logo Hutchinson

Hutchinson

Żywiec

Opinie o Hutchinson

Mistrzu@ 2017-05-16 16:34
Rozwiązali ajp5???a tak tam było super
1
Mistrzu@ 2017-05-16 16:37
Najlepiej u R. D na zmianie oczywiście....ale podobno dużo pracowników od niego odeszło więc się nie dziwię że taka lipa...szkoda
2
Boogie xd 2017-05-17 16:03
Heee a ja pozdrawiam sekcje AJP7, zwłaszcza zmianę Chudego ;)Fajni ludzie..miła atmosfera:)) no i pozdro łapka dla autoklawisty Kamilaaa z AJP 6 ;*
3
Lider 2017-05-19 23:38
Tak jasne dostajemy po 3 tyś
Armagedon 2017-05-24 15:47
Myslisz ze jak przejdziesz z 2 na 1 to bedziesz liderem buhhhaaaa!!!!!!!!!! A to dobre !!!!!!!!! Cieple stolki juz zajete wiec mozesz co najwyzej smigac na produkcji !!!!!
nick123 2017-05-24 15:58
Gdzie lepiej leśnianka czy kabaty ?
Joshua 2017-05-25 23:32
Jak nie chcesz byc dziabniety nozem w oko to lepsze kabaty
romus 2017-06-01 12:29
nie wiem o czym gadasz bo we dwójce wybierali ostatnio nowych animatorów i okazja do wybicia sie była teraz sie szkolo
1
Niepokonany 2017-06-02 16:39
Masakra jakaś zaczęłam tam prace dwa miesiące temu totalny bulder Ajp7 to tragedia z Animatorem Markiem facet bez wykształcenia ordynarny wręcz zalosny- opinie katastrofa!!! nic nie działa tematem tabu jest tam sex. Z dobrego źródła wiem ze juz niebawem wezmą się za tą sekcje i pupilkow Mareczka.
2
Klimek 2017-06-02 22:48
miejmy nadzieję że tak się stanie bo cała sekcja ma zrypaną opinie przez takich idiotów co myślą że są najważniejsi w tym zakładzie i nikt ich nie ruszy! A sex zawsze tam był tematem tabu i romanse . Porażka
1
mewa 2017-06-04 09:37
A to dziwne bo przez ostatnie 2 miesiące żadna osoba nie była przyjęta na ajp 7 więc niepokonany nie masz racji zmiana Marka ma najlepsze wyniki, wszystko działa i atmosfera jest fajna od kiedy nasz animator pozbył się leserów i nierobów,a wykształcenie o niczym nie świadczy wystarczy zobaczyć jakie idiotyczne decyzje podejmują pracownicy w biurach ogrom ludzi na których musimy pracować jest zastraszająca.
Nie pomagają a wręcz przeszkadzają ,a sex był i będzie ,zawsze będziemy o tym rozmawiać ,a osobiście uważam ,że człowiek spełniony lepiej pracuje i wykonuje swoje obowiązki
1
Rambo 2017-06-04 12:55
Skoro jestes taki wygadany na forum czemu mu tego w twarz nie powiesz. Znam goscia ijest bardzo konkretnym facetem.
Gaco 2017-06-04 13:08
Dokladnie wara od naszego animatora. Spoko gosciu. A ze czasem ryknie to taka jego rola. Fajnie obsmarowac kogos na forum bo to tylko idioci robia. Normalni ludzie wyjasniaja nieporozumienia.
wilga 2017-06-04 14:53
A tak w sumie niepokonany co to jest; bulder' ,bo burdel to chyba każdy wie, gdyby nie pan M.M to ta sekcja leci na pysk ,jest tam też kilku gości którzy swoim doświadczeniem i wiedzą tematu mogliby zastąpić niejednego papierkowego kierownika,których rola sprowadza się tylko o dbanie porządek i przestrzeganie idiotycznych przepisów bhp
2
Autoklawista 2017-06-04 15:41
Dokladnie a pewno znalazla sie ktoras urazona. Pan Marek to najlepszy animator chcieli mnie zwolnic a on dal mi szanse wiec szacun dla niego.
2
Ajp9 2017-06-04 20:03
Jakie?
Burdel na kółkach 2017-06-06 18:31
Zakład hutchinson na leśniance to ostatnimi czasy burdel na kółkach. Szukają oszczędności tam gdzie nie powinni, ludzie za tą robote którą tam robią zarabiają marne groszę. Pracuje w zakładzie prawie 7 lat i mam stawke o 2zł większą niż nowy pracownik, wymagania wobec mnie natomiast są takie bym pracował za dwóch takich nowych pracowników. Z podwyżkami oczywiście jak co roku walą w ( usunięte przez administratora ) przeciągają ile sie da, byle by dać jak najmniej i jak najpoźniej. Teraz to już nawet z wypłatą przygrali w chu...
Za niebawem dołączę do grona starszych pracowników, którzy tym ( usunięte przez administratora ) pracy w lepszych warunkach i za lepsze pieniądze jest dużo, nie tylko hutchinson jest na rynku w okolicy. Tragedia.
8
Wypłaty 2017-06-06 18:45
Widać, że GÓRA kadr się zmieniła. Jak by była Pani T.S to wypłata była by już wczoraj, a teraz to szkoda gadać...
8
lipowianin 2017-06-06 19:30
Ponoć z zarobkami szału nie ma... cięcie kosztów... trudna sytuacjia na rynku... chociarz dziwne jest iż taki zakład otwiera oddział wtryskarek w wynajętej hali 10 klimoetrów od zakładu, płaci astronomiczne pieniądze za wynajem... ale ponoć "trza znać tego i owego" ..." a pieniądz żeby pomożyć trza podzic" - słowa dzierżawcy ...chłop żyje jak pączek w maśle... bierze za dzierżawe więcej niż by mógł wziąść a ludzie..... no cóż ... prostaczkowie sobie poradzą...
M 2017-06-15 21:13
Jak tam negocjacje na HUTCHINSON 1?
Ojciec chrzestny 2017-06-16 06:34
Przyjdź i zobacz jak jesteś ciekaw ☺
6
kris miguel 2017-06-20 12:29
Witam wszystkich.Chce rozpoaczac prace pod adecco na lesniance na produkcji,ktos ise wypowie jak to wyglada? slyszalem ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota,ale ludzie w robocie jacy,da sie pogadac normalnie czy poryte banie od zakladu?
Nicolas 2017-06-21 11:44
Poryte banie + wyzysk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Marta22 2017-06-21 11:56
Czy w weekendy na nocki dowozi jakiś zakładowy bus?
Dramat 2017-06-22 13:16
Za te pieniądze to znajdziecie lepsza i mniej nerwowa pracę.... Nie polecam
1
malcolm 2017-06-27 19:10
a co to za gwiazdy pojawiły sie na hali 2 ,podobno nic nie umieją robic hehehe
3
obserwator 2017-06-28 18:36
właśnie też to słyszałem i podobno najlepiej im idzie siedzenie na szatni albo chodzenie non stop z tel
1
Pracownicy lesnianka 2017-06-29 18:05
Brawo związki jesteśmy z Wami tak trzymać!!!!!!
12
Burmistrzek 2017-06-30 15:11
Pokazalismy juz w tym tygodniu ze jesteśmy silni. Trzeba walczyc dalej o podwyżki.Najdziwniejsze jest to że pracownicy produkcji walcza juz cały miesiac o podwyżki a nasi "koledzy" z biura dostali je bez problemu.
6
Nnn 2017-06-30 15:42
Tak jest związkom należą się wielkie podziękowania za ich zaangażowanie .Tak więc DZIĘKUJEMY !!!
9
ckootaz 2017-06-30 18:13
które? xD
1
pracownik 2017-06-30 20:03
Za co biurokraci dostali podwyzke .. czy pracuja w weekendy , czy pocą się na hali , czy potrafią zapewnić komponenty do pracy dla roboli . A zwykły pracownik musi zapewnić sobie komponenty , sprawna maszyne bo na kogo ma liczyć jesli nawet kierownik wychodzi z pracy punkt 16.00 i nic go nie obchodzi a płacone ma za dyspozycyjność 24h . Tak pracowali kiedys kierownicy ale już ich nie ma . Wiec walczmy o swoje ......
5
Burmistrzek 2017-06-30 20:51
Dostali tylko 400 zł na ręke podwyzki wiec nie dziw sie ze im nie zależy ( produkcja dostanie 50 zł podwyżki)
1
Mozg 2017-06-30 22:12
Ty ale rysiek to ajp9 ,to wkoncu gdzie nie isc
Gość 2017-07-01 06:50
Pomyliłam się, tak ajp9, a ludzie to totalna patologia, także takiego dziadostwa nie widziałam,
2
Nnn 2017-07-01 19:45
Nie mamy słów na to co robi ta zmiana ,odwalają manianę swoim zachowaniem ..........z symulantem postrzałowym na czele . Powodzenia !!!
robotnik 2017-07-02 10:59
ajp 7 schodzi na psy
ppo 2017-07-03 22:52
Od lipca podnieśli normy chyba i zupełnie pogięło z tym podnoszeniem norm pierwsze niech podniosą wypłatę a potem normy nie podnoszą .Zakład i tak już schodzi na psy bo nawet już Ukraincy nie chcą robić w tym zakładzie a co dopiero Polacy. Wiadomo może co tam związki ustaliły ?
6
Iwona 2017-07-04 13:11
@ppo rozumiem, że dalej trwają negocjacje? Jakie są postulaty związków?
Leśnianka :D 2017-07-04 17:29
Byłam pracownikiem dość dłuższy czas na oddziale A , atmosfera przez początkowy czas była dośc stablina jednak w ostatnim czasie ulegla wielkiej zmianie co wykańczało psychicznie nie tylko moją osobę. Osoba prowadząca mój zespół nie patrzyła na estetykę wykonywania czynności a tylko na szybkość dzięki czemu często znalazły się braki za które odpowiedzialny był pracownik . Owszem , rozumiem szybkość pracy ale cenię sobię też dokładność wykonywania pracy i szacunek do pracownika którego zabrakło. Nie wiem jak na tygodniu ale nie polecam pracy w weekendy na wydziale A6- dniówkowym. Terror i mobing z tego co wiem się pogłębsza :) .
8
ppo 2017-07-04 18:34
Nic nie wiadomo :)
Yhy 2017-07-07 12:14
A czy weekendowki nocki zaczyna się z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę czy z soboty na niedzielę i z niedzieli na poniedziałek?
Robi 2017-07-07 14:09
Tajemnica
totalne dno 2017-07-08 11:15
zaklad totalne dziadostwo ,robią z ludzi idiotów nic sie nie liczy tylko normy i czemu tak malo
5
Ona 2017-07-10 11:01
A ktoś wie kiedy będą wczasy wypłacać? I ile tego ma być ?
weekend leśnianka Masakra! 2017-07-11 00:10
Jestem pracownikiem weekendowym.To jak tam się traktuje ludzi to się w głowie nie mieści. W biurze kierowniczka hali A nie ma żadnych hamulców,co drugie słowo to przekleństwo,wyzywa od najgorszych,upokarza,traktuje nas jak śmiecie.... Mobbing!!!! Słabi psychicznie nie mają żadnych szans....
5
Me, vidi, EGO ran away 2017-07-11 13:43
No jak jestes na weekendzie to cale pudla bierzesz z magazynu a potem zalegają tydzień lub dwa nim to się rozładuje. Komponentów ci u nas dostatek. Co do stawki to niestety masz odgórnie zapisane ile dostajesz za godzinę. Normy będą stale podnoszone przez stoperów na wniosek góry (ciągłe doskonalenie). Więc będziesz robił stale coraz więcej a z premią za wydajność to już każdy wie jako to jest w tym zakładzie ( sam sobie zadaj pytanie czy jest ona realna na twoim wydziale)
3
Biurowy 2017-07-14 22:19
Skoro tak narzekacie to czemu tam robocie? każdy jest Panem swojego losu!!!
2
JOla 2017-07-15 14:32
Witam. Pracuję w konkurencyjnej firmie. Chciałabym się dowiedzieć ile się zarabia u Was na początek? Czy warto...? Są w ogóle przyjęcia?
noname 2017-07-15 19:04
11,70 na start za godzine ale podobno ma byc 12,50 tylko nie wiem od kiedy .
Zostaw swoją opinię o Hutchinson - Żywiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson