brak logo

Grafpol B.M.Meszkes

Bydgoszcz

Opinie o Grafpol B.M.Meszkes

obcy 2016-10-18 00:24
Może nawet dwie: prowizja i premia.
zbig 2016-10-19 10:49
Bo oni maja maszyny Gallus na pare i dlatego poszukuja maszynistow
zbig 2016-10-19 10:50
Bo oni maja maszyny Gallus na pare i dlatego poszukuja maszynistow
obcy 2016-10-22 00:06
To fajnie, tylko ile płacą?
Kapitan America 2016-11-29 18:58
Zgadzam się z tobom fałszywy strasznie już nie raz słyszałem o nim kiedyś sie przejedzie na tych zagrywkach burak zwykły
6
Gidue 2016-12-01 13:13
środki oduzajace w grafpolu ??? ciekawe jak na to prasa lub inne zareaguja a o gackowskim to słyszałem zwykła frajer fałszywy byłem swiadkiem jak obgadywał wszystkie dziewczyny z produkcji a puzniej chodzi i z każdym gada jak najdalej od takiego typa . Ćpun zwykły i Łeb... Pazerna swinia chlopakom sobote zabrał zeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przylizać i dalej jarać dziwne ze jeszcze taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje
8
Murzynek 2016-12-03 13:06
Pakowaczka sorry ale przegielas pale z tym cpaniem... Wszyscy dobrze wiedza co on robi ale z pewnym rzeczami moglibyscie sie powstrzymac a zwlaszcza ze cala wladza to czyta... Wiec prosze was darujcie sobie pewne rzeczy... I lepiej czasem ugryzsc sie w jezyk jest lepiej .... tudziez w palce
4
Czosnek 2016-12-22 01:22
Zdrowych i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia Dla Calego Grafpolu
7
Walduś 2017-01-13 21:02
Maszyny przybywaja a podwyzki dostaja tylko wybrani... A co z reszta zalogi ktora pracuje na sukces firmy?
2
waldek 2017-01-15 08:13
waldus,nie wybrani tylko ci ktorym sie chce pracowac.To jest wlasnie sprawiedliwe.A maszyny baranie trzeba tez kupic zebys mial na czym pracowac.
Pietruszka 2017-01-22 00:48
Tak to niestety jest Walduś, takie pieskie życie.
Calze-Donia 2017-01-28 16:46
Mila atmosfera, tylko ta sciana placzu.. boje sie, ze niedlugo na niej moge wyladowac :(
1
Anty rudy 2017-01-31 15:05
Hahaha Flip i Flap
3
Lol 2017-01-31 19:27
Co za podstawówka to jest forum o pracy a nie o hejtowniu innych. Żal mi komentujacych pita juliana ktosia i anty rudego . Puknijcie sie w te puste głowy.
7
obserwator 2017-02-19 16:49
interesujące.....
klick 2017-02-24 23:51
To mamy u nas niezły ubaw.
Wilk 2017-02-28 23:30
Leze i kwicze
a 2017-03-05 10:18
kto pozwala na przychodzenie w kazda sobote maszyniscie co nic nie robi tylko gada z kierownikami i to gdy ma urlop lub chorobowego caly tydzien......
3
bolo 2017-03-05 14:44
No jak to? Przecież wiadomo komu on podlega, no nie?
1
Piotr B 2017-03-10 19:42
Mam nocke jak tu się wkręcić na rano w sobote ?chyba pojdzie urlop
1
Piotr 2017-03-21 20:00
Chorobowe mam, ale w sobote i tak przyjde, co mi nie wolno???
1
Produkcja strach 2017-03-25 01:08
Jak jest w Grafpolu - zaczynamy weekend i spac nie mozna bo ciągle nas strasza , wszystko co złe w Firmie to produkcja
8
Zuzanna 2017-04-06 11:30
Pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia oraz tego co najbardziej lubisz w swojej pracy.
Wacław 2017-04-13 23:09
Wesołych Świąt Wielkanocnych
WP 2017-04-23 09:11
A kto mi zabroni
I coś z tym zrobi
1
handel strach 2017-04-23 20:52
bo tez produkcja potrafi numer wywinac.I tak macie szczescie,ze nie kaza wam za buble placic
3
Wujek Jan 2017-05-01 15:13
Ewka zdejmij korone bo Twoje nazwisko w firmie juz nic nie znacz....
13
A.B. 2017-05-21 20:48
Jak zmienic tapety w komputerze??
1
TwojStary 2017-05-22 20:58
Może popytaj kolegów, ale pamiętaj. Nie ma nic za darmo.
1
Ab 2017-05-22 21:00
Tylko delikatnie....
Zuzanna 2017-06-08 11:06
@Ab a jak Ty oceniasz Grafpol B.M.Meszkes jako pracodawcę? Jakie wskazałbyś plusy i minusy pracy w firmie?
Jurek 2017-06-15 13:12
Proszę o moim wypadku na iml nikogo nie informować Jurek
abcd 2017-06-19 19:46
Te wasze opinie są totalnie nie na miejscu, aż niektórych mi żal.
5
Zuzanna 2017-06-22 14:24
@abcd a jaka jest Twoja opinia na temat firmy? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w Grafpol B.M.Meszkes.
Waclaw 2017-06-23 07:35
To po co czytasz i komentujesz?
Nie zadowolony 2017-06-23 07:40
2 lata 4 kierownikow, kazdy na poczatku pieknie mowil, obiecywal a na koniec i tak sie kazdy sprzedal....
1
WP 2017-06-23 22:49
Uwaga na sasa to kret
1
Jurek 2017-06-25 21:21
Rafał pozwoli mi na wszystko. Dlaczego mam takie szybkie awanse!!!!!!!
Zuzanna 2017-06-26 13:57
Na stronie internetowej firmy można znaleźć ofertę pracy na stanowisko Operator drukarz. Możecie powiedzieć czego mogą oczekiwać osoby, które na tą ofertę odpowiedzą? Co możecie im doradzić?
Strach patrzec 2017-07-04 20:27
Szukaja oszczednosci a jak co roku o tej porze jest wysyp syneczkow , coreczek , bratankow , sostrzenic itp az zal na to patrzec . Praktycznie rozdaja kase za darmo nic nie wnosza do firmy robic im sie nie chce jak by byli za kare . A majstrowie jak zawsze maja z nimi tylko problem bo zaden dzial i tak ich nie chce bo sa dla nich tylko problemem. A ty nadgodzin nie dostaniesz czy premi wiekszej bo wola tym smarkacza rozdac kase niz dac tobie zarobic. Zal mi gory .
6
incredible hulk 2017-07-04 22:29
Już tak nie przeżywaj rudy, ty akurat powinieneś góre po tyłku całować - zatrudnili ci tą twoją i jeszcze ci mało ? Nie ty jesteś od zarządzania kapitałem firmy, wez sie lepiej za robote a nie problemów szukasz .
4
Stary wyjadacz 2017-07-05 17:29
A mi tez sie to nie podoba a pracuje tu juz 7 lat i mnie to .... I tu kademu reke podam co tak samo mysli a ty co inceredible hulk pewnie tez dostajesz kase za sciemnianie ze sie zucasz .
3
Handlowiec 2017-07-06 22:17
kiedy dotrze ze w grafpolu nie ma juz działu handlowego tylko dział utrzymania klienta
Fan Kokosa 2017-07-07 10:16
Hmm a ja sie pytam gdzie jest dyrektor Kokorzycki? U niego by nie bylo tskiego czegos ze maszyny stoja!
5
Przewijarka 2017-07-07 20:40
Do handlowca nie zawalajcie kart technologicznych . Ciekawe czemu tyle zlecien wraca bo maja zly nawoj bo w karcie jest zle zaznoczone my na przewijarkach nie musimy pamietac wszystkich klientow od tego jest karta a potem zwalacie na nas jak Zielinska z gizechem. Niedawno Buna wrocila nowy klient a w przy pierwszym zleceniu zawalacie z nawojem bo nie w ta strone zanaczyliscie. Mniej kawek i poltek a wieciej uwagi nad karyami!!!
4
Handlarz 2017-07-09 03:03
Za zaistniałą sytuacją nie obwinialbym Działu Handlowego tylko tego co wszystko analizuje i zapomiał o jednym ze jak maszyny stoja to nie zarabiają. Siedzi gość i myśli jak POKAZAĆ na czym można zaoszczędzić a zapomiał pomyśleć jak zarabiać KOKOSY i. przez takiego gościa wszyscy maja mniej, nawet pogody na urlopie nie maja.
1
raf 2017-07-09 20:22
Czasami maszyny ktore chodza tez nie zarabiaja.Po to wlasnie jest analiza.Co roku w lipcu jest dolek i trzeba to przezyc a juz szykuje sie nowa fala (wiadomosc z handlu).
Dyskretny 2017-07-12 15:11
Zwolnień?
1
Jurek 2017-07-13 09:09
Awansu
Sprawiedliwy 2017-07-29 13:48
Szanowni Państwo przewijarki, przy buna to sam we własnej osobie klient, kupiec tak zadecydował sposób nawoju myląc się , za co poniósł koszty. Proszę za nim ktoś doda opinie niech sprawdzi fakty.
Zostaw swoją opinię o Grafpol B.M.Meszkes - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grafpol B.M.Meszkes