Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Pracowałeś w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koala - 2016-02-16 20:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestańcie sami sobie pisać komentarze i tak wszyscy wiedzą, że rzeczywistość jest inna, na pewno to wam nowych pracowników nie przysporzy, dajcie szanse wypowiadać się tym, którzy jeszcze pracują lub pracowali w AS-ach.
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-02-16 22:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Ty Koala kiedykolwiek pracowałeś w Asie? Najwyraźniej nie, skoro takie bzdury piszesz. Każdy kto pracuje uczciwie i nie kombinuje to jest zadowolony.
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-02-16 22:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję Aga. Napisałam prawdę . Mam nadzieję, że moja wypowiedź pomoże podjąć innym podjąć decyzję o podjęciu pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-02-16 22:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koala Ja pracuje w ASIE już dosyć długo i będę pisać to co mi sie podoba bo Ty to jakieś brednie wypisujesz doceń to co masz bo możesz trafić jeszcze gorzej i wtedy docenisz ASA :)
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2016-02-16 22:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koala Tobie to za cieżko chyba znajdź sobie lżejsze zajęcie moze myślenie nie jest Twoja najlepsza strona .Nie wierze ze aż tak zle masz w tej pracy .
zdjecie uzytkownika
robi - 2016-02-16 23:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@koala ma racje, ja też tak uważam
zdjecie uzytkownika
diana - 2016-03-01 00:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Asie dalej jest syf nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-03-01 07:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jest syf, to robią go nieodpowiedzialni pracownicy, którzy nic nie robią i chcą jeszcze brać za to pieniądze. Jak się narobiło ambarasu i zostało zwolnionym to najlepiej powiedzieć, że w Asach dalej jest syf! Nie wierzę, jak się uczciwie pracuje i nie kradnie, to nie na żadnego syfu. A takie zdanie mają tylko kombinatorzy i nieroby!!!
zdjecie uzytkownika
Precz z asem - 2016-03-01 19:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w As-ie tylko miesiąc w wakacjie, żeby dorobić w trakcie wolnego i było to najgorsze co mogło mnie spotkać. W sklepie nie było kierownika bo dwie dziewczyny się zwolniły(jak się okazało, że są braki na stanie przy inwentaryzacji,rzekomo przez jedną złodziejkę). Każą podpisywać odpowiedzialność finansową za wszystko w sklepie gdzie ten był tak wielki, że wychodząc na zaplecze każdy klient byłby w stanie w tym czasie wynieść z za lady wszystko co chce! codziennie wychodziłam prawie godzinę po zamknięciu sklepu, żeby wszystko rozliczyć (oczywiście nikt za to nie płacił). Przy przyjmowaniu dostawy zabraniali zamykać sklepu a jak wiadomo wszystkie faktury trzeba sprawdzić, kolejka wkurzonych ludzi. Dziewczyna która zatrudniła się ze mną po tygodniu zrezygnowała, kiedy jakaś psychiczna kobieta domagała się wymiany papierosów(na tych kasach oczywiście nie można wycofać paragonu jak coś źle nabijesz ale kasa się musi zgadzać więc płać z własnej kieszeni) i skończyło się przepychanką i policją. Potem musiałam pracować dzień w dzień bo nikogo nie zatrudnili. Przy inwentaryzacji(przy każdej zmianie pracownika) policzyli nawet serwetki od hot dogów a wygląda to tak, że pani z centrali przez fax dostaje stany i telefonicznie podaje czego rzekomo brakuje i wyszło braków na ponad 1200zł! gościu który przeprowadzał inwentaryzacje zmusił mnie do podpisania jakiegoś weksla na 1/3 tej kwoty, czego do dziś żałuję;/na stanie brakowało drogich alkoholi papierosów i dużo słodyczy. Jestem uczciwą osobą ale to co mnie tam spotkało to jakiś koszmar, za tak ciężką i meczącą prace oszukali mnie na połowę wypłaty. Mogłam iść do marketu na kasę albo siedzieć w domu i lepiej bym na tym wyszła.
Dlatego niech was nie skusi umowa o pracę! te sklepy działają tylko dlatego że zawsze znajdą naiwniaków takich jak ja! nie pracujcie u tych wyzyskiwaczy, gdzie cała odpowiedzialność za sklep spada na pracownika!!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-03-01 23:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy jesteście takie wspaniała waszym zdaniem zawsze jest winien pracodawca to wy robicie syf i jeszcze raz syf pracownicy co niektórzy są tacy puści i głupi ze szkoda słów kradną na potegę a pózniej l4 lub zdziwieni na inwentaryzacji jak to możliwe.Szkoda mi oczu na czytanie tych głupich komentarzy weźcie sie do roboty a i tak to wszystko piszą osoby zwolnione i tak wam to nic nie da.Zycze powodzenia w innej pracy i gorszego szefa który będzie was pilnował przez 8 godz ze nawet nie usiądziecie
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-03-02 00:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale przecież tutaj nie ma innych komentarzy, czyżby wszyscy się zmówili, aby pisać źle o asach, chyba nie; no raczej
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2016-03-02 13:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rożne opinie są o firmie i te dobre i złe.W każdej pracy są wzloty i upadki tak to bywa .Przekonalam sie na własnej skórze ze duża winę ponoszą nieodpowiedzialni pracownicy płaciłam za ich błędy teraz pracuje z bardzo fajnymi dziewczynami i jest wszystko dobrze przedewszystkim żadna nie kradnie i szanujemy sie nawzajem i to sie liczy.
zdjecie uzytkownika
Roger - 2016-03-02 14:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tłumaczą się tylko WINNI !!!
zdjecie uzytkownika
43 - 2016-03-03 16:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracowników Asa co wypisuja takie głupoty tutaj,jezeli Wam tak zle w Asie po cholere pracujecie w tej firmie,nikt nikogo na siłe nie trzyma przeciez.Pozdrawiam wszystkich ZADOWOLONYCH pracowników.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-03-03 20:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zadowolonym pracownikiem pozdrawiam i mam nadzieje ze jest takich więcej
zdjecie uzytkownika
aldona - 2016-03-03 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może dla właścicieli są głupoty, dla innych raczej nie, ja też uważam, że powinno się o tym pisać jak tam jest, aby to była przestroga dla innych, a jak właścicielom się wydaje, że jest to taka fajna praca, to niech sami staną za ladą, a tak w ogóle to ja też tam już nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
inez - 2016-03-04 00:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w asie i każdy normalny powinien sie zastanowic dlaczego brakuje pracowników?dlaczego dobrzy pracownicy sami odchodzą???hmmm odpowiedz?udzielmy jej sobie sami!!
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-03-04 15:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehehe.czytajac wasze opinie dochodze do wniosku ze wiekszasc pracujacych to zlodzieje
Dziwi mnie ze szef takich trzyma i nie zwalnia.dziwne
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2016-03-06 15:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapłacili mi za nadgodziny mimo tego, że prawie codziennie zostawałam dłużej, dlatego ich pier... zastanawiam się czy nie podpier... ich do Inspekcji Pracy, nie chcieli mi zapłacić 200 zł to zapłacą dużo więcej.
zdjecie uzytkownika
gosia! - 2016-03-07 11:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozczarowana - 2016-03-06 15:16:29]:
oni oszukują na nadgodzinach!!cicho siedzą ludzie,bo sie nie znają.Byłam u specjalistów ,którzy wyliczyli ile powinnam dostać za nadgodziny i też oszukali mnie na 200zł!!na każdym po 200 i się kręci!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2016-03-08 12:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że kasowane są opinie te prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
termida - 2016-03-08 20:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie płacąc wynagrodzenia właściciele asów okradają pracowników, czyli potocznie są złodziejami, informacja jest prawdziwa, oparta na wyrokach Sądu Pracy, które są ogólnie dostępne, ponieważ procesy nie były i nie są utajnione, czyli każdy "z ulicy" może wejść na rozprawę i osobiście posłuchać co właściciele asów mają do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
! - 2016-03-09 00:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w asie.byłam kierownikiem na jednym ze sklepów(ul władysława 4go)przez ponad rok czasu!Uważam ,że byłam dobrym pracownikiem.Dziewczyny miałam super,starałyśmy sie,czysto na sklepie itp.Niestety co mnie zraziło do pracy to wieczne minusy na inwenteryzacji i nie sądze i nawet jestem pewna,ze żadna z moich dziewczyn nie była [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szybko ogarnęłam system inwenteryzacji i powiem Wam moi drodzy i jestem pewna tego płacimy za swoje opiekunki!!!!żle księgowane faktury!!!Za ich błędy pacimy My -pracownicy!!!!!Oczywiście sama się zwolniłam i powiem Wam po roku mogę Wam powiedziec,że to była słuszna decyzja!Nie dajcie się kochani,nie dajcie sobie,że to Wasza wina.NIE!!!!Naprawde uwieszcie w siebie i piepszcie ASY!!POZDRAWIAm ania
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2016-03-22 16:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwonila do nas na sklep opiekunka i w trakcie rozmowy z jedna z naszych dziewczyn ze sklepu powiedziala ze beda nam wyplacali bony tylko niewiadomo czy od razu na konto czy bedziemy wypelniac oswiadczenia... no po co tak klamac pracownikow i wprowadzac w blad. Narobilysmy sobie nadziei a bonow nie bedzie.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-03-22 20:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będą grzywny
zdjecie uzytkownika
mikkalala - 2016-04-08 09:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, nie wiecie czy oni dalej na alko szukają na sprzedaż?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-08 20:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impreza firmowa trwa w najlepsze.jedni tancza i baluja a inni bez wyplaty koczuja.dlaczego tylko nieliczni zostali zaproszeni?niesprawiedliwe!!a inni nie dostali nawet wyplaty?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-08 20:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impreza firmowa trwa w najlepsze.jedni tancza i baluja a inni bez wyplaty koczuja.dlaczego tylko nieliczni zostali zaproszeni?niesprawiedliwe!!a inni nie dostali nawet wyplaty?
zdjecie uzytkownika
miska - 2016-04-09 09:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moje dziecko ma zapalenie pluc musialam recepty wykupic, caly dzien czekalam na przelew. A Oni sobie impreze firmowa zrobili zal.... Ciekawe kiedy dostaniemy te wyplaty. To jakas porazka.
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-04-11 13:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie odsetki za spóźnioną wypłatę ?
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-04-11 19:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli w ogóle będzie :)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-12 00:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miska - 2016-04-09 09:07:00]:
Tez czekalam na wyplate, podobno 08(w piatek) puscili przelewy. Przelew fizycznie dostalam w poniedzialek 11 choc bank napisal ze 08. Przeciez to nie wina firmy! Trzeba troche uczciwosci i rozsadku. Wyplaty sa zawsze na czas!
zdjecie uzytkownika
anderson - 2016-04-12 00:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilkaset złotych - to nie wypłata !!!
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-04-12 13:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A u mnie na koncie były już 8.04. Wszystko zależy kto gdzie ma bank.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2016-04-12 21:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno nie pisałem, ale w zasadzie nić się nie zmieniło, te same problemy tylko już na dużo większą skalę, to że w Asach już nikt pracować nie chce wystarczy przejść się po mieście, aby zobaczyć że niektóre sklepy są już zamykane o 18.00, wcześnie były wpisy, że wypłaty są spóźnione, teraz że oszukują na inwentaryzacjach i nie płacą wcale, no no, ciekawe o czym będę mógł napisać następnym razem ?
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2016-04-14 12:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie, skąd u was tyle jadu.Impreza firmowa była super.Wypłata była o czasie. Żadne prawa pracownika nie zostały złamane. Na imprezie były osoby wybrane przez Szefa, miał do tego prawo i nie ma co się dąsac. Nikt nikogo nie oszukał.Złodzieje byli są i będą alw jak ktoś chce uczciwie pracować to wcześniej czy później zostanie doceniony a leserów i złodziei nikt nie będzie tolerować. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-04-14 20:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, żadne prawa pracownicze nie są łamana, a rozprawy w Sądzie Pracy toczą się w sprawie brzydkiej pogody ??? no raczej ...
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2016-04-15 00:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Założyłas im sprawę że wszystko wiesz?
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-05-05 15:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam 2tyg i gorzej byc nie moglo
zdjecie uzytkownika
amanka - 2016-05-09 19:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz konkretnie napisać dlaczego było ci tak źle? no i przede wszystkim napisz na jakim byłeś stanowisku. a wiecie czy sprzedawców nadal poszukują?
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2016-05-12 18:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w ASIE prawie rok, nigdy w życiu nic nie ukradłam a na inwentaryzacji stale były braki, bolało mnie to bo kochałam tą pracę ale też byłam głupia, widziałam co się dzieje na sklepie i tego nie zgłaszałam, firma płaciła uczciwe, gdyby czas się cofnął to bym postąpiła inaczej, niestety niedawno firma mnie zwolniła
zdjecie uzytkownika
Gremils - 2016-05-13 00:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Manipujują przy inwentaryzacjach w taki sposób płacą mniej podatku i też nie muszą zbyt dużo płacić ciągle zatrudnianym pracownikom, powinien tym się zainteresować wydział PG, na forum cały czas przewija się ten motyw !
zdjecie uzytkownika
martyna - 2016-06-06 20:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SZCZERZE PISZAC NIEWIEM CZEGO SIE CZEPIACIE. FIRMA JAK DLA MNIE JEST OK I NIE ZAMIENIŁABYM SIE Z NIKIM INNYM NA PRACE JAK KTOS SZANUJE PRACE A TYM SAMYM SWOJE PIENIĄDZE TO I INWENTARYZACJA WYCHODZI DOBRZE. TRZEBA TEZ TRAFIC NA FAJNE OSOBY Z KTÓRYMI TWORZY SIE ZGRANA EKIPE. KTORA INNA FIRMA ZWŁASZCZA PRYWACIARZ DA WAM KASE NA SWIETA CZY NA "WCZASY POD GRUSZA" ??
zdjecie uzytkownika
43 - 2016-06-09 13:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martyna - 2016-06-06 20:46:41]:
Brawo Martyna :) Równiez nie zamieniłabym pracy na inną,a trochę już pracuje w Asie :) Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
nata - 2016-06-09 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestańcie pisać sami sobie opinie i tak każdy wie jak tam jest - MASAKRA !!!
zdjecie uzytkownika
koala - 2016-06-10 22:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sami sobie?Dlaczego tyle w Was negatywnych emocji a nawet zaklamania. Pracuję w tej firmie od pięciu lat i jestem zadowolona. Tworzymy zgrany prawidłowo zorganizowany a przede wszystkim pracowity i uczciwy zespół dlatego mamy się swietnie. Skoro Wam az tak zle to przeciez nikt nie trzyma tam na siłę ale nie wypisujcie tych bzdur.
zdjecie uzytkownika
Lina - 2016-06-22 21:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę wrażenie, że ten zachwyty to raczej w kadrach a nie na obsadzie w sklepach. Skoro tak fantastycznie pracuje się w firmie to dlaczego w większości sklepów nie na pełnej obsady??? Śmiech mnie ogarnia jak czytam te Wasze ochy i achy, że tak fantastycznie. Właściciele dwa razy powinni się zastanowić się co jest nie tak skoro nie ma chętnych do pracy w tych świetnych warunkach.
zdjecie uzytkownika
ramzes - 2016-06-24 17:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lina przecież to od razu widać które wypowiedzi piszą sobie sami !!!
zdjecie uzytkownika
kj - 2016-06-24 23:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ramzes no powiedz które bo ja tego nie widze .........
zdjecie uzytkownika
ramzes - 2016-06-25 17:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kj nie udawaj albo załóż okulary :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert