brak logo

COMFORTEX- M.Cichy

Mosina

Opinie o COMFORTEX- M.Cichy

Amarok 2011-11-09 00:07:50
Firma DNO kompletne !!! Brak jakichkolwiek warunków pracy, lokal to śmierdząca, zagrzybiona rudera, prawdopodobnie sprzątana 10 lat temu, wygląda jak melina !!! Facet ma czelność ogłaszać się z pracą w internecie, ale zapomniał dodać, że na CZARNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłam jeden dzień i podziękowałam. Zastanawia mnie, kiedy Inspekcja Pracy, ZUS i skarbówka wpadną tam z kontrolą - chyba jak zgłoszą to kobiety, które tam pracują na czarno. Kto wydał pozwolenie na prowadzenie działalności w tym budynku , przecież nie spełnia on żadnych norm bezpieczeństwa. Ostrzegam wszystkich przed tą firmą- praca na czarno, kasa bardzo kiepska, płatna na raty, tak szepnęła na ucho jedna z pracownic. [usunięte przez moderatora] tego syfu też nie robi dobrego wrażenia, ma chyba jakieś problemy psychiczne, żenujące zachowanie, bardziej przypomina bezdomnego niż [usunięte przez moderatora]Uciekać jak najdalej i zgłaszać takich [usunięte przez moderatora] do PIPu.
Izabela 2012-07-03 20:21:58
Pracuje w tej firmie 8 miesięcy i jestem bardzo zadowolona .Super atmosfera! Szefostwo bardzo w porządku ,i śmiech mnie bierze jak można wypisywać takie brednie jak NIEPOTRAFI SIĘ SZYĆ!. Pozdrawiam wszystkie które potrafią!
cyganka 2012-08-13 20:57:49
Widać szef udostepnił pracownicom kompa zeby napisały coś dobrego.....bo w tym samym dniu takie komentarze pare minut po sobie to nie przypadek.Izka jak sie domyslam z Dymaczewa.[usunięte przez moderatora]tragedia i tego sie nie da ukryc ale uczył sie od najlepszch-[usunięte przez moderatora]Wspólczuje wspólnikowi nic tylko wsty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .....
Zosia 2012-08-16 03:17:21
Podzielam opinie niestety negatywną.To że dziewczyny są zgrane nie zmienia faktu że budynek to rudera kompletna.Szef ma zawirowania to fakt i jest mało wiarygodnym pracodawcą.
ja:) 2012-08-20 21:02:53
nie mogę czytać tych bredni,ludzie opamiętajcie sie! pracuje w tej firmie od samego początku i mam zamiar pracować tam do emerytury:)daj Bóg! fakt budynek może wymaga remontów,i takie właśnie się odbywają,to jest nowo powstała firma,rozwijająca sie firma,więc \"amorki,cyganeczki...\"co wy możecie wiedzieć! a powiem tak ...\[usunięte przez moderatora]baletnicy przeszkodzi nawet rąbek u spódnicy\"to nie jest przedszkole nie potrafisz szyć nie pchaj sie i nie chlap głupstw jęzorem...w firmie panuje świetna atmosfera,dziewczyny są b.zgrane i potrafią szyć!!!szefostwo jak szefostwo maja lepsze i gorsze dni,kto z nas niema????!!!!!!
wioleta 2012-08-21 19:39:32
To co tu piszą niektòrzy ludzie to żenada a piszą to te osoby które z szyciem miały mało co do czynienia , pozatym atmosfera jest super i cyganeczka (Celmar) niech takich głupot niewypisuje .Kto potrafi szyć to napewno się tu nierozczaruje.Firma godna POLECENIA!
krawcowa 2014-05-16 15:23:30
ktos moze opisac jak aktulna sytuacja w tej firmie, czy jeszcze istnieje? jak tak to jakie zarobki jaki system pracy.
mikuś 2016-05-12 20:06:04
podejrzewam, że jak kogoś szukają, to bardzo rzadko. Firma zajmuje się produkcją mebli i jakichś tam elementów do wyposażenia domu. Mogą mieć od lat stały skład pracowników, to chyba nie jest duża firma.
Zostaw swoją opinię o COMFORTEX- M.Cichy - Mosina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMFORTEX- M.Cichy