Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Pracowałeś w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
darek - 2014-03-02 20:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIŁA OBSŁUGA MOZE DLA CIEBIE. BO DLA MNIE NIE.
zdjecie uzytkownika
typ 2000 - 2014-03-04 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem stalym klientem sklepu AS w Dębnie przy ul. Armii Krajowej. Panie, które tam pracują są zawsze miłe, uśmiechnięte i nigdy nie zdazyla mi sie sytuacja opisywana przez powyższych klientów. Kiedy przyjmowany jest towar to jest wtedy przyjmowany, a jeśli chodzi o palenie papierosów, to sam zawsze proszę żeby spokojnie spalily bo zawsze odkładają i biegną za kasę :)
zdjecie uzytkownika
welur - 2014-03-19 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam sklep AS w Gorzowie Wlkp na ul.(usunięte przez administratora) jeszcze po koniec roku 2013 byl tak wspanialy personel a zwlwszcza pani kierownik pozwalniali personel a kierowniczka odeszla sama na ta chwile w tym sklepie jast (usunięte przez administratora)nie mila obsluga oleaja sobie klienta bardzo duzo klietow zrezygnowalo z zakupow w tym sklepie mamy wszyscy nadzieje ze stary personel wroci bo to sa chyba osoby niezastapione niech szefostwo to przemysli klienci z osiedla slonecznego
zdjecie uzytkownika
omg - 2014-03-19 20:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przylaczam sie do tej opini.Tak mile panie Iwona i Marta nie bylo na calym osiedlu az milo bylo przychodzic do slkepu.WRACAJCIE MILE PANE.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-05-13 21:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE Z CHOSZCZNA,
MIŁA OBSŁUGA-DOBRZE DORADZĄ,ZAWSZE USMIECHNIETE-DO TYCH AS-ÓW AZ CHCE SIĘ WRACAĆ...
zdjecie uzytkownika
KOTEK - 2014-05-13 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxxxxx - 2013-08-02 20:46:27]:
TAK,JAK MASZ OKAZJE TO SMIAŁO STARUJ-SPOKO FIRMA
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-27 10:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można wiedzieć czy można zarobić więcej niż minimalna krajowa?
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-05-27 13:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że gdyby na temacie była tylko minimalna krajowa to ludzie wyżej by tak tej firmy nie wychwalali
zdjecie uzytkownika
nadzieja - 2014-05-30 17:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niesety tylko najniższa krajowa i niewielka premia nie wiadomo za co i do tego odpowiedzialnść materialna. Pracuje bo zmusiła mniee do tego sytuacja.
zdjecie uzytkownika
M6606pl - 2014-07-15 11:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimus - 2012-10-04 18:42:11]:
We wszystkich As'ach znalazłeś/aś jedną nie fajną osobę i już hejt? Desperatami też nazwiesz np. ludzi pracujących przy wywożeniu śmieci? Zastanów się trochę.. Jak się nie podoba cena która jest moim zdaniem niska to idź do hipermarketów i płać 50% drożej. Bajo
zdjecie uzytkownika
chłopaki od harnasia - 2014-07-29 13:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jesteśmy stalymi klientami asa w sulechowie i to co uslyszeliśmy jestesmy w szoku że taka fajna,uprzejma pani już nie pracuje.co tam się dzieje na tym sklepie nikt nie wie.straciliście kolejnych klientów.już nie będzie takiej atmosfery jak byla,a szoda.trzymamy kciuki za ta panią.pozdro.
zdjecie uzytkownika
cchopak - 2014-10-27 15:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez zawsze mialem wrazenie, ze to przyjazna ludziom firma. Zawsze czytam komentarze pod firmami, ktore mnie interesuja pod katem przyszlego zatrudnienia. Myslalem, o podjeciu pracy w ASach wiec moze napiszecie jak najlepiej sie tam dostac. Czy wyslac CV czy pofatygowac sie osobiscie?? Pomozcie bezrobotnemu ;)
zdjecie uzytkownika
Była - 2014-12-02 23:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w ogóle ktoś się zastanawiał nad tym, dlaczego tak często zmienia się obsługa w tych sklepach, jak byłoby tak słodko to pracownicy nie pracowali by po 2 lub 3 miesiące. Jeżeli ktoś szuka tylko pracy na chwilę to może jest to dobre miejsce. Do pracy wchodzisz z inwentaryzacją, z inwentaryzacją odchodzisz, niekonieczne z kasą, gdyż za różnice inwentaryzacyjne MUSISZ ZAPŁACIĆ !!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-12-09 13:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System poszukuje obecnie kilku sprzedawców do sklepów AS, oferta mnie nawet zaciekawiła. Wymagania nie sa zbyt wysokie, chociaż chcą wykształcenia zawodowego, ja mam tylko średnie. Jedna inne wymagania spełniam, mam doświadczenie i umiem obsługiwać kasy fiskalne i terminale. Warto aplikować, powaznie jest umowa o prace od 1 dnia?
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-12-11 13:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w szkole na Górczynie w Gorzowie Wlkp. Kupuję w As-ie na Armii Krajowej papierosy i czasem Brendy. Tak często zmieniały się tam Panie, że nie zdążyłem ich zapamiętać. Od ponad miesiąca jest chyba stała ekipa, miła obsługa a zwłaszcza wysoka brunetka, przesympatyczna. Niestety imienia nie znam ale pozdrawiam. Chętnie wracam do tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-12-12 00:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Asach nikt długo nie pracuje, ponieważ trudno jest tam zarobić, za wszystko potrącają, tak więc nie jest problemem z otrzymaniem tam pracy, mało kto chce tam pracować, jak zobaczy ile faktycznie jest w stanie zarobić. Krzysztofie co mogę Ci poradzić, dowiedz się wcześniej jak brunetka ma na imię, bo w przyszłym miesiącu już jej nie będzie ;)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-01-27 18:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do grudnia pracowalam w asie w Zielonej Gorze i do dzisiaj jeszcze mi nic nie zaplacili i nawet nie maja taliego zamiaru, bylam w inspekcji pracy napisalismy pozew czekamy na rozprawe.
Wszystkim chetnym do pracy w asach - zdecydowanie odradzam
zdjecie uzytkownika
Laura - 2015-01-29 23:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też miałam dziwną sytuację, ponieważ musiałam wziąć wolny dzień więc zadzwoniłem do firmy i powiedziałam, że chcę urlop na żądanie, to odpowiedzieli mi, że nie ma takiej opcji, jak powiedziałam, że muszę wziąć to powiedzieli, że jak nie przyjdę do pracy to jestem zwolniona. Nie mogłam przyjść, więc nie przyszłam. Na drugi dzień już ktoś inny był na moim miejsu, a pracownica powiedziała, że już nie pracuję, i też jeszcze nie dostałam wynagrodzenia za przepracowany okres, nie wiem co mam z tym zrobić ???
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-02-09 15:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajni ludzie W AS pracuja poczawszy od gory po pracownice na sklepach.
Pozdrawiam Wszystkich
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-02-10 00:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno fajni ludzie pracują, bo nawet kasy nie chcą ...
zdjecie uzytkownika
A.Go. - 2015-02-13 23:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tak narzekają, a wszystko pewnie da się racjonalnie wytłumaczyć Laura być może miałaś już wykorzystane wszystkie urlopy na żądanie, być może często brałaś L4 i komuś to się nie spodobało, a miało prawo się nie podobać !!! Bo w momencie kiedy 1 z 3 osobowej ekipy się wykruszy i pójdzie na L4 to jest naprawdę ciężko, wtedy pozostałe dwie pracują bez wolnego, trzeba myśleć też o innych, a nie tylko o sobie. Anka być może Twoje manka kasowe przekroczyły Twoją miesięczną pensję ? U mnie na sklepie był taki przypadek, że dziewczyna nie dostała wypłaty bo codziennie robiła manka na kwoty 50/70 zł. itp. Na szczęście już nie pracuje, bo puściła by nas i pracodawcę z torbami.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-02-14 20:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że to może być prawdą co mówią i piszą inni, że w Asach robią wszystko aby nie zapłacić pracownikowi, oczywiście tylko winni się tłumaczą. Wiem coś o tym bo pracowałem 3 miesiące, ciągłe inwentury i zawsze braki, które były nam potrącane. Teraz mam pewne wątpliwości, czy te wyniki inwentaryzacji nie były kreatywne ???
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-02-16 13:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest taki As na Armii Krajowej w Gorzowie Wlkp. i tam pracuje taka blondyna krótko ścięta, nie wiem jak ma na imię ale jest strasznie nie uprzejma dla klientów, nawet na koleżanki z pracy potrafi furknąć, podaje towar od niechcenia, nie chce aby taka osoba mnie obsługiwała, chyba nie przyjdę tam więcej na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Robin - 2015-02-17 21:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już pracowałem w wielu marketach i sieciówkach, wiec mam porównanie jak to wygląda gdzie indziej. Tylko tutaj tak często są inwentaryzacje, które mają na celu wykazać ile brakuje i ile zostanie potrącone pracownikom. Nie masz szans, że dostaniesz kase bez inwentaryzacji, a z inwentaryzacji minus i pracujesz miesiąc w najlepszym wypadku za kilkaset złotych. Jeżeli jest ktoś kto "lubi pracować" i nie chce za to pieniędzy, to może tam składać CV, wszystkim innym zdecydowanie odradzam !
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-02-27 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Asy mają nie tylko problem z wypłatami wynagrodzeń dla pracowników, ale i sklepy wyglądają coraz biedniej, chociaż niektóre są wyremontowane, to jednak widać coraz mniej towaru na półkach, alkohol rozstawiany jest w jednym rzędzie, a i tak są prześwity. Tylko patrzeć jak popłynie, a z nim ile hurtowni ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska?
Zadaj pytanie