brak logo

naftomontaż

Trzebinia

Opinie o naftomontaż

Perez 2017-03-06 22:32
Niestety, człowiek, człowiekowi gotuje taki los.

Nie wiem czy się przejmuje czy nie, ale na pewno to czyta.
4
XXX 2017-03-07 21:43
Chyba jesteś dobrze poinformowany Perez?
2
XXX 2017-03-07 21:47
Czy ktoś się orientuje kiedy z tej firmy odejdą zbędni ludzie (balast)?
4
ccc 2017-03-07 22:55
Jak ma na imie kierownik Rudy
3
piotr 2017-03-08 19:31
FB ma profil z boku czarne okularki wszędzie go pełno lazi jak smród po gaciach ludzi stresuje nie potrzeb nie nawet nie ma jak wypić piwo bo lazi ruda Szuja i weszy zamiast zająć się robota i kopie dołki pod Naftomontazem
8
Makapaka 2017-03-09 02:45
Chcę się wykazać kierowniczek :D Karierowicz pewnie jakiś z brązowym językiem.
3
Donos 2017-03-09 05:36
Uważajcie na tego co ta Kią jeździ. Niby spokojny a ludzi zwalnia. A maj sie zbliza.
5
mario90 2017-03-09 17:18
Demokracji brak w Firmie
5
tomek32 2017-03-12 20:25
Naftomontaz super genialna firma kierownictwo super oczywiście robię se jaja prawdę każdy zna .Polimexu mi szkoda to dobrzy ludzie skończy się remont to będzie kopniak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki los .
3
Kazek65 2017-03-13 21:10
Super Firma umowa jest kasa na czas co cza wiecej kochana firma jesteście boscy .
2
Nick 2017-03-13 21:33
Dokładnie, super firma, kasa zawsze 10tego, 1450zł na koncie i już można robić opłaty. Rewelacja, polecam.
4
Oszukany-wydymany 2017-03-16 20:12
Chciałem poinformować urząd skarbowy za pośrednictwem tego portalu że dalej posiadam stawkę 10,50 zł/rbg . A moje najniższe ( jakie obowiązuje od stycznia) wynagrodzenie jest osiągane z premią, co chyba nie jest zgodne z prawem.
8
gghj 2017-03-21 22:34
Kolego który kierownik ma kia
3
ja 2017-03-22 22:58
Czemu niezgodne? Minimum socjalne pewnie masz.
Może pogadaj z Prezesem, tutaj pisanie jest bezsensowne :]
5
Daniel 2017-05-03 11:53
Dzień dobry widziałem ofertę na kontrakt do niemiec jaka stawka netto?
tomek 2017-05-04 19:21
Polimex robi w nafcie firma rewelacja jest tam wysokiej rangi specjalista i brygadzista Obchodowy wysoki chłop z brodą bardzo dobry kolega pomocny zna się na robocie, zdrowie mu do pisuje mógłby wżiość udział w olimpiadzie i zastąpic Korzeniowskiego dodatkowo świetnie się zna na papierach dusza człowiek i stawke mu powinna nafta podniesc do 50 zl netto na godzinę a jego zastępcy Kangurkowi który cieżko robi 30 zł netto bo nie raz musi ostro pracowac
5
mario90 2017-06-23 04:31
Witam firme Nafto montaz serwis kiedy zwolnicie tego samozwanczego kierownika z Jaworzna ten to nawet ludzi nie potrafi upilnowac.Jak sie mozna nie pokapowac jak ktos wychodzi przez pol roku o roznych porach do domu no jak np o 8 o 9 rano ale nie ma sie co dziwic jak sie tytul inzyniera kupuje na www.oxl.pl Ludzie maja naprawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki szkodliwe sie naleza im za meczenie sie z tym panem inzynierem.Pan inzynier wystawil zla opinie jednemu czlowiekowi z Marelli a i co wyszlo na to ze to bzdury co na opowiadal ten czlowiek walczyl o siebie i pracownikow i tak robi tylko w James ten czlowiek zna sie na robocie.A jak inzynier rozdzielal i dzielil premie to zawsze cierpieli ludzie na sprzataniu z Cfb i Oze.Premie zawsze dawal dupowlazom.Inzynier powinien zmienic fach na zegarmistrz bo tu jak ludzie po calym dniu ciezkiej i brudnej pracy zchodzili wczesniej to patrzyl na zegarek i zabieral premie a ludzie ciezko pracuja w naftomontazu.Jest tam taki jeden on nigdy premii nie mial nazywa ja go Pan mopek chodzil po smietnikach i grzebal zeby na cygara miec a po pracy wszystkie kosze oblecial na Chrzanowie zeby jakos koniec z koncem wiazac.Taki czlowiek powinien miec premie.
5
ppj 2017-07-05 19:58
dajcie spokój Panu INŻ fajny chłop tylko czasami ciężko znimch sięe dogadać
3
Inż. Budowy TB-4 2017-07-24 14:34
Masz ode mnie okej'ke ;)
Zawsze możesz podejść do przełożonego i z nim porozmawiać. Pamiętaj mario90, że słowa wypowiedziane wprost mówią wszystko w przeciwieństwie do wypisywania różnych obelg, czy też bzdur na internecie! Nie bądź anonimowy, podejdź porozmawiaj! Jesteśmy otwarci na różne uwagi. Bo tak na prawdę czym jest Dyrektor bez kierownika, kierownik bez majstra/inż budowy, majster bez brygadzisty, brygadzista bez montera, spawacz, itd. ...Każdy człowiek powinien być doceniony!

Pozdrawiam!
Inż. budowy W.K. TB-4 Jaworzno
tel. - znany zainteresowanym
e-mail - znany zainteresowanym
4
... 2017-07-26 22:39
Ale nie jest każdy doceniony, stań przed zarobkami tego montera/spawacza i zapłacz. Nie wspomnę o ludziach pracujących po 20 lat w firmie i więcej, którzy zarabiają mniej od nowo przyjętych Ukraińców. Później ludzie, którzy nie są doceniani wylewają w takich miejscach swój żal. Dziwne?

PS: on już z Tobą nie porozmawia bo się zwolnił kolega zwany "Marellą" aka Pan Krzysztof W.

Marelli i Czosnkowi zalazłeś za skórę, ale nie Twoja wina, że jeden był tukiem a drugi krzykliwym alkoholikiem.
2
Marta 2017-07-27 14:34
@... pracujesz dalej w tej firmie?Jak wygląda sprawa z premiami? Skoro ktoś pracuje tyle lat to jakieś podwyżki są ?
Krystian 2017-07-27 18:33
Pan inzynier to swietny gosc zawsze pomocny i wyrozumialy jest dla ludzi .Ten portal sluzy do pisania opini ale na temat nie obelg
... 2017-07-27 18:56
Danych nie zawarłem, tylko dozwolone prawem.

Zachowujesz się jak wsiok w internecie i wcale się za to nie wstydzisz.
Wiecznie płakałeś, że zarabiasz minimum socjalne, fachowców nazywasz lizusami, dupowłazami. Tylko za co Ty chciałeś zarabiać tyle co oni skoro potrafiłeś jedynie zmywać posadzkę na OZE?

Szanuj się chłopczyku.

1
Bartek47 2017-07-27 18:57
Prawda jest taka inz TB4 ze jak bys chcial to bys premie rowno dzielil i prawda jest taka ze przez ciebie cfb i oze dostawalo po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a szczegolnie ci co zapieprzali po pietrach i na 0 a reszta robila albo i nie robila i premie ci co h...a robili mieli a ci co zapierdali nie mieli i obgadywanie wiecznie pomiedzy pracownikami .I przez ciebie i twoja opinie pare osob ucierpialo miedzy innymi czosnek nie winny gosc i Marella ktory robil wiecej od innych a ci i tak gadali ze nic nie robil Marella a zapierdalal na Naftomontaz j taka jest prawda on wiecej robil od innych reszta bardziej gemba robila albo i nic chowali sie a on robil na nich tyle w temacie inzTB4 otworz oczy w koncu i sie opamietaj i badz za ludzmi nie przeciwko nim nikt cie nie lubi taka jest prawda
... 2017-07-27 19:02
I przestań się co chwile podpisywać innym imieniem i podszywać. Raz jedziesz na Inżyniera a za chwilę jako Krystian liżesz mu tyłek. Ty masz poważne problemy ze swoim zdrowiem psychicznym a my i tak wiemy Panie o pseudo "Marella" kim jesteś.

1
... 2017-07-27 19:06
I znowu zmiana nicka i chrzanienie o premiach... Psychiatryk.

Chłopcze, Naftomontaż to firma w której pracują fachowcy, monterzy, spawacze, wykonujący remonty np elektrowni, ty byłeś sprzątaczką, przyjmij to na klatę i skończ się ośmieszać z tymi premiami. Sprzątaczka nie będzie mieć nigdy zarobków montera czy spawacza.

1
KAMILBOBEK 2017-07-27 19:07
InzTB4 czosnek za ciebie zalatwial wode do picia ciuchy i buty z bhpowcem zalatwial a ty wiecznie wystraszony oo i woda do picia co wiecznie nie bylo on zalatwil i dalej robi tylko ze w James on zalatwil a ty nie i nie ma sie potem co dziwic ze takue opinie sa o tobie a Marella kiedys cie opierdal i mial racje bronil co jego i byl dobrym pracownikiem zwolnil sie przez ciebie glownie i twoich dupowlazow z nafty ktorzy robia na TB4 taka jest prawda nikt cie nie obraza tylko prawde stwierdza.
1
mario90 2017-07-27 19:11
Nazwisk kur...o sie nie publikuje ty h...u nie myty za to mozesz beknac pajacu.Chlopczyk to cie kur...nie dorobil i bronie kolege ktory juz nie pracuje .
... 2017-07-27 19:30
hehehe, z serii frustracje sprzątaczki czyli pana Krzysztofa W. Masz poważne zaburzenia psychiczne. Nie bronisz kolegi, ty sie podszywasz co chwilę pod kogoś innego a później liczysz, że nikt nie wie o co chodzi.

Wspomnę ponownie, nazwisk nie daję panie Krzysztofie W. :) Pracujesz sobie w Valeo, pracuj, dbaj o pracę, pilnuj dwutonówki bo kolejna puści cie bokiem z innym.
Żyj dobrze to nie będziesz musiał być frustratem w internecie.

I słów typu kuna czy hun unikaj bo spotka cie jeden czy drugi na mieście i wtedy będziesz płakał tuku :) Po co ci to? Przemyśl pewne sprawy, nie jesteś anonimowy, było się nie chwalić nam wcześniejszymi wpisami, które tutaj nabazgrałeś.

1
... 2017-07-27 19:35
@Marta nie pracuję już od kilku miesięcy w tej firmie, ale podwyżki co jakiś czas dają.
1
dobry chlopw 2017-08-09 22:01
Super firma. Mamy fajnych kierowników na budowiachniach w POLSCE i zagrniaca. Da się z nimi poruziemieć. Fajne chlopy. I zawsze mozna na nich liczyc stawiaja sie nawet z moijja podwyrzka.

pozdrawiam
dobry pracowniki
Zirytowany Sierszanin 2017-08-15 13:01
W firmie chaos, nikt nic nie wie, panuje spychologia. Wypłata bardzo słaba, bez pracy po godzinach nie jestem w stanie utrzymać rodziny. Pracuje dużo starszych osób, które chcą dociągnąć do emerytury, młodych jest bardzo niewiele. W firmie jest sporo doświadczonych fachowców z uprawnieniami, znających się na robocie lecz niestety nie są oni doceniani i wypłata nie jest adekwatna do doświadczenia oraz umiejętności. Pomijam pojedynczych alko którzy nic nie robią, a trzepią taką samą kasę jak pracownicy, którzy zapieprzają na robocie. Środków czystości nie ma od początku roku. Ukraińcy zarabiają więcej od Polaków. Trzeba uważać na przydupasów, którzy podpieprzają ludzi, ba nawet wymyślają niestworzone rzeczy byle podlizać się tym z Krakowa. Jestem zażenowany tym co się dzieje w Nafcie oraz pozostałych firmach.
1
Ukrainiec 2017-08-17 22:26
Proszę nie pisać bzdur o Ukraińcach, jak nie macie pojęcia ile zarabiają.
Zirytowany Sierszanin 2017-08-20 13:05
Ukraińcy mają stawkę 12zł a wielu starych pracowników firmy ma stawki 11 czy 11,5zł, więc co Ty tu kłamiesz nam publicznie? :)

Pracuję na Sierszy od dawna, widzę co jest a jak jest wszyscy widzą.
1
Taki sobie pracownik 2017-08-20 20:58
W pierwszym wpisie piszesz że Ukraińcy zarabiają więcej od polaków, ktoś ci odpisuje że to nie prawda, to nagle wiesz jakie mają stawki. Żenada. A prawda jest taka że niektórzy starzy pracownicy nie zasługują na taką stawkę, zresztą młodzi też nie.
Zirytowany Sierszanin 2017-08-21 11:00
Dlaczego żenada? Przecież wszyscy wiedzą jakie mają stawki Koledzy z Ukrainy bo sami mówili na Sierszy. Co w tym dziwnego, że nie napisałem od razu jakie mają stawki? Przecież nie jest to tajemnicą w firmie.

Uważasz, że ktoś w dzisiejszych czasach nie zasługuje na 11 czy 12zł? Nie rozumiem kim trzeba być aby takie coś napisać. 12zł brutto na godzinę daję wypłatę z której człowiek nie jest w stanie godnie przeżyć miesiąca.

Lepsi pracownicy mają wyższe stawki, ale i one są żenująco niskie bo czym np dziś jest 15 czy 16zł brutto? A to są maksymalne stawki w firmie.

1
wielki men 2017-08-21 21:14
Witam
Jak ktoś nie chce pracować zawsze może pracować Dubaj wietnamie w chile l
Proty pracownik 2017-08-21 21:33
Nikt nie każe komuś pracować za 12 zł brutto. Jak ma większe ambicje i wymagania co do zarobku, to go nikt nie trzyma w tej firmie. Piszecie posty, wylewacie żale, a i tak siedzicie dalej w tym syfie. I dalej twierdzę że to żenada i brak ambicji.
Posraniec 2017-08-21 21:39
Najpierw to firma musiała by mieć prezesa który zna się na robocie, a nie na słupkach finansowych.
2
Aniol 2017-09-05 21:03
Proszę nie obrażać Prezesa jest to wykroczenie i może być ścigane prawnie.
Pozdrawiam
Aniol
2
Posraniec 2017-09-06 21:55
Jak my pójdziemy do sądu pracy, albo wezwiemy PIP lub Sanepid, to zobaczymy kto będzie ścigany prawnie.
2
mahj 2017-09-10 00:15
A po co wzywać organy
3
bxbxc 2017-09-10 16:17
Niech Pan o niku pos..... . myśli większą głową, a nie mniejszą.
1
CoTuSięOdwala? 2017-09-11 22:02
Nie ma sensu Twoje nawiązanie do mniejszej głowy bo używanie tej tyczy się innych spraw.

1
Marta 2017-09-15 10:00
@CoTuSięOdwala? czy pracujesz w firmie naftomontaż? Czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy? Na tym forum proszę, aby pozostawiać opinię i informacje na temat pracy w firmie. Każda informacja będzie ważna dla osób, które będą się chciały zatrudnić tu w przyszłości.
Marta 2017-09-27 16:52
Jeśli jakiś post został usunięty, to znaczy, że naruszał on regulamin forum, dlatego warto zapoznać się z nim przed pozostawieniem opinii Regulamin znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/regulamin Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie naftomontaż? Na jakie warunki pracy można liczyć?
Posraniec 2017-09-30 20:24
Pani Marta chyba tu działa na zlecenie Prezesa. Jeżeli to ta Pani Marta, to niepotrzebnie sobie robi wrogów wśród załogi.
1
pręcik 2017-10-01 11:10
nie polecam tej firmy, zarobki masakra, nie wspominając o ręcznikach które nie dawno dostaliśmy - szmaty nie ręczniki. traktują ludzi jak zwierzęta a nawet gorzej. wiele wiele lat przepracowanych w tej firmie i taka podwyżka co teraz była - śmiech na sali !!!!!!!!!!! obecny zarząd zniszczył tą firmę. przez pół roku ludzie nie mieli nawet past BHP do umycia, dali je łaskawie po pół roku jako wyrównanie za minione pół. ubrania coraz gorszej jakości, buty to szrot. patrzą tylko swojej kieszeni tak by wycykać prostych ludzi. tracą kontrakty i tylko wyciągają łapy po kasę z tych robót co jeszcze idą. niestety po bardzo wielu latach przepracowanych w tej firmie będę się musiał z nią rozstać. bye
2
Marta 2017-10-06 16:41
Oczywiście nie każdy musi wierzyć we wszystko co jest napisane na forum. To od Ciebie zależy czy wierzysz czy nie. Ja tylko napisałam, że nie mam nic wspólnego z pracą w firmie naftomontaż. Proszę o pozostawianie merytorycznych informacji na temat pracy w firmie naftomontaż. Są one ważne dla tych osób, które planują się przyjąć tutaj do firmy.
Obserwator z ulicy 2017-10-10 22:46
Pytanie za 100 pkt - gdzie zniknął wózek widłowy z bazy? Przecież, to był jeden z lepszych wózków starej generacji i dopiero co po odbiorze UDT. Dziwna jest polityka w tej firmie, pozbyć się sprawnego wózka, jakby jeszcze 10 stało nowych w garażu to rozumiem. Ale w tej firmie nie takie rzeczy już znikły?
1
Zostaw swoją opinię o naftomontaż - Trzebinia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż