brak logo

system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Zielona Góra

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

pracownik 2017-07-28 13:09
tak jet zgadzam siez toba ja tez tam pracowala i tak samo zostalm potraktowana a zapierdzielalam az pot po tylku mim lecial i na koniec pani kierownik wywiesila kartke zatrudnimy sprzedawcow i juz wiedzialam o co chodzi ranom inwentura oczywiscie na minusie i to barzdo duzym i pan piotr wreczyl mi wypowiedzenie nawet mi nikt zwykle dziekuje nie powiedzial i za co zostalam zwolniona
nie oszukujmy sie na tam nie ma czasu na siedzenie w tym sklepie tam jest zapierdziel od rana do wieczora
1
Kierowniczka 2017-08-01 11:37
A czego się spodziewałaś ,że będziesz siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a towar sam się podokłada i klienci sami obsłużą ? To trzeba było się zatrudnić w biedronce. Każdy sklep ma swoje plusy i minusy.Jeśli ktoś chce pracować to nie ma problemu .Jedyny minus stanowi okres letni,kiedy na sezon urlopowy trzeba kogoś przyjąć na czas własnej nieobecności a tu nie ma nikogo i co teraz albo praca 1 na 1 albo co ????Ten problem powinni rozwiązać .
2
kierowniczka 2017-08-01 11:44
Trzeba było udać się z problemem wyżej.Nad panią kierownik jest jeszcze biuro i właściciel.
1
Kierowniczka 2017-08-01 11:48
Nie wiesz co znaczy obóz pracy.Moim zdaniem praca w As-ie jest OK Takiej pracy szukałam .Jeden asortyment ,dobre wynagrodzenie ,dodatki ,normalna umowa a nie jakaś śmieciówka i wszystkie świadczenia.
3
ana 2017-08-01 22:26
Na przykład do Inspekcji Pracy !!!
5
Bozena 2017-08-01 22:30
500+ też ??? chyba nie :)
2
Tom 2017-08-03 13:47
Może już czas najwyższy zmienić dane firmy jeżeli współwłaścicielem nie jest Tomasz Hindziejko
1
Misia 13 2017-08-05 22:52
Pracuje ponad rok w Asie :) Praca jest super , zgrany zespół , i wyplatki są na czas :) Inwentaryzację zawsze wychodzą dobrze tylko trzeba pilnować towaru i dobrze sprawdzać faktury przy dostawach :) Kontakt z biurem na duzy plus , przede wszystkim z opiekunem :) Wszystkim polecam prace w Asach ! :) Pozdrawiam :))
1
roma 2017-08-06 00:34
Błagam, nie piszcie sobie sami takich komentarzy please !!!
4
ataner 2017-08-07 11:37
A co tobie do tego?
ola 2017-08-09 16:23
Brednie piszesz koleżanko
roma 2017-08-14 22:59
Każdy zanim zatrudni się w ASie powinien NAJPIERW przeczytać tutaj komentarze, a nie na odwrót tak jak ja to zrobiłam. praca w ASie to strata czasu i pieniędzy, które odbierane są "kreatywną" inwentaryzacją, ciekawa jestem czy jest ktoś kto by tym procederem się zainteresował ???
5
koala 2017-08-15 18:17
Pracodawca wypłacalny.Umowa na etat O ile ma się zgraną pracowita i uczciwa ekipe o jaką trudno niestety . to jakoś idzie. Powinni momyśleć o finansowej motywacji pracowników ponieważ peaca jest ciężka a chętnych brak. Nalezy pomyśleć o rozwiazaniu kwestii uropów i pracy w okresie przedświątecznym do późnych godzin nocnych bo tez mamy życie rodzinne..prywatne:( Odpowiedzialność materialna ogromna. Do tego żadnej puli na straty którch ze względu na specyfikę i charakter sklepu nie da się uniknąć raczej.Doceńcie tych co macie bo czasy cięzkie.
5
Mariusz 2017-08-18 20:34
Opinie na temat asow w Zielona Góra .Interesują mnie wszystkie na osiedlu przyjaźni I na osiedlu słonecznym .Jakie możecie dac opinie jak tam z kierownikami .
nadia 2017-08-18 21:26
wszędzie jest tak samo - fatalnie !!!
4
Jose Martinez 2017-08-25 20:11
Z tego co słyszałem, w jednym z ASów w Zielonej Górze zatrudniła się miesiąc tamu studentka prawa. Potrzebowała materiały do pracy magisterskiej o wykorzystywaniu pracowników przez takie sieci sklepowe. Szukam do niej kontaktu, bo chciałbym przekazać swoje. Wiecie w którym ASie pracuje ?
3
Beti 2017-08-30 04:15
Pracuje w Asie kilka lat i niestety jest co raz gorzej. Po pierwsze to wysyłanie na zastępstwa na inne sklepy , bo jak kadrowa powiedziała nie jesteśmy zatrudnieni w danym Asie tylko w firmie system sp.j to chociaż powinny być jakies dodatki za to że trzeba jechać na drugi koniec miasta na obcy sklep ! I nie mowie ze jest to w dniu wolnym i płacą śmieszne nadgodziny tylko w dniu pracy . Jeżeli same nie polapiemy grafiku gdy ktoś pojdzie na zwolnienie to wszystko kuleje . A jak wtedy zamkniemy sklep to możemy zapomnieć o jakiej kolwiek premii. Chociaż premie to chyba rozdawane są wg widzi mi się kadrowej ! Gdy tylko przychodzi dzień wolny to strach bo dzwoni kadrowa i ściąga na inne sklepy a jak się ktoś nie godzi to słyszymy ze nie jesteśmy pomocni ( po 6 dniach ciężkiej pracy ) i oczywiście można się spodziewać braku premii mimo że się pot po tyłku lał
1
alonzo 2017-08-31 20:30
To ty chyba jesteś głupia, że tam siedzisz, w tej chwili pracy jest opór, nie musisz pracować w takim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie jesteś numerkiem, ja tak zrobiłem i jestem zadowolony :)
2
Magda 2017-09-04 14:45
Co wy w ogóle piszecie.!!!!!Nie podoba się praca,zakazu napisania wypowiedzenia nie ma.
1
alonzo 2017-09-04 20:40
obóz pracy - to dobre określenie, a już na pewno nie jest nie cenzurowane !!!
2
Pracownik 2017-09-05 16:56
Witam.Kieruje ta opinie do szefostwa.Macie duże problemy z pracownikami?Zastanawiacie sie nieraz dlaczego?Przedewszystkim płaca.Mało osób chce pracować za takie pieniądze .Czasem jest ciężko ,praca po nocy,weekendy ,dostawy,zamówienia,hot-dogi,kolektura,terminy,sprzątanie ,kupowanie chemi,robienie ksero,i cała reszta.Pracownik który pracuje np. 5 lat ma taka sama podstawę jak nowo przyjęty to wogole jest smieszne. Dlaczego nie ma premii obecnosciowej wszyscy napewno byliby zdrowi a nie takie smieszne ze nie wiadomo co to jest.Oj zapomniałam ze teraz wprowadzone sa nowe ale wiadomo dlaczego z korzyścią dla firmy . Można zapomnieć ze sklepy bedą sobie pomagały jak nie będzie obsady na innym sklepie bo już nikt nie pójdzie bo na swoim dniu pracującym nie będzie już dwunastek bo straci sie premie a na dniach wolnych co niektórzy dorabiają sobie gdzie indziej .Powinna być osoba w miastach gdzie jest więcej sklepów która przypilnuje leniwych pracowników dowiezie wszystko co trzeba przewiezie towar i przedewszystkim pomoże na sklepach gdzie nie ma pracowników albo sa nowo przyjęci i zawsze jest na miejscu jak wyniknie problem.Nie pamietam kiedy cos było zrobione tylko i wyłącznie z myślą o pracownikach .Ogolnie mi osobiście dobrze pracuje sie w Asie ale to duża zasługa całej załogi do dziewczyn mam duży szacunek i zaufanie aby tak było na każdym sklepie.Szanujcie pracowników i doceniacie to jest naprawdę uczucie bezcenne .
3
Pracownik 2017-09-05 22:01
Moim zdaniem pani kierownik powinna zostać zwolniona jeśli dalej pracuje to po prostu nie maja ludzi do pracy aby zmienić i tak jest wygodnie dla biura bo ktoś jest i to ciągnie . I tak to właśnie jest jak mawiał dawny wspólnik pani Agnieszki dobrzy pracownicy odchodzą a byle co zostaje.I będzie tak zawsze jeśli czegoś nie zmienia.
2
fill 2017-09-05 22:34
Co za BREDNIE !!! nic głupszego nie czytałem, od razu widać, że tylko sami jesteście wstanie coś takiego napisać.
1
Niunia 2017-09-06 13:00
A ja się z Tobą całkowicie zgadzam. Jeżeli w żaden sposób nie docenią dobrych , stałych i wieloletnich pracowników to w końcu każdy pójdzie w swoją stronę, tam gdzie będzie miał lepsze pieniądze. Ja osobiście też pracuje już kilka lat i jest mi zwyczajnie przykro , że nowo przyjęta osobą zarabia tyle co ja . To po prostu niesprawiedliwe. Uważam się za dobrego pracownika , nigdy że mną nie było żadnych kłopotów. Na sklepie zawsze wszystko jest jak trzeba. Zawsze można na nas polegać.
3
Pracownik 2017-09-06 14:31
Nie to nie biuro pisze.Czegos takiego napewno by nie napisali.Zastanow sie człowieku.Ty to chyba cieżko kapujacy jestes.
1
koral 2017-09-06 22:37
Nie wiem po co tam siedzicie, jeżeli jest wam źle to idźcie do pracy tam gdzie będziecie docenione, w zasadzie wszędzie jest lepiej !!!
1
Pracownik 2017-09-06 23:02
Czytajcie wpisy ze zrozumieniem o co w tym chodzi.Nic dziwnego ze już nie pracujecie w sklepie.A moze ktoś z biura pisze? I unosi sie duma!A tak wogole to sa jeszcze gorsze prace.Dobrze to przeczytaj jeśli potrafisz:)
1
Ktoś 2017-09-06 23:44
Skoro nie ma ludzi do pracy to po co otwierać nowe sklepy można zamknąć te najmniejsze i te co przynoszą małe dochody.W biurze tez wtedy nie będzie potrzeby zatrudniać tyle osób.W sklepach które zostaną zwiększyć asortyment ,zostawić najlepszych pracowników , zwiększyć zarobki i będzie lepiej i nie będzie takich problemów .I system zle zamawia towar , a moze opiekunowie ,bo często brakuje towaru który sie sprzedaje.Ciekawe czy szefostwo o tym wie ?mysle ze nie!!!!Informacje które przekazują sklepy przechodzą w zapomnienie .Nawet szefostwo ma gdzieś przyjechać na sklep i porozmawiać z ludźmi którzy cieszko dla nich pracują .
1
kogol 2017-09-07 01:25
Kolego, właściciele to rozbijają się furami za granicą albo w nocnych lokalach, pracowników mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Ktoś 2017-09-07 07:24
Mnie to nie stać żeby swój samochód naprawić . Jakby nie pracownicy na sklepach glowno by mieli biuro tez ma ładnie płacone bo tez co roku sa na zagranicznych wakacjach co niektórzy .ciekawe jakby żyli cały miesiąc za 1600zl ? Niech tez zapierdzielaja za takie pieniądze albo nie dać ich na sklep na miesiąc i dowalać im tak jak oni nam.
2
:-) 2017-09-07 08:41
Ciekawe przy jakim wynagrodzeniu skończyłyby się te wpisy? Najgorzej jak ktoś komuś zagląda do ogródka, a sam ma chwasty.
Ja 2017-09-07 15:31
A pani za taka prace ile by chciała wynagrodzenia ?
Niunia 2017-09-07 17:26
Minimum 1900 zł. To już byłaby jakaś motywacja do pracy... Bo na tą chwilę nie ma żadnej. Odwalić swoje i do domu. Zero zaangażowania bo i tak nikt tego nie zauważa.
1
rsdghc 2017-09-08 09:06
A czy ktoś z pracowników może mi powiedzieć czy mieliście juz wypłaty?
Ja 2017-09-08 23:49
Pewnie ze były . Zawsze sa na czas.
1
ANNITA 2017-09-09 00:39
ŚWIETNY ŻART !!!
2
Ja 2017-09-09 08:53
Pracuje 6 lat i zawsze miałam wypłatę .I nie pisz głupot bo chyba nie pracujesz w tej samej firmie co ja.
ANNITA 2017-09-09 16:38
TO CHYBA TY !!! W ASACH NIKT NIE PRACUJE DŁUŻEJ NIŻ 3 MIESIĄCE !!!
Ja 2017-09-09 17:23
To sie grubo mylisz u nas jest kilka sklepów i w każdym dziewczyny po kilka lat. To w twojej miejscowości nie ma chyba bystrych osób albo sa same nieroby które za siedzenie chciałyby kasę . Boże nie pisz takich bredni bo żygać sie chce .Doinformuj sie i dopiero pisz .
1
ANNITA 2017-09-09 21:53
W ZIELONEJ GÓRZE SĄ SAME BYSTRE OSOBY WŁĄCZNIE Z WŁAŚCICIELAMI ASÓW !!! HE HE :)
4
Ja 2017-09-10 08:31
Chyba niezbyt bystre jak pracują po 3 miesiące !!!!!!!!!!
1
Karolina 2017-09-12 15:19
@ANNITA a czy Ty pracujesz w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska? Jak oceniasz pracę? Co najbardziej nie podoba Ci się w firmie? Czy coś byś zmieniła? Jeśli tak to co dokładnie? Takie informacje są istotne dla osób, które chcą się tutaj zatrudnić.
Ja 2017-09-12 19:10
A moze niech napisze pozytywy pracy w tej firmie niby dlaczego każdy ma pisac co sie nie podoba .jakies dziwnie podejrzane pytania książkę piszesz ?
były pracownik 2017-09-15 20:22
Dobre zarobki !To ty jesteś zadowolona z wynagrodzenia na tym stanowisku ? To albo faktycznie dużo zarabiasz albo walisz kit bo ja dwa lata prowadziłam asa i niestety nie mogą powiedzieć że zarobki są dobre.
pracownik 2017-09-20 09:05
wiam tez pracowalam w tym bizneie owszem wyplaty na czas ale podejscie do racownika zero szacunku
zainteresujcie sie sklepami w debnie bo bardzo duzo rzeczy nie wiecie i nie widzicie
co tam sie dzieje to jakieś nieporozumienie
jedno wielkie oszustwo pani kierownik beznadziejna okropna pyskata
duzo widzialam i wiedzialam i zwolnila mnie klamie was az jej sie z uszu dymi
a bylam wzorowym pracownikiem
dla mnie jest proste jezeli w przecagu trzech miesiecy przewija sie przez sklep pieciu pracownikow a w ciagu roku kilkunastu to o czyms to swiadczy nie o pracowniku tylko o pani kierownik
mnie tez tak wykozystala na czas urlopu i pozniej zostalam zwolniona
PATI 2017-09-20 09:54
PRECZ ZE SKLEPEM AS W DĘBNIE
POPIERAM OKROPNIE ,WYZYSK NA MAKSA
TAM POTRZEBA INSPEKCJI PRACY
NA PANIĄ KIEROWNIK W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI
groszek 2017-09-20 14:13
Zgadzam sie w 100% system spolka jawna traktuje pracownikow jak smieci! Zero szacunku do pracownika zero podejscia.Nadszedl czas zebyscie dzieewczyny zebraly sie i do gazety do inspekcji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A tylko zawalcz o swoje wypowiedz sie o twoich odczuciach upomnij ze cod ci sie nalezy to zgnoja pracownicy biura .Odradzam pracy w tej firmie
dostawca 2017-09-20 14:27
Jak wam nie wstyd? Wy spicie spokojnie? Szefostwo!
Jestem w tych sklepach codziennie doworzac towar.Dziewczyny pracuja SAME!!! Nie ma pracownikow! Wszystko na glowie 1 pracownicy
znam dziewczyny ktore serce w prace wkladaly! A w zamian swistek odprawczy! Wstyd dla was wozic towar ASY! Karma do was wroci! Pozdrowienia dla dziewczyn z Sulechowskiego ASA.Tylko czekac jak pada bez Was sklep
Miłosz 2017-09-20 16:32
Witam. Chciałem nawiązać do sytuacji dziewczyny która przez ponad 2,5 roku wzorowo pracowała w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a 2 ostatnie miesiące ciągnęła sama sklep as 87 w Sulechowie z jak najlepszymi skutkami jak i również wspaniałym zapałem i temperamentem do pracy (robienie papierów, konwojów,jeżdżenie we własnym zakresie po dostawy papierosów na sklep nr 5 i wszystkich innych rzeczy należących do funkcji kierowniczki za który nie dostała ani grosza dodatku funkcyjnego ) w skutek czego szefostwo postanowiło odwdzięczyć się jej i po prostu zwolnić ją za to ze miała już dosyć stania po 10 godzin i się postawiła ze już nie daje rady (taki powód zwolnienia podały kadry - pierdzące w stołek "damy" W domu 11 letnie dziecko wypytuje mnie czemu mama ciągle pracuje i jej nie ma :( . Dziewczyna podając argument , iż wychowuje dziecko i nie chce stać tyle godzin w pracy usłyszała od pani Magdaleny z kadr że dziecko jest już duże ,albo niech zajmie się nim babcia (BRAWO) Dziewczyna przepracowała w ostatnim miesiącu ok. 212 godzin gdzie powinna przepracować 168 za które as nie wypłacił jej tego miesiąca pieniędzy za te nadgodziny ponieważ jest to niezgodne z prawem i postanowili rozpisać to w 3 miesięcznym okresie rozliczeniowym :) W sklepie as jest również odpowiedzialność materialna którą trzeba podpisać aby tam pracować I mimo tego ,że dziewczyna nie stoi danego dnia na kasie gdzie były braki,tylko biuro postanowiło za wszelką cenę mieć sklep otwarty w weekend przez kogoś innego na zlecenie kto nie podpisuje takiej odpowiedzialności (bo przecież kasa się liczy nie człowiek) jest pociągnięta do odpowiedzialności dziewczyna , bądz dziewczyny zatrudnione w sklepie w zależności kto ma podpisaną odpowiedzialność materialną. Także ten sklep zwany sklepem monopolowym tak jak sama nazwa wskazuje nadaje się tylko na przelew . Przestrzegam nie szukajcie tam pracy !!!!!!!!!
kasia 2017-09-20 21:22
Jestem z Asa z Zielonej g ory i mam podobna sytuacje i mam dosc .Wspolczuje .Dziewczyny boja sie odezwac bo zaraz zwolnia. as od odejscia Pana Hnidziejko nie szanuje ludzi to przykre
Zostaw swoją opinię o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska