brak logo

Pollena

Warszawa

Opinie o Pollena

Pan Tadeusz 2010-09-01 19:46:17
Brud i... i ubóstwo :(
SB 2010-09-21 18:35:50
Legendy PRL-u.
Czy kogoś interesuje ten temat?
Zapraszamy! Tu poczujesz się jak kiedyś!
misia 2010-11-24 11:12:30
szukam kogoś z działu sprzedaży/ eksportu- chodzi o rynki wschodnie...
anonim 2011-04-04 17:19:30
Jeżeli aroma wygląda jak legendy prl-u to przecież nie jest wina pracowników tylko dyrekcji.to ona powinna zadbać o wizerunek firmy,w tej firmie pracują ludzie (PRAWIE WSZYSCY + EMERYCI) którzy mają po 50 lat,wiec są zmuszeni pracować za najniższą krajową.boją się wystąpić o podwyżke ze względu na zwolnienie. po prostu ten zakład to wegetacja,dla młodych pracowników-brak rozwinięcia w którą kolwiek strone ,tylko można cofnąć się w rozwoju. MŁODZI NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W TEJ FIRMIE!!!! 1300 ZL BRUTTO NA POCZĄTEK BEZ PREMII NA 3 MIESIACE A POŹNIEJ 2100 ZL BRUTTO DO KONCA ŻYCIA
MBotun 2011-04-17 10:57:07
Wegetacja niestety nie dotyczy tu tylko strony finansowej
anonim 2011-04-28 16:46:18
i z nowu po wypłacie :) kolejny miesiąc głodówki,przynajmniej nikt nie ma nadwagi :)
niunia 2012-01-30 19:54:55
Zastanawiam się nad aplikacją na stanowisko biurowe ale czy nadal tak mało tam płacą? niedługo będą się przenosić, może jednak zarobki wzrosną?
biotechnolog 2012-02-01 14:14:48
Norma Zakladowa - 2009-10-14 16:37:37

Przecież te 1500 to dużo, bardzo dużo
Tak na serio to wcale nie jest źle:/
Pracuję na Uniwersytecie, wykształcenie wyższe biotechnologia - 1061 na rękę po 4 latach pracy. I tak mam szczęście, że znalazłem jakąkolwiek pracę:)
xxx 2012-02-12 09:36:17
gdzie sie przenosza
podobno do nowego dworu
gdzie sladac aplikacje
moze jakis nr tel
Zamykacz 2012-02-23 06:10:59
Trwa likwidacja zakładu w Warszawie. To nasze największe osiągnięcie!!!
chochlik 2012-03-05 22:02:39
to przenoszą czy likwidują? sprzedają tą działkę czy już nie ma kupca bo podobno ktoś chciał kupić ale się rozmyślił? jaka jest prawda?
Bobas 2012-03-14 20:06:23
Ludzie nie zatrudniajcie się w tej firmie mentalności ludzi nie zmienicie tam pracuje wielu ludzi z minionej epoki a były prezes (usunięte przez administratora)i obecny są nie reformowalni afiszują się certyfikatami i nagrodami a ludzi traktują jak bydło w większość w biurze pracują albo rodzinka pana (usunięte przez administratora)albo znajomi nie polecam tej firmy szkoda waszego czasu
1
siobsi 2012-03-16 11:44:10
Generalizowanie ludzi na epoki i rodziny jest krzywdzące. Wśród jednych i drugich zdarzają się bardzo wartościowe osoby.
Co do panującego tam systemu natomiast należy się zgodzić.
Kto na tym stracił i dlaczego niegdyś duża, znana firma z ogromną wiedzą i majątkiem przekształcona została w mały i ledwo egzystujący zakład (tu trzeba dodać, że egzystujący kosztem nędzy właśnie tych starszych i w wielu wypadkach naprawdę zasłużonych, często już byłych pracowników) to inna sprawa.
basia57 2012-04-18 19:44:03
obecnie w Pollenie trwa rekrutacja na stanowisko specjalisty ds obslugi klientow krajowych i zagranicznych. główny warunek to biegła znajomość j. ukraińskiego (rosyjskiego).
julia 2012-07-18 19:05:49
Pytanie: kiedy Pollena-Aroma przenosi się do Nowego Dworu Mazowieckiego? Czy już się firma przygotowuje do przeprowadzki? Kiedy zaczyna produkcję w NDM? Dziękuję.
nieznany 2012-07-23 18:01:13
podobno wrzesień - październik. więc już niedługo.
Go Work 2012-10-07 09:03:53
Ta Firma To Brud i ubóstwo !
1
Zal dupe ściska 2012-10-10 14:54:25
Zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ściska?
pixeloza 2012-10-19 22:53:39
Jakie wieści z linii frontu, kiedy przeprowadzka, już firma pakuje się w kartony, czy na razie na relaksie? :) Jestem zainteresowany tą przeprowadzką z wielu względów - proszę o świeże info!
juljusz 2012-10-25 13:11:11
I jak tam czy zwiększyły się angarze w związku ze zmianą miejsca zatrudnienia. Czy firma stawia na młodych ludzi?
johanson 2012-10-26 19:41:56
poszukiwany elektryk - rekrutacja trwa...
Leonarde 2012-11-26 15:14:52
Czy polecacie zamieszkanie na osiedlu Klasyków...? Pytam właśnie pod względem Polleny... Miałabym ją tuż "za płotem"...
Leonarde 2012-11-26 15:16:23
Czy polecacie zamieszkanie na osiedlu Klasyków...? Pytam właśnie pod względem Polleny... Miałabym ją tuż "za płotem"...
doradca 2012-11-29 19:34:44
Pollena niebawem ma zaprzestać produkcję na Klasyków. Nowa siedziba w Nowym Dworze już działa i produkują już tam, nowe maszyny itp. Jeżeli chodzi o smrody na nowym osiedlu to nie obawiałbym się już zapaszków z Aromy. Zastanowiłbym się nad oczyszczalnią. Szczególnie po godzinie 18stej polecam przejazd ulicą Modlińską w kierunku selgrosa - dech zapiera. Drogi lokatorze, zastanów się dobrze zanim kupisz tam swoje wymarzone "m".
zasób ludzki 2012-11-29 19:39:34
kiedy w końcu wszechmocny Hugo podda się i przyzna wszem i wobec, że nie ogarnia, pracownicy z niecierpliwością czekają na dymisję ???
Mario 2012-12-01 10:39:10
Kiedy będą się przeprowadzały laboratoria do nowej lokalizacji? Jest szansa na zatrudnienie dla chemika? Co powiecie o pracy w Aromie? - pytanie do byłych/obecnych pracowników. Dzięki za odpowiedź!
1
gal 2012-12-17 20:29:15
z tego co wiem deweloper zrezygnował z wykupu tego terenu co zajmuje obecnie firma,więc sprawa wygląda tam firma zostaje i straszny mydlany smród również,nie polecam kupowania mieszkania,a jeżeli chodzi o nowy dwór słabo to widzę bo już dawno mieli się przenieść a tu co się okazuję że nadal funkcjonują,w tym widzę większą politykę
leon 2012-12-27 11:15:36
Czyli siedziba firmy i laboratoria nadal śmigają na Klasyków? A kiedy się przenoszą do NDM??? Pakują się chociaż? Gadajta ludziska!! :-)
Najima 2013-01-14 17:04:34
No właśnie! Wynoszą się w końcu czy nie?? Jak w grudniu przejeżdżałam ul. Klasyków to chyba jeszcze byli. Czy coś się zmieniło?
1916 2013-01-14 17:15:42
Odradzam zatrudnianie się tam. A wiem co mówię...
4
wolny najmita 2013-01-15 10:21:36
Mam pytanie do ludzi zatrudnionych w nowej fabryce, z NDM, jak się tam pracuje, jakie są warunki pracy i na czym polega charakter pracy - co się robi konkretnie? Dzięki!
AA 2013-02-18 12:21:08
końcu ludzie dostaną podwyżki od 20% w górę. odbyło się zebranie zarządu spółki i jednogłośnie uchwalono decyzję o podwyżkach dla ludzi. gratuluje uporu i solidarności.
1
leszy 2013-04-30 18:55:21
w tej firmie nawet 120% nie byłoby przesadą;)))))
1
praca 2013-05-31 13:06:25
i jak tam ludzie w nowej siedzibie...praca pełną parą. nowa siedziba nowa płaca? :) przynajmniej klima jest
tak 2013-08-12 12:47:20
na początek 1500 brutto
K3000 2013-08-31 16:29:45
Ale padaka! Palić trampki stamtąd!
1
hej 2013-09-19 23:02:49
Hej ludziska jest nowy nabór do pracy z tym zakładzie chemicznym. Jak tam jest na rozmowie wstępnej? Jaki klimat panuje i ile tak prawde mówiąc dają na początek. Dzięki
gowork 2013-12-25 00:31:19
Słyszałem że od stycznia mają być jakieś etaty na początek 2500 całkiem dobrze
stand by 2014-03-04 01:03:45
2500? chyba na kwartał...;/
1
nick 2014-03-21 23:10:31
Skoda gadać ja zarabiam w zakładzie 2800 na rękę i na chleb nie srarcza a (usunięte przez administratora)mnie nie obchodzi
4
nick 2014-03-31 23:48:19
2800? to tylko się cieszyć...ja na przykład tyle nie mam... ale cóż, są równi i równiejsi. Założę się, że młodzi niepokorni zarabiają przyzwoicie.
Begbie 2014-05-07 20:44:42
Firma chemiczna a płace jak w ochronie? WTF?!
To też pewnie ubecka firma.
7
Witam 2014-06-16 12:25:07
Witam mam pytanie. Czy to prawda co się tutaj pisze? Bo mam zamiar złożyć cv (wiecie o co mi chodzi) i jestem bardzo ciekawa zarobków i relacji między ludzkich
oooo!!!! 2014-08-28 18:21:51
Acha...?
3
znajomy 2014-12-07 20:00:10
cv zawsze złożyć można ale jak już kogoś szukają to najpierw wśród znajomych obecnych pracowników, bez znajomości to raczej trudno w sumie jak wszędzie teraz. Co do kasy to zależy co kto oczekuje i na jakie stanowisko. Kodeks pracy przestrzegany i firma też jeszcze póki co wypłacalna. Jeżeli chodzi o dodatki to socjal marny a w zasadzie to wcale go nie ma. Jeśli ktoś liczy na karnety basenowe, fitnes, bilety do kina, wyjazdy integracyjne to nie tutaj. Widocznie zarząd uważa, że średnia wieku pracowników jest za wysoka i nie warto zawracać głowy na takie 'dodatki'.
5
tadek 2015-11-03 09:04:55
Witam serdecznie co moge powiedziec o tej firmie to proste wyzysk czlowieka przez czlowieka slaba kasa i ogolny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam nikomu tej firmy duzo chemikali dzialajacych zle na zdrowie
3
jarek_ 2016-09-20 10:11:22
ależ bzdury wygadujecie, dostaniecie zamiast tabletu zeszyt, stary samochód z obdrapanym lakierem i 2k pensje. Nie ma benefitów żadnych, ani kart multisport, średnia wieku bardzo wysoka, nie gadajcie głupot
1
netia 2016-09-24 11:25:24
@ jarek_ - wydaje mi się 2000 zł na ręke, to nie sąjakies bardzo złe zarobki. Można trafić gorzej ...
anty_ubek 2016-10-26 14:09:55
@netia - nie no znakomita perspektywa, 2000zł na rękę to cudowna pensja, można za to opłacić przecież tyle rzeczy.
Dajcie spokój, firma komunistyczna, rządzona przez komunistów i dla komunistów. Średnia wieku taka że każdy może o wnukach opowiadać. Energia babć kończy się na kłótniach a nie pracy. Im szybciej ktoś normalny ją przejmie i pozbędzie się znacznej części osób tym lepiej. A dziadków do tych wnuków wygnać na emerytury, a nie w robocie za 2000 mądralowanie i nic nie robienie a młodzi chcą pracować i nie mogą bo blokujecie miejsce.
Bobini 2016-11-02 15:06:05
Witam Serdecznie miałem styczność z Ta firmą i nie polecam nikomu kasa mała duzo roboty pełno chemii i ludzie którzy tam pracuja to srednia wieku 50 l wiec nie jest to firma dla młodych nikomu nie polecam tej firmy a nawet jak chce sie tam isc do pracy to nie ma szans bo jest to firma rodzinna i napierw rodzina znajomi a na koncu osoby obce
Zostaw swoją opinię o Pollena - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pollena