INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Kraków

Opinie o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

paoa 2016-05-31 15:28:48
cześć! macie doświadczenie w pracy jako Doradca ds. Nieruchomości? wydaje mi się, że stawki są dobre nawet.
gość 2016-05-31 21:13:28
to zależy co dla ciebie jest dobre, (usunięte przez administratora) a prowizje, podobnie jak gdzie indziej, około 30% prowizji jeśli znajdziesz i sprzedasz jakieś mieszkanie
Alek 2016-06-01 09:10:45
Rozumiem emocje kolegi suchego ale nie popadajmy w skrajności. Na 70% trzeba sobie zapracować i mieć za sobą kilka udanych transakcji. Nie zmienia to faktu że 50% które oferuje indepro już na początku współpracy jest rzeczywiście bardziej niż OK.
Alek 2016-06-01 09:15:13
Pamiętajcie poza tym, że z pustego to i Salomon nie naleje więc gdybanie o procencie ze sprzedaży proponuję pozostawić na czas w którym transakcje zaczynają być normą. Koleżance Lenie proponuję sprawdzić w pierwszej kolejności czy to praca dla niej a nie liczyć na kokosy od pierwszego dnia. Powodzenia!
e3 2016-06-01 19:09:55
@alek te 50% to rozumiem prowizje, ok, to bardzo wysoko jak na polski rynek - kwestioa tylko jak łatwo jest u nich cokolwiek sprzedać, bo wiadomo że nieruchomości to teraz nie jest w Polsce taki łatwy rynek
gość 2016-06-02 17:05:58
żeby osiągnąć 50% trzeba się trochę napracować, średnia prowizja dla agenta to około 20-30%, a sprzedać też nie jest najłatwiej bo indepro ma wysokie prowizje i trudno przekonać kogoś do współpracy
paoa 2016-06-02 18:31:05
hej! jak u Was jest z prowizjami? widziałem, ze szukacie ludzi jako Doradca ds. Nieruchomości.
ssss 2016-06-03 19:21:38
ręce opadaja paoa zamiast pisać bez sensu po prostu przeczytaj najpierw co ludzie piszą wcześniej.
Lady 2016-06-03 19:47:35
Byłam na rozmowie w Warszawie. Po raz pierwszy spotkałam się z tak dokładnym wytłumaczeniem warunków współpracy oraz wynagrodzenia (pomijając piękne przedstawienie misji/wizji firmy). Jestem pod wrażeniem! Mam nadzieję, że praca w tej firmie będzie również ciekawa, rozwojowa i wysoce popłatna!
elmo 2016-06-06 17:39:06
Zgadza się! O prowizjach można dyskutować jak się sprzedaje. Moim zdaniem to taki as w rękawie bo jak masz doświadczenie, dobrze sprzedajesz i masz wyniki to moim zdaniem wszędzie się dogadasz bo jesteś ważnym ogniwem dla każdej firmy niezaleznie od branży.
zati 2016-06-08 16:51:50
Prowizja i szkolenia na duży plus, ale charyzma dobrego sprzedawcy wskazana a nawet niezbędna! Tam ktoś komu się nie chce i narzeka zamiast uczyć się od tych wyjadaczy nie zabawi zbyt długo a potem wyleje żale w necie. Dobra rada dobierajcie sobie zajęcie do swoich predyspozycji to nie będziecie potem rozczarowani. Pozdro
gość 2016-06-08 21:25:51
dokładnie tak, handel jest ogólnie ciężki, pracuje się długo i w późnych godzinach, indepro jest na pewno jednym z ciekawszych biur nieruchomości ale każdy kto rozważa pracę tam powinien wiedzieć, że żeby zarobić tam uczciwe pieniądze trzeba się tej pracy poświęcić, intensywna praca wieczorami zazwyczaj po 10 godz lub więcej. dziesiątki wykonanych codziennie telefonów do ludzi którzy traktują cię jak wroga i codzienne spotkania z klientami to chleb powszedni w biurach nieruchomości, jeśli ktoś chce żeby jego praca wyglądała inaczej niech nie szuka szczęścia w indepro
paoa 2016-06-09 15:20:21
ciekawe, ze tutaj są takie personalne oferty, bo jest jedna jako Agent - Doradca Klienta ds. Nieruchomości no i jest tutaj uwaga, że jest to oferta skierowana tylko do Pań, więc to troche dziwneie wygląda. Nie znalazłem oferty tylko dla panów, wiec nie wiem o co chodzi.
miko 2016-06-10 12:46:25
właśnie nie wiem dlaczego są takie oferty, troche dziwna sprawa, ale wydaje mi sie, że lepiej zarobi się na pracy jako doradca kredytowy jednak niż na tym stanowisku agenta.
bnbo 2016-06-10 17:26:06
raczej nie ma w tym nic dziwnego coraz więcej firm tak robi z tego co widzę, do indepro mogą dołączyć zarówno kobiety jak i mężczyźni
e 2016-06-10 22:16:10
widze że poszukiwany jest aktualnie do pracy u was Agent - Doradca Klienta ds. Nieruchomości - ale dlaczego to oferta tylko dla kobiet?
matka_polka 2016-06-11 09:02:44
Skąd pomysł, że rekrutują tylko tylko kobiety. Moim zdaniem to akurat jedna z niewielu firm która zauważyła, że warto przełamać ogólnie panujący trend i opisać jakie korzyści ze współpracy będziemy miały właśnie my - kobiety! Tym bardziej, że widać na ich facebook, że kobiety radzą sobie świetnie. Poza tym widzę na stronie też ofertę uniwersalną jedną z tych jakie zawsze mieli, również dla mężczyzn więc nie widzę problemu. Pozdrawiam z Wawy.
paoa 2016-06-11 10:03:27
no ale mówisz tu o czymś normalnym, sprzęcie do pracy.. :)
gość 2016-06-13 11:59:21
Dobre szkoleni to fakt, ale nie oszukujmy sie ze przeslizgniesz sie bez duzego zaaganazowania i o tym informuja juz na poczatku. To ile zarobie jest zalezne glownie ode mnie samegjo i nikt mi oczu nie mydli. Mam tez jakies doswiadczenie na rynku nieruchomosci i obiektywnie rzecz biorac indepro wypada niezle na tle kokurencji. Róznego rodzau narzekaczom nie polecam bo jeden taki potrafi psuć atmosfere kilkudziesieciu innym w oddziale.
paoa 2016-06-13 12:55:14
ale dlaczego uważasz, że firma wypada dobrze na tle konkurencji? wydaje mi się, ze stawki mają podobne na pewno na stanowisko jako Doradca Kredytowy...
gość 2016-06-13 18:23:32
średnie stawki dla doradców nieruchomości sa tak na prawdę niższe niż u konkurencji bo dzielą się na kilka osób które pracuja przy danej transakcji a prawie nigdy nie robi się wszystkiego samemu
ella 2016-06-13 22:36:39
@gość a ile to jest zazwyczaj osób? no ja ciekawa jestem czy nie można starać się w takim razie pracowac i wykonywać swoich obowiązków bardziej samodzielnie. no i ciekawe czy to jest uczciwy podział na równe części.dajcie znać czy we wszystkich miastach to tak działa
lucy 2016-06-14 09:57:14
Czy tak trudno zrozumieć że w takiej agencji działa się wspólnie. WSPÓLNIE moi drodzy, czy wiecie jakie jest znaczenie tego słowa. JEŻELI TY MASZ 60% ZE SPRZEDAŻY A JAKĄŚ NIEWIELKĄ CZĘŚĆ ODDAJESZ OSOBIE ZA TO, ŻE MIAŁA W NIEJ UDZIAŁ TO CAŁA RESZTA OSÓB W ODDZIALE ODDAJE TOBIE ZA TWÓJ UDZIAŁ NAWET JAK NIE SPRZEDAJESZ. Ludzie PRZECIEŻ TO DZIAŁ W OBIE TRONY!!!, rozumiem ze można czegoś nie rozumieć ale pisać takie bzdury to już jest przegięcie. Przeszło 100 agentów z powodzeniem robi kasę a wy siedzicie w domu i rozkminiacie. Idż na jedną rozmowę i sprawdź jak to wygląda w rzeczywistości, tam nie gryzą i wszystko chętnie wyjaśnią niezależnie od tego w jakim mieście.
gość 2016-06-14 10:02:40
To w sumie ma sens..
lucy 2016-06-14 10:13:05
Po co masz wykonywać samodzielnie? Nie rozumiem. Jeżeli każdy kto z Tobą pracuje będzie myślał w ten sposób to życzę sukcesów. Dlaczego w takim razie nie otworzysz jedoosobowego biura nieruchomości? Problem zniknie! Nie musisz się z nikim dzielić ani nikt niczym z Tobą! ;)

Przyjdź, zobacz umowę, zobacz model rozliczenia, to wszystko jest gwarantowane i korzysta z tego mnóstwo ludzi. Nikt nie będzie prowadził na forum biura informacji. W necie znajdziesz głównie hejterów bo oni mają czas, a po co ma siedzieć nad takim forum ktoś kto zarabia kasę, o czym ma pisać? Że zmienił kolejny raz samochód? Uwierzysz takiej osobie?
miak 2016-06-14 16:06:35
przynam, ze ja też nie do końca rozumiem taki system.. raczej ile wykonasz planu tyle masz, tak działają prowizje - to sa realne efekty Twojej pracy, więc wydaje mi się, że nie ma tutaj co w to wchodzić. No i ciekawa ta oferta jako Agent - Doradca Klienta ds. Nieruchomości
gość 2016-06-14 19:36:15
60% być może jest możliwe ale bardzo trudne do osiągnięcia, średnie wynagrodzenie dla agenta któremu udało się coś sprzedać to 20-30% prowizji biura i sprawdza się to co najmniej w 80% przypadków. Czy oddaje się tylko niewielką część, pozostawiam to każdemu do oceny, nie będę narzucał swojego zdania
dareo 2016-06-14 19:50:29
ja własnie nie jestem hejterem i chce zarobić kase dlatego właśnie do firmy u was chce się zatrudnić jako Doradca Klienta ds. Nieruchomości - podobno macie wewnetrznych renerów - czy to prawda? z gory dzięx
gość 2016-06-14 20:38:23
Ktoś zaczął tutaj pisać do rzeczy, pozdrawiam kolegę. Czasem czytam i ręce opadają jak ludzie tego nie rozumieją ale czasem nawet myślę że to lepiej. Niech szukają szczęścia gdzie indziej, a najlepiej w "agencjach" dla których wynagrodzenie 1% od transakcji to zdobycie Mount Everestu ;))) Jeżeli nie muszę wykonywać innych czynności tylko sprzedawać z przyjemnością dzielę się prowizją tym bardziej, że w indepro mam z czego. Jeżeli nie muszę na okrągło wykonywać innych czynności mogę więcej sprzedać bo mam na to więcej czasu, to logiczne !!
janik 2016-06-14 20:48:21
Są wewnętrzni trenerzy i mnóstwo szkoleń, to ile z nich wyciągniesz i wykorzystasz to już inna sprawa. "Zatrudnić się" będzie Ci ciężko ;) to nie lata 90te ;)) ale polecam spróbować wśród nas pod marką organizacji. Na pewno formę współpracy dogadasz na luzie raczej wszędzie w rekrutacji kumaci ludzie.
dareo 2016-06-14 22:30:20
a więc skorzystam jako doradca kredytowy. czy jakiś okres próbny jest?
Maciek 2016-06-16 18:10:29
Widzę, że naprawdę dobra firma, fajne możliwości rozpościera
gość 2016-06-17 14:01:50
Nie ma okresu próbnego, wszystko zależy od Ciebie. Masz do dyspozycji prkatycznie każdego klienta, który szuka mieszkania z indepro a wiadomo że większość bierze kredyt na kolejne mieszkanie jak się przeprowadza. Doradztwo kredytowe przy agencjach nieruchomości ale tych dużych typu indepro jest i zawsze bedzie opłacalne. Zaoszczedzasz polowe czasu, ktory przenzaczasz gdzie indziej na reklame albo szukanie kredytobiorcow pewnie wsrod znajomych itd bo zawsze to tak wyglada
Maciek 2016-06-17 15:38:02
aha, czyli wszystko jasne! wielkie dzięki za odpowiedź!
czarna 2016-06-20 14:37:43
Kumpela która z indepro działa już kilka tygodni raczej zadowolona jest z kasy i podobno ten podział jest bardzo przemyślany, tzn ona zawsze na tym dobrze wychodzi, ponoć bardzo fajni ludzie że pogadasz ze wszystkimi i nikt nie chodzi z głową w chmurach, narzekała tylko na to że przeznacza na prace dużo czasu żeby te wszystkie spotkania pogodzić z pracą w biurze.
edlo 2016-06-20 14:42:02
a powiedzcie mi prosze czy oferują szkolenia dla pracowników ktorzy nie mieli jeszcze doswiadczenia i stycznosci z ta branżą czy szukaja tylko dosiwadczonych kandydatów? czy oferują jakąś podstawę wogole?
gość 2016-06-20 14:45:20
No ale z tego co rozumiem to właśnie oni mają tak, że taka koleżanka ma możliwość np skoncentrowania się głównie na sprzedaży ofert które są już w bazie (a trochę ich mają)? I to jest wtedy ten wariant, że korzysta również osoba która taką ofertę przygotowała tak? Czy dobrze rozumiem, że jakby obie korzystają? Jedna ma więcej czasu na sprzedaż a ta druga koleżanka mniej sprzedając np w danym m-cu ma i tak jakieś pieniądze bo sprzedała się jej oferta? Tzn tamta koleżanka sprzedała :) Mam nadzieję że nie zagmatwałem hhaha, pozdrawiam
czarna 2016-06-20 14:55:43
@edlo Ze szkoleniami stoją bardzo dobrze tzn jest tam co najmniej kilka takich podstawowych i cały czas różne dodatkowe, bardzo się tym zajawiła bo w indepro za nie nie płacisz nic. W sumie nie ma się co dziwić bo wyszkolony pośrednik zarobi więcej i też przecież oddział więc raczej nie płaczą za takimi osobami które sobie nie radzą. Pytasz o podstawę, kumpela nie jest na podstawie na własne życzenie tzn ma działalność i podobno większość tak pracuje. Ona zostaje jakby niezależna "na swoim" a mimo to w indepro. Nie wiem tylko czy ktoś akurat pracuje na jakiejś umowie w jej oddziale ale mogę zapytać.
edfr 2016-06-20 15:59:32
widze ze maja tez oferty pracy dla kobiet na stanowisko agenta doradcy klienta do spraw nieruchomosci oferuja pełne wsparcie w uzyskaniu wysokich zarobków skuteczną pomoc w drodze do niezależności finansowej wysokie prowizje rozliczane jasno i przejrzyście
LOBO 2016-06-21 15:39:06
Indepro nie proponuje na starcie 50% . Nie ma takiej opcji. 50% masz gdy jesteś starszym doradcą i używasz swoich narzędzi pracy(usunięte przez administratora)
edlo 2016-06-21 16:40:03
czarna' bardzo Ci dziękuje byłbym Ci naprwde bardzo wdzieczny, tym bardziej, ze interesuje mnie praca u nich ofert jest nadal sporo, ciekawe jak z tą umową jest włąśnie
miki 2016-06-22 19:42:32
To ciekawe, że są specjalne oferty pracy "dla niej", chyba firma chce zadbać o jakieś parytety :) Ogólnie fajna sprawa, bardzo mnie to cieszy. Ktoś wie, co dokładnie oznaczają te wysokie zarobki w tej firmie? :)
edek 2016-06-23 09:12:08
a ja zastnawiam się nad pracą u nich jako Agent / Doradca Klienta ds. Nieruchomości, bo widziałem mają sporo ciekawych rzeczy do zaoferowania jak wysokie prowizje rozliczane jasno i przejrzyście czy skuteczny, profesjonalny system szkoleń, treningi i warsztaty prowadzone przez wewnętrznych i zewnętrznych trenerów.
edfr 2016-06-23 22:33:40
ejst tez u nich praca jako doradca kredytowy w Warszawie chociażby oczeukuja znajomości przynajmniej kilku różnych ofert banków i instytucji - warunek konieczny
edlo 2016-06-24 08:14:27
a czy na doradzce klienta wiadomo już coś wiecej w kwestii zatrudnienia się ? mi zalezy na szkoleniach by były ponieważ aż sam takiego dużego dosiwadzczenia nie mam a chciałbym chociaż te prowizje zrobić
vip 2016-06-26 18:10:15
widze ze nie macie pojecia, zatrudnia sie kobiety poniewaz
były robione badania ze to właśnie kobiety są lepszymi handlowcami
niz faceci, a przynajmniej w branży nieruchomości robią lepsze wyniki
i maja lepsze efekty oraz budowanie relacji z klientem itd.

ale swoją drogą to forum nie wnosi nic, kompletnie
i wcale sie nie zdziwie jak wiekszoswc wpisów jest wykonane
przez panie z HR oraz menagerów oddziałów,
kolejna sprawa wiele negatywnych wpisów jest usuwana
wiec o czyms to swiadczy ............
1
edlo 2016-06-26 18:11:48
odezwali się do mniena wyżej wymienione stanwosiko przeze mnie,proszę o informacje szybką.
satori 2016-06-26 22:29:11
ja natomiast mając kontakt z branżą naście lat dziwię się że ktoś ryzykuje na takich forach opisując bądź co bądź niezłe warunki umowy. Czy indepro nie ma w nich klauzuli dotyczącej ochrony takich informacji przed konkurencją? Jeżeli ma to współczuję autorom niektórych wpisów, pamiętajcie że w internecie nikt nie jest anonimowy, wiem coś na ten temat z doświadczenia. Możecie narzekać i gdybać, albo zapytajcie u źródła w jakimś oddziale takiej agencji albo odpuście sobie i szukajcie szczęścia gdzie indziej.
we 2016-06-27 09:29:26
a swoją drogę, ciekawe dlaczego w ofercie pracy na doradce kredytowego napisali że wynagrodzenie jest "bez obcinek"... o co chodzi?
hubert 2016-07-14 18:29:39
Część z nich @satori jest podana w ogłoszeniu jak np. to, że są premie, przecież każdy ma do tego dostęp więc może o tym pisać
Zostaw swoją opinię o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI