brak logo

naftomontaż

Trzebinia

Opinie o naftomontaż

tomek 2017-01-21 20:21
roboty brak kadra kierownicza nie wie co ma robic z ludzmi bez sens rzucaja ich to tui tam jaki to ma sens a firmy podrzedne James i Marella tam to ludzi traktowani sa gorzej jak pies robia ciezko a zarobki ponizej godnosci wiadomo nie pasuje to sie zwolnij a nawet z tym jest problem bo utrudniaja samo zwolnienie sie samemu wiec prosze Nafto montaz zacznijcie wszystkich swoich pracownikow traktowac na równii a noi od stycznia najnizsza krajowa wynosi 1459 zl wiadomo ze dla was to ciezko bedzie to wyplacic he he noi ciekawe czy kazdy teraz dostanie premie czy tylko swiete krowy bedą nagrodzone czyli pupile ktorzy wlaza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo ciagna druta komu trzeba he he
7
Ja pierdziele 2017-01-23 00:10
Premię się bierze zależnie od wykonywanej pracy, jak tylko sprzątasz kocioł i wycierasz barierki to nie wymagaj takiej samej premii, którą mają ludzie pracujący na remontach.

To samo dotyczy zarobków, jak zmywasz podłogi, sprzątasz kocioł to nie wymagaj zarobków spawacza czy innego pracownika remontów.

Potrafisz coś konkretnego? Udaj się do kierownika, niech Cię przydzieli na remonty.
5
DfffhDfffh 2017-01-30 23:39
Super firma k. Dają pracę za dobre pieniądze.
Najlepiej jest na jaworzno pan kierownik jest fajny służy radą i zawsze da dobra plete l.
1
Ja pierdziele 2017-02-01 18:44
Nie włażę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] napisałem Ci wyżej, że płaca musi być adekwatna do pracy. Ty chcesz taką samą premię jak monter czy spawacz a jedyne co potrafisz to obsługa mopa i wycieranie barierek.

Czyli co? Uważasz, że masz przesrane, bo Nafta bazuje na remontach? Uważasz, że powinna bazować na sprzątaniu kotłów i wycieraniu barierek? aaaahahahahaha

Żenada
2
Gawron 2017-02-10 22:02
Dajcie tej firmie spokuj bo to same darmo zjady co biją kasę na nas i na zielonego pojęcia o pracy nie mają. Jeden syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak się zmieni wszystkich prowadzących i dyrektorków z tej firmy to może przyjdzie ktoś normalny i będzie normalna firma
2
Gawron 2017-02-10 22:17
Jest tam parę dupkøw prowadzących co nie mają zielonego pojęcia o pracy ..jak taki jak Konrad co tylk chla gozołe. .wielki prowadzący. .tępak i baran i jeszcze jeden Wicek
Uważać na tą firmę
8
Gobon 2017-02-11 16:44
Firma naftomontaź zmieniła siedzibę do krakowa bo każdy już za bardzo ich znał i zamiast zmienić wszystkich prowadzących co niektórych dyrektorów to zmienili tylko miejsce ..
Nie ma w tej firmie normalnej pracy każdy huj na swuj strój .Jedziesz do pracy na tydzień to masz 2 przeprowadzki na inne kwatery
A tam pracuje dużo przydupasow dla podpierdzirlania dla kierowników i dyrektorów i prowadzących. Proszę uważać na tą firme
7
Pawel 2017-02-28 10:17
Firma super potrafi zadbac o pracownika zeby mial dobrze w zyciu. Inzynier budowy w Jaworznie jeste zywym przykladem potrafi wystawic opinie taka ze potem ciagnie sie ona jak smrod po gaciach chociaz jest to nie prawda dla mnie tego Inzyniera powinni zwolnic i ogolic jaja i brode i do przedszkola wyslac zeby zmandrzal .Taki jak on psuje renome firmie i daje slabe premie co za tym idzie zla atmosfera w firmie pracownicy nastepnie wyzywaja sie na firmie wypisujac co im na jezyk slina przyniesie .
5
eha 2017-03-02 00:22
A komu Pan inrzyniet sie narazil. Oj
2
Życzliwy pracownik już byłego Polimexu 2017-03-02 23:02
Pracownicy Naftomontażu, uważajcie na RUDEGO z Polimexu - kawał szui i przekręt, po trupach do celu.
A tak na marginesie to plotka niesie, że nowi pracownicy niezłe stawki dostali, a wy dalej klepiecie biedę.
6
Wydymany pracownik 2017-03-02 23:08
Życzliwy, to może byś jeszcze napisał jak wiesz jakie stawki dostali?
3
... 2017-03-03 15:55
Dużo się mówi o tym, że Prezes Nafty postąpił bardzo nieuczciwie wobec swoich pracowników dając przejmowanym z Polimexu wyższe stawki niż mają wieloletni pracownicy Nafty. Ludzie czują się oszukani.
7
artur46 2017-03-06 15:09
14 zl 15 zl 18 zl takie stawki nie ktorzy dostali z polimexu ja osobiscie do nich nic nie mam Nafto montaz rzadzi swoimi prawami i robia co chca pozatym ludzie z Polimexu sa w Porzadku wiekszosc nie ktorzy sa prawdziwi fachowcy w swoim fachu znaja sie na Robocie.Pozdrowienia dla Polimexu .
4
Artur46 2017-03-06 19:08
Zgadza sie Kierownik Rudy z Polimexu to szuja on mogl by sobie smialo reke podac z Inzynierem z Jaworzna obydwaj inteligetni inaczej i potrafia zniszczyc zycie innym.A pozatym Prezes Naftomontazu faktycznie powinien ludzi traktowac na rowni bo potem sa zgrzyty ze Polimex ma wieksze stawki godzinowe jak Nafta.Fakt w Nafcie jest garstka fachowcow ale i w Polimexie jest duzo dobrych zajebistych fachowcow.Przykladem jest Brygadzista z HR1 z broda to swietny brygadzista ktory zna sie na robocie i powinien miec stawke co najmniej 25 zl jest dobrym fachowcem z niego nalezy brac przyklad
4
Wydymany pracownik 2017-03-06 22:14
Pan Prezes traci w oczach pracowników już od dawna, i tracił będzie dalej, ale czy on się tym przejmuje?
A tym bardziej nie przejmują się jego doradcy którzy wszystko już w swoim życiu osiągnęli i skubią jak mogą, jego i nas.
6
Perez 2017-03-06 22:32
Niestety, człowiek, człowiekowi gotuje taki los.

Nie wiem czy się przejmuje czy nie, ale na pewno to czyta.
4
XXX 2017-03-07 21:43
Chyba jesteś dobrze poinformowany Perez?
2
XXX 2017-03-07 21:47
Czy ktoś się orientuje kiedy z tej firmy odejdą zbędni ludzie (balast)?
4
ccc 2017-03-07 22:55
Jak ma na imie kierownik Rudy
3
piotr 2017-03-08 19:31
FB ma profil z boku czarne okularki wszędzie go pełno lazi jak smród po gaciach ludzi stresuje nie potrzeb nie nawet nie ma jak wypić piwo bo lazi ruda Szuja i weszy zamiast zająć się robota i kopie dołki pod Naftomontazem
7
Makapaka 2017-03-09 02:45
Chcę się wykazać kierowniczek :D Karierowicz pewnie jakiś z brązowym językiem.
3
Donos 2017-03-09 05:36
Uważajcie na tego co ta Kią jeździ. Niby spokojny a ludzi zwalnia. A maj sie zbliza.
5
mario90 2017-03-09 17:18
Demokracji brak w Firmie
5
tomek32 2017-03-12 20:25
Naftomontaz super genialna firma kierownictwo super oczywiście robię se jaja prawdę każdy zna .Polimexu mi szkoda to dobrzy ludzie skończy się remont to będzie kopniak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki los .
3
Kazek65 2017-03-13 21:10
Super Firma umowa jest kasa na czas co cza wiecej kochana firma jesteście boscy .
2
Nick 2017-03-13 21:33
Dokładnie, super firma, kasa zawsze 10tego, 1450zł na koncie i już można robić opłaty. Rewelacja, polecam.
4
Oszukany-wydymany 2017-03-16 20:12
Chciałem poinformować urząd skarbowy za pośrednictwem tego portalu że dalej posiadam stawkę 10,50 zł/rbg . A moje najniższe ( jakie obowiązuje od stycznia) wynagrodzenie jest osiągane z premią, co chyba nie jest zgodne z prawem.
7
gghj 2017-03-21 22:34
Kolego który kierownik ma kia
3
ja 2017-03-22 22:58
Czemu niezgodne? Minimum socjalne pewnie masz.
Może pogadaj z Prezesem, tutaj pisanie jest bezsensowne :]
5
Daniel 2017-05-03 11:53
Dzień dobry widziałem ofertę na kontrakt do niemiec jaka stawka netto?
tomek 2017-05-04 19:21
Polimex robi w nafcie firma rewelacja jest tam wysokiej rangi specjalista i brygadzista Obchodowy wysoki chłop z brodą bardzo dobry kolega pomocny zna się na robocie, zdrowie mu do pisuje mógłby wżiość udział w olimpiadzie i zastąpic Korzeniowskiego dodatkowo świetnie się zna na papierach dusza człowiek i stawke mu powinna nafta podniesc do 50 zl netto na godzinę a jego zastępcy Kangurkowi który cieżko robi 30 zł netto bo nie raz musi ostro pracowac
5
mario90 2017-06-23 04:31
Witam firme Nafto montaz serwis kiedy zwolnicie tego samozwanczego kierownika z Jaworzna ten to nawet ludzi nie potrafi upilnowac.Jak sie mozna nie pokapowac jak ktos wychodzi przez pol roku o roznych porach do domu no jak np o 8 o 9 rano ale nie ma sie co dziwic jak sie tytul inzyniera kupuje na www.oxl.pl Ludzie maja naprawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki szkodliwe sie naleza im za meczenie sie z tym panem inzynierem.Pan inzynier wystawil zla opinie jednemu czlowiekowi z Marelli a i co wyszlo na to ze to bzdury co na opowiadal ten czlowiek walczyl o siebie i pracownikow i tak robi tylko w James ten czlowiek zna sie na robocie.A jak inzynier rozdzielal i dzielil premie to zawsze cierpieli ludzie na sprzataniu z Cfb i Oze.Premie zawsze dawal dupowlazom.Inzynier powinien zmienic fach na zegarmistrz bo tu jak ludzie po calym dniu ciezkiej i brudnej pracy zchodzili wczesniej to patrzyl na zegarek i zabieral premie a ludzie ciezko pracuja w naftomontazu.Jest tam taki jeden on nigdy premii nie mial nazywa ja go Pan mopek chodzil po smietnikach i grzebal zeby na cygara miec a po pracy wszystkie kosze oblecial na Chrzanowie zeby jakos koniec z koncem wiazac.Taki czlowiek powinien miec premie.
5
ppj 2017-07-05 19:58
dajcie spokój Panu INŻ fajny chłop tylko czasami ciężko znimch sięe dogadać
3
Inż. Budowy TB-4 2017-07-24 14:34
Masz ode mnie okej'ke ;)
Zawsze możesz podejść do przełożonego i z nim porozmawiać. Pamiętaj mario90, że słowa wypowiedziane wprost mówią wszystko w przeciwieństwie do wypisywania różnych obelg, czy też bzdur na internecie! Nie bądź anonimowy, podejdź porozmawiaj! Jesteśmy otwarci na różne uwagi. Bo tak na prawdę czym jest Dyrektor bez kierownika, kierownik bez majstra/inż budowy, majster bez brygadzisty, brygadzista bez montera, spawacz, itd. ...Każdy człowiek powinien być doceniony!

