brak logo

TELWOLT - BETON Sp. z o. o.

Sandomierz

Opinie o TELWOLT - BETON Sp. z o. o.

2013-10-13 19:54:59
lipa
2
Kamilo44 2014-06-01 12:30:56
Witam moja opinia na temat tej firmy jest taka że pracodawcy już od dłuższego czasu chyba siadło na głowę od zeszłego roku gdy tam pracowałem to już było obniżanie stawek pracownikom ale w tym roku to co słyszałem od tych pracowników co tam pracują nawet nagrali na dyktafon to co kierownik Michał.... mówił że od czerwca wprowadza takie coś ze pracownik z danej pracy będzie oceniany ile zarobił danego dnia stawka jest od 7zł do 11zł.Więc jeśli chcecie być oceniani ze swojej pracy i pracować za 7zł to zapraszam do TELWOLT - BETON Sp. z o. o. a i chciałem dodać jeszcze ze wypłaty nie są w terminie tylko mają mały poślizg około 2 miesięcy
2
byly pracownik 2015-04-06 20:34:55
troche lipa robiłem tam i problemy z kasą trzeba czekać nawet do 1 miesiąca żeby wypłacili . nigdy niby nie mają pieniedzy ... NIE POLECAM !
bolo 2015-09-13 12:44:28
Mają pieniądze ale na uciechy dla prezesa roberta, wódeczka, wódeczka i mercedesik.
No i oczywiście na łapówki, nawet się z tym nie kryją.
sprzedaje beton na lewo, a skarbówka ich się nie czepia. ciekawe czy zus wie że wypłaty są na lewo?
michałek 2015-09-13 12:45:53
no nie ma pieniędzy na wypłaty, bo trzeba przecież michałkowi wybudować domek
1
Pracownik 2016-01-07 16:01:02
A ja jestem zadowolony, cieszę się że mam pracę i pieniądze. Jak się chce pracować to i zarobić można. Ci którzy tylko narzekają i oczekują nie wiadomo czego to nigdy nie będą z żadnej pracy zadowoleni. Pracę trzeba uszanować, jaka by nie była. Pracowałem w kilku innych miejscach, w tym też w betoniarni i naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć.
Piotrek 2016-01-19 20:25:05
Dla mnie ok, mogłoby być lepiej ale coz. Jak na takie miasto to nie można narzekać, ktoś tu dobrze napisał - dobrze, że jest praca a jak ktoś gdzieś indziej pracował i ma jakies rozsadne doswiadczenie to wie nie ma co miodu w ... szukac czasami, przynajmniej stawki za prace są normalne.
janek 2016-02-13 10:29:36
jest ok, polecam
seba 2016-03-23 08:41:00
Jest ok. POLECAM. Wszystko na bieżąco. Jest wielu pracowników z dużym stażem w tym zakładzie i jakoś dają radę, są zadowoleni i nie odchodzą, a jak się komuś nie chce pracować to i koledzy go nie zmobilizują ani sytuacja rodzinna. Ciekawa praca i niezła jak na naszą okolicę zarobki.
xaz 2016-07-04 08:27:01
POLECAM. Jak komuś chce się pracować to dobrze zarobi jak na nasze lokalne warunki.
szukający pracy 2016-07-04 08:29:32
czy są przejęcia do pracy ?
pracownik 2016-08-31 09:37:34
Wszystko ok.
Jest praca, są pieniądze na czas. Słyszałem, że potrzebują więcej ludzi do pracy.
Henryk 2016-12-09 13:56:58
Dają rade. Można polecić.
Życzliwy 2016-12-13 15:11:37
Lipa nie polecam , kasy nie płaca na czas a jak juz to w 3 ratach... pozatym bałagan w papierach i kierownictwo do niczego... Najlepiej jak byście pracowali dzien i noc za darmo ... Omijać szerokim łukiem !
seba 2016-12-15 12:22:18
Jednak lipa myliłem sie
Zostaw swoją opinię o TELWOLT - BETON Sp. z o. o. - Sandomierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TELWOLT - BETON Sp. z o. o.