Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

zdjecie uzytkownika
Adim - 2015-08-10 17:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kleo, dodałem adres zanim się zdecydowałem i dostałem powiadomienie :) Tutaj też nie ma tajemnic ponieważ rozmawiamy często o tym czego my jako współpracownicy indepro potrzebujemy. Nieraz po prostu menadżer przytacza jakąś opinię na temat pracy i dyskutujemy otwarcie czy podzielamy jakas opinie czy np dostrzegamy problem itd. Oczywiście merytorycznie bo zamierzone hejty czuć na odległość i szkoda na nie wszystkim czasu :)
zdjecie uzytkownika
saski - 2015-08-14 12:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak pod względem pracy ale z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ich usługi. Pośrednicy konkretni i znający się na rzeczy. Oby więcej takich firm a może więcej Polaków dojdzie do wniosku, że nie wszystko sami zrobią najlepiej
zdjecie uzytkownika
Boka - 2015-08-27 09:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie
Niezwykle cenne informacje i wskazówki.Czytam o Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, a co wiadomo jest na temat Lublina-ja pochodzę z Lublina, dostałam taką informację w poczcie, że indepro poszukuje pracowników.Nigdy nie pracowałam w handlu ale czasami warto podjąć wyzwania. Moje wykształcenie też nie ma wiele wspólnego z kierunkiem -skończyłam administrację na wydz. prawa i od wielu lat pracuje w spółce państwowej.Co możecie podpowiedzieć i poradzić?
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-09-02 11:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Boka jeśli jesteś zainteresowana u nich pracą, to ja widziałem od nich ofertę na doradce ds. nieruchomości. Jest to poniekąd praca w handlu, ale chyba nie aż tak męcząca. Oferują na pewno gwarancję wysokich zarobków, jasny i przejrzysty system wynagrodzeń oraz swobodny wybór formy współpracy , więc brzmi to nieźle.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-09-03 08:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jaki jest tam adres FB?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-09-11 09:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś może pozwolić sobie na pracę również popołudniu i do domu wracać 19-20 to winszuje, taki system nie dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Adele - 2015-09-14 14:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka praca, nie znajdziesz raczej tego typu zajęcia do godz. 16.00. Jak wtedy się spotkać z klientem? To akurat moge przełknąć. Znam też zarobki w nieruchomościach i wiem że można sporo wycisnąć pytanie tylko po jakim czasie mogę liczyć na 4-5 tys? Może ktoś mi podać konkret, np ile osób na 10 sprzedaje mieszkanie w pierwszym miesiącu?
zdjecie uzytkownika
Lex - 2015-09-21 14:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie się utrzymasz w pierwszych miesiącach a jak przyciśniesz po dwóch/trzech zgarniesz nawet sporo powyżej 5.000. I olej komentarze typu "nie dasz rady w takiej branży" itd bo malkontenci i niedorajdy zawsze się znajdą ;) Pozdro
zdjecie uzytkownika
Justa - 2015-10-01 16:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda współpraca Indepro z deweloperami i czy to jest temat dobrze rozwinięty w tym biurze??
zdjecie uzytkownika
aeon83 - 2015-10-02 15:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają nawet sporo nowych mieszkań więc temat rozwinięty. Widziałam też ogłoszenie na osobę tylko dla pierwotnego wiec cały czas coś się dzieje. Szczegóły może ktoś z wewnątrz? O ile zaglądają.. To może być dobra opcja dla kogoś kto woli typowe kontakty biznesowe.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-10-02 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam Was kochani! dzięki za wszystkie komentarze, wiem juz jak mniej wiecej praca u nich wygląda, ale teraz się zastnawiam jak to jest od strony klienta, bo większość chyba jest zadowolona z ich usłuhg np, z doradztwa odnosnie nieruchomości, z tego co wiem to spokojnie mozna wszystko załatwić jednak.
zdjecie uzytkownika
lewy - 2015-10-12 13:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obsługa na wielki plus, takich firm powinno być więcej i wszyscy zaoszczędzimy mnóstwo czasu. Big up! Pozdrowienia dla Pana z INDEPRO w Krakowie.
zdjecie uzytkownika
Czemysław - 2015-10-14 22:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem po rozmowie w Home Broker, Indepro oraz Północ Nieruchomości w Krakowie. We wszystkich przeszedłem proces rekrutacyjny i czas podjąć decyzję, które biuro wybrać, stąd też moje pytanie jest takie samo, gdzie pójść, gdzie będzie OK, a może branża nieruchomości już jest tak podła, że lepiej szukać innej pracy?
zdjecie uzytkownika
justinn - 2015-10-15 14:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czemysław - 2015-10-14 22:55:05]:
czy jest możliwy z Tobą kontakt priv??
zdjecie uzytkownika
Kalamaga - 2015-10-15 16:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz napisać o co Cię pytali? Jak już masz obiekcje co do całej branży to nie wróży zbyt dobrze ;D Żeby wyciągać kokosy w nieruchomościach proponuję zacząć od nastawienia! Moim zdaniem w tej branży można jeszcze wiele zdziałać ale trzeba się wbić do ogólnopolskiej agencji którą ludzie kojarzą. jak Co do Północy mam mieszane uczucia, Home Broker lub INDEPRO chyba spoko?
zdjecie uzytkownika
Czemysław - 2015-10-15 21:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kalamaga - 2015-10-15 16:54:27]:
O nic nie pytali jeśli chodzi o wiedzę merytoryczną. Prowadzone były luźne rozmowy o sprzedaży, produkcie i sytuacji na świecie. Wg opinii, struktury wynagrodzenia, wyczuwalnej atmosfery i pierwszego wrażenia najlepiej wypada Indepro. Zgadzacie się z tym?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-10-17 19:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś z Was wie jak wygląda praca w biurze nieruchomości, które dopiero zaczyna działalność w jakimś mieście? INDEPRO otwiera teraz biuro w Rzeszowie i ciekawy jestem jak to wygląda w praktyce, no bo wiadomo jeżeli zaczynasz pracę w Krakowie/Warszawie czy innym mieście w którym firma działa już jakiś czas to baza ofert jest pokaźna. Zastanawiam się czy skłądać dokumenty aplikacyjne do tego biura bo mam już przygodę z pośrednictwem w obrocie nieruchomościami (staż) ale było to niewielkie rzeszowskie biuro z ugruntowaną pozycją na rynku, i ciekaw jestem czego można się spodziewać zaczynając w firmie, ktora startuje "od zera" w danej lokalizacji, nie ma rozpoznawalnej marki na lokalnym rynku itd.
zdjecie uzytkownika
Bill - 2015-10-20 19:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również jestem zainteresowany pracą w nowym biurze w Rzeszowie. Czy wiadomo kiedy otwarcie? Dzwonili do mnie, że za jakiś czas się odezwą, ale jak na razie nic. Czy ktoś coś wie?
zdjecie uzytkownika
maxym - 2015-10-21 13:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z doświadczenia wiem, że jak taka sieciowa agencja pojawia się w mieście raczej szybko mają dużo ofert nie oszukujmy się te sieciowe zdominują rynek i nic na to nie poradzimy. Nawet jak wpompują na początek kasę w marketing, szkolenia z Wawy i tego dopilnują to potem będą odcinać kupony. Nie mnie oceniać czy taka ekspansja sieciówek to dobrze czy źle ale faktem jest że mają niezłe plecy i łatwiej im konkurować. W indepro to wszystko z czym się zetknąłem wygląda nieźle (sam pracuję w nieruchomościach) a na ile przekonają Rzeszów czas pokaże. Pozdro600
zdjecie uzytkownika
daria - 2015-10-28 10:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luks - 2014-12-26 23:24:43]:
mówicie o kwotach brutto??? W jakiej formie jest zatrudnienie, jest to umowa o pracę czy na własną działalnoćś???
zdjecie uzytkownika
qwertyui - 2015-11-01 19:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej jako że ostatnio sama szukam pracy to przeglądam dziennie sporo stron z ofertami i natknęłam się na te ktore wstawiła firma INDEPRO NIERUCHOMOŚCI, poszukują teraz osób na stanowisko partnera biznesowego, doradcy do spraw nieruchomości w kilku miejscowościach w Polsce oferują m.in.pełne wsparcie wdrożeniowe oraz asysta w trakcie bieżącej działalności,skuteczne standardy i procedury gwarantujące sprawną obsługę klientów
zdjecie uzytkownika
sali - 2015-11-02 12:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daria temat wałkowany latami pod każdym z ogłoszeń na pośrednika i pasuje tu jak pięść do nosa :D taki kumaty sprzedawca/doradca sam proponuje działalność i wystawia agencjom FV bo wie ile więcej zostanie mu w kieszeni i nie dotyczy to tylko rynku nieruchomości pierwsza lepsza księgowa Ci wyjaśni. 90% osób w branży ma własne działalności kredyty na firmę i leasing na auto!
zdjecie uzytkownika
sali - 2015-11-02 12:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwertyui - 2015-11-01 19:20:36]:
z tego co widzę to są ogłoszenia dla osób które chcą otworzyć franczyzę czyli swój własny oddział ale wiszą wszędzie też ogłoszenia na doradcow
zdjecie uzytkownika
fgbhn - 2015-11-07 17:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do @sali teraz są akurat ogłoszenia w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI dotyczące pracy na stanowisku doradcy do spraw nieruchomości oferują gwarancję wysokich zarobków jasny i przejrzysty system wynagrodzeń,swobodny wybór formy współpracy oraz wynagrodzenie prowizyjne, premie oraz nagrody, stałą podstawę
zdjecie uzytkownika
paoa - 2015-11-10 02:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gwarancja wysokich zarobków? a chyba nie napisali konkretnych stawek, wiec wiecie z tym moze być różnie.
zdjecie uzytkownika
agentka - 2015-11-10 11:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paoa, żadne biuro nie da Ci konkretnej stawki. Jest spoko jak w ogóle jest podstawa, zarobisz tyle ile sprzedasz/ wynajmiesz. Niech się w końcu wypowie ktoś kto tam pracuje/pracował lub był na rozmowie kwalifikacyjnej.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-11-10 18:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież pisali wcześniej, że w indepro wysoki procent od sprzedaży jest też o tym watek pod opiniami hb a pewnie z taką jakąś "gwarantowaną minimalną" no to dajcie spokój bo aż rozpacz bierze czytając jak niektórzy proszą o tysiaka bo nie wierzą że coś sprzedadzą. to po co wogole startowac w takiej branzy????
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-11-12 13:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobic w tej branzy mozna @paoa z tym ze najwazniejsze ze jest podstawa, bo czasem tego firmy nie daja
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-11-15 02:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w moim odczuciu jeżeli ktoś wcześniej pracował w nieruchomościach może wiele więcej do swojej pracy wnieść
zdjecie uzytkownika
sylwester - 2015-12-03 17:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w nieruchomościach może być naprawdę wdzięczna, ale nie ma co ukrywać, że pewne predyspozycje i w charakterze i w sposobie bycia trzeba mieć, ten polot tzw. :)
zdjecie uzytkownika
arto - 2015-12-07 09:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwester - 2015-12-03 17:35:45]:
Wdzięcznością dzieci nie nakarmię, czy możesz napisać o warunkach finansowych i podstawie skoro jesteś taki wtajemniczony?
zdjecie uzytkownika
krasny - 2015-12-08 11:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie gdziekolwiek nie wejdę przeczytać opinii o agencjach zawsze to samo. Biadolenie kilku osób na temat "podstawy", wszędzie podstawa podstawa podstawa. Czy tak trudno zrozumieć że podejmując prace w sprzedaży utrzymujesz się przed wszystkim z prowizji od tego na ile sprzedaż? Jeżeli wystarczy ci podstawa w wysokości najniższej krajowej to szukaj gdzie indziej, w agencjach nikt nie potrzebuje takich ludzi i marnujecie tylko miejsca innych zdecydowanych na taką pracę. Mimo, że wiem na czym polega praca i dopuszczam współprace tylko z dwoma agencjami w kraju muszę czekać bo dają szansę malkontentom, którzy nie mając pojęcia za co się biorą liczą oczywiście na co??? NA PODSTAWĘ! Litości!
zdjecie uzytkownika
6543 - 2015-12-13 20:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ze calkiem niedawno firma INDEPRO NIERUCHOMOŚCI wstawiła ogłoszenie o pracy na stanowisku doradcy do spraw nieruchomosci w kilku miastach w Polsce
zdjecie uzytkownika
seeker - 2015-12-14 16:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawiazujac do krasnego wyzej zaraz ktos zapyta ile jest podstawy :D
zdjecie uzytkownika
ryszard - 2015-12-30 00:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz szukają wsszedzie doradców ds. nieruchomości na każda chyba lokalizacje, bo widziałem i Gdańsk i Kraków i Warszawe, wszystkie większe tak naparawde.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-01-06 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwerty rozumiem ze masz doswiadczenie w pracy na tym stanowisku? co firma oferuje na start? pojecie "wysokie zarobki" dla kazdego oznacza co innego. i jaka umowa?
zdjecie uzytkownika
erka - 2016-01-07 17:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spokojnie wyciągniesz kilka tysi jeżeli znasz się na rzeczy ale mam małe wątpliwości jeżeli pytasz o umowę ;) Nie znam pośrednika, który pracuje na umowie poza małymi wyjątkami a i tak jeżeli oddnajdują się w temacie po dwóch miesiącach decydują się na działalność i wolą sami decydować o swojej kasie, jeszcze vat zostaje jak masz koszty a ma każdy.
zdjecie uzytkownika
Marco - 2016-01-08 12:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Coś z tą firmą jest nie tak, skoro przynajmniej od 2 lat średnio co dwa miesiące pojawiają się ogłoszenia na doradcę. Zrozumiałe że czasem trafi się im ktoś niekumaty, ale taka rotacja świadczy, że ludzie zaraz stamtąd uciekają
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-01-08 18:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musisz przede wszystkim posiadac tez doswiadczenie w pracy na tym stanowisko chociaz nie zawsze, w firmie wszyscy sluża pomoca i wprowadzają nowe osoby,także atmosfera tez jest na plus.
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-12 18:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry procent dla pośrednika fajni ludzie spoko kasa! Jedna z topowych agencji dla tych którzy siedzą w sprzedaży. Startuję za 3 tygodnie! Pozdro
zdjecie uzytkownika
opal - 2016-01-12 23:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2016-01-12 18:33:32]:
jeśli rzeczywiście jest aż tak interesująco w Indepro to może warto zaaplikować do nich na doradce do spraw nieruchomości. W ofercie gwarantuję wysokie zarobki...
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-13 20:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież napisałem że zaczynam za 3 tygodnie :]
zdjecie uzytkownika
sylw - 2016-01-16 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok spokojnie @alek :) teraz właśnie widzę, że trochę tych doradców potrzebują do spraw nieruchomości, powiem wam, że przekonuje mnie to, że zapewniają też szkolenia
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-18 12:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylw - 2016-01-16 17:57:53]:
Tak pod względem szkoleń jest wypas i brałem to pod uwagę. Mam znajomych którzy właściwie po kilku tygodniach takich szkoleń dają radę i na prawdę mają się nieźle. Tzn po kilku tygodniach zarabiają przyzwoitą sumkę. Nawet jak uznam że nie podołam (ale raczej się nie zanosi) :) to wiedza zostaje, tym bardziej że oni szkolą z takich ogólnych rzeczy jak sprzedaż, organizacja pracy z klientem i to sie przyda niezależnie od branży. Mam nawet sygnały że gdziekolwiek powiesz że jesteś po szkoleniach w indepro wszędzie przychylnie na to patrzą. pzdr
zdjecie uzytkownika
Mig - 2016-01-19 19:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alek no i właśnie dlatego szkolenia w firmie są takie ważne. No ja też słyszałem, że jakoś łatwiej ludziom potem na rynku nieruchomościami po szkoleniach czy pracy u nich, a w sumie to ludzie nawet nie chcą od nich jakoś bardzo odchodzić, bo niby po co? Indepro zapewnia swietne warunki, a w szczególności nieźle zarobki.
zdjecie uzytkownika
alek - 2016-01-20 11:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mig - 2016-01-19 19:40:58]:
To prawda, nacisk na szkolenia jest bardzo duży i prowadzą je spoko ludzie z doświadczeniem. Mam nadzieję że przełoży się to na moje zarobki bo nie miał bym problemu z pomysłem na co przeznaczyć taką kasę :) Dużo nauki i pracy przede mną ale jestem przekonany że warto spróbować, Pzdr
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-21 19:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam, czy nie spróbowac pracy tutaj jako doradca ds. nieruchomości, ale z tego co słyszałem nie ma żadnej podstawy w wynagrodzeniu tylko prowizja, więc może zajść taka sytuacja, że w jednym miesiącu zarobie 20 tysięcy, a w drugim nic.
zdjecie uzytkownika
kalina - 2016-01-22 13:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-01-21 19:55:06]:
Jest też opcja z podstawą ale prawie nikt z niej nie korzysta bo po prostu bardziej opłaca się wysoka prowizja zwlaszcza dla takich którzy sobie świetnie radzą z klientem (dla pozostalych raczej nie ma przyszlosci w tym zawodzie ;) Bez problemu możesz rozmawiać o podstawie po okresie probnym, tym bardziej będąc na etapie zarabiania 20 tys miesięcznie ale wtedy Ci nawet to do głowy nie przyjdzie hehe ;D
zdjecie uzytkownika
flota - 2016-01-23 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w te 20 tysięcy to mi się nawet wierzyć nie chce @kalina. Dziwne jak dla mnie, że albo podstawa, albo prowizja. Wydaje mi się, że powinni to połączyć :)
zdjecie uzytkownika
messi - 2016-01-25 13:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to możesz połączyć przecież jak napisała ale będzie Ci się to mniej opłacało, nie wiem dlaczego dziwne, standard na świecie w każdym biznesie opartym na sprzedaży. 20 tys bez problemu dla ogarniętego pośrednika. Być może nie każdego miesiąca ale taki poniżej 10 tys nie schodzi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert