Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
zawiedziony - 2009-09-29 22:03:33 odpowiedz | cytuj
Mam nadzieję, że pierwsza i ostatnia moja taka praca... SZKODA GADAĆ!!!
tragedia - 2009-11-17 17:17:43 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z przedmówcą - człowiek traktowany jest jak gów** za przeproszeniem, nikomu nie polecam.
taka jedna - 2010-01-29 19:43:04 odpowiedz | cytuj
Ja również się zgadzam. Ludzi traktują tam jak śmieci. Nie polecam!
taka jedna - 2010-01-29 19:43:14 odpowiedz | cytuj
Ja również się zgadzam. Ludzi traktują tam jak śmieci. Nie polecam!
Gosia Kraków - 2010-06-23 18:16:07 odpowiedz | cytuj
pierwszy dzien za free robisz bo niby sie uczysz a tak naprawde za ier da la sz rowno z innymi. moja najgorsza robota w zyciu.a ta kierowniczka,stara rudawa-kkatastrofa
Krzysztof Kurbiel - 2012-01-26 14:58:29 odpowiedz | cytuj
Lideal Parisien

To najlepsza praca w moim życiu, wszystko tam idzie dobrze, tylko na mixa jest troche chłodno w sali, bo mixa ogrzewając pomieszczenie

chłodzi powietrze ; D

A jeśli chodzi o kadrą prowadzącą, to Ewa jest troszkę nierozgarnięta, ale daje radę, a panie pracujące ? Są bardzo miłe i są wzorem cnót

dla nas,

którzy nie jesteśmy godni tam pracować ; p

Tak przemiłe osoby mogą pracować tylko z równie przemiłymi studentkami z ITC, ul. Pawia 7

Pozdrawiam panią Halinkę :*
sysia_sw - 2012-02-10 21:08:11 odpowiedz | cytuj
Kurbiel chyba Cię porąbało,praca najgorsza jaka może być, ludzi traktują jak śmieci tylko norma i norma się liczy. A Halina to najgorsza baba jaka może być ,wrzeszczy na ludzi i jest niemiła i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska. Ogólnie ta zmiana jest do kitu niektóre osoby spoko tak jak np. P.Ewa no cud kobita oraz P. Alina i P.Ania natomiast jej córeczka ma swoich pupili i ustawia ich na najleprzych miejscach a resztę ludzi traktuje jak śmieci. A na zmianie u P. Joli same super kobitki P.Gosia, P.Ania, P.Basia, P.Stasia i reszta jest jedna wredna ale da się przeżyć. Na szczęście już tam nie robię bo to koszmar zero ubezpieczenia zero jakieś konkretnej stawki tylko 7brutto po odtrąceniu zostaje jakieś niecałe 6 zł. Ale to wina ITC mają burdel na kółkach zapisujesz się a później nie ma cię na liście i wracaj do domu :/ szkoda gadać
Kasia Krk - 2012-02-10 21:20:55 odpowiedz | cytuj
Ludzie tam jest normalnie jak w każdej innej pracy zawsze ktoś może mieć gorszy dzień nikt nie jest idealny. Stawka jak stawka oczywiście mogła być wieksza ale coz to nie od nas zalezy. A jak komuś sie robic nie chce i nazeka to jego problem
x