I.M.C. Engineering Poland

Gorzów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 141 ocen.

Opinie o I.M.C. Engineering Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I.M.C. Engineering Poland

Luidzi

@Albert Musisz się dobrze zastanowić gdzie chcesz pracować? Jeśli wolisz Biedronkę nikt nie ciągnie siłą. Kwestie finansowe uzgadniane są indywidualnie a nie na forum!!

Albert

Witam, Widziałem ogłoszenie że poszukują na magazyn ludzi z uprawnieniami na wózek widłowy. Ktoś wie ile dają magazynierowi , bo biedronka też poszukuje? Szef magazynu jakiś w porządku jest ?

TEN
@Albert 02.11.2017 06:19
Witam, Widziałem ogłoszenie że poszukują na magazyn ludzi z uprawnieniami na wózek widłowy. Ktoś wie ile dają magazynierowi , b...

Praca jest dobra,zarobki dobre,atmosfera dobra,szef magazynu dobra,zapraszamy...

albert
@TEN 06.11.2017 20:06
Praca jest dobra,zarobki dobre,atmosfera dobra,szef magazynu dobra,zapraszamy...

wszystko dobre... to rozumiem ,ale zależy co kto rozumie przez dobre zarobki , dla chińczyka 2000 brutto to luxus ,a ja jednak wolałbym nieco więcej zarobić. można więcej info bo na reklamie nie ma ile.

mecenas

Nic nowego kombinują gdy z PESA niemiecka wymówiła umowę za nieterminowość , co dużo ich to kosztowało. Wszyscy kierownicy mówią nie prawdę. Ciekawe dlaczego zablokowali (telefon i Facebook) chłopaka który pracował na magazynie do połowy maja 2017 roku. Zapłacili mu odszkodowanie bo nie ugiął się radcy prawnemu by zmienił rozwiązanie umowy z winy pracodawcy na rozwiązanie za porozumieniem stron. Można by jeszcze wiele pisać ale na pewno kłamstwem jest oferta pracy w imc o socjalu którego nie ma za nadgodziny płacili do ręki tyle co zapłacili by 100 % tyle co zapłacili by tylko podstawę na umowę o pracę. Nie płacili dodatku ani zusu od nadgodzin i podatku do skarbówki. Wszyscy dobrzy odeszli do innych firm które ich docenili. Ciekawe co następna kontrola pokarze Premie poszły na kontrole do zus i skarbówki i pip

szukam pracy

Jest jakaś praca dla mechaników?

Srutmistrz

Śrutownik pracuje zgodnie z przepisami. Można mieć kilka zastrzeżeń co do samej konstrukcji tej maszyny ale na to pracodawca nie ma wpływu. Obsługa oczyszczarki jest banalnie prosta, wystarczy dobra organizacja pracy, ale to już samemu trzeba ogarnąć. Moim zdaniem z całego magazynu jest to najlepsza robota, ale trzeba używać głowy.

Srutownik

Pracowałem tam i nie polecam wgl nie szanują pracowników warunki pracy tez zostawiają wiele do życzenia traktują ludzi jak roboty na kasę kłamią z nadgodzinami wgl nie polecam !!!!!! Ps. Śrutownik dalej pracuje nie zgodnie z przepisami ??

anonim

(usunięte przez administratora)

Były Spawacz

Dawaj namiary

wkurwiony pracownik naszczęscie były

Tragedia,hale tak zawalone materiałem,ze zabic sie można,świetliki w dachu niby są ale tak zasyfione,ze nie ma różnicy czy dzień czy noc,a i filtry ,które doprowadzają świeże powietrze do masek spawaczy,no tak w 2010roku wymieniane,chcesz się dobić pracuj w I.M.C

Wolin

Tochlopaki chyba nie pracowaliscie po 12 gidzin za 3000 tysie na reke z tego co wiem to sie poprawilo zaczynam od czwartku czas pokaże zawsze jak komus nie pasuje moze jechac za granice i rypac 1500 euro dla agencji

Xxxx

Najgorszy zaklad w jakim pracowalem. Nikomu bym niepolecil pracowac tam. Pracownikow maja za nic. Moze kiedys bylo lepiej ale teraz szambo sie zrobilo.

Gorzowianin

Ciekawi mnie manipulacja ze strony pracowników biura. Nie rozumiem kompletnie jej ideologii. Brak słów. Intryguje mnie również fakt, jak wielu ma doktorat. Studia wyższe nie dają wam ' wyższości mentalnej i intelektualnej ' ze względu na powszechność tego poziomu wykształcenia. Rozwarstwienie pomiędzy biurem a produkcją jest wiadome. Produkcja zna praktyczny punkt widzenia, biuro niespecjalnie. Wielkie ego ludzi pod krawatem rujnuje tę firmę.

Spadło morale

Brak premii uznaniowej,o wiele mniejszy socjal,a wymagania co chwila większe,oby tak dalej.

Były spawacz

Chory zakład zero szacunku dla ludzi w szczególności dwóch dyrektorów Pan P i M którzy nie mają pojęcia o pracy z ludźmi tylko żeby im się kasa zgadzała głowy wyżej noszą niż chmury.Polecam tylko do nauki spawania a po pół roku uciekać gdzie pieprz rośnie.

ila

Jak zatrudniaja na umowie o prace to musz araczej rzestrzegac danych przepisow co do niej, poza tym terminowe wyplaty powinny byc wszedzie naczas, ale podejrzewam, ze jak taka firma duża jak ta mają wszytsko dopiete na oststni guzik ,pracuja tam specjalisci wszystko jest pod kontrola, ja tak uważam,

mops

Nie polecam tej firmy.ludzie z biura pisza tu brednie.jak nie masz chodow to nie zarobisz w kominkach wiecej zarobie.ludzilem sie zbyt dlugo.zero powazania dla pracownika.

anonim

(usunięte przez administratora)

lol

Jarek przestań

wkur.wiony pracownik

O I.M.C. mogę powiedzieć tylko tyle że mają totalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pracowników, nie doceniają starań i zaangażowania. Naobiecywali mi gruszek na wierzbie, że za dobre pieniądze będę pracować, jestem doświadczonym pracownikiem (nie chcę podawać stanowiska), ludzie tam podkładają sobie nawzajem świnie jak tylko dowiedzą się że umiesz coś więcej, lub masz więcej od nich zarabiać. Naprawdę nie polecam.

Tt
@IMC 11.04.2016 16:10
Dziękujemy i za tą opinię. Wszystkie głosy są dla nas ważne i mobilizują do ciągłego ulepszania.

Haha Hipokryzja na poziomie światowym

dyzio
@wkur.wiony pracownik 08.04.2016 13:25
O I.M.C. mogę powiedzieć tylko tyle że mają totalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pracowników, nie doceniają...

tylko męski zespól ?

Julecki

hej a jest ktoś kto dojeżdża z Kostrzyna nad Odrą do I.M.C

andy

a ile tam płacą operatorowi cnc... takiemu dobremu z doświadczeniem ???

gość

Jak każda firma upadnie

Zdzisław Dyrman (zasadniczo)

Atmosfera o niebo lepsza po odejściu.... Jakość pracy i podejście pracowników na dobrym poziomie. Oby tak dalej.

aaaaaAdriana

A czy ktoś sie orientuje czy pracują tam kobiety? I jaka szansa na zatrudnienie?

Nie bedzie pomysłów

Nie Bedzie pomysłów od zalogi.Nie z tym kierownikiem czy jak to zwa asystentem dyrektora.monterka to mu wychodziła

jeży

Jasne text wyzej pisal dzióbek, ordynans.

Pracownik...

Panowie nie ma co sie czepiać Pana Dyrektora bo jest facet konkretny i nie ma co ukrywać,daje rade na swoim stanowisku.A nowa Pani kierownik magazynu - brawo,nadaje sie.Widać zmiany na lepsze i tak 3mać.

gość

słyszałem że macie już nowego kierownika magazynu. jak się zapowiada? za co wyleciał poprzedni?

mamtaksamojakty

Tam zawsze zatrudniają z zewnątrz kierowników. Po co ludzi, którzy sie znają awansować...:/.

mamtaksamojakty

I dlatego zatrudnia się dyrektora o takim a nie innym wykształceniu oraz "pochlebnej" renomie w poprzedniej firmie apropos podejścia do pracowników. Brawo.

Schweißer

Szukam pracy w Gorzowie jako spawacz, niestety dopiero się przeprowadziłem i nie mam rozeznania w rynku. Jestem umówiony w kilka miejsc na rozmowę m.in. w IMC. Powiedzcie mi czego mogę się spodziewać? Jakie są zarobki? I jeśli nie w tej firmie to gdzie? Co powiecie na temat Teleskopu i Beco?

Pelikan

Siemanko. mógłby ktoś powiedzieć jaka agencja pracy tymczasowej zatrudnia do IMC na magazyn ? z góry dziękuję za info :)

Piękny

Piszcie i mówcie co chcecie,ja pracuje w IMC najdłużej i obserwuje co nie co i znam sytuacje bardzo dobrze,Kuba rozkrecił to wszystko i zna sie na tej robocie najlepiej,wiele można mu zawdzięczać i wiele od niego nauczyć.

fucker

Dobra skonczcie te wywody. Powiedzcie tak normalnie ile u was można zarobić, tak bez owijania.

Pracownik

No w soboty nieraz niedziele i w tygodniu po godzinach tez można robić no i płacą. Czyli prócz wypłaty to i dorobisz. Ile teraz dają na dzień dobry to nie wiem ale chyba kwestia dogadania wg. umiejętnosci kandydata

lala

Dziękuje. A jeszcze jedno. Ile jest zmian i jak z pracą w soboty? Byłbym wdzięczny za te informacje.

lala

Witam. Jestem zainteresowany pracą w IMC jako spawacz. Obecnie zarabiam 1800 na rękę. Czy w IMC z 2500zł można zarobić?

Baby
@lala 01.03.2015 21:31
Witam. Jestem zainteresowany pracą w IMC jako spawacz. Obecnie zarabiam 1800 na rękę. Czy w IMC z 2500zł można zarobić?...

Tak.Jeśli naprawdę potrafisz spawać.

Pracownik

Praca jest cięzka lecz pieniadze dobre dla tych co pracują już dłuzej. Na dzień dobry teraz kasy nie ma tyle co kiedyś dopiero po dłuższym okresie MOŻE coś podniosą. Firma niby sie rozwija jesli patrzac na nawał pracy no i nowy biurowiec budujacy się. Ale organizacji i planowania jak narazie brak. Roboty nabrali tyle ze nie daje sie przerobić.

asia

zabawki już są w innej piaskownicy żaden pracownik Nie ma odwagi napisać jak jest na prawdę .

benek polasik

Z twojej wypowiedzi wnioskuje że jesteś świeżym pracownikiem i jeśli uważasz że przy spawaniu płotów płacą tyle samo co u nas to bez obrazy ale zabieraj zabawki i zmień piaskownice

gość
@benek polasik 12.02.2015 22:43
Z twojej wypowiedzi wnioskuje że jesteś świeżym pracownikiem i jeśli uważasz że przy spawaniu płotów płacą tyle samo...

benek ja wiem że oprócz "zrembu" to twoja pierwsza praca i uważasz że Boga za nogi złapałeś, ale uwierz że się mylisz. nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że już w volkswagenie płacą lepiej i to za lżejszą pracę, bo u was i w teleskopie podwyżek od paru lat nie ma a w innych firmach są i zarobki są już podobne tyle że nie trzeba się natyrać tak jak u was.

asia

Kto to w ogóle. i po co tam jest ten kuba czarnecki wprowadza zła atmosferę nie potrafi rozmawiać z ludźmi sprawia że odechciewa się pracować wiecznie naburzony. Nie szanuje pracowników nie jeden fachowiec się przez niego zwolnił jeśli będą dalej traktować ludzi jak traktują to sami będą spawac . Zarobki szału nie robią za tak ciężka pracę przy spawaniu płotów za 8 godz można już tak zarobić ratuje ich tylko to że placa za prace dodatkowe

Janosik
@asia 11.02.2015 18:42
Kto to w ogóle. i po co tam jest ten kuba czarnecki wprowadza zła atmosferę nie potrafi rozmawiać z ludźmi sprawia że odechciew...

Właśnie.A kto to jest ten Kuba?

gość
@Janosik 11.02.2015 21:19
Właśnie.A kto to jest ten Kuba?

nie słyszałeś o przyjacielu rodziny?! ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najlepszemu swojemu koledze (Gerardowi) żonę odbił (to też świadczy kim ona jest) jeździł do pracy jego samochodem a teraz uważa się za wielkiego, w Teleskopie zrobił próbki (spawalnicze) życia po raz pierwszy w życiu bo przecież ta sierota spawać nie umie, chyba że płoty! buuuhaha

wiecej ludzi wiecej kasy dla firmy

Dobry pomysł to zwiekszenie zatrudnienia.Od każdego pracownika odprowadzają 40% podatku co dla firmy ma dużą wartość .Z każdej umowy o prace do budżetu firmy wpływają pieniądze.Podatki z 300 osób to czysty zysk dla zakładu, który ma kase nie tylko z produkcji.Dlatego duże firmy utrzymują sie dłużej na rynku a małe szybko upadają bo utrzymują sie nie z podatków ale tylkoz zysków produkcujnych zależnych od wytycznych rynkowych

wiszczka

kurcze fajnei by bylo jakby byla walsnei jakas praca najlepiej od zaraz nie mam juz ostantio sily do tego co sie dzieje w mojej pracy i suzkam czegos ze tak powiem an gwalt nie wazne sa warunki itp tylko wazne sap ieniadze zeby byly wyzsze niz teraz w mojej obecnej pracy ktora ani mi nei daje satysfakcji ani pieniedzy

anonim

(usunięte przez administratora)

kulawik

tylko nigdzie nie piszą, że ciągle mają naloty inspekcji pracy za warunki jakie ludziom gotują, dla nich liczy się tylko kasa a robol to robol zdechnie jeden przyjdzie drugi z ulicy. Fachowca z latami stażu i pojęciem naprawdę się nie docenia. Wiecie co to jest Wyścig szczurów?

ciekawy

a mozecie napisac jak tam sytuacja wyglada na kontroli jakosci? jakie sa tam zarobki na tym stanowisku? Czy macie u siebie jakis specjalistów?

pensja

Imc zarobki 1400zł dla ludzi po szkołach.Tam nawet biedaki i pijaki nie chca pracowac.Zarobki marne że ja nawet z domu sie nie ruszam .Robota szkodliwa jak hoooj, na PKP i przy zamiataniu płaca lepiej,nawet w MZK czy kobieta w kiosku ruchu. Kto to tego dopuscił? Może chca żeby telewizja tam przyhechala tak jak do teleskopu?Brakuje tam jakis dobrych spawaczy-monterów żeby płacili powkurzać szmaciarzy z biura chocuaż.Na poważnie to IMC to nie trafiona inwestycja, przerobia to na magazyn ,magazynier też juz jest przeszkolony a ochroniarza znają z uczciwości i odpowiedzialności.Tam straszny problem z pracwnikami bo ogłoszeń mnóstwo a nikt nie chce pracować.

NEwsonnn

Witam. Co możecie mi powiedzieć na temat Qbosa? Szefa Kontroli. Fajny facet? I jak jest z tym obecnościowym i dodatkami na zimę i lato? No i jak pracuje się w KJ? Czy może ktoś pomóc zaopiniować tą firmę i strukturę Kontroli Jakości?

fan pręcika

dla mnie jesteś wielki do tej pory zastanawiamy się jak obróbka ma zrobić przetop a tak swoją drogą jestem ciekaw miny rozala jak zobaczył go w IMC przecież przez niego odszedł z Teleskopu bezcenne jestem teraz ciekaw gdzie pójdą są przecież sobie przeznaczeni

czarny

pracowałem kiedyś w IMC i z tego co słyszę to się wam wcale nie poprawia ale wierzę że kiedyś będziecie z powrotem dobrą firmą gdzie pracowało się ciężko ale było wiadomo za co i w dobrej atmosferze

lol

A jak tam pręcik? Daje rade? Spawa z gazem czy tylko prądem?

benedykt

a co to już nie piszemy czyli wszystko dobrze jest tak?.Jesteście żałośni robicie co wam każą i tak ma być bo za to bierzecie pieniądze ale nie wiem czemu godzicie się na oszustwa i kłamstwa przecież nie może być tak że nadgodziny na raty o przepraszam u nas nie ma nadgodzin oficjalnie rzecz jasna.Ale to tylko początek precik i nowy prezes [usunięte przez moderatora] zdetronizują starego prezesa przejmą władzę i będziemy mieli jak w raju

Piotr Ulatowski
@benedykt 09.10.2013 20:03
a co to już nie piszemy czyli wszystko dobrze jest tak?.Jesteście żałośni robicie co wam każą i tak ma być bo za to bierzecie p...

Drogi anonimowy forowiczu, prosiłbym o nieinsynuowanie sytuacji, które nie będą miały miejsca, a są jedynie wybrykiem Twojej wybujałej fantazji. Jeśli w jakiś sposób nie odpowiada Ci moje podejście do pracy, bądź widzisz rażące błędy, proszę powiedz mi to w oczy, bądź zgłoś ewentualne zażalenie do moich mocodawców. Będę wdzięczny, jeśli zaczniesz interesować się bardziej swoim "podwórkiem" i będziesz wykonywał swoja pracę najlepiej jak potrafisz zamiast wypowiadać się na temat pracy innych osób, o której nie masz zielonego pojęcia. Pozdrawiam, (usunięte przez administratora)

Irek

Witam, robi ktoś z ISS Gorzów?

GOSC

Witam od jakiegos czasu mysle o zrobieniu kursu spawalniczego nie mialem co prawda nigdy spawarki w rekach ale bardzo bym chcial sie nauczyc spawac i robic w tym zawodzie jestem ogolnie z pod gorzowa i mam pytanie czy jak zrobie kurs to znalazl bym cos na poczatek bez doswiadczenia w gw??? Znalazlem te forum o firmie IMC i w nim ogloszenie z numerem i chcialbym zapytac czy firma uczy spawac a pozniej zatrudnia bo jesli tak to byl bym zainteresowany nawet gdybym musial zaplaci za szkolenie.Moze ktos podpowiedzial bym mi moze gdzie jest w gw dobry osrodek szkoleniowy tak co mnie cos nauczy i czy ogolnie warto czy sa jakies frmy ktore zatrudniaj bez doswiadczenia prosil bym o jakies info z gory dzieki

Zostaw opinię o I.M.C. Engineering Poland - Gorzów Wielkopolski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I.M.C. Engineering Poland