TRANSSPED

Krasne

Opinie o TRANSSPED

syria 2015-09-08 22:35:59
spółka komandytowa.umowa zlecenie z zusem. 1880 podstawa.49-54 euro.trasy it,de,uk.be.nl.fr.pl.at.ch.auto na stanie .przyjmują tylko z praktyką 2 lata.duzo ukraińskich kierowców.60 zestawów.kasa na czas.
syria 2015-09-09 21:29:38
opinie różne .minusem jest brak umowy o prace i kierowcy ukraińscy
kryzys 2015-09-11 11:40:34
Kierowca ukraiński nie ma zameldowania w Polsce ma tylko pozwolenie na prace.Normay paliwa mają o 300 l większe od polaka kilometry również.Ogólnie jest syf,bród .firma zatrudniająca takich kierowców nie ma dobrych opinii.Stawki mogą być zaniżane może być mały mobbing. Taka firma traci wizerunek u pracowników a ciężko to odbudować
Waldi 2015-09-12 09:22:59
Standardowa polska firma.Volvo stre .Spedycja mierna.
gelo 2015-09-15 16:53:54
nowych aut przybywa, starych ubywa, firma sie rozwija kasa jest na czas, kto chce jezdzic ten zarobi
gelo2 2015-09-15 18:48:43
Zlecenie umowa z zus .
wolny 2015-09-17 22:16:39
chyba 20 volvo euro 6 w nowej kabinie reszta 3 i 5 letnie pewnie 60 wyciągniesz do 8 tys jak jesteś 45 godz w domu i 90 godz jazdy w dwutygodniówce umowa i wypłata dla polaka i ukrainca identyczna zawsze na czas spedytorzy upierdliwi , sprawdzaja cie jak zatrzymasz sie na sikanie , za oszczedosci premia za przepał obciązenie zgadzam sie z geleo
byłymaniek 2015-10-06 17:19:48
Mało normalnych prawie wszyscy z krusem od traktora.8 jest za 31 nocek ale domu 0
wojtek 2015-10-10 08:06:37
w plikowce placi dobrze
wojtek 2015-10-15 18:53:21
kierowca ce
dobyłymaniek 2015-10-16 21:02:20
podstawa z zus 1880+dieta+nocka+dyzór+milog+premia nie wyszło 8 ale było blsko tylko ukrainec , który siedzi w budziu caly miesiac moze yo zrobic
reksio 2015-10-23 19:22:12
tutaj bezdomni biorą czasami 8800 do reki
wojarz 2015-10-30 17:08:22
kasiora gruba ale domu malo, ale cos za cos,
wsebo 2015-11-24 11:14:45
standardowa firma,nic ciekawego.kiedys kilometrówka tera dieta.duzo staroci
wsebo 2015-11-24 11:15:20
standardowa firma,nic ciekawego.kiedys kilometrówka tera dieta.duzo staroci
mirek 2015-11-26 20:44:06
BEŁKOT JĘCZENIE SKOMLENIE
1
INFO 2015-11-29 11:39:53
UWAGA JEST NAGONKA NA POLSICH KIEROWCÓW.CHODZI O MIEJSCA DLA TANSZYCH UKRAINCÓW
zanot21 2016-01-30 12:38:11
Pytaj kierowców to odradzają .umowa zlecenie w transporcie ma dużo minusów .Przed podpisaniem umowy przeczytaj dokładnie.Pieniążki i kadra poniżej standardu. firemka raczej na pokaz w realu to zupełnie coś innego.Kto musi to pracuje
1
@zanot 2016-02-10 15:53:04
Nowy rok przynosi zmiany,tak się składa ze firma płaci najgorzej w regionie.
@zanot 2016-02-10 15:53:09
Nowy rok przynosi zmiany,tak się składa ze firma płaci najgorzej w regionie.
tadeo 2016-02-17 11:09:46
sytem placy jest jasny mozna latwo obliczyc zarobek /bez premii/ moze kolego zanot podasz kilka firm placacych wiecej
tadeo 2016-02-17 11:10:16
sytem placy jest jasny mozna latwo obliczyc zarobek /bez premii/ moze kolego zanot podasz kilka firm placacych wiecej
ddc 2016-02-23 15:02:23
Dwadzieścia trzy dniówki jest to pełne trzy tygodnie wychodzi przeważnie 5400 5700 na rączke w tej chwili jaki to rarytaz .raz na jakiś czas wyjdzie 6200 i 45 godzin w domu.Faktem jest ze biorą 9800 ale za 60 dniówek.żadna rewelka
@ddc 2016-03-02 08:39:41
6000 24 dni dzisiaj płacą wszystkie firmy szału nie ma .firma jak firma za dużo ukraińskich ludków o podwyżkach trzeba zapomnieć a roboty co raz więcej.Młody szukający praktyki będzie zadowolony ,dla zawodowca za cienka słaba płaca
MWC10 2016-03-10 12:59:52
DZIWNA FIRMA KADRA CIENKA ZAROBKI RAZ DOBRE DRUGI RAZ SŁABE .OSTATNIO BARDZO DUŻO UKRAIŃCÓW 35 OSÓB.POLSKICH KIEROWCÓW RACZEJ NIE POTRZEBUJĄ .UMOWA ZLECENIE .NA SEZON JEST ZAPORZEBOWANIE .OPINIA BARDZO NIE DOBRA OD BYŁYCH I OBECNYCH KIEROWCÓW.OSOBIŚCIE NIE POLECAM .FIRMA NA POKAZ NIC CIEKAWEGO
yumbo 2016-03-10 21:16:10
Witam wszystkich, zastanawiam się, czy nie poszukać pracy w pts transsped jako kierowca międzynarodowy kategorii C+E.Jakie dają wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy? Jaka atmosfera w firmie?
1
yumbo 2016-03-12 10:51:15
jaka est dieta na dzisiaj i jaka podstawa ?
yumbo 2016-03-13 21:29:21
to bez podstawy?
zbych 2016-03-17 18:28:03
Kolego MWC10 możesz podac wiecej konkretów bo to że byli kierowcy narzekają to normalka ale obecnie pracujacy. Co takiego jest tam zlego dlaczego firma na pokaz ijak jest z tymi zarobkami
tadeo 2016-03-20 20:52:15
Opinię wyraża się w oparciu o ogólne standardy i zasady obowiązujące w danej firmie a nie w oparciu o jednostkowe przypadki.Pracuje około 4-lat /nie jest to moja pierwsza firma/ i stwierdzam że TRANSSPED jest normalną firmą. Tabor młody, pieniądze na czas bez dziwnych obciążeń.Praca ułożona bez ciśnienia zgodnie z przepisami.Kierowca dostaje zlecenie sms i realizuje je ,wysyła tylko raporty z zal-roz. Jedyny tel.ze spedycji jest przed wjazdem do kraju by uzgodnic załadunek do bazy.Dzwonisz tylko jak masz problem i oni go rozwiązują.Nie ma głupich telefonów typu - czego stoisz lub nie jedziesz .Atmosfera normalna .Co do kierowców z Ukrainy to pracują na takich samych zasadach bez żadnych przywilejów.Firma ma też minusy ale mimo to polecam.
1
czwarty 2016-03-28 16:37:23
firma ponownie się ogłasza na sezon.Piszą 54e dieta ,chyba zapominają ze jeszcze stawka 48e i kraj 50 zł.nadal umowa zlecenie.to nie jest atrakcyjna oferta
1
tadeo 2016-04-01 14:07:28
Podawane wysokości diet są błędne .Już od dawna obowiązująca dieta -obojętnie kraj czy zagranica wynosi 30 zł ,jeżeli kierowca ma 6,3 godz. jazdy na dobę. to dieta wzrasta do 60 zł.Ryczałt za nocleg w kraju to 45 zł a zagranica 39.5 euro przeliczona po kursie bankowym w dniu rozliczenia delegacji
cwarty 2016-04-02 12:33:39
wozić pachówke za 30 złotych i na zleceniu.Bardzo się dziwie ze się ogłaszają
@czwarty 2016-04-02 13:09:26
@ mają 40 stu ukraińskich kierowców a aut 60 to po co się ogłaszać
tadeo 2016-04-08 19:07:49
Kolego ,czwarty, dla wyjaśnienia obecnie aut jest około 80 szt /nowych/.Ilu jest kierowców z UA to nie wiem.
marek 2016-05-01 02:50:31
wystarczy popatrzeć ile samochudów z ua stoi kasa mierna to nie jest firma transportowa ale chce być.moze kiedyś
michał 2016-07-30 15:14:48
niski poziom,niska wypłata
michał 2016-07-30 15:21:52
firma ogłasza 54 euro diety niestety tak nie jest do końca .są dwie stawki i jazda po kraju za 50 złoty doba.ogólna stawka w roku wychodzi słabo.firma bazuje na ukraińskich kierowcach 70 sztuk.a wiec stawka na dół.spedycja na poziomie miernym.duzo krzyku mało konkretów
1
tadeo 2016-09-04 19:58:05
Kolego DARIUSZEK jak chcesz wiedziec jakie warunki oferuje dana firma to zadzwon do osoby od zatrudnienia i ona wstepnie powie Ci co i jak . Szukanie odpowiedzi na forum danej firmy mija sie z celem bo wiekszosc wpisow oparta jest na plotkach parkingowych co w prakyce malo ma wspolnego z rzeczywistoscia . W TRANSSPEDZIE juz od kilku lat dieta wyliczana jest w zlotowkach a piszacy ciagle podaja ze w euro zmieniajac tylko wartosc co jest bzdura. Zatrudnienie kierowcow z UA nie pogorszylo niczego polakom i pisanie ze poszly jakies stawki w dol to jest kolejna bzdura. Brak jest chetnych do pracy polakow i ta pustke wypelniaja ukraincy i dotyczy to calego kraju.
1
rtg1 2016-09-14 19:29:57
tadeo a ta stawka 49e i 50 zeta po kraju. firma się ogłasza 54 euro a dalej cicho. nilog wypłacany bardzo sporadycznie a obciążenia za kilometry? premia za paliwo 100zł co kwartał.to dobrze czy źle?
gtr2 2016-09-14 19:32:47
super to ? jest jak jest. dla mnie miernie
wiesław 88 2016-09-14 19:38:58
popytaj długo zanim się zaciągniesz
wieslaw88 2016-09-20 09:47:00
długo popytaj zanim się zaciągniesz.to dobra propozycja
wiesław 88 2016-09-20 09:48:57
popytaj długo zanim się zaciągniesz to dobra propozycja
1
bsv 2016-10-03 01:05:00
dracowalem długo.;......oszukują stawki i wyplate.....bazują na ukraincach,,,,nie polecam ,,,zawodowcom dzieci w rozliczeniu......dno.....
1
bddd 2016-10-03 01:08:11
firma na omko ok.....ale tyoś dorabia ...kasujewątki.....to jest ok....
dddv 2016-10-03 01:12:20
jest jak jest ....szalu brak....popytaj długo....firma długo na rynku....
henryk 2016-10-22 20:36:33
dajcie sobie spoko
henryk 2016-10-22 20:39:00
kasas
zbych 2016-10-26 20:31:35
dlaczego posty sa tak ciete
Zostaw swoją opinię o TRANSSPED - Krasne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANSSPED