Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Pracowałeś w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-07-18 21:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, piszecie o kradzieżach, że to klienci kradną ok - Kradną !!! zgodzę się z tym, że kradzieże pseudo klientów się zdarzają ale co mogą ukraś ?! Mogą ukraś tylko to co jest pod ręką czyli wezmą z przed kasy zawiną jakiegoś batonika, gumy do żucia czasem chipsy może jakiś napój bo do tego mają dostęp...ale nikt mi nie wmówi, że pracownicy nie kradną i to kradną na jeszcze wyższe kwoty niż klienci bo jak wytłumaczyć inaczej brak 6 paczek papierosów czy np. flaszki ? do tego klient nie ma dostępu !!! Jestem kierownikiem jednego ze sklepów dlaczego wymieniam pracowników ? Bo jeżeli mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za innych to mi ręce opadają, przyjeżdża dostawa a księżniczki czekają aż się sama rozłoży...co nie wejdę na sklep kontrolnie to siedzi sobie dama jedna z drugą na skrzyneczce i dłubie słonecznik i prowadzi konwersację zaciekłą na fejsie !!! Szczyt chamstwa kiedy przejmujesz zmianę po takiej osobie i nic nie jest zrobione bo ona miała WIELKI ruch, dlatego NIEROBĄ STANOWCZO NIE !!! To jest praca dla ludzi, którym zależy na pracy.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-07-21 01:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuszna uwaga - ludziom, którym zależy na pracy, to nie zatrudniają się w asach !!!
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-07-22 12:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tylko tyle masz do powiedzenia Harry ? Bo jak na razie nie napisałeś nic mądrego ! same bzdury, czuje jakieś urażone ambicje :) To jest mega prostackie zachowanie wypisywać takie głupoty. Pewnie się mścisz bo zostałeś zwolniony za swoje nieróbstwo...bo jeżeli dobry jest pracownik to nikt go nie zwolni, a zarobki są jakie są w AS-ach. Może Harry powiesz gdzie się więcej zarabia ?? Ja pracowałam w większości marketach i mam porównanie jakie są zarobki i przeważnie pracujesz pod presją czasową... w marketach robi się prawie jak na akord, kolorowo nie jest może nie pracowałeś więc widzisz tylko pracę kasjerki z perspektywy klienta. Ok, masz prawo do własnego zdania podejrzewam, że to raczej urażone ambicje wpływają na Twoje negatywne komentarze na temat pracy w As-ie , ja zaś pracuje już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona, może jestem dobrym pracownikiem i kierownikiem dlatego w moim sklepie praca jest fajna.
zdjecie uzytkownika
Arleta - 2015-07-25 02:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Ktoś chyba zerwałaś się z choinki, Harry dobrze pisze, cofnij się o kilka lub kilkanaście postów wstecz i sobie poczytaj, ja też tam pracowałam, więc nie musisz opowiadać bajek, rzeczywistość niestety jest inna.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-07-30 00:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasne, że odpowiem ale tylko na sensowne pytania, pozostałe zostawię bez odpowiedzi. Co do zarobków, to w zasadzie więcej zarabia się wszędzie, natomiast co Ty możesz wiedzieć o tzw. "presji czasowej", jak masz chwilę to rozwiń temat. Natomiast jeżeli chodzi o mnie, to może Ciebie to zdziwi, to mam doświadczenie, nie w jednej korporacji już pracowałem, również na stanowiskach kierowniczych do których dochodziłem awansem. Piszesz, że w Asie już jakiś czas pracujesz i jesteś bardzo zadowolona, podsumuję krótko - "wyjątki potwierdzają regułę", zawsze znajdzie się jakaś "czarna owca" :)
zdjecie uzytkownika
!@# - 2015-08-01 10:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dziewczyny z biura nie maja rowniez latwego zycia. to jest walka o przetrwanie, kazdy ma rodziny. nikt nie bedzie tam rozwiazywal konfliktow czy problemow. MA BYC PORZADEK i KASA MA SIE ZGADZAC. wiem, masz siedziec cicho i poslusznie pracowac. Ludzie od inwentury pracuja po 12-14 godzin na dobe.zadnych nadgodzin nie placa. ale dostaneisz pacze na swieta dla dziecka....urzad skarbwy i Inspekcja pracy powinni sie zainteresowac.nie polecam, jeden wielki kołchoz... szefostwo wozi sie furami a pracownikom daje niesprawne i stwarzajace niebezpieczeństwo graty...
zdjecie uzytkownika
nori - 2015-08-06 19:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@!@#, a niby dlaczego urząd skarbowy i inspekcja pracy powinna się zainteresować firmą... Nie napisałeś w sumie nic, co by wskazywało, że coś tu jest nie tak. Wiadomo, praca może Ci się wydawać stresująca, może być wyścig szczurów, ale nie są to powody do angażowania takich instytucji. Wątpię też, żeby praca po 12-14 godzin była prawdziwa, zwłaszcza jeśli płaca jak za 8, to każdy rozumny człowiek by podziękował.
zdjecie uzytkownika
Monaliza - 2015-08-06 23:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrącenia z wynagrodzenia minusów z inwentaryzacji, praca po 10 - 12 godzin dziennie, niesprawne auta, "kreatywna księgowość", to chyba wystarczające argumenty aby tam udać się na kontrolę, a podczas kontroli przy okazji zapewne wyjdą inne rzeczy o których na tym forum jeszcze nikt nie napisał !
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-08-31 22:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie piszecie, czyżbyście mieli jakąś kontrolę ???
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-08 14:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie mają kontroli żadnej, bo nie ma o tym nigdzie informacji tak naparwde. Ja to się zastnawiam tylko jak z pracą, bo szukałem na sprzedawce i nie było ciekawych ofert od nich. Mam nadzieje, że teraz tylko zacznie się nowy rok akademicki i coś od nich będzie w ofercie jakieś stażowej na przykład.
zdjecie uzytkownika
An - 2015-09-09 00:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też będę musiała czegoś poszukać na zlecenie, bo od października też ruszam i kasa będzie potrzebna
zdjecie uzytkownika
milenka - 2015-10-08 18:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@an mi tez również jest potrzebna kasa, i to jak najwięcej dlatego skorzystam chętnie z ich oferty pracy na sprzedawców jak jeszcze zobaczę gdzieś w internecie, no ale jak ty coś dostrzeżesz to też proszę daj mi znać. natomiast umowa na zlecenie akurat mi średnio odpowiada, wolałabym o pracę jednak, wiadomo
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-11-07 22:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno w asach fajnie się pracuje jeżeli zostało skierowanych przynajmniej 7 wniosków o ukaranie w sprawach o wykroczenia przeciwko prawom pracowniczym
zdjecie uzytkownika
Ireneusz - 2015-11-08 23:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nikt piszesz o czymś, na co nikt tutaj nie jest w stanie znaleźć potwierdzenia. Gdyby tak było, to podejrzewam, że system sp. j, już dawno zamknęłaby działalność. A jednak ciągle pracowników szukają, więc widocznie coś się w firmie dzieje i to ku dobrej stronie. Pozdrawiam serdecznie :) Więcej optymizmu.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-11-09 19:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie fajnie pracuje się w firmie, w której patrzą na Ciebie, jak na osobę która może donieść
zdjecie uzytkownika
uyt - 2015-12-02 14:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co kojarzę to pare miesięcy temu firma system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska szukała sprzedawców, ciekawe czy niedługo znów coś wstawią
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-12-03 01:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni bez przerwy szukają sprzedawców 24h i 7 dni w tygodniu
zdjecie uzytkownika
raltana - 2015-12-05 13:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile właściciele muszą zapłacić za łamanie praw pracowniczych, aby dojść do wniosku, że bardziej będzie im się opłacać zamknąć kilka sklepów, niż płacić po kilkadziesiąt tysięcy kary
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-12-07 00:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno mnie tu nie było, ale tematyka ciągle jest ta sama, z tą różnicą, że wcześniej to byli pewno przed, a teraz są już po ;)
zdjecie uzytkownika
aldona - 2015-12-11 01:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby w asach mogło być chociaż trochę lepiej, to nie wystarczy, że od czasu do czasu ktoś "wpadnie" na kontrole, właściciele powinni inspektorów kontroli zatrudnić na pełen etat, a przypuszczam, że i tak musieliby zostawać "po godzinach", ale przynajmniej dopilnowaliby tego, aby za te nadgodziny mieli zapłacone :)
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-12-11 18:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie jak się upomnisz o nadgodziny to dostajesz szybką odpowiedż -zwolnienie z pracy.To jest czysta prawda.
zdjecie uzytkownika
kjhgf - 2015-12-12 17:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wydaje mi sie zeby tak caly czas szukali pracowdawów, bo gdyby tak było to byłby też jakies aktualne oferty od nich na stronie internetowej ...
zdjecie uzytkownika
hubert - 2015-12-12 19:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferty pracy na stronie są cały czas, ponieważ nie ma już chętnych aby w takim kołchozie pracować, nie chciej się przekonać, bo tylko stracisz czas, a na pewno nie zarobisz !
zdjecie uzytkownika
fghjk - 2015-12-14 00:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam :)
zdjecie uzytkownika
asiurasek - 2015-12-21 16:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem na macierzynskim umowe jeszcze mam przez 2 lata. przyszly swieta nie dostalam bonow ani paczki na swieta. mial ktos podobna sytuacje?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-12-21 20:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zerwałaś się z choinki, bony, paczki, zapomnij NIE W ASIE !!!
zdjecie uzytkownika
kięgowa - 2015-12-25 15:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w biurze, faktycznie pieniądze płacili nie małe, ale żadne pieniądze nie zastąpią zagrożenia sprawami karnymi, to co oni tam robią, prędzej czy później wyjdzie na jaw, a ja dalej nie chciałam uczestniczyć w tym procederze
zdjecie uzytkownika
Św.Mikołaj - 2015-12-26 15:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha,ha,ha konkurencja nie śpi, nie ma jak to kogoś oczernić
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-26 21:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ją wiem że dostały dziewczyny bony i to nie małe...paczki nie bony tak
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-27 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he te pozytywne komentarze to pewno sami sobie piszecie, tutaj raczej nikt nikogo nie próbuje oczerniać, każdy pisze jak jest, czyli PRAWDĘ !!!
zdjecie uzytkownika
nenek - 2015-12-27 23:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie znam nikogo, co by pracował w asach i miał dobrą opinie
zdjecie uzytkownika
a właśnie - 2015-12-29 13:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nenek a ja słyszałem, że właśnie atmosfera się poprawiła a to za sprawą benefitów świątecznych, które teraz były przyznane. Wiadomo czy wypłata jest o czasie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
fagnet - 2015-12-29 15:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezentem - niespodzianką to będą, ale styczniowe zwolnienia he he :)
zdjecie uzytkownika
reni - 2015-12-29 20:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te prezenty to chyba rozdały sobie w biurach, ja pracuję na sklepie i jakoś niczego nie dostałam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-12-31 11:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są takie chwile, że czasami mam dość tej pracy ale nie ze względu na firmę tylko czasami trafi się jakiś imbecyl, cham, którego chcąc nie chcąc trzeba obsłużyć... Trafił mi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na sklepie, przyłapałam go, a on zaczął się do mnie rzucać i mnie opluł, a na koniec mi groził....w takich chwilach mam ochotę zamknąć sklep wyjść i nigdy nie wrócić albo chwycić jakąś butelkę i strzelić mu w łeb, ale nie bo przecież prawo będzie stało po jego stronie...on powie, chciałem coś kupić, a ekspedientka mnie zaatakowała pfff...Drogie szefostwo na drugich zmianach powinniśmy pracować w dwie osoby, albo zapewnijcie nam lepszą ochronę.
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2016-01-03 16:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anonim no to rzeczywiście nieciekawa historia, niestety ludzie są różni i na to się wpływu nie ma. Ważne natomiast, że praca i zarobki są w porządeczku. Przynajmniej tak słyszałem.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2016-01-05 00:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałam zupełnie odwrotnie, że praca do kitu, a zarobki jeszcze gorsze, dlatego nie kończącą się historią jest ciągłe poszukiwanie nowych pracowników !!!
zdjecie uzytkownika
gryf - 2016-01-06 23:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca sprzedawcy ma swoje wady i zalety. Przynajmniej nie trzeba miec wyzszego wyksztalcenia ani zadnych dodatkowych kursow pokonczonych. Dobry sposob na dorobienie dla studenciakow
zdjecie uzytkownika
hela - 2016-01-07 18:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca sprzedawcy to tak ale na pewno nie w asie !!!
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-01-08 22:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając komentarze na forum nawet nie myślę, aby aplikować
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-01-12 00:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak widać, każdy ma inne zdanie, a ja mam wrażenie, że tu głównie wypowiadają się osoby, które jedynie "coś słyszały". Każdy powinien sam się przekonać, czy System, to taka zła firma
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-12 10:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracuje 6 lat w sklepie As,paczki dostajemy co roku na święta plus kasa.Czasami jest ciężko,ale w której pracy nie jest :)
Wypłata jest na czas :)Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-12 14:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak SUPER, to dlaczego systematycznie pojawia się na kontroli INSPEKCJA PRACY, czy to jest normalne, czy w innych firmach też tak jest; chyba nie !
zdjecie uzytkownika
olka - 2016-01-12 21:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą terminowo !!!
zdjecie uzytkownika
gosia - 2016-01-17 14:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to, dziwne, bo mi płacą terminowo
zdjecie uzytkownika
Gosiak - 2016-01-22 15:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szefostwo powinno zwolnić kadrowe,a przynajmniej jedną z nich.Nie znam dziewczyny,która je lubi!są opryskliwe i nie przyjemne .Kiedy mam zadzwonić do kadr cała jestem w nerwach .od nas wymaga się uśmiechu i grzeczności ,a od pań kadrowych????Chyba cos jest nie tak.
zdjecie uzytkownika
Ktoś_ - 2016-01-24 21:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do Pań z kadr to mam zastrzeżenia tylko do jednej z nich, faktycznie tak jest, że jest bardzo nieprzyjemna, dzwoniąc z prośbą czy problemem odnoszę wrażenie że robi mi łaskę, ogólnie robi chyba łaskę, że pracuje, nie wiem co z nią jest nie tak, zachowuje się tak jak by wiecznie miała okres !!! Nigdy nie jest w humorze, podejrzewam, że ktoś z pracowników wejdzie jej za skórę, a ona później się mści na wszystkich i wszystkich wrzuca do jednego wora !!!Dlatego staram się do niej dzwonić jak najrzadziej się da bo nie lubię z nią rozmawiać, przede wszystkim z nią nie da się normalnie porozmawiać. Nawet nie ma do kogo złożyć skargę na nią bo z szefostwem nie ma żadnego kontaktu, a zadrzesz z kadrową to weźmie i Cię zwolni. Nie wiem jeszcze w jaki sposób naliczane są premie...ciężko pracujemy, użeramy się z naprawdę trudnymi klientami (nie wszyscy), dużo dźwigamy, kontrole wychodzą dobrze, utargi są duże, a premie są niskie, a w dodatku każda osoba ma inną od czego to zależy ? A tak ogólnie to praca jest w porządku jeśli ekipa jest fajna i nikt nie kręci żadnych wałków.
zdjecie uzytkownika
Gosiak - 2016-01-25 21:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktoś_ - 2016-01-24 21:57:30]:
DOKŁADNIE JEDNĄ Z NICH,A O KTÓRĄ CHODZI TO CI CO PRACUJĄ W ASIE TO WIEDZĄ O KTÓRĄ CHODZI.JA BYM TĄ PANIĄ BARDZIEJ WYSŁAŁA DO JAKIŚ SŁUŻB WIĘZIENNYCH TAM BY MIAŁA NA KOGO BURCZEĆ.TEZ NIE WIEM JAK JEST LICZONA PREMIA I NADGODZINY!
zdjecie uzytkownika
Antoni - 2016-01-26 23:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury tutaj wypisujecie, to nie jest problem z jedną osobą, tylko z całą firmą, podejdźcie do Sądu Pracy i zobaczcie ile spraw wisi na wokandzie, a Wy tu piszecie o jakiś premiach, płatnych nadgodzinach -ŻENADA- obudźcie się !!!!!
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-02-10 01:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak będą dalej robić, to prędzej znikną ich sklepy niż ogłoszenia, że zatrudnią sprzedawców do pracy he he

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert