logo Hutchinson

Hutchinson

Żywiec

Opinie o Hutchinson

koliber 2016-11-25 18:41:13
Mam tylko jedno pytanie dlaczego my starsi stażem pracownicy mamy za darmo szkolić nowych pracowników przede wszystkim tych z Ukrainy lub ze Serbii ,tłumaczyć godzinami jak i co mają zrobić brać za nich odpowiedzialność na kontroli?? a tak na marginesie mają stawki godzinowe takie same jak my a nawet większe.
2
afds 2016-11-25 19:35:49
bo każdy ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] starego pracownika, proponuję stanąć i nic nie robić, co nam zrobią? zwolnią nas? powodzenia ,ciekawe kto im wtedy będzie pracował, to że po 3,5 roku dostaje 1800zł wypłaty to jest śmiech na sali, przyjdzie nowy i ma więcej a nikt się go o nic nie czepia
Kowalski 2016-11-25 20:12:27
A ja uważam że najlepiej się dostać na ajp12 super sekcja. Kierownik konkretny wie czego chce naprawdę ekstra babka.
1
Doświadczony 2016-11-25 20:30:36
Chyba nie wiesz co piszesz ajp12 to jakieś nieporozumienie kierowniczka nad niczym nie panuje szkoda gadać zero predyspozyci do kierowania ludźmi jakiś dramat
5
bocian 2016-11-26 06:58:56
Tylko pamiętajcie ludkowie nie wpadajcie w euforię jak dostaniecie dobrą ocenę roczną,a tak na marginesie kto zredagował takie pismo i miał odwagę to rozwiesić na zakładzie,po co nam te baraki ogrzewane lepiej będzie jak odnowią nam palarnie zmienią ławeczki ,szybki ,naprawią drzwi w sumie wstawią bo ich nie ma.
3
soczek 2016-11-26 17:26:35
A czy tak trudno zrobić palarnie profesjonalną ,adekwatną do standardów naszej firmy,klimatyzowaną z wyciągiem dymu z dystrybutorem z wodą,ocieplaną ,może trochę zieleni nawet sztucznej?? nie po co lepiej zatrudnić nierobów ze wschodu otoczyć ich ochronką i płacić naszym kosztem .A tak na marginesie te panny ze wschodu to chyba pomyliły sobie zakład pracy z wybiegiem dla modelek istna rewia makijażu fryzur tylko luster im brakuje na zakładzie wtedy poczują się jak ryby we wodzie
4
pracownik 2016-11-27 11:01:30
sekcja ajp12 to totalne nie porozumienie co z tego że maszyny są nowe ,gniazda porobione a panuje tam totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Animatorzy od biedy są tacy jacy są :( zobaczysz że ta sekcja długo nie pociągnie chyba że wezmie to ktoś konkretny w swoje ręce ale na tą chwilę porażka :(
4
Ajp12 2016-11-27 13:58:38
Bo jak było dobrzy animatorzy to się ich pozbyli A tam nawet sprawnych maszyn nie ma gdzie tam masz nowe chyba tylko cr. Byłem tam przez chwilę to wiem. Dobrze że już się zwolnilem.
2
remik 2016-11-27 15:09:53
Kolega tam pracował i stwierdził że na renówce gdzie jest przewaga serbów i ukraińców i ludzi prawie 60 na zm a nie ma takiego dziadostwa jak jest właśnie na ajp 12 gdzie sekcja liczy max 15 osób że organizacja wraz zarządzaniem szkoda gadać
4
Szwagier 2016-12-01 20:38:13
I jak tam Pieronek jeszcze pracuje na sekcji Ajp 6????
2
nowa 2016-12-02 09:12:50
jakie zarobki na początek słyszałam że umowa o pracę od razu ? Czy to prawda?
Ciekawy 2016-12-02 22:38:20
Co tam słychać na AJP7 słyszałem że się strasznie pozmieniało inny kierownik i Animatorzy
Jędrusik 2016-12-02 22:50:56
Jakie zarobki po okresie robnym?
1
Dystans 2016-12-02 22:54:51
Po okresie okresie próbnym masz 1900zl na rękę!
3
krucyfuks 2016-12-10 11:06:01
zadowoleni z paczek mikolajowych ?? :D
3
kst 2016-12-11 22:02:16
dziecka zadowolone piekne prezenty impreza super widac ze dziewczyny sie starajom
4
pppoo 2016-12-12 18:38:12
Wiadomo kiedy będą bony na święta zakład 1 leśnianka ?
1
rumba 2016-12-15 14:13:33
kiedy będą bony na stolarskiej ??
Bbb 2016-12-16 17:40:59
Pani Bhp ss nawet jezyka angielskiego nie zna.. wstyd na tym stanowisku!!!
8
Niu 2016-12-16 22:44:16
Ajp 7 to była porażka...... Kierownik bardzo fajni, animatorów dobrze ze pozmieniali.....
2
ajp7 2016-12-16 23:23:38
Ty ale który animator? bo ten co o 22:00 skończył dzisiaj zmianę to powinien się zastanowić gdzie jest jego miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na pewno nie na stanowisku animatora
2
pracownik 2016-12-16 23:46:26
Palarnia na magazynie he he
2
Iwona AJP1 2016-12-17 00:11:57
Bo jesteście marginesem społecznym i musicie wykonywać pracę dla was odpowiednie.
2
koliber 2016-12-17 14:46:41
znalazła się gwiazda !!! a co ty robisz w tym zakładzie?? ty chyba nie wiesz co to margines społeczny,najpierw pomyśl a potem pisz ,bo widocznie masz problem z używaniem rozumu
4
remik 2016-12-17 17:06:43
to jest chyba ta co ją zdegradowali z animatora a nie dawno pozbyli się jej z sekcji robi chyba na 8 albo 9 i ona ma czelność mówienia o marginesie społecznym ja pitole ale ma gwiazda rozumek
4
admin 2016-12-17 19:15:01
ja się chętnie wypowiem o specjaliście d/s BHP. kobieta myśli że w gniazdach siłowych jest 1200 volt bo pisze ze jest 3x400.... nie potrafi nic sama zrobić poza propagandą robioną wokół siebie , nie zna się na niczym!!!!!!!!!! (jestem w stanie to udowodnić) nie zna kompletnie języków (to też udowodnię) jest beznadziejna totalnie! za czasów poprzedniej BHP'ówki było ok pilnowała spraw, ta wogóle nie ma pojęcia o zagrożeniach! ale w myśl zasady "co się nie umie to się dowygląda" odpowiada z największym dopasowaniem do tego zakładu
5
życzliwy 2016-12-17 19:29:27
fakt ! tragiczna jest, poza darciem się po ludziach nie umie nic, ciekawe kto ją zatrudnił
6
h3 2016-12-17 19:43:16
tak, opieprzała mnie za nie wiadomo co! i w końcu zepsuła maszyne... nie wypowiem się więcej
4
qwerty 2016-12-17 19:59:37
a ja wiem z dobrych źródeł ze siedzi przed lapkiem i od 12 patrzy w kamery i sprawdza czy jedzenie przyjechało. big brother
4
Obserwator :) 2016-12-19 17:13:19
Mam pytanie a Jajo chyba z Ajp5 jeszcze pracuje ??
Kowalski 2016-12-20 07:16:20
Pracuje
Nn 2016-12-21 18:07:15
A jak z kasa za brak l-4? Kiedy ma być i czy w ogóle?
!!!! 2016-12-22 09:47:28
Chodzili chłopcy dziewczęta do pracy przez pół roku specjalnie wczoraj czekali na obiecane pieniądze bo firma wywiesiła plakaty że będzie płacić premie za brak L-4 .I co się stało ? zrobili to co zawsze robią nic nie wypłacili teraz pewno powiedzą ze nie ma funduszów jednak bo to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak samo wielskie związki podpisały tą niby "zmianę regulaminu" pod warunkiem ze starzy pracownicy dostaną większe podwyżki bo będzie protest śmiało być 4 zł teraz macie 4 zł jak już podobno jest 2 od najwyższej oceny związki siedzą cichutko... Ludzie obudźcie się! jesteście wykorzystywani do cła ten cały koncern zarabia nie tyle na tych gumach co na was nie świadomych ludziach
6
Kat. 2016-12-22 21:46:29
Wypłacili ta premie za brak L4?
bo u mnie cisza.
*** 2016-12-26 15:17:51
Wypłacili
pracownik 2016-12-27 21:58:59
Wypłacili tą premie bo nie dostałem
Zyt 2016-12-28 09:08:00
Ja też nie mam.
Ja dostałem 2016-12-28 11:00:24
Kto nie chodził na l4 nie brał opieki ten dostał premie :)
Około 420 zł netto
1
Zyt 2016-12-28 11:33:29
Nie było l4 ani opieki i nie mam.
Ja dostałem 2016-12-28 12:47:58
No to po świętach do kadr proszę się wybrać w celu wyjaśnienia sytuacji.
Kwadrat 2016-12-28 16:52:58
Pani Monika???
pracownik 2017-01-02 12:45:39
wiadomo kiedy będą przelewy z wypłatami ?
Endru 2017-01-03 21:58:05
Witam. Dostałem propozycje pracy na wytłaczaniu na lesniance. Czy ktos cos wiecej moze mi napisac na jej temat? Czy ciezko ogarnac? Na ktora zm najlepiej trafic?
lidka 2017-01-04 01:21:31
Witam czy bedzie podwyzka najnizszej stawki do 12 zl?
1
lidka 2017-01-04 01:22:56
Witam czy bedzie podwyzka najnizszej stawki do 12 zl?
ha 2017-01-05 12:46:27
nie :D hahahahahahaha
1
Pi pi duwka?? 2017-01-08 19:51:33
Raczej 13 zł będzie masz stare dane trzeba się starać może i nawet dobrze wreszcie oszołomy pierdolone.
3
m. 2017-01-11 15:46:42
Jak wygląda praca na produkcji na chwilę obecną? Jakie są godziny pracy i wypłata? Nadgodziny są obowiązkowe? Warto się zainteresować takim trybem pracy kosztem wolnych weekendów?
ciekawa 2017-01-11 21:34:09
A kiedy ma byc niby to 13???
MC 2017-01-21 18:51:35
Stawka na LEŚNIANKA 11,70 brutto śmiech na sali
Zostaw swoją opinię o Hutchinson - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson