Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Pracowałeś w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-03-06 16:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś adwokat się znalazł, takie informacje na pewno warto czytać zanim podejmie się pracę, natomiast jest mało prawdopodobne, żeby wszyscy się zmówili i wylewali swoje żale na necie na ten sam temat,jeżeli byliby złodziejami. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś szedł do Sądu z tym, że nie otrzymał wynagrodzenia, ale tak naprawdę wcześniej "sobie nakradł", warto to też przemyśleć ...
zdjecie uzytkownika
julia - 2015-03-06 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie adwokat baranie tylko rzeczywista prawda trzeba sobie dobierac odpowiedni personel albo pilnowac pracownikow jezeli nie bylo bo na inwentaryzacjach duzych brakow to by wynagrodzenia otrzymywali
zdjecie uzytkownika
gocha - 2015-03-06 19:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest wyplacalna i placa wynagrodzenia na czas a nawet szybciej
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-03-08 17:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość jest jednak innego zdania, minusy na inwentaryzacjach, niesprzedane hod-dogi, kradzieże robotników - za wszystko płacą pracownicy, ja tego nie wymyślam, ja wiem bo tam niedawno pracowałem !!!
zdjecie uzytkownika
Legon - 2015-03-08 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w CD Partner i obsługiwaliśmy Asy, zawsze z nimi były problemy, ciągle zalegali z płatnościami, normalnie musieliśmy uderzać w drobnicę, bo od nich kasę łatwiej wydobyć, a z Asami takie saldo, że szkoda nawet pomyśleć co było by gdyby kiedyś się zwinęli nie zapłacili, dobrze że pracuję już gdzie indziej. Ciągłe zaległości w płatnościach spowodowały, że towaru otrzymywali na kwotę na ile zapłacili, u innych dostawców pewnie wygląda podobnie
zdjecie uzytkownika
Księgowa - 2015-03-10 09:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się "kręci wałki" to inwentaryzacje zawsze mogą być na minus
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2015-03-11 21:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam, że coś się szykuje, nawet stronę w necie zmienili, żeby ładnie wyglądała, a nie wiem czy wiecie, że tworzona jest z wykorzystanie WordPress, gdzie reklamują się, że możesz stworzyć sobie stronę ZA DARMO. Czy poważna szanująca się firma korzysta z takich rozwiązań ??? Wnioski nasuwają się same :)
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-03-17 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te Asy to jeden WIELKI PRZEKRĘT !!!
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2015-03-19 15:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak uważam
zdjecie uzytkownika
Terminator - 2015-04-11 01:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może tak tymi asami powinien zainteresować się Urząd Kontroli Skarbowej ???
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2015-04-19 13:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ja w As-ie pracuję i bardzo sobie chwalę, może zarobki nie są zbyt wysokie ale wypłatę mam zawsze na czas...oni mają czas do 10-go z wypłatami, a bardzo często wypłatę mam już 6/7-go na kącie, a poza tym co najważniejsze dają normalną umowę o pracę, a nie jakąś śmieciową jak większość prowadzonych dzisiaj firm. Negatywne opinie wydaje mi się, że są tutaj wystawiane przez nieuczciwie pracujących ludzi, którzy po prostu zostali zwolnieni. Wydaje mi się, że niektóre osoby po prostu poczuwają się do tego sklepu jak by to był ich i biorą sobie co chcą nie płacąc za to, a później na inwenturze wychodzą kosmiczne kwoty, a przecież podpisując umowę podpisuje się oświadczenie o odpowiedzialności materialnej, dlaczego pracodawca miał by to pobłażać ? przecież pracodawca nie siedzi z pracownikami w sklepie, sami prowadzimy sklep więc sami przyjmujemy za niego odpowiedzialność. Ludzie przestańcie zgrywać niewiniątka i wypisywać bzdury bo nie uwierzę w to, że ktoś został zwolniony bezpodstawnie.
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2015-04-19 13:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nikola, a kogo to obchodzi czy mają darmową stronę internetową czy płacą za to ? Klienta naprawdę nie obchodzą takie rzeczy, klient wchodząc na stronę sklepu interesuje się tylko i wyłącznie aktualnymi promocjami, a Ty skoro jesteś tak super doinformowana to znaczy, że sama pewnie korzystasz z tego, a szykanujesz tą firmę. Skoro coś jest i jest to za darmo to dlaczego by z tego nie skorzystać ?!
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-04-20 14:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tej firmie i wszystko by było okej gdyby pracownik mam na myśli sprzedawczynie miał bezpośredni kontakt z szefostwem.bo te panie które siedzą na fabrycznej takie gafy waliły a na swoje usprawiedliwienie ,oczywiście zwalały winę na sprzedawce.szefowa powinna przeprowadzić redukcję wśród tych pań.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-04-21 23:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agnes, chyba sama nie wierzysz w to co piszesz, jeżeli podobno jest tak dobrze, to dlaczego asy ciąąągle poszukują pracowników, czy TYY jesteś takim ideałem, a ta cała reszta to zbiór leniwych nieudaczników; oszustów i złodziei nie nadających się do pracy w asach ?
zdjecie uzytkownika
43 - 2015-05-13 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bzdury takie pisza co niektórzy.Osobiscie w Asie pracuje 5 lat,zmiany sa ok,wypłata na czas,przestrzegane przepisy pracy.Jezeli ktoś szanuje prace to bedzie pracował.Niektore Panie myślą ze całe 8 godz beda siedzialy na 4 literach.Asy to nie sklepy z odzierza i pracowac trzeba.Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-05-16 13:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe w którym asie pracujesz 5 lat, twierdzisz że wszyscy piszą bzdury, a tylko TY piszesz prawdę, to ciekawe skąd taka rotacja pracowników, nawet w Auchan, TESCO czy Carrefour nie ma takiej rotacji, a tam na pewno nikt nie posiedzi na 4 literach. Co do wypłat inni nie zarobią nawet tysiąca, bo co miesiąc inwentaryzacje i potrącają za kradzieże nie tylko innych pracowników, a Ty zapewne zarabiasz 4.000,- siedzisz w biurze i takie bzdury piszesz !!!
zdjecie uzytkownika
edzia - 2015-05-28 23:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tym sklepie 3 lata i nie zgadzam się z negatywnymi opiniami .Wypłaty są niskie ale pracujemy na umowę o pracę ,wynagrodzenie jest a czas.Inwentaryzacje są co ok 1,5 miesiąca co daje możliwość nam i pracodawcy sprawdzenia załogi co do uczciwości(W RAZIE MANKA SIĘ PŁACI-trudno zeby nie płacić za zjedzony i przepity towar.Szef i ludzie z biura bardzo mili.
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-05-30 21:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszesz mało precyzyjnie "pracowałam w TYM sklepie", TYCH sklepów jest kilkadziesiąt, tak więc w którym KONKRETNIE ??? Umowa o pracę przy odpowiedzialności materialnej raczej jest wadą, a nie zaletą, tak więc dziwię się, że o tym piszesz, natomiast co do inwentaryzacji, to przecież kradną klienci nie koniecznie pracownicy, a za to też płacisz. Co do wynagrodzenia to całkowicie się z Tobą zgadzam, że za tak NISKIE WYPŁATY mało kto w asach chce pracować !!!
zdjecie uzytkownika
WIOLCIA - 2015-06-02 19:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.to prawda co napisała osoba wyżej.kradną klienci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] których się zna a sprzedawca i tak za to musi zapłacić.mialam taką sytuację,znałam złodzieja i co musiałam za ten towar skradziony zapłacić.są osoby uczciwe i niestety zostają zwolnione.Pozdrawiam panie z kadr,dziękuje
zdjecie uzytkownika
43 - 2015-06-09 18:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Harry - 2015-05-16 13:15:22]:
Nie pracuje w biurze,reszte zostawie bez komentarza
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-06-15 20:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego tylko asy UPORCZYWIE poszukują pracowników ???
zdjecie uzytkownika
Hanka - 2015-06-19 00:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy żadnej pracy w asie,

Zdecydowanie odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2015-06-23 23:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdybym przypadkiem nie trafiła na tę stronę to jeszcze bym się zatrudniła, dzięki za info
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-07-03 19:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asy to totalne nieporozumienie robota gorsza niż w Biedronka a kasa mniejsza niż na stażu - wszystkim zainteresowanym pracą - ZDECYDOWANIE ODRADZAM! !!!
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-07-03 19:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asy to totalne nieporozumienie robota gorsza niż w Biedronka a kasa mniejsza niż na stażu - wszystkim zainteresowanym pracą - ZDECYDOWANIE ODRADZAM! !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska?
Zadaj pytanie
alert