brak logo

Excellent Office

Warszawa

Opinie o Excellent Office

2013-08-26 08:22:10
Jolla a w którym sklepie miałas pracować, w jakim mieście?
12
zwykły pracownik 2015-02-03 18:16:28
A mi sie w tej firmie pracuje nawet ok , ludzie ze sklepu fajni i robota lekka , klienci zadowoleni i wracają zeby nawet tylko porozmawiac :) ktoś kelezanko bardzO Ci na odcisk nadepnął ze takie teksty piszesz :)) i nie zgodZe sie z Tobą ze nie ma sie umowy i ze trzeba na nią czekać :O .. No albo ściemniasz albo miałaś pecha :)) na każdego narzekasz wiec to chyba z Tobą coś nie tak :/ pozdrawiam wszystkich z EO . :) . Rownież tych "byłych " :P
3
:)) 2015-02-04 09:19:50
Pani"koordynator"?
bobbi 2015-02-04 21:01:46
pani "koordynator'" byla?? probuje poprawic opinie :) zeby wypowiadac sie o lekkiej robocie i powracaniu klentow to trzeba najpierw popracowac troche w magazynie albo w sklepie i dopiero sie mozna wypowiadac. rowniez nie polecam
2
111 2015-03-27 23:05:55
nie polecam!!!
2
kaskas 2015-09-03 08:32:36
tragedia. jeszcze chwila i w sklepach bedzie pracowac kierownik i co tydzien inny student za kilka zl za godzine
? 2015-11-08 01:13:41
Ech wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
studentka 2016-04-23 21:26:42
Witam,
pracuję w Excellent Office już od ponad roku i jestem zadowolona. Pensja na konto i płacą nie najgorzej. Potrafią dostosować grafik do zajęć na uczelni fajny zespół.
2
no nie 2016-06-09 15:54:44
Nie polecam. Nie polecam ze względu na kłamstwo już przy zatrudnieniu, mowa była o premiach od sprzedaży, których przez kilka miesięcy pracy w jednym miejscu nigdy nie zobaczyłam. Na rozmowie mówią też o umowie zlecenie, a dostaje się o dzieło (jeżeli się nie jest studentem, szkoda, że na rozmowie tego nie powiedziano, hmmm). Mało tego, praca lekka nie jest, niekiedy po 11 godzin na nogach, fizycznie (w jednym czasie obsługuj klientów, przyjmij dostawę, rozłóż dostawę, odpowiadaj na maile, odbieraj telefon, najlepiej jeszcze sprzątnij sklep - a wszystko to samemu na zmianie jedenastogodzinnej), szef stoi po stronie klienta, a nie naszej. Wieczny problem z komunikacją wewnętrzną, od czasu nowej koordynatorki i zmian wewnątrz struktury nagle wszedł obowiązek zbierania newsletterów (gromadzenia maili od klientów, którzy nie chcą podawać swoich danych), obsługiwania w ramach marnego wynagrodzenia google+ (od czego jest dział marketingu w biurze, a nie sprzedawcy w sklepach), co miesiąc są cyrki z grafikiem. Program magazynowy też nienajlepszy, dzieją się z nim cuda niewidy... Na plus przemawia tylko i wyłącznie wypłata na czas (chociaż zdarzały się opóźnienia) i szybko pojawiająca się umowa.
Podsumowując - dla studenta chcącego dorobić - dobra, dla kogoś, kto chce wyżyć i jeszcze cokolwiek odłożyć - nie. Za niska stawka jak na takie nerwy jakie tu potrafią odchodzić.
6
maroko 2016-08-25 14:01:57

,,no nie''- w 100% się z Tobą zgadzam. Też tu pracuję, jest tragedia
Hhh 2016-09-18 06:17:55
W takim czymś jeszcze nie pracowałam. Żenada. NIEEEE POLECAM!!!!!!!!!!
do Hhh 2016-09-18 14:39:18
@ Hhh - a mozna jaśniej? Mozna powiedziec że piszesz o nich xle (no bo skoro nie poleasz to źle), ale jednak nie podajesz żadnych konkretnych argumentów, które potwierdałyby dlaczego ci sie tam nie podoba
Zostaw swoją opinię o Excellent Office - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Excellent Office