brak logo

Neinver Polska

Warszawa

Opinie o Neinver Polska

Rafi&Robi 2010-02-04 13:22:23
Korporacyjny wyścig szczurów – masakra.
Nikt z nikim nie rozmawia.
Każdy na każdego donosi – chyba są za to punkty.
Brak profesjonalistów.
Odradzamy !!!
Lady 2011-07-18 13:48:43
niestety muszę potwierdzić opinię przedmówcy. Zarobki głodowe, szanse awansu - nikłe, przynajmniej w niektórych działach, świadczenia pozapłacowe są - to jest na plus. Zdarzają się fatalne relacje przełożony-podwładny.
Madame 2013-02-25 13:51:01
Niestety muszę potwierdzić słowa przedmówców. Praca w Neinver to nikła przyjemność, a nadgodziny to niestety standard jakich tam mało. Pieniądze niewielkie i szacunek do pracownika równie mały. Osobiście odradzam, bo życie jest zbyt krótkie.
Dzik 2013-03-05 11:45:21
Madame - 2013-02-25 13:51:01

Niestety muszę potwierdzić słowa przedmówców. Praca w Neinver to nikła przyjemność, a nadgodziny to niestety standard jakich tam mało. Pieniądze niewielkie i szacunek do pracownika równie mały. Osobiście odradzam, bo życie jest zbyt krótkie.
czyli nic się nie zmieniło... W życiu nie widziałam tak niekompetentych ludzi, nie znajacych się w ogóle na swojej robocie, sporo osób z duuuuużymi kompleksami lub przerośniętym ego zwłaszcza tzw managment - totalna porazka
wyscig szczurów prowadzący do...
fatalna atmosfera, donosicielstwo, nie spradzanie informacji, [usunięte przez moderatora], nie maja pojęcia o zarządzaniu ludzmi, dział HR leży.
nie polecam, niestety
Fan Neinver 2013-03-06 21:24:27
Zgadzam się z przedmówcami. Jest to firma, która nie dba o swoich ludzi. Nie szanuje ich i wielu doprowadza do zawodowego wypalenia. Płace są nieadekwatne do wykonywanych obowiązków. Nadgodziny nie są opłacane. Nie ma systemu motywacyjnego, ani perspektyw na podwyżkę. Na stanowiskach kierowniczych pracują amatorzy, którzy o zarządzaniu ludźmi nie mają pojęcia. Social jest niezły, choć nie samym pakietem medycznym, ubezpieczeniem czy Multisportem człowiek żyje.
Duża rotacja ludzi na różnych szczeblach świadczy o tym, że jest to jedynie trampolina do osiągnięcia zawodowego spełnienia poza tą organizacją.
Zainteresowanym pracą w Neinver odradzam. Jest to chaotyczna firma, w której zapadają bardzo nieracjonalne decyzje. Każdy logicznie myślący człowiek po kilku dniach zorientuje się, że coś jest tam mocno nie tak.
master 2013-11-13 19:33:45
W jakich godzinach się pracuje (pomijam nadgodziny). Czy ogólna sytuacja nadal jest taka słaba?
Pimp 2013-11-14 18:19:05
Teoretycznie godziny pracy są wskazane aczkolwiek im wcześniej przyjdziesz i im później wyjdziesz tym lepiej. Liczy się ilość, nie jakość. (usunięte przez administratora). Szczerze odradzam.
loosie 2014-01-23 17:47:28
Fatalnie. Jesteś fajny jak siedzisz po godzinach. Szkoleń zero. A jak już urodzisz dziecko, nie daj Panie dwoje to jesteś skreślony i nic nie ma znaczenia ani Twoja praca do tej pory bez zarzutu ani siedzenie po godzinach... Zdecydowanie odradzam zero szans na dobre zarobki i rozwój osobisty
1
raj 2014-03-12 22:41:55
Szkoda tylko, że dożyliśmy czasów, kiedy to chwalimy Neinver za to, co powinno być standardem w każdej firmie, inne firmy mogą brać przykład.
1
rafiki 2014-03-20 23:39:58
chciałbym zacząć chwalić Neinver za grubą kasę którą wypłacają swoim pracownikom i dobrą atmosferę pracy...
esemes 2014-03-26 17:20:29
z tego co rozumiem to przynajmniej masz te prace. Może w takim razie wiesz czy nie szukają kogoś obecnie w Neinver?
mikron 2014-04-07 14:10:59
Szukają non stop bo wiecznie ktoś przychodzi i odchodzi. Taka rotacja chyba mówi sama za siebie i nie dotyczy to tylko poziomu asystentki/recepcjonistki. Firma źle zarządzana pod względem podejścia do pracownika.
o Neinver 2014-04-07 19:59:30
Zgadzam się z negatywnymi opiniami. Małe zarobki, dużo pracy. W Neinverze nie ma podwyżek- dla zasady. Kadra menedżerska to zbiór przypadkowych osób. Tak jak ktoś napisał wyżej, dział HR leży, a więc pomocy znikąd.
1
Filip Zet 2014-05-08 21:56:01
Szkoda z tymi podwyżkami, bo inflacja postępuje, to i neinver powinien trochę coś podnosić co jakis czas..
Janek 2014-05-19 02:45:14
W ogóle to gdzie Neinver rozwiesza swoje ogłoszenia o prace, bo na ich stronie sa dwie oferty, ale nie do Polski.
dobra - praca 2014-12-29 18:31:23
nie wiem gdize te ogloszenia moge znalezc ale firme znam bo to firma z mojej branzy. tak wlasciwie to poszukuje wlasnie tutaj pracy w dziale ktory zajmuje sie marketingiem, jest tam taki dzial wo goel czy wynajmowane sa firmy zewnetrzne? pytam o zarobki z nadzieja ze tez mi ktos o tym napisze ale jak nie odpowie to przezyje :)
janko 2015-03-04 19:29:01
a dajcie znac jak wygląda praca u was w firmie, czy trzeba się dużo narobić i zostawac na nadgodziny, żeby naprawde coś więcej uzyskac - chodzi mi o to czy zeby wyrobić jakąś tam norme i dostac prmie to nie msze się nie wiaodmo jak wysilać czy jednak taka mała nadgorliwość jest wskazana raczej w tym wypadku?
1
karolina85 2015-03-27 15:55:34
najbardziej to bym się bała właśnie nadgodzin o których się tak dużo słyszy, nawet jeśli byłby płatne. mam dużo zajęć, m. in. granie w zespole jazzowym i także mam czwórkę małych dzieci i nie sądzę żebym była w stanie zostawać jeszcze na nadgodziny.ciekawe czy w tej kwestii mozna dogadać się z pracodawcą
TED 2016-08-06 21:07:28
A wie ktos jaka jest atmosfera w Galerii Malta w Poznaniu? wydaje mi się, że pracownicy mają sie tam całkiem dobrze.
bo 2016-08-06 21:16:54
jak tam u was obecnie z pracą dla księgowych/ jakieś rekrutacja są?
Zostaw swoją opinię o Neinver Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Neinver Polska