Goldbeck Elementy Polska

• Jedlicze A
  • Zgierz
  • Grotniki

3. Opinie o pracodawcach Lućmierz
  5. Opinie o Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o.

Opinie o Goldbeck Elementy Polska Lućmierz

WebsiteIconGOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o.!

Bratek

02.06.2026 19:54

Nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego w tej firmie ekspres do kawy wraz z kawą jest za darmo dla jednej spółki, a dla drugiej spółki, która jest w tym samym budynku 😊 takich luksusów nie ma i trzeba się składać. Powinni informować o tym w ogłoszeniu, aby się nie rozczarować pierwszego dnia pracy w złej spółce 😊 Czy ktoś mi wyjaśni ,jak to jest możliwe w tych czasach?

kandydat

30.06.2026 12:56

Bo to jest bardzo dziwna firma z bardzo niezdrową atmosferą.

14.05.2026 21:01

Witam czy firma daje pracę w kooperacje ? Chodzi mi o spawanie konstrukcji stalowych

Toudi

24.05.2026 17:20

Na ten moment nie - produkują we własnym zakresie.
    kandydat

24.04.2026 10:02

Interesuje mnie stanowisko księgowej w tej firmie. Niepokojące jest to, że bardzo często pojawia się ogłoszenie na ten wolny wakat. Czy wynika to z poszerzania działu czy raczej z częstej rotacji na tym stanowisku ? Jaka jest atmosfera pracy w tym dziale ?
    kandydat1

28.04.2026 20:46

Mnie również interesuje dlaczego tak często pojawiają się ogłoszenia do tego działu, jest to bardzo niepokojące. Może wymagania są zbyt wygórowane lub jest częsta rotacja bo ludzie nie wytrzymują presji jak to często bywa w korporacjach???
    nela

22.04.2026 16:00

Jak wygląda bezpieczeństwo pracy w zakładzie, jak często zdarza się wypadek? Czy w zakładzie panuje atmosfera układów i kolesiostwa? Czy duża jest rotacja pracowników ? Czy panuje chaos komunikacyjny ? Czy są narzędzia pracy, system ?

31.03.2026 21:21

bolek

01.04.2026 09:58

Nie tyle obóz co zarządzanie wymaga wiele do życzenia . Elementarz ! Są niewłaściwe osoby na stołkach. Dobry zespół był kiedyś....

08.02.2026 09:22

był tu

07.03.2026 06:39

W logistyce jest najgorzej bo logistyka sprząta ten cały (usunięte przez administratora)powstały od naboru projektów, zakupy po produkcję. To logistyka musi dowozić na budowę i to logistyka zbiera za to że coś jest niekompletne bo nie wyprodukowane , za to że nie pojechało bo wszystko jest na jeden termin i brakuje zasobu, miejsca . (usunięte przez administratora)to się obstawiła kolesiami i lizusami którzy to pojęcia nie mają , każdy tylko patrzy na swoje, brak decyzji , brak organizacji . Samo się nie zrobi... Potrzebny jest konkretny plan a nie, że na dole się powinni dogadać . Kto z kim jak jeden drugiego nie rozumie, i ciężko przetłumaczyć komuś kto nie widzi problemu. Firma leci w dół i to widać po rekrutacjach, że tu nikt nie chce przyjść. Dziwnie? Dla mnie nie . Kto chce pracować w Chaosie??? Firma woli wydawać kasę na kary za niedotrzymanie terminów, na zewnętrzom obsługę zamiast planować. Te tony, które tak usilnie próbują robić to ich pogrążą... (usunięte przez administratora)
    bolek

31.03.2026 09:03

A co z bezpieczeństwem w GB panowie na górze ? Nadal loteria czy uda się kolejny dzień bez wypadku ? Czy może niech dół sobie poukłada wszystko a wy telefon, gadulec i kawka?
    Hrabia

20.11.2025 17:58

Panie i Panowie a tak po krótce jak wygladają zarobki ? Czy są możliwe nadgodziny ? Na jakie stanowisko jest największe zapotrzebowanie ? Pozdrawiam być może przyszły prezes🤭

22.11.2025 11:40

Hmmm, prezes powiadasz , to chyba nie tu bo takiej funkcji tu nie ma. No ale możesz próbować , bdw stawkę masz godzinową , uważam, że jest adekwatna do rodzaju pracy. Każdy dział ma jakiś poziom stawki bo wiadomo, że dotyczy to różnego rodzaju kompetencji . Nadgodziny występują , soboty w pracy również. Zapotrzebowanie na pracownika jest bo przydałoby się przewietrzyć halę, biuro czyli pozbyć słabych ogniw i zastąpić kimś komu się chce i ktoś kto ma coś w głowie i potrafi myśleć . Narzędzia i proces nie są łatwe, albo ich nie masz albo idzie wszystko po taniości i niestety przez Niemcy. Czyli duże uzależnienie od tego czy Niemcy się zgodzą czy nie. A tam jak na niemiecką myśl techniczną to zacofanie straszne tak jakby nie znali procesu ,w który są i nie potrafili go uprościć .
    uśmiechniety

18.11.2025 03:19

Tylko w GD można położyć projekt zanim się zaczął 😊 Brawo ..., bezmyślne nabieranie projektów zaczyna się mścić. Może komuś na górze zaczną trybiki działać ,że coś jest nie tak i zacznie się interesować tym co się dzieje...Może ktoś zacznie tworzyć proces wreszcie bo zobaczy, że ta firma nie działa !

21.10.2025 02:24

Praca w tym zakładzie do normalnych nie należy. Decyzje jakie tu są podejmowane to jest jakiś absurd ...
    Obiektywny Spawacz

01.10.2025 13:37

Firma daje podwyżki co roku we wrześniu, które mniej więcej są na poziomie inflacji. Pewnie że chciałbym więcej .... Produkujemy konstrukcje stalową w firmie pod różne obiekty - stąd różna wielkość produkowanej konstrukcji są małe, drobne elementy i duże, obecnie produkowane, które nie mieszczą się do magazynu. Kiedy był spadek zamówień i pracowaliśmy na "pół gwizdka" przez 4 miesiące - firma wypłacała 100% wynagrodzenia - dla mnie bardzo OK podejście - nikogo też nie redukowali. Są różne dodatki - dojazdowe, dopłata do obiadów, Luxmed ..., premia analogiczna do wyników firmy - zawsze mogła by być większa. Są plusy i minusy i nikt nikogo nie trzyma na siłę i do niczego nie zmusza. A pracować trzeba jak wszędzie. Jak czytam niektóre komentarze to wydaje mi się, że komuś się charakter pracy pomylił - spawacza/montera z lekką pracą biurową stąd im się rozjechało Ja pracuje tutaj 4 rok i jestem zadowolony - nie ze wszystkiego i nie zawsze ale .... świadomie pracuję w tym zakładzie. Może dlatego, że mi bliżej do emerytury niż młodym to więcej widziałem i mam większe porównanie i rozeznanie na rynku pracy w tym zawodzie, i nie narzekam.
    jeszcze jestem

16.10.2025 06:11

do kierownika produkcji :: Kierownik produkcji to osoba zarządzająca całym procesem wytwarzania, odpowiedzialna za realizację zleceń, nadzór nad pracą zespołu oraz dbanie o jakość i bezpieczeństwo. Do kluczowych obowiązków należy planowanie i koordynowanie produkcji, zarządzanie pracownikami, a także optymalizacja procesów i dbałość o przestrzeganie standardów BHP i jakościowych Obowiązki kierownika produkcji Zarządzanie zespołem: Koordynowanie pracy podległych pracowników, motywowanie ich, rekrutowanie nowych osób, organizowanie szkoleń i dbanie o przestrzeganie przepisów dotyczących czasu pracy. Planowanie i organizacja pracy: Tworzenie planów produkcji i grafików pracy, a następnie monitorowanie realizacji założonych celów. Kontrola jakości: Monitorowanie jakości surowców, procesów i gotowych produktów, a także dbanie o przestrzeganie standardów jakościowych. Bezpieczeństwo i higiena pracy: Zapewnienie bezpiecznych warunków pracy i nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP. Optymalizacja i rozwiązywanie problemów: Reagowanie na sytuacje kryzysowe, wprowadzanie usprawnień w procesach oraz dążenie do ciągłego doskonalenia. Raportowanie: Sporządzanie raportów dotyczących wydajności produkcji i pracy zespołu. Tyle w temacie .

17.10.2025 06:42

Social to jedyne co jest w porządku w tej firmie. Cieszyć sie trzeba z podwyżek jakie są . Ale najgorsze to to, że technologicznie i organizacyjnie, procesowo oraz rozwiązaniami systemowymi , IT to ta firma jest dnem totalnym . Jak tu konkurować na rynku kiedy nie ma orientacji bo nie ma narzędzi ???

11.09.2025 15:45

Mag

01.10.2025 20:14

10.06.2025 20:38

shmit

16.09.2025 06:43

Problemem jest zbyt duży nabór rożnych projektów w jednym czasie co powoduje brak miejsca na wyrób gotowy, oddaje sie tematy w kooperacje, przesuwa na magazyny zewnetrzne , brak mocy przerobowych ponieważ wszystkie projekty rozpoczynane są w jednym czasie . Brak miejsca na surowiec, który zjeżdża tez w jednym czasie . Nie pomaga system, który generuje dużo pracy, a nie jest właściwie wykorzystywany przez pracowników . najdziwniejsze jest to, że magazyn który powinien być wypełniony wyrobem gotowym jest pusty bo nie ma co w niego wkładać ... Konstrukcje projektów nie nadają się na takie magazynowanie. Więc o czym my mówimy ?
    Mmmm

17.01.2025 17:25

Cały czas widzę ogłoszenie na stanowisko operatora cnc . Co jest nie tak że cały czas szukają ? Ciężka praca ,słabe zarobki o co chodzi ?
    Operator

10.06.2025 20:28

Praca lekka ale niskie zarobki i zero organizacji pracy przez osoby z biur
    Chetny

05.11.2024 15:19

Hej jak wygląda sprawa zwracania za dojazdy do pracy?? Jak to działa?

22.11.2024 10:01

Witam, od jakiej odległości zwracają Państwo za dojazd ? 10 km, 20 km czy 30 km, czy jest to kwestia indywidulana ?
    były

27.11.2024 07:14

powyżej 10 km jest zwrot kasy za dojazd , nie wiem jak teraz wygląda wysokość zwrotu i czy zmieni się kwota od nowego roku .
    Silva

26.10.2024 09:40

Witam czy firma przyjmuje do pracy spawaczy??

13.11.2024 08:16

Dzień dobry, prowadzimy rekrutacje na stanowisko spawacz. Zachęcamy do zapoznania się z naszymi ogłoszeniami na naszej stronie https://www.goldbeck.pl/kariera, na portalu olx.pl lub do bezpośredniego kontaktu z nami. Pozdrawiamy Zespół GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.
    Mlody

11.09.2024 13:21

Jak wygląda kwestia wynagrodzenia dla spawaczy? Praca jest na 2 czy 3 zmiany?

23.09.2024 12:16

Dzień dobry, praca na wydziale Spawalni odbywa się na 2 lub 3 zmiany, w zależności od ilości zamówień. Jeśli chodzi o wynagrodzenia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Podczas procesu rekrutacji będziemy w stanie udzielić większej ilości informacji. Pozdrawiamy Zespół GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.
    Chętny

10.08.2024 09:34

czy są w tej firmie np przyjęcia na operatora maszyn?

28.08.2024 11:31

Dzień dobry, na ten moment nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko: Operator Maszyn, ale zachęcamy do zapoznania się z naszymi ogłoszeniami na stronie https://www.goldbeck.pl/kariera oraz do kontaktu bezpośrednio z firmą. Pozdrawiamy Zespół GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

06.09.2024 12:13

Dzień dobry, w związku z zapytaniem wracamy z zaktualizowaną informację. Otworzyliśmy ponownie rekrutację na stanowisko: Operator maszyn CNC. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o. Odpowiemy na wszystkie pytania, na które na tym etapie rozmów jesteśmy w stanie odpowiedzieć. Więcej informacji można uzyskać pod numerem telefonu: +48 532 423 825 oraz na stronie: https://www.goldbeck.pl/kariera. Pozdrawiamy Zespół GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

27.06.2023 10:24

Jaki jest styl zarządzania w Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o.?
    abc

08.08.2024 07:59

Styl jest godny pochwały! Nie jest to na pewno styl autorytarny ani czerwony. Generalnie jest na wysokim poziomie i tworzy doskonałe warunki pracy.
    Kolega

22.06.2024 23:09

Pracowałem przez jakiś czas i mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę. Jednym z największych atutów są oferowane benefity, które znacząco podnoszą komfort pracy. Dodatkowo, biura i hala produkcyja są nowoczesne i bardzo estetyczne, co sprzyja przyjemnej atmosferze pracy. Najbardziej jednak cenię sobie to, że wszyscy pracownicy są traktowani równo, niezależnie od stanowiska. Nieważne, czy jesteś nowym pracownikiem, czy doświadczonym kierownikiem produkcji – każdy jest szanowany i traktowany z należytym uznaniem. Taka kultura pracy sprawia, że chce się tu pracować i rozwijać.
    Lidzia

06.05.2024 10:58

Dzień dobry. partner jest zainteresowany pracą jako Inżynier spawalnictwa. Wiemy jednak ze ogłoszenie, które odszukał jest już wygasłe. Jak często poszukiwani są więc pracownicy do tego typu funkcji? spełnia wszystkie wskazane wymogi, czy mógłby ktoś przy tym wskazać jakich przedziałów płacowych mógłby się spodziewać?

09.05.2024 08:49

Dzień dobry, rekrutacja na stanowisko Inżyniera Spawalnictwa została zakończona, ale zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń min. na pracujwgoldbeck.pl oraz do bezpośredniego kontaktu z nami. Pozdrawiamy Zespół GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Goldbeck Elementy Polska?

Kontakt - Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o.

Lućmierz

GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

14.11.2023 21:53

Julek

30.11.2023 18:09

Właśnie jeszcze kwestia zarobków? Czy bliskość firm kurierskich obniża stawki czy jednak jest możliwość godnego wynagrodzenia
    Julek

14.11.2023 13:29

Chciałem zapytać o pracę jako magazynier? Jak atmosfera, zarobki. Czy warto aplikować.

15.11.2023 09:28

Atmosfera raczej dobra jest czasem gonitwa jak w każdej firmie. Możesz smiało aplikować

29.11.2023 17:26

Roboty jest na 2 lata do przodu firma jak to się mówi przerabia ponad 350 ton złomu tygodniowo więc przemiał jest .Jeśli chodzi o sanitariat i czystość na zadładzie to niema się czego przyczepić. Magazynierzy mają do dyspozycji sownice wózki widłowe paleciaki elektryczne niskiego i wysokiego składu oraz zwykłe
    obserwator

10.09.2023 03:13

Jak wygląda temat rozładunków, Czy długo się czeka , czy jest to spowodowane brakiem magazynierów, czy zawsze tak było ? Czy na załadunkach jest podobnie ?
    Kangur

15.04.2023 17:03

A jak wygląda sytuacja w księgowości? Jaka atmosfera i przełożeni?
    pragmatyk

17.01.2023 16:20

Dzien dobry. Jak czytam te posty to widzę że temet kwalifikacji,możliwości własnych i wydajności pracy schodzi na plan dalszy u kandydatów do pracy. Jestem starej daty ale zawsze stosowałem kryteria jaka praca taka płaca a nigdy odwrotnie,bo odwrotnie prowadzi do bankructwa firmy. Najwyższy czas żeby wszyscy to wiedzieli i stosowali. Jak ktoś chce lekkiego chleba to powinien wybrać zawód polityka,gdzie elektryk może zostać prezydentem w homoniepewny europosłem.
    kazik

22.01.2023 05:29

Pragmatyk, jeżeli tak powinno być jak piszesz to, to z jaką starannością i dokładnością wykonujesz zadanie powinno być oceniane bez emocji wg, najlepiej celu opartego o tzw SMART. Niestety ciężko o managerów, którzy bez emocji oceniają prace dalej, którzy są w stanie określić jasno cele. Do bankructwa firmy prowadzą złe decyzje czyli słabi zarządzający a rzadziej pracownik. Więc najpierw zacznijmy od ułożenia zasad w firmie takich żeby były jasne czytelne i zrozumiałem , również polityki płacowej. Później szukajmy kandydatów ,którzy będą mogli się dobrze czuć w tym i dopiero oceniajmy ich pracę a przede wszystkim rozmawiajmy bez emocji z nimi o tym co się dzieje i motywujmy, Ale nie krzykiem , naganami czy czym tam jeszcze. Nie dla każdy wytrzyma bycie politykiem czy prezydentem . Może się okazać to trudniejsze niż bycie spawaczem lub kimś innym w GD, p.s. o ideały ciężko a jak są to za odpowiednie pieniądze i na odpowiednich warunkach. Pytanie jak szybko się wypalą :)?

22.01.2023 12:10

Święta prawda wymagania mają jak nie wiem co a jak ktoś się pomyli To od razu na dywanik nawet jak się pomyli kolega i tłumaczenie dlaczego itp a najlepiej donosić na innych wtedy jest się pod ochroną firma niemiecka a standardy polskie reszty chyba nie muszę pisać
    woda78

19.01.2023 10:17

Witam czy w państwa firmie jest utrzymanie ruchu,i czy nie potrzeba na to stanowisko pracownika

20.01.2023 10:31

Dzień dobry, posiadamy dział Utrzymania Ruchu, ale obecnie nie prowadzimy rekrutacji do tego działu. Zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń min. na stronie pracujwgoldbeck.pl. Pozdrawiamy Zespół HR GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.
    Kandydat do pracy

27.11.2022 21:44

Chciałbym sie dowiedzieć jak wyglądają zarobki u Panstwa w firmie ? Benefity sa takie same jak w poprzednich latach? Prawdą jest ze podwyżki nie obejmują wszystkich działów jednocześnie ? Czy zawsze przy umówieni próbnej sa jakies podwyżki ,czy stawka pozostaję ta sama? Proszę o odpowiedź na w/w pytania
    M.G

14.11.2022 22:50

Witam pracowałem w tej firmie prawie 3 lata i wiem co się z czym je, uwierzcie mi że to jest dobra firma dobrze ja wspominam i wiem że dba o spawaczy, finanse fajne i nie wierze że kłamną na temat podwyżek bo dostałem ja aż 5 razy w przeciągu prawie 3 lat ludzie, jak pracujesz tak masz za darmo nic nie ma, polecam ta firmę bo wiem że się rozwija, ma porządek na hali a nie czasy Komu.. jak teraz pracuje w tym momencie, a dlaczego odeszłam bo zapytacie to odpowiadam, przeprowadziłem się z miasta Łodzi. Dzięki pozdrawiam
    homo sapiens

19.11.2022 11:29

Też pracowałem w GB. na początku było fajnie , wynagrodzenie przeciętne ale benefity spoko . Później to już tylko dokręcanie śruby i większe wymagania niż możliwości , Pozdrawiam ,
    Mag

19.11.2022 18:52

Świata prawda
    Asyst

02.11.2022 09:24

Jakie zarobki oferuje firma w biurze konstrukcji stalowych?
    Szukam pracy

21.10.2022 16:34

Czy są tam przymusowe lub dobrowolne nadgodziny? Praca od pn do pt czy weekendy też?

11.10.2022 15:01

Witam Jak wyglądają u Państwa podwyżki? Czy to prawda ze nowi pracownicy sa okłamywani co do podwyżek? Mówię na rozmowach ze będę a okazuję sie nie prawdą?
    Interesant

04.08.2022 19:21

Chciałbym się zapytać jak możecie wykonywać konstrukcję stalowe bez wymaganych badań spoin i kontroli jakosci? Taka produkcja jest niezgodna z prawem

16.09.2022 14:05

Dzień dobry, zapewniamy, że wszystkie procesy w naszej firmie odbywają się zgodnie z obowiązującymi zasadami. Pozdrawiam Zespół HR GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

24.09.2022 16:32

Jakby pracował to by widział że wszystko jest na legalu.
    Anton

29.08.2022 08:42

Dzień dobry, szukam pracy jako spawacz, w jakim mieście masz zakład produkcyjny?

16.09.2022 14:17

Dzień dobry, nasz zakład mieści się w Lućmierzu, ul. Przemysłowa 3, 95-100 Zgierz. Jeśli jest Pan zainteresowany, zachęcam do zapoznania się z ogłoszeniem na pracujwgoldbeck.pl lub na olx.pl, lub do kontaktu telefonicznego. Pozdrawiamy Zespół HR GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o. o.
    Małgorzata

09.09.2022 20:17

Witam, Czy na stanowisku Specjalista ds. Zaopatrzenia istnieje możliwość pracy zdalnej?

16.09.2022 14:15

Dzień dobry, w firmie GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o. pracujemy stacjonarną. Praca zdalna jest brana pod uwagę w wyjątkowych sytuacjach. Pozdrawiam Zespół HR GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

14.02.2022 16:54

Witam!! Polecam firma naprawdę podchodzi fajnie do pracownika,po pierwszej rozmowie pozytywnie rozmowa oprowadzenie pracownika po chali produkcyjnej ,wiesz co z czym się .Najważniejsze przyjmują przez zakład a nie biuro.

16.02.2022 00:17

Uwierz że nie pierw badania potem robota.
    Karaluch

16.09.2022 10:00

Witam serdecznie. Niestety nie w każdej firmie oprowadzają po zakładzie a tym bardziej po stanowisku pracy.

30.05.2022 11:38

Czy w Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o. poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
    Zespół HR

30.05.2022 18:34

Dzień dobry, Pracownicy GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o. poza wynagrodzeniem zasadniczym otrzymują również szereg benefitów, np. dofinansowanie do posiłków. W razie pytań, zachęcam do zapoznania się z naszymi ogłoszeniami lub kontakt bezpośredni z firmą. Pozdrawiamy Zespół HR GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.

04.07.2022 07:50

Dzień dobry, dofinansowanie do posiłków (dostarczanych do firmy) wynosi 7,50 PLN na dzień. Pozdrawiamy Zespół HR GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o. o.
    Tuja

13.04.2022 22:34

Podobno tak słyszałem że ma wchodzić system czterobrygadowym to prawda czy raczej plotka
    Duster

17.05.2022 18:26

4 brygadówka czy nie w tej firmie zmiany ustalają jak chcą bez możliwości zaplanowania czegokolwiek. Raz cały tydzień idziesz na rano w trakcie grafik zmieniają i idziesz 2 tygodnie na rano potem po popołudnie a w środku tygodnia potrafią nawet i 3 zmianę dopisać na przyszły tydzień. Jednym słowem jest bajzel nie tylko w sprawie zmian... No ale tu jest jak w rodzinie i europejskie warunki
    Zespół HR

18.05.2022 09:55

Dzień dobry, firma GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o. nie wprowadza i nie planuje wprowadzać systemu czterobrygadowego. Działy produkcyjne pracują w systemie dwu- lub trzyzmianowym. W razie jakichkolwiek pytań, dotyczących rekrutacji zachęcam do kontaktu bezpośrednio z firmą. Pozdrawiam Zespół HR GOLDBECK Elementy Polska Sp. z o.o.
    Tuja

22.02.2022 20:15

Część dostałem propozycję pracy na magazynie ale jak czytam te komentarze to masakra ile tam się da zarobić na początek proszę o odpowiedź
    Baba

23.02.2022 09:41

To zależy na ile się umówisz każdy ma inną stawkę
    Marian

18.01.2022 14:03

Witam,ja z innej beczki.... Chciałbym zapytać się czy zakład honoruje zagraniczne uprawnienia na wózki widłowe?!....????

18.01.2022 15:13

Dzień dobry, ważne są jedynie uprawnienia UDT, natomiast jeśli Kandydat takich nie posiada, a są wymagane na stanowisku pracy, wówczas organizujemy szkolenia i egzaminy na takie uprawnienia dla naszych Pracowników. Zadaniem Pracownika jest zaliczenie egzaminu. Pozdrawiamy, Dział HR
    Kapitan Paleta

22.02.2022 00:33

Tylko UDT? Ojojoj a WDT nie honorujecie?
    Krzychu

21.02.2022 14:19

Witam jeżeli do was mam 20 km w jedną stronę to ile mi byście zwrócili w ciągu miesiąca?

21.02.2022 15:59

Dzień dobry, kwestie finansowe są omawiane podczas rozmów kwalifikacyjnych, więc zachęcamy do aplikowania! Pozdrawiamy, Zespół HR

Zostaw merytoryczną opinię o Goldbeck Elementy Polska Sp. z o.o.