Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agro Food S.A

Pracowałeś w firmie Agro Food S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 20:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w tej firmie około 2 miesiecy . [usunięte przez moderatora] Ogólnie wielki syf z chemią i smrodem do mięsa . Ostrzegam!!!!
zdjecie uzytkownika
magda77 - 2014-03-27 09:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę powiedz coś wiecej, z tej opinii nic nie wynika. Napisz co to jest ten ogólny (usunięte przez administratora), zarobki, podejście itp.
zdjecie uzytkownika
ASTEN - 2014-04-16 03:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólny s znaczy ,nie wiadomo o co chodzi " zarobki na portiernii niskie
zdjecie uzytkownika
kontrahent - 2015-03-04 20:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zetknąłem się z firmą przypadkiem. Kilka dni pracy(podwykonawca). Pracownicy zastraszeni przez prezesa. Jak dla mnie człowiek na poziomie zenujacym. Holeryk, mniemanie o sobie Bog! Mam pieniadze pracownik jest niczym, smieciem... prostak cham. Kwesto pzdrawiam.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-23 23:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia!!!!!!!!!!!!! Culinaria i Agro Food to to samo, pracownicy w ciągu miesiąca zmieniają się, jak rękawiczki.
Prezes to idiota, prostak, wariat. Samo imię Augustyn mówi samo za siebie, ha, ha, ha.
Dziękuję Bogu, że już nie mam z nim nic wspólnego.
Ten facet będzie się smażył w piekle, w najgorętszej smole za to jak traktuje pracowników. Z całego serca życzę debilowi, żeby firma padła jak najszybciej, a on niech szybko skończy w piachu i tyle po nim pozostanie.
zdjecie uzytkownika
anik - 2015-09-02 21:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie znalazłam niedawno dodaną ofertę od firmy Agro Food S.A. poszukują osób do zatrudnienia na stanowisko asystenta wsparcia sprzedaży w Pilicy, oferują stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę,atrakcyjny system wynagradzania,rozwój kompetencji zawodowych,dostęp do innowacyjnej wiedzy i technologii,ciekawą, pełną wyzwań pracę w przyjaznej atmosferze
zdjecie uzytkownika
43443 - 2015-12-09 23:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jeśli chdzoi o oferty pracy to na chwile obecna nic od nich nie ma..a pamietam ze proaawdzili rekrutacje na stanowisko pracownika dzialu obsługi sprzedazy
zdjecie uzytkownika
43444 - 2015-12-17 20:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadnej pozytywnej opinii o tym zakładzie - to musi być dramat!!!
zdjecie uzytkownika
witek - 2015-12-20 03:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem, może pisza tylko Ci narzekający, a osoby zadowolone się nie udzielają zbyt bardzo, bo nie mają na co narzekać. Powiedzcie mi, czy agro food daje umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
43444 - 2015-12-20 21:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Witku - niech Pan idzie popracować w tej firmie i później poproszę o komentarz. Będzie Pan mógł w rzeczywistości przekonać się, że to co ludzie piszą o tej firmie jest prawdą. Pozdrawiam i życzę miłego spotkania z "panem prezesem"!
zdjecie uzytkownika
uygtf - 2016-01-04 22:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@43444 jesli chodzi o prace w fiemie Agro Food S.A.t nie maja zadnch aktualnych ofert pracy..a szkoda bo ja bym chetnie sprobowal jako asystent wsparcia sprzedazy
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-01-15 06:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To życzę powodzenia- ta firma i jej prezes to dramat ! Należy ich omijać... Ogłoszenie na to stanowisko bylo aktualne ponad rok , bo każdy po rozmowie z psycholem -prezesem unikał - jesli szukasz wrażeń to może lepiej skok ze spadochronem itp ale nie praca w tym "zakładzie"
zdjecie uzytkownika
wolf - 2016-01-22 03:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszałem spółka Agroo ...procesuje się ze skarbem państwa, tzn poprzednia zoo a nie obecna akcyjna. Ponoć prezesi nakombinowali podatkowo przy tych przekształceniach z jednej na drugą. Można sprawdzić w sądzie w Katowicach jak to się zakończyło. Coś ze stawkami celnymi.
zdjecie uzytkownika
nebo - 2016-01-22 21:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy są przyjęcia do pracy w tej firmie ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Food S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert