brak logo

naftomontaż

Trzebinia

Opinie o naftomontaż

smieszne 2016-02-20 22:47
nay, piszesz że nie znasz tej firmy a zaraz że na podwyzki w niej trzeba sobie zasluzyc

ciekawy przypadek nieznajomosci firmy :D

jak ktoz wyzej napisal, komentarze anty sa od pracownikow fizycznych a pochlebne od umyslowych bo ci zarabia dobrze.
2
:))) 2016-02-24 11:54
Tak umysłowi to na kasie siedzą i w weekendy tylko liczą:)))
nowy 2016-02-24 12:05
Ciekawy kto tak się zdenerwował na P.S i P. Ch.:))) bardzo ciekawe. Obaj są bardzo dobrzy w tym co robią więc może bezzasadnie nie ganiali do pracy. W pracy się nie śpi, jak ktoś odstaje to się nie nadaje i powinien tylko siebie za to winić. Innych kwestii nie poruszam:)
pracownik w niemczech 2016-04-11 11:19
witam
ta firma nie ma żadnych plusów, za to minusów bez liku
-najpierw przez tel zaproponują 10euro na rekę potem jak pojedziesz podpisać umowe okaże się że 10euro ale brutto!!
-jak zjedziesz wcześniej to odbiją sobie za ubrania
-flota busów tak bogata że trzeba godzine przed wyjechać do pracy i łącznie spedzić w niej 13-14h zeby zapisali 10h
- niemieckie warunki (przerwa odpisywana od godzin)
- kierownik Curyło na robocie się w ogóle nie zna
- kierownikowi Skórze brakuje tylko bata do pogania
- brak internetu na hotelu ( tylko dla wybranych, czyli władzy)
- w ogóle nie szanują ludzi
- jak idziesz do kibla albo na kawe w czasie pracy to ci mogą odbić godzine lub dwie
- brak jakiego kolwiek sprzętu (szybki do przyłbic, maski przeciwpyłowe i inne)
- kadra kierownicza najpierw da ci robote a po dwóch dniach przyjdzie i powie że to trzeba inaczej robić
- najpierw podpiszesz umowe a później ją dostaniesz podpisaną...
- ludzi sobie organizują przez firmy zewnętrzne (wipro, man4) bo wiedzą że sami sobie nie załatwią ludzi przez opinie jaką mają

ogólenie nie polecam bo więcej problemów jest przez tą firme niż się tam zarobi.
7
Robol 2016-04-11 14:54
Witam kolegów, czy są jakieś opinie o pracownikach umysłowych? Jakie zarobki, terminowość, urlopy?
lewus24 2016-04-13 15:24
ale jezdzićie wszyscy po firmie dajcie prezesowi zarobić on też potrzebuje kasy a wy tak po firmie bluzgacie firma jest super genialna ,genialni pracownicy pomocni czasem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak trzeba wszystko w słusznej sprawie no a wy tak narzekacie na firmę każdy chce zarobić taka jest prawda ludziska mieszkamy w Polsce nie ma tu demokracjii nie pasuje zwolnij sie na twoje miejsce jest 200 chętnych ludzii .
marcon 2016-04-16 09:03
Wiele opinii jest niestety wyssanych z palca. Negatywne opinie piszą tylko osoby którym nie chce się robić, ciągle narzekają.
Plusy:
- wypłata na czas, umowa o prace
- możliwość wyjazdu za granicę a po powrocie podjęcia pracy na miejscu w Jaworznie, Sierszy czy też Alwerni
- z urlopami problemów nie ma, kierownicy są w porządku
- narzędzia są sukcesywnie wymieniane z tego co widzę i reperowane, faktem jest że wiele z nich ma lata świetności za sobą ale są sprawne
- niestety zarobki są niskie w stosunku do wykonywanej pracy i nakładu obowiązków, praca często w syfiastych warunkach
Jedynym wymaganiem co do pracownika jest to żeby porostu pracował, bo wiele osób obija się w trakcie dniówki i myślą, że nie wiadomo co. Przez to inne osoby muszą zapieprzać aby robota była wykonana. Jak jest się człowiekiem a nie chamem to wszystko załatwisz i jest ogólnie ok. Szkoda że nie ma już paczek na święta tak jak kiedyś a także nie ma innych dodatków. Czasy się zmieniają i się trzeba do nich dostosować. Na twoje stanowisko jest chętnych wiele innych osób, tak więc jeżeli nie pasuje Ci praca w Naftomontażu to się zwolnij. Jest w okolicy wiele innych firm do których możesz się zatrudnić ale na pewno w większości warunki jakie tam zastaniesz będą gorsze od tych w Nafcie.
Samad Gold 2016-04-21 14:04
Zgadzam się całkowicie z Twoją opinią. robota w elektrowni Neurath to najgorszy syf jaki można sobie wyobrazić. Wieczne poganianie ludzi przez przodownika SS i głupia gadka kierownika z alkomatem. Do tego nie ma tu nic typu rękawice,maski,szkiełka... O wszystko trzeba sie prosić... Pierwszy i ostatni raz pracowałem pod Esserem. Dziady totalne!!! Firma też w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali ze wszystkim począwszy od stwek... jeszcze ten kozojebca Samad ... Auf Wiedersehen Esseże!!!
3
czarny... 2016-05-21 16:34
witam. pracowalem w tej firmie i przyznam z reka na sercu ze nie jest warta polecenia. chyba ze ktos lubi sie czolgac w syfie i targac ciezkie blachy. zatrudnienie na dluzsza mete hmmm tak jesli nie chcesz doczekac emerytury. kierownik goni do roboty jak konia w polu. drze sie nawet gdy zapierniczasz. tylko wyplata jest na czas to a tylko ten jeden plus. szczerze odradzam pracy w tej firmie w polsce jak i w niemczech.
6
sp 2016-06-04 13:44
Nie narzekajcie aż tak na Naftę! Teraz pracuje sie tam bardzo miło i przyjemnie. Kierownik Curyłko juz nie zwalnia za gorzołę tak jak wcześniej było.Można sobie chodzić na delikatnym rałszu i słowa nie powie. Ale i tak najlepiej pracuje się u Mariana na niederaussem. W ogóle nie dmucha ludzi alkomatem. Jak wyczuje od kogoś alkohol to daje lekkie roboty. Ja w ten sposób dwa dni ściemniałem na warsztacie bo mnie poczuł. Tyle dobrze,że mnie do firmy nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Ja 2016-06-06 23:27
Niskie zarobki w kraju, dwa tysiące na remontach to szczyt, chyba, ze pracujesz 20 lat to chapniesz trochę więcej. Robota ciężka, brud, gorąco.

Siersza ma fatalne kierownictwo, Jaworzno wyśmienite, Alwernia dobre, ale wiele rzeczy można tam poprawić. Szczególnie utemperować sekretarkę, która czuje się dyrektorem :D

W Niemczech praca niewolnicza, kasa nieadekwatna do wysiłku jaki się w to wkłada, nie warto. Ja już nie pojadę, ale jak ktoś lubi tyrać za ochłapy to niech jedzie. Wolny kraj :)

Socjalu nie ma żadnego, środki czystości jakieś tam dają jak im się chce, nigdy nie na czas i nigdy nie wystarczająca ilość. Jak braknie to sobie kup.

Pozdrowienia dla kierowników z Jaworzna, solidna marka - wiele można się od nich nauczyć, nie są to przypadkowi karierowicze, uczyć też się powinni od nich inni kierownicy. Mam nadzieję, że niebawem do Was wrócę.

Sumarycznie ok na chwilową zaczepkę podczas poszukiwania innej pracy.
5
Zadowolony 2016-06-08 13:51
Tak piszą największe lebry.
3
Pracownik fizyczny 2016-06-08 22:34
Trochę dziwią mnie te komentarze, pracuje tu już ponad 5 lat, firma nie jest idealna odkąd przejęły ją centusie z Krakowa. Ale dla kogoś kto chce pracować i pracy się nie boi wystarczy, a i zarobki wcale nie są takie złe. Ja od kilku miesięcy zarabiam bardzo dobrze, bo chce mi się robić, to i kierownik da zarobić jak człowiek w nagrodę za włożony trud i dyspozycyjność. Na temat ex portu się nie wypowiem bo nie jeżdżę, ale wcale pracownicy się źle nie wypowiadają. A komentarze negatywne są raczej są od tych co myśleli że teraz to jak za komuny "czy się stoi czy się leży to 2500 się należy" te czasy już nie wrócą. Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych i opornych na pracę.
1
... 2016-06-14 21:15
Widocznie wyśmienicie umiesz lizać skoro zarabiasz dobrze. Chyba, że dobre zarobki to dla Ciebie np 1500-2000zł. W obu przypadkach współczuję Tobie i Twojej rodzinie.
3
... 2016-06-28 00:04
Franek "może"? Dziwne, że wypowiadają się tutaj ludzie niezwiązani z firmą, morscy żeglarze :)

@oi - Naftomontaż od wielu lat nie pracuje już w rafineriach. Zdziwiony?

Proszę Was, jeśli nie macie nic wspólnego z tą firmą to się nie wypowiadajcie bo nie macie pojęcia o realiach w firmie i jedynie zakłócacie opinie pracowników. To jest trolling ;)

Ktoś pisał wyżej o kierownictwie w Jaworznie. To prawda, potwierdzam, ale kierownik W.K ma niekiedy dziwne odzywki.
4
ULELEEEE 2016-06-28 07:20
JA PROPONUJĘ SPRÓBOWAĆ BO LUDZI POTRZEBA W TEJ FIRMIE WIELU .
BARDZO WIELU.
ZAŁOGA SIĘ WYKRUSZA.
(usunięte przez administratora) BO TRZYMAJĄ ZE SOBĄ A NIE Z KLAWISZAMI !!!
4
eksport 2016-09-28 21:14
Super Firma cudowny prezes K place są na czas do 10 każdego miesiąca mila atmosfera jeden drugiego podpierdala normalnie cudownie jest jedni robią więcej drudzy mniej i lepiej na tym wychodzą nie którzy nie maja bladego pojęcia co to jest szlifierka kątowa jak tarcze zmienic normalnie cyrk na kółkach czeski film ale ogólnie powiem tak umowa o prace jest to najważniejsze i kasa na czas to dwa plusy.Jeśli chodzi o minusy to np brak paczek na święta nie ma wczasów pod grusza warunków szkodliwych zabrali niestety wszystko wkoncu powinna firma podnieść wszystkim stawki a nie tylko dupo władzom tak to cza czekać do nowego roku żeby stawki poszły do gory na 13 zl co tu można jeszcze rzecz firma z tradycja fakt ale oszczędza na wszystkim to jest jej błąd podstawowy potem nie ma się co dziwić ze buraki pierdolone jeżdżą po firmie jak po burej suce co jest nie dopuszczalne ta firma długo pracowała nad renoma tylko tu jest ewidentnie wina dwóch dyrektorów z Nafty którzy mieszają Prezesowi w głowie a nie zdają SE sprawy ze ludzie ledwo koniec z końcem wiążą żeby przeżyć do 10 nie którzy się zapozyczac muszą niestety apeluje o lepsze warunki dla pracowników nafty marelli i Jamesa żeby się wszystkim dobrze żyło i szkoda mi tego biednego BHpowca który nieraz oberwal słownie od ludzi uważam ze jest to jeden z najlepszych BHP w kraju od którego się można wiele mądrych rzeczy nauczyć pozdrawiam panie BHP.
8
papa 2016-10-16 21:21
oj oj widzę, że dwóch dyrektorów się naraziło nam. Prosimy o lepszą pracę.
4
papa 2016-10-16 21:21
oj oj widzę, że dwóch dyrektorów się naraziło nam. Prosimy o lepszą pracę.
2
pq 2016-10-17 09:17
@sa skoro maqsz jak widzę taką wiedzę i tak bronisz firmy to może napisz w takim razie konkretnie jak zadbać o prawidłowe stosunki między pracownikami i jak to robią konkretnie w tej właśnie firmie? pozdro
1
pablo48 2016-10-30 23:30
Cudowna kochana firma ubustwiam ja dają zarobić godnie 1500 zl rachunki oplace i zostaje mi 600 zl na życie normalnie pogratulować dwum dyrektorem Naftomontazuserwis dziękuje wam za takie wysokie zarobki.A sprawy ciuchow i obuwia to graniczy z cudem teza się długo upominać żeby dostać dziękuje tesz za to a wodę do picia to juz cud boży jak jest a cza długo czekać nawet bo zgłoszenie tego problemu oj bardzo długo za to tesz dziękuje a i bardzo jestem wdzięczny ze żyje z tej pensji jak biedak którego na nic niestety niestac dziękuje za to mojej ukochanej firmie DZIEKUJE.
6
papuga 2016-11-04 21:21
Firma bardzo fajna-biurowiec super. Kierownicy super w kraju i zagranicą.

2
Były pracownik 2016-11-07 13:09
Kto pracował ten wie kto to jest curylo SS i Marian i esser a kto nie pracował to nie życzę mu pracy w tym syfie
4
papa 2016-11-07 23:42
UWAGA Proszę nie używać nazwisk na forum publicznym,. Jak w/w. Jest to złamanie prawa.
5
Klon 2016-11-12 23:13
Idiotów w tej firmie nie brakuje.
Beznadziejna firma.
Prowadzących mają takich że jeden glupszy od drugiego. .tragedia.
4
Klon 2016-11-12 23:15
Idiotów w tej firmie nie brakuje.
Beznadziejna firma.
Prowadzących mają takich że jeden glupszy od drugiego. .tragedia.
4
Ben56 2016-11-26 19:50
Ciekawe idzie Grudzień firma dawno zabrała warunki szkodliwe i paczki .Może na Święta Naftomontaz cos da dla pracowników Nafty,Marelki i Jamesa najlepiej bony bo ta teraz wypłata co była w listopadzie to był śmiech na Salii ja rozumiem ze trzeba utrzymać darmozjadow Dyrektorów jest ich chyba 10 i smietanke towarzyska z biura co caly dzień palcem w nosie dlubia może i w d... Tesz dlubia tego nie wiem i poza tym czy jest czy nie ma pracy to firma się nie kwapi do płacenia jak przeżyć za to no jak idzie nowy rok za pasem jeszcze polowa ludzi nie dostała podwyżki to poraz i stawka będzie 12 zł od nowego roku to dzięki PiSowi. A firma dalej się nie uczy żeby lepiej płacić żeby się durne komentarze nie pojawiały ale co tam firmie nie zależy chyba na opinii.
5
imdave 2016-11-27 12:22
12zł dla ludzi zatrudnionych na umowę-zlecenie, Ty masz umowę o pracę a więc o 12zł możesz pomarzyć. PiS Ci nie pomógł a jedynie Cię wydymał jak tych od 500+ z jednym dzieckiem ;)

Paczek, bonów ani nic nie będzie na święta ;) Nie po to zabierali aby teraz dawać.

Żyjemy w chorych czasach, ale nie mamy na to wpływu.
4
ppp 2016-11-30 20:46
Jam mam dobrze na sprzątaniu. Jak posprzątam na elektrowni może dostanę paczkę na święta. W której będzie czekolada i mandarynka.

PA PA
4
Prowadzoncy 2016-12-04 07:50
Ale to byś musiał jeszcze dobrze kominek wyczyścić zarządcy bo samo posprzątanie kibli nie uprawnia cię do otrzymania czekolady i mandarynki
3
hop45 2016-12-11 13:08
loda to tu co drugi robi w nafcie i nie tylko podpierdalczy nie brakuje.Zastanawiam sie bo ida swieta Nafto montaz ,Marella,James maja socjalne jak kazda szanujaca sie firma powinni dac paczki na swieta ludziom ewentualnie bony na swieta bo po tej co była teraz wypłata to smiech na sali .Nieraz było tak ze nie ktorzy nie dostali chociaz był socjal np srodkow czystosci przez ponad rok czasu za to juz firma by bekła w PiP .(Środki z funduszu świadczeń socjalnych mogą być przeznaczone m.in. na:

pomoc finansową i rzeczową w formie np. zapomóg, paczek żywnościowych, bonów żywnościowych dla osób znajdujących się w szczególnie trudnej sytuacji życiowej bądź dotkniętych wypadkami losowymi,
dopłaty do wypoczynku letniego i zimowego dzieci i młodzieży tak na terenie kraju i poza jego granicami,
dopłaty do wypoczynku urlopowego w kraju i zagranicą w formie zorganizowanej, jak też organizowanego przez pracownika we własnym zakresie, tzw. wczasy pod gruszą.) i tak to wyglada prosze panstwa prosze nie odpisywac ma ten wpis bo mnie takie cos w kurwia zegnam.
6
tomek 2016-12-12 10:26
Kierownik z Jaworzna powinien się zapisać na terapie szokowa bo ma Cos z głową jak dostaje pule do podziału to tak dzieli ze ludzie na sprzątania są wydymani a ida [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więta normalnie ręce opodaja .
6
bbbb 2016-12-18 17:16

Hi
Niech ktos się za mieni na miejsce z Panem inżynierem i zobaczy jak to jest. Jak się komuś nie podoba droga wolna. Pracowników do pracy nie brakuje. Jak ktoś ma coś do powiedzenia to niech to powie w cztery oczy. A nie wypisuje paszkwile na forum.
2
robert46 2016-12-26 18:05
Firma jest cudowna płacą na czas super atmosfera chce się robić eldorado za granica
Zainter 2016-12-27 01:49
I jak? dostaliście te paczki i na rybę co pisaliście wyżej?
3
mariusz 2017-01-01 01:20
Zostaliśmy życzenia
Bla. Bla 2017-01-09 23:29
Uciekajcie jak najdalej od tej firmy ... gdzie jest szkodliwe za 8 lat.. gdzie wczasy pod gruszą..posiłki regeneracyjne .. maści się ..gdzie jest premia . Za grudzień..
4
Bla. Bla 2017-01-09 23:30
Uciekajcie jak najdalej od tej firmy ... gdzie jest szkodliwe za 8 lat.. gdzie wczasy pod gruszą..posiłki regeneracyjne .. maści się ..gdzie jest premia . Za grudzień..
4
zezygnowany 2017-01-15 19:07
myślę, że ani dla pracowników biurowych, ani dla pracowników produkcji ładny biurowiec nie ma znaczenia - najważniejsza jest atmosfera, dobre wynagrodzenie i pozytywna motywacja ze strony przełożonych. Niestety tymi trzema NAFTOMONTAŻ nie może się pochwalić.
4
gienek 2017-01-16 06:03
firma zawsze patrzy na siebie nie na ludzi jak cos komu nie pasuje zawsze sie moze zwolnic i pojsc do lepszej pracy ta firma jest na chwile dobra zeby sie zachaczyc
3
Peter 2017-01-17 00:37
Zarobki niskie w tej firmie są. Pochwalcie się na remontach pracownikom ZRE czy Tauronu, że zarabiacie do dwóch tysięcy to się z tego śmieją i powtarzają jak mantrę, że za takie ochlapy nie pracowaliby. Aż wstyd pracować w Nafcie, niestety.

Pracownik ZRE, Tauronu czy innych firm w tej branży zarabia ok 3-3,5 tysiąca wykonując pracę taką samą jak pracownik Naftomontażu, który weźmie 2 tysiące jest gorszym pracownikiem? Nie jest, problem polega na pazerności prezesa Naftomontażu, który mimo, że jest milionerem nadal próbuje sobie wmawiać, że ma mało co usprawiedliwia jego nieszczęście :D Wszystkiego najlepszego Prezesie w nowym roku :D Pomyśl niekiedy o ludziach z których żyjesz a oni żyją z miesiaca na miesiąc.

Pozdro Siersza
9
xyz 2017-01-20 15:07
idź się lecz.
1
xyz 2017-01-20 15:15
Zarobki do bańki atmosfera jeszcze gorsza ,tylko jak coś od ciebie chcą to jest ok a potem mają cię w d....
5
tomek 2017-01-21 20:21
roboty brak kadra kierownicza nie wie co ma robic z ludzmi bez sens rzucaja ich to tui tam jaki to ma sens a firmy podrzedne James i Marella tam to ludzi traktowani sa gorzej jak pies robia ciezko a zarobki ponizej godnosci wiadomo nie pasuje to sie zwolnij a nawet z tym jest problem bo utrudniaja samo zwolnienie sie samemu wiec prosze Nafto montaz zacznijcie wszystkich swoich pracownikow traktowac na równii a noi od stycznia najnizsza krajowa wynosi 1459 zl wiadomo ze dla was to ciezko bedzie to wyplacic he he noi ciekawe czy kazdy teraz dostanie premie czy tylko swiete krowy bedą nagrodzone czyli pupile ktorzy wlaza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo ciagna druta komu trzeba he he
3
Ja pierdziele 2017-01-23 00:10
Premię się bierze zależnie od wykonywanej pracy, jak tylko sprzątasz kocioł i wycierasz barierki to nie wymagaj takiej samej premii, którą mają ludzie pracujący na remontach.

To samo dotyczy zarobków, jak zmywasz podłogi, sprzątasz kocioł to nie wymagaj zarobków spawacza czy innego pracownika remontów.

Potrafisz coś konkretnego? Udaj się do kierownika, niech Cię przydzieli na remonty.
3
DfffhDfffh 2017-01-30 23:39
Super firma k. Dają pracę za dobre pieniądze.
Najlepiej jest na jaworzno pan kierownik jest fajny służy radą i zawsze da dobra plete l.
Ja pierdziele 2017-02-01 18:44
Nie włażę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] napisałem Ci wyżej, że płaca musi być adekwatna do pracy. Ty chcesz taką samą premię jak monter czy spawacz a jedyne co potrafisz to obsługa mopa i wycieranie barierek.

Czyli co? Uważasz, że masz przesrane, bo Nafta bazuje na remontach? Uważasz, że powinna bazować na sprzątaniu kotłów i wycieraniu barierek? aaaahahahahaha

Żenada
1
Gawron 2017-02-10 22:02
Dajcie tej firmie spokuj bo to same darmo zjady co biją kasę na nas i na zielonego pojęcia o pracy nie mają. Jeden syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak się zmieni wszystkich prowadzących i dyrektorków z tej firmy to może przyjdzie ktoś normalny i będzie normalna firma
1
Gawron 2017-02-10 22:17
Jest tam parę dupkøw prowadzących co nie mają zielonego pojęcia o pracy ..jak taki jak Konrad co tylk chla gozołe. .wielki prowadzący. .tępak i baran i jeszcze jeden Wicek
Uważać na tą firmę
2
Gobon 2017-02-11 16:44
Firma naftomontaź zmieniła siedzibę do krakowa bo każdy już za bardzo ich znał i zamiast zmienić wszystkich prowadzących co niektórych dyrektorów to zmienili tylko miejsce ..
Nie ma w tej firmie normalnej pracy każdy huj na swuj strój .Jedziesz do pracy na tydzień to masz 2 przeprowadzki na inne kwatery
A tam pracuje dużo przydupasow dla podpierdzirlania dla kierowników i dyrektorów i prowadzących. Proszę uważać na tą firme
2
Zostaw swoją opinię o naftomontaż - Trzebinia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie naftomontaż