Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Pracowałeś w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
didi - 2013-09-21 19:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AS fajny sklep mile panie :) az miło sie wchodzi doradza pozartuja :) mi sie podoba i jest hit :) pozdrawiam ekspedietki :P
zdjecie uzytkownika
didi :) - 2013-09-26 22:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AS przy ulicy Grodzkiej jest fajny jestem tam codziennie miła obsługa :) pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-09-28 15:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziędobry.to zależy w niektórych można wejść i jest miło, do naszego as w dębnie jak sie wchodzi jest niemiła obsługa nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się nie chce ruszyć by obslużyć kljeta . wredna toksyczna baba tam siedzi podobno to pani kieronik
zdjecie uzytkownika
sylwin - 2013-10-07 22:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
didi:), masz może informację, czy na Grodzkiej firma system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska nie poszukuje jeszcze pracownika?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-12 00:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sylwin - 2013-10-07 22:14:44]:
hej sylwin a co szukasz pracy he heh?mysle ze tam nie potrzebują nikogo do pracy,(usunięte przez administratora) wróciła,(usunięte przez administratora)czekała na jej powrót dobrze się dogadują,zgrana paczka,jestem klientka ,spoko sklep,pogadają,doradza,pożartują,mysle ze ekipa jest,wiec szukaj robótki gdzie indziej,kto szuka ten znajdzie,pozdro_:-))))
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-11-09 11:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem stałym klientem asa w dębnie na piasta panie sprzedawczynie w porządku mimo częstych zmian, czasami chidziłem do asa na mickiewicza tam zawsze była miła obsługa ,ale po ostatnich zmianach personelu te panie które tam teraz pracują to jakieś nie porozumienie nie miłe,jakby za karę musiały tam sprzedawać
zdjecie uzytkownika
KLIJENT - 2013-11-09 23:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOIM ZDANIEM TO NA PIASTA POWINNI WSZYSTKICH WYMIENIC.BAŁAGAN NA SKLEPIE I NIE MIŁA OBSŁUGA .NA MICKIEWICZA JEST CZYSTO PRZYJEMNIE . JAK WYMIENIL PANIĄ KIEROWNIK OD RAZU PRZYJEMNIE I MIŁO SIĘ ZROBIŁO.
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-11-26 11:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem sklepu As na Mickiewicza w dębnie, i niestety ostatnio zostałem nieuprzejmie obsłużony. Chyba jej przeszkodziłem,bo bardziej interesował ją telefon jak obsługa klienta, przepraszam że wogóle zrobiłem tam zakupy. pracodawca chyba nie zdaje sobie sprawy jakich pracowników zatrudnia,obsługa kiepska. To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-22 14:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem ostatnio w sklepie w Dębnie na (usunięte przez administratora)tak nie miło to jeszcze nikt mnie nie obsłużył pani w krótkich ciemnych włosach musiała skończyć palić papierosa przed sklepem za nim mnie obsłużyła-to jakaś porażka a nie obsługa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-22 17:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne ja jestem stałym kLIJĘTEM i nigdy nie spotkałam się z taką obsługą jak jest opisane powyżej. Ktoś tu chce tylko zaszkodzić tej pani. Z zazdrości ze ma prace w naszym mieście.
zdjecie uzytkownika
ml - 2014-01-13 12:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobota około godziny 14.50 AS na (usunięte przez administratora)jednak nie eksperymenty była tak
bardzo nie miła że zamknęła mi drzwi przed nosem i stwierdziła że ma przyjęcie
Towaru , gdzie okazało się po chwili że, nie ma żadnej dostawy. Najgorsze w tym
ze na sklepie były 2 pracownicę. Szkoda ze nie pracuje już ten bardzo fajny pan
Co pracował przed tymi łatwa mi bo inaczej nie można tego nazwac
zdjecie uzytkownika
yrek - 2014-02-12 22:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie sklep system to niczym nie wyróżniający się obiekt, robię zakupy, jest normalnie, nie ma się do czego przyczepić.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-02-26 16:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma as powina wymieić wszystkich pracowników. taka nie miła obsługa to skadal.oczywiście w dębnie.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-03-02 20:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIŁA OBSŁUGA MOZE DLA CIEBIE. BO DLA MNIE NIE.
zdjecie uzytkownika
typ 2000 - 2014-03-04 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem stalym klientem sklepu AS w Dębnie przy ul. Armii Krajowej. Panie, które tam pracują są zawsze miłe, uśmiechnięte i nigdy nie zdazyla mi sie sytuacja opisywana przez powyższych klientów. Kiedy przyjmowany jest towar to jest wtedy przyjmowany, a jeśli chodzi o palenie papierosów, to sam zawsze proszę żeby spokojnie spalily bo zawsze odkładają i biegną za kasę :)
zdjecie uzytkownika
welur - 2014-03-19 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam sklep AS w Gorzowie Wlkp na ul.(usunięte przez administratora) jeszcze po koniec roku 2013 byl tak wspanialy personel a zwlwszcza pani kierownik pozwalniali personel a kierowniczka odeszla sama na ta chwile w tym sklepie jast (usunięte przez administratora)nie mila obsluga oleaja sobie klienta bardzo duzo klietow zrezygnowalo z zakupow w tym sklepie mamy wszyscy nadzieje ze stary personel wroci bo to sa chyba osoby niezastapione niech szefostwo to przemysli klienci z osiedla slonecznego
zdjecie uzytkownika
omg - 2014-03-19 20:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przylaczam sie do tej opini.Tak mile panie Iwona i Marta nie bylo na calym osiedlu az milo bylo przychodzic do slkepu.WRACAJCIE MILE PANE.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-05-13 21:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE Z CHOSZCZNA,
MIŁA OBSŁUGA-DOBRZE DORADZĄ,ZAWSZE USMIECHNIETE-DO TYCH AS-ÓW AZ CHCE SIĘ WRACAĆ...
zdjecie uzytkownika
KOTEK - 2014-05-13 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxxxxx - 2013-08-02 20:46:27]:
TAK,JAK MASZ OKAZJE TO SMIAŁO STARUJ-SPOKO FIRMA
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 10:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można wiedzieć czy można zarobić więcej niż minimalna krajowa?
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-05-27 13:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że gdyby na temacie była tylko minimalna krajowa to ludzie wyżej by tak tej firmy nie wychwalali
zdjecie uzytkownika
nadzieja - 2014-05-30 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niesety tylko najniższa krajowa i niewielka premia nie wiadomo za co i do tego odpowiedzialnść materialna. Pracuje bo zmusiła mniee do tego sytuacja.
zdjecie uzytkownika
M6606pl - 2014-07-15 11:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimus - 2012-10-04 18:42:11]:
We wszystkich As'ach znalazłeś/aś jedną nie fajną osobę i już hejt? Desperatami też nazwiesz np. ludzi pracujących przy wywożeniu śmieci? Zastanów się trochę.. Jak się nie podoba cena która jest moim zdaniem niska to idź do hipermarketów i płać 50% drożej. Bajo
zdjecie uzytkownika
chłopaki od harnasia - 2014-07-29 13:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jesteśmy stalymi klientami asa w sulechowie i to co uslyszeliśmy jestesmy w szoku że taka fajna,uprzejma pani już nie pracuje.co tam się dzieje na tym sklepie nikt nie wie.straciliście kolejnych klientów.już nie będzie takiej atmosfery jak byla,a szoda.trzymamy kciuki za ta panią.pozdro.
zdjecie uzytkownika
cchopak - 2014-10-27 15:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez zawsze mialem wrazenie, ze to przyjazna ludziom firma. Zawsze czytam komentarze pod firmami, ktore mnie interesuja pod katem przyszlego zatrudnienia. Myslalem, o podjeciu pracy w ASach wiec moze napiszecie jak najlepiej sie tam dostac. Czy wyslac CV czy pofatygowac sie osobiscie?? Pomozcie bezrobotnemu ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x