Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo CUK Ubezpieczenia

Opinie o CUK Ubezpieczenia

Pracowałeś w firmie CUK Ubezpieczenia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lucyfer - 2015-11-01 14:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po czym poznałeś ze to placówka własna?
zdjecie uzytkownika
ufff - 2015-11-02 22:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak ktoś chce zakwalifikować sie do wyścigu szczurów, polecam.
zdjecie uzytkownika
salvadoredali - 2015-11-04 21:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Rekrutacja do nich przypomina coś pomiędzy przesłuchaniem przez spec służby typu KGB a testem na kosmonautę. Mnóstwo pytań wykraczających poza temat kompetencji, zbyt dużo wątków osobistych a za mało konkretów. Ze swojej strony nie mówią prawie o niczym a zwłaszcza o pieniądzach. Pytają bardzo wnikliwie ile chcesz zarabiać - parodia... niech sami zaproponują jakieś warunki bo pracownik jaki by nie był to chce zarabiać zawsze jak najwięcej. Miła Pani prowadząca a obok niej nadęty bufon kierownik z miną jakby mu zepsute żarcie jeździło po bebechach który prawie się nie odzywa, co najwyżej bardzo sztampowo wręcz odpychająco bąka coś spod nosa. Maglowanie 45 minut o niczym konkretnym, szukają dziur w całym: czemu nie pracujesz dalej w poprzedniej pracy ? BO SZUKAM LEPSZEJ OPCJI ? TRUDNO POJĄĆ ? Trudno widocznie...
No i oczywiście klasyka: Gdzie widzisz się za 5 lat? Hmmm może na stołku tego bufona z niewyraźną miną? Pasowałaby taka odpowiedź?
Ja się widzę za 5 lat na małej kupionej za 50tyś $ wysepce na karaibach na której stał będzie mój lokal gastronomiczny dla turystów. Problem że zarabiając 1500zł. w CUK nigdy nawet za 50 lat nie zrealizuję swych planów. Pytania i rekrutacja to przerost formy nad treścią bo praca na słuchawkach za marne grosze no ale ale HOLA HOLA !!! Przecież jest UMOWA O PRACĘ !!! :))) "Żenada Made In Poland" czyli patologia pracy heheheh To lepiej już być cieciem w ochronie niż lizać im 4 litery dla paru groszy. Pozdrawiam czule ;)))
zdjecie uzytkownika
salvadoredali - 2015-11-04 21:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dodam że nie jest broszką CUK dlaczego i kiedy zmieniało się pracę i co w niej było, o co chodziło itd. To są tajemnice firmy i się ich nie zdradza. Zmieniałem zawsze pracę bo taką miałem akurat ochotę i nie mają prawa wypytywać o szczegóły. Nikt mnie nigdy nie za nic nie zwolnił, w każde miejsce mógłbym wrócić do pracy ale NIE !!! Czemu ? BO NIE i KONIEC!!! BO TAKĄ MAM KUŹWA OCHOTĘ!!! Rekrutacja powinna obejmować wiedzę, aparycję, znajomość branży, motywację i oczywiście FINANSE!!! Bo nikt nie będzie pracował za uśmiechy i klepanie po plecach a na koniec miecha 1500 na konto poleci i zęby w ścianę. W tym czasie kierownictwo się będzie rozbijać po Ibizach itp. i kupować nowe fury. Ziomki ziomeczki wyjeżdżajcie z tego kraju póki możecie. OSTATNI GASI ŚWIATŁO ;))
zdjecie uzytkownika
salvadoredali - 2015-11-04 21:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
3 ETAPOWA REKRUTACJA I ZERO MOWY O PIENIĄDZACH Z ICH STRONY!!! ŚMIECH NA SALI;)) SKĄD WY WIECIE KRAWACIARZE Z CUKu ŻE PO TRZECIM ETAPIE KTOŚ ZECHCE U WAS TYRAĆ GDY USŁYSZY TĄ "MEGA OFERTĘ" ;))? A MOŻE WYBUCHNIE ŚMIECHEM I WYJDZIE BEZ SŁOWA? :)) UIADOMCIE SOBIE W TYCH CIASNYCH UMYSŁACH ŻE LUDZIE ZA MIEDZĄ PO 7-8 TYSI ZARABIAJĄ ROBIĄC PROSTE JAK KONSTRUKCJA CEPA CZYNNOŚCI ;)) A WY CHCECIE ŻEBY KTOŚ OGARNIAŁ WAM 30 TOWARZYSTW ZA WASZĄ JAŁMUŻNĘ? ;))) ŻAL ...
zdjecie uzytkownika
szoko - 2015-11-06 12:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz wszedzie rekrutuja jako doradca klienta i w Poznaniu, Krakowie i w Gdyni widziałem. Zastnawiam sie czy faktycznie u nich te okres próbny trwa miesiac, ktoś wie? Napisali, ze oferują stabilne zatrudnienie, niezbędny sprzęt do pracy no i oczywiście benefity, opieka prywatna medyczna, wiec to sporo.
zdjecie uzytkownika
Rffdd - 2015-11-06 13:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma rekrutuje bo się rozwija, otwierają kolejne oddziały w miastach, więc potrzebują ludzi. Okres próbny trwa 3 miesiące w tym 2 tygodnie szkolenia w Toruniu. Sporo ich kosztuje nowy pracownik, wiec nie dziwię się że są wymagający na rekrutacjach i pytają o wiele spraw. Chcą mieć pewność że wybrali właściwą osobę. Zarobki u nich są zależne od oddziału ale średnio między 2000-2500 na rękę. Wiec nie ma zle. Dają kartę Multisport za symboliczną odpłatność i prywatną opiekę medyczną Luxmed chyba.__ dodam ze nie pracuje w CUK. Pracuje tam moja znajoma ponad 2 lata i jest zadowolona
zdjecie uzytkownika
pz - 2015-11-07 15:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezależny doradca CUK - może ktoś pracuje na tej zasadzie? Warunki dokładnie takie jak piszą na stronie? Jak wyglądała rozmowa?
zdjecie uzytkownika
do PZ - 2015-11-08 09:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pz - 2015-11-07 15:22:10]:
kolega z nimi współpracuje, głównie w kwestii sprzedaży OC i AC - jest zadowolony. Mówi że większość towarzystw jest w jakimś programie. Warunki współpracy też podobno przyzwoite
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-11-09 02:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szoko - jak dla mnie super, że oferują stabilne zatrudnienie i te benefity. Przecież prywatna opieka medyczna nie wszędzie jest możliwa, a dobrze, że tu zapewniają.
zdjecie uzytkownika
kalor - 2015-11-11 12:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W CUK jako klient byłem profesjonalnie obsłużony, sam zacząłem się zastanawiać nad pracą tutaj, warunki niezłe
zdjecie uzytkownika
owca - 2015-11-13 11:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam wczoraj na rozmowie rekrutacyjnej II etapu ;)Bardzo profesjonalnie podchodzą do swojego zadania ;D Pani z działu HR była bardzo sympatyczna, od razu widać, że lubi swoją pracę a w szczególności jest do niej stworzona, bardzo i to bardzo kompetentna! KRS bardzo miły i pozytywny, sympatyczny człowiek, jak wspomniałam rozmowa na wysokim poziomie, wiele pytań oraz scenka sprzedażowa ;) Była to jedna z najmilszych rozmów kwalifikacyjnych w moim życiu ;)
zdjecie uzytkownika
dyla - 2015-11-13 17:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tez sie podoba to ze jednak oferuja to umowe o prace na samym wstepie to duzy plus, przynajmiej dla mnie
zdjecie uzytkownika
Tosia - 2015-11-13 18:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [salvadoredali - 2015-11-04 21:37:36]:
Zgadzam sie z Toba w 100 % :) dokladnie ten przypadek mialam u nich na rozmowie :) podejscie takich osob rekrutujacych przyszlego pracownika jest niedorzeczne !!!!
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-11-20 20:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [salvadoredali - 2015-11-04 21:44:38]:
Powodów rozstania z poprzednią firmą może być wiele i nie dziwię się, że padło takie pytanie (skąd mają wiedzieć, czy np. nie dostałeś dyscyplinarki)?
Co do tego, gdzie się widzisz za 5 lat, to życzę powodzenia w poszukiwaniu wysepki za 5 tys USD (zdrobniała forma jest tutaj jak najbardziej na miejscu),
P.S. Z treści Twojej wypowiedzi wynika, że raczej w CUKu nie pracujesz. Z kolei patrząc na jej styl można śmiało stwierdzić, że firma raczej z tego powodu raczej nie płacze :)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
liżesz dupę przełożonemu - pewnie dostaniesz awans - 2015-11-21 00:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2015-11-20 20:46:00]:
A to co za wypowiedź ? Czyżby kolejne przepoczwarzenie działu HR, czy może jakiś prawdziwy lizajdupiec się odezwał? Taki jak np. został ostatnio nowy KRS w Toruniu..
zdjecie uzytkownika
przypadkowy - 2015-11-21 09:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [salvadoredali - 2015-11-04 21:44:38]:
Jak tak Ci się nie podoba, to wypad za miedzę i pracuj tam.

Uprzedzę Twoje stwierdzenie, nie pracuję w CUK. Zajrzałem tu całkowicie przypadkowo. Też prowadzę rekrutację i to co tu czytam to jest jakiś kabaret. Rekruter ma prawo cię zapytać o co chce, a ty albo odpowiesz lub nie. Pyta bo chce Cię poznać, twoje motywacje - np. dlaczego chcesz zmienić pracę. Ja zawsze na pierwszym etapie pytam pracownika ile by chciał zarabiać i jezeli jego oczekiwania nie mieszczą się w tym co mogę mu zaproponować, to nie zapraszam do dalszego etapu i śmiem twierdzić że w CUKU tak jest. Pewnie powiedziałeś 2000 -2500, a czytając to forum widzę że jest to realna płaca u nich. To ze swoją propozycję przedstawiają na końcu, to jest to normalne, w większości firm.
zdjecie uzytkownika
profirmowa indoktrynacja pracowników trwa - 2015-11-22 00:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Koszt adwokata - ok. 2k.
Wyraz twarzy obsranego dyrektora w sądzie pracy - bezcenny!

A teraz niech dział HR szybciutko pobiegnie donieść, że ktoś znowu napisał prawdę i zajmie się tym, co potrafi najlepiej, czyli podszywaniem się pod szeregowych pracowników i pisaniem jak to w CUK nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Sprytny agent - 2015-11-22 11:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kluczowe jak zawsze jest chyba podejście do zadań i pomysły na pozyskiwanie nowych klientów. Wystarczy poszukać w Google na hasło "50 pomysłów na zdobywanie klientów na ubezpieczenia" i już łatwiej...
zdjecie uzytkownika
Czy nowy dyrektor marketingu został nim uczciwie? - 2015-11-22 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli nie jesteś pracownikiem CUK to nie do Ciebie jest ten post, tylko do dyrektorka, któremu zwieracz w sądzie puścił.
zdjecie uzytkownika
SalvadoreWALIcieburaku - 2015-11-24 01:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [przypadkowy - 2015-11-21 09:02:20]:
Hahaha na 100% jesteś pracownikiem CUK cebulo ze słomą ze wsi w butach. SalvadoreDali miał racje i pięknie pojechał całą to waszą chorą rekrutację ;)) Za 2000 czy 2500 to sie na budowie cegły układa a "krawaciarski" biznes to się zaczyna od 3-4 tysiaków. Naucz sie życia lemingu, no a a zagranicą to masz 5-6 tysi za segregację kartofli na taśmie czy jazdę wózkiem po magazynie. Wsadźcie sobie te wasze "kokosy" głęboko w .... i do lasu z taką ofertą idźcie rekrutować jelenie. Buhahahhahahhah ;)) PS. Taki styl wypowiedzi jaka sytuacja a nie na odwrót cebulo...
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-12-02 20:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja teraz wiele ofert pracy z tego co widziałam, zastanawiam sie czemu stak sceptycznie i negatywnie podchodzicie do nich, dlaczego nie oolecacie moze ktos rozwinie
zdjecie uzytkownika
do kaska - 2015-12-03 09:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie interesuje współpraca z CUK, wolę być bardziej niezależny.Czyli albo opcja niezależnego doradcy albo franczyzy.Wszystko rozstrzygnie się jak będę po rozmowie.
zdjecie uzytkownika
3434 - 2015-12-13 00:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@do kaska możesz teraz spróbować u nich dostać pracę na przyklad na stanowisko doradcy klienta albo też programisty. Net i to w kilku wojewodztwach...
zdjecie uzytkownika
wpla - 2015-12-30 01:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich widziałem tylko jedną ciekawą oferte jako koordynator sprzedaży i uważam, ze jest to naparwde dobra oferta, bo od razu pakiet medyczny masz zapewniony.
zdjecie uzytkownika
st.a - 2015-12-31 12:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale konkretnie w przypadku niezależnego doradcy CUK to jakiego zysku można się spodziewać.Ktoś zdradzi? bo pewnie prowadząc placówkę partnerską to już będą znacznie większe pieniądze? Kusi mnie ta forma działalności.
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2016-01-01 19:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że urządziliście tu sobie mały klub oburzonych i uciemiężonych. Pytanie tylko, czy możecie podać mi nazwę jakiejś innej firmy, w której się Wam dobrze pracowało, czy po prostu wzajemnie nakręcacie swoje żale?
zdjecie uzytkownika
wikson - 2016-01-02 14:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze niedawno nie słyszałem zbyt wiele na temat CUK. Jednak ostatnio poznałem gościa który tu pracuje i polecał firmę. Mówił , że jak będzie opcja to , żeby śmiało aplikować do nich .
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-01-04 18:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniając się u nich ,wiesz na co się godzisz, przecież, w umowie masz zawarty określony czas pracy, od której do której wiec dlaczego nagle zaskoczenie?
zdjecie uzytkownika
Czy prawda zatriumfuje? - 2016-01-06 23:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do pracowników działu marketingu: czy obecny Wasz przełożony to osoba kompetentna ? wiem, że większość z Was będzie bała się prawdziwej opinii o tym człowieku ale wierzę, że ktoś z Was posiada odwagę cywilną aby wypowiedzieć się zgodnie z własnym sumieniem. Czekam na prawdziwe wypowiedzi..
zdjecie uzytkownika
koksik - 2016-01-07 13:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Czy prawda zatriumfuje? mam znajomego doradce klienta wiec nie do konca moge pomoc, powiem tyle ze pracuje mu sie niezle. przelozony- wiadomo, kazdy ma lepsze gorsze dni ale jest sprawiedliwy i suma sumarum mozna czuc sie docenionym
zdjecie uzytkownika
Poczekaj jakiś czas.. - 2016-01-07 23:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [koksik - 2016-01-07 13:36:41]:
Poczekamy-zobaczymy; mi też wydawał się kompetentny, a po roku czas wszyscy konsultanci mieli dość tej osoby, która wszystkie sprawy ważne dla sobie podległych osób dusi, a sprawy ważne dla jego przełożonych leci załatwiać jak pies z wywieszonym jęzorem, bo jego pozycja we firmie zależy od tych osób.
zdjecie uzytkownika
j.a. - 2016-01-08 12:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Był tu jeszcze niedawno duuuży post o CUK i warunkach pracy. HRy już go skasowały. Jak widać firma jest bardzo żałosna w swoich działaniach - cenzura, cenzura i jeszcze raz cenzura.
zdjecie uzytkownika
lalej - 2016-01-10 02:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takiej firmie bardzo ważne są szkolenia, nie sądzę bowiem aby ktoś chciał całe życie spędzić w jednej firmie, a na rozwój w CUK można liczyć, trzeba tylko chcieć.
zdjecie uzytkownika
Jesteś podstawiony czy po prostu głupi? - 2016-01-10 23:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lalej - 2016-01-10 02:16:45]:
Co tu piszesz za głupoty? Ważne jest jaką się dostaje umowę, bo po tym można poznać czy firma szanuje pracownika czy ma go za śmiecia; CUK ma za śmieci większość pracowników bo narzuca im w umowach klauzulę z art. 33 KP. Żałosna patologia i poziom największej multiagencji ubezpieczeniowej w Polsce. Czy teraz wszystkie działy CUK rusz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do protestu, czy dalej będą lizały dupeczki przełożonym, bo liczy się posada?
zdjecie uzytkownika
wikson - 2016-01-13 00:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jesteś podstawiony czy po prostu głupi? - 2016-01-10 23:45:26]:
nie zgadzam się z Tobą, jeśli cuk przyjmuje ludzi na umowę o dzieło czy też zlecenie a płaci na nich dobrze, to też moim zdaniem jak najbardziej dobra praktyka
zdjecie uzytkownika
Poczytaj kodeks cywilny i kodeks pracy - 2016-01-13 23:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wikson - 2016-01-13 00:14:55]:
Nie znasz prawa skoro tak piszesz; poczytaj o umowach zlecenia i umowie o dzieło; na stanowisku doradcy klienta występują 4 warunki:1-praca pod kontrola pracodawcy, 2-na jego rzecz, 3-w czasie, 4-i w miejscu wyznaczonym przez pracodawcę; jeśli tak jest to nie ma mowy; to jest umowa o pracę na czas nieokreślony, a CUK ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traktuje szeregowych pracowników jak śmieci narzucając art. 33 kp.
zdjecie uzytkownika
as - 2016-01-17 18:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to skoro jesteś tak doświadczony w tym temacie, to dlaczego nic z tym nie zrobisz? według mnie mają fajne oferty pracy nawet na zlecenie, studenci są im za to wdzięczni i zarabiają nawet koło 12 zł za godzinę
zdjecie uzytkownika
Kolejna propagandowa tuba CUK - 2016-01-17 23:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [as - 2016-01-17 18:22:21]:
Oferty pracy na zlecenie ? Człowieku; czy tak już sprzedałeś się CUkowi, czy potrzebujesz na gwałt lektury różnic pomiędzy kodeksem pracy i kodeksem cywilno-prawnym?
zdjecie uzytkownika
klir - 2016-01-19 21:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@as bardziej w oczy rzuca się fakt, że wymagają od pracownika gotowości do podróży służbowych, a co za tym idzie trzeba posiadać prawo jazdy kategorii B.
zdjecie uzytkownika
////www33 - 2016-01-25 20:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy gdzie pracujesz w placówce własnej czy u partnera, to są zasadnicze różnice. Każdy ma swoje zasady. jak centrala prowadzi rekrutację to w placówce własnej, u partnera może być całkiem inaczej u jednych lepiej u innych... jak wszędzie :). Trzeba samemu sprawdzić, bo to nie jest praca dla każdego.
zdjecie uzytkownika
azotansrebra - 2016-01-25 20:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeszcze zalezy klir na jakim stanowisku. Ja ja teraz patrze na stanowisko doradcy klienta, wymagane jest tylko wykształcenie średnie, a jest umowa o prace i wcale podrózy nie ma.
zdjecie uzytkownika
to też zabronione? - 2016-01-25 21:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klir, wymaganie od pracownika prawa jazdy jakiejkolwiek kategorii chyba nie jest zabronione?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-29 10:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klir - 2016-01-19 21:15:06]:
na stanowisku doradcy nie ma podróży służbowych. Należy również rozdzielić pracę u partnera (franszyza) gdzie faktycznie mogą być umowy zlecenia, od pracy w placówce własnej CUK tu sa umowy o pracę.
Sama pracowałam w CUKU jako doradca i wiem jak jest dokładnie. Jak się wykażesz możesz awansować i zarobić dobre pieniądze.
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
nie rozróżniasz kp od kc - 2016-01-31 01:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-29 10:41:49]:
Gdzie w oddziałach partnerskich są umowy zlecenia?
zdjecie uzytkownika
franczyza - 2016-02-01 16:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A właśnie jeśli chodzi o franczyzę, to ktoś się orientuje po jakim czasie wychodzi się na plus?
zdjecie uzytkownika
3434 - 2016-02-02 11:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no ja mam tylko nadzeije ze u nich na kazdym stanowisku oferowana jest umowa o prace, poniewaz chcialym sprobowac jako asystent sprzedazy w Warszawie
zdjecie uzytkownika
Dyrektor marketingu - największa porażka ever (wsp - 2016-02-05 23:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy obecny dyrektor marketingu już się skompromitował, czy dalej umiejętnie zasłania pozorami swoją prawdziwą rolę w firmie czyli lizanie dupki przełożonym i troszczenie się tylko o swoją karierę?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja ma 3 etapy.
I etap - rozmowa telefoniczna (pytania mające na celu przybliżyć osobę kandydata, rozumienie pojęć typu "trudny klient", odegranie scenki sprzedażowej, pytanie o to, w jakim oddziale chciałabym pracować oraz ile zarabiać
II etap - rozmowa z Regionalnym Kierownikiem Sprzedaży, według mnie przeprowadzona w sympatycznej atmosferze, mająca na celu poznanie kompetencji oraz kandydata jako osoby. Pytania wnikliwe, zasady jasne i klarowne - jestem pod wrażeniem atmosfery panującej podczas rozmowy - nie przesłuchiwano mnie, bardziej przyrównałabym formę spotkania do przyjacielskiej rozmowy.
Etap III - sprawdzenie kompetencji. Scenki sprzedażowe, zadania indywidualne, grupowe, test wiedzy (wcześniej e-mail z informacją z jakiej dziedziny się przygotować) - co zrobiło na mnie wrażenie - brak rywalizacji a współpraca.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-02-06 12:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogłoszeniu na Doradcę Klienta,niestety nie napisali jaką oferują umowę, ale oferują dla nowych i wszystkich szkolenia,pakiet pomocy prawnej oraz dobry socjal,trzeba posiadac wykształcenie średnie.
zdjecie uzytkownika
fdfdfdfdfd - 2016-02-07 07:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze umowa o pracę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CUK Ubezpieczenia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUK Ubezpieczenia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert