Proszę się 10 razy dobrze zastanowić za nim przyjdziecie do pracy w firmie Maszoński ! Tu nie ma z nikim kontaktu rzucają kierowcę na głęboka wode i radź sobie samemu ! Panie Dyrektorze może czas w końcu się wsiąść za ludzi na stanowiskach !!!!! W TEJ FIRMIE NIKT NIEODBIERA TELEFONU KOMPLETNIE NIKT !!!!! Zero pomocy !
Z tymi tel to już przesada w tych firmach na UJ są ci pseudo koordynatorzy jak oni nie odbierają jak tu załatwiać rzeczy priorytetowe jak takie ulungi przed laptopem są od 8-16 a jak coś się rypnie po 16 to co pauze mam kręcić do 8 next day bo jaśnie pan skoczył szychte i już nie odbiera albo brak kontaktu
Panowie. Jestem kierowca . Jest miodzio. Popracujcie rok i dodajcie wyplaty. Pozniej wezcie rok u poprzedniego pracodawcy i dodajcie wyplaty. Dodajcie czas w domu jaki spedzacie. To lepiej miec w okolicach 90 000 rocznie pewnie wyplacanych, ponad tydzien w domu, ludzi ktorzy dbaja i ktorym zalezy na firmie bo tak jest cholera i wszystkie swieta byc w domu , stac na autochofach i spac w hotelach, robic z czystym tacho czystym jak lezka. Wystarczy wejsc na facebook i zobaczyc. Czy lepiej byc w domu kilka dni , przeginac, robic na lozkach, spac tylko w budzie i tym podobne i miec tych 10 000 zl wiecej. Biuro sorry ze podaje tutaj liczby was Panowie tez. Oczywiscie jak ktos pracuje dluzej to zarobki ma inne ja dopiero zaczynam. Wybaczcie ale od czytania tego wszystkiego nie wytrzymalem i musialem sie wtracic. Maszonski ponad wszystko huhuhu :)
Możesz napisać, chociaż to co wiesz o pracy w tej firmie? Bo ja żadnych konkretów nie znam, a przymierzam się, gdzie by fajnie było zacząć robić, jako kierowca C+E. To by moja pierwsza robota była, więc mam nadzieję, że nie robią przeszkód, gdy się dopiero zaczyna w zawodzie?
Widzę, że mocno reklamują teraz system 2/2 środa - środa, 1800 € netto/m-c. Czy ktoś może cokolwiek więcej napisać jak to wygląda ?
Dzień dobry, Pani Łucjo, nasze kierunki to głownie kraje UE. Po więcej informacji na ten temat zapraszamy Panią do kontaktu z naszym działem rekrutacji +48-797-797-797. Pozdrawiamy!
Czy w firmie Maszoński Logistic Sp. z o.o. Sp.k. są regularne szkolenia pracownicze?
Znalazłem ogłoszenie na stronie firmy, że szukają magazyniera z uprawnieniami na wózki widłowe. Czy można wiedzieć, jak u Państwa wygląda system zmianowy? I na jakie stawki można liczyć (z nadgodzinami lub bez)?
Panie Nikodemie, aktualne informacje dotyczące zatrudniania otrzyma Pan pod numerem +48-797-797-797 od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 15:00. Pozdrawiamy!
Czekam na rekrutację. Kolega jeździ i bardzo sobie chwali. Proszę o informację kiedy ponownie będą zatrudniali Państwo kierowców. Mam doświadczenie.
Zgadzam się. W tej chwili wszystko jest super. Trzeba się dogadywać. Jak coś się zmieni dam znać, ale teraz mogę zdecydowanie polecić.

Rekrutacja przebiegła sprawnie. Na razie jeżdżę i wszystko jest zgodne z ustaleniami. Póki co jest ok.
Czy podwójne obsady też mają czy tylko pojedyncze?
Interesuje mnie oferta pracy Opiekun klienta ze znajomością języka obcego. Języków znam nawet 3 więc mam podanego w ogłoszeniu asa w rękawie. Zastanawiają mnie natomiast zarobki? Jest ktoś w stanie przedstawić widełki zarobkowe tego stanowiska? Co to jest strefa relaksu podana w ogłoszeniu?
Witam mam 6 miesięcy doświadczenia na zestawach do 40 t ale tylko miesiąc na międzynarodówce.Mam pytanie czy firma daje może jakieś przeszkolenie w podwójnej obsadzie.
Dzień dobry, Panie Robercie obecnie zatrudniamy kierowców tylko z minimum rocznym doświadczeniem na trasach międzynarodowych. Pozdrawiamy serdecznie!
Mam kat c i e. Ponad 15l doswiadczenia. Ostatnio w angli jezdziłem. Może u was dostane prace?? Moj email lub.tran.ltd@gmail.com
Jak szybko można uzyskać zatrudnienie i ile trwa proces rekrutacji na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta ze znajomością języka niemieckiego? Piszą tam Państwo, że sprawdzacie znajomość niemieckiego. A ponadto, że jest indywidualny plan wdrożeniowy. Jakie są jego zręby, jeśli można wiedzieć?
Dzień dobry, W przypadku rekrutacji na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta uprzejmie prosimy o przesłanie zapytania na adres mailowy: info@maszonski.com. Pozdrawiamy!
Witam, czy zatrudniają Państwo podwójne obsady w systemie 3/1 lub 2/1 (jeden kierowca kilkuletnie doświadczenie, drugi bez doświadczenia)? Czy możliwe są wyjazdy z innej części Polski - Śląsk lub Małopolska?
Dzień dobry, Szanowny Panie informujemy, że zatrudniamy tylko kierowców z minimum rocznym doświadczeniem. Po więcej informacji zapraszamy Pana do kontaktu pod numerem telefonu +48-797-797-797. Pozdrawiamy!
To na jakich umowach tu zatrudniają, że wyjazdy są takie niepewne? I w ogóle nie mają aut zastępczych, jak jakieś nawali?
U mnie rekrutacja przebiegła sprawnie. Jak na razie wszystko wygląda dobrze. Jeśli coś się zmieni napiszę, ale polecam. Podziękowania dla Pana Patryka.
To ile już pracujesz? Możesz napisać ile etapów rekrutacji trzeba przejść? Kiedy podają warunki zatrudnienia? Można negocjować stawkę? Będę wdzięczna za odpowiedź
Pracowałem u Mirka 14 lat, wszystko było jak należy. Dziękuję wszystkim za to co dla mnie zrobili.
Zatrudniali na Niemiecką umowę żeby po półtora miesiąca stwierdzić że zmienia się polityka firmy i dziękują za pracę, ale możesz przejść na polską umowę, oczywiście za inna stawkę ???? Moja opinia....szkoda słów
Duża ta różnica w stawce była? Możesz napisać jakie to są stawki? Ta polska umowa to jaki rodzaj? Zlecenie czy można jednak dostać umowę o pracę?
Ta niemiecka umowa na jaki czas była podpisana i na jaki proponowali polską, bo to ważne? Aktualnie już nikt jak się zatrudnia nie dostaje niemieckiej umowy czy jak to wygląda? Pensja pewnie już teraz w PLN?
Napiszcie czy świeżak z malutkim doświadczeniem w ogóle ma sens startować do tej firmy? Oraz jak to wygląda w końcu z wynagrodzeniem , w całości na konto ?
Dzień dobry, po więcej informacji na temat zatrudnienia zapraszamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji +48-797-797-797. Pozdrawiamy!
Dzień dobry, interesuje mnie ile km tygodniowo jeździ się u państwa tygodniowo w podwójnej obsadzie? @pracodawca
No niestety jestem zdruzgotany obecną sytuację w firmie Maszoński. Brak kontaktu z kimkolwiek, oferują wynagrodzenie gwarantowane ,ale zapominają powiedzieć że dopiero w drugim miesiąu pracy , człowiek w tej firmie się nie liczy, chyba zapominają że ta firma to my kierowcy. Jeżeli chodzi o samą pracę do nie można narzekać, ale wynagrodzenia to już co innego . Ja dostałem połowę tego co mi obiecano w pierwszym miesiącu pracy i się pytam gdzie jest reszta ?
Skoro wynagrodzenie jest gwarantowane w drugim miesiącu, to jak wygląda płatność za pierwszy miesiąc pracy, zostaje się przez ten okres bez wynagrodzenia? Jaką kwotę Tobie firma początkowo obiecała, a jaką dostałeś w rzeczywistości? Warunki płacowe zostały ustalone na rozmowie kwalifikacyjnej?
A takie pełne wynagrodzenie w 2 MSC pracy ile wyszło? Ile wynosi taka gwarantowana podstawa? Może są jeszcze jakieś premie do tego?
Witam.czy jeździcie na Skandynawię?widziałem wasze zestawy w Dani ale bardziej interesuje mnie Szwecja,norwegia.i jak to jest z tymi zjazdami busem na bazę?czy to rzeczywiście tak wygląda jak opisują,że trwa to całą dobę albo dłużej?
Dzień Dobry od kiedy firma rusza z rekrutacjami na magazyny które stawia, ile będzie zmian, i czy będa nocki???
Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Informacje o rekrutacji będą przekazywane w najbliższych komunikatach. Prosimy o śledzenie naszych profili społecznościowych oraz strony internetowej. Pozdrawiamy!
Dzień dobry, Panie Michale po więcej informacji zapraszamy na stronę internetową https://praca-kierowcy.pl/ lub do kontaktu z naszym działem rekrutacji +48-797-797-797. Pozdrawiamy!
Dzwoniłem na infolinię. Warunki są różne w zależności od zapotrzebowania na daną chwilę. Trzeba dzwonić.
A to po UE są trasy? Czy gdzie wyślą to tam? Wolałabym jednak na wschód nie jechać - nawet w takim systemie. Wie ktoś cos więcej?
Jak się pracuje w Maszoński Logistic Sp. z o.o. Sp.k.?
Zobacz opinie na temat firmy Maszoński Logistic Sp. z o.o. Sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 58.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Maszoński Logistic Sp. z o.o. Sp.k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 18, z czego 7 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!