Philip Morris
3 408 6 1

Opinie o Philip Morris

Sebastian K. z Poznania

Z firmą PMI ?sprzedaż IQOS Poznań? byłem związany prawie od samego początku projektu przez 9 miesięcy. Obecnie tam nie pracuję. Naprawdę mi wstyd! Wstyd za Was Koledzy. Wylewacie swoje frustracje nie potrafiąc z honorem przyjąć decyzji Pracodawcy, który ma prawo Was zwolnić w dowolnym momencie, tak samo jak Wy macie prawo w dowolnym momencie odejść. Dlaczego tego nie robicie? Poruszacie tutaj dużo różnych wątków i niestety część z nich nie jest prawdą. Oznacza to, że w ogóle nie interesowaliście się sprzedawanym produktem, a chcę wierzyć, że jest inaczej. Nie burzcie więc wiary w to, że jesteście dobrymi Sprzedawcami. Przecież sami w to wierzyliście podejmując tę pracę i wstając do niej codziennie rano. Osobiście wkładałem bardzo dużo serca dla tego projektu. Poświęcałem naprawdę dużo czasu na pracę i opłacało się. Zostałam doceniona za co bardzo dziękuję. Dziękuję również, że mogłem się tak dużo nauczyć. Wymienie tutaj Joasie oraz Joasie były dla mnie ogromną księgą wiedzy w zakresie organizacji zespołów czy sprzedaży " do dziś pamiętam /Sebastian potrzeby/" hihi . Dziękuję również "moim koleżankom i kolegom" z grupy. Jesteście super! Oczywiście PMI oddział Poznań popełniło kilka błędów. Jednym z nich jest to, że obdarzyło niektórych zaufaniem, na które nie zasłużyli (odpowiedzi udzielcie sobie sami dlaczego), zatrudnili osoby, które na stanowisko - osoby reprezentującej firmę, po prostu się nie nadają. Chcieli dać Wam szansę, a teraz za to płacą. Ja za swoją szansę dziękuję. Na koniec dementuję ewentualne plotki. Odszedłem z PMI (ach ta wigilia) ponieważ zaproponowano mi objęcie kierowniczego stanowiska w innej firmie. Koledzy i Koleżanki pozdrawiam Was serdecznie i życzę sukcesów w wymarzonej pracy!

zrezygnowałam
@Sebastian K. z Poznania 08.09.2018 09:55

Też od jakiegoś czasu nie pracuję już w PMI Poznań. Po części dlatego, że chciałam mieć życie poza pracą, ale najgorsze było to, że dla RSMa najważniejszą aktywnością jest dbanie o karierę kochanki. Nie wiem Sebastian czy mówimy o tej samej osobie, ale dla mnie była nieznośnie demotywująca świadomość, że nie ważne jak ciężko pracujesz i jakie masz wyniki, to większość laurów i tak zbierze panienka, która lubi facetów z obrączką. A połowę pracy robi za nią szef zamiast zająć się swoją. Szybki awans, nagrody, podwyżki, a wszystko co trzeba to “jej czarne oczy”, wyeksponowane “atuty” i moralna elastyczność. A jak już ludzie mają jej dosyć, to zmyka do innego regionu. Nic dziwnego, że co chwilę ktoś się zwalnia, bo ma dość, że Pani BUS chodzi napuszona jak paw, chociaż jej jedyna zasługa to relaksowanie przełożonego. Nie wiem czy on ma takie plecy czy co, i dlaczego góra to akceptuje, bo to od dawna tajemnica poliszynela, a gołąbki kryją się z tą bezczelnością coraz bardziej nieudolnie. Kilka osób już tutaj pisało o tym Panu. Pytanie ile już takich przypadków było wcześniej odkąd objął stanowisko i ile jeszcze będzie osób, które zrobią karierę przez łóżko i odbiorą tę szansę innym. Chociaż w strukturach są też oczywiście osoby, które zasłużyły na docenienie, to powinno być ich na pewno więcej. HR powinno coś z tym wreszcie zrobić, bo przez egoizm RSMa tracą i pomijają dobrych pracowników. Miała być prestiżowa organizacja, a już nawet osoby spoza korpo wiedzą że w BU Poznań na awans trzeba się dodatkowo “napracować”. Wstyd. Były też dobre strony, niezły samochód do własnego użytku, bardzo dużo fajnych ludzi, multisport, opieka w luxmed. Ale ja zmieniłam pracę na taką, gdzie może i benefity mniejsze, ale pracuję 8h i pracownicy są doceniani za wkład i wyniki.

Monika
@Sebastian K. z Poznania 08.09.2018 09:55

Witam, Rekrutuje na stanowisko PH w Wielkopolsce , jutro mam rozmowę telefoniczną? Macie wiedzę , jakie pytają pytania ? Pozdrawiam Monika

StaryWyjadacz
@Monika 25.09.2018 14:12

Sprawdź zakładkę "rozmowa rekrutacyjna" tam wszystko jest napisane. Aczkolwiek nie polecam pracy - Zapytaj ich jak wygląda sprzedaż Iqos'a to na fizycznej rozmowie rekrutacyjnej już zobaczysz zmieszanie i próbę ucieknięcia od tematu.

Monika
@StaryWyjadacz 25.09.2018 20:24

Hej, Jutro właśnie mam drugi etap rozmów , Czy mogłabym się z Tobą skontaktować ? Pozdrawiam Monika

AnTw
@Monika 25.09.2018 14:12

Twoje oskarżenia o „dodatkowe” napracowanie się są trochę śmieszne. Czy zdajesz sobie sprawę, że aby awansować nie wystarczy robić targetow ? Ze aby zarządzać zespołem trzeba cechować się takimi kompetencjami jak obiektywność, wysoki poziom komunikacji i współpracy, asertywność, szerokie spojrzenie na biznes a nie tylko przez pryzmat jednego sklepu itd ? Zarządzam ludzi na codzień i to im często tłumacze, ze robienie targetow nie zrobi z nikogo dyrektora. Liczy się postawa i spojrzenie na świat i swoje zachowanie.. długo by o tym pisać.

Kierownik
@AnTw 11.10.2018 18:28

Oczywiście masz 100% rację, że do zarzadzania potrzeba odpowiednich cech i umiejetnosci. Ale jesli to prawda, to zadna z tych osob nie powinna byc na kierowniczym stanowisku,bo wykazaly sie krotkowzrocznością i brakiem rozsądku. Takie sytuacje maja destrukcyjny wplyw na kazdy zespół, powodują utratę autorytetu i brak zaufania.

AnTw
@Kierownik 12.10.2018 14:22

żadna z tych osób ? co masz na myśli? Osoba, która napisała post wyżej jest sfrustrowana brakiem awansu przez co negatywnie wypowiada się o osobie, która go otrzymała. Jako ze nie rozumie braku kompetencji u siebie to tłumaczy awans innej osoby „dodatkowa praca”. Skoro nie umie obiektywnie ocenić umiejętności i kompetencji tej osoby, która awansowała to szczęście, ze nie jest na stanowisku kierowniczym, bo tak samo nie umiałaby ocenić swoich podwładnych. Także wychodzi na to ze ten Regionalny Kierownjk podjął słuszna decyzje.

Krakus
@AnTw 12.10.2018 14:46

Poruszacie ważne tematy. Jeżeli ktoś wypisuje oszczerstwa w internetach, bo ktos był od niego lepszy to musi się mocno nad sobą zastanowić. Łatwo kogoś oskarżać anonimowo. Inna sprawa, że podobne sytuacje powinno się załatwiać wewnątrz firmy, ale wiem z doświadczenia, że niełatwo donosić na przełożonych. Natomiast zgodzę się, że takie sytuacje jak opisana są skandaliczne. Pracowałem w podobnej atmosferze, kiedy dyrektor zabawiał się z pracownicami. Oczywiście myślał, że nikt o tym nie wie, ale zawsze wsztscy wiedzą;) W końcu go wylali za nadużywanie władzy w stosunkach służbowych, ale ja zdążyłem się wcześniej zwolnić, zresztą nie ja jeden. Nigdy nie było do końca wiadomo czy któraś z dziewczyn jest wynagradzana za kompetencje i osiągnięcia, czy za seks z szefem. Dyrektor też miał rodzinę, którą oszukiwał, więc trudno było takiemu facetowi zaufać. Gość pracował w firmie od jej powstania, ale jak pokazał swoją prawdziwą twarz to jego autorytet rozsypał się jak domek z kart, zwłaszcza że lubił pouczać o etyce pracy. Dlatego zgodzę się, że JEŚLI to prawda to ani szef ani kochanka nie nadają się do zarządzania, nawet jeśli mają wysokie kompetencje- po prostu ich działania długofalowo przyniosą straty firmie, a każdego da się zastąpić. Od kadry zarządzającej powinno się wymagać odpowiedzialności, a romans na linii przełożony-podwładny to szkodliwa głupota, pomijając już moralny aspekt zdrady żony/męża.

Prawda?
@zrezygnowałam 23.09.2018 14:23

Ktoś może potwierdzic, ze to prawda? Bo pracowalam wczesniej w firmie gdzie szef nie rozumial slowa NIE i postanowilam sie zwolnic:( myślałam o PM, ale nie chce wiecej pracowac z takimi ludźmi

AnTw
@Krakus 16.10.2018 20:27

Problem jest w tym, ze oprócz słów z tego co widzę żadnych dowodów nie ma na kontakty przełożonego z podwładna ? Tylko zazdrość przemawia.. a najłatwiej wytłumaczyć awans ładnej dziewczyny nie tym, ze pewnie jest mądra ale tym, ze (usunięte przez administratora) z szefem.. to przykre.

trochę śmieszno trochę nie
@Prawda? 17.10.2018 20:04

100%. Kryzys wieku średniego ma swoje prawa.

Na szczęście BYLY pracownik
@Sebastian K. z Poznania 08.09.2018 09:55

Tak, to prawda, w PM piękne dziewczyny jak wiedza do kogo uderzyć to z hostessy bardzo szybko przechodzą do HQ, czy CE na POSy albo LAMPa, tak samo z dziewczynami na stanowisku przedstawiciela - jak regionalny lubi na meetingach sie zabawić poza tańcem na parkiecie to tez są możliwości. Warszawa, czy Krakow znają takie przypadki. Także drogie PIĘKNE panie - jak szukacie awansu przez łóżko to śmiało możecie tam uderzać.

Pozdrowionka dla HR
@Na szczęście BYLY pracownik 18.11.2018 19:34

To trochę potwierdza moje przypuszczenia. Znaczy nie tylko ja to widzę, i nie tylko mi to przeszkadza. Najgorsze, że zależy mi na pracy, więc muszę to pokornie znosić, jakby to nie było patalogią, rozmawiać z takim, podać rękę, a przecież nie zawsze jest jak od razu umyć ;) Może ktoś z HR to czyta i zrobi z tym wreszcie porządek? Szykują się zmiany, więc może to dobry moment żeby zareagować i pozbyć się szkodników dla przykładu? ;)

Hahaha
@Pozdrowionka dla HR 19.11.2018 01:26

Akurat dopoki hajs się jako tako zgadza, to nikt nic nie zrobi. No i są jeszcze układy, ręka rękę myje... Moze jak którys cwaniak dostanie pozew o molestowanie, to po cichu sie paru dziadów pozbędą...

Hehe
@Hahaha 02.12.2018 16:05

Albo przesuną do innych "parafii" jak episkopat "niewygodnych" księży ;)

RT
@Hehe 09.12.2018 16:51

W punkt - dziś przesunięcie

Kraków

Zatrudnia przez pośrednika. Płace na produkcji za godz. 14.20 brutto. Wymagania jak dla kadry wykwalifikowanej . Nieadekwatne do proponowanych zarobków.

Zamieszczony

Pani z HR dzwoniąc nie potrafi się wysłowić. Angielski przełożonych na rozmowie kwalifikacyjnej poniżej B1. Pani na recepcji zachowuje się jakby wykonywała karę. Maile od HR jakby pisał analfabeta połowa po angieslku połowa po polsku bez polskich znaków. Na rozmowie próbują ci udowodnić jak bardzo się do pracy nie nadajesz po czym dzwonią, zapraszają na następny etap i próbują wyłudzić informacje handlowe o firmach, w ktorych wcześniej się pracowało. DRAMAT. Firma, która wszędzie chwali się EMPLOYER OF THE YEAR podczas rekrutacji pokazuje się "z jak najlepszej strony". Dno i dwa metry mułu.

KA TEX

Pomijając temat, że ponad 40 osób dostało dzisiaj (26.11) wypowiedzenie umowy (likwidacja stanowiska) i rozwiązanie współpracy z firmą outsourcingową... ;) PM był jednym z lepszych pracodawców z jakim miałem do czynienia. Zespół mieliśmy szóstkowy, jak trzeba było pomóc to każdy pomagał, robiliśmy swoje (tj. weryfikacja, edukacja i IQOS), a i bezpośredniego przełożonego też mieliśmy w porządku (jak trzeba było pogonił, nie utrudniał pracy a wręcz ułatwiał w miarę możliwości). Cele były realne do osiągnięcia i zrobienia. Jak pracowało się sumiennie i rzetelnie to nie było żadnych problemów. Ludzi jakich się spotykało na punktach, tak jak w życiu z jednymi lepiej się współpracowało z innymi gorzej. Awanse z HSK do PM zdarzały się czego najlepszym przykładem były odejścia osób z zespołu do struktur PM. Ogólnie gdyby nie to, że jest to typowe korpo to praca byłaby na 6 a tak słabe 4 za ciągłe ryzyko dostania wypowiedzenia "z dnia na dzień" i czasami przedmiotowe traktowanie pracowników oraz ciągłe kombinowania i zmiany w strukturach (ale fakt trzeba jakoś znaleźć "złoty środek"). Nie mniej jak ktoś ma możliwość warto spróbować, polecam :)

marlboromen
@KA TEX 26.11.2018 21:59

w jakim regionie takie masowe zwolnienia? czy firma rekrutująca to addecco?

Aaa
@marlboromen 28.11.2018 15:47

Wszędzie, zamknęli projekt hsk, czyli zwolnienia dostało 40kilka osób w całej Polsce. Byli to przedstawiciele na rynek nowoczesny (sieci handlowe). Zresztą przedstawiciele stricte od Iqos też się ciągle rotują.

KA TEX
@Aaa 28.11.2018 16:31

Dokładnie tak. Część osób dostała propozycję przejścia pod PM (bardzo bardzo niewielu jeżeli były wakaty na TEXa). Z tego co wiem w większości pracujemy jeszcze w grudniu i po Wigilii żegnamy się z firmą. Z lekka dozą żalu no ale korpo :) Pewnie za 2-3lata z powrotem uruchomią projekt jeśli moje przypuszczenia się sprawdzą.

Mike

Cześć. Szukam opinii nt. stanowiska przedstawiciela handlowego (rejon Poznań). Byłem dziś na rozmowie. Zatrudnienie przez HSK Consulting. Na rozmowie wiadomo - świetlana przyszłość, praca 8-16 (czasem ew. jakiś wypad po godzinach), możliwość awansu. Chciałbym poznać opinie kogoś, kto pełni tę funkcję, czy warto spróbować?

Radical Edward
@Mike 05.01.2018 15:06

Mike opcja bez sprzedazy? Weryfikacja wymagan w punktach sprzedazy tylko . Tez bylem na rozmowie i tak jak mowisz wszystko fajnie tylko ciekawe jak na prawde. Auto jakie proponowali ?

Onnnn
@Mike 05.01.2018 15:06

Jak po rozmowie? Dostałeś tą pracę? Powiedz proszę coś więcej.

Mike
@Radical Edward 12.01.2018 10:50

2300 netto, Toyota Auris z limitem km, zatrudnienie przez HSK - dla ambitnych możliwośc pracy bezposrednio w PMPL

Lech
@Mike 05.01.2018 15:06

Poznań PM omijaj szerokim łukiem - totalny układ z rsm masz grasz nie masz to .. nic nie masz. Dziwne ze gość tyle lat trzyma sie stołka

bylyka
@Mike 13.04.2018 18:58

możliwość awansu? haha ha ha dobre sobie pracowałem przez 2 lata jako PH z HSK. Nie ma opcji dostania się bezpośrednio do PMI z pracownika hsk

Hsk
@bylyka 02.05.2018 20:47

Oczywiście, ze jest możliwość awansu. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - widocznie byłeś za słaby.

Poznań
@Lech 14.04.2018 20:50

Dodaj do tego to co piszą inni o jego podbojach na polu niekoniecznie zawodowym i masz pełen obraz sytuacji. Byłoby fajne miejsce do pracy gdyby nie ten typ.

Aaa
@Hsk 15.11.2018 18:36

Wszystko zależało od regionu i RSM np. we Wrocławiu awans z Hsk do struktur Philipa był możliwy, a w regionie Poznań to były marzenia nie do zrealizowania.

bbb

Czesc, Czy ma ktos wiedze na temat pracy w Finansach w oddziale krakowskim? Prosze o jakies informacje, atmosfera, zarobki

Hanka

Witam, Jak wygląda praca na stanowisku specjalista do spraw sprzedaży? Jakich zarobków i warunków można się spodziewać ? Jak wygląda praca ? Proszę o poradę

Nowa

Czy wiecie coś na temat umowy o prace w PM ?? Muszę mieć umowę na podstawę czyli najniższa krajowa Czy myślicie ze jest szansa aby zaakceptowali to ??

JS
@Nowa 29.10.2018 20:24

A na jakie stanowisko?

Na szczęście BYLY pracownik
@Nowa 29.10.2018 20:24

Nie ma szans, to korporacja a nie mała firma

michał

a jak jest w magazynie w Kokotowie jak atmosfera? bo słyszałem że denna i użeranie się z Januszami

Qwerty

Czy ktoś mógłby napisać o stanowisku Credit to Cash(Kraków)? Zarobki, atmosfera.. Dzięki!!!!!

Patryk

hej :) jak wygląda przebieg rekrutacji na PH ? Ciężko dostać prace ? Jakiej płacy się spodziewać na początek i jak z używaniem auta służbowego poza pracą ? Jakie dostaję się samochody ? Rejon - wielkopolska. Dziękuje za odpowiedzi z góry

Obecnie pracujący

Mam wrażenie, ze tutaj oponie są trochę pomieszane. Mianowicie jeśli chodzi o Philip Morris, to w PL są 4 spółki. 1. Fabryka w Krakowie - Philip MORRIS Polska SĄ. Produkcja pracuje w systemie 4 brygadowym 24/7. Są ten stanowiska biurowe - tutaj praca 5 dni w tygodniu 2. Centrum Usług Wspólnych - PMI SCE - SSC dla PMI w Europie i poza nią, oferująca zatrudnienie w finansach, it, HR ale również w działce SCM czy zakupach (również Krakow) 3. Philip MORRIS Polska distribution - rozprowadza papierosy i iqosy/heetsy na rodzimym rynku. Oferuje miejsca pracy w Warszawie i regionach. Sprzedaż, marketing, CA itd 4. Philip MORRIS Polska Tobacco - mała spółka zajmująca sie skupem polskiego tytoniu od plantatorów. Ja z firma jestem w związku już od dobrych 11 lat, i uważam, ze to dobry i stabilny pracodawca. Oprócz standardowego wynagrodzenia jest szereg benefitów, o których pisano już niżej: PPE, opieka zdrowotna (włączając stomatologa), przedszkole, dofinansowanie posiłków, czy na wyższych stanowiskach samochód służbowy. W PMPL sa - 13 pensja. Warto dodać, ze firma posiada wielki parking - co w Krakowie nie jest takie oczywiste. Również jest możliwość pracy zdalnej (w biurach) Oczywiście praca bywa stresująca, wymagania są wysokie - ale wydaje mi sie, ze nie przesadzone. Do tej pory ludzie, z którymi przyszło mi współpracować byli Ok (oczywiście statystycznie musi sie zdarzyć ktoś, o kim nie chce sie myśleć, ale przy tym rozmiarze firmy to wręcz matematyczna prawidłowość). Także ja mogę polecić firmę.

Pracownik Philip moris

Jeśli chcesz znać prawdę o pracy w tym zakładzie to ja mogę ci powiedzieć 4 lata na produkcji

Kierowca

Druga po Naglu najgorsza firma w jakiej bylem !!! Przyjechalem kilka godzin przed awizacja a i tak nie potrafia o czasie człowieka rozładować. A potem zdziwieni że kierowca nie podjedzie, bo mu sie czas pracy skończył. Jakbym sie spóźnił 5 minut to by afere zrobili, ale byc przed czasem to mozesz stać. H z taka firma, obym tu juz nigdy nie musiał przyjezdzac !!! Zero poszanowania dla czyjejś pracy !!! Moje sugestie dla Philip Morris: Zamknijcie sie

ola

Szkoda, że na tym forum już oprócz naiwnych komentarzy jakiś sierotek z serbskim i oderwanych od cyca półmężczyzn nic już ciekawego się nie trafia. A jest o czym pisać - to jedna z większych korpo maszynek do mielenia mięsa w Krakowie. Szkoda tu zaglądać -lepiej poszukać komentarzy na glassdoor. Tam jest niezłe porównianie wypowiedzi krakowskich "speców" od internetu i ludzi ze świata, którzy pracują a nie siedzą na portalach randkowych w robocie.

hr
@ola 19.03.2016 08:37

Dużo pogardy do ludzi w twoich słowach, o co w ogóle chodzi z "sierotkami z serbskim i oderwanymi od cyca półmężczyznami"? Jeśli ta firma jest środowiskiem naturalnym dla ludzi o twoim usposobieniu wobec innych, to chyba lepiej iść do innej firmy...

Maja

Philip Morris aktualnie prowadzi rekrutacje na szereg stanowisk w Polsce, włączając w to Kraków. Przeglądając te oferty: https://www.pmi.com/markets/poland/pl/careers na pewno w większości z nich zauważycie mnogość dodatkowych benefitów proponowanych przez pracodawcę, np. prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, kartę multisport, bonusy świąteczne. Jak w praktyce wyglądają proponowane przez firmę dodatki do warunków zatrudnienia? Korzystacie z nich?

wiem
@Maja 09.11.2017 12:53

moja subiektywna opinia, kiepska atmosfera w Philipie niestety

Abba
@Maja 09.11.2017 12:53

Nie sposob nie korzystac : 4 % pensji gratis od pracodawcy na 3 filar, luxmed przy zakladzie tylko dla pracownikow, przedszkole przy zakladzie tylko dla pracownikow, dofonansowane posilki, dodatkowa kasa na wakacje i swieta, ubezpieczenie, kasa zapomogowo pozyczkowa, mozliwosc pracy z domu, gigantyczne imprezy noworoczne a nawet znizki w klubach na legitymacje pracownocza. Dodaj do tego stabilnosc zatrudnienia ( o ile faktycznie pracujesz a nie obijasz sie ) i zrozumiesz ze historie o zlej atmosferze to bajki zawistnych osob z konkurencji. Przy takich warunkach atmosfera nie moze byc zla i taka nie jest.

hr
@Abba 29.11.2017 17:34

Abba, benefity to przysypywanie kupy błota diamentami po wierzchu. Atmosfera jest zła i nie piszę tego jako konkurencja. Sztuczne uśmiechy, promocyjne filmiki, zniżki na hipsterskie sałatki. Ale ludzie chodzą wiecznie spięci, zestresowani, nie ufają sobie. Rzadko o szczere przyjacielskie, koleżeńskie stosunki... ale to pewnie normalne w korpo. Inwestujemy w taki i taki dział, bo jesteśmy nowoczesną firmą, ale jednocześnie usuwamy w nim miejsca pracy i każdego kogo możemy trzymamy w niepewności, czy dostanie przedłużenie. Przeciwdziałamy rotacji dobrych pracowników, chyba że nie mają stałej umowy. Wszyscy się kochamy, ale pracownicy są tylko numerem, a nie osobą. Teraz nie pamiętam już jakiejś hucznej imprezy za nie wiem ile pieniędzy, tylko to, że przychodziłam codziennie do pracy ze ściśniętym żołądkiem. Po dwóch tygodniach pracy dorobiłam się problemu refluksowego i niestety do tej pory mi pozostał.

Pracownik

Pracuję przez firmę pośredniczącą. Jestem bardzo zawiedziony. Początkowo obiecanki, że kontrakt potrwa maksymalnie krótko, jednak widzę, że prawie wszyscy kontraktorzy przetrzymywani są na umowach tymczasowych do oporu. Przez ten czas, w przeciwieństwie do "normalnych" pracowników, nie mogę korzystać z żadnych wartościowych szkoleń ani nie mogę pracować zdalnie. Stanowczo odradzam pracę za pośrednictwem Randstad i Workservice, Cierpliwość skończy się szybciej niż umowa tymczasowa. :)

alo
@Pracownik 20.02.2018 20:26

Cześć, na jaki czas została podpisana Twoja umowa z WS?

anonymous
@Pracownik 20.02.2018 20:26

Chodzi Ci o pracę na produkcji?

nikc
@Pracownik 20.02.2018 20:26

Jak wygląda praca na produkcji przez pośrednika? Czy dostaje się przepustki i listy i można przyjść, kiedy się chce?

hr
@Pracownik 20.02.2018 20:26

Zgadzam się w 100%, takie było moje doświadczenie pracy przez Randstad. Pracownicy HR na stażach i kontraktach wykonują tę samą pracę, tylko mają idiotycznie utrudniony dostęp do wszystkiego i inne benefity. Minęło ponad tydzień zanim mogłam wreszcie pracować na swoim biurku i swoim komputerze ze swoimi słuchawkami i zgodami na dostęp do katalogów. Firma stara się "zatrzymywać dobrych pracowników i przeciwdziałać rotacji", ale dobrych pracowników na kontraktach i stażach będą trzymali w tych formach dopóki będzie się dało, trzymając w niepewności do ostatniego dnia (albo nawet ostatniego dnia nie ma jeszcze decyzji, i nie wiadomo czy następnego przychodzić do pracy) i starają się nie dać im kontraktu PMI. Bardzo poniżające i przykre.

$mario$

Czesc, zadzwonili do mnie z Adecco ws Przedstawiciela IQOS. Chca mi dac 2800brutto na teren Bialystok i po okresie probnym do wyrobienia targety. Moze mi ktos powiedziec czy warto w to wejsc i komu i jak mam sprzedawac IQOS? Dziekuje za info

MoniaStonia
@$mario$ 11.10.2018 17:55

2800 brutto? W niektórych rejonach normalką jest 4000 brutto bądź coś około 3000 na rękę. Negocjuj mocno

Elektronik

Chciałem zapytać kogoś kto zna sytuację- a jaka jest tu praca i atmosfera mam na myśli głównie stanowisko elektronika, czy w miarę spokojna, atmosfera jest dobra, czy nerwówka , niepewność posady i ciągłe czepianie się o byle co i naciski góry ? Bo widzę, że ciągle ogłaszają się , czyli ludzie odchodzą ? Bo zastanawiam się czy aplikować ?

zawiedziony

pozdro dla firmy. nie ma to jak zatrudniać nowych po wyższej stawce od tych co już pracują rok albo i dłużej. Hmmm dziwne czemu niby z tak dobrej firmy zwalniaja sie ludzie. Odpowiedz chyba wyżej. Ukraińców bierzcie

Mati

Najlepszej jakości papierosy na rynku. Palę niewiele, ale jak już to tylko Malboro.

nowa

Chciałabym zapytać jakie mam przedstawić warunki finansowe na stanowisko Przedstawiciela Handlowego , żeby mnie przyjęli . Nie mam zbyt dużego doświadczenia (pół roku) ,ale bardzo mi zależy na pracy . Proszę o podpowiedzi o to co najlepiej powiedzieć na rozmowie.

Były pracownik

Witam, od maja do teraz zwolniło się niespełna 60 osób którzy pracowali na hali produkcyjnej, mówię tu o ludziach z Philipa nie z firm świadczących usługi, byli to operatorzy i mechanicy z stażem pracy między 1- 10 lat wiec niektórzy z dużym zapasem wiedzy i doświadczenia. Powód zwolnień to oczywiście zarobki, i męczący system 3 zmianowy 4 brygadowy(za pracę w weekend dostajesz śmieszny dodatek ok 400 brutto, nie ma setek!!!) miedzy 5-10 lat pracy zarobki to od 2800-3300 netto gdzie w innych firmach o podobnej specyfice pracy zarobić można dużo więcej. Gdyby ktoś miał jakieś pytania odnośnie pracy na produkcji proszę pisać pod spodem w komentarzach. Pozdrawiam

tak to ja
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

czy to prawda, że kultura traktowania pracownika w PMI jest tak wysoka jak reklamuje sie w Philip Morris czy to całkowicie mija sie z prawda i pracownik traktowany jest troche jak śmieć? podejście albo tyrasz i robisz to co każemy albo na twoje miejsce wlatuje nastepny? bo niby jest top 1 pracodawcą

elektronik
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

A ile zarobi elektronik ? Czemu non stop pojawia się ogłoszenie, że potrzeba elektronika, taka rotacja czy co ? Dosłownie nie ma miesiąca bez ogłoszenia!

Były pracownik
@tak to ja 26.08.2018 11:45

Jeżeli chodzi o produkcję kulturka jest nie ma co im zarzucić lecz jak to w każdej firmie znajdzie się jakaś czarna owca. W takiej sytuacji można pogadać ze związkami zawodowymi i oni już podejmą działania żeby gościa pouczyć

Były pracownik
@tak to ja 26.08.2018 11:45

Co do elektroników to zaczynają ze stawką lepszą niż mechanicy czy operatorzy nie wiem dokładnie ile ale coś pomiędzy 4000-4500 brutto praca na 3 zmiany w systemie 4 brygadowaym to raczej jeżeli jesteś dobrym elektronikiem to taką kasę zarobisz na jedną zmianę i weekend wolny

elektronik
@Były pracownik 28.08.2018 09:45

Dzięki za odpowiedź ! Te 4500 które wymieniasz, to może podstawa a do tego dochodzą jakieś liczne dodatki, pytam bo krążą mity, że zarabiają nieźle w granicach 4500 ale netto i to na dzień dobry, więc to raczej mity ? A skoro pracowałeś to może wiesz , czemu na okrągło pojawiają się ogłoszenie ?

ABC
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

Zapraszam do RANDSTAD:D

Były pracownik
@elektronik 28.08.2018 22:21

To jest mit!!! Taką kasę zarabiają pracownicy którzy pracują ponad 30 lat a od 10 lat diametralnie zmieniły się przepisy odnośnie wynagrodzeń. Kiedys morris płacił najwiecej był najlepszym pracodawcą w Krakowie i taka opinia została na mieście do teraz, to jest kłamstwo, płacą tyle co wszyscy a nawet mniej. A elektronicy się zwalniają bo gdzie indziej mają lepsze warunki, dlatego cały czas są nabory zrobiła się mała rotacja to samo jest z operatorami i mechanikami. Dam mały przykład elektronika który się zwolnił a był naprawdę dobry, poszedł do innej firmy gdzie miał zarobić tyle samo lecz w nowej firmie system pracy to dwie zmiany( ranna i popołudniowa) i od poniedziałku do piątku bez nocek i tragicznego systemu 4 brygadowego ma czas w weekend dla rodziny a tu pracujesz po 4 dni i między jedną zmianą a drugą masz tylko jeden- dwa dni wolnego (dwa dni po nockach z czego pierwszy dzień odsypiasz bo konczysz o 6 rano kolejny masz wolny i nastepny na popołudniu)

Były pracownik
@elektronik 28.08.2018 22:21

A jeszcze jedno o czym zapomniałem powiedzieć. Nasz kochany Philip morris doprowadził już do tego że gdy zatrudnisz się np na operatora dostajesz na start 3600 brutto teraz tak płacą. Popracujesz powiedzmy 2 lata i awansujesz na mechanika i dadzą ci ścieżkę kariery którą trwa pół roku i dostajesz wtedy podwyżkę około 200 zł brutto (tyle dają) i pół roku uczysz się regulacji, napraw, konwersji, i po 6 miesiącach idziesz na rozmowę z liderem i managerem opowiadasz co robiłeś pół roku plus senior mechanik potwierdza twoje umiejętności i wszystko fajnie bo udało Ci się obronić ścieżkę kariery i w miedzy czasie dostałeś jakieś 2% podwyżki bo dają zawsze w kwietniu później znowu ci dali 2% i wydaję ci się że o jak fajnie mam 4000 brutto jest super i nagle przychodzi kolejny nabór operatorów którzy na start dostają 3900 a Ciebie (usunięte przez administratora) chce strzelić że między wami jest 100zł brutto różnicy a ty rypiesz 3 lata

Dzik
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

Witam :) Czy praca w PMI uznawana jest jako praca w warunkach szkodliwych ?? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź ;)

Były pracownik
@Dzik 01.09.2018 18:47

Niestety nie Pozdrawiam

Zmęczony hipokryzja
@Były pracownik 02.09.2018 11:21

Myślę że należałoby również wspomnieć o 13 pensji jaka pm wypłaca pracownikom oraz dodatkach socjalnych - multisport, przychodnia zaraz obok firmy, gdzie każdy w razie potrzeby wychodzi w ramach godzin pracy (nie oszukujmy się, że tak nie jest), doplatach 50% do obiadu . Obecnie mało kto docenia te rzeczy bo na nie nie patrzy liczy się tylko ile wpłynie na rachunek w banku a nie potrafią przekalkulowac ile benefitow daje ta firma

Dziki dzik
@Zmęczony hipokryzja 13.09.2018 16:16

Popieram w 100%% ;) Jest jeszcze wiele fajnych rzeczy ,których tu nie wymieniłeś a firma oferuje ;) Generalnie jak na obecne Krakowskie realia to jest b.dobrze . Pozdrawiam

anonymous
@Były pracownik 26.08.2018 09:58

pochwalam to wszystko co tu jest napisane ,Jesteś w pracy smieciem stosunek mechanik- operator a zwłaszcza mechanik który dorobił się nie normalna pracą ale znajomosciami z liderami ktrórzy nie mają pojęcia o pracy na produkcij

elektronik
@Były pracownik 30.08.2018 15:11

Dzięki za odpowiedź ! Czyli w zasadzie wszystko jasne ! Pensje rzeczywiście nie są rewelacyjne, bo 4200 a nawet więcej na dzień dobry dostaniesz prawie wszędzie, nawet w strefie ekonomicznej w Niepołomicach płacą coś koło tego !

aaaa
@Zmęczony hipokryzja 13.09.2018 16:16

Tak szczerze mówiąc to ta dopłata do posiłków nie robi wrażenia. Niby 50% ale maks 7zł a ceny w stosunku do jakości i ilości jedzenia są zdecydowanie za wysokie.

Pola

Witam. Ile zarabia pracownik produkcji w tej firmie (Kraków) i czy zatrudniane są kobiety na takie stanowiska? Z góry dziękuję za odpowiedź.

ktosiek
@Pola 20.09.2018 09:50

Tak są operatorki. Z tego co wiem to kwota nie cieszy skoro tyle osób narzeka. Mówią że to już nie te zakłady tytoniowe co parę lat temu. Zarząd ciągle chce coś zmieniać na gorsze dla pracowników. Związki jeszcze coś bronią ale co oni mogą skoro są na garnuszku Philipa. Jeśli gdzieś 2500 netto na 4 zmianowy system Cię zadowala to powodzenia i składaj papiery

Obserwator

Prawda jest taka, że w PMI zaczyna się robić jak w innych większych firmach tj. Przerost ludzi zatrudnionych w biurach(wymyśla ie nowych stanowisk, kolesiostwo itp) a mało osób pracujących na hali... Co za tym idzie produkcja jest na tym samym poziomie, a wydatki związane z utrzymaniem stanowisk biurowych rosną... . Do tego dochodzą głupie pomysły osób, które chcą się wykazać, a nie wiedzą zbytnio jak to zrobić i wymyślają przeróżne rzeczy co by tu wdrożyć i,, ulepszyć '' pracę na produkcji nie mając pojęcia nic o pracy na hali. Ponadto mało wykwalifikowana kadra kierowników szczebla niższego np. Liderzy zmianowi itp. Time upy odbieraja im zdolność logicznego myślenia.. . B. Dobra firma gdyby nie te rzeczy wypisane powyżej, pozdrawiam :)

Rozróżniajmy

Może warto byłoby rozdzielić Philip Morris S.A oraz SCE? Opinie i oceny są zgoła odmienne a to co dzieje się w tych dwóch spółkach to dwa inne światy

Justine

cześć, zastanawiam się nad aplikowaniem do PMI. mam kilka pytań :) 1. czy faktycznie przerwa nie wlicza się w czas pracy? tylko te ustawowe 15 minut. i w efekcie siedzi się 8,5 godz dziennie? 2. w jakiej placówce jest opieka medyczna? 3. czy w tej firmie robi się dużo nadgozin?

Abc
@Justine 23.07.2018 07:49

Hej, pracowałam w PMI, więc mogę Ci powiedzieć jak jest. 1. Przerwa nie wlicza się do czasu pracy, siedzisz 8,5h. Są takie zespoły, gdzie Team Leader ma wszystko gdzies i można siedzieć 8h. 2. Opieka medyczna jest w Lux Med. Dużym plusem jest prywatna placówk aLux Med przy wejściu na teren firmy. Można załatwic lekarzy w trakcie godzin pracy. 3. Zalezy od działu. W Finansach ludzie pracują nawet w soboty, bo si enie wyrabiaja i mają swego rodzaju nakaz. Jest też kilka dziłów HR które pracują w soboty. Ogólnie zgodnie z prawem pracy nadgodziny można odebrać lub może zostać wypłacony ekwiwalent. W praktyce PMI wygląda to tak, że nadgodziny trzeba odbierać, bo inaczej SPV krzywo patrzy i straszy. Jak na pierwsza firme to całkiem ok, na długi dystan szkoda czasu, bo wiele się nie da nauczyć. Klepanie w systemie i do tego nepotyzm oraz kolesiostwo. Do tego dochodzą Team Leaderzy, którzy często naginają zasady Compliance i nic z tym nie jest robione...

tyrystor
@Abc 10.08.2018 16:50

Jak to przerwa nie wlicza się do czasu pracy ? Przecież to niezgodne z kodeksem pracy, gdzie pracownikowi przysługuje w godzinach pracy przerwa i jest wliczana do czasu pracy ! Dajecie się tak w bu.....robić ? Nie do wiary niewolnictwo, a firma taka ę ą ...zachodnia !

Anonim
@tyrystor 03.09.2018 23:06

Widzę wszędzie piszą głupoty na temat firmy. Pracownik produkcji pracuje przez 8h w tym ma ponad 1h przerwy na kwater jedzenie czy papierosa. Taka polityka firmy

Marcellinoo

Za kilka dni mam rozmowę w Pm na stanowisko kierownika punktu Iqos. Czy mógłby ktoś coś powiedzieć na ten temat?

Zainteresowany

Kochani dziś dostałem tel z firmy Addeco odnośnie specjalisty ds sprzedaży iqos. Możecie podpowiedzieć jak wygląda rekrutacja już w firmie? Co trzeba zrobić? Słyszałem o jakiś scenach itd. Jaka to praca? Jacy kierownicy? Jakimi samochodami jeżdżą przedstawiciele czy są GPS? A jak z korzystaniem auta prywatnie? Polecacie firmę czy nie?

Martin

witam czy wykształcenie wyższe na stanowisko specjalisty ds sprzedaży w terenie jest wymogiem bezwzględnym?

Zostaw opinię o Philip Morris - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philip Morris