Opinie o GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.
Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Monter w firmie GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.. Czy mogę liczyć na 4300 , jeśli chcę pracować na Monter?
Dzień dobry, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o., odpowiemy na wszystkie pytania, na które na tym etapie rozmów jesteśmy w stanie odpowiedzieć. Jesteśmy dostępni między innymi pod numerem telefonu: +48 532 423 825 Pozdrawiamy Zespół GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.
Firma to są ludzie a nie szyldy. Zawsze wszystkim zwracałem na to uwagę. A tak naprawde to liczą sie kwalifikację,motywacje do pracy i idealizowanie się z firmą i jej przyszłością. Innowacyjność techniczna i technologiczna i kultura wykonawstwa na każdym stanowisku pracy a szczególnie osób zarządzających jest podstawą do sukcesów. Posiadam kilkudziesięcioletnie doświadczenie w zarządzaniu procesami produkcjinymi i zespołami ludzkimi i mogę z pełną odpowiedzialnościa stwierdzić że największym kapitałem każdej firmy są wykwalifikowani ludzie o wysokiej kulturze osobistej a szczególnie ci na stanowiskach kierowniczych. Zyczę sukcesów firmie.
Jaka atmosfera panuje w firmie GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.? Są ogłoszenia na GoWork.pl z 21 marca. Czy jest rotacja?
Goldbeck Elementy Polska sp. z o.o. ma swoją siedzibę w Lućmierzu, a nie w Komornikach. Spójrzcie na dokumenty rejestrowe i nie wprowadzajcie zamieszania. Proszę zaktualizować profil.
To prawda. Osoba o nicku Hanna wprowadza wszystkich w błąd. Goldbeck Elementy jest w Lućmierzu. W Komornikach jest sp. z o.o.
Widzę ze firma poszukuje Asystenta w biurze konstrukcji,jestem na ostatnim roku budownictwa- wiec pytanie czy miałabym szanse na zatrudnienie? I czy udałoby mi się połączyć prace ze studiami?
Jakie są mocne strony pracodawcy Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o.?
Mam opinie co do lokalizacji Lućmierz. Jak na firmę niemiecką to trochę niepojęte, że nowy zakład a brak praktycznie wszystkiego. Ludzi, procedur , nawet śnieg i trawę koszą pracownicy!
A wszystko co złe opisane tutaj to lokalizacja Lućmierz...
To proszę dodać w wyborze firm Goldbeck elementy Polska Sp z o.o. Lućmierz to wtedy tam posypią się opinie. Obecnie trzeba korzystać z dostępnych firm z listy. Na dzień dzisiejszy o Lućmierzu to mogę napisać tyle : Dyrektor swoimi odzywkami traktuje pracownika jak śmiecia, prowadzi presje czyli "m"- tak to można śmiało nazwać. Zero pomocy z jego strony. Nowa firma zatrudnia za niskie wynagrodzenie ale wymagania duże. Do tego są osoby, które nadrabiają swoje zdolności przekazywaniem donosów i podlizywaniem się Dyrektorowi. Atmosfera w pracy jest ciężka ciągłe wymyślanie nowych tematów, szukanie haków, poniżanie i wyśmiewanie, straszenie karami. Od początku istnienia firmy , przez rok , duża rotacja pracowników...
TAK! Możesz podwyżkę w wyskości 1 zł na godzinę brutto ....
To nie tajemnica, że brakuje wszędzie pracowników. Wszystkie firmy szukają ludzi!!!
Tak sobie tłumacz ... Kiepskie zarobki i słaby klimat to powoduje. Ludzie są, zmieńcie szefa...
duże braki w kadrach, nowa firma- rotacja duża , brak opisu procesów, brak wprowadzenia w środowisko pracy, pensje małe, brak benefitów, dyrektor choleryk . Większość tematów po niemiecku.
Nie wiem Alan, czy naprawdę pracujesz w Goldbeck, ale jesli tak to bys wiedzial, że te benefity beda bo dyro mówił o tym juz wczesniej. Teraz wchodzą od 1 marca. Procesy sa opisane ale trzeba je przeczytać. Dyrektor zna sie na rzeczy i kitu mu nie sprzedaż. Tez wymaga. Fakt czasami sie wkurzy, jak ktos cos zniszczy
Jak są przydzielane benefity? Czy od marca wszyscy pracownicy je otrzymają? Czy każdy proces jest opisany instrukcją stanowiskową ? Czy zapoznałeś się z taką instrukcją, procesem? Wiesz co robisz wg, instrukcji dobrze a czego nie powinieneś robić ? Podpisywałeś coś, że zapoznałeś się z takową instrukcją?
Firma świetnie się rozwija. Może podpowiecie czy prowadzi rekrutacje?