brak logo

naftomontaż

Trzebinia

Opinie o naftomontaż

Madziula !! 2015-10-02 22:55:51
Ludzie zamiast pisać głupoty i stwierdzenia wyssane z palca lepiej znajdzcie sobie inna pracę i dajcie znać jak będzie w tej nowej pracy... Co malo realne.
1
Bery 2015-10-03 15:11:22
Widze ze ludzie z wysokich stanowisk probuja kontrowac wpisy pracownikow fizycznych :)

Do mirek: mirku, dobrze wiesz, ze zglaszanie usterek w narzedziach nic nie daje, sporadycznie sa naprawiane. Poza tym co to za firma skoro potrzebujesz tego czy tamtego i nie ma w narzedziowni. Jakby tak BHP nasłać to wyrzuci firmę z budowy za sprzęt zagrazajacy zyciu i zdrowiu. Taka prawda

Do madziula: Nie wiem z czego ssiesz ale powiedz mi ilu ostatnio i wczesniej odeszlo? Przeciez wiesz dobrze, ze naftomontaz jest tylko chwilowym miejscem zaczepienia, ludzie tam pracuja i w tej samej chwili szukaja czegos normalnego, gdy znajda to odchodzą od razu. Czemu inne firmy maja zaplecze i godne wynagrodzenie, np ZRE a w naftomontazu się nie da?
1
mariusz 2015-11-22 12:53:39
super firma umowe daja to super rozne szkolenia przeprowadzaja to podstawa i duzy plus.Praca jest na miejscu i zagranica wyjazdy kasa co miesiac wplywa na konto to najwzniejsze urlopy sa kierownictwo bardzo dobre i wysoko wykwalifikowane to sama przyjemnosc tu pracowac w tej firmie
PWŁ 2015-11-29 15:46:32
Zarobki niskie, w granicach 1600zł a praca trudna, ale jest umowa, składki itd.

Dlatego nie ma co się dziwić, że taki Patyk wywozi busem firmowym dysze z kotła i kradnie co się da aby zarobić w skupie. (PS: Patyk, jak następnym razem będziesz kradł z elektrowni cos to wywoź to samemu, tak abyśmy w busie nie widzieli co wieziesz - ciesz się, że wtedy policja nie doszła kto to ukradł).

BHP jest ok, bhpowiec dba o bezpieczeństwo, pilnuje aby załoga pracowała bezpiecznie. Jednak mógłby odwiedzać częściej budowy i wziąć też nadzór nad narzędziami, których stan pozostawia wiele do życzenia.

Naftomontaż nie jest firmą dla fachowców bo jeśli ktoś jest dobry w zawodzie to nie przyjdzie pracować za te pieniądze.
2
pracownik exportu od 9 lat 2015-12-02 20:04:01
prezes.na exporcie nie płaci za nadgodziny,brak diet które się należą .mieszkania pod psem (pracownicy mieszkają jak chamy po kilka osób w pokoju ,zero prywatności,nie przejmują się ludzmi dla nich najważniejsza jest kasa.żenada.Nie polecam.oszuści
jaroe 2015-12-26 20:20:25
Praca trudna ale wypłata zawsze na czas. Pracuje w kraju, kierownicy są w porządku, zawsze da się załatwić urlop. Powoli, systematycznie wymieniany jest sprzęt. Faktem jest, że dużo się nie zarobi, ale jest chociaż umowa. Pozdro z TB4
1
były 2015-12-28 10:07:29
Pracowałem w tej firmie ponad rok. Potrzebna była kasa. Fakt. Wypłaty na czas. Przepraszam . Jałmuzna na czas. ale nic poza tym. robota to najgorsze badziewie. syf,kiła i mogiła. do tego ten piękny hotel w Bedburgu... po osiem osób na mieszkaniu. Jak chcesz się w spokoju wysrać to musisz z godzine wcześniej wstawać. Do kuchni tez kolejka. I nieziemska ciasnota. Gorzej niż w więzieniu,bo tam mają wiekszy metraż. ogólnie firma porażka
3
eksportowiec 2016-01-09 13:27:58
fakt wiele tu opinii są prawda która kogoś kole w oczy ludzie piszą co myslą ha ha
były 2016-01-11 19:46:42
pracowałem tu 10-lat nigdy nie wróce do tego syfu
były 2016-01-15 15:41:37
Szanowni chętni do pracy w "nafcie" jak już jesteście w desperacji i musicie zahaczyć się w tej firmie to dopilnujcie żeby ni wkleili was do firm "córek" JAMES i MARELLI ,nie wiem jak w Jamesie ale Marella to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które dla swojej korzyści was wyrucha,brak premi ,ciuchów,mniejsza kasa w kraju i zagranicą od zatrudnionych w nafcie a obowiązki te same.Jak ktoś chce się zatrudnić do Marelli to albo jest głupi albo lubi być ruchany w d.....
ja 2016-01-20 22:47:43
.i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze - usiadł i zapłakał....
andrzej 2016-01-23 08:59:07
genialna firma
marion 2016-01-27 14:18:39
A ile moze zarobić monter rurociągów znający się na rzeczy w Niemczech, są tam nadgodziny?
Ja 2016-01-28 16:47:49
W Polsce zarobisz na remoncie dwa tysiące/miesiac, stawki godzinowe BRUTTO to 11-11,5zł. Na eksporcie 7-8 euro za godzinę.
monter 2016-01-29 09:28:14
Znacie może inne firmy w tej branży (montaż rurociągów) gdzie można normalnie zarobić?
eser 2016-02-02 16:09:33
panowie powiem tak trzeba dobrze jajca komuś wylizać żeby często jeżdzic na kontrakty fakt wypłata na czas ale trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no chyba że jak już wspomniałem opierdoliłeś komuś gnata . najgorsze wrażenia to praca z esesmanem czyli z pierdolcem S. SKÓR [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by cię teń śmieć nie patrzy na twoje zdrowie i bezpieczenstwo tylko wajta wajta jedyne co umie powiedzieć w innym języku . ch.u.j ci w du.pe buraku osrywam cię mam nadzieje że cię zamkną w piecu i go odpalą . pozdrowienia dla chwista kolejnego zjeba
3
lewus24 2016-02-04 16:05:46
ha ha firma nafto montaż co mogę powiedzieć ale fakt zarobki małe gdy by podnieśli to ludzie by tu głupot nie wypisywali i obrażali zakładu pracy który lata pracował na swoja renomę mogli by podnieść zarobki i narzędzia nowe oraz traktowanie wszystkich na równi a nie swięte krowy to by wszytko było w porządku i nie było by tych głupich wpisów .
lewus24 2016-02-11 15:48:55
jednak zakład nic sobie z tego nie robi dalej płace fatalne i narzędzia przestarzałe zamiast Nafta pomysleć o tym żeby ludziom zapewnić miła pracę to mają to w 4 literach zero podwyżek i nowych urządzeń niech się potem nie dziwią że takie opinie są na własne życzenie.
1
fiur 2016-02-13 20:27:04
co za d. pisze takie głupoty, że stare narzędzia. Wpierw jak coś piszesz człowieku to się zastanów.
... 2016-02-20 13:55:41
fiur, nad czym mają sie zastanawiać, skoro prawdę piszą?

nay, jasne, że można sobie poradzić z narzędziami. Pracownik sam może sobie kupić i wymienić łożysko w szlifierce, kupić i nabić styl do młotka, pospawać zdezelowany klucz płaski itd. Jasne, że można sobie poradzić, ale czy to pracownik ma naprawiać narzedzia aby miał do dyspozycji bezpieczne narzędzie? :)

Podwyżki niby tam jakieś są, po kilku latach pracy może dostaniesz zlotówkę brutto a może i nie. w Nafcie maks to coś koło 15zł brutto na godzinę i mają takie stawki ci co robią po 30 lat w tej firmie, więc powodzenia :)
2
smieszne 2016-02-20 22:47:29
nay, piszesz że nie znasz tej firmy a zaraz że na podwyzki w niej trzeba sobie zasluzyc

ciekawy przypadek nieznajomosci firmy :D

jak ktoz wyzej napisal, komentarze anty sa od pracownikow fizycznych a pochlebne od umyslowych bo ci zarabia dobrze.
2
:))) 2016-02-24 11:54:03
Tak umysłowi to na kasie siedzą i w weekendy tylko liczą:)))
nowy 2016-02-24 12:05:20
Ciekawy kto tak się zdenerwował na P.S i P. Ch.:))) bardzo ciekawe. Obaj są bardzo dobrzy w tym co robią więc może bezzasadnie nie ganiali do pracy. W pracy się nie śpi, jak ktoś odstaje to się nie nadaje i powinien tylko siebie za to winić. Innych kwestii nie poruszam:)
pracownik w niemczech 2016-04-11 11:19:16
witam
ta firma nie ma żadnych plusów, za to minusów bez liku
-najpierw przez tel zaproponują 10euro na rekę potem jak pojedziesz podpisać umowe okaże się że 10euro ale brutto!!
-jak zjedziesz wcześniej to odbiją sobie za ubrania
-flota busów tak bogata że trzeba godzine przed wyjechać do pracy i łącznie spedzić w niej 13-14h zeby zapisali 10h
- niemieckie warunki (przerwa odpisywana od godzin)
- kierownik Curyło na robocie się w ogóle nie zna
- kierownikowi Skórze brakuje tylko bata do pogania
- brak internetu na hotelu ( tylko dla wybranych, czyli władzy)
- w ogóle nie szanują ludzi
- jak idziesz do kibla albo na kawe w czasie pracy to ci mogą odbić godzine lub dwie
- brak jakiego kolwiek sprzętu (szybki do przyłbic, maski przeciwpyłowe i inne)
- kadra kierownicza najpierw da ci robote a po dwóch dniach przyjdzie i powie że to trzeba inaczej robić
- najpierw podpiszesz umowe a później ją dostaniesz podpisaną...
- ludzi sobie organizują przez firmy zewnętrzne (wipro, man4) bo wiedzą że sami sobie nie załatwią ludzi przez opinie jaką mają

ogólenie nie polecam bo więcej problemów jest przez tą firme niż się tam zarobi.
2
Robol 2016-04-11 14:54:49
Witam kolegów, czy są jakieś opinie o pracownikach umysłowych? Jakie zarobki, terminowość, urlopy?
lewus24 2016-04-13 15:24:07
ale jezdzićie wszyscy po firmie dajcie prezesowi zarobić on też potrzebuje kasy a wy tak po firmie bluzgacie firma jest super genialna ,genialni pracownicy pomocni czasem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak trzeba wszystko w słusznej sprawie no a wy tak narzekacie na firmę każdy chce zarobić taka jest prawda ludziska mieszkamy w Polsce nie ma tu demokracjii nie pasuje zwolnij sie na twoje miejsce jest 200 chętnych ludzii .
marcon 2016-04-16 09:03:17
Wiele opinii jest niestety wyssanych z palca. Negatywne opinie piszą tylko osoby którym nie chce się robić, ciągle narzekają.
Plusy:
- wypłata na czas, umowa o prace
- możliwość wyjazdu za granicę a po powrocie podjęcia pracy na miejscu w Jaworznie, Sierszy czy też Alwerni
- z urlopami problemów nie ma, kierownicy są w porządku
- narzędzia są sukcesywnie wymieniane z tego co widzę i reperowane, faktem jest że wiele z nich ma lata świetności za sobą ale są sprawne
- niestety zarobki są niskie w stosunku do wykonywanej pracy i nakładu obowiązków, praca często w syfiastych warunkach
Jedynym wymaganiem co do pracownika jest to żeby porostu pracował, bo wiele osób obija się w trakcie dniówki i myślą, że nie wiadomo co. Przez to inne osoby muszą zapieprzać aby robota była wykonana. Jak jest się człowiekiem a nie chamem to wszystko załatwisz i jest ogólnie ok. Szkoda że nie ma już paczek na święta tak jak kiedyś a także nie ma innych dodatków. Czasy się zmieniają i się trzeba do nich dostosować. Na twoje stanowisko jest chętnych wiele innych osób, tak więc jeżeli nie pasuje Ci praca w Naftomontażu to się zwolnij. Jest w okolicy wiele innych firm do których możesz się zatrudnić ale na pewno w większości warunki jakie tam zastaniesz będą gorsze od tych w Nafcie.
Samad Gold 2016-04-21 14:04:54
Zgadzam się całkowicie z Twoją opinią. robota w elektrowni Neurath to najgorszy syf jaki można sobie wyobrazić. Wieczne poganianie ludzi przez przodownika SS i głupia gadka kierownika z alkomatem. Do tego nie ma tu nic typu rękawice,maski,szkiełka... O wszystko trzeba sie prosić... Pierwszy i ostatni raz pracowałem pod Esserem. Dziady totalne!!! Firma też w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali ze wszystkim począwszy od stwek... jeszcze ten kozojebca Samad ... Auf Wiedersehen Esseże!!!
2
czarny... 2016-05-21 16:34:27
witam. pracowalem w tej firmie i przyznam z reka na sercu ze nie jest warta polecenia. chyba ze ktos lubi sie czolgac w syfie i targac ciezkie blachy. zatrudnienie na dluzsza mete hmmm tak jesli nie chcesz doczekac emerytury. kierownik goni do roboty jak konia w polu. drze sie nawet gdy zapierniczasz. tylko wyplata jest na czas to a tylko ten jeden plus. szczerze odradzam pracy w tej firmie w polsce jak i w niemczech.
3
sp 2016-06-04 13:44:39
Nie narzekajcie aż tak na Naftę! Teraz pracuje sie tam bardzo miło i przyjemnie. Kierownik Curyłko juz nie zwalnia za gorzołę tak jak wcześniej było.Można sobie chodzić na delikatnym rałszu i słowa nie powie. Ale i tak najlepiej pracuje się u Mariana na niederaussem. W ogóle nie dmucha ludzi alkomatem. Jak wyczuje od kogoś alkohol to daje lekkie roboty. Ja w ten sposób dwa dni ściemniałem na warsztacie bo mnie poczuł. Tyle dobrze,że mnie do firmy nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Ja 2016-06-06 23:27:01
Niskie zarobki w kraju, dwa tysiące na remontach to szczyt, chyba, ze pracujesz 20 lat to chapniesz trochę więcej. Robota ciężka, brud, gorąco.

Siersza ma fatalne kierownictwo, Jaworzno wyśmienite, Alwernia dobre, ale wiele rzeczy można tam poprawić. Szczególnie utemperować sekretarkę, która czuje się dyrektorem :D

W Niemczech praca niewolnicza, kasa nieadekwatna do wysiłku jaki się w to wkłada, nie warto. Ja już nie pojadę, ale jak ktoś lubi tyrać za ochłapy to niech jedzie. Wolny kraj :)

Socjalu nie ma żadnego, środki czystości jakieś tam dają jak im się chce, nigdy nie na czas i nigdy nie wystarczająca ilość. Jak braknie to sobie kup.

Pozdrowienia dla kierowników z Jaworzna, solidna marka - wiele można się od nich nauczyć, nie są to przypadkowi karierowicze, uczyć też się powinni od nich inni kierownicy. Mam nadzieję, że niebawem do Was wrócę.

Sumarycznie ok na chwilową zaczepkę podczas poszukiwania innej pracy.
3
Zadowolony 2016-06-08 13:51:22
Tak piszą największe lebry.
3
Pracownik fizyczny 2016-06-08 22:34:59
Trochę dziwią mnie te komentarze, pracuje tu już ponad 5 lat, firma nie jest idealna odkąd przejęły ją centusie z Krakowa. Ale dla kogoś kto chce pracować i pracy się nie boi wystarczy, a i zarobki wcale nie są takie złe. Ja od kilku miesięcy zarabiam bardzo dobrze, bo chce mi się robić, to i kierownik da zarobić jak człowiek w nagrodę za włożony trud i dyspozycyjność. Na temat ex portu się nie wypowiem bo nie jeżdżę, ale wcale pracownicy się źle nie wypowiadają. A komentarze negatywne są raczej są od tych co myśleli że teraz to jak za komuny "czy się stoi czy się leży to 2500 się należy" te czasy już nie wrócą. Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych i opornych na pracę.
1
... 2016-06-14 21:15:36
Widocznie wyśmienicie umiesz lizać skoro zarabiasz dobrze. Chyba, że dobre zarobki to dla Ciebie np 1500-2000zł. W obu przypadkach współczuję Tobie i Twojej rodzinie.
1
... 2016-06-28 00:04:21
Franek "może"? Dziwne, że wypowiadają się tutaj ludzie niezwiązani z firmą, morscy żeglarze :)

@oi - Naftomontaż od wielu lat nie pracuje już w rafineriach. Zdziwiony?

Proszę Was, jeśli nie macie nic wspólnego z tą firmą to się nie wypowiadajcie bo nie macie pojęcia o realiach w firmie i jedynie zakłócacie opinie pracowników. To jest trolling ;)

Ktoś pisał wyżej o kierownictwie w Jaworznie. To prawda, potwierdzam, ale kierownik W.K ma niekiedy dziwne odzywki.
2
ULELEEEE 2016-06-28 07:20:03
JA PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ BO LUDZI POTRZEBA W TEJ FIRMIE WIELU .
BARDZO WIELU.
ZAŁOGA SIĘ WYKRUSZA.
(usunięte przez administratora) BO TRZYMAJĄ ZE SOBĄ A NIE Z KLAWISZAMI !!!
2
eksport 2016-09-28 21:14:50
Super Firma cudowny prezes K place są na czas do 10 każdego miesiąca mila atmosfera jeden drugiego podpierdala normalnie cudownie jest jedni robią więcej drudzy mniej i lepiej na tym wychodzą nie którzy nie maja bladego pojęcia co to jest szlifierka kątowa jak tarcze zmienic normalnie cyrk na kółkach czeski film ale ogólnie powiem tak umowa o prace jest to najważniejsze i kasa na czas to dwa plusy.Jeśli chodzi o minusy to np brak paczek na święta nie ma wczasów pod grusza warunków szkodliwych zabrali niestety wszystko wkoncu powinna firma podnieść wszystkim stawki a nie tylko dupo władzom tak to cza czekać do nowego roku żeby stawki poszły do gory na 13 zl co tu można jeszcze rzecz firma z tradycja fakt ale oszczędza na wszystkim to jest jej błąd podstawowy potem nie ma się co dziwić ze buraki pierdolone jeżdżą po firmie jak po burej suce co jest nie dopuszczalne ta firma długo pracowała nad renoma tylko tu jest ewidentnie wina dwóch dyrektorów z Nafty którzy mieszają Prezesowi w głowie a nie zdają SE sprawy ze ludzie ledwo koniec z końcem wiążą żeby przeżyć do 10 nie którzy się zapozyczac muszą niestety apeluje o lepsze warunki dla pracowników nafty marelli i Jamesa żeby się wszystkim dobrze żyło i szkoda mi tego biednego BHpowca który nieraz oberwal słownie od ludzi uważam ze jest to jeden z najlepszych BHP w kraju od którego się można wiele mądrych rzeczy nauczyć pozdrawiam panie BHP.
4
papa 2016-10-16 21:21:14
oj oj widzę, że dwóch dyrektorów się naraziło nam. Prosimy o lepszą pracę.
2
papa 2016-10-16 21:21:42
oj oj widzę, że dwóch dyrektorów się naraziło nam. Prosimy o lepszą pracę.
2
pq 2016-10-17 09:17:52
@sa skoro maqsz jak widzę taką wiedzę i tak bronisz firmy to może napisz w takim razie konkretnie jak zadbać o prawidłowe stosunki między pracownikami i jak to robią konkretnie w tej właśnie firmie? pozdro
pablo48 2016-10-30 23:30:28
Cudowna kochana firma ubustwiam ja dają zarobić godnie 1500 zl rachunki oplace i zostaje mi 600 zl na życie normalnie pogratulować dwum dyrektorem Naftomontazuserwis dziękuje wam za takie wysokie zarobki.A sprawy ciuchow i obuwia to graniczy z cudem teza się długo upominać żeby dostać dziękuje tesz za to a wodę do picia to juz cud boży jak jest a cza długo czekać nawet bo zgłoszenie tego problemu oj bardzo długo za to tesz dziękuje a i bardzo jestem wdzięczny ze żyje z tej pensji jak biedak którego na nic niestety niestac dziękuje za to mojej ukochanej firmie DZIEKUJE.
3
papuga 2016-11-04 21:21:30
Firma bardzo fajna-biurowiec super. Kierownicy super w kraju i zagranicą.

1
Były pracownik 2016-11-07 13:09:58
Kto pracował ten wie kto to jest curylo SS i Marian i esser a kto nie pracował to nie życzę mu pracy w tym syfie
1
papa 2016-11-07 23:42:45
UWAGA Proszę nie używać nazwisk na forum publicznym,. Jak w/w. Jest to złamanie prawa.
3
Klon 2016-11-12 23:13:12
Idiotów w tej firmie nie brakuje.
Beznadziejna firma.
Prowadzących mają takich że jeden glupszy od drugiego. .tragedia.
1
Klon 2016-11-12 23:15:08
Idiotów w tej firmie nie brakuje.
Beznadziejna firma.
Prowadzących mają takich że jeden glupszy od drugiego. .tragedia.
1
Ben56 2016-11-26 19:50:48
Ciekawe idzie Grudzień firma dawno zabrała warunki szkodliwe i paczki .Może na Święta Naftomontaz cos da dla pracowników Nafty,Marelki i Jamesa najlepiej bony bo ta teraz wypłata co była w listopadzie to był śmiech na Salii ja rozumiem ze trzeba utrzymać darmozjadow Dyrektorów jest ich chyba 10 i smietanke towarzyska z biura co caly dzień palcem w nosie dlubia może i w d... Tesz dlubia tego nie wiem i poza tym czy jest czy nie ma pracy to firma się nie kwapi do płacenia jak przeżyć za to no jak idzie nowy rok za pasem jeszcze polowa ludzi nie dostała podwyżki to poraz i stawka będzie 12 zł od nowego roku to dzięki PiSowi. A firma dalej się nie uczy żeby lepiej płacić żeby się durne komentarze nie pojawiały ale co tam firmie nie zależy chyba na opinii.
1
imdave 2016-11-27 12:22:11
12zł dla ludzi zatrudnionych na umowę-zlecenie, Ty masz umowę o pracę a więc o 12zł możesz pomarzyć. PiS Ci nie pomógł a jedynie Cię wydymał jak tych od 500+ z jednym dzieckiem ;)

Paczek, bonów ani nic nie będzie na święta ;) Nie po to zabierali aby teraz dawać.

Żyjemy w chorych czasach, ale nie mamy na to wpływu.
1
ppp 2016-11-30 20:46:36
Jam mam dobrze na sprzątaniu. Jak posprzątam na elektrowni może dostanę paczkę na święta. W której będzie czekolada i mandarynka.

PA PA
1
Prowadzoncy 2016-12-04 07:50:18
Ale to byś musiał jeszcze dobrze kominek wyczyścić zarządcy bo samo posprzątanie kibli nie uprawnia cię do otrzymania czekolady i mandarynki
1
Zostaw swoją opinię o naftomontaż - Trzebinia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż