brak logo

centrum meblowe serafin

Świdwin

Opinie o centrum meblowe serafin

anonim 2011-05-04 22:27
Jakiś czas temu byłam świadkiem jak [usunięte przez moderatora]krzyczał,a wręcz wrzeszczał na swoją pracownicę.Moim zdaniem powinien jej zwrócić uwagę na osobności,bez względu na stopień przewinienia.Szybko uciekłam ze sklepu w obawie, że i mnie się oberwie.Nie będe tam więcej kupować!!!
2
anonim 2011-05-05 20:09
rozczarowany
2
anonim 2011-05-08 17:42
anonim - 2011-05-04 22:27:39

Jakiś czas temu byłam świadkiem jak [usunięte przez moderatora] krzyczał,a wręcz wrzeszczał na swoją pracownicę.Moim zdaniem powinien jej zwrócić uwagę na osobności,bez względu na stopień przewinienia.Szybko uciekłam ze sklepu w obawie, że i mnie się oberwie.Nie będe tam więcej kupować!!!

Słyszałem niepochlebne opinie o [usunięte przez moderatora]że nie szanuje ludzi,czepia się wszystkiego,wykorzystuje.Jest ogłoszenie że szuka do pracy,ale nikt nie chce tam pracować.
1
pacd 2013-10-08 12:42
CZŁOWIEK OKROPNY CZEPIA SIĘ NIE TYLKO PRACOWNIKÓW ,ZA WSZELKĄ CENĘ PO TRUPACH DO FORTUNY LEPIEJ UWAŻAĆ .
3
Cziko 2016-07-09 12:51
Byłam dziś w tym sklepie, chciałam dokonać zakupu ale się nie udało. Pracownica była niemiła. Nie chciała mi powiedzieć, która tkanina jest z grupy pierwszej, czyli najlepszej. Miała z czymś problem, ale nie wiem z czym. Ponaglałam prośbę kilka razy.
OSTRZEGAM! Nim dokonacie zakupu np. mebli BRW zapytajcie o cenę w innym sklepie. Polecam BRW Trzebiatów (panie są przemiłe, nie naciągają)
Za sofę BRW wartą 2400 zł w Trzebiatowie, w tym świdwińskim salonie zapłaci się 3000 tysiące bo wkręcają nieświadomym klientom, że są jakieś dodatkowe koszta!!
2
anonim 1 2017-02-01 18:41
Nie polecam tego sklepu ! ! ! Towar niezgodny z zamówieniem.
1
Ziomek 2017-06-28 07:35
Witam mialem przyjemnosc pracowac u tego pana powiem tak nie polecam nikomu!!! Strzeżcie sie ludzie tego miejsca i jako pracownicy i jako klijeci.Ten czlowiek jest podly niewdzieczny typowy tyran i wyzyskiwacz zero szacunku dla pracowników potrafi na srodku sklepu wrzeszczec na pracownika o byle powód zastanowcie sie dobrze zanim tam zlozycie podanie o prace.
2
Zostaw swoją opinię o centrum meblowe serafin - Świdwin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie centrum meblowe serafin