Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: CUK Ubezpieczenia

zdjecie uzytkownika
ludek - 2014-03-26 12:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co masz na myśli @hhh, pisząc o swoich mieszanych umowach. Odnosisz się do tej franczyzy czy do czego?
zdjecie uzytkownika
cukinia - 2014-03-28 22:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Praca zajebista,premie wysokie,atmosfera rewelka ;)kochany cuk!! Haha oczywiście jak lubi sie najniższa krajowa,wyścig szczurów i podbieranie sobie co lepszych klientów ;)polecam każdemu co nie moze znaleźć lepszej pracy.teraz czekam aż dzial marketingu usunie mój post.pelen profesjonalizm;)
zdjecie uzytkownika
87 - 2014-04-05 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Niezależny Doradca CUK - współpracuje ktoś może na tej zasadzie? Warto w to wchodzić?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-04-30 14:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
CUK to najgorszy pracodawca, u którego miałem okazję pracować.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2014-05-08 10:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale może bardziej merytorycznie ktoś się wypowie? Ja też nie chcę pracować " u kogoś ", tylko właśnie u siebie.Stąd mój pomysł na otwarcie własnej placówki CUK, lub zostanie niezależnym doradcą.Sam też kupowałem ubezpieczenia w Cuk i z moich obserwacji wynika,że na klientów raczej nie narzekają.Pytanie w jaki region najlepiej się wstrzelić, bo w mojej miejscowości są już placówki CUK.Jestem mobilny i miejsce pracy i zamieszkania to nie jest dla mnie problem, kwestia tylko zbadania rynku.
zdjecie uzytkownika
Kobra - 2014-05-16 20:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej branży nie ma lepszego pośrednika. Jeżeli myślisz o biznesie w ubezpieczeniach to Cuk bije wszystkich na głowę. Pracowałem bezpośrednio w 2 towarzystwach i Cuki są poukładane najlepiej i biznesowo i narzędziowo.
zdjecie uzytkownika
poszukujący - 2014-05-29 21:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za info. Widziałem,że Cuk teraz ma już 30 towarzystw w ofercie , czyli ciągle się rozwijają to też na plus.Wysłałem swoją aplikację dzisiaj, ciekaw jestem kiedy mnie na rozmowę zaproszą. Jak ktoś był na rozmowie w temacie franczyzy to może podzieli się uwagami.
zdjecie uzytkownika
cukierek - 2014-06-01 00:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
nie polecam !!!!
zdjecie uzytkownika
Jasiu R. - 2014-06-11 19:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie!
Pracowałem w Cuku 3 lata w centrali firmy. Wielokrotnie byłem najlepszym sprzedawcą w firmie. Jedno mogę o cuku powiedzieć jest to uczciwy pracodawca, jeśli umawiasz się z bossami na coś to na pewno dotrzymają słowa. Pensja jak na Toruń jest przeciętna, ale za moich czasów można było dużo dorobić z premii- teraz podobno jest gorzej. Praca jest stresująca i wymagająca jak to na sprzedaży, ale potrafi dać dużo satysfakcji. Super imprezy integracyjne. Cuk był jednym z lepszych pracodawców u których miałem okazję pracować.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-15 09:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po odbytej rozmowie wydaje mi się że do tej firmy nie poszukują profesjonalnych sprzedawców, fachowców tylko jak to okreslił dyrektor w jeden z placówek w dużym mieście na południu Polski:" osoba która sprzedaje bardzo dobrze marchewki na placu będzie równiez bardzo dobrze sprzedawać ubezpieczenia". Z takim profesjonalnym podejściem wątpie o dobrych warunkach panujących w tej firmie dla szeregowych pracowników
zdjecie uzytkownika
wikson - 2014-06-15 15:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-06-15 09:53:48]:
może po prostu ten Pan uważa, że naprawdę jego produkt jest tak dobry, że praktycznie sam się sprzedaje
zdjecie uzytkownika
wikson - 2014-06-28 15:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jeżeli chodzi o doradców klienta to szuka ich po całej Polsce, więc czyżby CUK się rozwijał teraz?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-28 16:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CUK ma taką rotację pracowników. Ludzie jak widzą co tam się dzieje, to sami odchodzą.
zdjecie uzytkownika
wikson - 2014-06-28 19:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2014-06-28 16:36:37]:
to przynajmniej zaoszczędzą na ogłoszeniach bo w takim tempie pewnie nie trzeba ich zdejmować ze stron w internecie
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-07-03 21:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wikson - 2014-06-28 15:26:12]:
Może to ma związek z tym że otworzyli setną placówkę franczyzową, był artykuł w prasie branżowej
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-07-09 18:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to te niektóre posty które zostały usunięte są niezbyt wygodne dla każdego użytkownika tego forum, ponieważ musi czytać wtedy stek wulgaryzmów , które do niczego nie prowadzą. Zamiast głupot lepiej byłoby napisać coś o pracy chociażby na stanowiskach na które obecnie prowadzona jest rekrutacja. Czy na przykład praca jako doradca klienta może być taką o którą warto się zacząć dziś starać?
zdjecie uzytkownika
były cukierek - 2014-07-11 11:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest stresująca,zarobki niestety trochę wyższe od najniższej krajowej,ale na początek moze byc
na zdobycie doświadczenia.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hiczkok - 2014-07-11 15:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były cukierek - 2014-07-11 11:56:08]:
rozumiem , że w swoim poście piszesz o pracy na stanowisku doradcy klienta. To rzeczywiście stresująca praca, zwłaszcza jeżeli chodzi o pierwsze kroki w branży. Mnie bardziej ciekawi jednak stanowisko menagera ds rozwoju sieci partnerskiej. Wymagania pokazują, że to dość poważna oferta, choć mam nadzieje, że warunki finansowe nie plasują się choćby nawet w okolicach najniższej krajowej , a znacznie wyżej
zdjecie uzytkownika
kondi - 2014-07-14 12:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hiczkok - 2014-07-11 15:12:23]:
gdyby na stanowisku tego managera były rzeczywiście tak dobre warunki pracy, to myślę , że te oferty rozchodziłyby się jak świeże bułeczki... a jak jesteś w stanie zapewne zauważyć - jak wisiały, tak wiszą sobie dalej w najlepsze
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-07-22 16:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-07-03 21:27:37]:
No i to raczej dobry znak - widać że się te ubezpieczenia dobrze sprzedają.Na pracę całkiem na swoim nie mogę sobie pozwolić w tej chwili, ale franczyza to by mnie urządzała, tym bardziej że jak się orientowałem to na otwarcie placówki CUK potrzeba około 15 tysięcy.
zdjecie uzytkownika
piejdak - 2014-07-22 19:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-07-22 16:04:49]:
to nie jest tak, że łatwo jest wyciułać 15 tysięcy na otwarcie franczyzy. Niestety nie każdego na to stać. Jeżeli chodzi o CUK to wydaje mi się , że najlepszym pomysłem jest wdrożyć się na stanowisku doradcy klienta i potem próbować awansować w ramach firmy np. na menagera ds rozwoju sieci partnerskiej. Wydaje mi się, że do pracy w ubezpieczeniach komunikacyjnych i mieszkaniowych należy się wdrożyć właśnie na niższych stanowiskach i co najważniejsze uczestniczyć w szkoleniach dla personelu, które na szczęście CUK zapewnia. Jak dla mnie to jeszcze dodatkowym plusem pracy w tej firmie jest stabilność zatrudnienia. No i tak naprawdę ludzie pracujący tutaj są na poziomie , więc i atmosfera jest sympatyczna
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-03 18:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mówisz o zostaniu niezależnym doradcą? Bo to też forma pracy na swoim, a nie jest potrzebny własny wkład.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-08-03 21:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [piejdak - 2014-07-22 19:23:40]:
" ludzie pracujący tutaj są na poziomie , więc i atmosfera jest sympatyczna " Ale kłamstwo :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-29
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
CUK Ubezpieczenia (na rynku od 2001r.)  to ponad 100 nowoczesnych placówek mieszczących się zarówno w małych, jak i dużych miastach na terenie Polski. Współpracujemy ze wszystkimi wiodącymi na polskim rynku Towarzystwami Ubezpieczeniowymi.    Menager ds. Rozwoju Sieci Partnerskiej Miejsce pracy: województwo Opolskie oraz Dolnośląskie Decydując się na pracę u nas zyskasz: - stabilną, etatową pracę z pe
zdjecie uzytkownika
marika - 2014-08-07 17:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-08-03 21:58:11]:
Ja pracowałam w tej firmie, wykończyłam się psychicznie...nikt mnie jeszcze tak nie upodlił, a doświadczenie zawodowe mam spore więc kitów nikt mi nie wciśnie. Co raz częściej słyszy się opinie że zmuszają pracowników do fałszowania dokumentów i nie tylko. Toruń jest bardzo małym miastem, więc wieści rozchodzą się szybko. A teraz niech usuną moją opinię, to ją napiszę na innym forum. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-22 15:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego ja na etat nigdzie bym nie poszedł, zawsze co na swoim to na swoim.Jestem przed rozmową w sprawie otwarcia placówki pod logo CUK,zapytam też o te kwestie które tu były poruszane.Pojeździłem trochę po regionie jako "klient" żeby wybadać jak to wygląda w różnych Cuk -ach i wrażenia mam pozytywne, na znerwicowanych ludzie nie wyglądali :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUK Ubezpieczenia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski