logo Hutchinson

Hutchinson

Żywiec

Opinie o Hutchinson

leber 2017-03-13 21:54
Jedynym plusem dla mnie to to, że sama praca fizyczna nie jest taka ciężka, ale trzeba być głuchym, ślepym, niemym i najlepiej głupim.
5
Iwona 2017-03-14 11:11
A może znajdzie się coś co warto właśnie docenić w pracy w firmie? W swoich głoszeniach o pracę wspominają o bogatym pakiecie benefitów. Co możecie powiedzieć na ten temat?
@@@@ 2017-03-14 14:14
A ty to chyba z kadr jesteś! !! Nie czytajcie tego co ona pisze nasłonecznienie przez hut!!!
Iwona 2017-03-14 14:49
@@@@@ Jestem redaktorem serwisu gowork.pl i chętnie poznam wszystkie Wasze opinie. Zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie. Zarówno te rzeczy, które przeszkadzają, jak i również to co w firmie Wam się podoba.
nowy 2017-03-14 15:45
we dwójce animator na początek dostaje 15.3 na godzine praca nie taka straszna jak mówili a kaska bardzo w porządalu
Aneta 2017-03-14 17:04
Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć ile obecnie wynosi stawka godzinowa w Hutchinson 2 na ul. Stolarskiej na stanowisku pracownik produkcji bądź kontroler ? Konkretnie, bez zbędnego pier...
LOL 2017-03-14 19:12
Nowy ale zwróć uwagę jaki zryty beret i psyche ma animator ! i ile jest na jego łepie chyba żeś się z choinki urwał albo żeś się czego najadł !Jak to 15 tak cię kręci to szukają non toper animatorów ale jakoś nie ma chętnych bo każdy widzi czym to pachnie. Ja byłem kilka lat animatorem i dziękuje bardzo nawet jak by mi dawali teraz 30 na godzine to w życiu bym się już tego nie podjoł. Teraz wiem że żyje a przykładem jest Pieronek jak skończył zaledwie 2 lata nim był i wysiadł psychicznie chłop. Tak mu dało animatorstwo popalić
2
unona 2017-03-14 19:46
a kto naciska na animatorów zeby tacy byli? ,krótka odpowiedz kierownictwo ,mają sie wozić po ludziach,za niedługo dadzą im klapki na oczy i robic jak w akordzie i zeby czasem sie ktoś nie odezwał ..
4
leber 2017-03-14 19:51
A po co ta wiedza? Przyjdź, zatrudnij się na miesiąc jako tajny agent i będziesz miała wiedzę z pierwszej ręki redaktórko. Bogaty to jest podatek jaki ściągają z tych benefitów, ja wolę tego nie mieć, tylko godziwą stawkę na godzinę. Dadzą mi bony, pójdę do Biedronki, kupię makaronu, będę jeść przez miesiąc, aaale suuuperr. U nas na wydziale nawet życzeń na święta nie składali buroki. To pokazuje, że nie traktują nas jak ludzi.
4
sie wie 2017-03-14 20:31
chyba autoklawista a nie ANIMATOR????? 15.3 to stawka autoklawisty na poczatek w Z2...
1
zenon 2017-03-14 20:31
no tak czemu innym ma byc latwiej od nas??
1
LOL 2 2017-03-14 20:33
nie wysiadl psychicznie ale mu funkcje zmienili i on ma lepiej i pracownicy majom lepij tera
1
Mistrzu@ 2017-03-15 14:31
Powiem jedno podziwiam tych którzy wytrzymali w tym syfie pracując kilkanaście lat...wiem sam po sobie ze gdy przepracujesz tam parę lat to ciężko się zwolnić bo Ci szkoda tych lat po drugie człowiek się przywiązuje do ludzi...na niektórych sekcjach są fajne ekipy ..swietnie się pracuje a raczej pracowało kiedyś...bo teraz jak poprzychodzilo kierownictwo z jedynki zrobił się syf...ciesze się ze udał o mi się zwolnić z tego wariatkowa.....radze zrobić to samo tym którzy już mają dość robienia z siebie wariata
3
oczarowany 2017-03-15 23:11
Ten zakład ma jeden plus nie mogę spać,myśleć,funkcjonować ,oczarowała mnie jedna dziewczyna z czarnymi włosami z ajp 7.chodzę do pracy tylko aby ją zobaczyć
1
Iwona 2017-03-16 09:55
@leber miesiąc pracy czasem nie jest wystarczający na dobre poznanie firmy. Dlatego właśnie liczę na to, że Wasze opinie pozwolą bliżej poznać firmę osobom szukającym informacji na jej temat. Czy masz wrażenie, że problem o którym wspominasz jest ograniczony do niektórych stanowisk, czy dotyczy całej firmy?
Mistrzu@ 2017-03-16 15:23
Hahaha dobre
leber 2017-03-17 09:18
W jakim celu zbierane są te informacje? Po co mam się na ten temat rozwodzić? To nic nie zmieni. Skąd ja mam wiedzieć jak jest na innych stanowiskach? Wiem tylko, że z biur po 3, 6 miesiącach się zwalniają, widocznie tak im tam dobrze. Tylko kierownicy zmiany i liderki trzymają się stołków.
Iwona 2017-03-17 09:25
@leber tak jak wspomniałam, na ten wątek trafiają osoby szukające opinii na temat firmy. Szczególnie takich, które pomogą im znaleźć cenne i rzetelne informacje na temat zatrudnienia w Hutchinson. Dlatego właśnie chętnie usłyszę więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie.
obserwator 2017-03-17 20:21
Jakie mają wykształcenie ...kierownik zmiany nie wie nic o komputerze - pyta sie o podwładnych - jaki moze mieć szacunek . Dobieranie w ten sposób przełożonych to paranoja .. kiedyś to się zemści i będzie wielkie bummmmmmmmmmmm .
leber 2017-03-18 08:30
Oczywiście po zawodówkach, podstawówkach, a na produkcji jest mnóstwo osób po studiach albo w trakcie studiów (taki rynek pracy) i to nie byle jakich wyższych szkół od byle czego tylko konkretnych kierunkach, ale nie mają takich pleców, skoro robią na produkcji tzn. że w ogóle nie mają pleców, wszystkie te osoby to pracownicy tymczasowi, kiedyś odejdą, a gdyby ich doceniono to naprawdę firma miała by wartościowych ludzi, a nie takie buce co nie potrafią dwucyfrowych liczb dodać. Hutchinson to Titanic, często sobie nucę tę piosenkę. Z dedykacją dla kierownictwa Hutchinsona Żywiec 1 https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=q1Sxmzc9zEc
2
obserwator 2017-03-18 20:18
Po Titanicu są piosenki a po Hutchinsonie będzie tylko wspomnienie u osób które juz nie znajdą takiego zatrudnienia bez kwalifikacji ....
2
bonanza 2017-03-19 08:21
Po co ci co sa po studiach szukali roboty na produkcji w hutchinsonie nie rosmieszajcie sie. Moze pracują za kare na produkcji? jakby im było źle drzwi otwarte, wylewacie jakieś żale mało jest pracy na rynku ??? gdyby kierownik ktory rzekomo nie zna sie na komputerze nie znał się na kierownictwie i pracy to raczej by kierownikiem nie był.... a Ogółem : praca spoko wynagrodzenie również.
2
operator 2017-03-19 17:24
Chyba jesteś kierownikiem -takie opinie tylko kierownictwo może wystawiać .Nie jeden kierownik się nie nadaje i nie zna na tym co robi ale ma pomocników w biurze ,układy i dobrze gnębi ludzi więc jest na stołku !!! Oczywiście pensyjki też maja spoko więc co więcej trzeba ?
4
leber 2017-03-19 20:01
tkwicie w tych chorych układach po uszy, jeżdżą po was jak po bezpańskich pasach, traktują jak szmaty, ale trzeba mówić "praca spoko, wynagrodzenie również", donosicie na kolegów, podkładacie im świnie, tylko żeby się podlizać kierownictwu, nie macie szacunku do siebie, nie macie szacunku do ludzi, tylko tacy tam zostaną, na koniec zaczniecie się zagryzać, powodzenia
6
Mariola:P 2017-03-20 12:03
autobusem :)
1
MariuszT 2017-03-20 12:05
zgadzam się
1
fan cypisa 2017-03-20 12:08
cypis ma pindola
Iwona 2017-03-20 12:16
@Mariola:P czyli rozumiem, że firma oferuje dowóz dla swoich pracowników z okolicznych miejscowości. To istotna informacja dla przyszłych pracowników. Dla jakich miejscowości jest taka opcja?
Mistrzu@ 2017-03-20 17:48
W tym zakładzie to by Cię zjedli za 2 grosze więcej ...
3
//////// 2017-03-20 21:04
Gdyby operatorzy pracowali uczciwie a nie patrzyli jak tylko posciemniac zeby nikt sie nie kapna lub nawet calkowicie bez sciemy lac na prace nie potrzebne byloby gnebienie ludzi.
Operator 2017-03-21 09:55
Operator ile by robił to zawsze jest mało! ! ! Nie ważne czy był na przerwie czy nie ale ma zapieprzac od do ilości mają być. Nie ma tłumaczenia że nie było przewodów albo maszyna zepsuta. Ścigać na maksa za tą samą kasę. Żenujące! !!!!!
1
Operator 2017-03-21 09:57
Operator ile by robił to zawsze jest mało! ! ! Nie ważne czy był na przerwie czy nie ale ma zapieprzac od do ilości mają być. Nie ma tłumaczenia że nie było przewodów albo maszyna zepsuta. Ścigać na maksa za tą samą kasę. Żenujące! !!!!!
1
dajana45 2017-03-21 13:26
Witam. Mam pytanie odnośnie wynagrodzenia na weekendach jestem zatrudniona przez Manpower w Hutchinsonie na Kabatach. Nie dojeżdżam, jakie wynagrodzenie mniej wiecej dostaje się za weekendy zmiany nocne?
//////// 2017-03-21 15:12
Zenujacy to jest ten wpis
wolny 2017-03-21 20:35
Byłem ostatnio na rozmowie i ogólnie to nie polecam, przede wszystkim chodzi o stawki wynagrodzenia, już nie pamiętam ostatnio ale mówili o produkcji- operator autoklawu 15,30 brutto/h, a na magazynie coś między 12-13zł brutto/h. Z takimi stawkami to i ukraińcy nie będą chcieli robić, a co dopiero Polacy. Żenada. Dlatego apeluje, proszę ludzie zastanówcie się dobrze z 5 razy przed pójściem tam do pracy. Jak tak na dobre nie będą mieli ludzi do pracy to w końcu się obudzą.
4
zwolniony 2017-03-22 08:33
powiem to tak że hutchinson jako zakład to nie jest zły jak o nim mówicie bo nie ma tam aż takiej cieżkiej roboty i fajni ludzie tam pracują ja miałem pecha i dostałem się to wrednego animatora który był chamem i nie powiem co jeszcze gorsze ale nie dało się normalnie pracować bo albo darł ryj albo walnoł takim tekstem że nie wiadomo było co robić . Ale ktoś w końcu już nie wytrzymał i zrobił z tym porządek że Pieronka już nie ma tylko szkoda że dopiero po takim czasie zrobili z nim porządek . ja wolałem się zwolnić niż przechodzić piekło z tym diabłem podobno są na innych działach fajni animatorzy normalni nawet sie smieja i robia jaja dlatego nie chce obrażac innych ale dla tych co chcą tam iść do pracy to miec nomalnego kierownika a zaraz po nim animatora bo to z nimi caly czas robicie .
1
Iwona 2017-03-22 09:49
@zwolniony rozumiem, że pomimo tego, że odpowiadała Ci praca z Twoim bezpośrednim przełożonym, jednak dobrze odbierasz Hutchinson jako pracodawcę. Chętnie dowiemy się więcej co wpływa na Twoją opinię. Co uważasz za największy plus pracy w firmie?
Nick 2017-03-22 15:30
Masakra, aż tak źle u was. Ja tam kilka miesięcy temu chciałem składać aplikację.
zwolniony 2017-03-22 16:32
nie jest zle bo robić trzeba wszędzie i praca nie jest ani trudna i cięzka tylko tak już pisałem wcześniej dużo też zależy od kierownika a szczególnie od animatora bo to on jest twoim bezpośrednim przełożonym ja trafiłem( usunięte przez administratora ) bo jak i jeden tak i drugi to( usunięte przez administratora )
2
operator 2017-03-22 18:27
Żenujące to jest zachowanie kadry zarządzającej w tej firmie
3
///////// 2017-03-23 08:06
Jest wolne miejsce na KZ startuj!!!!! Pokaz jak nalezy zarzadzac.Moze jak znajdzie sie tak empatyczny KZ lub KW wezma przyklad i reszte pozwalniaja.Nie wystarczy anonimowo sie popisywac trzeba jeszcze cos pokazac.
dajana45 2017-03-23 10:28
Witam. Mam pytanie odnośnie wynagrodzenia na weekendach jestem zatrudniona przez Manpower w Hutchinsonie na Kabatach. Nie dojeżdżam, jakie wynagrodzenie mniej wiecej dostaje się za weekendy zmiany nocne? Czekam na odpowiedz!!
leber 2017-03-23 17:03
Ja przychodzę do pracy po to, żeby zarobić kasę i tyle, odrobić swoje 8 godziny, mam rodzinę, przyjaciół, swoje zainteresowania, mój świat poza Hutchinsonem jest bardzo wielki.. A przez takich ambitnych, chorych na Hutchinson pracoholików, lizusów, tak ciężka atmosfera w pracy. Jeśli ktoś dostaje kolejny miesiąc z rzędu premię wydajnościową to chyba nie ściemnia, ale takim jak ty jest jeszcze mało. Każdą sztukę przeżywacie jak byście życie mieli za nią oddać, za każdy brak to najchętniej byście rozstrzelali, na przerwach zostajecie, żeby mieć pretensje do tych co poszli, soboty i niedziele siedzicie w robocie jakbyście nie mieli rodzin, dzieci i pretensje do tych co chcą mieć wolne, świata poza Hutchinsonem nie widzicie. Pracuję z osobą, która ma 25 dni starego urlopu. Pracoholizm się leczy a nie zatruwa życia innym.
3
wilga 2017-03-23 19:07
i to jest zdrowe podejście do pracy i życia.
4
dajana45 2017-03-23 20:09
Jakie wynagrodzenie w hutchinsonie za weekendy nocki ?
operator 2017-03-23 22:07
"Jedna jaskółka wiosny nie czyni" ja sam z całą rzeszą takich jak Ty nie dam rady - nie mówię "waszym językiem" do pracowników więc się nie nadaję .
///////// 2017-03-24 08:00
Wspaniala osobowosc sie w tym Hutchinsonie marnuje.Zasady przyznawana premii w tym zakladzie wiesz jakie sa.Nie chwal sie za bardzo bo tylko dwa dzialy ja otrzymuja i jesli pracujesz na jednym z nich to wcale sie nie urobisz.Moze sprobuj gdzie indziej?Czlowiek z tak wielkim horyzontem zainteresowan i znajomych to nawet tu nie wchodzi poczytac.Wiec gratuluje sciemy.Koncze to zenujaca wymiane komentarzy.Nie poddawaj sie!
leber 2017-03-25 14:40
skończ już kierowniku
3
leber 2017-03-27 09:39
weekendówka nie ma nocek
Abc 2017-03-27 09:49
Siara
Zostaw swoją opinię o Hutchinson - Żywiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hutchinson