Pracowałam t w tej firmie 2009r, w Gliwicach w forum i widzę, że nic się nie zmieniło,rozchodzi mi się o wynagrodzenia nigdy na czas , przyjęłam się w listopadzie, a wypłatę dostałam w styczniu (za listopad) z wielkim bólem, więc gdybym miała komuś doradzić niech szuka innej firmy
Czy w Muster możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
Czy w Muster są szkolenia zewnętrzne?
Czy firma w ogóle funkcjonuje? Od dawna nikt nie korzystał z forum, dlaczego tak jest?
@byłem.tam a firma przestała działać ?
Czy ktoś słyszał o reaktywacji firmy?
Od bardzo dawna nikt nie zostawił tu opinii bo jeśli ludzie są zadowoleni z pracy to nie ma chęci do pisania.
Czy cos dzieje się w firmie Muster? Taka cisza od miesięcy, zastanawiam się jaka jest przyczyna?
Zeszłego roku pracowałam w tej firmie 2miesionce styczeń luty w Warszawie kerfur wileńska za styczeń dostaliśmy do renki wypłatę kierownik musi że za luty otrzymamy na konto i tak dotej pory nie otrzymaliśmy pensi i zgadzam się z tym co ludzie piszom o tej firmie ze to oszuści
jola nie ECO Sauber tylko Eko Sauber Plus, już drugą zrobili albo nawet i trzecią, bo w Sosnowcu też jest jakaś. Ludzie nie liczcie na kasę, Maślanka już dawno ugotowany, tylko sprawy się przeciwko niemu toczą i nic nie ściągną bo wszystko powywoził. Maszyny i samochody. Biuro w Krakowie zamknięte, bo mu pewnie pracownicy pouciekali. Oszust jakich mało. Oby zgnił w piekle za takie traktowanie ludzi.
Założyli spółki córki i na nie przepisują majątek, więc wygrana sprawa nie oznacza, że kiedykolwiek zapłacą. Muszą natomiast pokryć koszty adwokata i wysyłać do sądu swoich kierowników - to też duże upokorzenie. Piszę o wygranej sprawie tylko dlatego żebyście nie bali się wytaczać im procesów - im więcej, tym lepiej.
A ten muster to jeszcze w ogóle istnieje ? Z tego co słyszałam, to potracili wszystkie kontrakty ...
Nie wiem jaki w tym jest cel ale pracownicy z bydgoszczy nie dostali jeszcze całych wypłat za sierpień komuś jest ciągle mało????????????????????????????????????????????
Pracownicy z Bydgoszczy założyli sprawę w sądzie gdyż od października firma zalega z wypłatami. A do firmy się dodzwonić nie da. Masakra porażka itp
A tak poza tym prezes który robi porządnych ludzi w konia i zabiera część zarobionych pieniędzy ma jeszcze jedną firmę ECO Sauber tak więc uważajcie co podpisujecie i na co się zgadzacie
Firma porażka kontakt poniżej krytyki płatności na raty (cząstkowe) albo wcale Mam wygrane sprawy sądowe i przekazane do firm windykacyjnych czekamy na pieniądze za wykonywane zlecenia .. Taka mała przestroga : zanim ktoś podpisze z nimi umowę na co kol wiek niech się 100 x zastanowi czy warto inwestować swój czas, zdrowie i pieniądze
zapytaj w bydgoszczy
Ta opinia jest:
ha ha ha ha ha .... brzuch mnie i jeszcze kilka innych rozbolał ze śmiechu .... muster i terminowe wypłaty ... ha ha ha ha
płacą na raty i do tego obcinają wysokość wypłat
firma tragiczna nie wypłacalna Prezes nie wypłaca należnego wynagrodzenia, firma upada
Wygraliśmy sprawę z nimi, będzie windykacja :-)
Jak się pracuje w Muster?
Zobacz opinie na temat firmy Muster tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jak wygląda rekrutacja do firmy Muster?
Kandydaci do pracy w Muster napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.