś.Tak na marginesie to firma nie jest zła jak się uczciwie pracuje.
Beata :) 2015-04-08 14:29:13
Czemu Katarzyno nie podpiszesz się swoimi inicjałami? Czyżbyś chciała "zrobić pod górkę " innej osobie? Myślę że nikt się nie nabierze mimo nicku ;) to nie mój styl pisania i w treści lekko zdradziłaś kim jesteś.Tak na marginesie to firma nie jest zła jak się uczciwie pracuje.
1
Andrzej 2015-04-16 14:32:27
Byłem na rozmowie. Spokojna kultura nawet jeśli nie przyjmą wydaje się być spoko firma. Najważniejsze: potraktowali mnie z szacunkiem -a nie zawsze tak bywa. Pzdr.
1
Obecny pracownik 2015-04-27 07:08:55
Pracuje się dobrze i spokojnie. Szefostwo wbrew temu co piszecie posiada kulturę i merytorykę. Zarobki mogłyby być lepsze ale nie jest się tylko pracownikiem, którego inni potrafią wywalić.
do Beaty od Katarzyny 2015-07-16 16:00:02
Kochana Beato Ty najlepiej wiesz jak się uczciwie pracuje,bez ubrań ;-) poza tym nie ja to napisałam...jest wiele innych osób bardziej niezadowolonych niż ja...
PS.Przychylam się jednak do niepochlebnych wypowiedzi na tym forum-bo 80% jest to prawda.
Schaffery 2016-02-05 22:54:57
Żenada, żenada i jeszcze raz żenada...... Mobbing, poniżanie, wymóg używania wulgaryzmów, aby mieć dobre tzw. stosunki z przełożonymi. Plotki, ploteczki i układziki. NAJLEPSZY BYŁY przedstawiciel z jednej z firm farmaceutycznych, NAJLEPSZY (?) dermatolog poznański i Pan, dający kasę na to wszystko - oto prezesostwo fantastycznej i o wszem lubianej przez dermatologów, rodzimej firmy Lefrosch. Panowie, mający nieustające problemy domowe a to z dziećmi, a to z towarzyszkami życiai, a to z tzw. żonami chyba odreagowują na polu zawodowym. Zresztą, niespełnienie zawodowe też ma w tych postawach duże znaczenie... Chyba czas, aby za mobbing i przemoc psychiczną ktoś z nich odpowiedział przed organami prawa.
2
Schaffery 2016-02-05 23:05:33
I jeszcze jedno : nie dajcie się nabrać - panowie prezesowie są jak kameleony: na rozmowie(ach) kwalifikacyjnych potrafią być na prawdę czarujący. Inteligencji odjąć im nie można! Wszystko jednak do czasu..... Oni mają swój (chory) plan i realizują go!!!
2
gość 2016-06-09 12:50:10
Na wyższych stanowiskach-czyli na jakich- bo wyżej niż przedstawiciel to jest tylko prezes. Auto służbowe to każdy musi mieć. Ale nie cisz się tak bardzo sprawdzą wszystko na GPS jak użytkujesz auto-nawet ile jeździsz w czasie wolnym
1
marta 2016-08-14 19:14:20
a czy to naprawde takie jest dla ciebie istotne kto z kim? ciekawe na jakim stanowisku jesteś... ja staram się o prace u was na stanowisko Reprezentant Farmaceutyczno - Medyczny i na pewno bardziej niż ty będę doceniała tego super pracodawcę wkrótce jak się uda
doktór 2016-11-06 22:20:41
tracicie płynność ! Najlepsi od was odchodzą to cała prawda.
Uwaga na tandetne szkolenia doroty!
doktór 2016-11-06 22:23:07
firma tonie! najlepsi od was odchodzą to cała prawda
uwaga na tandetne szkolenia doroty!
Zostaw swoją opinię o Lefrosch Sp. z o.o. - Śniaty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lefrosch Sp. z o.o.