brak logo

system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Zielona Góra

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

miska 2016-04-09 09:07:00
Moje dziecko ma zapalenie pluc musialam recepty wykupic, caly dzien czekalam na przelew. A Oni sobie impreze firmowa zrobili zal.... Ciekawe kiedy dostaniemy te wyplaty. To jakas porazka.
Agata 2016-04-11 13:24:00
A gdzie odsetki za spóźnioną wypłatę ?
anka 2016-04-11 19:25:17
Jeżeli w ogóle będzie :)
Ja 2016-04-12 00:14:12
Tez czekalam na wyplate, podobno 08(w piatek) puscili przelewy. Przelew fizycznie dostalam w poniedzialek 11 choc bank napisal ze 08. Przeciez to nie wina firmy! Trzeba troche uczciwosci i rozsadku. Wyplaty sa zawsze na czas!
1
anderson 2016-04-12 00:22:41
kilkaset złotych - to nie wypłata !!!
monia 2016-04-12 13:29:05
A u mnie na koncie były już 8.04. Wszystko zależy kto gdzie ma bank.
Harry 2016-04-12 21:57:51
Dawno nie pisałem, ale w zasadzie nić się nie zmieniło, te same problemy tylko już na dużo większą skalę, to że w Asach już nikt pracować nie chce wystarczy przejść się po mieście, aby zobaczyć że niektóre sklepy są już zamykane o 18.00, wcześnie były wpisy, że wypłaty są spóźnione, teraz że oszukują na inwentaryzacjach i nie płacą wcale, no no, ciekawe o czym będę mógł napisać następnym razem ?
Pracownica 2016-04-14 12:34:49
Ludzie, skąd u was tyle jadu.Impreza firmowa była super.Wypłata była o czasie. Żadne prawa pracownika nie zostały złamane. Na imprezie były osoby wybrane przez Szefa, miał do tego prawo i nie ma co się dąsac. Nikt nikogo nie oszukał.Złodzieje byli są i będą alw jak ktoś chce uczciwie pracować to wcześniej czy później zostanie doceniony a leserów i złodziei nikt nie będzie tolerować. Tyle w temacie.
4
lola 2016-04-14 20:38:47
Jasne, żadne prawa pracownicze nie są łamana, a rozprawy w Sądzie Pracy toczą się w sprawie brzydkiej pogody ??? no raczej ...
Pracownica 2016-04-15 00:04:57
Założyłas im sprawę że wszystko wiesz?
3
kinia 2016-05-05 15:39:44
ja pracowalam 2tyg i gorzej byc nie moglo
amanka 2016-05-09 19:36:21
a możesz konkretnie napisać dlaczego było ci tak źle? no i przede wszystkim napisz na jakim byłeś stanowisku. a wiecie czy sprzedawców nadal poszukują?
uczciwa 2016-05-12 18:54:12
Pracowałam w ASIE prawie rok, nigdy w życiu nic nie ukradłam a na inwentaryzacji stale były braki, bolało mnie to bo kochałam tą pracę ale też byłam głupia, widziałam co się dzieje na sklepie i tego nie zgłaszałam, firma płaciła uczciwe, gdyby czas się cofnął to bym postąpiła inaczej, niestety niedawno firma mnie zwolniła
Gremils 2016-05-13 00:13:41
Manipujują przy inwentaryzacjach w taki sposób płacą mniej podatku i też nie muszą zbyt dużo płacić ciągle zatrudnianym pracownikom, powinien tym się zainteresować wydział PG, na forum cały czas przewija się ten motyw !
martyna 2016-06-06 20:46:41
SZCZERZE PISZAC NIEWIEM CZEGO SIE CZEPIACIE. FIRMA JAK DLA MNIE JEST OK I NIE ZAMIENIŁABYM SIE Z NIKIM INNYM NA PRACE JAK KTOS SZANUJE PRACE A TYM SAMYM SWOJE PIENIĄDZE TO I INWENTARYZACJA WYCHODZI DOBRZE. TRZEBA TEZ TRAFIC NA FAJNE OSOBY Z KTÓRYMI TWORZY SIE ZGRANA EKIPE. KTORA INNA FIRMA ZWŁASZCZA PRYWACIARZ DA WAM KASE NA SWIETA CZY NA "WCZASY POD GRUSZA" ??
4
43 2016-06-09 13:11:40
Brawo Martyna :) Równiez nie zamieniłabym pracy na inną,a trochę już pracuje w Asie :) Pozdrawiam :)
3
nata 2016-06-09 15:18:41
Przestańcie pisać sami sobie opinie i tak każdy wie jak tam jest - MASAKRA !!!
3
koala 2016-06-10 22:44:35
Jakie sami sobie?Dlaczego tyle w Was negatywnych emocji a nawet zaklamania. Pracuję w tej firmie od pięciu lat i jestem zadowolona. Tworzymy zgrany prawidłowo zorganizowany a przede wszystkim pracowity i uczciwy zespół dlatego mamy się swietnie. Skoro Wam az tak zle to przeciez nikt nie trzyma tam na siłę ale nie wypisujcie tych bzdur.
1
Lina 2016-06-22 21:58:17
Odnoszę wrażenie, że ten zachwyty to raczej w kadrach a nie na obsadzie w sklepach. Skoro tak fantastycznie pracuje się w firmie to dlaczego w większości sklepów nie na pełnej obsady??? Śmiech mnie ogarnia jak czytam te Wasze ochy i achy, że tak fantastycznie. Właściciele dwa razy powinni się zastanowić się co jest nie tak skoro nie ma chętnych do pracy w tych świetnych warunkach.
1
ramzes 2016-06-24 17:29:53
@Lina przecież to od razu widać które wypowiedzi piszą sobie sami !!!
kj 2016-06-24 23:04:44
@ramzes no powiedz które bo ja tego nie widze .........
ramzes 2016-06-25 17:35:09
@kj nie udawaj albo załóż okulary :)
lala 2016-06-28 10:34:53
Ciągłe minusy na inwentaryzacjach to jest przede wszystkim powód dla których ludzie nie chcą pracować.
Ja bardzo lubiłam tą pracę, nic nie brałam a ciągle minusy. Człowiek wszystko wytrzyma do czasu . A co z monitoringiem którego nikt nie raczy sprawdzić ?!
betoven 2016-07-05 14:12:09
Widzę że i tak najciekawsze posty są usuwane !!!
martyna 2016-07-05 16:01:09
U nas w asie inwentaryzacja wyszla bardzo dobrze bo na plusie. To pracownicy musza pilnować wszystkiego a zwłaszcza jak jest dostawa towaru. I pisze pracownik sklepu a nie osoba z kadr. A to że w innych sklepach są braki w pracowników to pewnie dla tego ze nie wszyscy nadają sie do takiej pracy.
1
liker 2016-07-06 15:00:20
Dobrze, że tylko nie nadają się do pracy w asach, a nie dlatego, że są IDIOTAMI !!!
martyna 2016-07-06 21:59:10
Jak ktos ma chęci pracować nawet za najniższą krajowa to będzie pracował. A te młode osoby mysla ze pierwsza praca i odrazu 4tys na kacie ja zaczelam pierwsza prace gdzie dostałam nie cale 1000zl a bylo to osiem lat temu i bylam zadowolona bo to byly moje uczciwe zarobione pieniądze. Idioci to dla mnie te osoby które mysla ze za nic mogą dostac pieniadze. Powodzenia takim osobą życzę
2
liker 2016-07-07 00:40:17
... ale Ci właśnie "IDIOCI" gdzie indziej pracują !!!
kasia 2016-07-07 10:06:24
Też zauważyłam, że teraz wszyscy są strasznie roszczeniowi, czasem nie mają nawet wykształcenia a chcą 3 tysiące albo i 4 na wejściu..trzeba od czegoś zacząć! Nawet tutaj jako sprzedawca
2
liker 2016-07-07 11:46:04
Teraz trudno znaleźć kogoś bez wykształcenia wyższego, więc nie pisz bzdur, problem w asie jest taki, że ze względu na ujemne inwentaryzacje nie można zarobić nawet krajowego minimum.
martyna 2016-07-07 18:57:12
Likier ale ty bzdury piszesz. Pracowles kiedys w asie. Ja nie narzekam na zarobki. Wczesniej pracowałam tez jako sprzedawca w sklepie spożywczym u tam mogłam narzekać na zarobki. Wiec jak nie wiesz to nie pisz bzdur!!!!
1
!? 2016-07-08 00:14:52
@liker właśnie pisze jak jest, u nas zawsze były braki na inwentaryzacjach nawet wtedy gdy nam się wydawało, że ich nie będzie, więc nie jest to, że ktoś kradnie, po prostu jest brak i dostajesz mniej.
martyna 2016-07-08 16:09:19
To widocznie zle towar byl przyjmowny. Bo u nas w asie takich problemów nie ma. Wyplata jest ok. My pilnujemy towaru.
3
tak 2016-07-09 22:08:25
Nawet nie było żadnych sprzedawców poszukiwanych, bo rotacja wśród pracowników nigdy nie była planowana, ale czy wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków? Pewnie tak, bo nikt pod tym względem nikt nie narzekał.
stały klijent 2016-07-13 14:50:16
AS 58 Gorzów Wlkp.Nie wiem jakim cudem tak fatalna obsługa klienta pozostaje bez żadnego odzewu ze strony pracodawcy(choć wpływ na to może mieć brak kartki z nr do właściciela,przytomnie ściągniętą przez p. Marzenę vel."Mańkę").To co się wyprawia na tym sklepie,jest nie do uwierzenia.Opryskliwość sprzedawczyni(najpierw słodka niczym cukierek,a chwilę później warczącą jak pies na kota),muzykę która dominuje na sklepie na 2 zmianie u p.Oli(notabene wiszącej wciąż na telefonie,lub obsługującej klientów z pozycji siedzącej)I nie czepiam się,bo lubię muzykę,problem zaczyna się kiedy składając zamówienie muszę krzyczeć(NAPRAWDĘ).I wieczne obarczanie winą za wszystko złe co się stało na sklepie p.Anetę,która ,wydaje mi się,jest Bogu ducha winna,ale nie ma to jak "Pogadać z klientem".Napisałem to ponieważ nikomu się nie chce nic z tym zrobić,każdy narzeka,omija sprzedawczynie,złorzeczy(na opuszczanie sklepu w godz. pracy przez p.Marzenę,i to nie na 5 min.a na 45)na lekceważące zachowanie p.Oli,czy kompletną olewkę menadżerki p.Agnieszki(tu mogę się mylić,gdyż nie za bardzo jestem w temacie imion menadżerów,ale co mi tam,oni mnie mają w d... to ja się mogę pomylić)I kwestia płac o której na forum się piszę.Znałem poprzednie ekipy z tego AS-a,dziewczyny narzekały na chamskich klientów(jak pracowaliście to wiecie że minimum jeden na zmianie się trafi),na to że zanim zrobią rozliczenie kasy,posprzątają,zamkną sklep mija godzina,przez co nie zdążają na autobus nocny, i nikt im za to extra nie płaci.To tyle,teraz idę na browara.POZDRO.(z ostatniej chwili,dziś tj 13.07.16 AS czynny do 18.?????jutro jeszcze nie wiadomo,bo jedna pani wzięła już wczoraj wolne(sklep był czynny do 16,a w sobotę,w dzień imprez w mieście i DNIU GRAND PRIXS ,"żużel" dla nie wtajemniczonych,do 19 :-) )Pogratulować troski o "klienta"
ewson 2016-07-13 17:10:25
Wczesniej poszukiwali sprzdawow teraz cisza. moze za kilka miesiecy znowu bd szukać.
gonzo 2016-07-14 15:22:55
@ewson co ty piszesz, cały czas szukają, ale w asach już nikt pracować nie chce.
2
Tak 2016-07-15 10:58:44
system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska poszukuje pracowników, stawki są dobre bardzo polecam
andy 2016-07-15 14:30:35
Za pieniądze, które płacą w Asie mogą pracować co najwyżej tacy pracownicy o jakich pisze "stały klient", dobrej pracy za dobre pieniądze trzeba szukać gdzie indziej
ewson 2016-07-17 11:14:56
A dlaczego nikt pracowac nie chce u nich? Podaj jakieś szczegóły, narzekają ludzie na pieniadze? ile zarabia sprzedawca?
lala 2016-07-17 11:48:05
Wypłaty są w granicach 1800 zl msc ale chodzi o traktowanie pracownikow
xoxo 2016-07-17 16:54:32
Sprzedawcy na pewno mogą liczyć na dobre zarobki, bo raczej są ponadprzeciętne. Ale czy wypłata jest terminowa? Dzięki
pracownik 2016-07-17 20:32:39
zawsze jest na czas-zapewniam
ara 2016-07-17 20:40:48
Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam
Wincyk 2016-07-17 22:07:22
A ja zdecydowanie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska polecam i nie wydaje mi się, aby było jakieś negatywne, świetna firma normalnie, pokecam
koko 2016-07-19 16:46:53
Właściwą decyzję będzie można podjąć dopiero po przeczytaniu przynajmniej kilku komentarzy
ana 2016-07-19 17:46:57
Nie chce być kolejną osobą wylewajaca żale, poszukam pracy gdzie indziej, w tym roku jest wyjątkowo dużo ofert
aso9a 2016-07-19 21:18:23
czy sprzedawca w waszym sklepie ma jakiś procent od obrotu?
joker 2016-07-29 16:51:56
Procenty to może i płacą, ale raczej dostawcom towaru za spóźnione faktury, być może sytuacja ta się zmieni, ponieważ zaczęli już likwidować swoje sklepy
Chris 2016-07-30 14:45:17
gdzie zamykają, w mojej miejscowości otwierają nowy sklep
Zostaw swoją opinię o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska