logo CUK Ubezpieczenia

CUK Ubezpieczenia

Toruń

Opinie o CUK Ubezpieczenia

karaś 2016-07-09 14:31:58
3etapowy przebieg rekrutacji nie jest taki zły, bo przecież wszystko i tak zależy od kandydata. Wydaje mi się, że atmosfera opiera się na przyjacielskich stosunkach.
Hihihi :) 2016-07-09 17:43:47
Atmosfery do gara nie włożysz. Tyle w temacie
6
edf 2016-07-09 18:17:04
@Hihihi :) jednak atmosfera jest bardzo wazna uwazam
Hihihi. 2016-07-09 19:31:56
Atmosfera jest spoko dopóki realizowane są plany. Niech Ci się tylko nieuda to już nasz na głowie RKS-a lub Dyrektora Regionalnego. I wtedy zaczynasz się tłumaczyć z każdego wpisu w RDK, telefonu czy spotkania. Zaczyna się szukanie dziury w całym. I cała atmosfera poszła się je..... ć.


Ja nie mówię że ta firma jest zła. Tak nie jest. Góra ma duże ambicje, ale chyba trochę niedostosowane do rzeczywistości.
8
wydra 2016-07-09 20:43:47
no wiadomo na doradcy klienta wszędzie musisz mieć wyrobione cele, trzeba byćn nastawionym na robienie targetów, ale chyba umowa o pracę działa nieco motywująco, ciekawe ile z prowizji można wynagrodzenia wyjąć
Hihihi. 2016-07-09 21:03:36
Co wy tak z ta umowa o pracę, to wcale nie jest jakiś Rarytas!!!!!!!! Premie są na poziomie 300-400zl
6
Placówka Partnerska 2016-07-09 21:42:34
SPECJALISTKI z HR powariowały już chyba zupełnie. Już nie wiedzą co tutaj wypisywać. No i oczywiście ciągle o tej UoP i BENEFITACH. NAPISZCIE ILE REALNIE ZARABIA SIĘ W CUK. TYM SIĘ WRESZCIE POCHWALCIE! Rotacja o czymś świadczy. PS. A teraz dowalcie za 3 wpisy od "pytających" i "szukających"..
7
xoxo 2016-07-09 21:50:29
No ale dobrze, że ostatecznie wydawana jest ta premia nawet na poziomie 300-400zł, przeciez o takie stawki wcale nie jest trudno. Dobrze, że wypłata również jest w terminie, bo przecież wiedzą jak zadbać o swoich pracowników i to im sie udaje. Pozdrawiam
Bhggvb 2016-07-10 12:35:52
Co im się udaje? Dbanie o pracowników? To chyba żart!!!!!! Pensja z premia na poziomie 2000-2200 to dużo? Wiem wiem, zaraz napiszcie ze daja UoP, kartę multisport. Dlaczego nikt nie napisze o ilości obowiązków???, o nadgodzinach???
7
adam 2016-07-10 13:13:52
Jak sie bedziesz starał to premię wyrobisz z pewnsocia, ciezko chyba nie jest?
Gggh 2016-07-11 08:15:26
W biurach gdzie są większe obroty premia jest 1000 i wiecej. Często jest nawet wyższa od podstawy. To w sieci własnej, we franczyzowej nie wiem.
ania 2016-07-11 08:46:22
no a w biurze to konkretnie od czego jest ta premie i jak to jest rozliczane? choidzi mi konkretnie o oferowane u was obecnie stanowisko doradcy klienta, coś widzę podejrzanie wiele rekrutacji jest
Ggg 2016-07-11 09:29:04
W dobrych biurach premie sa 1000 i wiecej. Czasem sa wyższe niz podstawa. To w sieci własnej, we franczyzowej pewnie jest rożnie.
kaska 2016-07-11 10:47:51
W końcu sprzedajesz polisy ponad 30 firm ubezpieczeniowych @ania więc raczej premie jest na czym robić, dodatkowo na stanowisku doradcy klienta masz umowę o pracę, zagwarantowany cały etat i jakieś dodatki z socjalu, jak ma się doświadczenie to nawet po maturze to spoko opcja
pobodu 2016-07-11 13:32:39
W placówkach (własnych), gdzie są obroty premie są ciekawe - 1000 i więcej. Czasem nawet większe od podstawy.
kermi 2016-07-11 13:39:58
No tak - a są miejsca pracy, gdzie premie są po kilka tysięcy. I co z tej arytmetyki wynika? :) Wiem, że każdy chciałby mieć jak najlepszą pracę, jak największe pieniądze itp, ale naprawdę czasami zwyczajnie trzeba się zastanowić, czy to na tym stanowisku na pewno tak się da.
1
Obecny 2016-07-12 21:35:17
Ale sie uśmiałem haha, 30 TU. To ściema reklamowa. Sprzedaje sie 5-7i tyle realnie jest.
2
ero 2016-07-12 21:39:46
@ kermi myślę że jak na takim stanowisku dostajesz pełny etat i umowę o pracę to nie ma się co jednak zastanawiać, tym bardziej że to jednak jest Kalisz. cikawe czy ta umowa to od razu jest dawana czy po próbnym
owca 2016-07-12 22:17:04
Coś się pomyliło chyba. Jaki Kalisz? Kto coś wspominał o Kaliszu? Do boju! Piszcie dalej. Robi się to coraz bardziej żałosne...
3
ugf 2016-07-13 09:05:33
Przecież nie tylko w Kaliszu bo szukają tez teraz na przykład w Gdańsku doradcy klienta i w wielu innych miastach w Polsce czy ktoś z was wie czy oni maja duże wymagania na takim stanowisku? No i przede wszystkim na jakie wynagrodzenie można liczyć. .
bhbh 2016-07-13 09:21:12
W większych biurach tak jak w Trójmiescie premie są bardzo fajne 1000zł i więcej. Czasem nawet więcej niż podstawa.
wi 2016-07-13 10:12:49
a czy umowa o pracę jest od razu czy po próbnym?
Ja 2016-07-14 09:17:47
Przed rekrutacja musicie sprawdzic jedną bardzo ważną rzecz. Czy aplikujecie bezpośrednio do CUK czy partnera współpracującego z CUK. Warunki zatrudnienia różnią się znacząco
szoko 2016-07-14 09:22:45
no słuchaj, oferta się tutaj nazywa jako Doradca klienta CUK Ubezpieczenia, wiec chyba chodzi o bezpośrednie zatrudnienie moim zdanie, tez w szczególach oferty nie napisali nic innego, wiec moim zdaniem tak jest.
ola 2016-07-14 13:09:58
To ile realnie w CUK się zarabia?
ajwar 2016-07-14 13:16:11
@szoko no fakt, napisali tylko że wykształcenie średnie trzeba mieć
ola 2016-07-14 20:50:15
To ile realnie w CUK się zarabia?
adam 2016-07-14 20:51:30
poejrzewam, ze wszytsko zalezy od tego na jkaim stanwosiku jestes i na jakie chcesz aplikowac, jakie masz doswiadczenie i wyksztalcenie oczywscie, jako doradzca klienta mysle, ze poczatkowo moszesz ze 2000tysiace zarobic
Obecny 2016-07-15 10:05:20
Owszem zarobi 2000 ale brutto
6
high 2016-07-15 10:17:45
Dla mnie idealne jest to, że taki doradca klienta może liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę, ciekawe czy oprócz tego są jeszcze jakieś benefity socjalne.
owca 2016-07-15 17:59:08
No nie mogę! Dawajcie teraz o BENEFITACH! Nie znudziło się jeszcze? Ludzie dalej się nie chcą łapać na te bzdety?!
6
Cudownie 2016-07-15 18:47:17
Ale skąd takie nastawienie, przecieć doradcy mają tak
różowy kuczwal 2016-07-20 21:50:07
Tak cudownie mają? To dlaczego odchodzą?
7
Nad 2016-07-20 21:54:32
Ludzie odchodzą z tysiąca powodów, nie widzę w tym nic jakoś bardzo dziwnego mimo wszystko
wku....ny 2016-08-18 17:05:07
Po raz kolejny wydębili dane do ubezpieczenia a kalkulatora nie przesłali.
Zgłoszę sprawę do " tzw. poważniejszych instancji "

Ciśnie się słowo po śląsku ale nie wypada.
Mógłbym kogoś obrazić.
Normalni tez tam pracują.
3434 2016-08-18 19:27:30
Tak no nie od dziś wiadomo ze jest dużo powodów do zwolnienia nie ma sensu tak chyba tego uogolniac prawda? No i każdy może też mieć jakieś swoje osobiste powody no i nie musi się przecież rym dzielić
true 2016-08-19 22:14:42
To, że ludzie odchodzą z tysiąca powodów to prawda. Jedni odchodzą, bo znaleźli lepszą finansowo ofertę. Inni dlatego, że wkurzał ich szef. Jeszcze inni dlatego, że chcą spróbować nowych wyzwań, czy to w innej pracy na etacie, czy to we własnej działalności. Są też oczywiście tacy, którzy zostają zwolnieni.
Pytanie tylko jak firma się zachowuje w momencie odejścia pracownika i jak zachowuje się w momencie gdy go zwalnia?
Wg mnie w wielu przypadkach można przeprowadzić to tak, by pracownik pozytywnie wspominał okres spędzony w firmie. Jeśli tak będzie to być może za jakiś czas będzie chciał wrócić do firmy, albo poleci komuś z rodziny/znajomych tego właśnie pracodawcę.
Na końcu może się okazać, że firma zyskała wartościowego pracownika, a o z tych z roku na rok będzie coraz trudniej. Niestety wiele firm w PL jeszcze tego nie rozumie.
klauhy 2016-08-19 22:16:48
@ true to wszystko co napisałes to szczera prawda jest
€€€€ 2016-08-20 09:42:22
A reszta pod stołem ........ Poczytajcie inne fora i opinie
3
soki 2016-08-20 15:29:52
Cześć, czy ktoś z Was orientuję się czy te ogłoszenia z lipca w sprawie pracy są jeszcze aktualne? Dzięki
Dział HR 2016-08-22 08:30:40
Witam,
informuję, iż aktualnie prowadzane rekrutacje znajdują się na stronie kariera@cuk.pl.
W związku z rozwojem firmy otwieramy nowe placówki proszę zatem składać swoje aplikacje, nawet w przypadku braku ogłoszenia. Taka aplikacja będzie rozpatrywana w pierwszej kolejności w przypadku otworzenia procesu rekrutacyjnego. CV najlepiej przesłać przez formularz strony kariera@cuk.pl lub na adres praca@cuk.pl.
Pozdrawiam
Dział HR
adam 2016-08-22 11:11:30
Sobrze, ze naja pod kontrola forum w sensie takim ze nawet napisza o rekrutacji. Wiedza ze duzo osob jest zainteresowanych
Dział HR 2016-08-22 12:18:47
W nawiązaniu do poprzedniego wpisu zachęcam do składania CV poprzez stronę kariera.cuk.pl.
Znajduje się tam nie tylko formularz aplikacyjny, ułatwiający przesłanie swojej aplikacji, ale również informacja jak wygląda proces rekrutacyjny w CUK Ubezpieczenia i na jakie stanowiska poszukujemy aktualnie pracowników.

Pozdrawiam
Dział HR
aniołek 2016-08-22 12:30:56
czy ktoś powie jak się pracuje w tej firmie jako Koordynator ds. rozwoju sieci zewnętrznej?
Dział HR 2016-08-22 14:28:21
W nawiązaniu do poprzedniego wpisu zachęcam do składania swoich aplikacji poprzez stronę kariera.cuk.pl.

Znajduje się tam nie tylko formularz aplikacyjny ułatwiający przesłanie CV ale również informacja jak wygląda proces rekrutacyjny oraz aktualnie prowadzone rekrutacje na terenie całej Polski.

Pozdrawiam

Dział HR
szoko 2016-08-22 14:45:24
Koordynator ds. rozwoju sieci zewnętrznej jest jak na razie u nich potrzebny z tego co widze, wiec chyba na plus jest praca skoro rekruuja cały czas jednak.
Jaca 2016-08-24 14:51:41
Piękne płyniecie w odmętach absurdu :)
4
kumin 2016-08-24 14:53:44
szoko ja tego ogłoszenia o pracę nie widzę, raczej są na szeroką salką teraz rekrutacje na stanowisko doradców klientów w różnych lokalizacjach, uważam że proponują warte uwagi warunki zatrudnienia.
1
dorcia 2016-08-25 21:15:59
Postarajcie się wreszcie wymęczyć tekst poprawny gramatycznie!
1
kubek 2016-08-25 21:30:36
@ dorcia - może ty polonistką powinnaś zostać ?? :D
Zostaw swoją opinię o CUK Ubezpieczenia - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUK Ubezpieczenia