logo CUK Ubezpieczenia

CUK Ubezpieczenia

Toruń

Opinie o CUK Ubezpieczenia

z89 2017-08-03 13:27
Zajrzałam na stronę. 15 tys. jest wymagane. Ciekawe po jakim czasie można liczyć na zysk, kiedy się wychodzi na swoje.
3
Zespół Rekrutacji i Rozwoju CUK Ubezpieczenia 2017-08-04 08:48
W odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące warunków pracy, wynagrodzenia i benefitów w CUK Ubezpieczenia przekazuję kilka istotnych informacji.

Praca w CUK to praca:

• w największej multiagencji ubezpieczeniowej w Polsce,
• stacjonarnie w jednej z placówek,
• na pełen etat, w oparciu o umowę o pracę, otrzymując wynagrodzenie podstawowe oraz comiesięczne premie od uzyskanych wyników sprzedażowych.

Gwarantujemy:

• dostęp do licznych szkoleń,
• rozwój Twoich kompetencji,
• zdobywanie specjalistycznej wiedzy,
• perspektywę rozwoju oraz awansu na stanowiska kierownicze,
• dostęp do prywatnej opieki medycznej dla pracowników pracujących na czas nieokreślony,
• pakiet porad prawnych,
• dofinasowanie karty multisport,
• udział w ciekawych konkursach.

Pozdrawiamy,

3
lol 2017-08-05 12:41
macie rację wy z HR- kto jak kto, ale wy doskonale wiecie, że premia to dosłownie grosze :D lepiej bym tego nie nazwała
8
kk 2017-08-06 23:47
Może ktoś się wypowiedzieć na temat przeżyć z Tajemniczym Klientem? Jak wygląda ocena, opinia, jakie ewentualne kary. Pracuję w placówce partnerskiej i nurtuje Mnie ta szopka która Mnie czeka w najbliższym czasie... :/
toznowuja 2017-08-07 08:48
na własnej skórze się nie przekonałem ale wygoogluj sobie tajemniczy klient specyfika czy coś w tym rodzaju, jeśli jesteś handlowcem to jest to rzecz banalnie prosta wciel się w rolę klienta i tyle
KK 2017-08-07 19:58
Wiem na czym to polega, po prostu jestem ciekawa jak się centrala zapatruje na opinię TK, słyszałam o przypadkach, że tajemniczy grubo przeinaczał sytuacje na niekorzyść doradców więc liczyłam, ze ktoś się podzieli swoim doświadczeniem z TK...
Gutek 2017-08-11 20:40
Takie zarobki mogą dostawać nowi pracownicy , zaczynający swoją karierę zawodową.
Klara 2017-08-15 21:26
Nie ma idealnej firmy i zawsze będą jakieś tematy do poprawy. Ale niestety niektórzy pracownicy tylko czekają na takie sytuacje żeby dowalić fimie po opinii.
3
FaktowNieZmienisz 2017-08-16 08:42
Tzn. żeby była jasność - zarabiasz tyle ile sam/sama od siebie dajesz. to, że za przeproszeniem lecisz w ch...... ileś tam lat w danej firmie nie oznacza że należy Ci się z tego tytułu wyższe wynagrodzenie albo chociażby szacunek. Zrób sobie rachunek sumienia, obiektywnie, bo to, że inni zarabiają więcej a ty nie, nie musi oznaczać wcale że więcej ci się należy. więcej samokrytyki i mniej polaczkowania polecam
3
CoJaCzytam 2017-08-17 08:50
nie wiem czy HR wypowiadało się gdzieś odnośnie pracowników nie zauważyłem ALE jeśli praca wam nie odpowiada to dlaczego tu tkwicie? :) Skoro tu jest tak źle, to dlaczego nie pójdziecie tam gdzie was 'w końcu' docenią i obsypią srebrnikami? Powiem tak, zły to ptak co w swoje gniazdo sra, i narzekanie na skuteczność HR?:D sracie na forum na lewo i prawo i śmiecie kwestionować skuteczność?:D to może weźcie udział w maratonie a ja co 10 metrów będę wam podkładał nogi? siadła analogia? dotarło? Firmie do ideału jeszcze daleko i ludzie to widzą ale zobaczymy jakie wy będziecie dostawać opinie jak (daj bóg) założycie kiedyś własną firmę.
3
hyb 2017-08-18 21:02
Czyli wszystkie negatywne opinie można podciągnąć pod paragraf. Go worku twoje dni są policzone :D Kilkanaście tysięcy osób piszących negatywne opinie o swoim obecnym czy byłym pracodawcy też się doczeka... Brawo, tak trzymać!
3
Bartosz 2017-08-18 22:33
Mam już spore doświadczenie zawodowe i wiem, że jak człowiek się angażuje w pracy to na pewno będzie zauważony i doceniony!
3
jajo 2017-08-21 08:54
hahahahahhahahahahahahhhahahahahahhaha
4
kapiszon 2017-08-22 09:42
a czemu po zwolnieniu tego nie napisales?:P to tak jakby napisac recenzje produktu 2 lata po kupnie ze 'zaraz sie popsul' ;D. Jest troche minusow pracy, ale w 2 poprzednich firmach gdzie pracowalem bylo GORZEJ :D tak że wszystko zależy od punktu widzenia. pozdro600!
1
m.m.m 2017-08-22 10:16
Sam odszedłem z tej firmy z w/w powodów. Trafiłem do innych, gdzie jest zdecydowanie lepiej :)
2
Roberto 2017-08-22 20:52
Może niektórzy potrzebują dla ukojenia swojej frustracji po odejściu z firmy CUK oczernić przed innymi?
1
GrzechuWart 2017-08-24 09:27
faktycznie ktoś coś tam kiedyś pisał o tym ale co ciekawe poznikały niektóre negatywne jak i pozytywne komentarze :P wychodziło by na to że te zbyt ostre w jedną jak i drugą stronę są usuwane albo jakieś bugi?
2
ObiKenobi 2017-08-24 15:33
Grzesiek???
Mam to samo w nowej robocie tzn pare dni temu ktoś mówił na fajce że jak zwolnili takiego jednego knypka bo nic nie sprzedał to sie mścił na goworku i wypisywał a tamci mu odpisywali pare dni pozniej poznikaly i jedne i drugie komentarze nei wiem czy im sie tam czasem cos z serwerami nie pier.... :D szkoda bo lubie sobie poczytac :P
1
Kasiula 2017-08-25 21:56
CUK Ubezpieczenia ma swoich fanów oraz swoich hejterów, równowaga musi być!
3
Hraaaabiaaaa 2017-08-28 14:08
firma jak firma. jako że przez kilka się przewinąłem to powiem że wszędzie jest tak samo. wszędzie są 'pensje głodowe' 'mobbing' 'wyzysk' :D ale powiem wam jedno poszperajcie troche poeksperymentujcie jak wam nie pasuje tu to idzcie gdzies indziej bo koniec koncow i tak uznacie ze w tej branży takie są stawki i jedyna szansa na zarobienie to nie podwyżki tylko umiejętna sprzedaż i wyciskanie premii ewentualnie podlizanie cisniecie na jakis awans. inwestujcie w siebie przede wszystkim to w każdej firmie się odnajdziecie.
4
:D 2017-08-29 00:44
2200 podstawy???? Hahaaaa... Marzymy o tym :D
5
hahahahaha 2017-08-29 08:37
No to wychodzi na to że macie różne podstawy koledzy :) w dodatku temu tutaj nawet 2200 mało :D nie ma się co dziwić jak się nie dostaje żadnej premii to i szef cie nie lubi :D zmień robotę
3
Konchita 2017-08-30 13:01
mi tam pasuje :) nie mam dużego doświadczenia więc i kokosów niesamowitych się nie spodziewałam po to tu przyszłam żeby je zdobyć :D
2
b 2017-08-30 23:00
No to się doczekasz :D hahaaa
3
Konchi 2017-08-31 08:45
W sumie już się doczekałam :) jeszcze pare mies. i będę umiała sprzedać strażakom żywy ogień ;) robie sobie dodatkowy kurs negocjacyjny, czytam study o technikach i metodach sprzedażowych i zapisuje na wszelkie dostępne webinaria. a twój rozwój jak idzie? :( masz w cv wpisane narzekanie?:D
2
Ludwik 2017-08-31 22:34
Wiemy jaki charakter ma nasza praca więc może przestańcie marudzić i oskarżać firmę, że oczekuje wyników. CUK Ubezpieczenia płaci za konkretne wyniki i tyle. Jak się ktoś nie czuje na sile w tej branży niech idzie robić coś innego może będzie zadowolony
1
Kowal 2017-09-04 23:27
Jak widzę to CUK Ubezpieczenia nie ma specjalnie dużo ofert pracy. Wiadomo, że jak jest mało ofert to znaczy, że sytuacja w formie jest dobra, ludziom dobrze się pracuje i nie ma potrzeby zatrudniać nowych ludzi.
Zatroskana 2017-09-05 12:03
T.D. dawno cie tu chyba nie bylo? Znowu cie skądś wywalili i wylewasz żale? A może nikt cię nie chce zatrudnić? Napisz jak sobie radzisz na rynku pracy i czy inni pracodawcy to też złodzieje i oszuści?
2
Yyy 2017-09-05 15:08
Tomuś? Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska po tym jak cie wywalili?
2
wesołek 2017-09-06 10:13
Jestem w szoku :D słyszałem, że ktoś tu usilnie wylewa swoje żale ale nie myślałem że to aż taki ból tyłka :D. Każdy ma prawo napisać co tylko chce bo jest wolność słowa - każdy ma też prawo do ochrony swojego wizerunku czy to osoba czy firma, więc nie dziwcie się że nie czytając regulaminu serwisu, nie znając Konstytucji RP, Prawa Pracy czy Kodeksu Karnego a co ciekawsze (wszystko na to wskazuje) nie czytając umowy przed jej podpisaniem wielkie rozgoryczenie bo gowork wywalił śmieciowe nie nadające się nawet dla Internetu opinie :P. Dla części osób jeśli ktoś awansował a nie wy to z pewnością po znajomości - tłumaczcie to sobie tak dalej :).

pozdrawiam WSZYSTKICH :D
2
Gosia 2017-09-07 15:25
Słyszałam że sporo się można nauczyć. do tej pory pracowałam dorywczo ale szukam miejsca żeby zaczepić się na dłużej. branża mi bardzo odpowiada tylko mam pytanie jak jest ze szkoleniami? ile trwa ? dostaje się certyfikat? nie żeby mi jakoś bardzo zależało ale zawsze to coś do teczki. O zarobki nie pytam bo wszędzie jest podobnie :)
Dział HR i Szkoleń 2017-09-08 11:15
Zapewniamy kompleksowe przygotowanie do podjęcia pracy na stanowisku doradcy klienta.
Jednym z elementów jest szkolenie początkowe, które trwa do 10 dni. Przekazujemy unikatową wiedzę na rynku dotyczącą wielu towarzystw. Dodatkowo szkolenie obejmuje procedury i standardy w zakresie obsługi klienta i technik sprzedaży. Szkolenia prowadzone są przez zespół profesjonalnych trenerów CUK Ubezpieczenia. Po zakończonym szkoleniu uczestnicy otrzymują certyfikat.
TU 2017-09-09 19:47
Powiem krótko, nie polecam pracy w CUK. Jak ktoś musi spróbować to niech to zrobi. Ja mam już to za sobą. NA SZCZĘŚCIE. Pozdrowienia
3
Jurek 2017-09-11 21:11
To , że w firmie mogą zdarzyć się jakieś kłopoty to raczej normalne bo nie ma idealnych firm. Ale chyba przesadzacie.
2
pa the tic 2017-09-14 09:19
'we firmie' :P ty chłopie z taką znajomością j. polskiego sprzedajesz? nic dziwnego że frustracja i doszukiwanie się przyczyny SWOICH PORAŻEK w abstrakcyjnych teoriach spiskowych.
2
Tymon 2017-09-14 23:05
Czy może min ktoś podpowiedzieć kilka informacji w temacie pracy dla doradcy klienta? Jaka jest przyczyna, że firma potrzebuje sporo pracowników? Jak się wam pracuje, czy na tym stanowisku można godziwie zarobić? Trochę martwią mnie wpisy na forum, nie wiem co mysleć?
umowaspoleczna 2017-09-15 07:11
Hej @HR,
Czy w CUKu mamy fundusz socjalny?
Na co jest on przeznaczany? Procentowo to przedstawicie? Przeciez to rekama dla firmy ;))))))
2
infobot 2017-09-15 08:59
firma daje mozliwosc rozwoju ludziom z potencjalem niekoniecznie z duzym doswiadczeniem. wielu chce sprobowac ale czy kazdy sie nada na handel? nie. i pozniej sa wlasnie takie sytuacje ze ludzie tu wchodza i pisza jak to strasznie jest w cuku ale zapominaja o tym ze licza sie wyniki - jak w kazdej sprzedazy! jak sprzedasz to i zarobisz nie jest to zadna tajemnica. ktos nie zarabia i placze? tzn nie sprzedaje tzn nie nadaje sie i tak tworzy sie rotacja
2
cyborg2242345-8 2017-09-18 09:24
Młodzi nie są przyzwyczajeni do takiej roboty a z drugiej strony dziadka nie przyjmiesz :P ja pracowałem rok i nie powiem żeby było super kolorowo ale nie powiem też żeby było źle.. ot praca jak praca. fakt że było kilku cwaniaczków świeżo po studiach i szczekali to nie dziwota że ich wywalili minimum szacunku się należy.. teraz szczekają tutaj xD. Aaa no i ten rok to jest ogroooomne doświadczenie tu gdzie teraz pracuje był wymóg właśnie roczne doświadczenie tak że polecam.
1
Z.W. 2017-09-20 09:04
bylem ostatnio w cuk tam na piastow i z ciekawosci sprawdzilem sobie co ludzie pisza.. troche niedowierzanie bo obsluga mila i oferta ok... jakby nie hulało to tyle oddzialow by nie bylo? rozsiane po calej warszawie
2
karijoka 2017-09-20 13:03
Jaki jest system prowizyjny w tej firmie? Bo ze podstawa to ok, a jeżeli chodzi o dodatek? jest procent od sprzedaży od ilości umów?
pastuch 2017-09-21 09:43
u mnie w robo jest to plynne tzn proporcjonalne do sprzedazy ale nie wiem jak jest teraz w cuku mozliwe ze tez indywidualnie do doswiadczenia. zadzwon moze?
Szuka gwiazd 2017-09-21 20:37
Co możecie powiedzieć o stanowisku
Młodszy specjalista ds. rozliczeń
odkrywca 2017-09-23 15:18
Nikt z osób na tym filmiku już nie pracuje https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=4voxLiEfRrI&ab_channel=CUKUbezpieczenia!!!!!!!
Bzykubzyk 2017-09-23 20:03
CUKbzyk - zapraszamy do wspólnej zabawy ;)
jestem za dialogiem 2017-09-24 00:42
Cały czas obrzucacie się wzajemnie wyzwiskami i nie rozumiecie, że jeśli się dogadacie to będziecie super-mocni na rynku? Niech pracownicy usiądą razem z kadrą zarządzającą i ustalą; my pracujemy z zaangażowaniem, wy usuwacie to karierowiczowskie gówno z działu marketingu i jest ok. Czy to jest takie trudne do zrozumienia?
jestem za dialogiem 2017-09-24 00:43
Cały czas obrzucacie się wzajemnie wyzwiskami i nie rozumiecie, że jeśli się dogadacie to będziecie super-mocni na rynku? Niech pracownicy usiądą razem z kadrą zarządzającą i ustalą; my pracujemy z zaangażowaniem, wy usuwacie to karierowiczowskie gówno z działu marketingu i jest ok. Czy to jest takie trudne do zrozumienia?
Nie płacz 2017-09-25 12:18
Tomuś? Nadal po nocach nie śpisz i płaczesz że cie wywalili? Ile to już lat? Jak cie w końcu ktoś zatrudni to może odpuścisz. Póki co powodzenia!
1
aha 2017-09-25 16:49
racja ale z taką inicjatywą to proponuje w robo a nie tutaj jeśli chcemy odnieść jakiś konkretny efekt.
ciekawe 2017-09-25 18:54
"w robo"? ale on jest "poza robo"
Zostaw swoją opinię o CUK Ubezpieczenia - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUK Ubezpieczenia