logo INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Kraków

Opinie o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Alka 2017-01-30 11:47
Nie zdziwiłabym się jakby się okazało że sami doradcy zdecydowali np o tym zeby ograniczyć wydatki na infolinie jeżeli od kosztow agencji zależy rownież ich kasa. U nas przynajmniej tak było.
Dagmara 2017-02-13 17:17
Nie jestem szczególnie długo ale mam porównanie do czterech agencji, z którymi wiązałam się wcześniej. Zdecydowanie lepsze zarobki chociaż od razu rzuca się w oczy też lepszy poziom pośredników więc pewnie jedno idzie w parze z drugim. Raczej nie pojawiają się ludzie z przypadku, każdy coś tam w sobie ma albo doświadczenie albo taką spoko energię :)
3
sssann 2017-02-22 22:42
Dobry poziom szkoleń no i pewnie przez to też pośredników. Zarabiają fajne kwoty ale nie wiem za bardzo w jakim czasie ja mógłbym podobnie. Macie doświadczenie po jakim czasie można przyzwoicie zarobić?
Bart 2017-02-24 16:51
Czy ten "dochód pasywny" sprawdza się w praktyce? Jest z tego jakaś kasa na stare lata? :) Ktoś coś slyszal?
Kilof 2017-02-25 16:35
Szkoda, że agencja nie ma nowych ofert pracy. Przeważnie tak jest gdy mamy do czynienia z dobra firmą to ludzie trzymają się. Gdyby ktoś wiedział o nowych etatach proszę o informacje, będę sprawdzał Jaka jest atmosfera w firmie? Może jest cos co warto wiedzieć?
Weronika 2017-02-28 15:33
Zastanawiacie się nad aplikacją? Koniecznie przeczytajcie - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,809645,0,0,kariera Przydatne informacje, prawda? :)
Gośka 2017-02-28 21:51
Oferty są praktycznie cały czas i to najmniejszy problem bo nawet jak aplikujesz bezpośrednio wysyłając CV do nich to pewnie się ktoś z Tobą spotka taki przecież teraz jest standard. Taka agencja jak indepro rekrutuje przez cały czas bo dla dobrych pośredników zawsze miejsce się znajdzie. To najmniejszy problem moim zdaniem większy to jaki wariant wybrać współpracy bo tam jest jakiś taki podstawowy, dla bardziej i najbardziej doświadczonych, no i jak dopasować ten dla mnie?
Weronika 2017-03-01 09:44
@Gośka, myślę, że z tym zapytaniem najlepiej skontaktować się bezpośrednio z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI. Z pewnością dopasują odpowiedni wariant do Ciebie :) Co myślisz?
Edith 2017-03-04 16:43
Jestem czwarty miesiąc, nikt nie mówił że będzie łatwo w nieruchomościach ale przynajmniej ze wszystkim mogę się zwrócić do ludzi. Nawet między miastami jest fajna atmosfera do tego stopnia, że jakaś grupa zamknięta na FB gdzie wszyscy mogą się poznać. System komputerowy też jest ok każdy ma fotkę i wiesz z kim rozmawiasz nawet jak dzwonię do agenta na drugi koniec Polski. No i współpraca również między miastami, jasno wszystko rozliczone jakby system sam pilnował co się komu należy. Jest na razie bardziej niż ok polecam.
Weronika 2017-03-06 10:05
@Edith bardzo się cieszę! W takim razie trzymam kciuki za następne miesiące :)
bacik 2017-03-10 20:49
W branży jestem jakiś czas i przyznaję indepro da się lubić głównie za niezły procent i kasę dla doradców. Klimat rzeczywiście fajny jak ktoś już pisał ale nie wiem czy w ogóle branża nie nabrała ogłady bo jest lepiej niż jeszcze kilka lat temu w Polsce. Może trochę dzięki mediom podejście rodaków się zmienia a pośrednik czuje się potrzebny, oby tak dalej! Powodzenia
Weronika 2017-03-14 09:32
@bacik, dziękuję za ocenę. Powiesz jeszcze o jakichś plusach w miejscu pracy?
adrian_k_czuk 2017-03-17 19:43
To jest fajne, że idziesz porozmawiać i nieważne na jakim etapie jesteś zawsze dopasują jakby taki wariant współpracy z nimi, to trudno nazwać "stanowiskiem" bo nie o to chodzi. Mam na myśli to, że jak długo już pracujesz w nieruchomościach to masz dowolność możesz być agentem, takim agentem właściwie całkowicie niezależnym, który wybiera tylko to co od nich potrzebuje aż do szefa oddziału. Trudno to wszystko wyjaśnić w opisie trzeba być i sprawdzić bo to ciekawe.
Natalia 2017-03-18 11:47
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI to bardzo fajna firma, świetnie się tu pracuje. Jeśli lubimy taki rodzaj pracy i mamy predyspozycje to zadowolenie gwarantowane.
Weronika 2017-03-20 09:22
@adrian_k_czuk myślę, że to dobra informacja dla przyszłych kandydatów. Dziękuję.
capri 2017-03-22 15:26
Pierwsze wrażenie ok i raczej pokrywa się z tym co można tu przeczytać, potwierdzam że prowizje dla agenta rzędu 70% są na porządku dziennym, 98% dla wyjadaczy taki już na prawdę mega sprzedawców.
Weronika 2017-03-22 15:35
@capri, jesteś nowym pracownikiem INDEPRO NIERUCHOMOŚCI?
capri 2017-03-28 13:05
Nie myślę o sobie jako o pracowniku, to inaczej wygląda w takiej agencji. Mam od lat własną działalność gospodarczą, można powiedzieć że z indepro łączą mnie bardziej partnerskie relacje biznesowe. Oni dają mi to czego potrzebuję a ja świadczę określone usługi. To jest diametralnie inny układ niż ogólnie pojęty pracownik - pracodawca. Daje to pewną niezależność. Odpowiadając na pytanie: tak, można powiedzieć, że jestem nowy :)
Weronika 2017-03-28 13:17
@capri, rozumiem. Dla zainteresowanych - na stronie firmy możecie znaleźć aktualne oferty pracy http://www.indepro.pl/kariera
Rozbert S 2017-04-06 14:28
Na razie trudno znaleźć na naszym rynku cokolwiek lepszego dla pośredników. W ciągu dwóch może trzech lat dali o sobie znać właściwie w każdym większym mieście i to widać. Nawet nie tylko chodzi o to, ze oddziały ale ludzie w ogóle mówią że jest dobrze. Więcej dowiedziałem się w zeszłym tygodniu na takiej konferencji dla branży, cv wysłałem wczoraj. Robert S
Iza 2017-04-09 10:26
Współpracowałam z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI i miło ten czas wspominam.
kalicki 2017-04-12 17:07
Ludzie bardzo fajni i można się szybko nauczyć pracy pośrednika nawet jak wcześniej miało się niewielki kontakt z zawodem.
Weronika 2017-04-13 08:45
@kalicki, jakie jeszcze dostrzegasz plusy pracy w tym miejscu?
Sylvia 2017-04-25 12:13
Procent dla pośrednika chyba najlepszy z jakim się spotkałam i chociażby dlatego warto chociaż pójść i porozmawiać. Polecam bo sama tak zrobiłam. Dodatkowo jest coś takiego jak "Program pasywnego dochodu" to jest taka forma dodatkowych pieniędzy. To mniej więcej polega na tym, że jak kogoś wesprzesz na początku jego pracy i tamta osoba uzna Twoją pomoc za wartościową to masz potem regularnie wypłacane dodatkowe pieniądze. To tak ogólnie, lepiej zapytajcie bo mogę coś pomieszać :D
Iza 2017-04-25 16:55
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI jest bardzo fajną firmą i można dobrze zarabiać oczywiście osiągając dobre wyniki.
elegia 2017-05-04 21:37
Nie są pazerni bo dla pośrednika duży procent ze sprzedaży jak na polskie warunki. To się chwali! Może wreszcie coś zmienia się na rynku? Polecam żeby więcej biur i agencji poszło ich tropem.
Kuba 2017-05-05 12:50
Chcę również pozytywnie wypowiedzieć sie o firmie. INDEPRO NIERUCHOMOŚCI to fajna agencja, super współpraca z doradcami kredytowymi i nieruchomości, powodzenia.
kluczny 2017-05-05 17:27
Kuba czy mogę zapytać, jesteś ich klientem? Miałeś kontakt z innymi agencjami i możesz porównać mniej więcej? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Neli 2017-05-09 16:13
Czy mógłby ktoś podać chociaż przybliżone wysokości prowizji od sprzedaży? Czy jest ona zróżnicowana w zależności od rodzaju nieruchomości? Jak Indepro rozlicza się z agentem? Interesuje mnie współpraca z firmą bo warto z nimi pracować, a opinie na forum potwierdzają.
Olka 2017-05-11 11:31
Chyba najlepiej dowiedzieć się wszystkiego na rozmowie ale wiem, że prowizje na jednym z wariantów współpracy z nimi sięgają 98% tylko że to jest taki jakiś już wariant dla wyjadaczy. Oni tez wtedy mogą sami decydować do dobierają w pakiecie nawet czy są w biurze czy pracują tylko w domu i terenie, które oferty promują na portalach itd, dużo tego ale tak jak piszę to jest dla takich już zaawansowanych raczej z doświadczeniem. Jak zaczynasz to nie wiem może koło 50% i dosyć szybko więcej w tej branży? Niech mnie ktoś poprawi, ale to chyba nie zależy od rodzaju nieruchomości.
aga 2017-05-14 22:43
A ile trzeba zainwestować w otwarcie placówki? Jestem zainteresowana franczyzą z indepro. Ale nie wiem czy w małym mieście ma to sens. Poradźcie coś.
aga 2017-05-14 22:45
Czy ktoś doradzi czy w małym mieście ma to sens?
bialecki 2017-05-15 10:03
Przecież możesz obsługiwać cały region, wszystkie miasta i miasteczka w Twoim zasięgu. To nawet dobra opcja bo masz koszty utrzymania niższe niż w dużym mieście, a nic nie stoi na przeszkodzie żeby ogarniać całe województwo :-)
aga 2017-05-15 19:15
Dzięki. Nigdy nie pracowałam na swoim. Pracuje na etacie i zarabiam trochę trochę ponad 2000 tylko że tu kasa jest na koncie 9 każdego miesiąca o godz. 15.00 a co będzie jeśli w miesiącu nic nie sprzedam? Boję się tylko tego.
Anita 2017-05-16 20:10
Mam trochę doświadczenia w pracy z nieruchomościami i mam zamiar nawiązać współpracę z INDEPRO . Czy może ktoś podpowiedzieć jak zawalczyć o swoją pozycje w negocjacjach? Ogólnie słyszałam wiele dobrego o firmie i dlatego zdecydowałam o podjęciu rozmów.
1
Sander 2017-06-08 15:11
Czy na takie szkolenia jak mają w indepro można dostać się z zewnątrz jeśli nie jestem u nich doradcą? Interesują mnie podstawy pracy pośrednika i generalnie relacji z klientem. Mam doświadczenie w wynajmie powierzchni komercyjnych, chcę trochę zmienić obszar działania.
Weronika 2017-06-08 15:34
@Sander proponuję skontaktować się bezpośrednio z firmą w tej sprawie. Z pewnością otrzymasz rzetelne informacje.
Klaudia 2017-06-19 15:54
Widziałam info o takim szkoleniu, znajdziesz na evenea. Jest też informacja na FB, szkolenie dotyczy negocjacji i jest w warszawie jakoś pod koniec czerwca. Pozdrawiam
Natalia 2017-06-19 21:53
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI to super firma bez dwóch zdań!
zdziwiony 2017-06-22 14:55
Informacje i oferta Indepro wyglądają super, dobre prowizje, wsparcie, szkolenia, nie ma się do czego przyczepić. Wie ktoś może w takim razie czemu ich doświadczonych i skutecznych agentów i trenerów widuje się na zdjęciach u konkurencji?
2
Nowacek 2017-06-22 21:57
Najlepiej zapytać bezpośrednio tych osób? Indepro pewnie nie jest dla nich.
usuniety 2017-06-27 17:26
czemu niektóre opinie o indepro są usuwane? czy firma zatrudnia kogoś kto dba o dobry wizerunek firmy przez usuwanie prawdziwych informacji np z tej strony?
3
Kubiszer 2017-06-28 14:43
Byłem na kilku rozmowach nie tylko w nieruchomościach. Prowizje są ok, ogółem około 100 agentów teraz działa. W Warszawie klimat bardzo ok, możliwe że zacznę od lipca, czas pokaże..
Pracownik 2017-07-04 20:01
Rotacja wśród pracowników była, jest i będzie. To w sumie stało sie już normalnym zjawiskiem, konkurencja podkupuje i tyle.
bianka 2017-07-08 13:31
Której konkurencji zależy tak na ludziach z indepro? Ciekawa jestem bo cv można wysłać przeciez w kilka miejsc.
Wieclaw 2017-07-11 15:41
To nie konkurencja, jak się przez pół roku zarobi kilka stów albo nic angażując przy tym mnóstwo czasu to się zmienia.
1
rotacja 2017-07-12 20:35
Rotacja jest duża bo firma skupia się na budowaniu dobrego wizerunku a potem zazwyczaj bywa słabo, na początku wydaje się że będzie się od od razu zarabiało dużo bo takie wizje rozbudza się na wstępie, niestety przeciętny agent zarabia bardzo mało angażując się mocno
1
carlito 2017-07-13 12:12
Wszędzie tak jest bez wyjątku, nie tylko młodzi sprawdzają i testują zwłaszcza teraz jak mają więcej wyboru na rynku pracy. W tej branży nikt nie zatrudnia, tutaj zatrudniasz się sam i od Ciebie zależy jak wykorzystasz to co masz do dyspozycji. Jedni wolą pracować w pojedynkę ponosząc trochę większe koszty, inni wybierają współpracę z agencjami, a wiadomo duży dostanie zawsze więcej i taniej (np szkolenia, eksporty, cały system internetowy itd itd)

Szukasz pracy bez ryzyka, że nie dasz rady w nieruchomościach to zasuwaj na kasę do któregoś z marketów spożywczych albo do budżetówki i weź się do roboty zamiast hejtować.



2
Tomasz Więcław 2017-07-13 14:16
Szanowny użytkowniku Wieclaw podpisujący się moim nazwiskiem - komentarz kieruję do Ciebie ponieważ jak mogę przypuszczać żyjesz w złudnym poczuciu bezkarności, zupełnie nie zdając sobie sprawy z tego, że nikt w internecie nie pozostaje anonimowy.

Kilka tygodni temu zostały podjęte kroki aby ustalić Twoją prawdziwą tożsamość. Nie był to proces skomplikowany. Wiedza o tym, że znasz i operujesz nazwiskami osób związanych z marką INDEPRO oraz zewnętrznych dostawców usług pozwoliła znacznie zawęzić grono użytkowników.

Dodam ponadto, że wystawiając nieprawdziwe opinie w moim imieniu poza INDEPRO Sp z o.o. narażasz na utratę zaufania podmiot, który reprezentuję dlatego nie pozostanę obojętny na taki stan rzeczy.

Pozostałym użytkownikom życzę powodzenia w realizacji planów i w szybkim znalezieniu wymarzonej pracy.

Zapewniam jednocześnie, że marka INDEPRO nie ingeruje w opinie na portalu, poza wpisami bezpośrednio naruszającymi dobre imię jej przedstawicieli lub partnerów biznesowych co ma miejsce w tym przypadku.
3
Nowacek 2017-07-14 23:19
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI ma już wyrobiona swoja pozycje na rynku. Nowe osoby muszą podporządkować sie wymaganiom firmy, tym bardziej, że lata doświadczeń dają duże efekty.
Zostaw swoją opinię o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI