Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

zdjecie uzytkownika
marry - 2014-09-16 11:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adik - 2014-09-12 15:00:11]:
INDEPRO otwiera odziały zarówno w Gdańsku i we Wrocławiu. Również jestem zainteresowana i wysłałam dokumenty aplikacyjne. Z informacji, które uzyskałam telefonicznie są to zupełnie nowe placówki dlatego trudno o opinię osób z dłuższym stażem w tych miastach. Znajomi zarówno z Wawy i Krakowa polecają i z tego co czytam w necie INDEPRO na tą chwilę to jedyny słuszny wybór.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-18 15:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra opcja z Gdańskiem! Zweryfikuję Wasze wpisy wysłałem papiery :D
zdjecie uzytkownika
parma36 - 2014-09-23 17:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli powstaje nowy oddział polecam bez dwóch zdań. Bardzo dobre możliwości rozwoju dla każdego komu chce się działać i jest nauczony systematyczności. Gdybym nie opuszczał Krakowa z przyczyn niezależnych ode mnie zapewne byśmy się spotkali. Mając w swoim CV INDEPRO szanse na rynku nieruchomości wzrastają diametralnie gdzie nie pójdziecie, wiem z własnego doświadczenia. Takich firm jest w Polsce zaledwie kilka ale właśnie INDEPRO cieszy się dosyć dużym uznaniem wszędzie tam gdzie byłem na rozmowie.
zdjecie uzytkownika
biznes_women - 2014-09-25 19:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem ile można zarobić i nie chcę wypowiadać się na ten temat (nie rzucajcie zatem kamieni ;)) ale robi duże wrażenie jeśli chodzi o taki ogólny wizerunek agencji nieruchomości, zdecydowanie ponad standard.
zdjecie uzytkownika
kondziu - 2014-09-29 10:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biznes_women - 2014-09-25 19:19:46]:
Halo Wrocław :) Czy ktoś bardziej wtajemniczony? Czytam wszędzie o rekrutacji a warunki bardzo dobre jestem pod wrażeniem. Dajcie znać co i jak pls.
zdjecie uzytkownika
Marek Drapała - 2014-09-30 14:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przygotowuję pracę dyplomową na temat rynku nieruchomości. Dziękuję osobom z krakowskiego oddziału za poświęcony czas i bezinteresowną pomoc. Zazdroszczę takiej atmosfery, osobom jeszcze niezdecydowanym SZCZERZE POLECAM! :
zdjecie uzytkownika
misza - 2014-10-02 13:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj mam rozmowe rekrutacyjna. Jak sie skonczy to dam znac co i jak!
zdjecie uzytkownika
intars - 2014-10-07 13:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grawer - 2014-08-22 16:14:29]:
wiele agencji nieruchomości podaje procent dla agenta, wynagrodzenie powinno być standardem w ogłoszeniach rekrutacyjnych, nie tylko zresztą w tej branży, najgorzej jak się ktoś wymądrza na temat, na który nie ma pojęcia
zdjecie uzytkownika
4matik - 2014-10-08 11:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Braciak na razie ma ponad 40% ale miał też 50% od transakcji. Sam się zastanawiam na zmianą profesji ale mam niewielkie doświadczenie w sprzedaży :/
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-10-09 12:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [4matik - 2014-10-08 11:55:47]:
A czym się zajmujesz? Zawsze przecież na swój sposób "coś" w życiu sprzedajemy. Sam fakt, że się dobrze zaprezentowałeś w pracy świadczy o tym, że dajesz radę ;)
zdjecie uzytkownika
4matik - 2014-10-10 15:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj masz trochę racji jestem kierownikiem niewielkiego serwisu komputerowego. Ludzie zazwyczaj przychodzą do mnie po konkretną usługę natomiast niestety nie ja zadbałem o to żeby się pojawili tylko mój szef.

Patrząc na brata praca pośrednika to już bardziej własny biznes, dużo bardziej opłacalny niż moje zajęcie ale trzeba poświęcić też więcej czasu.
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-10-15 21:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rosną w siłę, oby utrzymali poziom. Dobra kasa jak na agencje nieruchomości.
zdjecie uzytkownika
Żaneta81 - 2014-10-23 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miłe wrażenie na spotkaniu. Czekając na rozmowę przyjrzała się trochę pracy ludzi. Słuchajcie tam jest na prawdę bardziej niż ok. Pewnie, że widać jak wiele wszyscy mają obowiązków ale w cale nie na wyrost użyję określenia "rodzina". Oni tak po prostu mają, może tak jest akurat w tym oddziale ale tam nikt nie jest anonimowy, wszyscy się o coś pytają i co najważniejsze Z UŚMIECHEM NA TWARZY! Biuro w centrum przytulne, wszędzie blisko, warunki finansowe przyzwoite (a mam już kilkuletnie doświadczenie w nieruchomościach i ubezpieczeniach). Nigdzie nie było nawet w perspektywie 50% od transakcji a tutaj to właściwie kwestia kilku tygodni. Piłka teraz po stronie INDEPRO, mam nadzieję że zadomowię się na dłużej ;)))
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-07 16:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba najlepsza oferta dla pośredników i wróżę sukces generalnie jeśli chodzi o firmę. Jeżeli macie zapał do pracy to WARTO moi drodzy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-10 16:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo Wrocław! Czy był ktoś już na rozmowie? Od kilku tygodni trafiam na oferty i jestem zainteresowana.
zdjecie uzytkownika
erzet - 2014-11-12 14:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Postaram się wrzucić coś od siebie na temat Wrocławia dokumenty wysłane.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-14 12:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to daj znać jak poszło z tym Wrocławiem. Jak możesz to zorientujesz się jeszcze czy nie mają może kandydatów do nich na stanowisko jakieś do stażu, albo takie, żeby odbyć praktyki? jako masz takie informacje i możesz je przekazać na forum, to byłbym bardzo wdzięczny za to, z góry wielkie dzięki kolego.
zdjecie uzytkownika
Clarkson - 2014-11-18 17:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chwilę obecną to moim zdaniem najszybciej rozwijająca się agencja nieruchomości w Polsce. Miałem okazję pracować jako pośrednik w Warszawie przez długie lata i muszę przyznać nie na wyrost - brakowało takiej świeżości. Ważne żeby utrzymali takie warunki i przyjazny klimat dla współpracowników. To idealny moment dla osób chętnych do pracy, oby nigdy INDEPRO nie przeszło na ciemną stronę mocy idąc śladem bezdusznych korporacji! (: Na razie daję WIELKI PLUS i 5 GWIAZDEK (:
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-25 15:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dotychczawowa praca w biurze sprzedaży dewelopera będzie punktowana dodatkowo? :) Tak poważnie to polecam bo dają radę i to mocna ekipa. Właściwie większość naszych mieszkań została sprzedana z pomocą INDEPRO.
zdjecie uzytkownika
z ł o t y style - 2014-11-28 15:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wychwalacie powiem szczerze, że aż się zaczyna chcieć tam pracować mi. Tak się zastanawia mtylko co trzeba zrobic albo co mieć w doswiadczeniu żeby tam się dostać i pracować nie tylko przez 3 miesiacen a stażuy tylko zostać na dłuższy okres czasu. zalezy mi na dobrej pracy ao którą teraz cieżko
zdjecie uzytkownika
perfekcyjny_MZ - 2014-12-02 17:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To logiczne przecież, że jeżeli przepracujesz 3 miesiące i będziesz zadowolony nie zmienisz zajęcia. Niektórzy mają dobry deal od razu na początku inni czekają kilka tygodni. Tak już jest w tej branży i dotyczy to wszystkich firm. Przewagą Indepro na pewno jest wypracowany system wynagrodzenia. Tam jest tak, że nawet jak nie sprzedasz mieszkania od razu na początku to kasa może Ci wpadać z tytułu innych czynności. Np sprzedało się mieszkanie, które Ty pozyskałeś albo byłeś jego tzw opiekunem. To się sprawdza i ludzie w większości to chwalą ale żeby dobrze zarabiać trzeba sprzedawać. Wysyłaj papiery i się nie zastanawiaj dłużej, jeżeli masz potencjał sami Ci to uświadomią i prędzej niż myślisz będą efekty. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2014-12-08 22:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś mógłby coś więcej napisać o tym programie Łatwy Start? Jest jakaś podstawa? Jakiś system aktywizacyjny? Dają jakieś kontakty? Czy od razu jest rzut na głęboką wodę.
Zakładając, że dałabym z siebie wszystko - za jaki czas zacznę zarabiać? (tak z waszego doświadczenia)?
Mam zamiar zmienić branżę, ale w sprzedaży nieruchomości nie miałam do tej pory doświadczenia (w sprzedaży innych produktów i usług kilkuletnie).
Chcę podjąć wyzwanie ale też trochę się boję...
Powiedzcie, czy w sprzedaży nieruchomości da się pracować bez auta? (Stary samochód umarł śmiercią naturalną) Miasto jest dość dobrze skomunikowane, więc na razie nie miałam z tym problemów.
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2014-12-10 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, jest podstawa w Łatwy Start z której na razie sam korzystam. Dodatkowo pakiet niezłych i przydatnych szkoleń wstępnych i bieżących na temat nieruchomości, obrotu nieruchomościami, obsługi klienta, negocjacji, na temat dostępnych usług itd. Ponad to dostajesz laptopa lub tablet, telefon bez limitów, dostęp do systemu i obszernej bazy klientów i nieruchomości (też poprzedzony szkoleniem wdrożeniowym. Jeżeli mogę jeszcze pomóc dawaj znać. Pozdro. KT
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-12-12 19:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to się zastanawiam jak wygląda sprawa płacowa tam, bo nie wiem czy tam można dobrze zarobić jednak, bo nie wiem jakie są stawki w porównaniu do rynku, więc jak macie jakieś porównanie z konkurencją, to ja będę za to bardzo wdzięczny w sumie. Powiedzcie tylko przybliżone kwoty jak macie takie informacje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-18 21:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-12-12 19:10:43]:
To zależy od tego ile sprzedajesz :) W INDEPRO jest o tyle dobrze, że możesz mieć nawet 50% od transakcji. Już jedna sprzedaż w miesiącu daje Ci spokojnie żyć natomiast tam w większości są ludzie, którzy nie poprzestają na jednej ;) 7.000 - 10.000 to norma dla dobrego sprzedawcy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy INDEPRO NIERUCHOMOŚCI?
Zadaj pytanie
x