Zakład Fleksodruku Drukpol

Nowy Dwór Mazowiecki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 161 ocen.

Zakład Fleksodruku Drukpol
2 161 6 1

Opinie o Zakład Fleksodruku Drukpol

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Weronika

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Gregor? @Gregor, a może znasz już odpowiedź na swoje pytanie i możesz podzielić się z nam informacjami na ten temat? @Klus, jak rozumiem jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu?

Gregor

Jaką macie atmosferę? Na jaką umowę na początek można liczyć?

Mimi

Jakie zarobki i godz pracy w labolatorium?

Klus
@Mimi 07.05.2018 13:00

Nie ma takiego dzialu, chyba ze chodzi o laboratorium :D ?

Weronika

@Mimi myślę, że najłatwiej będzie dowiedzieć się u osoby, która prowadzi rekrutację. Na stronie internetowej firmy Drukpol znajdziesz namiary do odpowiedniej osoby. Dla ułatwienia tutaj link bezpośredni: http://www.drukpolflexo.pl/praca.html Mam nadzieję, że pomogłam.

Weronika

@anonymous a kojarzysz jaki rodzaj umowy oferują? Umowa o dzieło, o pracę bądź działalność? Z Twojej wypowiedzi wynika, że pracujesz lub pracowałeś w Zakład Fleksodruku Drukpol. Opowiesz nam, czy firma oferuje awans dla swoich pracowników?

Weronika

@anonymous a czy kojarzysz jak wygląda sytuacja, jeśli chodzi o aktualne rekrutacje, jakie się odbywają w Zakład Fleksodruku Drukpol? Czy firma oferuje dodatkowe benefity pozapłacowe, takie jak ubezpieczenie medyczne albo karnet na basen? Każda opinia będzie na wagę złota.

anonymous
@Weronika 14.04.2018 20:47

Teraz szukają na produkcję do druku wiem, Jest ubezpieczenie medyczne i grupowe wynegocjowane przez firmę ale płatne przez pracownika. Nie ma karnetów na basen itp. Ale za to fajna atmosfera pracy:)

Nino

Witam. Chcialbym zapytac jak ma sie teraz praca w tej firmie? Warto? Pracowac gdzies trzeba a I chyba warto szukac czegos nowego. Mysle o pracy na maszynach. Slyszalem ze jest ok I z ludzmi i z kasa. Powiecie cos na ten temat?

anonymous
@Nino 28.03.2018 12:30

Jest naprawdę ok. Uczą prac na maszynach bo chcą mieć wsparcie. Kasa jest, płacą na czas. sa nowe maszyny i prespektywa jest. jestem tu od miesięcy i oceniam że WARTO!!!

Nino
@Nino 28.03.2018 12:30

Czesc. Powiesz mi czy zarobki sa spoko? Drukarzem nie bylem ale slyszalem ze to zawodsie ktory ma wszedzie wziecie. Firma jaka ma srednia w placach?

anonymous
@Nino 02.04.2018 20:50

Zarobki ok, zależny od działu. Ale jak pracujesz to kasa je.

zakładamy związek zawodowy :))

już tuż tuż, już niebawem

Jagoda

Byłam, pracowałam. Nie polecam. Ci przetrwają co palec w tyłku prezesów trzymają. Normalni ludzie albo odchodzą albo sa zwalniani

Jakub
@Jagoda 14.03.2018 21:24

Polecam tę firmę. Pracuję tu od 1,5 roku , fajni ludzie, atmosfera i pieniądze. Jeśli się pracuje i wykonuje swoje zadania to jest to miejsce dla ciebie. Nie uchowają się ludzie którym się nie chce pracować. To pewne:)

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Zakład Fleksodruku Drukpol? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

Tener

Ile teraz płacą na początek, przy maszynach ?

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie prezentuje się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Nowy Dwór Mazowiecki.

Zaciekawiony ofertą pracy
@Administrator 03.02.2018 18:42

Witam , jak wyżej, ktoś może napisać jak na dzień dzisiejszy wygląda praca w tej firmie

Adam
@Administrator 03.02.2018 18:42

Dobrze się prezentuje. Widać, że się rozwija.

Obecny pracownik

Niektóre osoby są chyba mocno inspirowane do pisania negatywnych opinii. Wyssane z palca informacje,!!

Weronika

@uczciwie ostrzegam - mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego, co sprawia, że masz tak negatywną opinię o Zakładzie Fleksodruku Drukpol? Czy mógłbyś przytoczyć konkretne sytuacje, które potwierdzają Twoją opinię? Jak oceniasz warunki zatrudnienia w firmie? Czy pracodawca zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Kolo
@Weronika 12.09.2017 12:17

Nie dość, że wykończysz się psychicznie tam pracując to dodatkowo trują pracowników na potęgę. Nieoczyszczone powietrze z hali produkcyjnej trafia do biur. Już u kilku osób pracujących w biurach stwierdzono zmiany w płucach. Właściciel oszczędza na dopalaniu zanieczyszczonego powietrza kilka tysiaków miesięcznie a ludziom wyjdą te oszczędności po latach. Na produkcji jeszcze gorsze warunki BHP. Generalnie oszczędzanie na szeregowych pracownikach , obcinanie pensji i robota za dwóch.

Piotrek123
@Kolo 20.09.2017 21:54

Jak patrzę co wypisujecie to się płakać chce. Odstraszanie innych do pracy, po trupach , aby chyba ciebie nie zwolnili za lenistwo. Przyszedłem tu do pracy z innej drukarni i jest dobrze. Kasa bez żadnego obcinania, premia jest , wszystkie zasady BHP przestrzegane. Idźcie do innych firm, a zobaczymy czy tak samo napiszesz. Szkoda tego jadu, lepiej weź się za robotę i daj nam pracować w dobrej firmie i nie plujcie na nią. Jak się nie podoba to zmieniaj pracę. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, a ja coś wiem o tym bo to nie moja pierwsza praca. Wstydź się KOLO!!!.

kolo
@Piotrek123 22.09.2017 11:40

Możemy się spodkać

uczciwie ostrzegam
@Piotrek123 22.09.2017 11:40

@Piotrek123 czy ty mówisz o tej samej firmie? Zasady BHP są tak przestrzegane, że: 1. Czystość na produkcji na Leśnej to mit (wiem, że inaczej jest w głównej filii ale wystarczy pójść na Leśną by samemu się przekonać) 2. Brak odpowiedniej wentylacji w pomieszczeniach gdzie używa się toksycznych rozpuszczalników do czyszczenia maszyn 3. W całym zakładzie 24/h działają lampy UV podwieszone przy suficie - o ich wpływie na zdrowie nie muszę przekonywać nikogo wykształconego. 4. Brak szafek ubraniowych dla części personelu - rzeczy osobiste walają się po podłodze bo nie ma gdzie ich schować (w tym cenne przedmioty gdyż ze sobą nie można mieć nawet biżuterii osobistej, portfela czy telefonu) 5. Lepiąca się z brudu podłoga w małej (nieprzystosowanej do ilości pracowników) sali jadalnej 6. Przy bezwzględnym NAKAZIE pozostania na stanowisku pracy (cały czas gdyż to maszyny pracujące) nie ma możliwości napić się wody nie mówiąc już o ciepłej herbacie w zimowe nocne dyżury - BHP jak w mordę strzelił. 4 godziny ciężkiej pracy o suchym pysku. Jakieś pytania jeszcze? Chętnie pociągnę to dalej jeśli uważacie, że taka kompromitacja na forum przysłuży się Waszej firmie. @Weronika - jedynym przywilejem jaki ja osobiście miałem okazję doświadczyć była umowa o pracę - choć gdy porozmawiało się z innymi na hali to okazywało się, że taki przywilej przysługuje dopiero po pewnym okresie czasu. Warunki zatrudnienia? Śmiech na sali w porównaniu do firm na rynku pracy.

Piter 123
@uczciwie ostrzegam 31.10.2017 16:34

Jak widzę tę wylaną gorycz to się rzygać chce. Ludzie skąd wy to wymyślacie. Pracuję tu od 1,5 roku. Wszyscy zatrudniani są na umowę o pracę, dostają konkretne pieniądze z tego tytułu plus premie. Socjali fakt nie ma ale ja wolę kasę na konto a nie socjal. Mam szafkę robocza i ubrania, stołówka też jest. W chwili obecnej w całej firmie jest przeprowadzany sukcesywnie remont. Co wy narzekacie widać młode wilki że nigdzie dotąd nie pracowaliście. Jak chcecie agencje pracy czekają i wtedy zobaczycie ile kasy zarobisz!!! Nikt nikogo na silę nie trzyma dla innych znajdzie się miejsce a wy wypad stąd.

uczciwie ostrzegam
@Piter 123 03.11.2017 09:48

Po pierwsze, jesteś cham i prostak do tego stopnia, że odechciewa się nie tylko dyskusji, ale traci się wiarę w ludzki poziom i inteligencję. Nie zamierzam się tu z tobą wykłócać gdyż nie przyszedłem tu dla dyskursów z brodzikiem intelektualnym tylko by przestrzec uczciwych ludzi. A "wypad stąd" to do swoich dzieci kieruj, a jak ich nie masz to lepiej oddal się żwawo w bliżej nieokreślonym kierunku.

Szczery

Szczerze nie polecam pracodawca, który jest nastawiony tylko na to aby Cię wykorzystać i oszukać. Na rozmowach wstępnych obiecują złote góry. Dostajesz niską podstawę i mamia Cię wysokimi premiami za wydajność, które nawet dla starych doświadczonych pracowników są bardo trodne do wyrobienia. A pomijam jeszcze kwestie jakości, bo nawet jak wyrobisz jakimś cudem premię za metry to i tak zabiorą Ci za jakieś reklamacje lub rn. Praca ciężka, stresująca z bardzo duża ilością chemii. W ogłoszeniu podane zarobki 3000-8000tys. A w rzeczywistości będziesz zarabiał ok 2 tyś na rączkę + oczywiście zero jakiegokolwiek socjalu.

Piotrek123
@Szczery 27.09.2017 09:56

Czemu piszesz takie kłamstwa!!! Tak jak wcześniej tu napisałem przyszedłem za konkretną kasę, podstawa + premia i ją dostaję. Nikt nie kłamie i nie zabiera. Jak miałeś pełno wpadek produkcyjnych to dziwne że jeszcze cię trzymali. Widać że cuda się zdarzają:) Stary pracownik to nawet się nie wypowiada tylko śmieje z twojej głupoty. Powodzenia...

uczciwie ostrzegam
@Szczery 27.09.2017 09:56

@szczery - masz rację z tym mamieniem na rozmowie o pracę - sam tego również doświadczyłem, choć nie sądziłem że prezes będzie osobiście łgał jak z nut. Osiągnięcie wyśrubowanych norm (które są oczywiście podnoszone, gdy się okaże że zbyt dużo osób zasuwając po 220 godzin miesięcznie je wyrobiło) jest trudne nawet dla wieloletnich pracowników - rozmawiałem z nimi i fakt, wskazywali, że jak przychodzą na nadgodziny to nawet czasami przekroczą próg wyższych premii. Ale to nie jest do zrobienia w regulaminowym czasie. W kwestii socjalu - to zależy od umowy i wiem, że część osób nie dostaje umowy o pracę (mnie się udało). @Piotrek123 - a możesz wreszcie zejść z tego forum klakierze? Tantiemy dostajesz czy może jesteś synkiem prezesa? Stary pracownik? W sumie to nawet w łagrach mieli (usunięte przez administratora) pracy, więc czemu nie? Cudem choć raczej smutnym pozostaje to, że bieda skłania ludzi do upodlania się za pieniądze - i może gdybym nie miał co jeść, nie był wykształcony i musiał utrzymać rodzinę to rozważałbym tą pracę. Smutne...

uczciwie ostrzegam

To może i ja wtrącę swoje 3 grosze, choć miałem tego nie robić - firma dno - praca na produkcji bardziej przypomina karny obóz pracy lub realia rodem z głębokiego socrealizmu - fakt różni ludzie tu pracują ale w większości ci, którzy nie mają szans na jakąkolwiek inną pracę. Jeśli coś potrafisz i cenisz swoją godność i/lub zdrowie psychofizyczne odpuść sobie tą firmę. Jest tak wiele innych, że z ręką na sercu trafisz lepiej. Wiadomo, że pracownicy tej firmy będą ostro reagować na negatywne wpisy ale z jakiego powodu ktoś miałby bezpodstawnie oczerniać drukpol? Ani ta firma duża ani potężna, konkurencja znikoma w porównaniu z innymi branżami, ma swoją niszę z której żadna negatywna dla niej opinia nie wykopie firmy. A tak na marginesie - gdyby tak parę razy zostały przeprowadzone niezapowiedziane kontrole Inspekcji Pracy, BHP i Sanepidu to linię produkcyjną formy szlag by trafił. Zwłaszcza w starym budynku przy Leśnej.

drugpol
@uczciwie ostrzegam 18.08.2017 11:31

Myślałem, że się nie doczekam, a tutaj takie miłe zaskoczenie. Te komentarze i tak nic nie dadzą, wiadomo, ale taki PSTRYCZEK dla tej mentalnej patologii w nos może chociaż jedną osobę skłoni do innego wyboru.

steve

ZWIĄZEK ZAWODOWY - i problemy mamy z głowy :)))

gruby

Lipa straszna. Zero szacunku do ludzi. Pieniądze małe. Brak organizacji. Rotacja kadry. Atmosfera fatalna. Nic dziwnego, że ludzie uciekają.

Weronika

@Miki, a co możesz powiedzieć o pozytywach pracy?

123

Jedna wielka padaka i ściema. Kto tylko coś potrafi odchodzi do konkurencji. Zero szacunku do pracowników. Firma coraz gorzej prosperuje. Ciekawe ile jeszcze pociągnie.

Miki

Ja tu pracuję od 4 miesiący nikt mnie nie oszukał to co ustaliłem na rozmowie i po dotrzymali słowa. Jak nie boicie się pracy to polecam tą firmę. Fakt taki że trzeba pracować i nikogo nie posadzą ale za dobre warunki kasy.

Szczery

Napiszę to tak że do puki Prezes nie odda władzy zarządowi i będzie dalej wtrącał się i traktował pracowników jak popychadła to praca tam będzie męką dla każdego. Uważam że Kamil z Andrzejem w zupełności poprowadzili by firmę w bardzo dobry sposób a przy tym klimat w firmie stał by się na pewno dużo lepszy i nie było by takiej rotacji jak w tej chwili. Bo oprócz styczności z Prezesem nie można narzekać na pracę w tej firmie bo ludzie tam są bardzo w porządku.

Niko

Karol wszystko zależy od negocjacji na początek, dałeś ciała i teraz narzekasz, ja musiałem się zwolnić ale na kasę nie mogłem narzekać!!!.

Karol

tylko tu zdarzylo mi sie ze po umowie probnej obnizyli mi wynagrodzenie (pomimo ustalen przy zatrudnieniu, ze zostnie na tym samym poziomie albo wyzszym) - 1 650 zl na reke, zgroza. Zwolnilem sie i mam nauczke. Ogromny żal za niejednokrotne poniżanie został.

Lajsik
@Karol 21.01.2017 09:37

Kłamać każdy potrafi. kwestie ustaleń przy rozmowie jak ustaliłeś tak miałeś.

hahaha
@Lajsik 23.01.2017 13:32

To chyba p. kadrowa się wypowiada....

komentator
@Lajsik 23.01.2017 13:32

ależ głęboka i rzeczowa odpowiedź.

Ala

Mógłby mi ktoś coś powiedzieć odnośnie pracy na stanowisku kontrolera jakości ?

red

Operator DTP jest jak na razie potrzebny, nie wiem co o tym myśleć tak naparwde, macie może jakieś uwagi na ten temat czy nie za bardzo. bo na temat tego zawodu i oferty pracy nikt nie mówił nic.

ajak

Co wy wygadujecie tam to lajt jak weszłem za pierszym razem to z miejsca 2 kola ze na renke w sensie a potem to juz wogule jp 100% lamusy z laminarek uwaga na rence a no i ten patrzcie tez ludziom na rence elo.

anonim

(usunięte przez administratora)

ajak

Do mnie z kolei doszły słuchy, że się prujesz za pieniądze. Jeśli wiesz o co chodzi.

drugpol

Gdzie się podziały te poprzednie krytyczne komentarze? Żenada, co wy wyprawiacie.

anonim

NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!! Brak szacunku do pracownika, traktują go gorzej jak psa

Zostaw opinię o Zakład Fleksodruku Drukpol - Nowy Dwór Mazowiecki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Fleksodruku Drukpol