brak logo

Drukarnia Attyla

zamośc

Opinie o Drukarnia Attyla

anonim 2011-04-06 18:46
szkoda pisac niska płaca wymagania nie wiadomo jakie a ich szef jak by ćpał :D tak wyglada pracowałem tam krótko szkoda czasu nie polecam 5zł na godzine to chyba swiadczy o pracodawcY
7
CMYK 2013-03-08 23:07
To straszne jak sie traktuje grafika, wschod, i bizmesmen ze wschodu. Pozdrawiam
4
Cycero 2015-11-18 01:00
Niska płaca a wysokie wymagania.
2
niunia 2016-01-26 15:16
Płaca niska nawet bardzo niby mówi młody szefo że 10zł/ za godzinę ale później co do wypłaty miesięcznej odlicza przelew, urlop itp. Atmosfera jak to w firmie w której rządzą znajomi właścicieli. a wśród nich podpierdalacze...
Ceny mają z kosmosu a pracownikom płaci nędzne groszę. co roku bierze stażystów z pup i interes się ręci.
9
Ratownik 2016-05-20 12:42
Niecałe 800zł dla doświadczonego grafika - dojazd do pracy więc wychodzi może z 600zł i tak przez pół roku, jak nie dłużej. Aha i praca często po 10h. Jak ktoś lubi być traktowany jak śmieć to polecam jak najbardziej.
8
oskar 2016-05-20 22:36
Dużo ostatnio mówi się o tej firmie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie.
3
grafik za normalną stawkę 2017-03-31 15:03
Dokładnie tak to wygląda.
Najpierw przedstawiane jest wszystko ładnie pięknie, a potem szukanie luk w prawie, żeby jak najmniej dla pracownika wyszło. Przekręty, stary sprzęt komputerowy i wiele innych kwestii stanowi przeciwko tej firmie. Szkoda, że Ci ludzie, którzy siedzą tam kupę lat jeszcze nic z tym nie zrobili. Niestety wykorzystywane jest to, że w Zamościu ciężko o pracę, ale grafik w tej firmie nie jest traktowany jak fachowiec, a jak śmieć.
1
pi 2017-04-01 10:19
A czy Wam się wydaje że tylko w tej firmie tak jest - przecież to norma jest, więc czemu ludzie się dziwicie. Po większości wpisów sądzę że jest to pierwsza praca i dlatego takie wpisy.
grafik za normalną stawkę 2017-04-04 10:53
Nie pierwsza, a nawet jeśli , to naprawdę jako wykształcony fachowiec spodziewasz się 800 zł?
Jeżeli tak, to serdecznie współczuję.
Grafik to ktoś kto ma kwalifikacje. No chyba, że firma zatrudnia ludzi z przypadku, uczy ich robić kółko w corelu i stwierdza, że już umiesz zrobić plakat na dożynki. Jak zmieniłem pracę, to się okazało, że w innych firmach jest o niebo lepiej, lepsze warunki umowy, nikt nie zmusza cię do nadgodzin, bo szef wtedy cię bardziej lubi, dbałość o sprzęt i porządne miejsce pracy dla grafików.
Zamość to miasto mega możliwości jak widać. Wcale się nie dziwię, że młodzi ludzie jeżeli moga to uciekaja
1
Pi 2017-04-05 10:58
Wiesz co, czy Ty jesteś wykształcony fachowiec tego nie wiem. Niestety sporo ludzi pracuje za ok 900 bo tyle wynosi staż. Nie ja taką kwotę ustaliłem więc nie do mnie pretensje. Ja w swoim zawodzie pracuje ponad 20 lat i zdarza mi się jeszcze uczyć pomimo iż wydawało mi się że wszystko wiem więc nie wiem czy nazwał bym się fachowcem. I muszę Ci powiedzieć że też jestem z branży więc napewno znam temat dużo lepiej niż wierz mi. Nie to że bym bronił tej firmy żeby było jasne.
grafik za normalną stawkę 2017-04-05 13:30
jeżeli mówimy o stażu to tak - ok, tyle wynosi. Gorzej jednak, kiedy dostajesz umowę o pracę i widzisz najniższą krajową, a czasem jeszcze mniej. Nie mam pretensji absolutnie. Wiem jednak, że takie miejsca odbierają ludziom wiarę w siebie, poczucie estetyki i gustu, a także pieniążki lokalnym biznesom, bo łatwiej zamówić projekt w cenie druku. Nie zgadzam się z tym, ale też nic nie da się na to poradzić.
Pi 2017-04-05 15:59
Niestety sporo firm wykorzystuje taką sytuację na rynku pracy i dają najniższą płacę - niestety, nawet zaczynają to robić już nie tylko firmy prywatne. A w naszym pieprzonym regonie jest już najgorzej pod tym względem.
Ten temat śledzę z czystej ciekawości bo też kiedyś dawno temu w tejże firmie miałem "zaszczyt" o ile tak można powiedzieć.
Dobra kończę temat bo mamy oceniać firmę a nie dyskutować.
2
Hanna 2017-04-21 16:12
Chcecie dowiedzieć się więcej o Drukarnia Attyla? Poznać firmę bliżej? Zagłębić się w jej historię? Zachęcam do odwiedzenia strony internetowej firmy: http://www.attyla.eu/attyla-s-j/historia/
Pi 2017-04-21 17:28
Pani Hanno hahaha - taki kit to my wciskać a nie nam. Po za tym co tam takiego pisze 4 zdania - jaka historia ja się pytam? A co tu ma wspólnego historia to też nie rozumiem? Tu są opinie o firmie, o właścicielach, o pracownikach, warunkach pracy, wynagrodzeniu itp. a nie debata o jej historii itd.
2
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Attyla - zamośc
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Attyla