Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VF POLSKA(LEE, WRANGLER)

Pracowałeś w firmie VF POLSKA(LEE, WRANGLER) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-29 20:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że te opinie są jak najbardziej prawdziwe, chociaż na temat p.A. złego słowa powiedzieć nie można. Zawsze próbowała łagodzić konflikty spowodowane przez p.B., jest prawdziwym pracodawcą a nie rządnym tylko i wyłącznie kasy jak druga pani !
zdjecie uzytkownika
anonim456 - 2011-07-09 11:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otwierają sklep na Promenadzie a na wypłaty dla innych sklepów na dostawy nie mają pieniędzy !! a wypłaty zamiast 10 dostajemy nawet 20.SSSKKKKKAAAAAANNNNNNNNDDDDDAAAAAAALLLLLLLL!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-10 11:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja na ten temat krótko, macie pretensje,że P.A i P.B są takie a spójrzcie na siebie! Czy wywiązujecie się z obowiązków, które Wam są przypisane?(nie sądze) A jeżeli nie to mają prawo Was opieprzyć , że coś zwaliliście, po Was mają poprawiać?. Zacznijcie krytyke od samych siebie a dopiero później od innych.

Pozdrawiam Wszystkich
zdjecie uzytkownika
Paranoja to jest VEA - 2011-07-12 13:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz dawno tam nie pracuje ale dalej mam dreszcze jak sobie wspomne... Szkoda mi nawet klikac w klawiature...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-06 11:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powyższy wpis powstał pod wpływem silnych emocji i dlatego w nieobiektywny sposób opisuje rzeczywistość. Jednocześnie pragnę odwołać zawarte tam treści i komentarze. Przepraszam wszystkie osoby, które w jakikolwiek sposób mogły poczuć sie dotkniete moja nieobiektywna wypowiedzią. Wpis został zgłoszony do usuniecia. Jeszcze raz przepraszam za moje nieprzemyślane i nieodpowiedzialne zachowanie i prosze potraktować to jako niefortunny incydent.
zdjecie uzytkownika
yram - 2011-08-10 14:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, mimo, iż nie przepracowałam tam nawet jednej godziny. Dlaczego? Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do sklepu w Jankach. Bardzo miłe dziewczyny zadzwoniły do szefowej, że jestem, na co ona, ze za 10 minut będzie. Myślę sobie, to dobrze, rozejrzę się po sklepie i czas szybki minie. Po kilkunastu minutach dziewczyny otrzymały telefon od szefowej, która stwierdziła, że jednak nie przyjdzie, bo jest na zakupach, tu, w realu, ale nie ma czasu, więc one mają ze mną porozmawiać. No i odpadłam już przy pierwszym pytaniu, bo okazało się, że praca jest dla osób nieuczących się w ogóle, co nie było zawarte w ogłoszeniu. Dziewczyny zdziwione, że ja nie wiem, a mój poziom irytacji osiągnął szczyt. Tłukłam się do Janek, żeby nawet nie zobaczyć szefowej i dowiedzieć się, że mogłam sobie darować w ogóle wizytę. umówiona byłam na 17:00, o 16:55 już wyszłam. Proszę spojrzeć jak szefowa traktuje potencjalnych pracowników. Wolę nie wiedzieć jak jest już z zatrudnionymi.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-03-22 09:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne bo co do Pit-ów to one zawsze ale to zawsze dawały z cała dokumentacją na do widzenia a jak nie to wysyłały pocztą. Przynajmniej tak było zawsze w Piasecznie.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-03-30 18:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jaki sklep konkretnie pytasz?
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2012-11-15 15:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny :) podaje wam swojego emaila napiszcie do mnie wszyscy, zrobimy im mayday :) ewelina.kilinska@gmail.com
naprawde mi na tym zalezy.
zdjecie uzytkownika
eni - 2012-11-28 22:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoś się proszę do koleżanki na ten adres :ewelina.kilinska@gmail.com
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-12-01 21:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrobiłam to, ale nikt oprócz mnie się nie odezwał więc we dwie to my możemy sobie co najwyżej pogadać
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-07 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakiokres próbny w lee/wrangler(usunięte przez administratora) piaseczno, janki, warszawa?
zdjecie uzytkownika
Trubokozak - 2014-06-20 10:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy w ogóle można jeszcze liczyć na zatrudnienie. Rok czasu opinii nikt nie napisał to pozwala wnioski odpowiednie wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-20 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja wiem to firma nadal funkcjonuje, ale nie mam już dojścia żeby dowiedzieć się na jakich zasadach. Widziałam się ze zwolnioną kierowniczką z promenady w zeszłym roku i po jej komentarzu widzę że nic się w poczynaniach obu Pań nie zmieniło. została zwolniona ponieważ po długich latach lojalności wobec ich machlojek poprosiła o zmianę wynagrodzenia w rozliczeniu ZUS. W odpowiedzi dostała wypowiedzenie :)
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2014-09-04 02:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy w życiu nie chciałabym znowu trafić na takich pracodawców :( nerwy płacz ogromne wymagania a wypłata (opózniona zawsze) marna.
Pamiętam do dziś szkolenie bhp. Trzeba było zrobić badania jakieś ale Pani (usunięte przez administratora)ze wszystkim sobie poradziła, wiadomo o co chodzi.
Któregoś dnia się do nich tam przejade.
zdjecie uzytkownika
galop - 2014-10-26 03:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimek - 2014-09-04 02:07:33]:
przejdziesz się i co z tego będziesz miał? jakąkolwiek satysfakcje? Twoja satysfakcja , a ich cała reszta. Bo nie wierzę , żeby w VF Polska coś miałoby się zmienić w najblizszym czasie. Znam ludzi którzy tak naprawdę lubią pracę tutaj i otwarcie o tym mówią. Ja przekonałem się po pewnym czasie że to nie dla mnie
zdjecie uzytkownika
marik - 2014-12-04 15:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorąc pod uwage Wasze komentarze podejrzewam, że nie warto wysyłać tam aplikacji... No, a może coś się zmieniło. Jezeli tak to prosze o informacje: Jakie są obowiązki, uprawnienia i odpowiedzialność na stanowisku o którym pisze anonimek?? Jak wygląda obecna sytuacja rotacji pracowników? Czy często odchodzą z firmy? Jeśli tak, to, dlaczego, z jakiego głównie powodu?
zdjecie uzytkownika
Wolna od VF - 2015-01-16 14:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co w ogóle zaprzątać sobie głowy pracą u tych pań. Nic, ale to nic sie nie zmieniło jeżeli chodzi o traktowanie (głownie) pracownic-po prostu katastrofa- MOBBING i tyle. Kamień z serca jak odeszłam z tego sklepu. Ciągły stres, nerwy, problemy z dogadaniem się z szefowymi. Umawiają się na spotkanie po czym sie nie pojawiają bądź spoźniaja min. 2 godziny ( bo a to zakupy, a to wnuczek, a to a to tamto) i tak w kółko. Dziewczyny umawiane na rozmowy kwalifikacyjne czasem sie doczekały szefowej ale częściej jednak ich nie widziały.
Po prostu brak słów na te szefostwo, nigdy więcej pracować z takimi ludźmi nie będę.Pracowałam troche czasu i to po prostu szkoła życia pracować z taką pania B. ( nie umie traktować drugiej osoby jak człowieka) NIGDY WIĘCEJ !!!
zdjecie uzytkownika
Wolna od VF - 2015-01-16 14:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze... o wypłacaniu pensji i premii to nawet szkoda wspominać ! Człowiek musiał się wręcz prosić o swoje pieniądze !

Nigdy nikomu nie polecę tam pracy NIGDY !!!
zdjecie uzytkownika
aloha - 2015-01-20 18:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam u pani B, niestety. więcej niestety nie wytrzymałam, poza tym zależało mi na uczciwości, szacunku do pracownika oraz zaufaniu. niestety cały czas muszę walczyć o zaległe pieniądze, bowiem twierdzi, że na okres próbny w ogóle nie musiała być podpisana umowa, co w świetle prawa jest nielegalnym absurdem! pani A. - totalne przeciwieństwo swojej siostry.
dziewczyny, trzeba coś z tym zrobić. nie lubię jak ktoś traktuje mnie jak śmiecia i jeszcze wymaga dobrych wyników sprzedażowych. a premii i tak na oczy niestety nie zobaczyłam, chociaż sprostałam wymaganiom CHOREGO "targetu".
widzę, że wpisy są wszystkie stosunkowo nowe.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-20 20:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u kochanych Pań,dzięki Bogu już nie pracuję,za to pracowałam później w VF-ie. I nie mylmy VF-u z VEA Sp jw, bo to dwie zupełnie inne historie. Nie Pracuję u B i A już z 5 lat. Nadal mam zeszyciki w których podpisywałyśmy premie jakie nam dawały. No i widzę że nadal oszukują. Obydwie Panie są siebie warte. Dobrze, że się od nich uwolniłam dawno temu, współczuję tym którzy z nią współpracują. Jak opisać pracę u nich? Oszustwo, wyzysk, mobbing.
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-01-23 03:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Az nie chce mi sie wierzyć jak czytam takie opinie, przecież VF Polska to znana firma, Lee i Wrangler to znane i dobre marki, do tego wcale nie tanie, także jakim cudem moga miec tu tak słabe opinie, chyba powinii trochę lepiej dbac o swoje dobre imię. W ogóle ile na start oni proponują nowej osobie na produkcji?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-23 07:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym temacie,aqrat to nie o VF chodzi. Sklepy opisane powyżej to sklepy prywatnych właścicielek,które nijak pod VF nie podlegaja. Kupują one tylko towar przez VF, sam VF to inna zupełnie historia. Więc prosze się nie sugerowac za mocno.
zdjecie uzytkownika
someone - 2015-01-31 23:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja. VF to odzial korporacji ktory wspolpracuje z wieloma indywidualnymi firmami, ktore prowadza sklepy detaliczne w roznych centrach handlowych.. Tutaj jest mowa wlasnie o jednej z takich licznych malych firm wspolpracujacych z VF. Firmy te maja calkowita swobode i niezaleznosc dzialania. I wyglada na to ze nie zawsze postepuja etycznie...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VF POLSKA(LEE, WRANGLER)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VF POLSKA(LEE, WRANGLER)?
Zadaj pytanie
alert