Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Pracowałeś w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cchopak - 2014-10-27 15:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez zawsze mialem wrazenie, ze to przyjazna ludziom firma. Zawsze czytam komentarze pod firmami, ktore mnie interesuja pod katem przyszlego zatrudnienia. Myslalem, o podjeciu pracy w ASach wiec moze napiszecie jak najlepiej sie tam dostac. Czy wyslac CV czy pofatygowac sie osobiscie?? Pomozcie bezrobotnemu ;)
zdjecie uzytkownika
Była - 2014-12-02 23:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w ogóle ktoś się zastanawiał nad tym, dlaczego tak często zmienia się obsługa w tych sklepach, jak byłoby tak słodko to pracownicy nie pracowali by po 2 lub 3 miesiące. Jeżeli ktoś szuka tylko pracy na chwilę to może jest to dobre miejsce. Do pracy wchodzisz z inwentaryzacją, z inwentaryzacją odchodzisz, niekonieczne z kasą, gdyż za różnice inwentaryzacyjne MUSISZ ZAPŁACIĆ !!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-12-09 13:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System poszukuje obecnie kilku sprzedawców do sklepów AS, oferta mnie nawet zaciekawiła. Wymagania nie sa zbyt wysokie, chociaż chcą wykształcenia zawodowego, ja mam tylko średnie. Jedna inne wymagania spełniam, mam doświadczenie i umiem obsługiwać kasy fiskalne i terminale. Warto aplikować, powaznie jest umowa o prace od 1 dnia?
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-12-11 13:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w szkole na Górczynie w Gorzowie Wlkp. Kupuję w As-ie na Armii Krajowej papierosy i czasem Brendy. Tak często zmieniały się tam Panie, że nie zdążyłem ich zapamiętać. Od ponad miesiąca jest chyba stała ekipa, miła obsługa a zwłaszcza wysoka brunetka, przesympatyczna. Niestety imienia nie znam ale pozdrawiam. Chętnie wracam do tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-12-12 00:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Asach nikt długo nie pracuje, ponieważ trudno jest tam zarobić, za wszystko potrącają, tak więc nie jest problemem z otrzymaniem tam pracy, mało kto chce tam pracować, jak zobaczy ile faktycznie jest w stanie zarobić. Krzysztofie co mogę Ci poradzić, dowiedz się wcześniej jak brunetka ma na imię, bo w przyszłym miesiącu już jej nie będzie ;)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-01-27 18:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do grudnia pracowalam w asie w Zielonej Gorze i do dzisiaj jeszcze mi nic nie zaplacili i nawet nie maja taliego zamiaru, bylam w inspekcji pracy napisalismy pozew czekamy na rozprawe.
Wszystkim chetnym do pracy w asach - zdecydowanie odradzam
zdjecie uzytkownika
Laura - 2015-01-29 23:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też miałam dziwną sytuację, ponieważ musiałam wziąć wolny dzień więc zadzwoniłem do firmy i powiedziałam, że chcę urlop na żądanie, to odpowiedzieli mi, że nie ma takiej opcji, jak powiedziałam, że muszę wziąć to powiedzieli, że jak nie przyjdę do pracy to jestem zwolniona. Nie mogłam przyjść, więc nie przyszłam. Na drugi dzień już ktoś inny był na moim miejsu, a pracownica powiedziała, że już nie pracuję, i też jeszcze nie dostałam wynagrodzenia za przepracowany okres, nie wiem co mam z tym zrobić ???
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-02-09 15:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajni ludzie W AS pracuja poczawszy od gory po pracownice na sklepach.
Pozdrawiam Wszystkich
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-02-10 00:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno fajni ludzie pracują, bo nawet kasy nie chcą ...
zdjecie uzytkownika
A.Go. - 2015-02-13 23:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tak narzekają, a wszystko pewnie da się racjonalnie wytłumaczyć Laura być może miałaś już wykorzystane wszystkie urlopy na żądanie, być może często brałaś L4 i komuś to się nie spodobało, a miało prawo się nie podobać !!! Bo w momencie kiedy 1 z 3 osobowej ekipy się wykruszy i pójdzie na L4 to jest naprawdę ciężko, wtedy pozostałe dwie pracują bez wolnego, trzeba myśleć też o innych, a nie tylko o sobie. Anka być może Twoje manka kasowe przekroczyły Twoją miesięczną pensję ? U mnie na sklepie był taki przypadek, że dziewczyna nie dostała wypłaty bo codziennie robiła manka na kwoty 50/70 zł. itp. Na szczęście już nie pracuje, bo puściła by nas i pracodawcę z torbami.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-02-14 20:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że to może być prawdą co mówią i piszą inni, że w Asach robią wszystko aby nie zapłacić pracownikowi, oczywiście tylko winni się tłumaczą. Wiem coś o tym bo pracowałem 3 miesiące, ciągłe inwentury i zawsze braki, które były nam potrącane. Teraz mam pewne wątpliwości, czy te wyniki inwentaryzacji nie były kreatywne ???
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-02-16 13:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest taki As na Armii Krajowej w Gorzowie Wlkp. i tam pracuje taka blondyna krótko ścięta, nie wiem jak ma na imię ale jest strasznie nie uprzejma dla klientów, nawet na koleżanki z pracy potrafi furknąć, podaje towar od niechcenia, nie chce aby taka osoba mnie obsługiwała, chyba nie przyjdę tam więcej na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Robin - 2015-02-17 21:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już pracowałem w wielu marketach i sieciówkach, wiec mam porównanie jak to wygląda gdzie indziej. Tylko tutaj tak często są inwentaryzacje, które mają na celu wykazać ile brakuje i ile zostanie potrącone pracownikom. Nie masz szans, że dostaniesz kase bez inwentaryzacji, a z inwentaryzacji minus i pracujesz miesiąc w najlepszym wypadku za kilkaset złotych. Jeżeli jest ktoś kto "lubi pracować" i nie chce za to pieniędzy, to może tam składać CV, wszystkim innym zdecydowanie odradzam !
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-02-27 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Asy mają nie tylko problem z wypłatami wynagrodzeń dla pracowników, ale i sklepy wyglądają coraz biedniej, chociaż niektóre są wyremontowane, to jednak widać coraz mniej towaru na półkach, alkohol rozstawiany jest w jednym rzędzie, a i tak są prześwity. Tylko patrzeć jak popłynie, a z nim ile hurtowni ???
zdjecie uzytkownika
julia - 2015-03-05 01:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy za glupoty tu wypisujecie kto nie chce pracowac to zawsze bedzie zle mowil o swoim pracodawcy jak kradna to normalne ze trzeba oddac bo ludzie mysla ze mzna brac wszystko za damo jak macie pisac takie farmazony to lepiej milczcie bo juz nie mozna tego czytac jak ktos chce uczciwie pracowac to bedzie tam gdzie lubi to robic'
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-03-06 16:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś adwokat się znalazł, takie informacje na pewno warto czytać zanim podejmie się pracę, natomiast jest mało prawdopodobne, żeby wszyscy się zmówili i wylewali swoje żale na necie na ten sam temat,jeżeli byliby złodziejami. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś szedł do Sądu z tym, że nie otrzymał wynagrodzenia, ale tak naprawdę wcześniej "sobie nakradł", warto to też przemyśleć ...
zdjecie uzytkownika
julia - 2015-03-06 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie adwokat baranie tylko rzeczywista prawda trzeba sobie dobierac odpowiedni personel albo pilnowac pracownikow jezeli nie bylo bo na inwentaryzacjach duzych brakow to by wynagrodzenia otrzymywali
zdjecie uzytkownika
gocha - 2015-03-06 19:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest wyplacalna i placa wynagrodzenia na czas a nawet szybciej
zdjecie uzytkownika
Harry - 2015-03-08 17:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość jest jednak innego zdania, minusy na inwentaryzacjach, niesprzedane hod-dogi, kradzieże robotników - za wszystko płacą pracownicy, ja tego nie wymyślam, ja wiem bo tam niedawno pracowałem !!!
zdjecie uzytkownika
Legon - 2015-03-08 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w CD Partner i obsługiwaliśmy Asy, zawsze z nimi były problemy, ciągle zalegali z płatnościami, normalnie musieliśmy uderzać w drobnicę, bo od nich kasę łatwiej wydobyć, a z Asami takie saldo, że szkoda nawet pomyśleć co było by gdyby kiedyś się zwinęli nie zapłacili, dobrze że pracuję już gdzie indziej. Ciągłe zaległości w płatnościach spowodowały, że towaru otrzymywali na kwotę na ile zapłacili, u innych dostawców pewnie wygląda podobnie
zdjecie uzytkownika
Księgowa - 2015-03-10 09:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się "kręci wałki" to inwentaryzacje zawsze mogą być na minus
zdjecie uzytkownika
Nicola - 2015-03-11 21:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam, że coś się szykuje, nawet stronę w necie zmienili, żeby ładnie wyglądała, a nie wiem czy wiecie, że tworzona jest z wykorzystanie WordPress, gdzie reklamują się, że możesz stworzyć sobie stronę ZA DARMO. Czy poważna szanująca się firma korzysta z takich rozwiązań ??? Wnioski nasuwają się same :)
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-03-17 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te Asy to jeden WIELKI PRZEKRĘT !!!
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2015-03-19 15:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak uważam
zdjecie uzytkownika
Terminator - 2015-04-11 01:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może tak tymi asami powinien zainteresować się Urząd Kontroli Skarbowej ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska?
Zadaj pytanie