logo Hotel Bavaria

Hotel Bavaria

Wisła

Opinie o Hotel Bavaria

anonim 2010-04-05 13:44
jak tam sie pracuję?czy naprawde zapewniają zakwaterowanie?
1
Aniolek 2010-06-24 19:18
jest tam jakis problem z wyplacaniem wyplat czy co jest nie tak ???
Była pracownica 2011-03-27 17:15
Pracowalam w bavari 2 lata niestety zaszlam w ciaze musialam odejsc ale bardzo chwale sobie tam prace Szef jest bardzo dobrym czlowiekiem zawsze mozna na niego liczyc zaliczke wypłaca kiedy tylko pracownik chce Wyplate zawsze daje w terminie a pracownicy w zamian za to zaostawiaja po sobie pisma komornicze poniewaz sa zadluzeni i ukrywali to podczas pracy dlatego uciekli gdy tylko przyszlo takie pismo. Szef zawsze mowił jedno zdanie do osob ktore sa niby\" poszkodowane \"przyjdz i pokaz mi osobe ktorej nie zaplacilem wyplace ci 100krotnosc tej sumy\" do dzis nikt nie przyszedl! \"Po drugie nie powinno sie wchodzic do czyjegos prywatnego zycia z butami co was to obchodzi czy rodzina go lubi czy nie zajmujcie sie swoja robota a wszystko bedzie dobrze skoro pracuja tu ludzie po kilka lat i sobie chwala to chyba jednak nie wszystko co mowicie jest prawda a Jesli dla recepcjionisty program rezerwacyjny i faktura jest czarna magia to wiadomo ze Szef w koncu wyjdzie z rownowagi! Bo ilez mozna komus tlumaczyc jak trzeba wyslac FAX lub wystawic fakture
były pracownik 2011-03-27 17:46
Pracowałem jako kelner i jestem bardzo zadowolony z pracy .
Szef wyplaca wyplate w terminie plus do tego napiwki dla kelnera nigdy nie bylo z tym zadnego problemy zaliczke dostalem nawet po tygodniu pracy bez zadnych problemów. Polecam Prace w Hotelu Bavaria. (usunięte przez administratora)
pracownik 2011-04-16 05:58
Polecam prace w hotelu Bavaria miła atmosfera fajne zarobki czego chcieć wiecej. Szef super człowiek takiego szefa wszystkim zycze!
anonim 2011-09-13 15:14
Pracuję w hotelu już 8 miesięcy. Nie mam na co się skarżyć wszystko jest tak jak ustalaliśmy od samego początku. Fajna zgrana kadra, super właściciel a finansowo to z czego się orientuję to w tych wszystkich hotelach w Wiśle płacą owiele mniej.
1
Nick 2012-06-21 13:38
faktycznie - co do szefa zażaleń mieć nie można, atmosfera także miła, ale co do tych \\\\\\\"fajnych\\\\\\\" zarobków to bym się zastanowiła.
Pieniądze (choć mało) zawsze były na czas i potwierdzam - z dawaniem zaliczek również nie było problemu.
hejka 2014-07-15 20:39
Polecam osobom, które chcą pracować 7 dni w tygodniu przez nienormowaną ilość godzin za najniższą krajową :)
6
małgośka 2015-01-30 03:07
hej, a orientujecie się może, czy żeby starać się w ogóle o rpbotę w hotelu bavaria to trzeba mieć książeczkę sanepidowską czy nie? w sensie tą do celów sanitarno-epidemiologicznych, Ktoś wie? no i czy np. gdybym chciała pracować na recepcji to wymagają jakiś jezyków obcych? jeśli tak, to na jakim poziomie?
bezrobotny 2015-01-30 12:06
ten portal powinien sie nazywać.. ochrona nieudacznikow ..nierobów,czy sie stoi czy sie leży 3000 sie należy...jak nie to skarga do Pipu..chory kraj ..jak i to spoleczenstwo..
hahaha 2015-02-13 19:37
3000 się należy? chyba nie w PL. Ktoś tu żyje w innej rzeczywistości. A @Darek neguje a nigdy tam nie pracował. Śmiech na sali.
Jolaola 2015-04-20 20:28
bardzo miły szef,nigdzie dotąd takiego nie spotkałam,zna sie na rzeczy.,potrafi pomóc jak trzeba, wymaga to chyba normalne , załóż sobie firme zatrudnij pracowników i lataj za nimi gdzie sie zaszyli zeby zajarać albo telefonować..w innej firmie nie którzy nie popracowaliby nawet jednego dnia...
anonim 2015-10-14 12:43
Pracowałam pół roku w hotelu bavaria w Wiśle, z powodu wyjazdu za granice musiałam zrezygnować z tej pracy. :(

pracowało mi sie bardzo dobrze miła atmosfera . :)

szef bardzo dobry ,pomocny i wyrozumiały  ,dba o firme ,pracowników i dobry klimat, polecam innym,nie lubi złodziejstwa i oszustów co sie mu nie dziwie...

Osobiście polecam tam pracować, nie wielu jest takich uczciwych szefów..chętnie tam znowu bym tam wróciła pracować..
aga 2016-01-31 08:20
100 krotność nie wypłaconego...to będzie trzeba odwiedzić pana Piotra jeśli nadal on jest szefem..ja dawno temu pracowałam-pomoc kuchenna,zero przerwy na herbatę-może temu że nam ją wylał,kanapki z domu,doberman na kuchni budził strach...
k 2016-07-11 17:11
Również jestem byłą pracownicą pracowałam w Bavarii 4 lata również pamiętam te słowa, że jak znajdę kogoś komu szef nie zapłacił da mi 100krotność wynagrodzenia. Pieniądze zawsze były na czas, jeśli pracownik jest w porządku szef również nie ma podstaw aby na niego krzyczeć. Dla mnie atmosfera była wspaniała gdyby nie to, że musiałam się wyprowadzić z Wisły pewnie nadal bym tam pracowała.
Pozdrowienia szefie! Nie słuchaj goczołów :)
only 2016-07-11 21:07
Wiecie czy są oferty pracy teraz do nich? Nie ukrywam, że dobrze by było podjąć u nich zatrudnienie.
Zniesmaczona 2016-12-28 13:50
Stanowczo odradzam pobyt w tym ,,hotelu,,jedzenie tragiczne,właściciel chamski ordynarny źle traktuje swoje pracownice ma je za nic....nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu hotelu i gastronomii.Bede odradzam każdemu!!!!!
Bartosz 2017-04-07 11:39
Ja też pracowałem w tym hotelu i tę opinię jak i kilka innych pozytywnych wystawił sam szef, który jak wielu tu piszę jest chamem i prostakiem, który pomiata pracownikami
ja 2017-06-02 10:02
to dlaczego już nie pracujesz?
Iza 2017-07-23 10:51
@Bartosz a możesz napisać, jak tobie pracowało się w Hotelu Bavaria? Twoja opinia również będzie przydatna wielu forumowiczom. Na jakim stanowisku pracowałeś, jak wyglądały twoje warunki zatrudnienia?
Zostaw swoją opinię o Hotel Bavaria - Wisła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Bavaria