Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Pracowałeś w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
4matik - 2014-10-10 15:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj masz trochę racji jestem kierownikiem niewielkiego serwisu komputerowego. Ludzie zazwyczaj przychodzą do mnie po konkretną usługę natomiast niestety nie ja zadbałem o to żeby się pojawili tylko mój szef.

Patrząc na brata praca pośrednika to już bardziej własny biznes, dużo bardziej opłacalny niż moje zajęcie ale trzeba poświęcić też więcej czasu.
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-10-15 21:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rosną w siłę, oby utrzymali poziom. Dobra kasa jak na agencje nieruchomości.
zdjecie uzytkownika
Żaneta81 - 2014-10-23 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miłe wrażenie na spotkaniu. Czekając na rozmowę przyjrzała się trochę pracy ludzi. Słuchajcie tam jest na prawdę bardziej niż ok. Pewnie, że widać jak wiele wszyscy mają obowiązków ale w cale nie na wyrost użyję określenia "rodzina". Oni tak po prostu mają, może tak jest akurat w tym oddziale ale tam nikt nie jest anonimowy, wszyscy się o coś pytają i co najważniejsze Z UŚMIECHEM NA TWARZY! Biuro w centrum przytulne, wszędzie blisko, warunki finansowe przyzwoite (a mam już kilkuletnie doświadczenie w nieruchomościach i ubezpieczeniach). Nigdzie nie było nawet w perspektywie 50% od transakcji a tutaj to właściwie kwestia kilku tygodni. Piłka teraz po stronie INDEPRO, mam nadzieję że zadomowię się na dłużej ;)))
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-07 16:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba najlepsza oferta dla pośredników i wróżę sukces generalnie jeśli chodzi o firmę. Jeżeli macie zapał do pracy to WARTO moi drodzy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-10 16:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo Wrocław! Czy był ktoś już na rozmowie? Od kilku tygodni trafiam na oferty i jestem zainteresowana.
zdjecie uzytkownika
erzet - 2014-11-12 14:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Postaram się wrzucić coś od siebie na temat Wrocławia dokumenty wysłane.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-14 12:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to daj znać jak poszło z tym Wrocławiem. Jak możesz to zorientujesz się jeszcze czy nie mają może kandydatów do nich na stanowisko jakieś do stażu, albo takie, żeby odbyć praktyki? jako masz takie informacje i możesz je przekazać na forum, to byłbym bardzo wdzięczny za to, z góry wielkie dzięki kolego.
zdjecie uzytkownika
Clarkson - 2014-11-18 17:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na chwilę obecną to moim zdaniem najszybciej rozwijająca się agencja nieruchomości w Polsce. Miałem okazję pracować jako pośrednik w Warszawie przez długie lata i muszę przyznać nie na wyrost - brakowało takiej świeżości. Ważne żeby utrzymali takie warunki i przyjazny klimat dla współpracowników. To idealny moment dla osób chętnych do pracy, oby nigdy INDEPRO nie przeszło na ciemną stronę mocy idąc śladem bezdusznych korporacji! (: Na razie daję WIELKI PLUS i 5 GWIAZDEK (:
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-25 15:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dotychczawowa praca w biurze sprzedaży dewelopera będzie punktowana dodatkowo? :) Tak poważnie to polecam bo dają radę i to mocna ekipa. Właściwie większość naszych mieszkań została sprzedana z pomocą INDEPRO.
zdjecie uzytkownika
z ł o t y style - 2014-11-28 15:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wychwalacie powiem szczerze, że aż się zaczyna chcieć tam pracować mi. Tak się zastanawia mtylko co trzeba zrobic albo co mieć w doswiadczeniu żeby tam się dostać i pracować nie tylko przez 3 miesiacen a stażuy tylko zostać na dłuższy okres czasu. zalezy mi na dobrej pracy ao którą teraz cieżko
zdjecie uzytkownika
perfekcyjny_MZ - 2014-12-02 17:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To logiczne przecież, że jeżeli przepracujesz 3 miesiące i będziesz zadowolony nie zmienisz zajęcia. Niektórzy mają dobry deal od razu na początku inni czekają kilka tygodni. Tak już jest w tej branży i dotyczy to wszystkich firm. Przewagą Indepro na pewno jest wypracowany system wynagrodzenia. Tam jest tak, że nawet jak nie sprzedasz mieszkania od razu na początku to kasa może Ci wpadać z tytułu innych czynności. Np sprzedało się mieszkanie, które Ty pozyskałeś albo byłeś jego tzw opiekunem. To się sprawdza i ludzie w większości to chwalą ale żeby dobrze zarabiać trzeba sprzedawać. Wysyłaj papiery i się nie zastanawiaj dłużej, jeżeli masz potencjał sami Ci to uświadomią i prędzej niż myślisz będą efekty. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2014-12-08 22:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś mógłby coś więcej napisać o tym programie Łatwy Start? Jest jakaś podstawa? Jakiś system aktywizacyjny? Dają jakieś kontakty? Czy od razu jest rzut na głęboką wodę.
Zakładając, że dałabym z siebie wszystko - za jaki czas zacznę zarabiać? (tak z waszego doświadczenia)?
Mam zamiar zmienić branżę, ale w sprzedaży nieruchomości nie miałam do tej pory doświadczenia (w sprzedaży innych produktów i usług kilkuletnie).
Chcę podjąć wyzwanie ale też trochę się boję...
Powiedzcie, czy w sprzedaży nieruchomości da się pracować bez auta? (Stary samochód umarł śmiercią naturalną) Miasto jest dość dobrze skomunikowane, więc na razie nie miałam z tym problemów.
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2014-12-10 13:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, jest podstawa w Łatwy Start z której na razie sam korzystam. Dodatkowo pakiet niezłych i przydatnych szkoleń wstępnych i bieżących na temat nieruchomości, obrotu nieruchomościami, obsługi klienta, negocjacji, na temat dostępnych usług itd. Ponad to dostajesz laptopa lub tablet, telefon bez limitów, dostęp do systemu i obszernej bazy klientów i nieruchomości (też poprzedzony szkoleniem wdrożeniowym. Jeżeli mogę jeszcze pomóc dawaj znać. Pozdro. KT
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-12-12 19:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to się zastanawiam jak wygląda sprawa płacowa tam, bo nie wiem czy tam można dobrze zarobić jednak, bo nie wiem jakie są stawki w porównaniu do rynku, więc jak macie jakieś porównanie z konkurencją, to ja będę za to bardzo wdzięczny w sumie. Powiedzcie tylko przybliżone kwoty jak macie takie informacje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-18 21:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-12-12 19:10:43]:
To zależy od tego ile sprzedajesz :) W INDEPRO jest o tyle dobrze, że możesz mieć nawet 50% od transakcji. Już jedna sprzedaż w miesiącu daje Ci spokojnie żyć natomiast tam w większości są ludzie, którzy nie poprzestają na jednej ;) 7.000 - 10.000 to norma dla dobrego sprzedawcy.
zdjecie uzytkownika
luks - 2014-12-26 23:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musze przyznac, ze to robi wrazenie, prowizje na poziomie 50% to jest bardzo dużo, ale napisałeś, że nawet do 50%, czyli jak mniemam jednak sa one z reguły mniejsze. Niemniej jednak skoro dochodzicie do 5 cyfrowej pensji to chyba jestem zainteresowany indepro. W jaki sposób najlepiej sie do Was dostac w takim razie?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-29 13:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luks - 2014-12-26 23:24:43]:
Nie jestem jeszcze pracownikiem indepro przynajmniej na razie natomiast to co napisałem dotyczy żony i jej przyjaciółki (również tam pracuje) Sam od jakiegoś czasu zastanawiam się czy do nich nie dołączyć bo mimo bezpiecznej posady jaką mam brakujemy po prostu trochę więcej emocji, kontaktu z ludźmi itd. Poza tym mamy małą Natalkę więc dobrze żeby jedno z nas wracało wcześniej do domu. Na razie praca w budżetówce daje mi taką możliwość ale porównanie kasy mojej z kasą żony pozostawia mały niedosyt.
zdjecie uzytkownika
przemo - 2015-01-02 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzn żona w INDEPRO zarabia dużo więcej od Ciebie pracującego gdzieś na etacie? Staram się zrobić rozeznanie bo najwyższy czas zacząć realizować noworoczne postanowienia ;)))
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-01-05 15:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemo ..... u każdego pośrednika w sprzedaży zarobisz więcej niż w budżetówce
zdjecie uzytkownika
kalina - 2015-01-12 17:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, nie ma co porównywać takich opcji a jeżeli masz możliwość umówić się na spotkanie to startuj. Spośród rekrutujących agencji polecam INDEPRO, zresztą jeżeli Twoja żona jest tam dłużej to wiesz ile można zarobić. Średnia 8.000 robi wrażenie ale raczej nie skończysz pracy o 15 jak w budżetówce ;)
zdjecie uzytkownika
Tea - 2015-01-21 18:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że bajkopisarstwo na temat Indepro kwitnie!
zdjecie uzytkownika
cloee - 2015-01-22 15:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną we Wrocławiu. Proszę o informację jakie macie odczucie jeśli ktoś na takiej był, co oferują, czy jest podstawa jeśli tak to jaka?
zdjecie uzytkownika
Izabelė - 2015-01-27 15:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno mi powiedzieć jak wygląda rozmowa we Wrocławiu. W Warszawie trafiłam na sympatyczną Panią a cała rozmowa przebiegała bezstresowo. Dostajesz właściwie wszystko co Ci potrzebne do pracy: laptopa lub tablet (ja oddałam tablet na rzecz laptopa bo w tej pracy nie był do końca praktyczny), komórkę bez limitów, ogółem chyba kilkanaście materiałów na temat firmy i usług, przyzwoicie wyposażone biuro itd.

Jestem teraz na etapie poznawania całego systemu informatycznego a tego obawiałam się najbardziej ;) Jest ok i zawsze można o wszystko zapytać.

Podstawa jest jeżeli wybierzesz Łatwy Start, mnie odradzano ze względu na niższy procent ze sprzedaży ale zapytam nawet z ciekawości jak w tym momencie wygląda taka podstawa. Iza
zdjecie uzytkownika
cloee - 2015-01-28 10:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy gwarantują podstawę przez cały czas? Czy tylko przez okres Łatwy start? Czy jest możliwość zatrudnienia na umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
krasny - 2015-02-20 10:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem nie zatrudniają na umowę o pracę. Generalnie da się zarobić dobre pieniądze ale to nie jest praca dla każdego. To sprzedaż moi drodzy, nie każdy się nadaje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy INDEPRO NIERUCHOMOŚCI?
Zadaj pytanie