INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Kraków

Opinie o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Justa 2016-08-19 11:20
Pytałam też o formy zatrudnienia i raczej wszyscy wybierają własną działalność. Nie wiem czy to jest jakiś standard czy tak uznają za lepsze sami pośrednicy. Od razu mnie poinformowano, że indepro nie zatrudnia tylko jako organizacja ułatwia pracę pośrednikom, to nie jest typowa agencja. Tam jakby jesteś na swoim no a przy okazji masz wszystko "pod ręką", zwłaszcza to co trzeba długo organizować na początku jak się rozpoczyna działalność. W sumie to sama sobie odpowiedziałam, że umów o pracę tam nie ma :D
asdasd 2016-08-19 11:28
zarobki niezłe jak widać na facebook a;le niech ktoś wytłumaczy jak to robią? czy to wynika z wysokości procenta jaką mają? Czy więcej sprzedają?
krakow- nie polecam 2016-08-25 11:06
Targety nie do realizacji - a jak już to na 2 mc, normalnie pracować się nie da. (Kraków)
2
Adrian 2016-09-05 12:28
Mam okazję obserwować to wszystko od wewnątrz już przeszło 3 tygodnie. Wcześniej dosyć sceptyczny dzisiaj stanąłbym murem w obronie tego co sobą prezentują. Przede wszystkim każdy agent traktowany jest z szacunkiem niezależnie od doświadczenia. Szkolenia klasa! Więcej trochę później :)
gość 2016-09-07 11:28
wierząc opinią z różnych źródeł klimat jest tam fajny między ludźmi
@Edek tam nie ma ograniczonej ilości miejsc i ze jest np jedno stanowisko :D Cały czas są ogłoszenia bo nawet jak się pojawi 20 nowych agentów to po prostu otworzą kolejny dla nich oddział :D przynajmniej ja bym tak zrobił bo dobry agent to skarb. Tacy ktorzy nie dają rady lub uznają że to nie dla nich odejdą a zostanie zawsze kilku wyjadaczy.
Karol 2016-09-08 12:31
Naomi "bajeczna" to może za dużo powiedziane :) Ludzie bardzo ok, przyzwoity procent dla doradcy, prowadzone to wszystko z glowa i mimo ze to ogolnopolska siec nie uswiadczysz korposzczurkow ;) zawsze ktos sie wykrusza to normalna kolej rzeczy, zwlaszcza w przypadku osob ktore nie znaja branzy
1
gość 2016-09-20 18:05
bardzo prężnie rozwijajace sie biuro nieruchomosci i madrze zarzadzane. Atmosfera na pewno dobra i szkolenia też są przyszłościowe. Ostatnio jedna z najbardziej doświadczonych agentek /pond 5 lat pracy/ doprowadziła do 50 transakcji, łatwo można przekalkulować ile się tam sprzedaje i ile zarabia, (usunięte przez administratora)
Jam 2016-09-20 18:23
Teraz jest sporo ofert na stanowisko Agent - Doradca Klienta ds. Nieruchomości i muszę przyznac, że to warto sprawdzić jeśli chce się być częścią Indepro
były pracownik 2016-09-21 15:48
Poznasz dobre biuro po rotacji pracowników, w Indepro jest olbrzymia, pracowałem tam trochę i szczerze odradzam. Targety nie do zrobienia !! Ludzie szkoda waszego czasu na tych ludzi ! na rynku jest kilka pokrewnych firm w których warto pracować - ale z pewnością nie jest to firma INDEPRO !! Odrazdzam
1
kuba 2016-10-10 12:03
Warunki dla agentów ok, spoko partnerski typ współpracy tzn nie czujesz się jak pracownik tylko partner w biznesie. Kasa na czas, ekipa w porządku! Pozdro jeśli zaglądają :)
Pytacz 2016-11-04 13:17
O co chodzi z tym, że teraz można mieć do 98% z transakcji? Ktoś wie coś więcej?
1
aaasssmyk 2016-11-09 17:50
Sprawdzone info jest coś takiego o czym piszesz. Było coś na ten temat na ich FB, że wystarczy zapytać któregokolwiek z agentów od nich, tak też zrobiłem. To taka opcja raczej dla najlepszych i ludzi długo w branży chyba, że wymiatasz generalnie w sprzedaży. Swoją drogą nie spotkałem się z taką opcją do tej pory żeby doradca mógł mieć nawet 98% więc szacun.
1
Kinga P. 2016-11-23 15:29
Pierwsze szkolenie REWELACJA! Nie spotkałam się z takim podejściem wcześniej. Fajna ekipa :)
Daga 2016-11-28 14:45
Czyżby jakaś rewolucja na rynku na plus? Po spotkaniu jestem bardziej niż pozytywnie zaskoczona. To co oni proponują ma sens w moim przypadku więc polecam! 8 lat doświadczenia, co prawda głównie pracowałąm pod własnym nazwiskiem ale podobno na to znajdą satysfakcjonące rozwiązanie :D
Potwierdzam jest coś takiego jak 98%, może nie jest to rozwiązanie dla wszystkich ale w moim przypadku bajka. :)
Artekkjdchn 2016-12-06 13:04
Jeżeli to wygląda tam jak na Facebook to ok, pozazdrościć, a wie ktoś czy oni pracują na umowach otwartych czy wyłączności?
zasda 2016-12-09 18:07
Są obie formy, nie ma nacisku na żadną z nich.
Karina82 2016-12-14 13:19
Byłabym zobowiązana za kilka informacji na temat czegoś takiego jak "Program pasywnego dochodu" w INDEPRO. Spotkałam się z tym pracując w agencji ale nie w Polsce. Z tego co można zobaczyć na FB INDEPRO jest pierwszą agencją, która wprowadziła to dla swoich agentów tutaj na miejscu w kraju. Czy to jest jakaś forma oszczędzania lub zarabiania dodatkowych pieniędzy? Na czym to polega? Z góry dziękuję. Karina
MW 2016-12-27 15:56
Z tego co się orientuję w Polsce indepro taki Program wprowadziło jako pierwsze, chyba nikt jeszcze takiej możliwości nie daje doradcom. To coś na zasadzie dodatkowych pieniędzy. Ogólnie rzecz biorąc pasywny dochód polega na tym, że wykonujesz jakąś czynność a później cały czas w wyniku tego otrzymujesz pieniądze już bez potrzeby angażowania się ponownie. Odkładasz na spokojną emeryturę dodatkowe pieniądze :))

W indepro pewnie jest to związane z reprezentowaniem agencji wśród osób, które mogą być lub są dobrymi pośrednikami. Im więcej takich osób działa w agencji, a rozpoczęli dzięki Twojej rekomendacji Ty masz dodatkową kasę z tego. Tak to rozumiem w skrócie ale mogę się mylić :)
1
sun_mario 2017-01-03 13:08
Jestem od września 2016 i jest ok. Nie ma rotacji więc ekipa zgrana :) Raczej z doświadczeniem dużo ludzi, kilku takich najlepszych chyba w branży ogólnie w Warszawie ale to też dobrze bo można się od nich wiele nauczyć.
Nowacek 2017-01-06 20:25
Fajnie, że takie firmy działają na polskim rynku pracy. Firma się unowocześnia a tym samym usprawnia pracę załodze.
Cromo 2017-01-09 11:53
No, a Ty chyba jesteś jakimś kierownikiem? Nie będę zaprzeczał, że wśród agencji nieruchomości macie niezłe warunki dla ludzi, gratuluję pomysłu z pasywnym dochodem! Nie zmienia to faktu że Twoja wypowiedź jest jakaś...dziwna. :D
karskimateusz 2017-01-10 17:11
Wysokie prowizje sprawdzone info.
Aga 2017-01-12 00:48
Zmęczona le zadowolona, szkolenia super jak na razie! :)
Ach!!! 2017-01-20 18:07
Jest dużo roboty ale przecież od tego zależy nasza kasa. Ja wolę ciężko zasuwać i dobrze zarabiać. Fajnie , że udało mi się dostać do nich do pracy choć nie było łatwo!! Człowiek jeszcze przy okazji pracy rozwija się dzięki szkoleniom. Jestem szczęściarą .
1
Marta grzechu warta. 2017-01-24 11:02
Troszeczkę się w INDEPRO pozmieniało od nowego roku, nie wypłacili wynagrodzenia za grudzień i zwolnili infolinię. Dodatkowo krążą plotki o zmianie lokalizacji biura. Czy ktoś z obecnych pracowników ma jakieś informacje jak teraz z pracą w INDEPRO ?
wilczur 2017-01-25 20:12
Fajna firma z super pracownikami!! gratulacje i powodzenia!!
Edgar 2017-01-30 07:42
Jedno trzeba przyznać, myślą o tym żeby agent zarobił i był zadowolony. Jeżeli rzeczywiście chcą trzymać się dewizy "agencja najlepsza dla agentów" to nic dziwnego. Widać świadomość wśród ludzi którzy tym kierują. Pośrednik ma do wyboru wiele agencji a pójdzie i zostanie tam gdzie będzie miał wysoki procent i ogólnie przyzwoite warunki.
Alka 2017-01-30 11:47
Nie zdziwiłabym się jakby się okazało że sami doradcy zdecydowali np o tym zeby ograniczyć wydatki na infolinie jeżeli od kosztow agencji zależy rownież ich kasa. U nas przynajmniej tak było.
Dagmara 2017-02-13 17:17
Nie jestem szczególnie długo ale mam porównanie do czterech agencji, z którymi wiązałam się wcześniej. Zdecydowanie lepsze zarobki chociaż od razu rzuca się w oczy też lepszy poziom pośredników więc pewnie jedno idzie w parze z drugim. Raczej nie pojawiają się ludzie z przypadku, każdy coś tam w sobie ma albo doświadczenie albo taką spoko energię :)
3
sssann 2017-02-22 22:42
Dobry poziom szkoleń no i pewnie przez to też pośredników. Zarabiają fajne kwoty ale nie wiem za bardzo w jakim czasie ja mógłbym podobnie. Macie doświadczenie po jakim czasie można przyzwoicie zarobić?
Bart 2017-02-24 16:51
Czy ten "dochód pasywny" sprawdza się w praktyce? Jest z tego jakaś kasa na stare lata? :) Ktoś coś slyszal?
Kilof 2017-02-25 16:35
Szkoda, że agencja nie ma nowych ofert pracy. Przeważnie tak jest gdy mamy do czynienia z dobra firmą to ludzie trzymają się. Gdyby ktoś wiedział o nowych etatach proszę o informacje, będę sprawdzał Jaka jest atmosfera w firmie? Może jest cos co warto wiedzieć?
Weronika 2017-02-28 15:33
Zastanawiacie się nad aplikacją? Koniecznie przeczytajcie - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,809645,0,0,kariera Przydatne informacje, prawda? :)
Gośka 2017-02-28 21:51
Oferty są praktycznie cały czas i to najmniejszy problem bo nawet jak aplikujesz bezpośrednio wysyłając CV do nich to pewnie się ktoś z Tobą spotka taki przecież teraz jest standard. Taka agencja jak indepro rekrutuje przez cały czas bo dla dobrych pośredników zawsze miejsce się znajdzie. To najmniejszy problem moim zdaniem większy to jaki wariant wybrać współpracy bo tam jest jakiś taki podstawowy, dla bardziej i najbardziej doświadczonych, no i jak dopasować ten dla mnie?
Weronika 2017-03-01 09:44
@Gośka, myślę, że z tym zapytaniem najlepiej skontaktować się bezpośrednio z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI. Z pewnością dopasują odpowiedni wariant do Ciebie :) Co myślisz?
Edith 2017-03-04 16:43
Jestem czwarty miesiąc, nikt nie mówił że będzie łatwo w nieruchomościach ale przynajmniej ze wszystkim mogę się zwrócić do ludzi. Nawet między miastami jest fajna atmosfera do tego stopnia, że jakaś grupa zamknięta na FB gdzie wszyscy mogą się poznać. System komputerowy też jest ok każdy ma fotkę i wiesz z kim rozmawiasz nawet jak dzwonię do agenta na drugi koniec Polski. No i współpraca również między miastami, jasno wszystko rozliczone jakby system sam pilnował co się komu należy. Jest na razie bardziej niż ok polecam.
Weronika 2017-03-06 10:05
@Edith bardzo się cieszę! W takim razie trzymam kciuki za następne miesiące :)
bacik 2017-03-10 20:49
W branży jestem jakiś czas i przyznaję indepro da się lubić głównie za niezły procent i kasę dla doradców. Klimat rzeczywiście fajny jak ktoś już pisał ale nie wiem czy w ogóle branża nie nabrała ogłady bo jest lepiej niż jeszcze kilka lat temu w Polsce. Może trochę dzięki mediom podejście rodaków się zmienia a pośrednik czuje się potrzebny, oby tak dalej! Powodzenia
Weronika 2017-03-14 09:32
@bacik, dziękuję za ocenę. Powiesz jeszcze o jakichś plusach w miejscu pracy?
adrian_k_czuk 2017-03-17 19:43
To jest fajne, że idziesz porozmawiać i nieważne na jakim etapie jesteś zawsze dopasują jakby taki wariant współpracy z nimi, to trudno nazwać "stanowiskiem" bo nie o to chodzi. Mam na myśli to, że jak długo już pracujesz w nieruchomościach to masz dowolność możesz być agentem, takim agentem właściwie całkowicie niezależnym, który wybiera tylko to co od nich potrzebuje aż do szefa oddziału. Trudno to wszystko wyjaśnić w opisie trzeba być i sprawdzić bo to ciekawe.
Natalia 2017-03-18 11:47
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI to bardzo fajna firma, świetnie się tu pracuje. Jeśli lubimy taki rodzaj pracy i mamy predyspozycje to zadowolenie gwarantowane.
Weronika 2017-03-20 09:22
@adrian_k_czuk myślę, że to dobra informacja dla przyszłych kandydatów. Dziękuję.
capri 2017-03-22 15:26
Pierwsze wrażenie ok i raczej pokrywa się z tym co można tu przeczytać, potwierdzam że prowizje dla agenta rzędu 70% są na porządku dziennym, 98% dla wyjadaczy taki już na prawdę mega sprzedawców.
Weronika 2017-03-22 15:35
@capri, jesteś nowym pracownikiem INDEPRO NIERUCHOMOŚCI?
capri 2017-03-28 13:05
Nie myślę o sobie jako o pracowniku, to inaczej wygląda w takiej agencji. Mam od lat własną działalność gospodarczą, można powiedzieć że z indepro łączą mnie bardziej partnerskie relacje biznesowe. Oni dają mi to czego potrzebuję a ja świadczę określone usługi. To jest diametralnie inny układ niż ogólnie pojęty pracownik - pracodawca. Daje to pewną niezależność. Odpowiadając na pytanie: tak, można powiedzieć, że jestem nowy :)
Weronika 2017-03-28 13:17
@capri, rozumiem. Dla zainteresowanych - na stronie firmy możecie znaleźć aktualne oferty pracy http://www.indepro.pl/kariera
Rozbert S 2017-04-06 14:28
Na razie trudno znaleźć na naszym rynku cokolwiek lepszego dla pośredników. W ciągu dwóch może trzech lat dali o sobie znać właściwie w każdym większym mieście i to widać. Nawet nie tylko chodzi o to, ze oddziały ale ludzie w ogóle mówią że jest dobrze. Więcej dowiedziałem się w zeszłym tygodniu na takiej konferencji dla branży, cv wysłałem wczoraj. Robert S
Iza 2017-04-09 10:26
Współpracowałam z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI i miło ten czas wspominam.
kalicki 2017-04-12 17:07
Ludzie bardzo fajni i można się szybko nauczyć pracy pośrednika nawet jak wcześniej miało się niewielki kontakt z zawodem.
Weronika 2017-04-13 08:45
@kalicki, jakie jeszcze dostrzegasz plusy pracy w tym miejscu?
Zostaw swoją opinię o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI