Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VF POLSKA(LEE, WRANGLER)

Pracowałeś w firmie VF POLSKA(LEE, WRANGLER) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-29 20:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że te opinie są jak najbardziej prawdziwe, chociaż na temat p.A. złego słowa powiedzieć nie można. Zawsze próbowała łagodzić konflikty spowodowane przez p.B., jest prawdziwym pracodawcą a nie rządnym tylko i wyłącznie kasy jak druga pani !
zdjecie uzytkownika
anonim456 - 2011-07-09 11:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otwierają sklep na Promenadzie a na wypłaty dla innych sklepów na dostawy nie mają pieniędzy !! a wypłaty zamiast 10 dostajemy nawet 20.SSSKKKKKAAAAAANNNNNNNNDDDDDAAAAAAALLLLLLLL!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-10 11:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja na ten temat krótko, macie pretensje,że P.A i P.B są takie a spójrzcie na siebie! Czy wywiązujecie się z obowiązków, które Wam są przypisane?(nie sądze) A jeżeli nie to mają prawo Was opieprzyć , że coś zwaliliście, po Was mają poprawiać?. Zacznijcie krytyke od samych siebie a dopiero później od innych.

Pozdrawiam Wszystkich
zdjecie uzytkownika
Paranoja to jest VEA - 2011-07-12 13:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz dawno tam nie pracuje ale dalej mam dreszcze jak sobie wspomne... Szkoda mi nawet klikac w klawiature...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-06 11:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powyższy wpis powstał pod wpływem silnych emocji i dlatego w nieobiektywny sposób opisuje rzeczywistość. Jednocześnie pragnę odwołać zawarte tam treści i komentarze. Przepraszam wszystkie osoby, które w jakikolwiek sposób mogły poczuć sie dotkniete moja nieobiektywna wypowiedzią. Wpis został zgłoszony do usuniecia. Jeszcze raz przepraszam za moje nieprzemyślane i nieodpowiedzialne zachowanie i prosze potraktować to jako niefortunny incydent.
zdjecie uzytkownika
yram - 2011-08-10 14:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, mimo, iż nie przepracowałam tam nawet jednej godziny. Dlaczego? Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do sklepu w Jankach. Bardzo miłe dziewczyny zadzwoniły do szefowej, że jestem, na co ona, ze za 10 minut będzie. Myślę sobie, to dobrze, rozejrzę się po sklepie i czas szybki minie. Po kilkunastu minutach dziewczyny otrzymały telefon od szefowej, która stwierdziła, że jednak nie przyjdzie, bo jest na zakupach, tu, w realu, ale nie ma czasu, więc one mają ze mną porozmawiać. No i odpadłam już przy pierwszym pytaniu, bo okazało się, że praca jest dla osób nieuczących się w ogóle, co nie było zawarte w ogłoszeniu. Dziewczyny zdziwione, że ja nie wiem, a mój poziom irytacji osiągnął szczyt. Tłukłam się do Janek, żeby nawet nie zobaczyć szefowej i dowiedzieć się, że mogłam sobie darować w ogóle wizytę. umówiona byłam na 17:00, o 16:55 już wyszłam. Proszę spojrzeć jak szefowa traktuje potencjalnych pracowników. Wolę nie wiedzieć jak jest już z zatrudnionymi.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-03-22 09:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne bo co do Pit-ów to one zawsze ale to zawsze dawały z cała dokumentacją na do widzenia a jak nie to wysyłały pocztą. Przynajmniej tak było zawsze w Piasecznie.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-03-30 18:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jaki sklep konkretnie pytasz?
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2012-11-15 15:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny :) podaje wam swojego emaila napiszcie do mnie wszyscy, zrobimy im mayday :) ewelina.kilinska@gmail.com
naprawde mi na tym zalezy.
zdjecie uzytkownika
eni - 2012-11-28 22:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoś się proszę do koleżanki na ten adres :ewelina.kilinska@gmail.com
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-12-01 21:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrobiłam to, ale nikt oprócz mnie się nie odezwał więc we dwie to my możemy sobie co najwyżej pogadać
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-07 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakiokres próbny w lee/wrangler(usunięte przez administratora) piaseczno, janki, warszawa?
zdjecie uzytkownika
Trubokozak - 2014-06-20 10:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy w ogóle można jeszcze liczyć na zatrudnienie. Rok czasu opinii nikt nie napisał to pozwala wnioski odpowiednie wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-20 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja wiem to firma nadal funkcjonuje, ale nie mam już dojścia żeby dowiedzieć się na jakich zasadach. Widziałam się ze zwolnioną kierowniczką z promenady w zeszłym roku i po jej komentarzu widzę że nic się w poczynaniach obu Pań nie zmieniło. została zwolniona ponieważ po długich latach lojalności wobec ich machlojek poprosiła o zmianę wynagrodzenia w rozliczeniu ZUS. W odpowiedzi dostała wypowiedzenie :)
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2014-09-04 02:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy w życiu nie chciałabym znowu trafić na takich pracodawców :( nerwy płacz ogromne wymagania a wypłata (opózniona zawsze) marna.
Pamiętam do dziś szkolenie bhp. Trzeba było zrobić badania jakieś ale Pani (usunięte przez administratora)ze wszystkim sobie poradziła, wiadomo o co chodzi.
Któregoś dnia się do nich tam przejade.
zdjecie uzytkownika
galop - 2014-10-26 03:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonimek - 2014-09-04 02:07:33]:
przejdziesz się i co z tego będziesz miał? jakąkolwiek satysfakcje? Twoja satysfakcja , a ich cała reszta. Bo nie wierzę , żeby w VF Polska coś miałoby się zmienić w najblizszym czasie. Znam ludzi którzy tak naprawdę lubią pracę tutaj i otwarcie o tym mówią. Ja przekonałem się po pewnym czasie że to nie dla mnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VF POLSKA(LEE, WRANGLER)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x