brak logo

Drukarnia EMBE PRESS

Lublin

Opinie o Drukarnia EMBE PRESS

Flexo. 2012-06-08 21:40:16
Znając zycie firma nie płaci abonamentu . Za odbiorniki radiowe.
Po drugie. Dlaczego jest tak że trzeba przychodzić w święta do pracy.A jak sie powie ze nie , To odpowiedz jest krótka Jak nie przyjdziesz to ci od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e kase albo cie zwolnie . Dotyczy to sie ludzi na zleceniu. Po trzecie. Dlaczego pewni pomocnicy przychodzą do pracy i palą trawę w robocie . To jest chore . Powtarzam jeszcze raz . Prezesi róbcie kontrole w firmie i wtedy zobaczycie za co ludziom płacicie. jeszcze jedno w Nocy pali sie na hali jak pada deszcz przy drzwiach .
prezes 2012-06-17 07:40:55
Fakt jest taki firma dobrze stoi praca jest non stop kasa na czas i nie mala tylko jest tak duzo a ludzi malo ze praktycznie tyra sie non stop a niestety za soboty i niedziele dodatkowej kasy nie ma a to zawsze by troche inaczej wygladalo z perspektywy pracownika jak by mial wieksza pensje tak wiec jezeli ktos tylko nazeka no to zawsze moze zmienic miejsce pracy a i bym zapomnial ogolnie zaloga jest spoko tylko czasem z kierownikami dogadac sie to problem bo nieraz jak cos chce sie z nimi zalatwic jak z czlowiekiem to sie slyszy ze jak ci nie pasuje to sie zwolnij i to jest irytujace ale to musieli bysmy wszyscy kiedys postawic na swoim i zastrajkowac tylko jak znam zycie to zawsze jakis sie wylamie ale kto wie
czst 2012-06-19 10:17:59
a spolecznemu i tak sie swieci glaca.

banda nierobow - tylko tak mozna okreslic pomocnikow. oczywiscir sa wyjatki. co niektorzy \"drukarze\" tez o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e potluc, tylko aby innym narobic przypalu.

a ja pozdrawiam Szrfow - placa na czas i sa w porzadku.
a i hu.j ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e frajerze z introligatorni

a wy placicie abonament radio-tv? szmaaaaaaty.
abcdefghijklmnoprstuwvxyz 2012-06-20 15:58:17
w wiekszosci na produkcji robia idioci. pomocnicy powinni doplacac za to ze moga tu przyjsc. mieszalki wlacza sobie klime i siedza na dupach bo na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowac. magazyn jak kazdy inny magazyn - pracuja jak i kiedy chca i o to chodzi. norma na magazynach ale i tak najlepsza introligatornia, im to na 8h pracy chyba nalezy sie 7h przerwy a pierwsza juz od 6:00. ze wlasciciele maja cierpliwosc...
Dawny pomocnik. 2012-06-21 19:15:00
Kucze jak wam nie pasuje to nie pracujcie tu.Przez takich frajerów jak wy u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iacie innych . Naplet ty debilu nudzi ci się to bierz się za robotę w końcu ,a mieszalnia jest ok. Dobrze się z wami robi chlopaki .Tylko problem jest z tymi frajerami z introligatorni .Jak wam nie pasuje to wypad.Flexo rządzi .Ludzie spoko .
Pan Adam Tadeusz Mickiewicz\\\"Wieszcz\\\" 2012-06-23 14:52:16
Litwo! Ojczyzno moja!* ty jesteś jak zdrowie;
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie
Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie.
Panno święta, co Jasnej bronisz Częstochowy
I w Ostrej świecisz Bramie! Ty, co gród zamkowy
Nowogródzki ochraniasz z jego wiernym ludem!
Jak mnie dziecko do zdrowia powróciłaś cudem,
(Gdy od płaczącej matki pod Twoją opiekę
Ofiarowany, martwą podniosłem powiekę*
I zaraz mogłem pieszo do Twych świątyń progu
Iść za wrócone życie podziękować Bogu),
Tak nas powrócisz cudem na Ojczyzny łono.
Tymczasem przenoś moją duszę utęsknioną
Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych,
Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych;
Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem,
Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem;
Gdzie bursztynowy świerzop*, gryka jak śnieg biała,
Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina* pała,
A wszystko przepasane jakby wstęgą, miedzą
Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą.
zdziwiony 2012-06-25 22:28:43
czytając te brednie,to zastanawiam się, czy tam pracują jacyś normalni ludzie,klasyczna wojna podjazdowa i zdrowe podpier [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .anie jeden na drugiego,coś niesamowitego!!!!Gdzież to jest taka firma?!Wstyd. (usunięte przez administratora)
spider man 2012-06-26 02:40:47
(usunięte przez administratora)Jeden z lepszych drukarzy, ma pojecie o tym co robi i jak trzeba to pomoze innym.
Szkoda ze nie wszyscy tacy sa.(usunięte przez administratora) Szefom trzeba otworzyc oczy i dokladnie powiedziec co tu sie dzieje. Jak Pani Natalia zacznie wiecej rzadzic to mam nadzieje ze kilka osob zostanie wyjebanych, np chlebak.

Co tu duzo gadac, wiekszosc podpierdala za plecami. Na szczescie jest kilka osob godnych zaufania.
xx 2012-06-28 09:41:13
zaprzestancie klótni sa ważniejsze sprawy dla Ojczyzny (usunięte przez administratora)
życzliwy 2012-08-09 20:43:12
Praca w tej firmie to może nie jest spełnienie moich marzeń, ale praca jest i to nie najgorsza. Akurat na moim stanowisku przez kilka ostatnich miesięcy panowało małe zamieszanie, związane z obniżeniem kosztów produkcji(no cóż - nowe inwestycje) ale życie pokazało że nie tędy droga(mam nadzieję...) . Prawdą jest że trzeba babrać się w chemii i wdychać opary niektórych substancji, ale tutaj prośba do \"góry\" ulepszyć wyciąg na myjce, bo w gorące dni tam się idzie udusić. Chyba najważniejszą informacją dla kogoś zainteresowanego pracą w tym zakładzie, jest to że wypłatę zawsze będzie miał na czas, a czasami z tego co wiem, jeśli się starasz, dostaniesz więcej niż to ci wychodzi z godzin, gdyż za dobrą pracę możesz dostać dodatkową premię. A i jeszcze jedno: mamy inflację, wszystko drożeje, a organy nadzorcze jak do tej pory dały podwyżki wszystkim oprócz jednej grupy - tej najbardziej ubrudzonej i narażonej na szkodliwe czynniki. Czy nie można coś zmienić w tej sprawie?
taki ktoś 2012-08-16 18:19:39
Nie wyżalaj się tutaj tylko wal na górę ,może Ci się udaqi3
1
obserwator 2012-08-20 22:53:06
oooo mały agresorek,i jaki odważny,a jak co do czego to nie ja ,to tamten,bądź bochaterem i upomnij się o swoje tam gdzie powinieneś (usunięte przez administratora)
pytam 2012-10-21 11:51:15
zaczynacie cienko płacić -nie spodziewajcie się entuzjazmu w pracy
kryzys 2012-10-26 21:26:35
pytam - 2012-10-21 11:51:15

zaczynacie cienko płacić -nie spodziewajcie się entuzjazmu w pracy
odpowiem ci trochę zmodyfikowanym cytatem J.F.K.\"Nie pytaj co EMBE może zrobić dla ciebie ,ale co ty możesz zrobić dla EMBE\"
o 2012-10-28 10:21:54
mowił także nasze problemy zostały stworzone przez ludzi i mogą zostać przez ludzi rozwiązane
kryzys 2012-10-28 18:31:04
o - 2012-10-28 10:21:54

mowił także nasze problemy zostały stworzone przez ludzi i mogą zostać przez ludzi rozwiązane
......a że wszyscy uważamy się za ludzi,więc wniosek jest oczywisty
norma 2012-12-28 10:41:30
Właścicielom,wszystkim byłym i obecnym pracownikom najlepsze życzenia z okazji nadchodzącego 2013 roku wszelkiej pomyślności oraz zadowolenia z Waszej ciężkiej pracy składają Polacy
Mroczna wizja. 2013-02-22 14:08:35
(usunięte przez administratora) Atmosfera w tej pracy stało się obrzydliwa . Zawsze coś nie tak (usunięte przez administratora)
Zdziwi mnie jedno jak w końcu ktoś zgłosi tą firme do inspekcji pracy .A świeta już nie dlugo . Było by bardzo ciekawie .
To nie jest wina właścicieli tylko tych co są na dole (kierowników)
(usunięte przez administratora)
I Jeszcze jedno . Nie każdy w tej firmie boi się odezwać(usunięte przez administratora)
??? 2013-02-24 18:35:59
daj na wstrzymanie, kierowniczka jest fajna(usunięte przez administratora)
Obeznany 2013-03-02 05:52:36
(usunięte przez administratora) W sumie niema co sie dziwic. No ale jak sie tak pracuje to niema co liczyc na dobra kase. No niektorzy sobie z tym radza sprzedajac receptury tak jak ten z mieszalni co mysli ze mu wszystko wolno bo ma plecy w biurze. Juz tu taki jeden byl. Do tego super kadra wykwalifikownych drukarzy, szkoda ze stara gwardia meczy sie z "kolegami po fachu". Takie zycie. Firma dobrze prosperuje ale zatrudniono za duzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i konfidentow. Pracuje sie fajnie ale nie ze wszystkimi, nie oszukujmy sie tak sie nieda. Jak ktos jest fair i nie probuje upodobnic sie do innych to bedzie mu ciezko sie przystosowac do ogolnej sytuacji. Przydaly by sie zmiany ale chyba niema co zamartwiac gory rzeczywista sytuacja.
-,-' 2013-03-06 17:48:30
(usunięte przez administratora) Pozwolił wejść sobie na głowę osobom które nie mają pojęcia. Fakt biega jak opętany i czasami sam nie wiem czego chce i po co przyszedł (usunięte przez administratora) Bo przesiaduje godzinami w robocie to jest nienormalny? Nie sądzę, nie jest idealny ale gdyby zmienić trochę skład na flexo to wszystko wyglądałoby inaczej.(usunięte przez administratora)
Przynajmniej na flexo nikt nocami nie śpi tak jak to ma miejsce na nowej hali, że Kierowniczka ma do tych imbecyli cierpliwość.(usunięte przez administratora) Męczyć się z niektórymi, słuchać że to znowu ich wina. Chociaż są osoby co by z chęcią pod stolik wlazły. Ale to nie miejsce na rozwodzenie się na ten temat.

Wszyscy tak narzekają a nadal tu pracują. Kasa jest zawsze na czas a nawet wcześniej, jak ktoś jest normalny to jest wstanie dogadać się z resztą i nikt nie robi problemów. (usunięte przez administratora) W myśl zasady wszędzie dobrze gdzie mnie niema? W takim razie proponuję się zwolnić i samemu otworzyć działalność. Zobaczymy czy tacy mądrzy będziecie.

Co do komentarza wyżej - o mieszałkach niema co pisać bo to jest inny ustrój. Trochę ich szkoda bo chyba sami nie wiedzieli na początku w co się pchają (usunięte przez administratora)
Ja z pracy tutaj jestem zadowolony, nie ukrywam że kilka rzeczy bym zmienił ale... ideałów niema i nie będzie.
jeba* hejterów 2013-03-06 23:09:07
-,-' - 2013-03-06 17:48:30

Ehh, (usunięte przez administratora) Pozwolił wejść sobie na głowę osobom które nie mają pojęcia. Fakt biega jak opętany i czasami sam nie wiem czego chce i po co przyszedł ale i tak jakoś stara się trzymać ten cały burdel. (usunięte przez administratora) Bo przesiaduje godzinami w robocie to jest nienormalny? Nie sądzę, nie jest idealny ale gdyby zmienić trochę skład na flexo to wszystko wyglądałoby inaczej. (usunięte przez administratora) Przynajmniej na flexo nikt nocami nie śpi tak jak to ma miejsce na nowej hali, że Kierowniczka ma do tych imbecyli cierpliwość. No nie można wrzucać wszystkich do jednego wora (usunięte przez administratora) Męczyć się z niektórymi, słuchać że to znowu ich wina. Chociaż są osoby co by z chęcią pod stolik wlazły. Ale to nie miejsce na rozwodzenie się na ten temat.



Wszyscy tak narzekają a nadal tu pracują. Kasa jest zawsze na czas a nawet wcześniej, jak ktoś jest normalny to jest wstanie dogadać się z resztą i nikt nie robi problemów.(usunięte przez administratora)W myśl zasady wszędzie dobrze gdzie mnie niema? W takim razie proponuję się zwolnić i samemu otworzyć działalność. Zobaczymy czy tacy mądrzy będziecie.



Co do komentarza wyżej - o mieszałkach niema co pisać bo to jest inny ustrój. Trochę ich szkoda bo chyba sami nie wiedzieli na początku w co się pchają (usunięte przez administratora)br />


Ja z pracy tutaj jestem zadowolony, nie ukrywam że kilka rzeczy bym zmienił ale... ideałów niema i nie będzie.
Litwo daj spokoj juz;p nie pisz wywodów
Introligatornia. 2013-03-07 14:52:50
Tak po pierwsze na flexo zarabiają pomocnicy 1500 zł na rękę nie jakieś 2.5 tys.
Kierownik jest obesrany ale to tylko przez to że nie ma nikogo do pomocy ,przecierz ten chlebak nie ma zadnego pojecia on dopiero walił w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale dosta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

. Widać jak się stara jak prubuje to wszystko zrozumieć to nie jest takie łatwe .
Kierownik ma za dużo na głowie .Gdyby nie to że sobie pomaga ,każdy wie w jaki sposób I jeszcze jeżdzi samochodem to już wogóle przesada.
.
Odskakując od tematu ,pracuje sie spoko nie jest idealnie ,ale przecierz to Polska
Wypłata jest na czas a czasami wczesniej .
intro 2013-03-07 15:49:42
Introligatornia. - 2013-03-07 14:52:50

Tak po pierwsze na flexo zarabiają pomocnicy 1500 zł na rękę nie jakieś 2.5 tys.

Kierownik jest(usunięte przez administratora) ale to tylko przez to że nie ma nikogo do pomocy ,przecierz ten chlebak nie ma zadnego pojecia on dopiero walił w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale dosta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) Widać jak się stara jak prubuje to wszystko zrozumieć to nie jest takie łatwe .

Kierownik ma za dużo na głowie .Gdyby nie to że sobie pomaga ,każdy wie w jaki sposób I jeszcze jeżdzi samochodem to już wogóle przesada.

.

Odskakując od tematu ,pracuje sie spoko nie jest idealnie ,ale przecierz to Polska

Wypłata jest na czas a czasami wczesniej .
ja wiem i widać kto robi a kto nie więc niepiedolcie. zobaczcie na(usunięte przez administratora) z mieszalni słuchy niosą że go stary broni cały czas chodzi i pieroli głupoty słuchać się go nieda po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] on tam jest każdy pomocnik i drukarz to potwierdzi ale to M więc nikt nic niemówi. a janusz to wali w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie możemy go słuchać na produkcji, a chlebak jak dostał opierd to się wzioł z tego co widać. niech się (usunięte przez administratora) kierownik tak bo nie ma potrzeby. a i niespac z przewijarek bo z kontroli walą z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] heheh
!!!! 2013-03-08 19:32:26
Panowie(być może panie), czytając te wpisy ma się wrażenie ,że pracują tu same niedouki i ignoranci, trochę klasy!!!! Ortografia, interpunkcja, stylistyka. Piszmy po polsku. Z tego bełkotu nic nie można zrozumieć.Przecinek naprawdę ma wielkie znaczenie. Najpierw napisz na brudno, potem zastanów się czy robisz słusznie wysyłając na kogoś takie czy inne paszkwile,gdyż robisz krzywdę również osobom postronnym.
Niedoszły pracownik 2013-03-08 22:44:45
Pewien czas temu byłem blisko rozpoczęcia pracy w tej drukarni. Przekonywały mnie ku temu atrakcyjne zarobki, które mi oferowano, terminowość wpłat z tytułu wynagrodzenia oraz wykwalifikowaną kadrę.Z tego co widać, to pracują tutaj niedojrzali i zakompleksieni tchórze. Wiem że jest to pewnie niewielki odsetek, niestety to oni "wypracowali" opinię tej drukarni na mieście co spowodowało (niestety), że tak mówi się o wszystkich. Tacy są Polacy, że wrzucają wszystkich do jednego worka, a szkoda. Nie rozumiem(usunięte przez administratora), gdzie sens gdzie logika. Zazdrościcie komuś? Skoro ten jakiś m ma kogoś w biurze to dlaczego pracuje na produkcji? Dlaczego Kierownik męczy się sam, skoro ma pomocników? Z tego co piszecie, to nie macie pojęcia o tym co się dzieje w Waszym zakładzie i piszecie bzdury. Tu gdzie obecnie pracuje nie spotkałem się z sytuacją, niema chamstwa za plecami. Chyba lepiej wyjaśnić sprawę twarzą w twarz niż udawać anonimowego cwaniaka. Nie mówię że u mnie jest cudownie i idealnie, bo tak jest tylko w bajkach. Poza pracą możemy się olewać, ale wspólnie pracując tworzymy zespół i sobie pomagamy, nie tak jak tu.

Wracając do tematu, gdyby nie to, że trafiła mi się równie ciekawa oferta to myślę, że prawdopodobnie pracowałbym w EmBe Pressie. Na moją decyzję wpłynęły opinie o pracownikach, które są jaki są. Niestety tą wykreowali sami pracownicy, więc z tym się nic nie zrobi. Jeżeli innym nie przeszkadza spiskowanie kolegów, gadki za plecami czy atmosfera pełna spięć to polecam bo drukarnia ma dobre referencje, a to że pracownicy są tacy a nie inni... Człowieka się nie zmieni.
od zaraz 2013-04-21 11:28:59
do licznych zakazów i obostrzeń wnioskujemy dodać dwa kolejne acz niezbędne -zakaz przeklinania i używania języka wulgarnego przez WSZYSTKICH pracowników 2 Zakaz przeprowadzania wszelkich zbiórek pieniężnych z wyjątkiem losowych/śmierć,pożar,/ Koniec Kropka.
JP 2013-07-08 23:28:32
od kilku miesięcy do kilku lat. Zależy czy masz farta i jak mocno (usunięte przez administratora)
azi 2014-02-12 10:42:18
A jak jest w dziale kontroli jakości??
3
kontrol 2014-02-17 15:24:52
Calkiem OK jesli robi sie swoje, zarobki przyzwoite, ale swoje trzeba zrobic. A z kierowniczka da rade dogadac sie.
5
Gmyria. 2014-02-18 16:15:06
Hau , hau ... Była impreza , obóz zamknięto , wieżyczki niedługo postawią , a z jarka bobiniarza zrobią kapo - kiedyś odbierał długi to sobie rade da ! :-) Dobrze jest .
5
spokojny 2014-03-04 19:22:22
To jest ostatnia drukarnia w której chciałbym pracować .Jak ten Bubel tam tyle lat wytrzymal może ma uklady
spokojny 2014-03-04 19:22:22
To jest ostatnia drukarnia w której chciałbym pracować .Jak ten Bubel tam tyle lat wytrzymal może ma uklady
Niecierpliwy 2014-03-05 11:55:06
A może tak zgodnie z K.P zaczeli by płacić dodatkowo za pracę w weekendy?:

"Pracownikowi wykonującemu pracę w niedzielę pracodawca jest obowiązany zapewnić w zamian inny dzień wolny od pracy w okresie 6 dni kalendarzowych poprzedzających lub następujących po takiej niedzieli. Jeżeli nie jest możliwe wykorzystanie dnia wolnego od pracy w zamian za pracę w niedzielę w tym terminie - pracownikowi przysługuje dzień wolny od pracy do końca okresu rozliczeniowego.
Natomiast pracownikowi wykonującemu pracę w święto pracodawca jest obowiązany zapewnić w zamian inny dzień wolny od pracy w ciągu okresu rozliczeniowego. Jeżeli wykorzystanie dnia wolnego w tym terminie nie jest możliwe - pracownikowi przysługuje dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 % za każdą godzinę pracy w święto.

Dzień wolny rekompensuje pracownikowi pracę w tym dniu w granicach dobowej normy czasu pracy, czyli do 8 godzin. Praca w tym dniu powyżej 8 godzin jest pracą w godzinach nadliczbowych na dobę i dlatego powinna zostać pracownikowi zrekompensowana jako praca w godzinach nadliczbowych, tzn. dodatkiem do wynagrodzenia albo czasem wolnym od pracy. Dodatek za pracę nadliczbową na dobę w wolną niedzielę i święto wynosi 100 % wynagrodzenia.

W razie braku możliwości udzielenia dnia wolnego od pracy w zamian za pracę w niedzielę do końca okresu rozliczeniowego – pracownikowi przysługuje dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 % za każdą godzinę pracy w niedzielę. Także jeżeli wykorzystanie dnia wolnego w zamian za pracę w święto nie jest możliwe do końca okresu rozliczeniowego - pracownikowi przysługuje dodatek do wynagrodzenia w wysokości 100 % za każdą godzinę pracy w święto.
Powyższe zasady stosuje się niezależnie od tego, czy praca w niedzielę lub święto wynika z rozkładu czasu pracy pracownika, czy też, czy była to praca z powodu szczególnych potrzeb pracodawcy albo konieczności prowadzenia akcji ratowniczej lub usunięcia awarii.
gość 2014-03-06 15:48:27
Hej Witam
Czy ktoś może napisać jak jest na kontroli i jakie są zarobki?netto? Dziękuje z góry
nareszcie 2014-03-15 18:18:01
prawo to i jest ale sa rowni i rowniejsi...
3
kobe 2014-03-19 16:47:03
mam pytnie na ile moze liczyc drukarz flexo , na reke wyplaty
gość 2014-04-29 18:00:39
Hej napiszcie ile w kontroli można zarobić?
gość 2014-05-10 15:45:20
hej napiszcie coś o zarobkach?:)
2
gość 2014-05-18 19:25:50
Jaki jest pakiet socjalny?
gośc 2014-05-27 20:22:25
hejka
czemu nic nie odpisujecie?
gosc 2014-07-01 09:01:02
Jest fundusz socjalny, teraz podobno nawet zmienily sie jego zasady. Co do zarobkow w kontroli nie odpowiem, bo jestem z innego dzialu.
grzdylo 2014-12-27 19:37:48
zapytajcie sie go za co siedzial we francji !!
1
niezadowolony 2015-02-11 23:05:57
Ogolnie gora moze Ok, ale kierownikom to sie chyba w glowach poprzewracało... Niektorzybsadza, ze nizszy stopniem pracownik to ich niewolnik...
Pracownik 2015-04-30 01:53:15
Zarobki na start:

Kontrola ok. 9zł netto
Pomocnik ok. 8.50 netto
Drukarz ok. 14.50 netto
Przewijarki ok. 9 netto.
1
nie wytrzymam 2015-04-30 08:39:41
No i praca 7 dni w tygodniu, jak dobrze pójdzie to 30 dni w miesiącu i jeszcze wieczne pretensje źe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] apbo coś
gosc 2015-07-15 22:22:20
Plus jest taki, ze wyplata jest zawsze w terminie do 10.
ja 2015-07-23 22:29:18
Prawo pracy? Tu nie jest zle z tym. Trzeba tylko pamietac, ze Polak potrafi kombinowac
gosc 2016-02-02 08:56:04
Niestety nie w każdej firmie standardem jest wypłata pensji w terminie... Więc nie dziwię się, że niektórzy to oceniają na + firmy
mzssa 2016-05-13 21:32:10
na pewno jest od nich teraz oferta na drukarza, ale przyznam, ze jest to naparde niszowa branża i wydaje mi się, ze trudno u nich znaleźc zatrudnienie jednak.
1
Zostaw swoją opinię o Drukarnia EMBE PRESS - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia EMBE PRESS