Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

zdjecie uzytkownika
marek - 2014-12-12 19:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to się zastanawiam jak wygląda sprawa płacowa tam, bo nie wiem czy tam można dobrze zarobić jednak, bo nie wiem jakie są stawki w porównaniu do rynku, więc jak macie jakieś porównanie z konkurencją, to ja będę za to bardzo wdzięczny w sumie. Powiedzcie tylko przybliżone kwoty jak macie takie informacje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-18 21:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-12-12 19:10:43]:
To zależy od tego ile sprzedajesz :) W INDEPRO jest o tyle dobrze, że możesz mieć nawet 50% od transakcji. Już jedna sprzedaż w miesiącu daje Ci spokojnie żyć natomiast tam w większości są ludzie, którzy nie poprzestają na jednej ;) 7.000 - 10.000 to norma dla dobrego sprzedawcy.
zdjecie uzytkownika
luks - 2014-12-26 23:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musze przyznac, ze to robi wrazenie, prowizje na poziomie 50% to jest bardzo dużo, ale napisałeś, że nawet do 50%, czyli jak mniemam jednak sa one z reguły mniejsze. Niemniej jednak skoro dochodzicie do 5 cyfrowej pensji to chyba jestem zainteresowany indepro. W jaki sposób najlepiej sie do Was dostac w takim razie?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-29 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luks - 2014-12-26 23:24:43]:
Nie jestem jeszcze pracownikiem indepro przynajmniej na razie natomiast to co napisałem dotyczy żony i jej przyjaciółki (również tam pracuje) Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się czy do nich nie dołączyć bo mimo bezpiecznej posady jaką mam brakujemy po prostu trochę więcej emocji, kontaktu z ludźmi itd. Poza tym mamy małą Natalkę więc dobrze żeby jedno z nas wracało wcześniej do domu. Na razie praca w budżetówce daje mi taką możliwość ale porównanie kasy mojej z kasą żony pozostawia mały niedosyt.
zdjecie uzytkownika
przemo - 2015-01-02 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzn żona w INDEPRO zarabia dużo więcej od Ciebie pracującego gdzieś na etacie? Staram się zrobić rozeznanie bo najwyższy czas zacząć realizować noworoczne postanowienia ;)))
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-01-05 15:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemo ..... u każdego pośrednika w sprzedaży zarobisz więcej niż w budżetówce
zdjecie uzytkownika
kalina - 2015-01-12 17:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, nie ma co porównywać takich opcji a jeżeli masz możliwość umówić się na spotkanie to startuj. Spośród rekrutujących agencji polecam INDEPRO, zresztą jeżeli Twoja żona jest tam dłużej to wiesz ile można zarobić. Średnia 8.000 robi wrażenie ale raczej nie skończysz pracy o 15 jak w budżetówce ;)
zdjecie uzytkownika
Tea - 2015-01-21 18:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę, że bajkopisarstwo na temat Indepro kwitnie!
zdjecie uzytkownika
cloee - 2015-01-22 15:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną we Wrocławiu. Proszę o informację jakie macie odczucie jeśli ktoś na takiej był, co oferują, czy jest podstawa jeśli tak to jaka?
zdjecie uzytkownika
Izabelė - 2015-01-27 15:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno mi powiedzieć jak wygląda rozmowa we Wrocławiu. W Warszawie trafiłam na sympatyczną Panią a cała rozmowa przebiegała bezstresowo. Dostajesz właściwie wszystko co Ci potrzebne do pracy: laptopa lub tablet (ja oddałam tablet na rzecz laptopa bo w tej pracy nie był do końca praktyczny), komórkę bez limitów, ogółem chyba kilkanaście materiałów na temat firmy i usług, przyzwoicie wyposażone biuro itd.

Jestem teraz na etapie poznawania całego systemu informatycznego a tego obawiałam się najbardziej ;) Jest ok i zawsze można o wszystko zapytać.

Podstawa jest jeżeli wybierzesz Łatwy Start, mnie odradzano ze względu na niższy procent ze sprzedaży ale zapytam nawet z ciekawości jak w tym momencie wygląda taka podstawa. Iza
zdjecie uzytkownika
cloee - 2015-01-28 10:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy gwarantują podstawę przez cały czas? Czy tylko przez okres Łatwy start? Czy jest możliwość zatrudnienia na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
krasny - 2015-02-20 10:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem nie zatrudniają na umowę o pracę. Generalnie da się zarobić dobre pieniądze ale to nie jest praca dla każdego. To sprzedaż moi drodzy, nie każdy się nadaje.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-15 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam - pokazało się ogłoszenie na doradcę klienta do chyba nowego oddziału w Lublinie. Czy warto składać papiery? Nie mam doświadczenia w tej branży ale po długoletniej pracy w handlu chciałbym coś zmienić. Czy warto się interesować? Jak wygląda ten tzw. Łatwy start - w cyfrach. Bardzo proszę o opinię.
zdjecie uzytkownika
Jamjest - 2015-03-25 13:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
orientuje się ktoś jak wygląda podział prowizji dla Doradcy Kredytowego?
zdjecie uzytkownika
Kalita - 2015-03-30 15:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-03-15 18:04:52]:
nowy nie wiem czy jest jeszcze łatwy start, jeżeli pracowałeś jako handlowiec to bez problemu dasz sobie radę. Pozostaje kwestia Twoich oczekiwań finansowych :) Jako pośrednik zarobisz dużo więcej niż w dowolnym przedstawicielstwie nie mniej jednak to inna specyfika i raczej nie znajdziesz modelu duża podstawa plus wysoki procent z transakcji. Trochę to zabrzmiały jakby zawód pośrednika był tylko dla charyzmatycznych i ukierunkowanych handlowców, którzy nie mają nic do stracenia ale trochę tak jest ;)
zdjecie uzytkownika
justinn - 2015-05-11 21:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie, czy ktoś się orientuje jak długo trwa łatwy start, mam wykształecenie w tym kierunku i licencje tez PFRN ale chciałabym aby podstawa pomogła mi przetrwać ten ciężki czas
zdjecie uzytkownika
KOPER - 2015-06-03 19:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Indepro Nieruchomości z tego co wiem to na ten moment ma do zaoferowania miejsce pracy jako doradca do spraw nieruchomości w Warszawie, Krakowie i Gdańsku - link z ofertą pracy : http://www.gowork.pl/praca_podglad,5848109?keywords=®ion=krakow oraz na terenie Wrocławia i Lublina - link: http://www.gowork.pl/praca_podglad,5848110?keywords=®ion=wroclaw
zdjecie uzytkownika
Katalończyk - 2015-06-18 14:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko fajnie ale linki podane przez Ciebie nie działają :) Nie trudno znaleźć ogłoszenia na stronie indepro :)
zdjecie uzytkownika
Katalończyk - 2015-06-18 14:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Linki nie działają! Ogłoszenia można znaleźć bezpośrednio na stronie indepro :)
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-07-02 17:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła atmosfera wśród pracowników, wiem... ktoś mógłby napisać, że atmosferą nie nakarmię dzieci :) mogę ze spokojnym sumieniem napisać, że to dobry wybór a w przeszłości zetknęłam się z kilkoma agencjami. Wynagrodzenie od transakcji na duży plus, wyższe niż w poprzednich. Prawie 50% od sprzedaży trafia na moje konto.
zdjecie uzytkownika
felek - 2015-07-03 23:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Alina piszesz o atmosferze, ale wiadomo, że w pracy to nie wszystko. Na pewno to wazne, ale podejmujac prace czlowieka bardziej interesuja zarobki i obowiazki. Procent od sprzedazy brzmi zachecajaco, ale pytanie czy podstawa jest adekwatna do wykonywanych obowiazkow czy to tylko mydlenie oczu. Takich agencji jest wiele wiec czym oni moga sie wyroznic
zdjecie uzytkownika
koliber - 2015-07-06 14:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@felek, z ciekawości jaka jest podstawa adekwatna do wykonanych obowiązków w agencjach nieruchomości? Nie jest to pytanie zaczepne, robię wstępne rozeznanie. W niektórych biurach jest tak że jak weźmiesz podstawe dostaniesz mniej od sprzedaży nieruchomości - logiczne, nie oczekuje tez ze ktoś będzie mi płacił podstawe jezeli nic nie sprzedam. Przynam ze poczulbym sie jak naciagacz :D
zdjecie uzytkownika
Gaja - 2015-07-26 23:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sytuacja w Krakowie, dobrze żeby wypowiedzieli się agenci z prawdziwego zdarzenia, a nie Ci co się nie nadawali i piszą rozżaleni, bo nie ma co ukrywać ale takich jest pełno...
zdjecie uzytkownika
Przemysław - 2015-07-27 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że każdy zadowolony agent, który wyciąga w indepro lub innej wiodącej agencji przynajmniej 10 tys miesięcznie jest panem swojego losu i ceni sobie niezależność. Takie osoby nie liczą na drobne, mają świadomość swojej przewagi i duże pokłady samodyscypliny. Akurat indepro jest jedną z agencji dających takim osobom szerokie pole do popisu.

Wyobraź sobie sytuację, w której masz wszelkie predyspozycje do tego żeby pracować "na swoim" ale nie posiadasz środków na marketing, na dotarcie do klientów, nie masz czasu na zbudowanie obszernej bazy nieruchomości a do tego chcesz zarabiać dużo i szybko. Nawiązując współpracę z agencją (np. indepro) decyzujesz się na własną działalność (swego rodzaju niezależność) przy czym dostajesz bezpłatnie i w nieograniczonej ilości WSZYSTKO czego potrzebujesz aby rozpocząć pracę (klientów, nieruchomości, materiały informacyjne, komputer, telefon, miejsce do pracy).

Czy można lepiej wyobrazić sobie start w tego typu biznesie? Kto wie, być może po jakimś czasie uznasz podobnie do mnie, że warto zainteresować się otwarciem swojego oddziału franczyzowego :)

Polecam prawdziwym agentom z pasją, wiedzącym czego oczekują od życia! :)
Nie polecam natomiast malkontentom i osobom, dla których szczyt marzeń to stała pensja w sklepie odzieżowym ;)
zdjecie uzytkownika
Gaja - 2015-07-29 08:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co pisze Przemysław jest prawdą, gdyż pośrednik to osoba której podstawą działania jest samoorganizacja i samodyscyplina. Jednak gdy ktoś zaczyna lub nie ma dużego doświadczenia(jak ja) potrzebuje wsparcia, dobrego przeszkolenia i ukierunkowania na ważne aspekty. Czy na to można w Indepro liczyć??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy INDEPRO NIERUCHOMOŚCI?
Zadaj pytanie
alert