Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Pracowałeś w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agnes - 2015-04-19 13:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nikola, a kogo to obchodzi czy mają darmową stronę internetową czy płacą za to ? Klienta naprawdę nie obchodzą takie rzeczy, klient wchodząc na stronę sklepu interesuje się tylko i wyłącznie aktualnymi promocjami, a Ty skoro jesteś tak super doinformowana to znaczy, że sama pewnie korzystasz z tego, a szykanujesz tą firmę. Skoro coś jest i jest to za darmo to dlaczego by z tego nie skorzystać ?!
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-04-20 14:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tej firmie i wszystko by było okej gdyby pracownik mam na myśli sprzedawczynie miał bezpośredni kontakt z szefostwem.bo te panie które siedzą na fabrycznej takie gafy waliły a na swoje usprawiedliwienie ,oczywiście zwalały winę na sprzedawce.szefowa powinna przeprowadzić redukcję wśród tych pań.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-04-21 23:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agnes, chyba sama nie wierzysz w to co piszesz, jeżeli podobno jest tak dobrze, to dlaczego asy ciąąągle poszukują pracowników, czy TYY jesteś takim ideałem, a ta cała reszta to zbiór leniwych nieudaczników; oszustów i złodziei nie nadających się do pracy w asach ?
zdjecie uzytkownika
43 - 2015-05-13 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bzdury takie pisza co niektórzy.Osobiscie w Asie pracuje 5 lat,zmiany sa ok,wypłata na czas,przestrzegane przepisy pracy.Jezeli ktoś szanuje prace to bedzie pracował.Niektore Panie myślą ze całe 8 godz beda siedzialy na 4 literach.Asy to nie sklepy z odzierza i pracowac trzeba.Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-05-16 13:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe w którym asie pracujesz 5 lat, twierdzisz że wszyscy piszą bzdury, a tylko TY piszesz prawdę, to ciekawe skąd taka rotacja pracowników, nawet w Auchan, TESCO czy Carrefour nie ma takiej rotacji, a tam na pewno nikt nie posiedzi na 4 literach. Co do wypłat inni nie zarobią nawet tysiąca, bo co miesiąc inwentaryzacje i potrącają za kradzieże nie tylko innych pracowników, a Ty zapewne zarabiasz 4.000,- siedzisz w biurze i takie bzdury piszesz !!!
zdjecie uzytkownika
edzia - 2015-05-28 23:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tym sklepie 3 lata i nie zgadzam się z negatywnymi opiniami .Wypłaty są niskie ale pracujemy na umowę o pracę ,wynagrodzenie jest a czas.Inwentaryzacje są co ok 1,5 miesiąca co daje możliwość nam i pracodawcy sprawdzenia załogi co do uczciwości(W RAZIE MANKA SIĘ PŁACI-trudno zeby nie płacić za zjedzony i przepity towar.Szef i ludzie z biura bardzo mili.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-05-30 21:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszesz mało precyzyjnie "pracowałam w TYM sklepie", TYCH sklepów jest kilkadziesiąt, tak więc w którym KONKRETNIE ??? Umowa o pracę przy odpowiedzialności materialnej raczej jest wadą, a nie zaletą, tak więc dziwię się, że o tym piszesz, natomiast co do inwentaryzacji, to przecież kradną klienci nie koniecznie pracownicy, a za to też płacisz. Co do wynagrodzenia to całkowicie się z Tobą zgadzam, że za tak NISKIE WYPŁATY mało kto w asach chce pracować !!!
zdjecie uzytkownika
WIOLCIA - 2015-06-02 19:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.to prawda co napisała osoba wyżej.kradną klienci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] których się zna a sprzedawca i tak za to musi zapłacić.mialam taką sytuację,znałam złodzieja i co musiałam za ten towar skradziony zapłacić.są osoby uczciwe i niestety zostają zwolnione.Pozdrawiam panie z kadr,dziękuje
zdjecie uzytkownika
43 - 2015-06-09 18:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Harry - 2015-05-16 13:15:22]:
Nie pracuje w biurze,reszte zostawie bez komentarza
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-06-15 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego tylko asy UPORCZYWIE poszukują pracowników ???
zdjecie uzytkownika
Hanka - 2015-06-19 00:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy żadnej pracy w asie,

Zdecydowanie odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2015-06-23 23:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdybym przypadkiem nie trafiła na tę stronę to jeszcze bym się zatrudniła, dzięki za info
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-07-03 19:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asy to totalne nieporozumienie robota gorsza niż w Biedronka a kasa mniejsza niż na stażu - wszystkim zainteresowanym pracą - ZDECYDOWANIE ODRADZAM! !!!
zdjecie uzytkownika
Werona - 2015-07-06 19:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tak spokojnie iiii. Jeden wniosek pozytywne opinie wystawiaja sami wlasciciele ASA. Pracowalam tam 3 lata i zadowolona nie bylam z dnia na dzien coraz wieksza lipa. Wyplata faktycznie na czas oraz umowa normalna ale teraz juz czasy sie zmieniaja i perspektywa pracy w tych godzinach za ta kwote bez ochrony oraz odpowiedzialnosc materialna to poprostu desperacja. Ludzie wiecej ambicji!!! Jak mozecie pisac takie bzdury na monitoringu widac ze klient kradnie a firma obciaza pracownika nie upilnujecie wszystkich bo przy kolejce 15 osob nie ma takiej mozliwosci,wiec opinia ze kasjer ukradl nie jest na miejscu,bo kto sam sobie ukradnie zarobiona pensje???? Najczestsze braki to byl towar ukradziony czesto przez klienta lub zle zaksiegowany przez opiekuna sklepu a o paniach z biura pierwsze slysze ze sa mile,traktuja cie jak smiecia zwalajac cala wine na personel pracujacy w sklepie.(DROGIE PANIE PRACOWNIK NIE MA WPLYWU NA INNEGO PRACOWNIKA I NA WASZE POMYLKI WIEC???RADZILA BYM POPRAWIC NAJPIERW SIEBIE A POZNIEJ POUCZAC PERSONEL. BO STALYCH PRACOWNIKOW NIE BEDZIECIE MIELI NIGDY Z TAKIM BRAKIEM SZACUNKU)Z reszta sami wiecie na ilu sklepach macie ten problem,ze niema pelnego personelu o ile jest jaki kolwiek/??? Ludzie maja rodziny i za 1300zl nikt tam nie bedzie sie poswiecal fizycznie i psychicznie bo nie oszukujmy sie na 2 zmianie przydaly by sie ze dwie osoby bo takich macie klientow wieczorami,ze czlowiek pracuje z dusza na ramieniu. Reszte pozostawiam do Panstwa przemyslen i nie chodzi tu o ciezka robote bo nigdzie sie nie lezy,ale warto by bylo czasem powiedziec jakies dobre slowo pracownikom zamiast tylko sie czepiac o byle co(POMYSLCIE O TYM) ps: Jesli oczywiscie potraficie :)
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-07-07 21:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"43" nie musisz niczego komentować, inni zrobili to za CIEBIE !!!
zdjecie uzytkownika
Panna nikt - 2015-07-16 18:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z wami pisalam tu już raz ale nie doszła wiadomość. Ja pracuję od ponad 3 lat i jestem na etapie szukania nowej pracy. Wypłaty są marne, ciągle ktoś ma pretensję ja już schudłam przez ost 2 lata około 15kg i leczenie się na nerwicę... Masakra. Ekipę w robocie mam spoko ale jeśli chodzi o biuro i cała firmę to jest jedno wielkie nieporozumienie... Idąc do pracy cała się trzęsie... Jak idę na popołudnie to chcę mi się ryczec... Zwłaszcza że nieraz mi już grożono, raz wyladowalam w szpitalu a biuro nie zrobiło nic totalnie jeszcze mnie osadzali że kłamie. Mało tego daje z siebie wszystko dbam jak o swoje,załatwiam wszystko, zostaję po godzinach a oni tylko potrafią mnie zmieszać z g... Wypłaty są takie ze ręce opadają a na telefonie jestem 24 h non stop coś.... A jak dochodzi co do czego to słyszę tekst kadrowej przez tel a taki ktoś tu pracuję poczekaj muszę sprawdzić w kompie... Niemaja za grosz szacunku do pracownika.... To jest straszne... Ja nie mam już nerwów sądzę że reszta też... A odpiwiedzialnosc materialna to jedno wielkie g.... Ja już to ogarnelam swoim sposobem i opiekunowie sklepu nie wybijają u siebie faktur ... Jak się chciałam kłócić to postraszyli mnie dyscyplinarka.... Niepolecam !!
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-07-18 21:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, piszecie o kradzieżach, że to klienci kradną ok - Kradną !!! zgodzę się z tym, że kradzieże pseudo klientów się zdarzają ale co mogą ukraś ?! Mogą ukraś tylko to co jest pod ręką czyli wezmą z przed kasy zawiną jakiegoś batonika, gumy do żucia czasem chipsy może jakiś napój bo do tego mają dostęp...ale nikt mi nie wmówi, że pracownicy nie kradną i to kradną na jeszcze wyższe kwoty niż klienci bo jak wytłumaczyć inaczej brak 6 paczek papierosów czy np. flaszki ? do tego klient nie ma dostępu !!! Jestem kierownikiem jednego ze sklepów dlaczego wymieniam pracowników ? Bo jeżeli mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za innych to mi ręce opadają, przyjeżdża dostawa a księżniczki czekają aż się sama rozłoży...co nie wejdę na sklep kontrolnie to siedzi sobie dama jedna z drugą na skrzyneczce i dłubie słonecznik i prowadzi konwersację zaciekłą na fejsie !!! Szczyt chamstwa kiedy przejmujesz zmianę po takiej osobie i nic nie jest zrobione bo ona miała WIELKI ruch, dlatego NIEROBĄ STANOWCZO NIE !!! To jest praca dla ludzi, którym zależy na pracy.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-07-21 01:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuszna uwaga - ludziom, którym zależy na pracy, to nie zatrudniają się w asach !!!
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-07-22 12:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko tyle masz do powiedzenia Harry ? Bo jak na razie nie napisałeś nic mądrego ! same bzdury, czuje jakieś urażone ambicje :) To jest mega prostackie zachowanie wypisywać takie głupoty. Pewnie się mścisz bo zostałeś zwolniony za swoje nieróbstwo...bo jeżeli dobry jest pracownik to nikt go nie zwolni, a zarobki są jakie są w AS-ach. Może Harry powiesz gdzie się więcej zarabia ?? Ja pracowałam w większości marketach i mam porównanie jakie są zarobki i przeważnie pracujesz pod presją czasową... w marketach robi się prawie jak na akord, kolorowo nie jest może nie pracowałeś więc widzisz tylko pracę kasjerki z perspektywy klienta. Ok, masz prawo do własnego zdania podejrzewam, że to raczej urażone ambicje wpływają na Twoje negatywne komentarze na temat pracy w As-ie , ja zaś pracuje już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona, może jestem dobrym pracownikiem i kierownikiem dlatego w moim sklepie praca jest fajna.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-25 02:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Arleta - 2015-07-25 02:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Ktoś chyba zerwałaś się z choinki, Harry dobrze pisze, cofnij się o kilka lub kilkanaście postów wstecz i sobie poczytaj, ja też tam pracowałam, więc nie musisz opowiadać bajek, rzeczywistość niestety jest inna.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-07-30 00:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, że odpowiem ale tylko na sensowne pytania, pozostałe zostawię bez odpowiedzi. Co do zarobków, to w zasadzie więcej zarabia się wszędzie, natomiast co Ty możesz wiedzieć o tzw. "presji czasowej", jak masz chwilę to rozwiń temat. Natomiast jeżeli chodzi o mnie, to może Ciebie to zdziwi, to mam doświadczenie, nie w jednej korporacji już pracowałem, również na stanowiskach kierowniczych do których dochodziłem awansem. Piszesz, że w Asie już jakiś czas pracujesz i jesteś bardzo zadowolona, podsumuję krótko - "wyjątki potwierdzają regułę", zawsze znajdzie się jakaś "czarna owca" :)
zdjecie uzytkownika
!@# - 2015-08-01 10:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dziewczyny z biura nie maja rowniez latwego zycia. to jest walka o przetrwanie, kazdy ma rodziny. nikt nie bedzie tam rozwiazywal konfliktow czy problemow. MA BYC PORZADEK i KASA MA SIE ZGADZAC. wiem, masz siedziec cicho i poslusznie pracowac. Ludzie od inwentury pracuja po 12-14 godzin na dobe.zadnych nadgodzin nie placa. ale dostaneisz pacze na swieta dla dziecka....urzad skarbwy i Inspekcja pracy powinni sie zainteresowac.nie polecam, jeden wielki kołchoz... szefostwo wozi sie furami a pracownikom daje niesprawne i stwarzajace niebezpieczeństwo graty...
zdjecie uzytkownika
nori - 2015-08-06 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@!@#, a niby dlaczego urząd skarbowy i inspekcja pracy powinna się zainteresować firmą... Nie napisałeś w sumie nic, co by wskazywało, że coś tu jest nie tak. Wiadomo, praca może Ci się wydawać stresująca, może być wyścig szczurów, ale nie są to powody do angażowania takich instytucji. Wątpię też, żeby praca po 12-14 godzin była prawdziwa, zwłaszcza jeśli płaca jak za 8, to każdy rozumny człowiek by podziękował.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-06 23:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Monaliza - 2015-08-06 23:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrącenia z wynagrodzenia minusów z inwentaryzacji, praca po 10 - 12 godzin dziennie, niesprawne auta, "kreatywna księgowość", to chyba wystarczające argumenty aby tam udać się na kontrolę, a podczas kontroli przy okazji zapewne wyjdą inne rzeczy o których na tym forum jeszcze nikt nie napisał !
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-08-31 22:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie piszecie, czyżbyście mieli jakąś kontrolę ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska?
Zadaj pytanie
alert