Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

zdjecie uzytkownika
Bill - 2015-10-20 19:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również jestem zainteresowany pracą w nowym biurze w Rzeszowie. Czy wiadomo kiedy otwarcie? Dzwonili do mnie, że za jakiś czas się odezwą, ale jak na razie nic. Czy ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
maxym - 2015-10-21 13:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z doświadczenia wiem, że jak taka sieciowa agencja pojawia się w mieście raczej szybko mają dużo ofert nie oszukujmy się te sieciowe zdominują rynek i nic na to nie poradzimy. Nawet jak wpompują na początek kasę w marketing, szkolenia z Wawy i tego dopilnują to potem będą odcinać kupony. Nie mnie oceniać czy taka ekspansja sieciówek to dobrze czy źle ale faktem jest że mają niezłe plecy i łatwiej im konkurować. W indepro to wszystko z czym się zetknąłem wygląda nieźle (sam pracuję w nieruchomościach) a na ile przekonają Rzeszów czas pokaże. Pozdro600
zdjecie uzytkownika
daria - 2015-10-28 10:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [luks - 2014-12-26 23:24:43]:
mówicie o kwotach brutto??? W jakiej formie jest zatrudnienie, jest to umowa o pracę czy na własną działalnoćś???
zdjecie uzytkownika
qwertyui - 2015-11-01 19:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej jako że ostatnio sama szukam pracy to przeglądam dziennie sporo stron z ofertami i natknęłam się na te ktore wstawiła firma INDEPRO NIERUCHOMOŚCI, poszukują teraz osób na stanowisko partnera biznesowego, doradcy do spraw nieruchomości w kilku miejscowościach w Polsce oferują m.in.pełne wsparcie wdrożeniowe oraz asysta w trakcie bieżącej działalności,skuteczne standardy i procedury gwarantujące sprawną obsługę klientów
zdjecie uzytkownika
sali - 2015-11-02 12:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daria temat wałkowany latami pod każdym z ogłoszeń na pośrednika i pasuje tu jak pięść do nosa :D taki kumaty sprzedawca/doradca sam proponuje działalność i wystawia agencjom FV bo wie ile więcej zostanie mu w kieszeni i nie dotyczy to tylko rynku nieruchomości pierwsza lepsza księgowa Ci wyjaśni. 90% osób w branży ma własne działalności kredyty na firmę i leasing na auto!
zdjecie uzytkownika
sali - 2015-11-02 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwertyui - 2015-11-01 19:20:36]:
z tego co widzę to są ogłoszenia dla osób które chcą otworzyć franczyzę czyli swój własny oddział ale wiszą wszędzie też ogłoszenia na doradcow
zdjecie uzytkownika
fgbhn - 2015-11-07 17:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do @sali teraz są akurat ogłoszenia w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI dotyczące pracy na stanowisku doradcy do spraw nieruchomości oferują gwarancję wysokich zarobków jasny i przejrzysty system wynagrodzeń,swobodny wybór formy współpracy oraz wynagrodzenie prowizyjne, premie oraz nagrody, stałą podstawę
zdjecie uzytkownika
paoa - 2015-11-10 02:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gwarancja wysokich zarobków? a chyba nie napisali konkretnych stawek, wiec wiecie z tym moze być różnie.
zdjecie uzytkownika
agentka - 2015-11-10 11:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paoa, żadne biuro nie da Ci konkretnej stawki. Jest spoko jak w ogóle jest podstawa, zarobisz tyle ile sprzedasz/ wynajmiesz. Niech się w końcu wypowie ktoś kto tam pracuje/pracował lub był na rozmowie kwalifikacyjnej.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-11-10 18:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież pisali wcześniej, że w indepro wysoki procent od sprzedaży jest też o tym watek pod opiniami hb a pewnie z taką jakąś "gwarantowaną minimalną" no to dajcie spokój bo aż rozpacz bierze czytając jak niektórzy proszą o tysiaka bo nie wierzą że coś sprzedadzą. to po co wogole startowac w takiej branzy????
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-11-12 13:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobic w tej branzy mozna @paoa z tym ze najwazniejsze ze jest podstawa, bo czasem tego firmy nie daja
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-11-15 02:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w moim odczuciu jeżeli ktoś wcześniej pracował w nieruchomościach może wiele więcej do swojej pracy wnieść
zdjecie uzytkownika
sylwester - 2015-12-03 17:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w nieruchomościach może być naprawdę wdzięczna, ale nie ma co ukrywać, że pewne predyspozycje i w charakterze i w sposobie bycia trzeba mieć, ten polot tzw. :)
zdjecie uzytkownika
arto - 2015-12-07 09:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwester - 2015-12-03 17:35:45]:
Wdzięcznością dzieci nie nakarmię, czy możesz napisać o warunkach finansowych i podstawie skoro jesteś taki wtajemniczony?
zdjecie uzytkownika
krasny - 2015-12-08 11:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie gdziekolwiek nie wejdę przeczytać opinii o agencjach zawsze to samo. Biadolenie kilku osób na temat "podstawy", wszędzie podstawa podstawa podstawa. Czy tak trudno zrozumieć że podejmując prace w sprzedaży utrzymujesz się przed wszystkim z prowizji od tego na ile sprzedaż? Jeżeli wystarczy ci podstawa w wysokości najniższej krajowej to szukaj gdzie indziej, w agencjach nikt nie potrzebuje takich ludzi i marnujecie tylko miejsca innych zdecydowanych na taką pracę. Mimo, że wiem na czym polega praca i dopuszczam współprace tylko z dwoma agencjami w kraju muszę czekać bo dają szansę malkontentom, którzy nie mając pojęcia za co się biorą liczą oczywiście na co??? NA PODSTAWĘ! Litości!
zdjecie uzytkownika
6543 - 2015-12-13 20:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widziałem ze calkiem niedawno firma INDEPRO NIERUCHOMOŚCI wstawiła ogłoszenie o pracy na stanowisku doradcy do spraw nieruchomosci w kilku miastach w Polsce
zdjecie uzytkownika
seeker - 2015-12-14 16:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawiazujac do krasnego wyzej zaraz ktos zapyta ile jest podstawy :D
zdjecie uzytkownika
ryszard - 2015-12-30 00:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz szukają wsszedzie doradców ds. nieruchomości na każda chyba lokalizacje, bo widziałem i Gdańsk i Kraków i Warszawe, wszystkie większe tak naparawde.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-01-06 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwerty rozumiem ze masz doswiadczenie w pracy na tym stanowisku? co firma oferuje na start? pojecie "wysokie zarobki" dla kazdego oznacza co innego. i jaka umowa?
zdjecie uzytkownika
erka - 2016-01-07 17:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spokojnie wyciągniesz kilka tysi jeżeli znasz się na rzeczy ale mam małe wątpliwości jeżeli pytasz o umowę ;) Nie znam pośrednika, który pracuje na umowie poza małymi wyjątkami a i tak jeżeli oddnajdują się w temacie po dwóch miesiącach decydują się na działalność i wolą sami decydować o swojej kasie, jeszcze vat zostaje jak masz koszty a ma każdy.
zdjecie uzytkownika
Marco - 2016-01-08 12:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Coś z tą firmą jest nie tak, skoro przynajmniej od 2 lat średnio co dwa miesiące pojawiają się ogłoszenia na doradcę. Zrozumiałe że czasem trafi się im ktoś niekumaty, ale taka rotacja świadczy, że ludzie zaraz stamtąd uciekają
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-01-08 18:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musisz przede wszystkim posiadac tez doswiadczenie w pracy na tym stanowisko chociaz nie zawsze, w firmie wszyscy sluża pomoca i wprowadzają nowe osoby,także atmosfera tez jest na plus.
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-12 18:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry procent dla pośrednika fajni ludzie spoko kasa! Jedna z topowych agencji dla tych którzy siedzą w sprzedaży. Startuję za 3 tygodnie! Pozdro
zdjecie uzytkownika
opal - 2016-01-12 23:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2016-01-12 18:33:32]:
jeśli rzeczywiście jest aż tak interesująco w Indepro to może warto zaaplikować do nich na doradce do spraw nieruchomości. W ofercie gwarantuję wysokie zarobki...
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-13 20:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież napisałem że zaczynam za 3 tygodnie :]
zdjecie uzytkownika
sylw - 2016-01-16 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok spokojnie @alek :) teraz właśnie widzę, że trochę tych doradców potrzebują do spraw nieruchomości, powiem wam, że przekonuje mnie to, że zapewniają też szkolenia
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-18 12:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylw - 2016-01-16 17:57:53]:
Tak pod względem szkoleń jest wypas i brałem to pod uwagę. Mam znajomych którzy właściwie po kilku tygodniach takich szkoleń dają radę i na prawdę mają się nieźle. Tzn po kilku tygodniach zarabiają przyzwoitą sumkę. Nawet jak uznam że nie podołam (ale raczej się nie zanosi) :) to wiedza zostaje, tym bardziej że oni szkolą z takich ogólnych rzeczy jak sprzedaż, organizacja pracy z klientem i to sie przyda niezależnie od branży. Mam nawet sygnały że gdziekolwiek powiesz że jesteś po szkoleniach w indepro wszędzie przychylnie na to patrzą. pzdr
zdjecie uzytkownika
Mig - 2016-01-19 19:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alek no i właśnie dlatego szkolenia w firmie są takie ważne. No ja też słyszałem, że jakoś łatwiej ludziom potem na rynku nieruchomościami po szkoleniach czy pracy u nich, a w sumie to ludzie nawet nie chcą od nich jakoś bardzo odchodzić, bo niby po co? Indepro zapewnia swietne warunki, a w szczególności nieźle zarobki.
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-20 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mig - 2016-01-19 19:40:58]:
To prawda, nacisk na szkolenia jest bardzo duży i prowadzą je spoko ludzie z doświadczeniem. Mam nadzieję że przełoży się to na moje zarobki bo nie miał bym problemu z pomysłem na co przeznaczyć taką kasę :) Dużo nauki i pracy przede mną ale jestem przekonany że warto spróbować, Pzdr
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-21 19:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam, czy nie spróbowac pracy tutaj jako doradca ds. nieruchomości, ale z tego co słyszałem nie ma żadnej podstawy w wynagrodzeniu tylko prowizja, więc może zajść taka sytuacja, że w jednym miesiącu zarobie 20 tysięcy, a w drugim nic.
zdjecie uzytkownika
kalina - 2016-01-22 13:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-01-21 19:55:06]:
Jest też opcja z podstawą ale prawie nikt z niej nie korzysta bo po prostu bardziej opłaca się wysoka prowizja zwlaszcza dla takich którzy sobie świetnie radzą z klientem (dla pozostalych raczej nie ma przyszlosci w tym zawodzie ;) Bez problemu możesz rozmawiać o podstawie po okresie probnym, tym bardziej będąc na etapie zarabiania 20 tys miesięcznie ale wtedy Ci nawet to do głowy nie przyjdzie hehe ;D
zdjecie uzytkownika
flota - 2016-01-23 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w te 20 tysięcy to mi się nawet wierzyć nie chce @kalina. Dziwne jak dla mnie, że albo podstawa, albo prowizja. Wydaje mi się, że powinni to połączyć :)
zdjecie uzytkownika
messi - 2016-01-25 13:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to możesz połączyć przecież jak napisała ale będzie Ci się to mniej opłacało, nie wiem dlaczego dziwne, standard na świecie w każdym biznesie opartym na sprzedaży. 20 tys bez problemu dla ogarniętego pośrednika. Być może nie każdego miesiąca ale taki poniżej 10 tys nie schodzi.
zdjecie uzytkownika
outlander - 2016-02-23 13:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wicie coś może o warunkach franczyzy? Może to jest dobra opcja dla "samodzielnych"? W branży chwalą warunki jakie ma INDEPRO dla osób chcących działać pod ich marką. PS. Jestem z Katowic.
zdjecie uzytkownika
Kierownik RSF - 2016-02-23 23:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [outlander - 2016-02-23 13:46:01]:
Zadzwoń:(usunięte przez administratora), dowiesz się więcej.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-02-26 09:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2015-09-02 11:58:23]:
nie ma czegoś takiego jak gwarancja jakichkolwiek zarobków
zdjecie uzytkownika
Bul - 2016-03-11 14:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy taki doradca w nieruchomościach ma naprawdę duże premier do swoich zarobków czy raczej się to równoważy w niezbyt dobry sposób? Ciekawi mnie to, bo powiem szczerze, że szukam pracy
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-14 18:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest zajęcie dla każdego i wszystko zalezy od tego jak sobie radzisz w pracy z klientem ale po przekopaniu kilkunastu ofert i czeterech rozmowach wychodzi na to ze indepro daje rade tzn tam maja nawet 50% z transakcji ale moze niech ktos potwierdzi?
zdjecie uzytkownika
Ox - 2016-03-14 18:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to 50% nie jest wcale takie złe, bo zdarza się, że firmy dają mniej no i wtedy zarobek już nie taki fajny. A tutaj przynzjamniej na doradcę ds. nieruchomości umowę o pracę się dostaje.
zdjecie uzytkownika
anula - 2016-03-15 12:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wydaje mi się że w agencjach nieruchomości nie ma umów o pracę ale mogę się mylić, chyba większość pośredników ma własną działalność gospodarczą. korzystają przecież z leasingów dla firm, wrzucają w koszty wiele wydatków. pzdr
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-03-16 20:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, ale jak taki doradca ma mieć własną działalność? Co innego pośrednik, a co innego pracownik bezpośrednio zatrudniany w agencji nieruchomości @anula
zdjecie uzytkownika
sosna - 2016-03-22 10:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W agencjach ludzie przeważnie nie pracują na umowach o pracę, to wynika z predyspozycji nastawienia i planów związanych z biznesem. Oni w większości cenią sobie niezależność z resztą tak jak pisała anna. Jeżeli ktoś zostaje agentem nieruchomości to ma szersze spojrzenie na to wszystko i wybiera raczej świadomie przynajmniej tak jest od dłuższego czasu.
zdjecie uzytkownika
witek - 2016-03-22 13:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doradca ds. Nieruchomości teraz u nich jest i zastnawiam się jak to będzie wyglądało, czy faktycznie będzie można tutaj jeszcze aplikować czy nie i jak z atmosferą?
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-04-12 09:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja jest ciągle bo co chwilę ktoś się zwalnia.
zdjecie uzytkownika
reni - 2016-04-12 17:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie te czasy, że do nieruchomości trafiają przypadkowi ludzie więc mijasz się z prawdą. Może podaj jakieś szczegóły?
zdjecie uzytkownika
Tak - 2016-04-18 16:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczegóły? Może przeanalizujmy szczegółowo ogłoszenie wystawione przez indepro.
Gwarancja wysokich zarobków - dają to na piśmie? A może warto zapytać o średnie zarobki.
Program łatwy start - ciekawe czy można z niego skorzystać?
No i gwarantowana podstawa - czyżby błąd w ogłoszeniu?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-04-19 22:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz podać mi gdzie widziałeś lub widziałaś że jest gwarantowana podstawa? Sprawdziłam wszystkie ich ogłoszenia i NIGDZIE NIE MA TAKIEJ INFORMACJI podobnie jak w innych agencjach a pytam bo było by to dla mnie ważne. Na stronie czyli właściwie u samego źródła NIC TAKIEGO NIE MA. PLISSSS AZ
zdjecie uzytkownika
honolulu - 2016-04-20 10:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem niedawno u nich na rozmowie i nie ma żądnej podstawy! tylko prowizje :)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-04-20 16:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mi się tak wydawało, z reguły agencje dają bazę nieruchomości, klientów i wszystko co potrzebne żeby zarobić a to na ile wykorzystasz już zależy od ciebie i ile wiedzy wyciągniesz ze szkoleń bo pod tym względem indepro jest mocne na tle innych w kraju. Mam kuzyna który tam aplikował po to tylko żeby sprawdzić szkolenia i ewentualnie pracowac później gdzies w sprzedaży no i został bo sprzedał mieszkanie w trzecim tygodniu :D
zdjecie uzytkownika
kasto - 2016-04-21 15:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko takie gadanie i gdybanie proste ze jeden zarobi 20 000 zl inny nie zarobi nic i najczesciej rezygnuje. Standard w nieruchomosciach, tyle ze indepro chociaz dba o tych ludzi zeby nie wychodzili do klienta jak sie nie znaja na rzeczy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert