brak logo

Jamza sp zo.o.

Trzebinia

Opinie o Jamza sp zo.o.

anonim 2011-08-09 21:50
Firma TO LIPA przez wielkie L!!!! Nie polecam żadnemu kierowcy pracy w tejże firmie.[usunięte przez moderatora]
anonim 2011-08-13 12:18
Ta firma to wielkie bagno koledzy omijacie wielkim łukiem,pozdrawiam prezesa
anonim 2011-11-06 10:55
podzielam opinie kolegów wyżej. pracowałem krótko w tej pseudo firmie bo dłózej sie nie dało.przed zatrudnieniem obiecują \"złote góry\" potem nie dotrzymuja obietnic nawet w 50%. razdze wszystkim z serca.......OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !
driver 2011-11-09 19:59
DAJCIE SPOKOJ Z TA FIRMA WOLE BYC NA BEZROBOTNYM JAK U NICH PRACOWAC ZDECYDOWANIE NIE POLECAM [usunięte przez moderatora]
1
anonim 2012-03-13 17:16
W tej firmie jest niski poziom kultury pracy niewykwalifikowana kadra kierownicza.Sumując podjął bym tam pracę gdybym musiał ale szukał bym czegoś innego nie warto się użerać z c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwem.
kolo 2012-07-10 20:54
panowie,którzy chcieli by podjąc prace u tych ludzi odradzam z serca....omijać szerokim łukiem tą pseudo firme. nic dobrego nie można o nich powiedzieć. oszukują,kłamia i okradają z ciężko zarobionych pieniędzy. PORAŻKA.
O D R A D Z A M !
ja 2012-08-17 15:16
P O P I E R A M !
były 2013-06-18 12:01
zapomnij kolego o wszystkich powyzszych przywilejach !!! nawet sie tam nie wybieraj ! omijaj z daleka ! [usunięte przez moderatora]
1
Monik 2014-03-06 00:06
A co to się takiego dzieje z tą firmą? Na pierwszy rzut oka wydawało się wszystko w porządku, ale czytając wasze opinie to coś jest nie tak...
Tyrdon 2014-03-12 11:42
Z tego co sprawdzałem Jamza nadal działa, jednak opinie tutaj są negatywne, prosiłbym o napisanie jakiejś opinii przez aktualnego lub byłego pracownika, czy warto ubiegać się tam o prace, z góry dziękuję.
Uptronic 2014-03-19 21:52
Szkoda, że nie mają żadnej strony internetowej, bo tak to nawet nie wiadomo czy się ogłaszają w internecie i ewentualnie gdzie to robią...
blueman 2014-04-07 23:41
wiesz co ogólnie to domenę mają wykupioną tylko chyba nie przygotowali jeszcze swojej strony. sprawdź niedługo
mim 2014-04-16 21:04
dawno nikt nie napisał jakiegoś konkretu. A z rok temu jeszcze pracownicy Jamzy się tu wypowiadali
marcin 2014-05-31 00:34
Dziwna sprawa, bo Jamza działa i spodziewałem sie tu wiekszej ilości opinii, może po prostu nie prowadza rekrutacji.
minio 2014-10-16 07:45
dżamza ????? ludzie nie zawracajcie sobie głowy ,firma KOŁCHOZ !!!! omijać z daleka !!!!!!
1
eqfilibrium 2015-02-22 07:05
@patryk spokojnie, spokojnie Twój komputer działa poprawnie, poprostu strona internetowa Jamza sp zo.o. już nie istnieje. Pojawia się teraz pytanie czy ten sam los co spotkał ich stronę, spotkał też samą firmę Jamza. Byłem zainteresowany dosyc mocno tą firmą, no ale na obecną chwilę nie mam skąd zaczerpnąć infromacji. może wy mi pomożecie ?
były 2015-11-23 18:23
jaka stronka taka"firma" he he he ...wiem bo pracowałem u tego złodzieja !
pracownik 2016-03-02 09:16
Dziwią mnie te opinie, gdyż jestem wieloletnim pracownikiem tej firmy i słowa złego powiedzieć nie mogę. Wypłata zawsze na czas, nie raz jak były problemy rodzinne to nikt nie robił problemu z urlopem.... fakt, że było zwolnionych dużo osób po drodze ale to ludzie którzy pracy docenić nie potrafią i nie potrafili.
basi 2016-05-14 11:49
skoro transport drogowy jest u nich zawsze na czass to i fajnie że pieniądze też są zawsze na czas płacone
Były pracownik 2017-02-04 19:37
Panowie,o transporcie się nie wypowiem ale pracowałem przy czyszczeniu. Porażka to mało powiedziane. Chcesz pracować za trzech,tracić zdrowie za psie pieniądze w delegacjach? Zatrudnij się :).
Gyrox 2017-03-27 14:51
Obserwuje pracę firmy Jamza na co dzień. Powiem tak.. Chłopaki narzekają, bo robota brudna (czyszczenie zbiorników, pomp, roboty porządkowe itp. itd). Ogólnie są to panowie od przysłowiowej "czarnej roboty". Pracują po 8 godzin, ale słowo praca to jest dopiero po śniadaniu. Zaczynają o godz. 7:00 od kawy, potem czekają na zezwolenia od firmy dla której udzielają usługi do wykonywania pracy, jest godzina 8:00. Po otrzymaniu zezwolenia następuje przygotowanie miejsca pracy.. tzn. zabezpieczenie terenu, grodzenie taśmą, przygotowanie sprzętu do pracy itp. Te przygotowania trwają do godz. 9:00. Mamy już godzinę 9:00 i pracownicy z Jamzy po ciężkiej pracy jaką wykonali od 7:00 rano jadą na śniadanie! Śniadanko trwa przeważnie do godziny 10:00. Teren przygotowany, pracownicy najedzeni można zaczynać pracę. Praca idzie dość powolnie zazwyczaj.. chłopaki nie śpieszą się bo na wykonanie usługi mają najczęściej kilka dni. Robotę trzeba przecież szanować. Skoro na wyczyszczenie zbiornika mamy 2 tygodnie, to zróbmy to w 2 tygodnie a nie w 3 dni! Najgorzej ma "świerzak" - nowo przyjęty pracownik Jamzy. Chłopy pracujący po kilka lat w firmie jadą w niego jak w bur.ą suk.ę. Przynieś, zanieś, pozamiataj i upier.dol się po szyje w szlamie. Poziom rozmów osób z Jamzy jest płytki, ciagle urwa, h.uj itp. ciągłe narzekanie na robotę. O zarobkach ciężko powiedzieć, każdy ma inaczej na umowie, dochodzi jakaś kasa za delegacje.
Jeśli masz wykształcenie gimnazjalne, max zawodowe to Jamza bierze Cię w ciemno. Oni potrzebują ludzi ciemnych od czarnej roboty.
Na plusy - pracownicy dostają stroje służbowe, buty, kaski, kombinezony. Ale taki strój jest zwykle na początku pracy i później po 5 latach, jak wytrzymasz :) a więc chodzisz uje.bany, brudny i śmierdzący.
Witaj w Jamzie!
Iwona 2017-04-06 11:24
Pracujesz w Jamza? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Zła 2017-07-17 11:54
Witam.Mój mąż pracował w Płocku na czyszczeniu zbiorników przez tą firme.Masakra obiecanki cacanki .Dotei pory brak kasy za przepracowane dni.Nie polecamy tej firmy!!!!!!
Zła 2017-07-18 12:53
Witam firma solidna da się dogadać. Ma i minusy,ale duży plus umowa o pracę a nie śmieciowa.Jeśli chcesz to sam spróbuj to przekonasz się.
Iwona 2017-08-11 11:37
Czy opisywana przez Ciebie sytuacja @zła wyjaśniła się w jakiś sposób i czy Jamza odniosła się do niej? Warto na forum dawać znać o zakończeniu konfliktowych spraw, tak żeby pracownik mógł wiedzieć jak firma zachowuje się w takich sytuacjach.
Zostaw swoją opinię o Jamza sp zo.o. - Trzebinia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jamza sp zo.o.