logo Hutchinson

Hutchinson

Żywiec

Opinie o Hutchinson

popers 2016-10-13 21:21:31
masakra ,niewłaściwa osoba na niewłaściwym miejscu tyle na temat
5
123 2016-10-13 22:56:24
Dokładnie szkoda gadać
3
LOL 2016-10-13 23:01:22
A co myślicie o kamerach na zakładzie? Big Brother w wersji Hutchinson tylko czy tak można ? Miały two służyć jako bezpieczeństwo w zakładzie a teraz okazuję się że wszystko co robią ludzie itd,
5
*** 2016-10-14 17:41:00
teoretycznie można ,a praktycznie to w zakładzie całkiem inaczej wygląda ,ludzie są po prostu podglądani co i kiedy robią ,przychodzi kierownik jeden z drugi włączają komputery i patrzą na ludzi ,a podobno mieli nie mieć do tego dostępu, później jazda po ludziach ze nie robią śmiesznych norm które ktoś wymyślił stojąc ze stoperem przez 5 min,ale nie ważne ze czegoś nie ma ,albo maszyny sie psują ,ma być i koniec.nie pomagają nic pracownikom tylko non stop pod górę....
8
danger 2016-10-14 17:45:32
dokładnie .pasowało by jakąś firmę zewnętrzną która zajmuje sie BHP zeby tak sobie po zakładzie pochodziła i wtedy wyszlo by co i jak sie pracuje
7
Obserwacje 2016-10-15 15:09:43
Jest to nie zgodne z przepisami BHP, jeżeli maszyna jest zepsuta niesie za sobą szereg zagrożeń. Potem są wypadki... Tak to prawda, że zgłasza się kierownikowi a on nic z tym nie robi. Z firmą zewnętrzna by takich cyrkow nie było.... Co do pracowników to powinna być większa kontrol szczególnie alkomatem.
4
Ja 2016-10-15 15:12:08
Nie mam pytan..... Straszna pani bhp, a rzadko ja widać na produkcji. Dla mnie bhp to osoba, która każdy dzień zagląda na produkcję.
5
Mordka 2016-10-17 21:08:32
Kto taki?
Ja 2016-10-18 23:15:34
A kto z kim ma romans?
Ja 2016-10-19 23:19:44
A kto to jest mamba?
5
Hut 14 2016-10-20 13:00:19
Co myslicie o plotach w sprawie zmian personalnych na kierowniczych stanowiskach? Hala 1, wytlaczanie
3
... 2016-10-20 13:27:42
Jakie zmiany? Kto co wie?
Leon 2016-10-20 13:33:17
Nie wiecie czy na Stolarskiej potrzebują operatorów wózkow widłowych?
Kwestia 2016-10-20 21:08:37
A to akurat fakty nie plotki
1
Aneta 2016-10-21 18:17:20
Witam ktos mógłby mi powiedziec jaka jest stawka vofzina e dziale pofwykonczen oraz jakie dodatki do pensji przysluguja pracownikowi? Z góry dziekuje.
Ja 2016-10-21 23:06:07
Dobry zespół?? Czy myślicie że pracownice z dużym stażem dobrze pracują i sumiennie?? Nie powiedziałabym..... Robią błędy, pieczątek nie dawaja a potem wala winę na młodych.... Chamstwo i tylko chamstwo.... Nie mówię że na wszystkich sekcjach.... I oczywiście nie daje wszystkich pracowników do jednego worka...
One 2016-10-22 08:14:15
Także nie polecam tej firmy.To dotyczy tylko zakładu na stolarskiej i stara hala. Uważam, że powinni pozwalniac starych pracowników a młodych dobrze wyszkolić. Nie rozumiem jak można tak traktować pracowników młodych, uważać za zdechlokow, idiotow, matolow, ( usunięte przez administratora ) Po prostu ręce opadają. Nie mam pytan....ale to tak starsi pracownicy uważają. Miłego dnia
1
mewa 2016-10-22 10:49:02
A tak a propos kto ma tych młodych pracowników wyszkolić jak nie starsi koledzy.pracownicy biurowi którzy nie mają zielonego pojęcia o niczym,zazbrojenie prostej znakowarki stanowi problem,fajnie jest szkolić nowych pracowników słowami godzinami klepać wyuczoną gadkę na pamięć o bhp o jakości,wadach itp a gdzie w tym wszystkim jest praktyczne szkolenie,dostaje taki biedny animator z 6 prawiczków na sekcje i morduj się z nimi ,mało tego proponuje aby nas jeszcze wysłać na lekce języka serbskiego i ukraińskiego,pytam gdzie są szkoleniowcy którzy przeszkolą obcokrajowców
1
mona 2016-10-23 12:19:41
Plotki są . Ale mają być zmiany na stanowiskach kierowniczych. Nazwalabym to raczej zamianą . prawdopodobnoe Kierownikiem hali 1 ma być KIEROWNICZKA
( domyślacie się .?)
kier. Hali 1 w......
3
pracownica 2016-10-24 08:03:20
Kogo przezywacie mamba ?
3
Ania 2016-10-24 10:42:14
A co będzie na święta?
Nika 2016-10-25 10:44:25
Będzie karp na święta.
3
darek 2016-10-29 19:26:10
A powiedz mi kto przychodzi do pracy w weekendy i pracuje całe 8 godzin. ???
2
nel 2016-10-29 19:29:10
Głupie gadanie.
4
lulka 2016-11-03 16:30:41
“Przy przetwarzaniu danych wizualnych i dźwiękowych dochodzi do ograniczenia prawa jednostki do prywatności zagwarantowanego w Konstytucji RP” – mówi Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych '' CZY WY PODPISYWALISCIE JAKAKOLWIEK ZGODE NA MONITORING ???? Proste.
robotnik76 2016-11-04 15:37:04
Jednym słowem dno , ten zakład to masakra. Mobbing na porządku dziennym. NIE POLECAM
2
gosc 2016-11-04 17:50:26
Witam
Chcę się przyjąć na weekend(stolarska) . Ja jest? Czy fajny jest kierownik weekendu? Da się tam pracować?
1
Monter 2016-11-04 21:08:45
Pozdrawiam Panią w okularach pracującą przy stolarskiej
Kwintesencja kobiecości
1
aliza 2016-11-04 23:22:53
Zależy na jaką sekcję trafisz i nie tak jest ważne na jakiego kierownika bo cały czas pracy to jest przy animatorze a uwierz mi są różni jednym biję władza do głowy strasznie, a są też tacy że są zajebiści :) mają fajne podejście do ludzi i owszem są wymagający ale przy tym bardzo przyjemni.
2
konor 2016-11-05 20:56:04
Ale piszecie pierdoły!A co tam u bez muzga Łysego na Ajpp9;cisza..
1
robol za 1500zl 2016-11-07 17:31:14
październik pensja 1500 zł dwa lata stażu pracy żenada!aż wstyd się przyznać komuś ile się tu zarabia ludzie trzeba się brać z tego syfu podobno odchodzi tez T Sielawa to koniec dla tego zakładu!!!!
6
Nina 2016-11-08 08:24:09
"mózg " pisze się "ó" bezmózgowcu tępy Jak nie umiesz pisać to nie pisz
Nina 2016-11-08 08:38:59
A tak przy okazji ,od momentu oddania niektórych postaci bezmozgich na inne sekcje , które to osoby nie umiały nic z siebie wykrzesać oprócz obrabiania tyłka innym , to u Łysego cisza i spokuj
2
:) 2016-11-08 17:27:33
Spokój piszemy prze ó z kreską
2
koliber 2016-11-25 18:41:13
Mam tylko jedno pytanie dlaczego my starsi stażem pracownicy mamy za darmo szkolić nowych pracowników przede wszystkim tych z Ukrainy lub ze Serbii ,tłumaczyć godzinami jak i co mają zrobić brać za nich odpowiedzialność na kontroli?? a tak na marginesie mają stawki godzinowe takie same jak my a nawet większe.
afds 2016-11-25 19:35:49
bo każdy ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] starego pracownika, proponuję stanąć i nic nie robić, co nam zrobią? zwolnią nas? powodzenia ,ciekawe kto im wtedy będzie pracował, to że po 3,5 roku dostaje 1800zł wypłaty to jest śmiech na sali, przyjdzie nowy i ma więcej a nikt się go o nic nie czepia
Kowalski 2016-11-25 20:12:27
A ja uważam że najlepiej się dostać na ajp12 super sekcja. Kierownik konkretny wie czego chce naprawdę ekstra babka.
Doświadczony 2016-11-25 20:30:36
Chyba nie wiesz co piszesz ajp12 to jakieś nieporozumienie kierowniczka nad niczym nie panuje szkoda gadać zero predyspozyci do kierowania ludźmi jakiś dramat
1
bocian 2016-11-26 06:58:56
Tylko pamiętajcie ludkowie nie wpadajcie w euforię jak dostaniecie dobrą ocenę roczną,a tak na marginesie kto zredagował takie pismo i miał odwagę to rozwiesić na zakładzie,po co nam te baraki ogrzewane lepiej będzie jak odnowią nam palarnie zmienią ławeczki ,szybki ,naprawią drzwi w sumie wstawią bo ich nie ma.
2
soczek 2016-11-26 17:26:35
A czy tak trudno zrobić palarnie profesjonalną ,adekwatną do standardów naszej firmy,klimatyzowaną z wyciągiem dymu z dystrybutorem z wodą,ocieplaną ,może trochę zieleni nawet sztucznej?? nie po co lepiej zatrudnić nierobów ze wschodu otoczyć ich ochronką i płacić naszym kosztem .A tak na marginesie te panny ze wschodu to chyba pomyliły sobie zakład pracy z wybiegiem dla modelek istna rewia makijażu fryzur tylko luster im brakuje na zakładzie wtedy poczują się jak ryby we wodzie
3
pracownik 2016-11-27 11:01:30
sekcja ajp12 to totalne nie porozumienie co z tego że maszyny są nowe ,gniazda porobione a panuje tam totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Animatorzy od biedy są tacy jacy są :( zobaczysz że ta sekcja długo nie pociągnie chyba że wezmie to ktoś konkretny w swoje ręce ale na tą chwilę porażka :(
3
Ajp12 2016-11-27 13:58:38
Bo jak było dobrzy animatorzy to się ich pozbyli A tam nawet sprawnych maszyn nie ma gdzie tam masz nowe chyba tylko cr. Byłem tam przez chwilę to wiem. Dobrze że już się zwolnilem.
1
remik 2016-11-27 15:09:53
Kolega tam pracował i stwierdził że na renówce gdzie jest przewaga serbów i ukraińców i ludzi prawie 60 na zm a nie ma takiego dziadostwa jak jest właśnie na ajp 12 gdzie sekcja liczy max 15 osób że organizacja wraz zarządzaniem szkoda gadać
4
Szwagier 2016-12-01 20:38:13
I jak tam Pieronek jeszcze pracuje na sekcji Ajp 6????
nowa 2016-12-02 09:12:50
jakie zarobki na początek słyszałam że umowa o pracę od razu ? Czy to prawda?
Ciekawy 2016-12-02 22:38:20
Co tam słychać na AJP7 słyszałem że się strasznie pozmieniało inny kierownik i Animatorzy
Jędrusik 2016-12-02 22:50:56
Jakie zarobki po okresie robnym?
Dystans 2016-12-02 22:54:51
Po okresie okresie próbnym masz 1900zl na rękę!
krucyfuks 2016-12-10 11:06:01
zadowoleni z paczek mikolajowych ?? :D
adakmg,kdty 2016-12-10 12:40:16
klocki magnetyczne mało tanie beznadziejne.
Zostaw swoją opinię o Hutchinson - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson