logo INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Kraków

Opinie o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

kalicki 2017-04-12 17:07
Ludzie bardzo fajni i można się szybko nauczyć pracy pośrednika nawet jak wcześniej miało się niewielki kontakt z zawodem.
1
Weronika 2017-04-13 08:45
@kalicki, jakie jeszcze dostrzegasz plusy pracy w tym miejscu?
Sylvia 2017-04-25 12:13
Procent dla pośrednika chyba najlepszy z jakim się spotkałam i chociażby dlatego warto chociaż pójść i porozmawiać. Polecam bo sama tak zrobiłam. Dodatkowo jest coś takiego jak "Program pasywnego dochodu" to jest taka forma dodatkowych pieniędzy. To mniej więcej polega na tym, że jak kogoś wesprzesz na początku jego pracy i tamta osoba uzna Twoją pomoc za wartościową to masz potem regularnie wypłacane dodatkowe pieniądze. To tak ogólnie, lepiej zapytajcie bo mogę coś pomieszać :D
Iza 2017-04-25 16:55
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI jest bardzo fajną firmą i można dobrze zarabiać oczywiście osiągając dobre wyniki.
elegia 2017-05-04 21:37
Nie są pazerni bo dla pośrednika duży procent ze sprzedaży jak na polskie warunki. To się chwali! Może wreszcie coś zmienia się na rynku? Polecam żeby więcej biur i agencji poszło ich tropem.
Kuba 2017-05-05 12:50
Chcę również pozytywnie wypowiedzieć sie o firmie. INDEPRO NIERUCHOMOŚCI to fajna agencja, super współpraca z doradcami kredytowymi i nieruchomości, powodzenia.
kluczny 2017-05-05 17:27
Kuba czy mogę zapytać, jesteś ich klientem? Miałeś kontakt z innymi agencjami i możesz porównać mniej więcej? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Neli 2017-05-09 16:13
Czy mógłby ktoś podać chociaż przybliżone wysokości prowizji od sprzedaży? Czy jest ona zróżnicowana w zależności od rodzaju nieruchomości? Jak Indepro rozlicza się z agentem? Interesuje mnie współpraca z firmą bo warto z nimi pracować, a opinie na forum potwierdzają.
Olka 2017-05-11 11:31
Chyba najlepiej dowiedzieć się wszystkiego na rozmowie ale wiem, że prowizje na jednym z wariantów współpracy z nimi sięgają 98% tylko że to jest taki jakiś już wariant dla wyjadaczy. Oni tez wtedy mogą sami decydować do dobierają w pakiecie nawet czy są w biurze czy pracują tylko w domu i terenie, które oferty promują na portalach itd, dużo tego ale tak jak piszę to jest dla takich już zaawansowanych raczej z doświadczeniem. Jak zaczynasz to nie wiem może koło 50% i dosyć szybko więcej w tej branży? Niech mnie ktoś poprawi, ale to chyba nie zależy od rodzaju nieruchomości.
aga 2017-05-14 22:43
A ile trzeba zainwestować w otwarcie placówki? Jestem zainteresowana franczyzą z indepro. Ale nie wiem czy w małym mieście ma to sens. Poradźcie coś.
aga 2017-05-14 22:45
Czy ktoś doradzi czy w małym mieście ma to sens?
bialecki 2017-05-15 10:03
Przecież możesz obsługiwać cały region, wszystkie miasta i miasteczka w Twoim zasięgu. To nawet dobra opcja bo masz koszty utrzymania niższe niż w dużym mieście, a nic nie stoi na przeszkodzie żeby ogarniać całe województwo :-)
aga 2017-05-15 19:15
Dzięki. Nigdy nie pracowałam na swoim. Pracuje na etacie i zarabiam trochę trochę ponad 2000 tylko że tu kasa jest na koncie 9 każdego miesiąca o godz. 15.00 a co będzie jeśli w miesiącu nic nie sprzedam? Boję się tylko tego.
Anita 2017-05-16 20:10
Mam trochę doświadczenia w pracy z nieruchomościami i mam zamiar nawiązać współpracę z INDEPRO . Czy może ktoś podpowiedzieć jak zawalczyć o swoją pozycje w negocjacjach? Ogólnie słyszałam wiele dobrego o firmie i dlatego zdecydowałam o podjęciu rozmów.
1
Sander 2017-06-08 15:11
Czy na takie szkolenia jak mają w indepro można dostać się z zewnątrz jeśli nie jestem u nich doradcą? Interesują mnie podstawy pracy pośrednika i generalnie relacji z klientem. Mam doświadczenie w wynajmie powierzchni komercyjnych, chcę trochę zmienić obszar działania.
Weronika 2017-06-08 15:34
@Sander proponuję skontaktować się bezpośrednio z firmą w tej sprawie. Z pewnością otrzymasz rzetelne informacje.
Klaudia 2017-06-19 15:54
Widziałam info o takim szkoleniu, znajdziesz na evenea. Jest też informacja na FB, szkolenie dotyczy negocjacji i jest w warszawie jakoś pod koniec czerwca. Pozdrawiam
Natalia 2017-06-19 21:53
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI to super firma bez dwóch zdań!
zdziwiony 2017-06-22 14:55
Informacje i oferta Indepro wyglądają super, dobre prowizje, wsparcie, szkolenia, nie ma się do czego przyczepić. Wie ktoś może w takim razie czemu ich doświadczonych i skutecznych agentów i trenerów widuje się na zdjęciach u konkurencji?
2
Nowacek 2017-06-22 21:57
Najlepiej zapytać bezpośrednio tych osób? Indepro pewnie nie jest dla nich.
usuniety 2017-06-27 17:26
czemu niektóre opinie o indepro są usuwane? czy firma zatrudnia kogoś kto dba o dobry wizerunek firmy przez usuwanie prawdziwych informacji np z tej strony?
5
Kubiszer 2017-06-28 14:43
Byłem na kilku rozmowach nie tylko w nieruchomościach. Prowizje są ok, ogółem około 100 agentów teraz działa. W Warszawie klimat bardzo ok, możliwe że zacznę od lipca, czas pokaże..
1
Pracownik 2017-07-04 20:01
Rotacja wśród pracowników była, jest i będzie. To w sumie stało sie już normalnym zjawiskiem, konkurencja podkupuje i tyle.
1
bianka 2017-07-08 13:31
Której konkurencji zależy tak na ludziach z indepro? Ciekawa jestem bo cv można wysłać przeciez w kilka miejsc.
Wieclaw 2017-07-11 15:41
To nie konkurencja, jak się przez pół roku zarobi kilka stów albo nic angażując przy tym mnóstwo czasu to się zmienia.
2
rotacja 2017-07-12 20:35
Rotacja jest duża bo firma skupia się na budowaniu dobrego wizerunku a potem zazwyczaj bywa słabo, na początku wydaje się że będzie się od od razu zarabiało dużo bo takie wizje rozbudza się na wstępie, niestety przeciętny agent zarabia bardzo mało angażując się mocno
3
carlito 2017-07-13 12:12
Wszędzie tak jest bez wyjątku, nie tylko młodzi sprawdzają i testują zwłaszcza teraz jak mają więcej wyboru na rynku pracy. W tej branży nikt nie zatrudnia, tutaj zatrudniasz się sam i od Ciebie zależy jak wykorzystasz to co masz do dyspozycji. Jedni wolą pracować w pojedynkę ponosząc trochę większe koszty, inni wybierają współpracę z agencjami, a wiadomo duży dostanie zawsze więcej i taniej (np szkolenia, eksporty, cały system internetowy itd itd)

Szukasz pracy bez ryzyka, że nie dasz rady w nieruchomościach to zasuwaj na kasę do któregoś z marketów spożywczych albo do budżetówki i weź się do roboty zamiast hejtować.



2
Tomasz Więcław 2017-07-13 14:16
Szanowny użytkowniku Wieclaw podpisujący się moim nazwiskiem - komentarz kieruję do Ciebie ponieważ jak mogę przypuszczać żyjesz w złudnym poczuciu bezkarności, zupełnie nie zdając sobie sprawy z tego, że nikt w internecie nie pozostaje anonimowy.

Kilka tygodni temu zostały podjęte kroki aby ustalić Twoją prawdziwą tożsamość. Nie był to proces skomplikowany. Wiedza o tym, że znasz i operujesz nazwiskami osób związanych z marką INDEPRO oraz zewnętrznych dostawców usług pozwoliła znacznie zawęzić grono użytkowników.

Dodam ponadto, że wystawiając nieprawdziwe opinie w moim imieniu poza INDEPRO Sp z o.o. narażasz na utratę zaufania podmiot, który reprezentuję dlatego nie pozostanę obojętny na taki stan rzeczy.

Pozostałym użytkownikom życzę powodzenia w realizacji planów i w szybkim znalezieniu wymarzonej pracy.

Zapewniam jednocześnie, że marka INDEPRO nie ingeruje w opinie na portalu, poza wpisami bezpośrednio naruszającymi dobre imię jej przedstawicieli lub partnerów biznesowych co ma miejsce w tym przypadku.
4
Nowacek 2017-07-14 23:19
INDEPRO NIERUCHOMOŚCI ma już wyrobiona swoja pozycje na rynku. Nowe osoby muszą podporządkować sie wymaganiom firmy, tym bardziej, że lata doświadczeń dają duże efekty.
Indeprianin 2017-07-26 12:50
Zawód pośrednika nie jest łatwy i to normalne, że zawsze ktoś się wykruszy. np student który nie miał kontaktu ze sprzedażą, a brakuje mu predyspozycji do pracy z ludźmi może czuć się zagubiony jeśli się nie otworzy. Dlatego trzeba dać duży plus za pomoc na początku nie tylko ze strony agencji ale ludzi, którzy tam pracują. Podziękowania dla zespołu warszawskiej agencji! :)
1
Martyna 2017-07-28 09:29
Czy ktoś ma wiedzę, Indepro potrzebuje nowych agentów we Wrocławiu? Czy firma zajmuje się też kredytowaniem?
alex 2017-08-02 14:24
Tak, z tego co widzę na stronie rekrutują też we Wrocławiu. Ja chciałem zapytać jak jest z czasem pracy tzn czy ja tam muszę być np 8.00 - 16.00 czy jak to wygląda?
kondor 2017-08-03 20:27
Najlepiej zapytać na jakimś spotkaniu jak to wygląda ale przecież masz spotkania w ciągu dnia, taki doradca pracuje bardzo dużo w terenie lub sobie dzieli to na dni to kwestia organizacji ale tam są takie szkolenia jak najlepiej sobie to poukładać.
1
Kamila 2017-08-04 11:52
Szkolenia z organizacji czasu pracy???
Weronika 2017-08-08 11:49
@kondor możesz powiedzieć coś więcej o szkoleniach jakie zapewnia pracownikom firma? A czy można również liczyć na dodatkowe kursy i szkolenia podnoszące kwalifikacje? Jakie możliwości rozwoju ma pracownik INDEPRO NIERUCHOMOŚCI?
Alicja 2017-08-20 21:23
Co muszę zrobić żeby zostac agentem nieruchomości w Indepro? Mam trochę doświadczenia i chciałabym spróbować w takiej duże agencji. Może mi ktoś pomóc?
Ankania 2017-08-24 21:12
Alicja po prostu wchodzisz na stronę i jak wszędzie pewnie jest coś takiego jak praca albo kariera i standardowo wysyłasz cv na maila. Ja pytałam przez ich FB o kilka szczegółów bo mają nawet spoko ale też mnie przekierowali na taką podstronę kariera.
Jerzy 2017-08-24 22:17
Czy te ogłoszenia dla agentów są ciągle aktualne?
Malicki 2017-08-28 10:45
Dlaczego mają być nieaktualne jeżeli widnieją na stronie? Poza tym są chyba na każdym portalu z ofertami. Takie pytania nie wróżą dobrze w karierze pośrednika :D
Sabina 2017-08-28 22:48
Są aktualne i są wypisane miasta: Warszawa, Kraków, Wrocław, Gdańsk, Gdynia, Częstochowa, Olsztyn, Kielce, Lublin, Rzeszów, Białystok, Bydgoszcz, Toruń, Inowrocław, Jelenia Góra, Biała Podlaska.
Narwik 2017-08-29 11:45
Słyszałem o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI dobre opinie ale może coś dodacie?
marti 2017-08-29 13:44
Tak obiektywnie moim zdaniem najlepsze warunki pod wieloma względami. Jako doradca pracuję 5 lat, pracowałam w Trójmieście w innym biurze ale teraz po przeprowadzce jestem w indepro. Nie ma porównania, to trzeba się przekonać na własnej skórze bo jak to opiszę to znowu anonomowi hejterzy zarzucą mi, że niemożliwe itd. Dlatego tylko dodam, że nigdzie się nie nauczyłam tyle ile w ciągu ostatnich kilku miesięcy właśnie w indepro. Do tego wszystko przejrzyście, pieniądze na czas, ludzie z którymi można iść na piwo. Polecam sprawdzić ;-)
Paula 2017-09-03 14:11
Chciałabym dodać, że poza dobrą pracą i miłą atmosferą to INDEPRO NIERUCHOMOŚCI mają opinię bardzo dobrego pracodawcy. Jeśli ktoś lubi pracę w nieruchomościach to z całą pewnością warto tu pracować.
karsky 2017-09-07 15:29
Jest ok, dużo szkoleń dla doradców. Właściwie po kilku tygodniach tam masz obcykane wszystko. Dobra opcja dla początkujących a też fajne warunki dla tych z doświadczeniem bo kasa spoko.
Weronika 2017-09-08 12:47
@karsky czyli osoby, które nie posiadają wcześniejszego doświadczenia w branży również mają szansę w INDEPRO. To ważna informacja dla wielu potencjalnie zainteresowanych pracą. A jak wygląda atmosfera w firmie? Czy pracodawca zapewnia możliwość integracji przez wspólne wyjazdy, czy też imprezy?
Klara 2017-09-13 08:49
Na jaką umowę z INDEPRO NIERUCHOMOŚCI można liczyć?
realreality 2017-09-14 14:48
Jeżeli piszesz o umowie i używasz słów "słów liczyć" to chyba już stawiasz się w pozycji trochę przegranej w nieruchomościach :D ale nich się wypowie ktoś z agencji. Pewnie standard, że każdy pośrednik ma swoją firmę zarejestrowaną i tak wolą bo są z punku prawnego firmami (podatki, możliwość odpisania kosztów itd.). Ale tak jak piszę nie wiem jak jest na 100% nie spotkałem się żeby na rynku ktoś oferował pośrednikom np umowy o prace, To zresztą byłoby nieracjonalne i mało korzystne dla obu stron.
józio 2017-09-16 11:31
To są fake-niusy!
Marcin 2017-09-19 18:11
Pytanie na szybko czy mam szansę o coś spytać tutaj jedną z osób będących w indepro na prowizji w tym przedziale 70% - 98% ??? Jestem długo w branży proszę dać znać jeśli jest tutaj ktoś, chciałbym zapytać na czym to polega. Pozdrawiam
Klara 2017-09-22 12:36
Ale co tu może być niejasne? Pewnie możesz być u nich też na takiej prowizji a od czego to zależy chyba lepiej spytać, wątpię że na forach ktoś będzie wyjaśniał.
Zostaw swoją opinię o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI