brak logo

Jamza sp zo.o.

Trzebinia

Opinie o Jamza sp zo.o.

anonim 2011-08-09 21:50:58
Firma TO LIPA przez wielkie L!!!! Nie polecam żadnemu kierowcy pracy w tejże firmie.[usunięte przez moderatora]
anonim 2011-08-13 12:18:19
Ta firma to wielkie bagno koledzy omijacie wielkim łukiem,pozdrawiam prezesa
anonim 2011-11-06 10:55:40
podzielam opinie kolegów wyżej. pracowałem krótko w tej pseudo firmie bo dłózej sie nie dało.przed zatrudnieniem obiecują "złote góry" potem nie dotrzymuja obietnic nawet w 50%. razdze wszystkim z serca.......OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !
driver 2011-11-09 19:59:41
DAJCIE SPOKOJ Z TA FIRMA WOLE BYC NA BEZROBOTNYM JAK U NICH PRACOWAC ZDECYDOWANIE NIE POLECAM [usunięte przez moderatora]
1
anonim 2012-03-13 17:16:51
W tej firmie jest niski poziom kultury pracy niewykwalifikowana kadra kierownicza.Sumując podjął bym tam pracę gdybym musiał ale szukał bym czegoś innego nie warto się użerać z c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwem.
kolo 2012-07-10 20:54:50
panowie,którzy chcieli by podjąc prace u tych ludzi odradzam z serca....omijać szerokim łukiem tą pseudo firme. nic dobrego nie można o nich powiedzieć. oszukują,kłamia i okradają z ciężko zarobionych pieniędzy. PORAŻKA.
O D R A D Z A M !
ja 2012-08-17 15:16:22
P O P I E R A M !
były 2013-06-18 12:01:39
zapomnij kolego o wszystkich powyzszych przywilejach !!! nawet sie tam nie wybieraj ! omijaj z daleka ! [usunięte przez moderatora]
Monik 2014-03-06 00:06:34
A co to się takiego dzieje z tą firmą? Na pierwszy rzut oka wydawało się wszystko w porządku, ale czytając wasze opinie to coś jest nie tak...
Tyrdon 2014-03-12 11:42:06
Z tego co sprawdzałem Jamza nadal działa, jednak opinie tutaj są negatywne, prosiłbym o napisanie jakiejś opinii przez aktualnego lub byłego pracownika, czy warto ubiegać się tam o prace, z góry dziękuję.
Uptronic 2014-03-19 21:52:42
Szkoda, że nie mają żadnej strony internetowej, bo tak to nawet nie wiadomo czy się ogłaszają w internecie i ewentualnie gdzie to robią...
blueman 2014-04-07 23:41:37
wiesz co ogólnie to domenę mają wykupioną tylko chyba nie przygotowali jeszcze swojej strony. sprawdź niedługo
mim 2014-04-16 21:04:44
dawno nikt nie napisał jakiegoś konkretu. A z rok temu jeszcze pracownicy Jamzy się tu wypowiadali
marcin 2014-05-31 00:34:26
Dziwna sprawa, bo Jamza działa i spodziewałem sie tu wiekszej ilości opinii, może po prostu nie prowadza rekrutacji.
minio 2014-10-16 07:45:43
dżamza ????? ludzie nie zawracajcie sobie głowy ,firma KOŁCHOZ !!!! omijać z daleka !!!!!!
1
eqfilibrium 2015-02-22 07:05:10
@patryk spokojnie, spokojnie Twój komputer działa poprawnie, poprostu strona internetowa Jamza sp zo.o. już nie istnieje. Pojawia się teraz pytanie czy ten sam los co spotkał ich stronę, spotkał też samą firmę Jamza. Byłem zainteresowany dosyc mocno tą firmą, no ale na obecną chwilę nie mam skąd zaczerpnąć infromacji. może wy mi pomożecie ?
były 2015-11-23 18:23:16
jaka stronka taka"firma" he he he ...wiem bo pracowałem u tego złodzieja !
pracownik 2016-03-02 09:16:02
Dziwią mnie te opinie, gdyż jestem wieloletnim pracownikiem tej firmy i słowa złego powiedzieć nie mogę. Wypłata zawsze na czas, nie raz jak były problemy rodzinne to nikt nie robił problemu z urlopem.... fakt, że było zwolnionych dużo osób po drodze ale to ludzie którzy pracy docenić nie potrafią i nie potrafili.
basi 2016-05-14 11:49:43
skoro transport drogowy jest u nich zawsze na czass to i fajnie że pieniądze też są zawsze na czas płacone
Zostaw swoją opinię o Jamza sp zo.o. - Trzebinia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jamza sp zo.o.