Wojciech Tycner. Już niestety mój były szef. Pracowałam w jego innej firmie zlikwidowanej z przyczyn organizacyjnych. Nigdy nie spotkałam lepszego szefa i człowieka w 25-letniej pracy zawodowej. Polecam pracodawcę bez wahania i dodam, że nie jestem spokrewniona ani w żaden sposób spowinowacony. Są tu komentarze, że zatrudnianie znajomych i rodziny to rozkład spółki. Nic bardziej mylnego. Najtrudniej zarządza się rodziną i przyjaciółmi a On daje radę, tworząc tym samym firmę rodzinną, która jest wszędzie poza Polską mile widziana.
Ewelka
22.02.2023 15:20
Nie wiem nic o stawkach. Napisałam wyraźnie, że "pracowałam w Jego innej spółce". Tam płace były w porządku, ale to przecież subiektywna ocena. Pieniądze są jedną kwestią ale dla mnie równie ważne aby spędzać 1/3 doby w atmosferze szacunku i w dobrym nastroju. Emocje przynosimy po pracy do domu. Dlatego wystawiłam pozytywny komentarz, mój indywidualny komentarz.
Zenek
17.12.2021 18:53
Ludzie którzy pracują w tej firmie ,pisząc takie głupoty nie szanują Szefa.
QAZ
17.12.2021 18:35
Nie dbacie o dobro firmy , piszecie głupoty co to kogo interesuje!!!! Sprawy firmowe powinny zostać w firmie , jeśli tak nie jest to mamy słabe ogniwo .
Tylko Szefowi robicie na złość ,co mnie to bardzo irytuje. Za jego dobrość , wyrozumiałość i docenianie pracownika , tak się nie robi .
"Fenomenalni to są pracownicy, którzy " nie szanują dobra firmy .Piszesz by rozwiązać prywatne porachunki ?????? Praca to drugi dom ,są pewne sprawy które pozostają między pracownikami i Szefem .Takie ogniwo nie jest potrzebne bo tylko osłabia cały łańcuch.
Andrzejek
27.03.2021 06:32
Z tymi układami rodzinnymi to prawda. Pod tym względem firma przypomina urząd gminy gdzie matka wciąga syna, syn wciąga żonę XD
Dzieki temu jest od małych patologii przy wydawaniu uszczelek, aż po wyciek danych handlowych. Za które konkurencja ładnie płaci XD Ale gadaj szefowi nasi to nasi i ch*j nie ważne że działaja na szkode firmy.
Wiktor
18.09.2014 10:28
Pracowałem tam 1 rok. Szef jak najbardziej w porządku rozumie ludzi.Tylko przydzielający uszczelki P.B daje pracownikom gorsze uszczelki do pakowania a sobie bierze te za które dostaje wyższe wynagrodzenie.Pan Tycner powinien być bardziej surowy wobec pracowników szczególnie dla tych na wyższym szczeblu.
Karolina1979
16.01.2021 12:34
Pan P.B wykorzystujac swoje wpływy umieścił swoja zadufana córke na dobrej posadzie. Kolesiostwo i układy w firmie sa znakiem jej stopniowego rozkładu. Pracodawce oceniam jak najbardziej na plus poza wcześniejszym aspektem.
suchyglon ((-(-_(-_-)_-)-))
30.01.2021 08:24
W każdej firmie, czy to państwowej, czy to prywatnej jest procent osób, które są z rodziny lub z polecenia u nas jest podobnie i nie jest to niczym zdrożnym. Tyle że samo polecenie kogoś to jedno. Jest jeszcze coś takiego jak trzy miesięczny okres próbny i nieważne, czy z rodziny, czy znajomy z czyjegoś polecenia, jak się nie nadaje to nie zostaje. W tym konkretnym przypadku okazało się, że "córka" się nadaje i zostaje, bo się sprawdziła na danym stanowisku. Osobiście mogę o "Niej" powiedzieć, że dobrze się z "Nią" pracuje i na pewno nie jest zadufana, wręcz przeciwnie jest wspaniałą przyjaciółką, na którą zawsze można liczyć, więc Karolina1979 nie bądź "Grażyna" i głupot nie opowiadaj. A to "kolesiostwo", o którym piszesz, ja nazwałbym raczej PRZYJAŹNIĄ, ale skąd masz to wiedzieć. Nie pozdrawiam.
Zostaw merytoryczną opinię o TYCNER SP. Z O.O.