Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini

Łazy

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 18 ocen.

Opinie o Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini

Natalia

@Miska, sytuacja, o której wspomniałaś, może być lekko denerwująca. Nie mniej takie kwestie powinno się raczej omawiać na miejscu w pracy z osobami bezpośrednio związanymi z daną sytuacją. Celem tego forum jest gromadzenie jak największej liczby merytorycznych opinii o firmach jako pracodawcach. Użytkownicy zainteresowani Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini chętnie dowiedzą się czegoś na temat np. atmosfery i warunków zatrudnienia.

Miska

Moi Mili, Cieszy nas, że smakuje Wam nasza kawa, zarówno ta mielona jak i w kapsułkach. Dziś padł rekord: od wczoraj godz. 16.30 do godz. 9.00 dnia dzisiejszego zniknęło 40 kapsułek kawy! Mamy do Was dwie prośby: jak zauważycie, że to już jedna z ostatnich kapsułek, przyjdźcie do sekretariatu i poinformujcie o tym dziewczyny; jak widać czasami nie wystarczy poranne i popołudniowe uzupełnianie zapasów; nie chomikujcie proszę w szufladach kapsułek; trudno nam zarządzać zakupami jeśli nie wiemy jakie jest naturalne spożycie kawy; a chcemy by zamówienie były przewidywalne i cykliczne;

Natalia

@Afrodyta, jeżeli posiadasz jakieś nowe informacje na temat zatrudnienia to proszę podziel się z nami , jak sama słusznie zauważyłaś od pewnego czasu nikt nie dodał żadnych nowych informacji o sytuacji i panującej atmosferze ani rekrutacji w firmie.

Szukasz pracy?

Afrodyta

Helo wszystkim! Widze ze forum zamarło, a szkoda...... A jak tam wyniki ankiety satysfakcji i zadowolenia pracownika z pracy w korporacji? Najwidoczniej rewelacyjne, Bo nikt nic nie mówi, a to juz chwile minęło i jestem ciekawa, zreszta chyba nie tylko ja :)

A.Chester

Przepraszam, ale muszę zadać to trudne pytanie: czy naprawdę uważasz, że Twoja sytuacja finansowa jest dobra? I że łatwy i szybki zarobek nie jest Ci potrzebny? W takim razie nie czytaj dalej tej wiadomości. Jeśli zaś chcesz ZARAZ sięgnąć po gigantyczną gotówkę, spójrz na moją propozycję: nazywam się Andrew C. Chester i stworzyłem 100% skuteczny mechanizm obstawiania wyników sportowych w Internecie. Wszystkie sporty, całą dobę i 0% ryzyka. Warunek jest jeden – by z niego skorzystać i wygrać nawet 12,000$ w dwa dni, musisz zostać członkiem mojego Mechanizmu do Wygrywania Zakładów Sportowych. Wpłać 20$ na to konto (IBAN) GB67JCOQ33318875181392 i wygrywaj łatwe pieniądze w Internecie. Po więcej szczegółów zadzwoń +44-1470-401454 lub napisz a.chester@easymoney.com WAŻNE: nie mów nikomu o tej ofercie, służby podatkowe nie mogą się o niej dowiedzieć.

Pepe

Witajcie ostatnio pojawiło się ogłoszenie na trenera? Jak myślicie warto aplikować? Jaką jest atmosfera w firmie?

Pepe

Witajcie ostatnio pojawiło się ogłoszenie na trenera? Jak myślicie warto aplikować? Jaką jest atmosfera w firmie?

oikj

No dobrze, ale czy oferta pracy na specjalistę ds. kadr i płac jest wciąż aktualna? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne zatrudnienie. To dobry znak na to, że się dobrze dzieje, bo warunki pracy jak i atmosfera sprawiają że lepiej się wypełnia swoje obowiązki.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aniooolekkk@

No co ty M., ty nic nie wiesz.... no nie , to nie mozliwe zupelnie jest, napisz prosze czego chcesz sie dowiedziec - moze uda mi sie ci pomoc - a tak btw jestes chyba II po .... Co w takim razie twoj dzial robi calymi dniami ??? , chyba zajmujesz sie czyms zwiazanym z praca w korpo ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Aniooolekkk

Rozwijać? Wolne żarty... Stamtąd to sie ludzie raczej zwijają, co pokazuje dobitnie ostatni rok, nawet i w biurze sie ponoc mocno przerzedziło. Jakby tak cudownie i różowo było, to by sie tak nie działo.

Kazia

Czy ktoś mógłby napisać jak pracuje się w biurze Warszawie? Dotychczasowe opinie nie napawają optymizmem. Jaka jest atmosfera, ludzie?

kandydatka

Czy jest realna szansa ze zatrudniaja ludzi bez doświadczenia na pm? Czy nie zawracać sobie głowy i nie aplikować?

anonim

znow czystki we firmie dzial hr przeprowadza, ciekawe kto za chwile bedzie pracowal, bo raczej nie hr..... bez komentarza.

anonim

Firma jest w porządku. Dobre produkty, godziny pracy, szkolenia, szkoda tylko, ze niskie płace.

były legionista

rozumiem ze w korporacji jest wszystkim bardzo dobrze i sa zadowoleni:)

były legionista

co taka cisza na forum?????????

CENTRUM

Nawet jak masz wieloletnie doświadczenie to dostaniesz ok 4200 brutto. GPS'ów nie ma, ale są lokalizatory na firmowych tabletach. Samochody od punto przez bravo po hyundai'e.

aaa
@CENTRUM 30.09.2014 22:58
Nawet jak masz wieloletnie doświadczenie to dostaniesz ok 4200 brutto. GPS'ów nie ma, ale są lokalizatory na firmowych ta...

Czyli wizyty są na bieżąco raportowanie? I odwiedzany lekarz musi się pokrywać z lokalizacją? Ile linii jest w firmie? Czy przyznane auto zależy od zaszeregowania w specjalistyce czy poz? Dzięki za odp.

planktoonowiec
@aaa 01.10.2014 11:40
Czyli wizyty są na bieżąco raportowanie? I odwiedzany lekarz musi się pokrywać z lokalizacją? Ile linii jest w firmie? Czy przy...

wizyty sa non-stop monitorowane i aanalizowane przez zespol "smutnych kierownikow", lewizna przechodzi jak ktpos nie przesadza i tzreba z tym uwazac coby po premii nedznej nie polecieli. A typ auta to tylko i wylacznie umiejetnosc "wiesz czego". Generalnie firmy nie polece i szukam innego lepszego pracodawcy.

ja

Witajcie, mam pytanie, jakie zarobki może dostać na początek przedstawiciel z wieloletnim doświadczeniem?

oni

Korpoman - jak się jedzie na dwa lub 3 dni na szkolenie to raczej kanapek na 3 dni nie narobie :D Kwstia warunków pracy - bez zmian. Jest się numerkiem który ma robic robic robić i nawet jeżeli zrobisz supr wynik to i tak premię dostaje tylko X przedstawicieli w PL bo tylko taka pula jest na cała PL. Premie dostają nie wszyscy wg siatki premiowej, a tylko np. 15 naj w PL. Socjalu brak, jedynie grupówka i ubezpieczenie zdrowotne, nic poza tym. Na święta to paczkę lub bony sam sobie kup :D

acccfqacfcf
@oni 15.09.2014 21:27
Korpoman - jak się jedzie na dwa lub 3 dni na szkolenie to raczej kanapek na 3 dni nie narobie :D Kwstia warunków pracy - bez z...

a macie GPSy? jakimi autami latacie? Ile doświadczony rep może otrzymać na początek

Prosiaczek

Ooo, widzę ze od jakiegoś czasu na forum cisza nastała...Mozna z tego zatem wnioskować, iz firma wzięła sobie do serca negatywne jakby nie patrzeć opinie pracownikow, i nastąpiła diametralna poprawa sytuacji "plebsu" - jest juz lepiej traktowany, nastąpił gwałtowny wzrost wynagrodzeń do poziomu rynkowego, socjalu itp. Czy tak? Bo pojawiają sie czasem oferty do Angelini, a ja mam juz nieco dosyć mojej korporacji i zastanawiam sie nad zmiana. Będe wdzięczna za każda rzeczowa opinie. Pozdr

klops

a ja wystawiam na dzień dzisiejszy 2+ Plus jest za dobre produkty jakie rep promuje i za ludzi, którzy są w moim zespole. Reszta na przestrzeni dwóch lat bardzo, bardzo, bardzo popsuła się, włącznie z atmosferą, spokojem, polityką i szefostwem.

były pracownik

pracowałam w Medagro prze 3 lata, 2 lata temu. Firma, mała - dystrybucyjna - przecież niema własnych leków , więc nie można oczekiwać ,nie wiadomo czego. awanse- są ,wewnatrz firmy równiez. ( były wtedy) płaca - nie najwyższa to prawda- ale j/w. to firma dystrybycyjna. Atmosfera- wspominam dobrze- szczególnie swój dział :).Brak dużej roatacji, nie wywala sie ludzi z dnia na dzień.. trzeba spojrzeć tez na plusy. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) więc ja bym wystawiła takie 4 - :)

?

Tylko przykry jest fakt, że ludzie z terenu pracują po kilka lat, mają wiedzę, kompetencje, chęci, predyspozycje a nawet nikt nie da im możliwości rozwoju. Zatrudniane są osoby z zewnątrz "po znajomości" często bez doświadczenia i kompetencji (oj wielu ich jest teraz wielu...) i później dziwić się dlaczego firma idzie na dno...

?

Podwładni nie są na tyle kompetentni, aby być wziętym pod uwagę pod katem awansu (opinia firmy), poza tym i tak na bank stanowiska są już zajęte (po znajomości jak większość kier i wyżej postawionych ludzi). Poszukiwania w necie to przykrywka...bo rekrutacja i tak musi się odbyć.

komakoolik

Zauważyłem, że w tej firmie szukają kierowników regionalnych. Czy ktoś może zna powody skąd nagle te poszukiwania? Czy wśród obecnych Ph nie ma kandydatów na to stanowisko?

?

...i to jest właśnie pogląd i obraz kreowany przez górę...klapki na oczach, jak te małpy - nie widzą, nie słyszą, ale z tą różnicą, że mówią...Problem jest tego typu, że ludzie byli autentycznie głodni, a góra nic nie widzi i nic nie wie bo...po co interesować się osobiście głupimi spotkaniami, wyjazdami i ludźmi...I brak informacji o tym co dzieje się " w terenie" nie tylko zamyka się na kwestii obiadów...

?

Melanja - 2013-09-23 17:26:47 - 2013-09-20 22:27:50 - 2013-09-19 16:27:50 Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...Naprawdę??? A ile dni tak głodowaliście??? I daliście radę??!! Ten wpis to już porażka!!! No niestety prawda w oczy kole? Przecież nie było obiadów pierwszego i ostatniego dnia i to nie pierwszy raz. No chyba że kanapki to obiad...Kanapki to oszczędny obiad. Wszystko w myśl firmy - tniemy koszty :D Ale mówiąc serio - śniadania i kolacje to zdecydowanie za mało...Nie każdy dba o linię i funkcjonuje o dwóch (marnych!!!!) posiłkach...

?

- 2013-09-19 16:27:50 Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...Naprawdę??? A ile dni tak głodowaliście??? I daliście radę??!! Ten wpis to już porażka!!!

?

Z informacji aktualnych - dorośli ludzie na ostatnim spotkaniu zorganizowanym przez dorosłych ludzi z firmy głodowali...Szkolenie wyjazdowe kilka dni a na szkoleniu brak obiadów. Widać w pełni zakrojone oszczędności...

?

- 2013-09-17 14:12:21 W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.Uzasadnij swoją wypowiedź czemu ci się pracuje super? Bo ci hrabianka wydała rozkaz żeby wpisywać takie posty? Co tu jest super? Plany wysyłane po zakończonym Q, śmieszny budżet z którym wstyd chodzić brak rabatów , kosmiczne plany specjalnie estymowane żeby premie wzięło 5 % ludzi? A może ci się podoba chora atmosfera w biurze? Proszę o odpowieź

?

Jest super dla ciebie hrabianko i twoich " zaufanych ludzi", Masz tu jak pączek w maśle. Przyszłaś jako kierownik nagle masz volvo i jesteś 2 po prezesie. Śmieszy mnie że spędzasz swój jakże cenny czas na wpisywaniu tych głupot na forum. weź się za siebie bo każdy się z ciebie śmieje.

Ja

Niestety ( usunięte przez administratora ) Lata świetności firma ma już za sobą. Budowanie planów sprzedażowych na dany okres, wstecznie po otrzymaniu wyników to czysty absurd!

?

- 2013-09-17 14:12:21 W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.I ja również bardzo polecam firmę, jest książę i królowa, hrabina i rodzinny dwór a za dworem jest długo, długo, długo nic i jest plebs.

?

W Angelini jest super polecam tę firmę każdemu.

kurczak

Kiara - 2013-09-16 22:32:03 I tak się zastanawiam... Czemu nikt z piszących na forum nie używa powtórnie swojego pierwotnego nicka ???a może w celu zachowania większej anonimowości? Dla mnie to logiczne...Każdy może bać się nieobliczalnych ruchów pewnych osób w firmie, szukania, sprawdzania, szukania po komputerach, tabletach. ( usunięte przez administratora ) i nie dziwi mnie to, że ludzie nawet nicki zmieniają bo czują strach na każdym kroku...

Kiara

I tak się zastanawiam... Czemu nikt z piszących na forum nie używa powtórnie swojego pierwotnego nicka ???

Kiara

A co tu pisać?? Biuro złe i niekompetentne, teren też do kitu! Już się pogubiłam! Moim zdaniem ktoś krecią robotę tu robi i tyle! Warto? Zastanówcie się, do czego to prowadzi!!!

Jagodzianka

Wpisujcie opinie!!! Wykorzystajmy okazję, że ktoś się interesuje!!!

Marek

Czyli ktoś zainteresował się tematem i problemem jaki jest od dawna jeżeli szukają osoby "wpisującej". Z tego co zauważyłem, kilka osób dodaje tu opinie i lepiej, aby góra skupiła się na problemach jakie są w firmie (a ukazane tutaj), a nie poszukiwaniu kto co wpisał. Jeżeli na górze nic się nie zmieni to opinie też nie ulegną zmianie. Dzięki temu, że portal jest niezależny (i mam nadzieję, że nic nie wykasuje) my pracownicy mamy prawo mówić co myślimy i ukazywać prawdę skrzętnie zamiataną pod dywan. Pracuję od kilku lat i tak źle jak teraz w tej firmie nie było nigdy.

wiewióra

Koala - 2013-09-14 17:44:27 Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!Gratuluje kultury osobistej jest powalająca. Jak można tak napisać na dodoatek wiemy wszyscy kto tak napisał. Dział hr jest nie do pobicia.To, że ludzie z biura są kompetentni to jakaś kpina. Kto tam jest kompetentny? ( usunięte przez administratora ). Nie polecam tej firmy jako pracodawcy.

Edek

Potwierdzam, że ta firma to istny syf z hrabianką na czele.

wiusa
@Edek 15.09.2013 18:23
Potwierdzam, że ta firma to istny syf z hrabianką na czele.

fakt, wiele świadczy o osobie z postem won! Ujmując ogólnie-żal. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, dzięki temu inni mogą się przynajmniej zastanowić, pisząc tak do i o kolegach z pracy wiele wnosisz w to zastanowienie.

jajajaj

Koala - 2013-09-14 17:44:27 Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!Przepraszam, ale poplułam się czytając ten tekst! Co to za kpina?

jozin z bazin

Koala - 2013-09-14 17:44:27 Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!Mam nadzieje ze nikt, kto czyta tego typu wypowiedzi nie ma watpliwosci przez kogo zostaly one zamieszczone. Z rzeczywistoscia w spolce nie maja nic wspolnego, niestety.

Yózia Pye
@jozin z bazin 15.09.2013 15:12
Koala - 2013-09-14 17:44:27 Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w bi...

Brak zmian na lepsze od 2013, rzekłabym że zmiany są tylko na gorsze, niestety...

jozin z bazin

Rozumiem ze dla ciebie tylko kasa ma znaczenie, byc moze na twoim stanowisku wszystko ma rozowe kolory. Sa jednak osoby dla ktorych poza placa liczy sie jakosc pracy, a tej ostatnie w firmie brakuje wyraznie. M.in. dzieki gierkom uprawianym przez hrabianke.

mikołaj

Potwierdzam, firma bardzo popsuła się. Osoba z biura na siłę ratuje opinię. Nie polecam.

?

Kiara - 2013-09-14 19:28:31 volvo - 2013-09-14 10:20:26 Bez obaw - właśnie szukam nowej pracy...Szanowna "p"ani hr.Hmmm... Zatem powodzenia! Ciekawa jestem, czy jeszcze u nas pracujesz :) I niestety muszę Cie rozczarować! Nie jestem Panią z HR, ale też pracownikiem biura..Pracuję i mam świetne wyniki, poza wynikami mam godność i szacunek, do siebie jak i do innych. Kilka lat temu ta firma szanowała i mnie, wszystko było normalne, miłe, a mi się chciało. Dzisiaj wszystko jest chore, a wyniki mam dzięki mojej wieloletniej pracy, wypracowanym relacją, poza wynikami nie mam nic, nie mam szacunku, wsparcia, niczego. Wiecznie jest źle, wiecznie jest mało. W biurze cyrki na kółkach, nowi dyrektorzy i nowa polityka, Brak spójności w działaniach, słowach. Kasa marna, leków coraz więcej, budżety minimalne. Jeżeli ktoś ma układy z górą może wiele zyskać np. awansować, zostać zatrudnionym po znajomości np. dziewczyna bez kwalifikacji z firmy MSD od razu wskoczyła w tej firmie na kierownika, przykładów jest wiele. Źle się dzieje w tej firmie i każdy pracownik terenowy to potwierdzi. Ps. biuro rządzi się swoimi własnymi prawami, układami i zasadami.

Kiara

volvo - 2013-09-14 10:20:26 Bez obaw - właśnie szukam nowej pracy...Szanowna "p"ani hr.Hmmm... Zatem powodzenia! Ciekawa jestem, czy jeszcze u nas pracujesz :) I niestety muszę Cie rozczarować! Nie jestem Panią z HR, ale też pracownikiem biura..

Koala

Nie pasuje komuś praca - won! Praca w Medagro jest świetna, ludzie mili, życzliwi, pracownicy w biurze kompetentni. Nieroby niech szukają sobie nowej pracy, a bajki o makulaturze niech sobie ktoś gdzieś wsadzi...Pani z HR kompetentna, miła i sympatyczna. Firma ma ugruntowaną pozycję, jest stabilna, zapewnia pakiet socjalny, wysokie zarobki. Ludzie mili i życzliwi, rotacja mała. Polecam tą firmę!

volvo

Bez obaw - właśnie szukam nowej pracy...Szanowna "p"ani hr.

Kiara

I jeszcze jedno... Nikt Was nie nie trzyma na siłę w tej firmie, jeżeli jest Wam źle, to droga wolna! Zawsze można zmienić Pracodawcę...

Zostaw opinię o Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini - Łazy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medagro International Sp. z o.o. Grupa Angelini