logo Wind Telecom Sp. z o.o.

Wind Telecom Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Wind Telecom Sp. z o.o.

były pracownik 2009-11-10 10:01:09
Problemy z wypłatami.
[usunięte przez moderatora]
anonim 2009-11-26 16:22:47
Czyli ogólnie polecacie czy nie pracę w tej firmie? Jak wygląda sutuacja nadgodzin i atmosfery w pracy?
Czy w firmie stosowane są jakies dodatki do płacy w postaci premii, opieki zdrowotnej, karty multisport?
1
nick 2009-11-27 11:02:09
To zalezy. To robota dla twardzieli. Jeśli chcesz się polansować - szkoda czasu - opadniesz w przedbiegach. Realizujemy fajne projekty, w pracy jest raczej "domowo", ale sa też jasno wytyczone kryteria, których nieprzestrzeganie zaskutkuje postem "byłego pracownika". Najlepszym polecam. Kiepskim ze słabymi nerwami - nie.
gniewny gienek gienerator 2009-12-02 15:39:24
nick - 2009-11-27 11:02:09

To zalezy. To robota dla twardzieli. Jeśli chcesz się polansować - szkoda czasu - opadniesz w przedbiegach. Realizujemy fajne projekty, w pracy jest raczej
[usunięte przez moderatora] kota za pomocą młota. "Warunki na zgrupowaniu byly dobre i nie prawda jest ze dach nad lozkami przeciekal zwlaszcza ze prawie wcale nie padalo". Ciekawe dlaczego na przełomie roku i z początkiem nastepnego ludzie [usunięte przez moderatora] z WT drzwiami i oknami, a niektórzy do dziś nie potrafią się doprosić o zaległe wypłaty. "Robotą dla twardzieli" i obietnicami "jutro, najdalej pojutrze" nie wykarmisz rodziny.
nick 2009-12-13 10:11:05
[usunięte przez moderatora] drzwiami i oknami, bo nie było w firmie kasy. Jeśli przyjmiemy, że kase placi klient, zrozumiemy dlaczego jej nie było. Jesli Gienek Gienerator był w tym zespole (Dawna) to chciałbym zadać kilka pytań:
1. Ile wdrożeń zostało tam zrealizowanych prawidłowo w 2008 roku?
2. Jak działał serwis spółki i skąd opinie na temat braku kompetencji w tym miejscu?
Panowie, przestańcie marszczyć kaczora. Jeśli macie jakieś pretensje - kierujcie je właściwie. Zapytajcie na rynku dziś ile WT ma niezadowolonych Klientów. I przestańcie się dalej kompromitować. Cytaty z "MIsia" Barei bardziej pasują do okresu, w którym konsumowaliście kasę robiąc przy tym sporo szumu informacyjengo, z któego NIC nie wynikało. Ciszej nad tą trumną, Panowie...
przemekz 2009-12-19 14:21:33
Witam,
śledzę te wpisy od czasu kiedy pracownik WT podesłał mi link do tej strony, miejscami miałem naprawdę niezłą zabawę czytając anonimowe wypowiedzi osób mniej lub bardziej związanych z firma.

Ponieważ ostatni wpis odbieram osobiście, zdecydowałem się na krótki komentarz. Z uwagi na fakt, ze w opisywanym okresie 08 bylem szefem zespolu serwisu i wdrozen (czyli wspomnianego zespolu "Dawna") mam nieco inny ogląd na sytuację panująca wówczas w firmie, dlatego uwagi o działaniu serwisu Sz. P. "nick" prosze kierowac do mnie na priva (zainteresowani posiadają kontakt-poza tym mój nick nie jest anonimowy), konstruktywną krytyke przyjme z pokorą, tym bardziej że przez okres mojej pracy byłem jej pozbawiony, jestem również gotowy na merytoryczną dyskusje.

Inna kwestia:
Chcąc nie chcąc jestem w stałym kontakcie z firma, wliczając w to wizyty w biurze, dlatego mogę powiedzieć, że w chwili obecnej jest to inna firma niż była jeszcze rok temu, dlatego mimo wszystko krzywdzącym byłoby wyrażanie mojej bardzo subiektywnej opinii publicznie. która odnosiłaby się do sytuacji sprzed 6 miesięcy.

Proszę jednak o powściągliwość co do personalnych wycieczek, zachowajmy przynajmniej odrobinę klasy.

pozdrawiam
Przemysław Z.
anonim 2010-11-11 11:31:11
nick - 2009-12-13 10:11:05

Spieprzali drzwiami i oknami, bo nie było w firmie kasy. Jeśli przyjmiemy, że kase placi klient, zrozumiemy dlaczego jej nie było. Jesli Gienek Gienerator był w tym zespole (Dawna) to chciałbym zadać kilka pytań:
1. Ile wdrożeń zostało tam zrealizowanych prawidłowo w 2008 roku?
2. Jak działał serwis spółki i skąd opinie na temat braku kompetencji w tym miejscu?
Panowie, przestańcie marszczyć kaczora. Jeśli macie jakieś pretensje - kierujcie je właściwie. Zapytajcie na rynku dziś ile WT ma niezadowolonych Klientów. I przestańcie się dalej kompromitować. Cytaty z
usmialem sie ..czlowieku nie kompromituj sie, ilosc pozwow z PIP, problemow z niestabilnym produktem, fikcyjnymi licencjami i swiadczeniem serwisu na drewnianych nogach bez wsparcia firm trzecich, ktorych systemy byly wdrazane mowi sama za siebie...
jezeli to jest twoja ocena sytuacji i wskazanie przyczyn porazki tej firmy to czapki z głów dla twojego analitycznego myslenia i profesjonalizmu, jednym slowem nie dziwie sie ze jest tak jak jest skoro tak sie podchodzi do stanu faktycznego... z drugiej strony szacunek - jestes jedynym zapatrzonym w to cudo
kris 2013-07-12 18:11:00
tak se. dobra na pierwsza prace max 2lata.
krix 2015-02-16 19:50:04
firma pisze oprogramowanie dla callcenter - wykorzystuja przede wszystkim delphi + mssql(zwykle w wersji express). kiedys firma BARDZO kiepsko zarzadzana. aby zlapac jakies szlify jak najbardziej, ale nie sadze abys zwiazal sie z nia na dluzej - zwazywszy ze w kazdej korpo wokol dostaniesz lepsze warunki.
kriss 2015-03-03 15:29:32
Szukają ludzi z różnym stopniem doświadczenia, sklaniajac się do ludzi bez bogatego cv(mniejsze koszta,szansa związania się na dłużej )
kriss 2015-03-03 15:31:01
Na start +/- 2k netto
kriss 2015-05-19 21:43:03
c# a przede wszystkim delphi + serwery bazodanowe sql server. szkolen nie bylo , nie saddze aby pojawily sie teraz. umowa o prace na okres probny, pozniej na nieokreslony. szukajcie lepiej czegoś z ERP, aplikacji mobilnych, webowych....
komputerek 2015-09-09 16:37:30
Witam, jak wyglądają godziny pracy w Wind Telecom i gdzie mają siedzibę, pisze bo jestem spoza Krakowa;)
frappe 2016-05-07 12:03:41
tu warto zwrócić uwagę, że przy programiście Delhpi, ponad normalne wymagania, większe mają szansę osoby, które zebrały doświadczenie z MS SQL i znają SVN-a i narzędzia kontroli wersji. A dodatkowo firma zapewnia benefity :D Prywatna służba zdrowia i Karta Benefit
Zostaw swoją opinię o Wind Telecom Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wind Telecom Sp. z o.o.