Mecalux

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 563 ocen.

Mecalux
2 563 6 1

Opinie o Mecalux

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

TRAGEDIA

Praca w biurze: jeśli będziesz na wszystko przytakiwać z uśmiechem, donosić na innych, podlizywać się każdemu, plotkować o wszystkich, znosić chamstwo prawie wszystkich- to miejsce dla Ciebie. To nie jest "korpo". To jest ZOO. Małpa na małpie. Aha- wycisną z Ciebie 200%, zapłacą marnie a i tak znajdzie się ktoś, komu się nie spodobasz i lecisz z dnia na dzień. Tam jest max 5 normalnych osób. Tak tragicznej atmosfery nie doznasz nigdzie indziej. I tak jak ktoś już napisał- kapitał hiszpański a Ty rób za 400 euro, ktoś inny na pewno dobrze na tym wyjdzie. PS. Dział personalny to jakaś kompletna katastrofa, same nazywają się "sukami" będąc z tego dumnymi. Nie mylą się. Tyle tylko, że nie ma czym się szczycić.

Ruda
@Rafal 12.08.2018 13:47

Ile pań w dziale tyle pozytywnych opinii :-)))

Potencjalny pracownik

Duzo opini jest, słuhajcie morze jakiś podsumowane zrobimy? Dla mnie i inych poecjalnyh nowych pracownikow?! Co sie przewija to: _brk socjalu - slabe zaropki ale placa na czas -kierowniy na produkcji sa trudni we spolpracy raczej nie myli -w kadrach raz sie pani usmiecha i pomaga a raz jest niemyła (opinie podzielone) - o kolegow w pracy raczej ciezko -w biurach ludzie niemyli, kariera na donos -na malarni szczegolnie cizko? -duzo sie rekrutuje, duzo rotacja -jakis pleban basen na hali buduje? jak cos pominałzech to prosze uzupelic

Oj ludzie
@Potencjalny pracownik 11.08.2018 11:19

Ten komentarz sięgnął dna - merytorycznie i stylistycznie

nie polecam

totalny brak rozumu. Wieś i zaścianek kartoflisko brygadziści w zielonych t-shirtach. Jak będś mieli takie podejście do pracowników to po mordzie dostaną .Nie polecam pracy na malarni.

Zielony
@nie polecam 08.08.2018 06:30

Co ty masz do malarni ? To ze każą Ci pracować ?

grubasek

kto to czyta niech powie Patrykowi żeby przestał być takim bucem i zadufany w sobie palantem.

elektryk przez duże J

jakie są standardy pracy na UR i czy da się dogadać z ekipą tam pracującą .Kogo unikać i czego nie robić i mówić.

jedynka
@elektryk przez duże J 25.07.2018 13:04

Startuj , czekamy na ciebie

pracownicy fizyczni

praca mogła by być ok ale na stanowisko brygadzistów przyjmują niedorozwojów. poziom intelektualny jak i kulturalny pozostawia wiele do życzenia.

spawacz

na malarn i pracują sami debile. ich tzw brygadziści to pasożyty i krety i. nawet zdania nie potrafią poprawnie sformułować. nie polecam tam pracy udają jakby w NAS A pracowali idioci. do niczego się nie nadają innego buraki.

gruby

Kiedy podwyżki

Sługa Grubego
@gruby 31.07.2018 12:00

Przecież to i tak jest praca Twojego życia - gdzie będziesz miał lepiej ?

Bossu

Witam na robotyce-malarnii wysokie zarobki lecz zaniedługo znów podwyżka ale trzeba swoje wypracować, praca cięższa oraz odpowiedzalniejsza niż na montażu czy na innych działach. A jakiś andrzej to sam pewnie nigdy nie pracowałeś na malarni - wiec nie wypowiadaj się proszę.

Prędki i wqurwiony
@Bossu 07.11.2017 23:45

Nie ma takiego zajobu swoje zrobisz i fajrant. Na robotyce maja spoko nikt z batem nie stoi nad toba. No ale jak chce sie tylko siedziec... a najlepiej nie przychodzic do pracy. To najlepsza praca jako menel.

anonymous

Kiedy obiecane podwyzki? @zainteresowany u nas zawsze jest rekuracja, nie ten dzial to inny, moze compras cie przyjmie - ktos moze wie czy pleban co basen budowal toudiemu jeszcze tam pracuje?

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może jakieś rekrutacje?

Tdk
@Nie palący 20.05.2018 22:14

Igla jest

Quniaz

Panowie słyszałem ze idą zmiany na lepsze . Na montażu młodzież przejmuje władze. Nowa łysa zieleń przy biurku siedzi. Mysle ze na plus . Tylko co zrobią z. Wojciechem .Słyszałem że UR. Czas wracać na montaż mlekiem i miodem płynącym.

trygon

mam pytanie czy jest tu jakiś socjal

Blacha1
@Aaa 28.07.2018 11:36

Ale po ta jałmurzne to pewnie składałeś wniosek???? Nie przesadzaj wypłaty nie były złe.

Krzysztof

Kamil brygadzista dla mnie (usunięte przez administratora) a dlawas

leber 100
@Krzysztof 31.07.2018 09:24

najgorzej jest u Patryka

elektryk

Sygnale nasz, któryś jest w obwodzie świeć się żarówki Twoje, Przyjdź cewki Twoje, Bądź moc Twoja, Jako prąd stały tak i prąd zmienny, źródła naszego zastępczego daj nam dzisiaj, i odpuść nam nasze wskazy, Jako i my odpuszczamy naszym impedancjom, I nie wódź nas na magnetyczne sprzężenie, Ale nas zbaw ode zwarcia. elektryk

małgosia

kto to jest co możecie powiedzieć o Samborze co o Panie (usunięte przez administratora) a co o tzw. Jedynce.proszę o opinię.

troll
@Ja 19.07.2018 12:23

po jajo pisz albo się zamknij

marjan

dajcie jakieś info na temat pracy w dziale utrzymania ruchu. jak wygląda praca elektryka a jak mechanika i czy z szefem da się współpracować.

XXX
@marjan 16.07.2018 14:46

jak jestes w porzadku z każdym da się dobrze żyć.

ngk ceramiks

hej ile się u was zarabia na utrzymanie ruchu. chce się przenieś z tosycznej firmy.

kaczor

jak wygląda praca na DUR bo nie wiem czy się pchać

zakład dno = mecalux

Najlepsze są w tym zakładzie premie Świąteczne zero, żaden zakład oprócz mecaluxa daje paczki bony, a mecalux nic, dno nie zakład.

San
@zakład dno = mecalux 23.12.2017 08:51

To zdanie niema sensu.

Bzyku

Prosze o informacje gdzie w Mecaluxie znajduje sie strefa kibica ?

Jarek
@Bzyku 27.06.2018 12:33

W tobie inteligencji nie ma żadnej, uczyłem się i teraz ty robisz na mnie :)

RZECZYWISTOSC

Na śląsku firmy płacą na poziomie, dobry operator CNC z doświadczeniem zarabia 4-5 tyś netto, spawacz 6-7 tyś netto, magazynier 3 tyś netto, specjalista 3-4 tyś netto, koordynatorzy 5-6 tyś netto, kierownik 7-8 tyś netto, serwisant automatyk 5-6 tyś netto + delegacje. Pisze o podstawach, oczywiście dochodzą jeszcze premie. Firmy które nie dostosowały płac do rynku borykają się z niedoborem kadrowym i szukają, zatrudniają pracowników z Ukrainy.

Ślimak
@Orzeł 13.06.2018 11:36

Trzeba było pracować takim tempem jak ja nie miałbyś problemów.

Pan Piotr

Witam. Zapraszam wszyskich po odbiór wniosków o wczasy pod gruszą.

Ara
@Pan Piotr 15.06.2018 09:20

A kiedy będą tą jałmużnę wypłacać?

Po 16:00 nudy

Praca w tej firmie jest dla ludzi ktorzy maja do zrobienia fuchy po 16, ktorzy lubia przesiadywac na telefonach i popołudniu ogladac mecze na malarni produkcji i na montazu.

Gruby
@Krzykacz 04.06.2018 04:05

Tylko ja sie tam nie zmieszcze

Maja

@Zainteresowany, według informacji zamieszczonych na ich stronie internetowej - tak. Tu możesz sprawdzić: https://www.mecalux.pl/firma/praca. @Nie palący, @Nie robie bo pale, nie tego dotyczyło pytanie. Jeśli jesteście pracownikami w Mecalux to wypowiedzcie się o pracy w firmie (warunki, atmosfera) lub odpowiedzcie na pytanie o rekrutację.

Wiktor

Jakaąmacie atmosferę w pracy?

Tobi
@Wiktor 16.05.2018 22:24

Z miesiąca na miesiąc coraz gorsza. Coraz większe kontrola i pretensje.

Pan Piotr

Wszyscy narzekacie, a zapominacie że wszyscy Moji jesteście.

Robotyka

Rekrutacja w Mecaluksie? 0,0 na bramie (co chyba nie jest już koniecznością sądząc po ostatnich transferach) i welcome in paradise:)

Jacek
@Spijacz Śmietany 09.04.2018 19:32

Montasz motuje atecje

Andre

Fajnie i mało roboty jest .polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

Najgorszy
@Guzik 22.03.2018 21:05

Nic nie pomogłeś

Zostaw opinię o Mecalux - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mecalux