Philip Morris

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 359 ocen.

Philip Morris
3 359 6 1

Opinie o Philip Morris

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Były pracownik

Witam, od maja do teraz zwolniło się niespełna 60 osób którzy pracowali na hali produkcyjnej, mówię tu o ludziach z Philipa nie z firm świadczących usługi, byli to operatorzy i mechanicy z stażem pracy między 1- 10 lat wiec niektórzy z dużym zapasem wiedzy i doświadczenia. Powód zwolnień to oczywiście zarobki, i męczący system 3 zmianowy 4 brygadowy(za pracę w weekend dostajesz śmieszny dodatek ok 400 brutto, nie ma setek!!!) miedzy 5-10 lat pracy zarobki to od 2800-3300 netto gdzie w innych firmach o podobnej specyfice pracy zarobić można dużo więcej. Gdyby ktoś miał jakieś pytania odnośnie pracy na produkcji proszę pisać pod spodem w komentarzach. Pozdrawiam

tak to ja
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

czy to prawda, że kultura traktowania pracownika w PMI jest tak wysoka jak reklamuje sie w Philip Morris czy to całkowicie mija sie z prawda i pracownik traktowany jest troche jak śmieć? podejście albo tyrasz i robisz to co każemy albo na twoje miejsce wlatuje nastepny? bo niby jest top 1 pracodawcą

elektronik
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

A ile zarobi elektronik ? Czemu non stop pojawia się ogłoszenie, że potrzeba elektronika, taka rotacja czy co ? Dosłownie nie ma miesiąca bez ogłoszenia!

Były pracownik
@tak to ja 26.08.2018 11:45

Jeżeli chodzi o produkcję kulturka jest nie ma co im zarzucić lecz jak to w każdej firmie znajdzie się jakaś czarna owca. W takiej sytuacji można pogadać ze związkami zawodowymi i oni już podejmą działania żeby gościa pouczyć

Były pracownik
@tak to ja 26.08.2018 11:45

Co do elektroników to zaczynają ze stawką lepszą niż mechanicy czy operatorzy nie wiem dokładnie ile ale coś pomiędzy 4000-4500 brutto praca na 3 zmiany w systemie 4 brygadowaym to raczej jeżeli jesteś dobrym elektronikiem to taką kasę zarobisz na jedną zmianę i weekend wolny

elektronik
@Były pracownik 28.08.2018 09:45

Dzięki za odpowiedź ! Te 4500 które wymieniasz, to może podstawa a do tego dochodzą jakieś liczne dodatki, pytam bo krążą mity, że zarabiają nieźle w granicach 4500 ale netto i to na dzień dobry, więc to raczej mity ? A skoro pracowałeś to może wiesz , czemu na okrągło pojawiają się ogłoszenie ?

ABC
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

Zapraszam do RANDSTAD:D

Były pracownik
@elektronik 28.08.2018 22:21

To jest mit!!! Taką kasę zarabiają pracownicy którzy pracują ponad 30 lat a od 10 lat diametralnie zmieniły się przepisy odnośnie wynagrodzeń. Kiedys morris płacił najwiecej był najlepszym pracodawcą w Krakowie i taka opinia została na mieście do teraz, to jest kłamstwo, płacą tyle co wszyscy a nawet mniej. A elektronicy się zwalniają bo gdzie indziej mają lepsze warunki, dlatego cały czas są nabory zrobiła się mała rotacja to samo jest z operatorami i mechanikami. Dam mały przykład elektronika który się zwolnił a był naprawdę dobry, poszedł do innej firmy gdzie miał zarobić tyle samo lecz w nowej firmie system pracy to dwie zmiany( ranna i popołudniowa) i od poniedziałku do piątku bez nocek i tragicznego systemu 4 brygadowego ma czas w weekend dla rodziny a tu pracujesz po 4 dni i między jedną zmianą a drugą masz tylko jeden- dwa dni wolnego (dwa dni po nockach z czego pierwszy dzień odsypiasz bo konczysz o 6 rano kolejny masz wolny i nastepny na popołudniu)

Były pracownik
@elektronik 28.08.2018 22:21

A jeszcze jedno o czym zapomniałem powiedzieć. Nasz kochany Philip morris doprowadził już do tego że gdy zatrudnisz się np na operatora dostajesz na start 3600 brutto teraz tak płacą. Popracujesz powiedzmy 2 lata i awansujesz na mechanika i dadzą ci ścieżkę kariery którą trwa pół roku i dostajesz wtedy podwyżkę około 200 zł brutto (tyle dają) i pół roku uczysz się regulacji, napraw, konwersji, i po 6 miesiącach idziesz na rozmowę z liderem i managerem opowiadasz co robiłeś pół roku plus senior mechanik potwierdza twoje umiejętności i wszystko fajnie bo udało Ci się obronić ścieżkę kariery i w miedzy czasie dostałeś jakieś 2% podwyżki bo dają zawsze w kwietniu później znowu ci dali 2% i wydaję ci się że o jak fajnie mam 4000 brutto jest super i nagle przychodzi kolejny nabór operatorów którzy na start dostają 3900 a Ciebie (usunięte przez administratora) chce strzelić że między wami jest 100zł brutto różnicy a ty rypiesz 3 lata

Dzik
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

Witam :) Czy praca w PMI uznawana jest jako praca w warunkach szkodliwych ?? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź ;)

Były pracownik
@Dzik 01.09.2018 18:47

Niestety nie Pozdrawiam

Zmęczony hipokryzja
@Były pracownik 02.09.2018 11:21

Myślę że należałoby również wspomnieć o 13 pensji jaka pm wypłaca pracownikom oraz dodatkach socjalnych - multisport, przychodnia zaraz obok firmy, gdzie każdy w razie potrzeby wychodzi w ramach godzin pracy (nie oszukujmy się, że tak nie jest), doplatach 50% do obiadu . Obecnie mało kto docenia te rzeczy bo na nie nie patrzy liczy się tylko ile wpłynie na rachunek w banku a nie potrafią przekalkulowac ile benefitow daje ta firma

Dziki dzik
@Zmęczony hipokryzja 13.09.2018 16:16

Popieram w 100%% ;) Jest jeszcze wiele fajnych rzeczy ,których tu nie wymieniłeś a firma oferuje ;) Generalnie jak na obecne Krakowskie realia to jest b.dobrze . Pozdrawiam

anonymous
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

pochwalam to wszystko co tu jest napisane ,Jesteś w pracy smieciem stosunek mechanik- operator a zwłaszcza mechanik który dorobił się nie normalna pracą ale znajomosciami z liderami ktrórzy nie mają pojęcia o pracy na produkcij

elektronik
@Były pracownik 30.08.2018 15:11

Dzięki za odpowiedź ! Czyli w zasadzie wszystko jasne ! Pensje rzeczywiście nie są rewelacyjne, bo 4200 a nawet więcej na dzień dobry dostaniesz prawie wszędzie, nawet w strefie ekonomicznej w Niepołomicach płacą coś koło tego !

Rozróżniajmy

Może warto byłoby rozdzielić Philip Morris S.A oraz SCE? Opinie i oceny są zgoła odmienne a to co dzieje się w tych dwóch spółkach to dwa inne światy

Justine

cześć, zastanawiam się nad aplikowaniem do PMI. mam kilka pytań :) 1. czy faktycznie przerwa nie wlicza się w czas pracy? tylko te ustawowe 15 minut. i w efekcie siedzi się 8,5 godz dziennie? 2. w jakiej placówce jest opieka medyczna? 3. czy w tej firmie robi się dużo nadgozin?

Abc
@Justine 23.07.2018 07:49

Hej, pracowałam w PMI, więc mogę Ci powiedzieć jak jest. 1. Przerwa nie wlicza się do czasu pracy, siedzisz 8,5h. Są takie zespoły, gdzie Team Leader ma wszystko gdzies i można siedzieć 8h. 2. Opieka medyczna jest w Lux Med. Dużym plusem jest prywatna placówk aLux Med przy wejściu na teren firmy. Można załatwic lekarzy w trakcie godzin pracy. 3. Zalezy od działu. W Finansach ludzie pracują nawet w soboty, bo si enie wyrabiaja i mają swego rodzaju nakaz. Jest też kilka dziłów HR które pracują w soboty. Ogólnie zgodnie z prawem pracy nadgodziny można odebrać lub może zostać wypłacony ekwiwalent. W praktyce PMI wygląda to tak, że nadgodziny trzeba odbierać, bo inaczej SPV krzywo patrzy i straszy. Jak na pierwsza firme to całkiem ok, na długi dystan szkoda czasu, bo wiele się nie da nauczyć. Klepanie w systemie i do tego nepotyzm oraz kolesiostwo. Do tego dochodzą Team Leaderzy, którzy często naginają zasady Compliance i nic z tym nie jest robione...

tyrystor
@Abc 10.08.2018 16:50

Jak to przerwa nie wlicza się do czasu pracy ? Przecież to niezgodne z kodeksem pracy, gdzie pracownikowi przysługuje w godzinach pracy przerwa i jest wliczana do czasu pracy ! Dajecie się tak w bu.....robić ? Nie do wiary niewolnictwo, a firma taka ę ą ...zachodnia !

Anonim
@tyrystor 03.09.2018 23:06

Widzę wszędzie piszą głupoty na temat firmy. Pracownik produkcji pracuje przez 8h w tym ma ponad 1h przerwy na kwater jedzenie czy papierosa. Taka polityka firmy

Sebastian K. z Poznania

Z firmą PMI ?sprzedaż IQOS Poznań? byłem związany prawie od samego początku projektu przez 9 miesięcy. Obecnie tam nie pracuję. Naprawdę mi wstyd! Wstyd za Was Koledzy. Wylewacie swoje frustracje nie potrafiąc z honorem przyjąć decyzji Pracodawcy, który ma prawo Was zwolnić w dowolnym momencie, tak samo jak Wy macie prawo w dowolnym momencie odejść. Dlaczego tego nie robicie? Poruszacie tutaj dużo różnych wątków i niestety część z nich nie jest prawdą. Oznacza to, że w ogóle nie interesowaliście się sprzedawanym produktem, a chcę wierzyć, że jest inaczej. Nie burzcie więc wiary w to, że jesteście dobrymi Sprzedawcami. Przecież sami w to wierzyliście podejmując tę pracę i wstając do niej codziennie rano. Osobiście wkładałem bardzo dużo serca dla tego projektu. Poświęcałem naprawdę dużo czasu na pracę i opłacało się. Zostałam doceniona za co bardzo dziękuję. Dziękuję również, że mogłem się tak dużo nauczyć. Wymienie tutaj Joasie oraz Joasie były dla mnie ogromną księgą wiedzy w zakresie organizacji zespołów czy sprzedaży " do dziś pamiętam /Sebastian potrzeby/" hihi . Dziękuję również "moim koleżankom i kolegom" z grupy. Jesteście super! Oczywiście PMI oddział Poznań popełniło kilka błędów. Jednym z nich jest to, że obdarzyło niektórych zaufaniem, na które nie zasłużyli (odpowiedzi udzielcie sobie sami dlaczego), zatrudnili osoby, które na stanowisko - osoby reprezentującej firmę, po prostu się nie nadają. Chcieli dać Wam szansę, a teraz za to płacą. Ja za swoją szansę dziękuję. Na koniec dementuję ewentualne plotki. Odszedłem z PMI (ach ta wigilia) ponieważ zaproponowano mi objęcie kierowniczego stanowiska w innej firmie. Koledzy i Koleżanki pozdrawiam Was serdecznie i życzę sukcesów w wymarzonej pracy!

Marcellinoo

Za kilka dni mam rozmowę w Pm na stanowisko kierownika punktu Iqos. Czy mógłby ktoś coś powiedzieć na ten temat?

Zainteresowany

Kochani dziś dostałem tel z firmy Addeco odnośnie specjalisty ds sprzedaży iqos. Możecie podpowiedzieć jak wygląda rekrutacja już w firmie? Co trzeba zrobić? Słyszałem o jakiś scenach itd. Jaka to praca? Jacy kierownicy? Jakimi samochodami jeżdżą przedstawiciele czy są GPS? A jak z korzystaniem auta prywatnie? Polecacie firmę czy nie?

Martin

witam czy wykształcenie wyższe na stanowisko specjalisty ds sprzedaży w terenie jest wymogiem bezwzględnym?

tomasz

Dużo się mówi o ph od iqosa, a mnie zastawia stanowisko specjalisty ds sprzedaży w terenie tak zwany TEX Powiedzcie proszę konkrety Ile wizyt dziennie czy wozicie faje w bagażniku ile realna podstawa i ile full premii? auta ciągle nie mają GPS? Jakie przykładowe zadania w cyklu i jak z ich realizacją? Pozdrawiam

Nostalgines

W poniedziałek mam rozmowę na stanowisko PH iqosa. Wszystko sie odbywa przez agencję Adecco . Jest to rejon Szczecin . Mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku ; Jakie zarobki oraz jak wygląda kwestia auta sluznowego . Obecnie pracuje za 2k na rękę miesiecznie ale mam stały grund pod nogami . Czy warto zmieniać prace ?

Nostalgines
@Nostalgines 16.08.2018 13:15

Grunt * ;)

k0kos
@Nostalgines 16.08.2018 13:15

Mam rozmowę właśnie na to stanowisko w czwartek. Rejon Małopolska. Wiem, że na start 4380 zł brutto. Samochód służbowy bez limitu. Wie ktoś jak przebiega rozmowa? Podobno aż 2 godziny..

Zainteresowany
@k0kos 16.08.2018 20:27

I jak tam było na rozmowie? Jak z samochodem? Jakie warunki?

Maja

@Abc, nie można wyjść z inicjatywą i podejmować działania zmierzające do zdobywania doświadczenia i nauki nowych rzeczy w Philip Morris? Może warto w tej sytuacji porozmawiać bezpośrednio z przełożonym. Co sądzisz o takiej możliwości?

Maja

@Krystian, o informacje dotyczące wysokości wynagrodzenia na interesującym Cię stanowisku w Philip Morris, powinieneś pytać bezpośrednio dział HR tej firmy. Czy Twój wpis na forum świadczy o tym, że jesteś w trakcie procesu rekrutacyjnego u tego pracodawcy? Jeżeli tak, to jak oceniłbyś dotychczasowy jego przebieg? Proszę o kilka słów na ten temat.

Krystian

jaka stawka dla inżyniera z 3 letnim doświadczeniem....?

Dariusz Matusiak

Rekrutacja śmieszna, trwająca ponad miesiąc, kilka etapów, jakby robili casting na dyrektora, a to tylko handlowiec nowego iqosa... Podstawy netto 3100-3200, premia kwartalna po sprzedania 40 zestawów w wysokości niewiele ponad 1000 zł netto. Raz na 3 miesiące. Czyli w sumie wychodzi ok 3500 na rękę. Więcej można zarobić jako handlowiec w normalnych firmach albo nawet jako zwykły kierowca auta dostawczego. Karta multisport - za którą trzeba dopłacić ok 30 zł na miesiąc. Jedyny plus, to auto służbowe, którym chcą wynagrodzić psie pieniądze. Auto bez limitu, dostępne cały czas, ich paliwo. Żałosne, że człowiek musi czekać ponad miesiąc, być zwodzonym przez niekompetentnych dyrektorkow, po to tylko, żeby się dowiedzieć, że wynagrodzenie za ciężka pracę jest tragiczne. Miałem mnóstwo innych ofert w tym czasie, ale dałem szansę PMI, bo wydawali się rzetelna firma. Wyszło inaczej.

tex
@Dariusz Matusiak 10.07.2018 22:43

Premia za 40 zestawów niewiele ponad 1000zł? Ja trochę inna premie dostaje za 40 zestawów.

Xkl
@Dariusz Matusiak 10.07.2018 22:43

Jak wyglada kwestia użytkowania auta do celów prywatnych?

cala_prawda

Drodzy, Sporo z Was szuka informacji o pracy w PM. Proszę oto info z pierwszej ręki. Przedstawiciel handlowy - kiedyś praca bardzo poukładana (baza klientów, produkty premium, ilość wizyt do zrobienia w ciągu dnia bardzo realna). Od momentu wejścia IQOSa na rynek Polski praca zmieniła się nie do poznania. Rynek tradycyjny odszedł do lamusa. Najważniejszy jest IQOS. Relacje z detalistami i długo wypracowana pozycja w sklepach legła w gruzach bo PH zjawiają się w sklepach raz na kwartał. Targetu zarówno na detal (dostępność, widoczność itp.) + sprzedaż w kwartale 40 IQOSow minimum. Praca w dziale RRP (czytaj typowo z IQOSem)-bardzo nie stabilna, co chwile zmiana strategii bo obecna nie idzie. Roszady niesamowite w zespołach bo Specjaliści ds. sprzedaży IQOSa nie wyrabiają targetow na poziomie 25 szt co miesiąc. Szczerze od tego roku spadało zainteresowanie tym produktem i spadała bardzo mocno sprzedaż. Coraz mniej atrakcyjnych oferta dla konsumenta. Ludzie pracują niby dla PM, a tak naprawdę zatrudnieni są przed Adecco. 3 miesiące i większość zespołu zrotowana. Stanowisko Supervisora w dziale RRP to wieczne kontrole, szkolenia w kółko z tego samego tylko ubrane w inne słowa i tłumaczenie się dlaczego IQOS się nie sprzedaje. Ciagle wprowadzanie nowych ludzi do pracy bo tych którzy już przeszkoliłes to dawno nie ma. Tygodnie spędzone na rekrutacjach na których zjawiaja się 2 kandydaci - jak usłyszą ofertę pracy to sami rezygnują. Praca bardzo niestabilna do tego bardzo mocno stresująca. Specjalista pracuje po 10h a supervisor po 15-17h. Typowa korporacja która wiele dalej ale i wiele oczekuje od pracownika. Patrząc na zarobki per poświęcony czas, nerwy i nieprzespane noce nie jest warta. Szerokim łukiem omijajcie szczególnie region Poznań. PM dobrze jednak wyglada w CV i doświadczenie w taki potężnej korporacji naprawdę daje perspektywy na znalezienie dobrze płatnej pracy w przyszłości. Warto jednak odpowiedzieć sobie na pytanie co jest ważniejsze.

Xyz
@cala_prawda 26.04.2018 00:21

Jak wyglada sprawa użytkowania auta prywatnie na stanowisku specjalisty ds sprzedaży iqosa? Z góry dzięki za odp

Pytanie

Chciałbym zapytać jak wyglada kwestia użytkowania samochodu w celach prywatnych na stanowisku przedstawiciela od iqosa? Jakieś limity?

Maja

@Dtp, nie jestem pracownikiem HR firmy Philip Morris. Moja obecność na tym forum jest regularna, ponieważ pracuję dla serwisu pracy gowork.pl i pełnię funkcję moderatora tego forum. Staram się pytać tylko o takie kwestie, które zainteresują osoby planujące w najbliższym czasie aplikować do Philip Morris.

Dtp

Ze wględu na powtarzające się opinię od p. @Maja - od razu widać, że Pani jest przedstawicielem działu HR PMI - proszę o oficjalną odpowiedż, na podstawie czego pracowniki, ktorę odeszli z firmy ze swoich prywatnych powodów są dyskriminowane w sposób, że biorąc udział w rekrutacjach do innych firm, nie mogą dostać referencje albo po prostu dać kontakt do poprzedniego pracodawcy (czyli do PMI), tlumacząc to "polityką firmy" oraz "poufnoscia informacyj" - proszę powiedzieć, jaka informacja w danym przypadku jest poufna, ponieważ konsekwencją takich "policy" jest rezygnacja potencjalnego pracodawcy z kandydata, bo prosił o referencje? Czy to jest tak zwana "nauka" dla tych ludzi, co zostawili firmę?... Bo po co tracić czas na rekrutacje i rozmowy, jak były pracodawca daje o sobie znać. Ogolnie, chiałabym powiedzieć, bardzo mi było przykro, zaczynając pracować, słyszeć obgadywania na temat koleżanki, na ktorej mjescie przyszlam, dla mnie było dziwne ze tak są "wdzięczni" za współpracę i robotę na rzecz działu i firmy. Przyszlam naprawdę z dużym entuzjazmem i energią i chęcią rozwoju, ale taka atmosfera szybko zgasiła mój płomień. Musicie mieć stalowe nerwy albo obojętosc do innych, jak przychodzicie do PMI do podobnych działów. Pozdrawiam.

Kamil

Pracowałem w tej firmie 2 lata przez agencję, jako operator wózka widłowego i szczerze odradzam.. nie ma kompletnie poszanowania dla pracownika. Pracownik randstad nie jest zatrudniony- on jest zamawiany i wykonuje przeważnie najgorszą robotę, umowy kilkudniowe- cokolwiek się pracownikowi stanie, zachoruje mimo iż pracuje dla morrisa on umywa ręce bo to pracownik agencji, a mając umowę tylko w dniu wykonywania pracy l4 to grosze. Team leaderzy w zasadzie w ogóle nic nie robią - za dnia dobre wrażenie, a w nocy sobie idą i śpią, przychodzą nad ranem a zarabiają ogromne pieniądze..mówię tutaj ogólnie tylko po to aby nie mówić po nazwisku, zapewne są i tacy którzy pracują dobrze a nie miałem okazji ich spotkać.. Jako międzynarodowa firma wstyd zatrudniać w ten sposób ludzi, pracując tam przez agencję czujesz się gorszy tak jakby umowa z morrisem miała być wygraną w konkursie. Żal młodych ludzi niemających l4 (l4 to grosze), płatnego urlopu (jedynie ekwiwalent w miernej wypłacie) i lat pracy (umowy 4 dniowe).. odradzam

Maja

@Justine, na jakie stanowisko byłabyś skłonna aplikować w Philip Morris? Mam nadzieję, że któryś z użytkowników forum udzieli odpowiedzi na postawione przez Ciebie pytania, które pomogą podjąć Ci decyzję w sprawie wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym w tej firmie. Proszę Cię również, o przedstawienie jej w tym wątku. Twoje spostrzeżenia dotyczące przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej i innych etapów rekrutacji będą interesujące dla osób, które również zastanawiają się nad aplikowaniem do tego pracodawcy.

Maciek

Witam interesuje mnie stawka dla inżyniera z 3 letnim doświadczeniem, tylko prawdziwa stawka a nie prawdopodobna gdyby...

Maja

@Dariusz Matusiak, mógłbyś rozwinąć kwestię rekrutacji jaką przeszedłeś w Philip Morris? Widzę, że nie masz o niej najlepszej opinii. Dobrze by było gdybyś zdecydował się opisać krótko każdy z etapów, w których wziąłeś udział. Jak ocenisz poziom samej rozmowy kwalifikacyjnej? Ile osób oprócz Ciebie w niej uczestniczyło? Te informacje będą ważne dla osób, które są zainteresowane współpracą z tym pracodawcą w przyszłości.

Maciek

jaka stawka dla inżyniera z 3 letnim doświadczeniem...?

nick
@Maciek 04.07.2018 06:14

Pewnie z 7-8 tysięcy brutto

Maja

@Maciek @Ciekawa, jeżeli nikt nie udzieli Wam odpowiedzi na zadane przez Was pytania na forum, to o tego typu informacje powinniście zapytać bezpośrednio Philip Morris. Widzę, że interesujecie się zatrudnieniem w tej firmie. Czy możecie podzielić się z innymi, co skłania Was ku temu pracodawcy?

Ciekawa

Dzień dobry , Ktoś jest mi w stanie powiedzieć coś o pracy jako pracownik biurowy , miałabym się zajmować obiegiem dokumentów we firmie ?

Maja

@rampapapam, skąd dysponujesz informacjami o stanowisku team leadera w dziale produkcji? Może pełniłeś wcześniej jego funkcje w Philip Morris? Napisałeś, że warunki do pracy nie są łatwe. Co to konkretnie znaczy? Mógłbyś tę kwestię wyjaśnić? Z pewnością są osoby, które zapoznałyby się z Twoją wypowiedzią na ten temat.

Zainteresowany

Może mi ktoś powiedzieć czy trwa jeszcze rekrutacja na stanowisko ,,Team Leader w dziale produkcji" Czekam na odpowiedź ale jak na razie cisza i chciałbym wiedzieć czy został ktoś już zatrudniony. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

rampapapam
@Zainteresowany 12.06.2018 12:03

jesli nie trwa to zaraz bedzie, to stanowisko raczej z tych co czesto sa zwalniane bo i warunki do pracy nielatwe

Maja

@Nowy, czy zdecydowałeś się na zatrudnienie w Philip Morris? Czy zacząłeś już pracę w firmie? Może podzielisz się pierwszymi wrażeniami? Jak wyglądało szkolenie na stanowisko? Jak oceniasz przebieg całego procesu rekrutacyjnego? Zachęcam Cię do podzielenia się swoimi doświadczeniami, gdyż może pomóc to osobom, również zastanawiającym się nad podjęciem pracy w Philip Morris.

Nowy

Witam. Podpowie ktoś jak wygląda praca jako specjalista ds.sprzedazy w terenie ? Dostałem ofertę na takie stanowisko,sprzedaż produktów tytoniowych oraz jakiś nowy produkt iqos ktoś coś może powiedzieć na ten temat? Jak to się sprzedaje ? Jakie wymagania ?

Operator Farmina

jakie sa zarobki na stanowisku opeatora ?

Lusia
@Operator Farmina 20.03.2018 23:09

3200brutto szału nie ma ludzie przychodzą i odchodza

anonymous
@Lusia 31.03.2018 17:43

powinno byc netto 3200, jeszcze 4 brygadowka...

Maja

@Marek, mobbing ma na celu powtarzające się regularnie poniżenie, ośmieszenie i zaniżenie samooceny pracownika. Jest to poważny zarzut, więc czy taka sytuacja miała rzeczywiście miejsce w Philip Morris? Pamiętajmy, że wypowiadamy się na forum publicznym i informacje na wątku powinny być zgodne z prawdą.

Zostaw opinię o Philip Morris - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris