brak logo

PPHU DREWBOX

Miechów

Opinie o PPHU DREWBOX

Anna 2012-06-21 01:57
Kupowałam podłoge w drewboxie i musze powiedziec, że pracownik udzielił mi bardzo wyczerpującej informacji , doradził mi z czego jestem zadowolona i przedewszystkim dowiedzialam sie na temat podłóg bardzo obszernych informacji, usługa została wykonana w umówionym terminie
bardzo estetycznie i dokładnie, po pracach panowie posprzatali a ja dostałam w prezencie płyn do pielęgnacji. Jestem bardzo zadowolona POLECAM. Anna ok. Miechowa
3
Mars 2012-12-14 15:14
Właściciel to [usunięte przez moderatora], nieuczciwy człowiek. Ceny są inne na artykułach a przy kasie okazują się wyższe. Gdy już się zapłaci, cała uprzejmość znika. Jakiekolwiek reklamacje nie są uwzględniane przez tą firmę. [usunięte przez moderatora] znęca się psychicznie nad pracownikami, obraża, szantażuje a nawet wyzywa i krzyczy.
Klient 2013-01-07 08:22
Mars - 2012-12-14 15:14:52

Właściciel to [usunięte przez moderatora], nieuczciwy człowiek. Ceny są inne na artykułach a przy kasie okazują się wyższe. Gdy już się zapłaci, cała uprzejmość znika. Jakiekolwiek reklamacje nie są uwzględniane przez tą firmę. [usunięte przez moderatora] znęca się psychicznie nad pracownikami, obraża, szantażuje a nawet wyzywa i krzyczy.
Właściciela nieznam , ale obsługa bardzo miła i ceny przystępne, jestem zadowolony dostałem dodatkowy rabat przy kasie a nawet sie o niego nie upominalem .
Klientka 2013-08-29 10:49
Rzeczywiście, własciciel [usunięte przez moderatora].
Uprzejmość właściciela i pracowników jest do momentu uregulowania należności w kasie.
pracownik 2013-09-26 14:17
kiedyś pracowałem, idzie się dogadać, więcej niż 2000 nie zarobisz ale kasa jest terminowo i atmosfera fajna, Ja nie miałem problemów pracodawca jest w porządku.
monter 2013-12-13 16:54
Z tego co widze to nie sprzedają dziadostwa. Dobre drzwi mozna kupic juz od 450 zł poniżej to raczej badziew. TReraz się znacznie poprawila oferta poszli w dobra jakość i to się chwali , montuje często u klientów i nic zlego jeszcze mi się nie trafiło
1
Marek 2014-05-28 19:54
Znajomy kupił okna, mówił że jakieś super niemieckie i że jest zadowolony, zainterersowalem się bo będę się budował, jeżeli coś wiecęj wiecie to będę wdzięczny za informacjie mój meil markopolo162@interia.pl
Tomek 2014-06-12 08:24
Robilem w drewboksie wycene , okna bardzo dobre ogladalem ale cena nie najnizsza kupiłem drutexa w Krakowie i trochę zaluje miały być dobre a mjuz 3 razy przyjezdzali do regulacji i dalej sa problemy , gdybym jeszcze raz kupował prawdopodobnie zdecydowałbym się na te które widziałem w Drewbox teraz widze roznice.
fdg 2015-01-17 17:01
ile osób rekrutujących będzie obecnych na spotkaniu, na co powinienem zwrócić uwagę w trakcie rozmowy i jakie zaproponowac wynagrodzenie kiedy mnie o to zapytają.. Jak mam sobie poradzić, czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie, może opiszecie swoje doświadczenia dot.rozmów w tej firmie? dziekuje bardzo za odpoiwedzi
Kaman 2015-03-19 08:57
Z tego co widzę to pracownicy są raczej nieskorzy do udzielania informacji na temat firmy. Jeżeli ktoś jest potwornie zafascynowany pracą u nich to może niech w Miechowie uda się do firmy, odbędzie tą rozmowę i się nią podzieli tutaj - ja musiałbym dojeżdżać 50 km więc dla mnie to cała wyprawa. Jakby był ktoś tak miły to byłoby super.
panel 33 2015-04-09 11:15
a czy pracownicy sa naprawdę tak zle traktowani .proszę o szczera odp, i jak z kasa na czas placa.
osoba 2015-07-08 13:26
Byłem na rozmowie, nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale było spoko. Wcześniej dowiadywałem się od kogoś kto pracował, podobno atmosfera jest dobra, pracy sporo, ale o to chyba chodzi.
err 2016-09-04 19:56
A wicie czy atmosfera wciąż dopisuje? Podobno miały się pojawić jakieś benefity socjalne do podstaw. Dzięki
seb 2017-03-21 13:28
Bardzo nieuczciwa firma zarówno dla klienta jak i pracownika.
Klientów szanuje się tylko do momentu wpłaty pieniędzy, potem montaże odwlekane są w nieskończoność a o reklamacji można pomarzyć, więc hasła reklamowe o długoletniej gwarancji to tylko pic na wodę.
Oferowano mi okna z 10 letnią gwarancją ale nikt nie wspomniał o tym że na własny koszt będę musiał przez te 10 lat robić przeglądy inaczej gwarancja przepadnie.
Właściciel przed skasowaniem pieniędzy bardzo miły natomiast po wpłaceniu gotówki uprzejmość znika całkowicie.
Byłem nawet światkiem jakiś czas temu jak w sklepie krzyczał i wyzywał jedną z pracownic, nie krępując się wcale tym że klienci chodzą po sklepie, więc nawet nie chce myśleć co się dzieje jak nikogo nie ma.

Podsumowując na pewno nigdy więcej nic nie kupię w tym sklepie i będę to odradzać KAŻDEMU ze względu na chamstwo i ordynarność właściciela. Na własnej skórze przekonałem się dlaczego ta firma ma taką złą opinię .
Jedyny plus to bardzo miła i fachowa obsługa na sklepie ( niska,czarna pani) aż się dziwię że tak się stara pomimo tego że pewnie pracuje za marne grosze a do tego musi wysłuchiwać wyzwisk właściciela.
kebor 2017-03-28 19:57
kolega pracowal tam przez kilka miesięcy ( na czarno, bez żadnej umowy za najniższą krajową) i odszedł bo właściciel kantował go na wypłacie a do tego praktycznie nigdy nie było kasy na czas, trzeba było się prosić. o obiecywanych na rozmowie premiach też można pomarzyć.
Duża rotacja pracowników ,ciągle się zmieniają bo nikt normalny długo tam nie popracuje, no chyba że ktoś lubi być wyzyskiwany i obrażany .
zupełnie osobną sprawą jest traktowanie pracowników przez szefostwo, wyżywanie się na pracownikach i wyzwiska od debilów są na porządku dziennym.
Marek 2017-03-30 15:03
Troszkę to dziwnie brzmi, ponieważ piszesz że oferowano Ci okna (czyli skończyło się na ofercie) a później piszesz o przeglądach. Ja mam odmienne zdanie a też byłem klientem faktycznie.
Nie sądzę, że firma łamie zasady gwarancji. To że należy robić przeglądy przy gwarancji wydłużonej o 8 lat to akurat jest normalne i pozytywne. Nie widzę nic w tym złego.
obecna wieloletnia pracownica 2017-03-30 15:19
Każdy kto pracował w firmie Drewbox wie że pieniądze są zawsze na czas !
Pracodawca nie wypłaca pieniędzy osobiście
Finansami zajmuje się Pani Agata i jest bardzo miła i uczciwa.
TO ZŁOŚLIWE OSZCZERSTWO !
Ja pracuje w tej firmie wiele lat i zapraszam po prawdziwą opinie na sklep osobiście potwierdzę chętnemu kandydatowi jaka jest prawda.
AG 2017-03-30 17:38
Mają największy wybór okien i drzwi a salon salon profesjonalnie urządzony na dużej powierzchni
Z ciekawości podjechałam obejrzeć ponieważ urządzam nowy dom.
Obsługa BARDZO MIŁA
Miałam okazję rozmawiać z szefem i jestem bardzo zadowolona z rozmowy. Wyjaśnił mi wszystko dokładnie i rzeczowo.
Atmosfera w firmie wygląda na bardzo dobrą, wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni :) Ja również
POLECAM
1
Miki 2017-03-30 17:52
Reklama?
ale sprawdzę czy faktycznie tak jest i napiszę.
Daga 2017-04-14 15:51
Pod koniec stycznia poprosiłam o zrobienie wyceny okien z zaznaczeniem,że bardzo zależy mi na czasie, wycenę dostałam dopiero po DWÓCH TYGODNIACH gdzie w innych sklepach była już na drugi dzień.
Po miesiącu dostałam wiadomość o przypomnieniu o zrobionej wycenie gdzie ja już miałam u siebie okna od innej firmy.Odpisałam na otrzymaną wiadomość,że nie mogłam ryzykować zakupu okien w sklepie z taką opinią jak drewbox.
Po kilku dniach pojawiły się na tej stronie same bardzo pochlebne opinie. PRZYPADEK? NIE SĄDZĘ.
Wnioski proszę wyciągnąć samemu.


Marek 2017-04-26 08:32
Ja przekonałem się na sobie ze firma jest solidna i ma dobre produkty. Szukałem opini i trafiłem tutaj ponieważ nigdzie nic nie pisze. Obecnie szukam drzwi pokojowych i mimo poszukiwań i wielu ofert wybiorę drewbox. Wcześniej kupiłem okna SĄ REWELACYJNE!
Później drzwi zewnętrzne i jestem zadowolony
Obsługa szybka i fachowa.
Powiem tylko ze okna maja najtańsze ! Ja wybrałem troszkę droższe ale oferty miałem różne i przede wszystkim chciało się firmie zrobić kilka wycen.
Różnie tu ludzie piszą ale trudno mi uwierzyć ze ktoś czekał 2 tygodnie na wycenę. Ja otrzymałem w ten sam dzień a inne warianty na drugi dzień . Okna Pani wyceniła mi na miejscu bardzo szybko , w miedxy czasie inny pracownik pokazał mi drzwi wejsciowe. Wszystko profesjonalnie i ekspresowo. Teraz drzwi wewnętrzne porównałem z kilkoma innymi ofertami i oferta jest korzystna dla mnie w drewboxsie. Przy zakupie okien dostałem kartę rabatowa i zapewnienie niższej ceny. Zupełnie o tym zapomniałem a na ofercie drzwi był rabat za kontynuacje zakupów. Polecam ! 100 % zadowolenia !
Darek 2017-05-30 08:49
Solidna firma z doświadczeniem
POLECAM
Madzia 2017-06-17 17:02
Nie wiem jak ktos może być zadowolony z zakupów w tym sklepie...chcieliśmy z chłopakiem kupić tam panele podłogowe, po pierwsze obsługiwała nas kobieta która nie miała zielonego pojęcia jaki ma towar na sklepie, potem powiedziała nam ,że jest już prawie 17 godzina i ,że nie ma już pracownicy która mogłaby odpowiedzieć na nasze pytania i żeby przyjechać na drugi dzień!
Chłopak przyjechał na drugi dzień w godzinach przedpołudniowych tak jak starsza pani kazała, owszem uzyskał wtedy od pracownicy więcej informacji ale czas oczekiwania na dostawę kosmicznie długi a do tego ceny wygórowane... Pojechał więc do BRICO i kupił panele tej samej firmy i klasie ścieralności co oglądaliśmy w drewboxie ale z odbiorem w tym samym dniu i jeszcze parę złotych taniej na m2 , do tego pracownik pomógł mu w obliczeniach i dobrze wszystkich dodatków.
Tak więc konkurencja dała radę!
Zostaw swoją opinię o PPHU DREWBOX - Miechów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU DREWBOX