Profil firmy VF POLSKA(LEE, WRANGLER)

VF POLSKA(LEE, WRANGLER)

Piaseczno

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o VF POLSKA(LEE, WRANGLER)

anonim 2011-06-29 20:45:00
Uważam, że te opinie są jak najbardziej prawdziwe, chociaż na temat p.A. złego słowa powiedzieć nie można. Zawsze próbowała łagodzić konflikty spowodowane przez p.B., jest prawdziwym pracodawcą a nie rządnym tylko i wyłącznie kasy jak druga pani !
0
anonim456 2011-07-09 11:39:13
Otwierają sklep na Promenadzie a na wypłaty dla innych sklepów na dostawy nie mają pieniędzy !! a wypłaty zamiast 10 dostajemy nawet 20.SSSKKKKKAAAAAANNNNNNNNDDDDDAAAAAAALLLLLLLL!!!
0
anonim 2011-07-10 11:19:40
Ja na ten temat krótko, macie pretensje,że P.A i P.B są takie a spójrzcie na siebie! Czy wywiązujecie się z obowiązków, które Wam są przypisane?(nie sądze) A jeżeli nie to mają prawo Was opieprzyć , że coś zwaliliście, po Was mają poprawiać?. Zacznijcie krytyke od samych siebie a dopiero później od innych.

Pozdrawiam Wszystkich
1
Paranoja to jest VEA 2011-07-12 13:14:02
Ja juz dawno tam nie pracuje ale dalej mam dreszcze jak sobie wspomne... Szkoda mi nawet klikac w klawiature...
0
anonim 2011-08-06 11:04:39
Powyższy wpis powstał pod wpływem silnych emocji i dlatego w nieobiektywny sposób opisuje rzeczywistość. Jednocześnie pragnę odwołać zawarte tam treści i komentarze. Przepraszam wszystkie osoby, które w jakikolwiek sposób mogły poczuć sie dotkniete moja nieobiektywna wypowiedzią. Wpis został zgłoszony do usuniecia. Jeszcze raz przepraszam za moje nieprzemyślane i nieodpowiedzialne zachowanie i prosze potraktować to jako niefortunny incydent.
0
yram 2011-08-10 14:56:16
Nie polecam, mimo, iż nie przepracowałam tam nawet jednej godziny. Dlaczego? Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do sklepu w Jankach. Bardzo miłe dziewczyny zadzwoniły do szefowej, że jestem, na co ona, ze za 10 minut będzie. Myślę sobie, to dobrze, rozejrzę się po sklepie i czas szybki minie. Po kilkunastu minutach dziewczyny otrzymały telefon od szefowej, która stwierdziła, że jednak nie przyjdzie, bo jest na zakupach, tu, w realu, ale nie ma czasu, więc one mają ze mną porozmawiać. No i odpadłam już przy pierwszym pytaniu, bo okazało się, że praca jest dla osób nieuczących się w ogóle, co nie było zawarte w ogłoszeniu. Dziewczyny zdziwione, że ja nie wiem, a mój poziom irytacji osiągnął szczyt. Tłukłam się do Janek, żeby nawet nie zobaczyć szefowej i dowiedzieć się, że mogłam sobie darować w ogóle wizytę. umówiona byłam na 17:00, o 16:55 już wyszłam. Proszę spojrzeć jak szefowa traktuje potencjalnych pracowników. Wolę nie wiedzieć jak jest już z zatrudnionymi.
0
ktoś 2012-03-22 09:23:47
To dziwne bo co do Pit-ów to one zawsze ale to zawsze dawały z cała dokumentacją na do widzenia a jak nie to wysyłały pocztą. Przynajmniej tak było zawsze w Piasecznie.
0
gosc 2012-03-30 18:05:53
O jaki sklep konkretnie pytasz?
0
ewelina 2012-11-15 15:41:45
dziewczyny :) podaje wam swojego emaila napiszcie do mnie wszyscy, zrobimy im mayday :) ewelina.kilinska@gmail.com
naprawde mi na tym zalezy.
0
eni 2012-11-28 22:14:22
Zgłoś się proszę do koleżanki na ten adres :ewelina.kilinska@gmail.com
0
ktoś 2012-12-01 21:22:26
zrobiłam to, ale nikt oprócz mnie się nie odezwał więc we dwie to my możemy sobie co najwyżej pogadać
0
Anonim 2013-07-07 05:15:05
Jakiokres próbny w lee/wrangler(usunięte przez administratora) piaseczno, janki, warszawa?
2
Trubokozak 2014-06-20 10:38:09
Zastanawiam się czy w ogóle można jeszcze liczyć na zatrudnienie. Rok czasu opinii nikt nie napisał to pozwala wnioski odpowiednie wyciągnąć.
0
ktoś 2014-06-20 12:38:20
Z tego co ja wiem to firma nadal funkcjonuje, ale nie mam już dojścia żeby dowiedzieć się na jakich zasadach. Widziałam się ze zwolnioną kierowniczką z promenady w zeszłym roku i po jej komentarzu widzę że nic się w poczynaniach obu Pań nie zmieniło. została zwolniona ponieważ po długich latach lojalności wobec ich machlojek poprosiła o zmianę wynagrodzenia w rozliczeniu ZUS. W odpowiedzi dostała wypowiedzenie :)
0
anonimek 2014-09-04 02:07:33
Nigdy w życiu nie chciałabym znowu trafić na takich pracodawców :( nerwy płacz ogromne wymagania a wypłata (opózniona zawsze) marna.
Pamiętam do dziś szkolenie bhp. Trzeba było zrobić badania jakieś ale Pani (usunięte przez administratora)ze wszystkim sobie poradziła, wiadomo o co chodzi.
Któregoś dnia się do nich tam przejade.
0
galop 2014-10-26 03:02:57
przejdziesz się i co z tego będziesz miał? jakąkolwiek satysfakcje? Twoja satysfakcja , a ich cała reszta. Bo nie wierzę , żeby w VF Polska coś miałoby się zmienić w najblizszym czasie. Znam ludzi którzy tak naprawdę lubią pracę tutaj i otwarcie o tym mówią. Ja przekonałem się po pewnym czasie że to nie dla mnie
0
marik 2014-12-04 15:11:43
Biorąc pod uwage Wasze komentarze podejrzewam, że nie warto wysyłać tam aplikacji... No, a może coś się zmieniło. Jezeli tak to prosze o informacje: Jakie są obowiązki, uprawnienia i odpowiedzialność na stanowisku o którym pisze anonimek?? Jak wygląda obecna sytuacja rotacji pracowników? Czy często odchodzą z firmy? Jeśli tak, to, dlaczego, z jakiego głównie powodu?
0
Wolna od VF 2015-01-16 14:04:11
Nie ma co w ogóle zaprzątać sobie głowy pracą u tych pań. Nic, ale to nic sie nie zmieniło jeżeli chodzi o traktowanie (głownie) pracownic-po prostu katastrofa- MOBBING i tyle. Kamień z serca jak odeszłam z tego sklepu. Ciągły stres, nerwy, problemy z dogadaniem się z szefowymi. Umawiają się na spotkanie po czym sie nie pojawiają bądź spoźniaja min. 2 godziny ( bo a to zakupy, a to wnuczek, a to a to tamto) i tak w kółko. Dziewczyny umawiane na rozmowy kwalifikacyjne czasem sie doczekały szefowej ale częściej jednak ich nie widziały.
Po prostu brak słów na te szefostwo, nigdy więcej pracować z takimi ludźmi nie będę.Pracowałam troche czasu i to po prostu szkoła życia pracować z taką pania B. ( nie umie traktować drugiej osoby jak człowieka) NIGDY WIĘCEJ !!!
0
Wolna od VF 2015-01-16 14:06:01
A jeszcze... o wypłacaniu pensji i premii to nawet szkoda wspominać ! Człowiek musiał się wręcz prosić o swoje pieniądze !

Nigdy nikomu nie polecę tam pracy NIGDY !!!
0
aloha 2015-01-20 18:49:01
pracowałam u pani B, niestety. więcej niestety nie wytrzymałam, poza tym zależało mi na uczciwości, szacunku do pracownika oraz zaufaniu. niestety cały czas muszę walczyć o zaległe pieniądze, bowiem twierdzi, że na okres próbny w ogóle nie musiała być podpisana umowa, co w świetle prawa jest nielegalnym absurdem! pani A. - totalne przeciwieństwo swojej siostry.
dziewczyny, trzeba coś z tym zrobić. nie lubię jak ktoś traktuje mnie jak śmiecia i jeszcze wymaga dobrych wyników sprzedażowych. a premii i tak na oczy niestety nie zobaczyłam, chociaż sprostałam wymaganiom CHOREGO "targetu".
widzę, że wpisy są wszystkie stosunkowo nowe.
