logo Toolip HR

Toolip HR

Toruń

Opinie o Toolip HR

Justyna 2011-12-31 12:51:17
gdyby bylo tak jak faktycznie proponuja, to nie bylo by problemu, ale oni normalnie szukaja firmom niewolnikow! Przyklad? nigdy nie idzcie przez nich pracowac do REAL (usunięte przez administratora) kierownictwo potraktuje Was jak muszki, ktorym sie wyrywa skrzydelka, celowo przetrzyma Was w pracy z godzine, po czym oczywiscie nie dopisze tego na Waszym grafiku. W Realu czas ktory poswiecacie na rozliczanie sie i ich widzimisie to praca ZA DARMO. Komu to nie przeszkadza - "ku chwale ojczyzny" pracujcie tam dalej!

W Carrefourach jest raczej spoko i czas rozliczania jest doliczany do czasu pracy, ale niestety stawka jest mocno psia.
Bios 2011-12-31 12:54:11
Witam ostrzegam wszystkich!!! nie zatrudniajcie sie nie dosc ze malo placa az 5 .70 brutto to w dodatku sa nie wyplacalni pracowalismy tam sa nie rzetelni - ostrzegamy!!!
ŻENADA 2012-01-02 18:53:07
Czekam 1,5 miesiąca na pare groszy z głupiej inwentaryzacji a jak dzwonie to sztucznie mili pracownicy nie potrafią podać konkretnej odpowiedzi, kiedy mi dadzą pieniądze, tylko ściemniają. Kpina w biały dzień. Praca była w porzo, ale to akurat ani trochę ich zasługa. Wystrzegajcie się ich, pracowałam już przez kilka agencji, a TOOLIP uważam za najgorszą bandę ściemniaczy.
:PPPP 2012-01-02 21:42:53
Nie polecam!!! praca w kouchozach za 6zł brutto - obiecywali pracę w styczniu a pracy nie ma!!! - Odradzam pracę w real kierownicy potraktują cię jak swoje prywatne marionetki!!!
wer 2012-01-06 15:54:24
nie polecam!!!
NICK 2012-01-08 20:28:44
podają w ogłoszeniu że praca na umowę zlecenie - w praktyce umowa o dzieło,mówią że sama sobie dobieram czas pracy,że płacą regularnie a to jedna wielka ściema .Są nierzetelni ,kłamcy i wykorzystują ludzi w desperacji - wiem bo tego doświadczyłam na własnej skórze
her 2012-01-08 20:32:47
Uważajcie, to jest firma pośrednicząca, która nie wywiązuje się z umów. Przynajmniej ja tak miałem. Pieniądze nigdy nie były na czas, zawsze był kilkudniowy poślizg. Jak chciałem się czegoś dowiedzieć to nigdy nie byli mi w stanie odpowiedzieć na moje pytania - coś kręcili. Rządzą tam przygłupie koordynatorki - niekompetentne. Nigdy nic nie wiedzące i wiecznie udające zaskoczone. Omijajcie tę firmę z daleka, dobrze wam radzę. FIRMA TO JEDNO WIELKIE ŻENUA.
gogo 2012-01-10 11:45:21
trzymaj się od nich daleko, bo popracujesz za darmo, giną im karty rozliczeniowe a ty płacisz kary
1
CC 2012-01-10 23:39:12
Pracowałam za ich pośrednictwem w W-wa jako konsultant telefoniczny i nie polecam - pracujesz za śmieci a nie pieniądze!!! Mają mniejsze stawki od innych agencji......a do tego spóźniają się z wypłatami...
NICOOS 2012-01-14 00:41:07
Agencja Pracy TOOLIP jest firmą, która żeruje na innych Nie wypłacają wynagrodzenia adekwatnego do przepracowanych godzin pracy albo nie wypłacają go w ogóle. Znam to zarówno z własnego doświadczenia jak i doświadczenia znajomych. Nie można im zaufać. I LUDZIE NA LITOŚĆ BOSKĄ NIE PODPISUJCIE UMÓW O DZIEŁO BO NAWET DO LEKARZA NIE MOŻNA IŚĆ - BRAK SKŁADEK!!! TYLKO SPRAWA DLA PIP
torunianka 2012-01-15 12:04:43
Nie polecam pracowałam na grudziądzkiej w REAL i wyrzucili mnie na zbity pysk a powiedzieli że praca od nowego roku też będzie... Pani z agencji kłamała bo kierownictwo kas powiedziało że głównie ludzi to oni potrzebują ale na grudzień i żale do TOOLIP-a proszę mieć bo my nie wiemy co wam powiedzieli ale my już was nie potrzebujemy...
NO COMENT - jeszcze umowa o dzieło !!! bez żadnych praw pracowniczych. sprawa do sądu pracy o ustanie stosunku pracy i wypłacenie odszkodowania jak i ZUSU.- nie polecam.
1
torun@toolip.pl 2012-02-02 08:58:31
Bios - 2011-12-31 12:54:11

Witam ostrzegam wszystkich!!! nie zatrudniajcie sie nie dosc ze malo placa az 5 .70 brutto to w dodatku sa nie wyplacalni pracowalismy tam sa nie rzetelni - ostrzegamy!!!
Witam!
Agencja Pracy Tymczasowej Toolip NIGDY nie oferowała takiej stawki. Proszę o sprostowanie tego posta, w innym przypadku poproszę Administratora Forum o podanie numeru IP, ponieważ jest to nieprawdziwa informacja.

Pozdrawiam
Koordynator Toolip
torun@toolip.pl 2012-02-02 09:06:24
ŻENADA - 2012-01-02 18:53:07

Czekam 1,5 miesiąca na pare groszy z głupiej inwentaryzacji a jak dzwonie to sztucznie mili pracownicy nie potrafią podać konkretnej odpowiedzi, kiedy mi dadzą pieniądze, tylko ściemniają. Kpina w biały dzień. Praca była w porzo, ale to akurat ani trochę ich zasługa. Wystrzegajcie się ich, pracowałam już przez kilka agencji, a TOOLIP uważam za najgorszą bandę ściemniaczy.
Witam!
Obsługuję region kujawsko-pomorski i nikt nie kontaktował się ze mną w sprawie wynagrodzenia za inwentaryzację, która była w październiku (wynagrodzenie do 20 listopada), jak to możliwe, że w styczniu mija 1,5 miesiąca od tego czasu ?! Może to nie było zlecenie wykonywane za pośrednictwem Naszej Agencji?

Wynagrodzenia wypłacamy do 20dnia następnego miesiąca. NIGDY nie zdarzyło się nam, aby wynagrodzenia dotarło w ten sam dzień, bądź następny. Zawsze przelew jest księgowany 18/19 dnia miesiąca. Z szacunku do zleceniobiorców wynagrodzenie wypłacamy na czas.


Pozdrawiam
Koordynator Toolip
torun@toolip.pl 2012-02-02 09:09:15
gogo - 2012-01-10 11:45:21

trzymaj się od nich daleko, bo popracujesz za darmo, giną im karty rozliczeniowe a ty płacisz kary
Witam!

Nie rozliczam zleceniobiorców na podstawie kart rozliczeniowych, więc sądzę, że ten post nie dotyczy Naszej Agencji.

Każdy Klient posiada ewidencje wejść i wyjść pracowników i na tej podstawie są rozliczani zleceniobiorcy. Kartę rozliczeniową może dostać zleceniobiorca dla siebie, aby mieć potwierdzenie zrealizowanych godzin.

Pozdrawiam
Koordynator Toolip
torun@toolip.pl 2012-02-02 09:12:20
Justyna - 2011-12-31 12:51:17

gdyby bylo tak jak faktycznie proponuja, to nie bylo by problemu, ale oni normalnie szukaja firmom niewolnikow! Przyklad? nigdy nie idzcie przez nich pracowac do REAL (usunięte przez administratora) kierownictwo potraktuje Was jak muszki, ktorym sie wyrywa skrzydelka, celowo przetrzyma Was w pracy z godzine, po czym oczywiscie nie dopisze tego na Waszym grafiku. W Realu czas ktory poswiecacie na rozliczanie sie i ich widzimisie to praca ZA DARMO. Komu to nie przeszkadza - "ku chwale ojczyzny" pracujcie tam dalej!



W Carrefourach jest raczej spoko i czas rozliczania jest doliczany do czasu pracy, ale niestety stawka jest mocno psia.
Witam.
Jeśli nie zgadza się wynagrodzenie / ilość zrealizowanych godzin to dlaczego nie zostałam poinformowana? A może to fałszywa informacja ?!

