Media Star Sp. z o.o. S.K.

Szczecin

Opinie o Media Star Sp. z o.o. S.K.

ktośtampisze 2015-07-27 21:24:57
No właśnie, kluczowe słowo...były pracownik. Zniknęły z biura dwie osoby i zaraz pojawiły się wpisy. Czemu, jeżeli było tak źle wpisów wcześniej nie było?
I oczywiście, nikt się nie mści...
I oczywiście, to wszystko szczera prawda...
I oczywiście, to Was traktują źle, bez szacunku. A Wy innych traktujecie...jak?
1
Janosik 2015-07-29 09:52:57
Jeżeli dobrze zauważyłem to negatywnych opinii na firmę Media Star nie brakuje od dawna.Czy będziecie wymawiać że każdy kto wystawił negatywa tej firmie jest zły a wy jesteście dobrzy! Coś najwyraźniej nie gra w Media Star!
1
gość 2015-07-31 13:17:31
Przeczytałam wszystkie wpisy, widać cenzurę i też uważam że niektóre wpisy pochodzą od współwłaścicieli lub ich pracowników ponieważ wypowiedź jest ewidentna na obronę Media Star.Mam nadzieję że osoby szukające pracy zaglądają na takie fora i będą omijać Media Star.Jeżeli mogę was pocieszyć to w życiu prywatnym i sąsiedzkim współwłaściciele państwo M.S.i A.P.także nic sobie z ludzi nie robią traktują ich jak swoich pracowników.
4
P.Magdalena 2015-08-02 22:01:17
W jednym z tych kiosków spotkał mnie przykry incydent (w Gdańsku w netto, chyba ul. kalinowa). Poprosiłam Panią która sprzedaje tam od kilku lat i twierdzi iż jest szefową, o odłożenie mi gazety,po którą przyszłabym kolejnego dnia, za tem ona mi bezczelnie odpowiedziała, że kiosk to nie przesyłki kurierskie, i nie odłoży mi tej gazety, znam inne osoby którym się taki incydent tam również zdarzył. Wiem jedno po tej przygodzie, napewno nie będę tam więcej nic kupować, wole jechać do pobliskiego Auchanu do kiosku "IN MEDIO" gdzie sprzedawczynie są nauczone kultury i stosunku do klienta. Nawet jeżeli ta pani miała gorszy dzień, to nie musiała odrazu naskakiwać, sprzedają tam przeterminowane batony, uwagi nie zwróciłam na cały sklep tylko powiedziałam po ciuchu,więc należała mi się odrobina szacunku. NIE POLECAM!!!
4
Paweł 2015-08-02 22:13:50
SKANDAL!!
ta firma to jakaś porażka, klientów nie szanują, traktują jak śmieci, ale zapominają że przez nas mają co do gara włożyć! .
Ponownie, w netto w tym kiosku spotkałem się z sytuacją że pani sprzedająca, nie może mi sprzedać papierosów bo idzie na przerwę, ostatnio zamykała 20.30 też nie mogła, to kiedy można do tego kiosku na kalinowej zgłosić się po papierosy? czy wg można? wole wejść na netto i kupić niż się użerać z kobietą która pracuje tam od kiedy pamiętam a jest coraz gorzej w tym kiosku! niech oni się zastanowią komu powierzają kioski, bo przy takim tępie to klientów szybko potracą. nigdy więcej,..
2
klient 2015-08-05 21:49:49
MNIEJ NIŻ ZERO !! ZWŁASZCZA TE W GDAŃSKU (DOMNIEMANE KIEROWNICZKI KTÓRE MAJĄ PO 20 LAT..) ŻENADA !! JEŚLI TEN KIOSK MA DALEJ PROSPEROWAĆ TO NIECH GŁÓWNY KIEROWNIK POMYŚLI O ZMIANIE KIEROWNICTWA NA STRASZE I MĄDRZEJSZE ! ;/
3
olp 2015-08-11 19:48:59
współwłaściciele tej firmy(M.S. i A.P.) to hołota
4
Emila 2015-08-20 17:57:34
Uważam że bardzo nie porządku jest sprzedawać stałej klientce jedno razowego elektronicznego papierosa nie informując jej o tym i dołożyć jeszcze grzałkę na wymianę to śmieszne i chamskie ze strony pani Moniki z Ornety.
3
Maja 2015-08-21 23:00:02
Media Star bardzo często rekrutuje do pracy w centrali. Wygląda na to że ta niby wspaniała atmosfera i warunki pracy nie służą pracownikom.
4
Jack 2015-08-27 18:57:08
Ta firma to ściema. Nie polecał ani pracy ani zakupów...
2
Kont 2015-09-01 14:15:42
Popieram Ci ludzie nie liczą się z nikim. Myślą że są pepmkiem świata ale kiedyś się bardzo zdziwią bo zło wraca.
3
Studentka 2015-09-04 18:22:07
Też kiedyś pracowałam w Centrali Media Star. Zwolnili mnie pięć minut przed końcem pracy. Nawet nie wyjaśniono dlaczego. Atmosfera w tej firmie jest bardzo nieprzyjemna.
3
tik-tak 2015-09-06 16:37:59
Oni lubią zwalniać ludzi tak na partyzanta.
4
oooo 2015-09-09 08:15:10
ta firma to patologia
2
Marika 2015-09-23 14:14:57
Podpisuje się zlecenie lub samozatrudnienie. Na nic innego liczyć nie można. I trzeba mieć świadomość że pracę traci się z dnia na dzień. Nie ważne czy jesteś dobrym pracownikiem czy też nie.
2
Luśka 2015-09-30 15:40:12
Potwierdzam wszystko. Ta firma nie jest warta żadnej uwagi. Szkoda czasu na pracę w takim miejscu!!! Nie szanują nikogo!!!
2
Gotia 2015-10-01 18:01:10
Bo to czysty wyzysk. Wydusić z ludzi ile się da i kopa.
2
Rafał Skobalski 2015-10-07 22:26:22
Witam wszystkich,

Bardzo proszę P. Marikę o podanie konkretnych przykładów na zwolnienie kogokolwiek z "dnia na dzień" jak to Pani ujęła, ponieważ nie przypominam sobie, żeby na przestrzeni ostatniego roku (a tyle pracuję w tej firmie), ktokolwiek opuścił firmę w ten sposób (poza dwoma niechlubnymi wyjątkami). Piszę w imieniu sklepów monopolowych "Kamrat".

Pozdrawiam
składki zus 2015-10-14 20:14:43
a sprawdzie sobie konta zusowskie ile składek się odprowadza ja dostałam z zusu.
nie polecam
1
składki zus 2015-10-14 20:14:43
a sprawdzie sobie konta zusowskie ile składek się odprowadza ja dostałam z zusu.
nie polecam
tik-tak 2015-10-15 19:25:32
Od 2016 dużo się zmieni.Wszystkie umowy zlecenia będą ozusowane. Ciekawe co Szef wymyśli nowego, żeby zgnoić pracowników.
1
Mira 2015-10-17 13:46:26
Jak to co wymyśli- działalność gospodarczą.
2
Ania 2015-10-17 13:57:12
Znam bardzo dużo osób, które opuściły firmę z dnia na dzień, zostały wykopane za dobrą pracę. Co tu prowadzić dyskusję z ludźmi z firmy którzy mają swoje cele broniąc oszustów. Na Was kiedyś też przyjdzie kolej i wówczas poczujecie na własnej skórze jak to jest jak ktoś w ten sposób doceni że byliście zawsze aktywni
i lojalni. Cudzą krzywdę trudno dostrzec.
8
reniam14 2015-10-18 10:51:35
Właśnie wczoraj spotkał mnie niemiły incydent ze strony sprzedajacej w saloniku prasowym na Morenie Gdańsk (w Netto)Chciałam kupić kartkę z życzeniami.Żadnych cen nie podano (a każdy towar powinien mieć cenę)Poprosiłam żeby do mnie podeszła dosłownie dwa kroki),zignorowała moją prośbę.Obsłużyła klienta który pózniej podszedł gdy znowu zniecierpliwona powiedziałam ale bardziej podniesionym głosem żeby podeszła zaczęła się pyskówka z jej strony.Poprosiłam o nazwisko bo chciałam podać w skardze ,to w taki chamski sposób odpowiedziała że dziwię się że taka kobieta tam pracuje ,sprawia wrażenie jakby za karę ją tam postawiono.Oczywiście nie podeszła stała i sie awanturowała .Ja odeszłam z niczym
Konten 2015-10-18 11:46:39
Każdy musi zarabiać a praca w tej firmie to kara. Współpracując z takimi ludźmi trudno jest się uśmiechać. Każdy siedzi do momentu aż trafi się coś lepszego i ucieka. To jak się obsłuży klientów nie ma znaczenia bo i tak nikt tego w żaden sposób nie docenia. Jedyne co jest widoczne to błędy. Pracownik w tej firmie ma być dyspozycyjny, tani i ma zgadzać się na wszystkie warunki umowy śmieciowej. Jest ważny przez pierwszy miesiąc pracy a później pokazuje mu się że jest nikim i ma tyrać.
1
Jeden 2015-10-20 17:56:15
Witam
Sklepy Kamrat i Media Star to takie same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bo czego się spodziewać jak jeden i ten sam człowiek jest właścicielem. Wybiera osoby, które będą tak samo podłe jak on i nie będą miały żadnych wyrzutów. Osoby, które wykazują odrobinę człowieczeństwa wont. Tak to funkcjonuje. Jedynie tacy co dadzą sobą pomiatać i manipulować pobędą przez jakiś czas, zostaną wykorzystani i pożegnani kopem za drzwi. Dziwi mnie że ludzie znoszą to bez słowa...
3
Logo 2015-10-22 19:22:32
To masz szczęście że nie zdążyłeś tych miłych osób poznać naprawdę. Uchronił Cię los.
3
tik - tak 2015-11-10 18:57:30
Nie radzę pchać się w ajencje.
2
Renia 2015-11-12 15:04:20
Nie radzę pchać się w Ajencje, to czysty wyzysk. Tylko patrzą jak uciąć więcej pieniędzy Ajentowi. Audyty, raki itp to norma w tej firmie.
3
Ania 2015-11-20 19:24:50
Zarobki są marne i kroją ile się da
3
Jax 2015-12-03 14:24:45
Wiadomo, przedstawiciel handlowy i to współpracujący z telewizją to nie jest głupia praca, zwłaszcza że chociażby kontakty robią się same, oferta wisi, branża super, kasa też nie gorsza, perspektywicznie jest
Beta 2015-12-15 14:05:19
Nie opłaca się, marnie się na tym wychodzi ale trzeba spróbować żeby się przekonać. Żeby firma podchodziła uczciwie do takich osób to może by coś z tego było. Jednak jeżeli mówimy o uczciwości to nie w Media Star.
zlecenie 2016-01-05 20:22:12
Kochani a jak tam wasze nowe umowy. Zmieniło się coś czy dalej zlecenia za "psie stawki"?
2
Mejek 2016-01-09 14:56:45
No ta oferta na przedstawiciela handlowego w produkcji telewizyjnej rzeczywiście wygląda fajnie. Dają niezbędne narzędzia pracy, czyli laptop, telefon służbowy i samochód.
kilimandzaro 2016-02-09 19:25:21
bo przyszlas i myslisz ze jestes pania swiata ?? gwarantuje ci ze ta osoba miala wiecej do roboty niz tobie sie wydaje... myslisz ze co ?? pempkiem swiata jestes?? tak trudno zabrac kartke podejsc do kasy i poprosic o sprawdzenie ceny ? w markecie tez krzyczysz przez caly sklep "pani po ile to bo ceny nie ma " ? parodia
1
tik-tak 2016-03-27 19:45:49
Właśnie odeszła z firmy jedna z najnormalniejszych osób. Firma powoli schodzi na psy. Kto będzie następny?
2
zzz 2016-04-11 22:22:02
to nawet nie zlecenie ,pracujesz w jednej firmie a umowa na inną firmę chyba krzak co to ma być
gn 2016-04-15 13:39:01
Jestem ajentem od roku i powiem wam że po odliczeniu wszystkiego czyli pracownika zusów i podatków mam tyle samo na rękę jak byłam kierownikiem na umowie zlecenie.Musiałam założyć firmę, bo podejrzewam, że jeśli bym się nie zgodziła to by mnie zwolnili. Zarabiam mniej wiecej 1800 zł i mam do tego na karku zus i US. Czy jest fajnie? No nie wiem. Może pociągnę jeszcze trochę dopóki mam mały zus ale jak natrafi mi sie jakaś okazja to bede z tej wspolpracy rezygnowac...
Ania 2016-04-22 19:06:31
No i bardzo dobrze. Życzę powodzenia w poszukiwaniu lepszej pracy bo współpraca z Media Star nikomu na dobre nie wychodzi. Prędzej czy później każdy dostanie podziękowanie za dobrą pracę kopem w tyłek. Niestety tacy ludzie rządzą ale wszystko ma swój kres a zło wraca.
4
Jax 2016-05-03 14:07:07
Jesli znacie jakieś języki obce, to warto zwrócić uwagę na to, że Senior Java Developer Bratislava czeka na takich jak Wy
1
hhd 2016-05-07 23:17:46
znam dwa języki obce w stopniu komuniaktywnym i chętnie aplikuje na stanowisko Senior Java Developer @Jax :) widze tez ze to praca zagranicą w Bratisławie?
buba 2016-06-10 14:40:12
O ajentach itp już się nasłuchałam, a czy ktoś wie jak traktowane są sprzedawczynie w ich salonikach prasowych?
1
pracownica 2016-07-26 07:22:25
Umowa zlecenie z zarobki- porażka. Ogólnie praca w tych salonach to jedna wielka porażka... Pracowałam tam 4 lata- i wciąż na zleceniu. Marnotrawstwo lat i czasu za marne grosze. A do tego śmieszne płacenie za braki i zdrapki- jakby to była nasza wina że słodycze są poukładane na wyciagniecie ręki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ciężko jakąś ladę wstawić czy coś....NIE POLECAM
anna 2016-10-05 02:53:16
To jest tragedia za wszystko kary wprowadzają nawet obciążają ajenta za wyjście do WC a o regionalnej nie wspomnę .
2
DD 2016-10-07 01:54:07
Pracowałam w Media Star ponad rok, to była jedna wielka pomyłka! Wypłata po 800-900zł (jeśli dostałam premię w wysokości 100-150zł) podczas gdy moja kierowniczka (kierowniczka danego sklepu dzieli premię na osoby) zabierała po 500-600zł premii. Tak się złożyło, że byłam mobbingowana przez nią, do pracy chodziłam na lekach uspokajających.
Osoby pracujące w MS są wyzyskiwane. Nie ważne co zrobisz, i tak będzie źle. Musisz mieć oczy dookoła głowy, bo jeśli coś zginie, bulisz za to z wypłaty. Audyty zawsze wychodzą źle, zawsze coś się nie zgadza na sklepie, jak i w systemie, za co też bulisz z wypłaty.
2
Pawulon 2016-10-07 08:57:10
A jaka jest atmosfera?
abbi 2016-10-07 10:26:34
wiesz, no jednak pisząc o atmosferze to musisz podać lokalizację, bo firma takowych ma kilka obecnie.
miska pa 2016-10-25 15:38:25
naprawdę tam jest tak zle? ja papiery złożyłam ;/
1
ffasada 2016-11-18 13:36:07
A ktoś w Poznaniu (albo Kórniku) pracował w Media Star ? Jakie opinie ?
Tik-tak 2016-11-29 13:05:15
Kochani, od 01,01,2017 mamy podwyżkę 13zł/brutto na godzinę :-)
1
Zostaw swoją opinię o Media Star Sp. z o.o. S.K. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Star Sp. z o.o. S.K.