0
ktoś 2015-01-20 20:33:08
Ja u kochanych Pań,dzięki Bogu już nie pracuję,za to pracowałam później w VF-ie. I nie mylmy VF-u z VEA Sp jw, bo to dwie zupełnie inne historie. Nie Pracuję u B i A już z 5 lat. Nadal mam zeszyciki w których podpisywałyśmy premie jakie nam dawały. No i widzę że nadal oszukują. Obydwie Panie są siebie warte. Dobrze, że się od nich uwolniłam dawno temu, współczuję tym którzy z nią współpracują. Jak opisać pracę u nich? Oszustwo, wyzysk, mobbing.
0
majka 2015-01-23 03:38:17
Az nie chce mi sie wierzyć jak czytam takie opinie, przecież VF Polska to znana firma, Lee i Wrangler to znane i dobre marki, do tego wcale nie tanie, także jakim cudem moga miec tu tak słabe opinie, chyba powinii trochę lepiej dbac o swoje dobre imię. W ogóle ile na start oni proponują nowej osobie na produkcji?
1
ktoś 2015-01-23 07:59:33
W tym temacie,aqrat to nie o VF chodzi. Sklepy opisane powyżej to sklepy prywatnych właścicielek,które nijak pod VF nie podlegaja. Kupują one tylko towar przez VF, sam VF to inna zupełnie historia. Więc prosze się nie sugerowac za mocno.
0
someone 2015-01-31 23:04:20
Racja. VF to odzial korporacji ktory wspolpracuje z wieloma indywidualnymi firmami, ktore prowadza sklepy detaliczne w roznych centrach handlowych.. Tutaj jest mowa wlasnie o jednej z takich licznych malych firm wspolpracujacych z VF. Firmy te maja calkowita swobode i niezaleznosc dzialania. I wyglada na to ze nie zawsze postepuja etycznie...
0
racyk 2015-06-30 23:36:20
Jakie macie dośwaidczenie przy pracy z takimi wielkimi markami. Bo ja kiedyś pracowałem w takiej firmie i przyznaję, że nie mogłem wówczas narzekać na te zarobki. Oczywiście wielkije sensacji nie było, bo jakieś 2200 brutto dotatawałem, ale to każdy był, głupi... Teraz bym zdecydowanie walczył o swoje.
0
ktoś 2015-07-02 15:59:43
Lee/Wrangler - owszem zarobki nie są złe ale w sieciówce, nie na prywacie u Bachy i Anki. One oszukują i kręcą, sieciówka nie może sobie pozwolić aż na takie krętactwa. Także VF Polska Distriubution Sp. z o. o. oni zajmują się sklepami sieciowymi Lee/Wrangler,Vans,The North Face. Nie pracuję tam już ale warunki pracy w Lee/Wrangler są całkiem ok, tylko często kierownicy to wkurzający ludzie. No ale nigdzie nie jest idealnie.
0
pipi 2015-07-17 11:50:11
Praca w vea u pani B i A jest tylko dla kogos kto chce troche zarobic lub dorobic sobie do czegos. Rzeczywiscie pensja wynosi ok 1300-1400 na reke i jest system premiowy uzalezniony od indywidualnej sprzedazy. Trzeba sie nieco narobic zeby wyrobic podana premie, ale tez nie jest to praca wyjatkowo ciezka.Jesli pracujesz w weekendy mozesz zarobic ok 1800zl. co innego etyka i uczciwosc wlascicielek sklepu, ktora odbiega od kodeksu pracy. Maksymalnie wykorzystuja mlodych ludzi, np nie daja umow od poczatku pracy co zaoczszedzaja na zusie, jesli juz dostaniesz umowe to jestes zatrudniony na najnizszej podstawie. Codzienne telefony, ciagle szkolenia moga byc naprawde wkurzajace. I tak ciagle jest za malo. Wlascicielki maja swoje zasady a firma Vf w zasadzie swoje a ty musisz sie dostosowac do jednego i drugiego. Do tego dochodzi upierdliwosc Pani B., ktorej przeszkadza w zasadzie wszystko. To ze pracownik robi obroty nie oznacza ze dostanie umowe, bo np moze sie nie podobac pani B., ktora swoje subiektywne oceny przenosi na swoj biznes. Pani A. nie ma nic do gadania jesli chodzi o zatrudnianie ludzi i pensje. Ciagle maja problemy z ludzmi w sklepie, a na sklepie wciaz wisi tabliczka z napisem zatrudnimy pracownika. Ogolnie firma Vf to porzadna firma, nie moge nic zlego powiedziec. A to co juz sie dzieje w poszczegolnych sklepach jest efektem zarzadzania wlascicieli. Tez mam zdjecia zeszycikow, i rzekomo grafikow. Nie polecam, chyba ze u innych wlascicieli.
1
muma 2015-08-26 16:54:24
muszę przyznać że zarobki w firmie VF POLSKA( Lee/Wrangler) są dosyć przyzwoite, jest to znana, popularna oraz stabilna firma z tradycjami, ma silną pozycję na rynku, atmosfera jest bardzo przyjazna, poznaje się dużo nowych ludzi, z którymi bardzo dobrze się współpracuje.uważam,że, plusem jest też to,że firma proponuje elastyczne godziny pracy
1
gromlit 2015-09-21 20:09:29
TRAGEDIA!
Pracowałem z Panią B i Panią A niedługo, ze względu na niewypłacalność w terminie mimo ogromnych próśb! Gdy przyszedł czas wypłat, telefon Pani B milczał, zero odzewu z jej strony. Oczywiście całe pieniądze z utargu przeznaczała na własne przyjemności a nam tłumaczyła, że niestety nie ma na wypłaty. Często pensje płacone w 2-3 ratach. Mobbing na każdym kroku, chamstwo i brak szacunku dla pracownika. Każdego traktują z góry, jak człowieka gorszej kategorii. NIE POLECAM! OMIJAJCIE LEE WRANGLER PIASECZNO Z DALEKA!
0
alicja 2015-09-25 19:56:53
Ktoś jeszcze miał tak jak gromlit, że pensje były w ratach albo opóźniały sie chociaż kilka dni. Miałam do tej pory markę LEE i Wrangler za dobre marki, któe nie sa tanie, to raczej powinny dobrze traktować i klientów i pracowników. @gromlit, a moge wiedzieć co masz na mysli piszac mobbing, bo to trudne słowo.
0
texas strecz 2016-01-26 20:33:18
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ludzie w r&m też walą w kutonga
1
łuu 2016-02-16 20:27:37
@alicja marki są znane, dobre i na pewno bogate. Jednak im większa firma, tym pracownicy są bardziej "szeregowi". Według mnie podniesienie stawek byłoby dobrym rozwiązaniem.
1
Inka 2016-02-27 18:21:13
Pracowałam w Lee/Wrangler w Jankach 4 miesiące. Taka byla ostateczna granica wytrzymałosci mojej psychiki... Codzienne telefony od właścicielek i pytania o to, ile dziś sprzedałaś. Jak był mały obrót- to mieszały Cię z błotem, choc to nie od Ciebie zależało. Będąc na sklepie, wtracały się w obsługę klienta, poniżając Cię przy nim. Nie polecam!
0
,jhbn ,n 2016-04-09 13:32:33
oj to mnie mocno zniechęciłaś @Inka. Naprawdę bardzo ważne jestv zeby pracodawca okazywał szacunek praconwikowi, jesli tak sie nie dzieje, not o szczerze. Czego można po takiej osobie sie spodziewać? A najlepsze jest to, że nigdy nie wiadomo czy role się kiedyś nie zamienią...
0
gonia 2016-04-13 22:08:54
Twoja psychika była naruszona przeżyciami z dzieciństwa, o których wszystkim tak chętnie opowiadałaś na 5 pracowników tylko Ty uznałaś, że Cię poniżają. Ale masz rację ta praca nie jest dla ludzi, którym nie chce się nic robić bo aby mieście w miarę wypłatę to trzeba starać się o wyrobienie premii.
0
pracownik 2016-04-15 13:06:16
Pracuje w Lee Wrangler w Jankach wraz z 3 dziewczynami ponad 1.5roku. Postanowiłam więc wyrazić swoją opinię na temat tej pracy. Bywało różnie raz lepiej raz gorzej, od listopada nie ma spóźnień z wypłatami, właścicielki owszem pytają o utargi może nie tak często jak kiedyś ale to dość logiczne bo sprawdzają czy pracujemy czy płacą nam za nic, nowych pracowników nie przywiązujemy za nogę trzymając ich na siłę ;) każdy ma prawo odejść w dowolnym momencie, każdy ma prawo do własnego zdania dlatego są dni próbne na których można się samemu przekonać jak to jest. Mi dobrze się tu pracuje, nigdy nie byłam ponirzona przez właścicielki już prędzej przez klienta. Polecam tą pracę osobą, które nie potrzebują ciągłego ruchu, ponieważ odwiedza nas mała liczba klientów ok 80 dziennie w tygodniu, oraz osobą ceniącym sobie elastyczny grafik, studentom.
1
wajs 2016-05-09 09:28:51
To skoro wypłata jest terminowa @pracownik, to już jest dobrze, bo przecież o wynagrodzenie o czasie jest teraz dość trudno, ale wiadomo czy mają teraz jakieś oferty pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VF POLSKA(LEE, WRANGLER)