brak logo

naftomontaż

Trzebinia

Opinie o naftomontaż

Klon 2016-11-12 23:15
Idiotów w tej firmie nie brakuje.
Beznadziejna firma.
Prowadzących mają takich że jeden glupszy od drugiego. .tragedia.
7
Ben56 2016-11-26 19:50
Ciekawe idzie Grudzień firma dawno zabrała warunki szkodliwe i paczki .Może na Święta Naftomontaz cos da dla pracowników Nafty,Marelki i Jamesa najlepiej bony bo ta teraz wypłata co była w listopadzie to był śmiech na Salii ja rozumiem ze trzeba utrzymać darmozjadow Dyrektorów jest ich chyba 10 i smietanke towarzyska z biura co caly dzień palcem w nosie dlubia może i w d... Tesz dlubia tego nie wiem i poza tym czy jest czy nie ma pracy to firma się nie kwapi do płacenia jak przeżyć za to no jak idzie nowy rok za pasem jeszcze polowa ludzi nie dostała podwyżki to poraz i stawka będzie 12 zł od nowego roku to dzięki PiSowi. A firma dalej się nie uczy żeby lepiej płacić żeby się durne komentarze nie pojawiały ale co tam firmie nie zależy chyba na opinii.
8
imdave 2016-11-27 12:22
12zł dla ludzi zatrudnionych na umowę-zlecenie, Ty masz umowę o pracę a więc o 12zł możesz pomarzyć. PiS Ci nie pomógł a jedynie Cię wydymał jak tych od 500+ z jednym dzieckiem ;)

Paczek, bonów ani nic nie będzie na święta ;) Nie po to zabierali aby teraz dawać.

Żyjemy w chorych czasach, ale nie mamy na to wpływu.
6
ppp 2016-11-30 20:46
Jam mam dobrze na sprzątaniu. Jak posprzątam na elektrowni może dostanę paczkę na święta. W której będzie czekolada i mandarynka.

PA PA
4
Prowadzoncy 2016-12-04 07:50
Ale to byś musiał jeszcze dobrze kominek wyczyścić zarządcy bo samo posprzątanie kibli nie uprawnia cię do otrzymania czekolady i mandarynki
3
hop45 2016-12-11 13:08
loda to tu co drugi robi w nafcie i nie tylko podpierdalczy nie brakuje.Zastanawiam sie bo ida swieta Nafto montaz ,Marella,James maja socjalne jak kazda szanujaca sie firma powinni dac paczki na swieta ludziom ewentualnie bony na swieta bo po tej co była teraz wypłata to smiech na sali .Nieraz było tak ze nie ktorzy nie dostali chociaz był socjal np srodkow czystosci przez ponad rok czasu za to juz firma by bekła w PiP .(Środki z funduszu świadczeń socjalnych mogą być przeznaczone m.in. na:

pomoc finansową i rzeczową w formie np. zapomóg, paczek żywnościowych, bonów żywnościowych dla osób znajdujących się w szczególnie trudnej sytuacji życiowej bądź dotkniętych wypadkami losowymi,
dopłaty do wypoczynku letniego i zimowego dzieci i młodzieży tak na terenie kraju i poza jego granicami,
dopłaty do wypoczynku urlopowego w kraju i zagranicą w formie zorganizowanej, jak też organizowanego przez pracownika we własnym zakresie, tzw. wczasy pod gruszą.) i tak to wyglada prosze panstwa prosze nie odpisywac ma ten wpis bo mnie takie cos w kurwia zegnam.
7
tomek 2016-12-12 10:26
Kierownik z Jaworzna powinien się zapisać na terapie szokowa bo ma Cos z głową jak dostaje pule do podziału to tak dzieli ze ludzie na sprzątania są wydymani a ida [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więta normalnie ręce opodaja .
10
bbbb 2016-12-18 17:16

Hi
Niech ktos się za mieni na miejsce z Panem inżynierem i zobaczy jak to jest. Jak się komuś nie podoba droga wolna. Pracowników do pracy nie brakuje. Jak ktoś ma coś do powiedzenia to niech to powie w cztery oczy. A nie wypisuje paszkwile na forum.
2
robert46 2016-12-26 18:05
Firma jest cudowna płacą na czas super atmosfera chce się robić eldorado za granica
1
Zainter 2016-12-27 01:49
I jak? dostaliście te paczki i na rybę co pisaliście wyżej?
3
mariusz 2017-01-01 01:20
Zostaliśmy życzenia
Bla. Bla 2017-01-09 23:29
Uciekajcie jak najdalej od tej firmy ... gdzie jest szkodliwe za 8 lat.. gdzie wczasy pod gruszą..posiłki regeneracyjne .. maści się ..gdzie jest premia . Za grudzień..
6
Bla. Bla 2017-01-09 23:30
Uciekajcie jak najdalej od tej firmy ... gdzie jest szkodliwe za 8 lat.. gdzie wczasy pod gruszą..posiłki regeneracyjne .. maści się ..gdzie jest premia . Za grudzień..
5
zezygnowany 2017-01-15 19:07
myślę, że ani dla pracowników biurowych, ani dla pracowników produkcji ładny biurowiec nie ma znaczenia - najważniejsza jest atmosfera, dobre wynagrodzenie i pozytywna motywacja ze strony przełożonych. Niestety tymi trzema NAFTOMONTAŻ nie może się pochwalić.
5
gienek 2017-01-16 06:03
firma zawsze patrzy na siebie nie na ludzi jak cos komu nie pasuje zawsze sie moze zwolnic i pojsc do lepszej pracy ta firma jest na chwile dobra zeby sie zachaczyc
5
Peter 2017-01-17 00:37
Zarobki niskie w tej firmie są. Pochwalcie się na remontach pracownikom ZRE czy Tauronu, że zarabiacie do dwóch tysięcy to się z tego śmieją i powtarzają jak mantrę, że za takie ochlapy nie pracowaliby. Aż wstyd pracować w Nafcie, niestety.

Pracownik ZRE, Tauronu czy innych firm w tej branży zarabia ok 3-3,5 tysiąca wykonując pracę taką samą jak pracownik Naftomontażu, który weźmie 2 tysiące jest gorszym pracownikiem? Nie jest, problem polega na pazerności prezesa Naftomontażu, który mimo, że jest milionerem nadal próbuje sobie wmawiać, że ma mało co usprawiedliwia jego nieszczęście :D Wszystkiego najlepszego Prezesie w nowym roku :D Pomyśl niekiedy o ludziach z których żyjesz a oni żyją z miesiaca na miesiąc.

Pozdro Siersza
13
xyz 2017-01-20 15:07
idź się lecz.
1
xyz 2017-01-20 15:15
Zarobki do bańki atmosfera jeszcze gorsza ,tylko jak coś od ciebie chcą to jest ok a potem mają cię w d....
8
tomek 2017-01-21 20:21
roboty brak kadra kierownicza nie wie co ma robic z ludzmi bez sens rzucaja ich to tui tam jaki to ma sens a firmy podrzedne James i Marella tam to ludzi traktowani sa gorzej jak pies robia ciezko a zarobki ponizej godnosci wiadomo nie pasuje to sie zwolnij a nawet z tym jest problem bo utrudniaja samo zwolnienie sie samemu wiec prosze Nafto montaz zacznijcie wszystkich swoich pracownikow traktowac na równii a noi od stycznia najnizsza krajowa wynosi 1459 zl wiadomo ze dla was to ciezko bedzie to wyplacic he he noi ciekawe czy kazdy teraz dostanie premie czy tylko swiete krowy bedą nagrodzone czyli pupile ktorzy wlaza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo ciagna druta komu trzeba he he
5
Ja pierdziele 2017-01-23 00:10
Premię się bierze zależnie od wykonywanej pracy, jak tylko sprzątasz kocioł i wycierasz barierki to nie wymagaj takiej samej premii, którą mają ludzie pracujący na remontach.

To samo dotyczy zarobków, jak zmywasz podłogi, sprzątasz kocioł to nie wymagaj zarobków spawacza czy innego pracownika remontów.

Potrafisz coś konkretnego? Udaj się do kierownika, niech Cię przydzieli na remonty.
4
DfffhDfffh 2017-01-30 23:39
Super firma k. Dają pracę za dobre pieniądze.
Najlepiej jest na jaworzno pan kierownik jest fajny służy radą i zawsze da dobra plete l.
1
Ja pierdziele 2017-02-01 18:44
Nie włażę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] napisałem Ci wyżej, że płaca musi być adekwatna do pracy. Ty chcesz taką samą premię jak monter czy spawacz a jedyne co potrafisz to obsługa mopa i wycieranie barierek.

Czyli co? Uważasz, że masz przesrane, bo Nafta bazuje na remontach? Uważasz, że powinna bazować na sprzątaniu kotłów i wycieraniu barierek? aaaahahahahaha

Żenada
2
Gawron 2017-02-10 22:02
Dajcie tej firmie spokuj bo to same darmo zjady co biją kasę na nas i na zielonego pojęcia o pracy nie mają. Jeden syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak się zmieni wszystkich prowadzących i dyrektorków z tej firmy to może przyjdzie ktoś normalny i będzie normalna firma
2
Gawron 2017-02-10 22:17
Jest tam parę dupkøw prowadzących co nie mają zielonego pojęcia o pracy ..jak taki jak Konrad co tylk chla gozołe. .wielki prowadzący. .tępak i baran i jeszcze jeden Wicek
Uważać na tą firmę
6
Gobon 2017-02-11 16:44
Firma naftomontaź zmieniła siedzibę do krakowa bo każdy już za bardzo ich znał i zamiast zmienić wszystkich prowadzących co niektórych dyrektorów to zmienili tylko miejsce ..
Nie ma w tej firmie normalnej pracy każdy huj na swuj strój .Jedziesz do pracy na tydzień to masz 2 przeprowadzki na inne kwatery
A tam pracuje dużo przydupasow dla podpierdzirlania dla kierowników i dyrektorów i prowadzących. Proszę uważać na tą firme
6
Pawel 2017-02-28 10:17
Firma super potrafi zadbac o pracownika zeby mial dobrze w zyciu. Inzynier budowy w Jaworznie jeste zywym przykladem potrafi wystawic opinie taka ze potem ciagnie sie ona jak smrod po gaciach chociaz jest to nie prawda dla mnie tego Inzyniera powinni zwolnic i ogolic jaja i brode i do przedszkola wyslac zeby zmandrzal .Taki jak on psuje renome firmie i daje slabe premie co za tym idzie zla atmosfera w firmie pracownicy nastepnie wyzywaja sie na firmie wypisujac co im na jezyk slina przyniesie .
4
eha 2017-03-02 00:22
A komu Pan inrzyniet sie narazil. Oj
2
Życzliwy pracownik już byłego Polimexu 2017-03-02 23:02
Pracownicy Naftomontażu, uważajcie na RUDEGO z Polimexu - kawał szui i przekręt, po trupach do celu.
A tak na marginesie to plotka niesie, że nowi pracownicy niezłe stawki dostali, a wy dalej klepiecie biedę.
4
Wydymany pracownik 2017-03-02 23:08
Życzliwy, to może byś jeszcze napisał jak wiesz jakie stawki dostali?
3
... 2017-03-03 15:55
Dużo się mówi o tym, że Prezes Nafty postąpił bardzo nieuczciwie wobec swoich pracowników dając przejmowanym z Polimexu wyższe stawki niż mają wieloletni pracownicy Nafty. Ludzie czują się oszukani.
5
artur46 2017-03-06 15:09
14 zl 15 zl 18 zl takie stawki nie ktorzy dostali z polimexu ja osobiscie do nich nic nie mam Nafto montaz rzadzi swoimi prawami i robia co chca pozatym ludzie z Polimexu sa w Porzadku wiekszosc nie ktorzy sa prawdziwi fachowcy w swoim fachu znaja sie na Robocie.Pozdrowienia dla Polimexu .
3
Artur46 2017-03-06 19:08
Zgadza sie Kierownik Rudy z Polimexu to szuja on mogl by sobie smialo reke podac z Inzynierem z Jaworzna obydwaj inteligetni inaczej i potrafia zniszczyc zycie innym.A pozatym Prezes Naftomontazu faktycznie powinien ludzi traktowac na rowni bo potem sa zgrzyty ze Polimex ma wieksze stawki godzinowe jak Nafta.Fakt w Nafcie jest garstka fachowcow ale i w Polimexie jest duzo dobrych zajebistych fachowcow.Przykladem jest Brygadzista z HR1 z broda to swietny brygadzista ktory zna sie na robocie i powinien miec stawke co najmniej 25 zl jest dobrym fachowcem z niego nalezy brac przyklad
3
Wydymany pracownik 2017-03-06 22:14
Pan Prezes traci w oczach pracowników już od dawna, i tracił będzie dalej, ale czy on się tym przejmuje?
A tym bardziej nie przejmują się jego doradcy którzy wszystko już w swoim życiu osiągnęli i skubią jak mogą, jego i nas.
4
Perez 2017-03-06 22:32
Niestety, człowiek, człowiekowi gotuje taki los.

Nie wiem czy się przejmuje czy nie, ale na pewno to czyta.
4
XXX 2017-03-07 21:43
Chyba jesteś dobrze poinformowany Perez?
2
XXX 2017-03-07 21:47
Czy ktoś się orientuje kiedy z tej firmy odejdą zbędni ludzie (balast)?
3
ccc 2017-03-07 22:55
Jak ma na imie kierownik Rudy
3
piotr 2017-03-08 19:31
FB ma profil z boku czarne okularki wszędzie go pełno lazi jak smród po gaciach ludzi stresuje nie potrzeb nie nawet nie ma jak wypić piwo bo lazi ruda Szuja i weszy zamiast zająć się robota i kopie dołki pod Naftomontazem
6
Makapaka 2017-03-09 02:45
Chcę się wykazać kierowniczek :D Karierowicz pewnie jakiś z brązowym językiem.
2
Donos 2017-03-09 05:36
Uważajcie na tego co ta Kią jeździ. Niby spokojny a ludzi zwalnia. A maj sie zbliza.
3
mario90 2017-03-09 17:18
Demokracji brak w Firmie
3
tomek32 2017-03-12 20:25
Naftomontaz super genialna firma kierownictwo super oczywiście robię se jaja prawdę każdy zna .Polimexu mi szkoda to dobrzy ludzie skończy się remont to będzie kopniak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki los .
3
Kazek65 2017-03-13 21:10
Super Firma umowa jest kasa na czas co cza wiecej kochana firma jesteście boscy .
2
Nick 2017-03-13 21:33
Dokładnie, super firma, kasa zawsze 10tego, 1450zł na koncie i już można robić opłaty. Rewelacja, polecam.
4
Oszukany-wydymany 2017-03-16 20:12
Chciałem poinformować urząd skarbowy za pośrednictwem tego portalu że dalej posiadam stawkę 10,50 zł/rbg . A moje najniższe ( jakie obowiązuje od stycznia) wynagrodzenie jest osiągane z premią, co chyba nie jest zgodne z prawem.
6
gghj 2017-03-21 22:34
Kolego który kierownik ma kia
2
ja 2017-03-22 22:58
Czemu niezgodne? Minimum socjalne pewnie masz.
Może pogadaj z Prezesem, tutaj pisanie jest bezsensowne :]
4
Daniel 2017-05-03 11:53
Dzień dobry widziałem ofertę na kontrakt do niemiec jaka stawka netto?
tomek 2017-05-04 19:21
Polimex robi w nafcie firma rewelacja jest tam wysokiej rangi specjalista i brygadzista Obchodowy wysoki chłop z brodą bardzo dobry kolega pomocny zna się na robocie, zdrowie mu do pisuje mógłby wżiość udział w olimpiadzie i zastąpic Korzeniowskiego dodatkowo świetnie się zna na papierach dusza człowiek i stawke mu powinna nafta podniesc do 50 zl netto na godzinę a jego zastępcy Kangurkowi który cieżko robi 30 zł netto bo nie raz musi ostro pracowac
4
mario90 2017-06-23 04:31
Witam firme Nafto montaz serwis kiedy zwolnicie tego samozwanczego kierownika z Jaworzna ten to nawet ludzi nie potrafi upilnowac.Jak sie mozna nie pokapowac jak ktos wychodzi przez pol roku o roznych porach do domu no jak np o 8 o 9 rano ale nie ma sie co dziwic jak sie tytul inzyniera kupuje na www.oxl.pl Ludzie maja naprawde [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki szkodliwe sie naleza im za meczenie sie z tym panem inzynierem.Pan inzynier wystawil zla opinie jednemu czlowiekowi z Marelli a i co wyszlo na to ze to bzdury co na opowiadal ten czlowiek walczyl o siebie i pracownikow i tak robi tylko w James ten czlowiek zna sie na robocie.A jak inzynier rozdzielal i dzielil premie to zawsze cierpieli ludzie na sprzataniu z Cfb i Oze.Premie zawsze dawal dupowlazom.Inzynier powinien zmienic fach na zegarmistrz bo tu jak ludzie po calym dniu ciezkiej i brudnej pracy zchodzili wczesniej to patrzyl na zegarek i zabieral premie a ludzie ciezko pracuja w naftomontazu.Jest tam taki jeden on nigdy premii nie mial nazywa ja go Pan mopek chodzil po smietnikach i grzebal zeby na cygara miec a po pracy wszystkie kosze oblecial na Chrzanowie zeby jakos koniec z koncem wiazac.Taki czlowiek powinien miec premie.
1
Zostaw swoją opinię o naftomontaż - Trzebinia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż