Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: CUK Ubezpieczenia


Oceniono 77 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 19 osób
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2012-01-26 13:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca rzetelny i solidny. Współpraca przebiega na poziomie, bez większych kłopotów. Dużo się nauczyłem i popchnęli mnie oni do założenia własnej firmy. Polecam
zdjecie uzytkownika
robert28 - 2012-03-26 10:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma uczciwa, tyle co powiedzieli na początku, tyle płacili, zarobi takie jak u innych, ale przynajmniej w terminie wypłacali.
zdjecie uzytkownika
iwo - 2012-04-24 10:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robert28 - 2012-03-26 10:31:39

firma uczciwa, tyle co powiedzieli na początku, tyle płacili, zarobi takie jak u innych, ale przynajmniej w terminie wypłacali.
ja tez się nie zawiodłem, choc podchodziłem na początku nieco sceptycznie do tej firmy. Kierownictwo okazało się niezwykle pomocne i wyrozumiałe, co się nauczyłem to moje :)
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2012-05-17 15:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie jest dobrze, premie marne, podstawa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y ledwo wystarcza na życie, zwykła egzystencja, ale lepiej to robić niż siedzieć w domu;
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2012-09-29 19:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzis ubezpieczylem swoj samochod. informacja rzetelna, wszystko przebieglo szybko i bez komplikacji.pani znalazla super dla mnie oferte, powiedziala wszystko na jej temat...(pozdrawiam) polecam zdecydowanie !!!
zdjecie uzytkownika
dorabiający - 2013-04-04 14:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Rekrutują teraz "na słuchawki" jak ktoś będzie na rozmowie to niech napisze jak było, jakie warunki itp
zdjecie uzytkownika
dorabiający - 2013-04-07 22:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

CUK rekrutuje teraz "na słuchawki", jak ktoś się dostanie to niech napisze tutaj jak było na rozmowie i kiedy zapraszali na rozmowę. Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fanfi - 2013-04-11 12:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca stresujaca (klienci sa rozni), atmosfera stresujaca (nikt ci nie pomoze, walka miedzy dzialami).
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-04-19 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a gdzie jest 11 stron starych komentarzy?
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2013-04-22 11:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile wynosi podstawa w CUK? bo zaoferowali mi na stanowisku specjalisty ds. ubezpieczeń podstawę przez 6 miesięcy a później dopiero premie.. Czy ktoś wie ile ta podstawa wynosi?
zdjecie uzytkownika
opinia - 2013-04-24 09:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo często pokazują się ogłoszenia do CUK raczej aż za często przy dużym bezrobociu w Toruniu ludzie powinni trzymać się posadek,ale jak jest źle to odchodzą itd.
zdjecie uzytkownika
fordzik - 2013-04-25 23:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa przyjemna. No i umowa o pracę, nie zlecenie, warto.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2013-04-26 09:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tam, pracuje ktoś na słuchawce? Jaka stawka? Da radę pogodzić robotę ze studiami (dwa dni w tygodniu mam zajecia, choć nie zawsze)?
zdjecie uzytkownika
Mysza - 2013-05-08 12:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robią dość profesjonalną rekrutację na contact center i szkolą. Jak wcześniej pracowałam w innej firmie to na słuchawki łapali prawie wszystkich i sadzali bez przygotowania. W CUK faktycznie dają umowę o prace nawet na słuchawkę tak jak dla doradcy w placówce.
zdjecie uzytkownika
oktawa - 2013-06-20 17:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
/fordzik/ i /Mysza/ a możecie coś więcej powiedzieć? Jakie pytania na rozmowie, jak podchodza do kandydata? Ciekawe, że jest umowa o pracę. A jak z zarobkami w CUK Ubezpieczenia? Jakies szkolenia wewnętrzne/zewnętrzne?
zdjecie uzytkownika
Roman - 2013-12-02 21:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Myślę o franczyzie z Cuk. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-02-05 14:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roman - 2013-12-02 21:07:57]:
mam mieszane uczucia co do umowy
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-02-05 17:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tzn.? Bo się już wstępnie orientowałem i wychodzi na to, że nie są potrzebne duże środki na rozruch i że nie pobierają opłat licencyjnych.
zdjecie uzytkownika
ludek - 2014-03-26 12:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co masz na myśli @hhh, pisząc o swoich mieszanych umowach. Odnosisz się do tej franczyzy czy do czego?
zdjecie uzytkownika
cukinia - 2014-03-28 22:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca zajebista,premie wysokie,atmosfera rewelka ;)kochany cuk!! Haha oczywiście jak lubi sie najniższa krajowa,wyścig szczurów i podbieranie sobie co lepszych klientów ;)polecam każdemu co nie moze znaleźć lepszej pracy.teraz czekam aż dzial marketingu usunie mój post.pelen profesjonalizm;)
zdjecie uzytkownika
87 - 2014-04-05 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Niezależny Doradca CUK - współpracuje ktoś może na tej zasadzie? Warto w to wchodzić?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUK Ubezpieczenia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x