Pozdrawiam
Koordynator Toolip
torun@toolip.pl 2012-02-02 09:31:05
torunianka - 2012-01-15 12:04:43

Nie polecam pracowałam na grudziądzkiej w REAL i wyrzucili mnie na zbity pysk a powiedzieli że praca od nowego roku też będzie... Pani z agencji kłamała bo kierownictwo kas powiedziało że głównie ludzi to oni potrzebują ale na grudzień i żale do TOOLIP-a proszę mieć bo my nie wiemy co wam powiedzieli ale my już was nie potrzebujemy...

NO COMENT - jeszcze umowa o dzieło !!! bez żadnych praw pracowniczych. sprawa do sądu pracy o ustanie stosunku pracy i wypłacenie odszkodowania jak i ZUSU.- nie polecam.
Przed okresem świątecznym informowałam zleceniobiorców, że zlecenie jest na okres świąteczny, a osoby, które się sprawdzą zostaną na dłużej. I zostało 6 osób z 9 zatrudnionych ?! Uważam, że wynik OK.
Dla osób pow.26r.ż, bądź osób nieuczących mamy dwa rodzaje umów, umowę o dzieło oraz umowę zlecenie z zusem. Można wybrać rodzaj umowy.
Umowy cywilnoprawne nie są regulowane kodeksem pracy wg.obowiązującego prawa.

Pozdrawiam
Koordynator Toolip
1
Sylwia Siodelska Toruń :) 2012-04-02 11:22:01
Widzę ,że konkurencyjne firmy słabo opłacają tych którzy piszą te bzdury . Ponieważ z argumentami u Was słabooooooo . Pracuję już trochę czasu i wielu moich znajomych także , wiadomo aż tak wielkich kokosów nie ma , ale przynajmniej wiem że do 20 dostane pieniadze ,
( przeważnie nawet przed czasem ) godzinówki są rozliczane co do joty . ( 2 razy dostałam więcej niż liczyłam nie wiem dlaczego ale dzięki :) ) Nigdy nie było takich sytuacji żeby kordynator nie odbierał a jak sie zdarzy to oddzwania tego samego dnia . Znam baaaaardzo wiele osób ktore tam pracuja i naprawde polecam , a co do kierownikow sklepó to juz nie Toolip zatrudnia tylko skargi do Dyrektorów marketów .
Sylwia Siodelska Toruń :) 2012-04-02 11:27:35
Hej,
Chyba pomyliła się firma ,
ITC Grupa , tam sie czeka 2 - 3 msc na pieniadze i jeszcze 30000 tysiecy oplat za przelew za ubezpieczenie za wszystkoooo i pracownicy niegdy nie znaja odpowiedzi tylko mmowia juz nie długo itd . prcowałam w wielu firmach pracy tymczasowej ale toolip jako jedyni nigdy mnie nie zawiedli :)


Ale podejrzewam tez ze te komentarze mogą pisać osoby ktore np. sobnie nagle nie przyszly albo o 6 rano zadzwoniły ze nie beda o 7 , bo juz wiele razy zastepowalam takie osoby , poniewaz kordynatorka musiała na ostatnia chwile kogos znalesc to jest presja ! tyle osob za ile byłam w pracy bo leca sobie w kulki bo wiecznie babcia chora , tata chory wypadek mieli a pozniej pretensje ze malo kasy zarobili nie pracuje sie nie ma pieniedzy proste .


pozdrawiam ,
torun@toolip.pl 2012-04-10 11:18:38
Ooo Sylwia, dzięki za przypomnienie o istnieniu tego wątku.

Pomimo prośby na forum o zgłoszenie osobiście uwag dot. niezgodności z wynagrodzeniem czy innymi problemami nikt się nie odezwał. Dlaczego? Hmm... niech pomyślę... pewnie ktoś chciał zniechęcić do nas potencjalnych zleceniobiorców, ale ja się wybronię. Proszę się nie martwić. Sama przez kilka lat pracowałam za pośrednictwem różnych Agencji i wiem czego zleceniobiorca oczekuje od Agencji i koordynatora.
Najważniejsze jest dla mnie, że zleceniobiorcy są zadowoleni z dotychczasowej współpracy, co widać po licznych powrotach na okres świąteczny. Za co wszystkim jestem wdzięczna!

Pozdrawiam
Koordynator Toolip
Toolip 2012-06-27 12:31:16
Bios - 2011-12-31 12:54:11

Witam ostrzegam wszystkich!!! nie zatrudniajcie sie nie dosc ze malo placa az 5 .70 brutto to w dodatku sa nie wyplacalni pracowalismy tam sa nie rzetelni - ostrzegamy!!!
Witam,

Szczególnie KONKURENCJĘ. Opinie o tyle ważne, co nieprawdziwe. Jeśli chcecie już nas oczerniać i pisać jakieś kalumnie to może najpierw nas dokładnie zweryfikujcie. Skąd zwieliście te stawki i Klienta jakim jest Carrefour (bardzo chętnie byśmy go obsługiwali). Zanim cokolwiek napiszecie zweryfikujcie informacje.

Proszę pamiętać, że wszystkie opinie przyjmujemy zgodnością i z każdej staramy się wyciągnąć wnioski tak, aby być najlepszą Agencją na rynku.
???? 2012-09-25 21:13:33
Toolip - 2012-06-27 12:31:16

Bios - 2011-12-31 12:54:11

Witam ostrzegam wszystkich!!! nie zatrudniajcie sie nie dosc ze malo placa az 5 .70 brutto to w dodatku sa nie wyplacalni pracowalismy tam sa nie rzetelni - ostrzegamy!!!
Witam,



Szczególnie KONKURENCJĘ. Opinie o tyle ważne, co nieprawdziwe. Jeśli chcecie już nas oczerniać i pisać jakieś kalumnie to może najpierw nas dokładnie zweryfikujcie. Skąd zwieliście te stawki i Klienta jakim jest Carrefour (bardzo chętnie byśmy go obsługiwali). Zanim cokolwiek napiszecie zweryfikujcie informacje.



Proszę pamiętać, że wszystkie opinie przyjmujemy zgodnością i z każdej staramy się wyciągnąć wnioski tak, aby być najlepszą Agencją na rynku.
???????????
anonim 2013-05-31 22:43:44
Toolip to biuiro pośrednictwa pracy? czy to prawda, że jeżeli taka firma załatwi pracę, to zarobki są potem niższe? słyszałam, że wszystkie formalności trzeba też potem załatwiać z nimi. nie uważacie, że już lepiej szukać pracy z marszu?
Anonim 2013-06-26 03:15:04
Jak z macierzyńskim? Nie wywalają?
urlop macierzyński 2013-06-27 09:40:15
Anonim - 2013-06-26 03:15:04

Jak z macierzyńskim? Nie wywalają?
" W czasie trwającej umowy o pracę z agencją pracy tymczasowej pracownik może skorzystać na zasadach ogólnych z urlopu macierzyńskiego, a także urlopu wychowawczego, ale mogą one zostać udzielone jedynie do końca trwania umowy o pracę łączącej go z agencją.
Pracownice tymczasowe, które zajdą w ciążę, nie mają przedłużanej umowy o pracę do dnia porodu. Również "ucieczka w chorobę" nie chroni pracownika tymczasowego przed zwolnieniem i straci on pracę wraz z końcem kontraktu.
(usunięte przez administratora)
Przepisy, zgodnie z którymi pracodawca nie musi przedłużyć umowy do momentu porodu (może ją zatem wypowiedzieć), nawet jeśli pracownica jest w zaawansowanej ciąży. Chodzi o umowy:
• na czas zastępstwa (art. 177 par. 3(1) KP), - zastępujesz tylko pracownika przebywającego np. na chorobowym oraz
• jeśli jesteś pracownikiem tymczasowym (zatrudnia cię agencja pracy tymczasowej i "wypożycza" cię docelowemu pracodawcy). W obu przypadkach umowa wygasa z upływem terminu, na jaki ją podpisałaś.

Pracownicy tymczasowi
Zatrudnieni w agencji pracy tymczasowej mają status pracowników i podlegają ubezpieczeniom społecznym. Ustawa z dnia 9 lipca 2003 r. o zatrudnianiu pracowników tymczasowych określa, że pracownik tymczasowy to osoba zatrudniona przez agencję pracy tymczasowej wyłącznie w celu wykonywania pracy tymczasowej na rzecz i pod kierownictwem pracodawcy użytkownika.
Pracownik tymczasowy ma prawo do zasiłku chorobowego, opiekuńczego i macierzyńskiego. Pracownik nabywa prawo do świadczeń chorobowych po upływie 30 dni nieprzerwanego zatrudnienia. Okresy zatrudnienia sumuje się, jeżeli przerwa miedzy nimi nie przekroczyła 30 dni lub spowodowana była urlopem wychowawczym albo bezpłatnym.
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=c...&Itemid=149

Czytaj więcej na Wieszjak.pl: http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/44924,Prawa-pracownika-tymczasowego---Ciaza--L4--macierzynski.htm#ixzz2XOrsDVE1"
anonim 2013-06-27 22:41:11
Czy jest taka możliwość że osoba która bardzo potrzebuje gotówki może wyegzekwowac wyzszą stawkę niz 6 zł brutto u lidera?
Majka 2013-06-29 20:08:19
Z własnego doświadczenia wiem w pracy w różnych agencjach pośrednictwa, że mają stawki ściśle określone co najwyżej można się dogadać żeby dostać więcej godzin albo połączenie pracy na dwóch stanowiskach jeśli jest taka możliwość
heniek 2013-06-29 20:26:17
a wyrabialiście może jakieś nadgodziny, czy był ustalony wymiar pracy i nic więcej nie było wskazane?
anonim 2013-07-31 16:20:18
a wiecie może gdzie najczęściej kierują do pracy z Toolipa? czy mają określoną pulę firm, czy biorą też pod uwagę preferencje pracowników?
1
Monika 2014-10-29 00:31:46
Cześć, zbieram informacje do pracy na studia o pośrednikach pracy/ agencjach. Czy mógłby mi ktoś udzielić kilku informacji? Mianowicie: - jak przebiega proces rekrutacji na stanowiska? - czy firma pomaga w odnalezieniu się w innym kraju, można liczyć na jakąś pomoc na miejscu? - gwarantują odpowiednie zakwaterowanie? Będę wdzięczna za obiektywne opinie
anonimek0485 2014-12-19 18:57:10
Firma Toolip opublikowała nowe nabory do pracy, zobaczcie jakie stanowisko teraz proponują i proszę skomentujecie, bo się zastanawiam czy warto spróbować. Agencja Pracy Tymczasowej Toolip HR Sp. z o.o. Sp. Komandytowa wpisana w rejestr agencji pod numerem certyfikatu 8268, p...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5725094?keywords=&region=
1
Żona majora :D 2015-05-19 11:00:59
Bzdura. normalnie działająca firma.
Karol83 2015-05-22 09:12:13
To chyba konkurencja wypisuje te wszystkie bzdury. Ja pracowałem przez Toolipa już kilka razy, żeby sobie dorobić. Głownie praca fizyczna. Spisana umowa, żadnych matactw. No i pieniądze na czas, w takiej kwocie jak było umówione. Polecam
Roger 2015-05-26 12:30:26
Normalna agencja. Zanim znalazłem stałą prace, to przez rok się zatrudniałem przez toolipa. Wypłata na czas albo i wcześniej.
janek 2015-06-05 15:27:59
ciekawą maja teraz oferte jeśli chodzi o konsutalnta i rejony ursynowa http://www.gowork.pl/praca/obsluga-klienta-call-center;b/warszawa;l?oferta_opinie=nuzle.pl15398540 @Karol83 piszesz, że byłeś zawowolony z pracy, ale w sumie nie wiem czemu w takim razie nadal tam u nich nie pracujesz, zwolnili Cie?
Ala 2015-08-13 22:51:20
@Roger piszesz, że zanim znalazłeś stałą pracę, to posiłkowałeś się zatrudnieniem przez agencję Toolip. Czy oni nie są w stanie znaleźć dla kogoś zatrudnienia stałego, czy to była jedynie kwestia tego, że to Ty nie chciałeś gdzieś się na stałe zatrudnić. Pytam, bo jestem ciekawa jak wygląda ich pośrednictwo.
pablo 2015-09-13 01:59:00
@major, firma krzak czy nie krzak, ale zatrudnia ludzi i to serio sporo. Np. w takim Gdańsku szukają teraz i Elektryka-montera i elektromechanika na linię produkcyjną i specjalisty do spraw części. Także dają możliwość pracy ludziom, a to czy firma znana bardziej czy mniej to już chyba nie jest aż tak istotne.
Bożena 2016-01-07 18:00:37
Miałam "przyjemność" pracować z tą agencją parę razy. Atmosfera w pracy beznadziejna, ludzie, którzy są "nad" osobami zatrudniającymi się w tej agencji, przychodzą na kacu do pracy, mowa tutaj o hipodromie w Sopocie. Co najlepsze na wypłatę czeka się co najmniej 2 miesiące, i co najlepsze nie była ona zgodna z umówioną stawką, także jak najbardziej nie polecam tej agencji. Trzymajcie się od niej z daleka.
renata 2016-01-07 23:58:29
trochę mnie zmartwiły ostatnie wpisy, bo brałam Toolip HR pod uwagę, jeśli chodzi o przyszłe zatrudnienie. Podoba mi się oferta na konsultanta od przedłużania umów, ale się waham.
trejsi 2016-02-04 21:13:51
hehehe ciekawe...:) czytam te opinie i mnie zastanawia, jak to jest że ktoś piszę negatywny komentarz założmy dziś o 9:30 a za chwilę pojawia się znów negatyw o innym nicku o 9:33..;) widać że negatywy tutaj piszę jedna osoba która została wyrzucona, o agencji wiem tyle że są wypłacalni. Gdyby nie byli to PIP dawno niby się nimi zajęło
dindo 2016-02-04 21:27:44
trejsi, czasami PIP jest nieskuteczny, ale masz rację - ktoś ewidentnie hejtuje firmę. Dobre u nich jest to że mają sporo ofert pracy, ja zastanawiam się nad przedstawicielem handlowym, ale nie wiem czy nie trzeba założyć działalności..
3
theloilios 2016-02-05 09:15:51
Witam Pani Bożeno,

Oczernianie firmy jest trochę nie na miejscu. Wypłata za eventy jest wcześniej niż wpisana w umowie ( w umowie jest do 21 dnia następnego miesiąca), a wypłaty wychodzą do 10 dnia po zakończonym miesiącu. Jak dla mnie to prawie dwa tyg. przed planowaną wypłatą. Chyba, że ktoś nie podał konta.... albo jest błędne....albo :) ale lepiej napisać negatyw :D pozdrawiam
1
largo 2016-02-07 10:16:38
też tak uważam. Lepiej skupić się na tym co naprawdę firma proponuje, a proponuje sporo dobrego. Nawet dla młodych osób w obsłudze klienta są zadowoleni
janek 2016-02-19 12:09:07
to ciekawe, że proponują staż, na którym jest możliwość zdobycia wiedzy eksperckiej z rynku pracy oraz poznania narzędzi rekrutacyjnych, ale ani słowa o zarobkach. Sadzcie, że to praca za darmo?
ulala 2016-02-22 18:46:16
właśnie nieby tak narzekacie na te stawki, a jak patrzyłam na oferte jako Konsultant ds obsługi klienta no to na start ma się juz 12 zł na godzine to dobra stawka przecież!
spot 2016-03-02 20:56:17
Cześć. Ja aktualnie poszukuję pracy i mam odpowiednie doświadczenie dla asystenta sprzedaży salonu odzieżowego, a skoro zapewniona jest umowa o pracę i premia do podstawy zarobków, to jest o co walczyć.
xxx 2016-03-03 15:28:13
Renato ,

pracowałam tam jako konsultant w tamtym roku . Proszę podaj namiary na siebie .
ilonka 2016-03-07 14:53:14
no i moim zdaniem dobrze, ze dają wszystkie wytyczne i zakrs pracy od razu tak jak jest to w ofercie jako Przedstawiciel Handlowy (wiaodmo, ze odpowiada się za wiązki kablowe).
Denial 2016-03-23 12:45:08
Nie wiem jak było kiedyś, ale teraz ta agencja jest na poziomie. Bardzo mili, pomocni. Nie rozumiem tych ludzi, którzy płaczą jaka ta agencja jest zła bo jak są zatrudniani to ich przełożony jest tyranem. To jest k*rwa agencja pracy ludzie. Ich zadaniem jest szukać pracy dla was.
1
jola 2016-03-26 09:54:40
ludziom nigdy nie dogodzisz @Denial tym bardziej, że agencja często zatrudnia na prace tymczasowe a wiadomo jak w takich miejscach jest.. chociaż zdarzają się też perełki np. w Warszawie nc+ szuka do biura obsługi (pensja od 2000 w górę)
largo 2016-05-05 17:57:53
zgadza się . narzekaczy tutaj się nie uciszy w żaden sposób
Zostaw swoją opinię o Toolip HR - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toolip HR