Pozdrawiam!
Inż. budowy W.K. TB-4 Jaworzno
tel. - znany zainteresowanym
e-mail - znany zainteresowanym
4
... 2017-07-26 22:39
Ale nie jest każdy doceniony, stań przed zarobkami tego montera/spawacza i zapłacz. Nie wspomnę o ludziach pracujących po 20 lat w firmie i więcej, którzy zarabiają mniej od nowo przyjętych Ukraińców. Później ludzie, którzy nie są doceniani wylewają w takich miejscach swój żal. Dziwne?

PS: on już z Tobą nie porozmawia bo się zwolnił kolega zwany "Marellą" aka Pan Krzysztof W.

Marelli i Czosnkowi zalazłeś za skórę, ale nie Twoja wina, że jeden był tukiem a drugi krzykliwym alkoholikiem.
2
Marta 2017-07-27 14:34
@... pracujesz dalej w tej firmie?Jak wygląda sprawa z premiami? Skoro ktoś pracuje tyle lat to jakieś podwyżki są ?
Krystian 2017-07-27 18:33
Pan inzynier to swietny gosc zawsze pomocny i wyrozumialy jest dla ludzi .Ten portal sluzy do pisania opini ale na temat nie obelg
... 2017-07-27 18:56
Danych nie zawarłem, tylko dozwolone prawem.

Zachowujesz się jak wsiok w internecie i wcale się za to nie wstydzisz.
Wiecznie płakałeś, że zarabiasz minimum socjalne, fachowców nazywasz lizusami, dupowłazami. Tylko za co Ty chciałeś zarabiać tyle co oni skoro potrafiłeś jedynie zmywać posadzkę na OZE?

Szanuj się chłopczyku.

1
Bartek47 2017-07-27 18:57
Prawda jest taka inz TB4 ze jak bys chcial to bys premie rowno dzielil i prawda jest taka ze przez ciebie cfb i oze dostawalo po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a szczegolnie ci co zapieprzali po pietrach i na 0 a reszta robila albo i nie robila i premie ci co h...a robili mieli a ci co zapierdali nie mieli i obgadywanie wiecznie pomiedzy pracownikami .I przez ciebie i twoja opinie pare osob ucierpialo miedzy innymi czosnek nie winny gosc i Marella ktory robil wiecej od innych a ci i tak gadali ze nic nie robil Marella a zapierdalal na Naftomontaz j taka jest prawda on wiecej robil od innych reszta bardziej gemba robila albo i nic chowali sie a on robil na nich tyle w temacie inzTB4 otworz oczy w koncu i sie opamietaj i badz za ludzmi nie przeciwko nim nikt cie nie lubi taka jest prawda
... 2017-07-27 19:02
I przestań się co chwile podpisywać innym imieniem i podszywać. Raz jedziesz na Inżyniera a za chwilę jako Krystian liżesz mu tyłek. Ty masz poważne problemy ze swoim zdrowiem psychicznym a my i tak wiemy Panie o pseudo "Marella" kim jesteś.

1
... 2017-07-27 19:06
I znowu zmiana nicka i chrzanienie o premiach... Psychiatryk.

Chłopcze, Naftomontaż to firma w której pracują fachowcy, monterzy, spawacze, wykonujący remonty np elektrowni, ty byłeś sprzątaczką, przyjmij to na klatę i skończ się ośmieszać z tymi premiami. Sprzątaczka nie będzie mieć nigdy zarobków montera czy spawacza.

1
KAMILBOBEK 2017-07-27 19:07
InzTB4 czosnek za ciebie zalatwial wode do picia ciuchy i buty z bhpowcem zalatwial a ty wiecznie wystraszony oo i woda do picia co wiecznie nie bylo on zalatwil i dalej robi tylko ze w James on zalatwil a ty nie i nie ma sie potem co dziwic ze takue opinie sa o tobie a Marella kiedys cie opierdal i mial racje bronil co jego i byl dobrym pracownikiem zwolnil sie przez ciebie glownie i twoich dupowlazow z nafty ktorzy robia na TB4 taka jest prawda nikt cie nie obraza tylko prawde stwierdza.
1
mario90 2017-07-27 19:11
Nazwisk kur...o sie nie publikuje ty h...u nie myty za to mozesz beknac pajacu.Chlopczyk to cie kur...nie dorobil i bronie kolege ktory juz nie pracuje .
... 2017-07-27 19:30
hehehe, z serii frustracje sprzątaczki czyli pana Krzysztofa W. Masz poważne zaburzenia psychiczne. Nie bronisz kolegi, ty sie podszywasz co chwilę pod kogoś innego a później liczysz, że nikt nie wie o co chodzi.

Wspomnę ponownie, nazwisk nie daję panie Krzysztofie W. :) Pracujesz sobie w Valeo, pracuj, dbaj o pracę, pilnuj dwutonówki bo kolejna puści cie bokiem z innym.
Żyj dobrze to nie będziesz musiał być frustratem w internecie.

I słów typu kuna czy hun unikaj bo spotka cie jeden czy drugi na mieście i wtedy będziesz płakał tuku :) Po co ci to? Przemyśl pewne sprawy, nie jesteś anonimowy, było się nie chwalić nam wcześniejszymi wpisami, które tutaj nabazgrałeś.

1
... 2017-07-27 19:35
@Marta nie pracuję już od kilku miesięcy w tej firmie, ale podwyżki co jakiś czas dają.
1
dobry chlopw 2017-08-09 22:01
Super firma. Mamy fajnych kierowników na budowiachniach w POLSCE i zagrniaca. Da się z nimi poruziemieć. Fajne chlopy. I zawsze mozna na nich liczyc stawiaja sie nawet z moijja podwyrzka.

pozdrawiam
dobry pracowniki
Zirytowany Sierszanin 2017-08-15 13:01
W firmie chaos, nikt nic nie wie, panuje spychologia. Wypłata bardzo słaba, bez pracy po godzinach nie jestem w stanie utrzymać rodziny. Pracuje dużo starszych osób, które chcą dociągnąć do emerytury, młodych jest bardzo niewiele. W firmie jest sporo doświadczonych fachowców z uprawnieniami, znających się na robocie lecz niestety nie są oni doceniani i wypłata nie jest adekwatna do doświadczenia oraz umiejętności. Pomijam pojedynczych alko którzy nic nie robią, a trzepią taką samą kasę jak pracownicy, którzy zapieprzają na robocie. Środków czystości nie ma od początku roku. Ukraińcy zarabiają więcej od Polaków. Trzeba uważać na przydupasów, którzy podpieprzają ludzi, ba nawet wymyślają niestworzone rzeczy byle podlizać się tym z Krakowa. Jestem zażenowany tym co się dzieje w Nafcie oraz pozostałych firmach.
1
Ukrainiec 2017-08-17 22:26
Proszę nie pisać bzdur o Ukraińcach, jak nie macie pojęcia ile zarabiają.
Zirytowany Sierszanin 2017-08-20 13:05
Ukraińcy mają stawkę 12zł a wielu starych pracowników firmy ma stawki 11 czy 11,5zł, więc co Ty tu kłamiesz nam publicznie? :)

Pracuję na Sierszy od dawna, widzę co jest a jak jest wszyscy widzą.
1
Taki sobie pracownik 2017-08-20 20:58
W pierwszym wpisie piszesz że Ukraińcy zarabiają więcej od polaków, ktoś ci odpisuje że to nie prawda, to nagle wiesz jakie mają stawki. Żenada. A prawda jest taka że niektórzy starzy pracownicy nie zasługują na taką stawkę, zresztą młodzi też nie.
Zostaw swoją opinię o naftomontaż - Trzebinia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż