GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

1.5Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

Administrator Nowy wpis

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Monter w firmie GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.. Czy mogę liczyć na 4300 , jeśli chcę pracować na Monter?

Pracodawca Nowy wpis
@Administrator

Dzień dobry, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o., odpowiemy na wszystkie pytania, na które na tym etapie rozmów jesteśmy w stanie odpowiedzieć. Jesteśmy dostępni między innymi pod numerem telefonu: +48 532 423 825 Pozdrawiamy Zespół GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

pragmatyk Nowy wpis

Firma to są ludzie a nie szyldy. Zawsze wszystkim zwracałem na to uwagę. A tak naprawde to liczą sie kwalifikację,motywacje do pracy i idealizowanie się z firmą i jej przyszłością. Innowacyjność techniczna i technologiczna i kultura wykonawstwa na każdym stanowisku pracy a szczególnie osób zarządzających jest podstawą do sukcesów. Posiadam kilkudziesięcioletnie doświadczenie w zarządzaniu procesami produkcjinymi i zespołami ludzkimi i mogę z pełną odpowiedzialnościa stwierdzić że największym kapitałem każdej firmy są wykwalifikowani ludzie o wysokiej kulturze osobistej a szczególnie ci na stanowiskach kierowniczych. Zyczę sukcesów firmie.

Jaka atmosfera panuje w firmie GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.? Są ogłoszenia na GoWork.pl z 21 marca. Czy jest rotacja?

Menago Nowy wpis
@Pytanie

Poczytaj opinie to będziesz wiedział

xxx

Goldbeck Elementy Polska sp. z o.o. ma swoją siedzibę w Lućmierzu, a nie w Komornikach. Spójrzcie na dokumenty rejestrowe i nie wprowadzajcie zamieszania. Proszę zaktualizować profil.

@xxx

To prawda. Osoba o nicku Hanna wprowadza wszystkich w błąd. Goldbeck Elementy jest w Lućmierzu. W Komornikach jest sp. z o.o.

Czy rekrutacja na stanowisko Team Lider Prefabrykacji części stalowych w firmie GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o. odbywa się w pełni/również zdalnie? Ile jest etapów? Jak oceniasz każdy z nich?
Dorota

Widzę ze firma poszukuje Asystenta w biurze konstrukcji,jestem na ostatnim roku budownictwa- wiec pytanie czy miałabym szanse na zatrudnienie? I czy udałoby mi się połączyć prace ze studiami?

Abcdef
@Dorota

Cześć, jak najbardziej!

Jakie są mocne strony pracodawcy Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o.?

środkowy palec
@Pytanie

Na pewno nie jest nią dyrektor zakładu w Lućmierz !

KTOŚ

Mam opinie co do lokalizacji Lućmierz. Jak na firmę niemiecką to trochę niepojęte, że nowy zakład a brak praktycznie wszystkiego. Ludzi, procedur , nawet śnieg i trawę koszą pracownicy!

Nagły atak spawacza
@KTOŚ

Szkoda pisać nawet....

do kogo
@KTOŚ

Ja bym dodał, że jest tu mobbing stosowany przez dyrekcję...

Hana

A wszystko co złe opisane tutaj to lokalizacja Lućmierz...

KTOŚ TY

To proszę dodać w wyborze firm Goldbeck elementy Polska Sp z o.o. Lućmierz to wtedy tam posypią się opinie. Obecnie trzeba korzystać z dostępnych firm z listy. Na dzień dzisiejszy o Lućmierzu to mogę napisać tyle : Dyrektor swoimi odzywkami traktuje pracownika jak śmiecia, prowadzi presje czyli "m"- tak to można śmiało nazwać. Zero pomocy z jego strony. Nowa firma zatrudnia za niskie wynagrodzenie ale wymagania duże. Do tego są osoby, które nadrabiają swoje zdolności przekazywaniem donosów i podlizywaniem się Dyrektorowi. Atmosfera w pracy jest ciężka ciągłe wymyślanie nowych tematów, szukanie haków, poniżanie i wyśmiewanie, straszenie karami. Od początku istnienia firmy , przez rok , duża rotacja pracowników...

Dąbroś

TAK! Możesz podwyżkę w wyskości 1 zł na godzinę brutto ....

Stefan

To nie tajemnica, że brakuje wszędzie pracowników. Wszystkie firmy szukają ludzi!!!

Kon
@Stefan

Tak sobie tłumacz ... Kiepskie zarobki i słaby klimat to powoduje. Ludzie są, zmieńcie szefa...

alan

duże braki w kadrach, nowa firma- rotacja duża , brak opisu procesów, brak wprowadzenia w środowisko pracy, pensje małe, brak benefitów, dyrektor choleryk . Większość tematów po niemiecku.

Spawacz
@alan

Nie wiem Alan, czy naprawdę pracujesz w Goldbeck, ale jesli tak to bys wiedzial, że te benefity beda bo dyro mówił o tym juz wczesniej. Teraz wchodzą od 1 marca. Procesy sa opisane ale trzeba je przeczytać. Dyrektor zna sie na rzeczy i kitu mu nie sprzedaż. Tez wymaga. Fakt czasami sie wkurzy, jak ktos cos zniszczy

pytam
@Spawacz

Jak są przydzielane benefity? Czy od marca wszyscy pracownicy je otrzymają? Czy każdy proces jest opisany instrukcją stanowiskową ? Czy zapoznałeś się z taką instrukcją, procesem? Wiesz co robisz wg, instrukcji dobrze a czego nie powinieneś robić ? Podpisywałeś coś, że zapoznałeś się z takową instrukcją?

alan

Dawid

Firma świetnie się rozwija. Może podpowiecie czy prowadzi rekrutacje?

Zostaw merytoryczną opinię o GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o. - Zgierz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie