INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

Kraków

Opinie o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI

dareo 2016-06-14 19:50:29
ja własnie nie jestem hejterem i chce zarobić kase dlatego właśnie do firmy u was chce się zatrudnić jako Doradca Klienta ds. Nieruchomości - podobno macie wewnetrznych renerów - czy to prawda? z gory dzięx
gość 2016-06-14 20:38:23
Ktoś zaczął tutaj pisać do rzeczy, pozdrawiam kolegę. Czasem czytam i ręce opadają jak ludzie tego nie rozumieją ale czasem nawet myślę że to lepiej. Niech szukają szczęścia gdzie indziej, a najlepiej w "agencjach" dla których wynagrodzenie 1% od transakcji to zdobycie Mount Everestu ;))) Jeżeli nie muszę wykonywać innych czynności tylko sprzedawać z przyjemnością dzielę się prowizją tym bardziej, że w indepro mam z czego. Jeżeli nie muszę na okrągło wykonywać innych czynności mogę więcej sprzedać bo mam na to więcej czasu, to logiczne !!
janik 2016-06-14 20:48:21
Są wewnętrzni trenerzy i mnóstwo szkoleń, to ile z nich wyciągniesz i wykorzystasz to już inna sprawa. "Zatrudnić się" będzie Ci ciężko ;) to nie lata 90te ;)) ale polecam spróbować wśród nas pod marką organizacji. Na pewno formę współpracy dogadasz na luzie raczej wszędzie w rekrutacji kumaci ludzie.
dareo 2016-06-14 22:30:20
a więc skorzystam jako doradca kredytowy. czy jakiś okres próbny jest?
Maciek 2016-06-16 18:10:29
Widzę, że naprawdę dobra firma, fajne możliwości rozpościera
gość 2016-06-17 14:01:50
Nie ma okresu próbnego, wszystko zależy od Ciebie. Masz do dyspozycji prkatycznie każdego klienta, który szuka mieszkania z indepro a wiadomo że większość bierze kredyt na kolejne mieszkanie jak się przeprowadza. Doradztwo kredytowe przy agencjach nieruchomości ale tych dużych typu indepro jest i zawsze bedzie opłacalne. Zaoszczedzasz polowe czasu, ktory przenzaczasz gdzie indziej na reklame albo szukanie kredytobiorcow pewnie wsrod znajomych itd bo zawsze to tak wyglada
Maciek 2016-06-17 15:38:02
aha, czyli wszystko jasne! wielkie dzięki za odpowiedź!
czarna 2016-06-20 14:37:43
Kumpela która z indepro działa już kilka tygodni raczej zadowolona jest z kasy i podobno ten podział jest bardzo przemyślany, tzn ona zawsze na tym dobrze wychodzi, ponoć bardzo fajni ludzie że pogadasz ze wszystkimi i nikt nie chodzi z głową w chmurach, narzekała tylko na to że przeznacza na prace dużo czasu żeby te wszystkie spotkania pogodzić z pracą w biurze.
edlo 2016-06-20 14:42:02
a powiedzcie mi prosze czy oferują szkolenia dla pracowników ktorzy nie mieli jeszcze doswiadczenia i stycznosci z ta branżą czy szukaja tylko dosiwadczonych kandydatów? czy oferują jakąś podstawę wogole?
gość 2016-06-20 14:45:20
No ale z tego co rozumiem to właśnie oni mają tak, że taka koleżanka ma możliwość np skoncentrowania się głównie na sprzedaży ofert które są już w bazie (a trochę ich mają)? I to jest wtedy ten wariant, że korzysta również osoba która taką ofertę przygotowała tak? Czy dobrze rozumiem, że jakby obie korzystają? Jedna ma więcej czasu na sprzedaż a ta druga koleżanka mniej sprzedając np w danym m-cu ma i tak jakieś pieniądze bo sprzedała się jej oferta? Tzn tamta koleżanka sprzedała :) Mam nadzieję że nie zagmatwałem hhaha, pozdrawiam
czarna 2016-06-20 14:55:43
@edlo Ze szkoleniami stoją bardzo dobrze tzn jest tam co najmniej kilka takich podstawowych i cały czas różne dodatkowe, bardzo się tym zajawiła bo w indepro za nie nie płacisz nic. W sumie nie ma się co dziwić bo wyszkolony pośrednik zarobi więcej i też przecież oddział więc raczej nie płaczą za takimi osobami które sobie nie radzą. Pytasz o podstawę, kumpela nie jest na podstawie na własne życzenie tzn ma działalność i podobno większość tak pracuje. Ona zostaje jakby niezależna "na swoim" a mimo to w indepro. Nie wiem tylko czy ktoś akurat pracuje na jakiejś umowie w jej oddziale ale mogę zapytać.
edfr 2016-06-20 15:59:32
widze ze maja tez oferty pracy dla kobiet na stanowisko agenta doradcy klienta do spraw nieruchomosci oferuja pełne wsparcie w uzyskaniu wysokich zarobków skuteczną pomoc w drodze do niezależności finansowej wysokie prowizje rozliczane jasno i przejrzyście
LOBO 2016-06-21 15:39:06
Indepro nie proponuje na starcie 50% . Nie ma takiej opcji. 50% masz gdy jesteś starszym doradcą i używasz swoich narzędzi pracy(usunięte przez administratora)
edlo 2016-06-21 16:40:03
czarna' bardzo Ci dziękuje byłbym Ci naprwde bardzo wdzieczny, tym bardziej, ze interesuje mnie praca u nich ofert jest nadal sporo, ciekawe jak z tą umową jest włąśnie
miki 2016-06-22 19:42:32
To ciekawe, że są specjalne oferty pracy "dla niej", chyba firma chce zadbać o jakieś parytety :) Ogólnie fajna sprawa, bardzo mnie to cieszy. Ktoś wie, co dokładnie oznaczają te wysokie zarobki w tej firmie? :)
edek 2016-06-23 09:12:08
a ja zastnawiam się nad pracą u nich jako Agent / Doradca Klienta ds. Nieruchomości, bo widziałem mają sporo ciekawych rzeczy do zaoferowania jak wysokie prowizje rozliczane jasno i przejrzyście czy skuteczny, profesjonalny system szkoleń, treningi i warsztaty prowadzone przez wewnętrznych i zewnętrznych trenerów.
edfr 2016-06-23 22:33:40
ejst tez u nich praca jako doradca kredytowy w Warszawie chociażby oczeukuja znajomości przynajmniej kilku różnych ofert banków i instytucji - warunek konieczny
edlo 2016-06-24 08:14:27
a czy na doradzce klienta wiadomo już coś wiecej w kwestii zatrudnienia się ? mi zalezy na szkoleniach by były ponieważ aż sam takiego dużego dosiwadzczenia nie mam a chciałbym chociaż te prowizje zrobić
vip 2016-06-26 18:10:15
widze ze nie macie pojecia, zatrudnia sie kobiety poniewaz
były robione badania ze to właśnie kobiety są lepszymi handlowcami
niz faceci, a przynajmniej w branży nieruchomości robią lepsze wyniki
i maja lepsze efekty oraz budowanie relacji z klientem itd.

ale swoją drogą to forum nie wnosi nic, kompletnie
i wcale sie nie zdziwie jak wiekszoswc wpisów jest wykonane
przez panie z HR oraz menagerów oddziałów,
kolejna sprawa wiele negatywnych wpisów jest usuwana
wiec o czyms to swiadczy ............
1
edlo 2016-06-26 18:11:48
odezwali się do mniena wyżej wymienione stanwosiko przeze mnie,proszę o informacje szybką.
satori 2016-06-26 22:29:11
ja natomiast mając kontakt z branżą naście lat dziwię się że ktoś ryzykuje na takich forach opisując bądź co bądź niezłe warunki umowy. Czy indepro nie ma w nich klauzuli dotyczącej ochrony takich informacji przed konkurencją? Jeżeli ma to współczuję autorom niektórych wpisów, pamiętajcie że w internecie nikt nie jest anonimowy, wiem coś na ten temat z doświadczenia. Możecie narzekać i gdybać, albo zapytajcie u źródła w jakimś oddziale takiej agencji albo odpuście sobie i szukajcie szczęścia gdzie indziej.
we 2016-06-27 09:29:26
a swoją drogę, ciekawe dlaczego w ofercie pracy na doradce kredytowego napisali że wynagrodzenie jest "bez obcinek"... o co chodzi?
hubert 2016-07-14 18:29:39
Część z nich @satori jest podana w ogłoszeniu jak np. to, że są premie, przecież każdy ma do tego dostęp więc może o tym pisać
Ssa 2016-08-04 15:03:26
Musze szczerze powiedzieć, że ja słyszałem, że ludzie są naprawdę szczęśliwi po tym jak ogarnęli swoje sprawy i wszystko jest po ich myśli, bardzo dobre nieruchomości mają tak w ogóle, naprawdę dobre.
lisek 2016-08-07 23:01:14
Jestem po rozmowie w ubiegłym tygodniu i w ogóle radzę wszystkim po prostu iść tam i popytać. Klimat fajny na pierwszy rzut oka i tacy ludzie, którzy sprawiają pewnych siebie, ale w pozytywnym znaczeniu. Małe zamieszanie, telefony ktoś wbiega ktoś wybiega pewnie na spotkanie, ktoś zagadał "uśmiechnij się tutaj nie gryzą" haha, facet na prawdę spoko. Widać ekipa zgrana.
dsfghjk 2016-08-07 23:15:55
@ Ssa tak móiwsz? czyli można śmiało polecić INDEPRO NIERUCHOMOŚCI zarówno klientom jak i osobom szukającym tam stałego zatrudnienia? teraz szukają do gdanska
gość 2016-08-08 12:41:23
Bez zbędnego podlizywania się - na prawdę ok! Dobra kasa jak na polską branżę. Agent zarabia sporo przez to, że w ogóle indepro ma przyzwoity procent za usługę. Dobry procent agenta z dobrego procenta za sprzedaż daje dobrą kasę.
dfghj 2016-08-08 12:55:49
tak tak szukaja doradcy do spraw nieruchomości w Gdańsku napisali ze gwarantują wysokich zarobków, jasny i przejrzysty system wynagrodzeń, osobiste narzędzia, w tym m.in.: laptop, tel. kom., aparat cyfrowy
Agnieszka K. 2016-08-09 16:06:30
Zdecydowanie nie dla osób przyzwyczajonych do "folwarcznego" schematu firmy rodem z PRL z humorzastym szefem ale zawsze "jakąś' podstawą :D W indepro pracujesz u siebie, masz wszystko czego potrzebujesz do pracy pośrednika i tylko od ciebie zależy jak to wykorzystasz. Zatem przestańcie już o tych podstawach bo takie czasy w usługach mijają bezpowrotnie. Pozdro
Ando 2016-08-09 17:14:28
Czy napisze ktoś w końcu coś na temat zarobków u nich.. Dzięki
Sebek 2016-08-10 17:17:10
Wejdź po prostu na ich facebook jak się interesujesz to chyba pierwsze co powinieneś/powinnaś zrobić? Jako nieliczni publikują konkrety. Śledzę to ale jeszcze nie podjąłem decyzji czy taka forma działalbosci jest dla mnie..
mmmm 2016-08-10 17:56:53
Ale w ogóle jakie u nich! Tam pracujesz u siebie i po prostu wykorzystujesz to co dają a będzie potrzebne bo minęły by lata zanim byś miał tyle ofert do sprzedaży i zdobył taką wiedzę. Indepro to raczej forma organizacji zrzeszającej pośredników. Ale co jest na tych szkoleniach, że oni podpisują 3% i powyżej za sprzedaż nie wiem. Ja pracuję solo pod i nie podpisałem na razie umowy z klientem na wyższy procent niż symboliczna jedynka :/
edlo 2016-08-10 19:24:11
Wszystko uzaleznione jest od tego czy bedziesz sktueczny czy , czy uda ci sie sprzedac mieszkanie, czy nawet wynajac, wlasnie ciekawe czy prowzije sa tylko od sprzedaży?
hartyssss 2016-08-10 19:27:30
Tzn prowadzisz jedoosobową agencję jako wolny strzelec tak?
I niższy procent negocjujesz niż tacy z indepro???
edlo 2016-08-10 20:30:34
chodzi mi o to czy majac zatrudnienie u nich sa jakieś premie? jak są to od czego? od sprzedazy nieruchomosci tylko? czy w gre wchodzi np.wynajem?
Andrei 2016-08-12 12:23:57
Tak, trzeba przyznać, że są nieźli pod tym względem. Na 10 pośredników, z którymi właściciel mieszkania podpisze umowę zazwyczaj ci właśnie z indepro mają na umowach najwyższe wynagrodzenie za sprzedaż. Próbuję się dowiedzieć jak oni to się tego uczą i czy można z zewnątrz iść na takie szkolenie :/
mir 2016-08-12 12:25:44
Czy ktoś wie czy INDEPRO NIERUCHOMOŚCI nadal poszukuje w Gdańsku doradcy ds. nieruchomości? Wiem, że ogłoszenie już jest naprawdę dość "stare" ale może jednak jest szansa?
Karina 2016-08-16 12:21:46
a nie prowadzą takich szkoleń otwartych dla branży? może jakiś znajomy był? przypuszczam że to jakieś sprawy związane z negocjacją chociaż mogę się mylić. Daj znać jak się dowiesz czegoś bo chętnie wezmę udział (też pracuję jako posredniczka). Negocjować jak oni przynajmniej 3 proc to już wyższy szczebel przyznaję. Pozdrawiam
mariusz 2016-08-16 12:36:06
Złóż normalnie cv @andrei oni teraz szukają takich agentów i nie jest to żadne wewnętrzne szkolenie wystarczy się dobrze zaprezentować no i zrobić tak żeby cię zatrudnili a później to oni już każdego szkolą i rzeczywiście ponad 5 tyś. to można u nich mieć
asmsnam 2016-08-16 14:03:29
Nie zgodzę się. Szkolenia w indepro są wewnętrzne i skierowane do agentów skupionych w organizacji. Nie wystarczy się dobrze zaprezentować tylko trzeba mieć jakieś efekty, Poza tym cytuję "no i zrobić tak żeby cię zatrudnili" co to za niedorzeczność ile jeszcze razy będzie tutaj trzeba napisać że oni nie zatrudniają, nie wprowadzaj ludzi w błąd bo potem ludzie piszą, że indepro oferuje zatrudnienie z podstawą.
Tam prawie wszyscy mają własne firmy/działalności, wystawiają faktury. Współpraca z indepro ma bardziej charakter "partnerski" a nie relacje szef i zatrudniony pracownik, to nie ten klimat zupełnie.
N 2016-08-16 14:04:20
No jak wystarczy złożyć CV to chyba wszystko wygląda dość dobrze, mi się podoba ten pomysł
pastel 2016-08-18 16:53:09
Czy wszyscy "Agenci- Pośrednicy w obrocie nieruchomościami" w Indepro muszą zakładać własną działalność gospodarczą? Czy obowiązuję także forma zatrudnienia jako umowy o pracę? Z góry dziękuję za odpowiedz.
dsfghjk 2016-08-18 20:21:40
@ N no wystarczyu złożyć CV a w sum ie co wiecej chciałeś zrobić?? :) a mi się podoba oferta na agenta - ndoradce klienta ds. Nieruchomości. I tak sie zastanawiam teraz na głos - ile można zarobić ??
Justa 2016-08-19 11:20:37
Pytałam też o formy zatrudnienia i raczej wszyscy wybierają własną działalność. Nie wiem czy to jest jakiś standard czy tak uznają za lepsze sami pośrednicy. Od razu mnie poinformowano, że indepro nie zatrudnia tylko jako organizacja ułatwia pracę pośrednikom, to nie jest typowa agencja. Tam jakby jesteś na swoim no a przy okazji masz wszystko "pod ręką", zwłaszcza to co trzeba długo organizować na początku jak się rozpoczyna działalność. W sumie to sama sobie odpowiedziałam, że umów o pracę tam nie ma :D
miki 2016-08-19 11:27:00
Powiem ci tak z doświadczenia @justa jak jesteś w tym dobra to zarobisz grubo ponad 5 tysięć jak średnia około pięciu, słaba no to wiadomo. Więc generalnie jak się znasz na rzeczy to opłacenie takiej własnej działalności gospodarczej nie jest najgorszym wyjściem
asdasd 2016-08-19 11:28:54
zarobki niezłe jak widać na facebook a;le niech ktoś wytłumaczy jak to robią? czy to wynika z wysokości procenta jaką mają? Czy więcej sprzedają?
edek 2016-08-19 12:35:44
widze, że u Was jest ciekawa praca jako Agent - Doradca Klienta ds. Nieruchomości.
ada 2016-08-22 20:06:14
Czy pracował, albo pracuję dla nich jako doradca kredytowy? Napiszcie proszę jak to u nich wygląda, chodzi mi o ogół informacji atmosfera, zarobki itp.
krakow- nie polecam 2016-08-25 11:06:45
Targety nie do realizacji - a jak już to na 2 mc, normalnie pracować się nie da. (Kraków)
1
gh 2016-08-25 11:55:24
@ ada jeśli chodzi o doradcę kredytowegpo to ubiegając się na takie stanowisko powinnaś doksolae wiedzieć że musisz miec wysoko rozwinięty zmysł negocjacji. Bez tego nie masz co szukać na takim stanowisku
Zostaw swoją opinię o INDEPRO NIERUCHOMOŚCI - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDEPRO NIERUCHOMOŚCI