brak logo

GELG Narzędziownia

Ćmachowo

Opinie o GELG Narzędziownia

anonim 2011-03-31 21:54:27
Do niedawna było kilku świetnych fachowców wśród pracowników biurowych i załogi Narzędziowni. Większość uciekła od właściciela, który sam nie wie czego chce. Nie potrafi powiedzieć o co mu chodzi, należy się domyślać co mu w głowie siedzi. Brak pomysłu na swoją narzędziownię. Traktuje fachowców z narzędziowni jak podludzi. Docenia za to miernych, ale wiernych z GELG Sp. z o.o. Gelg Narzędziownia z winy właściciela funkcjonuje jak firma garażowa, choć mogłaby dużo zdziałać na rynku wronieckim i nie tylko. Szanse rozwoju - żadne. Zarobki - mierne. Sprawy służbowe załatwiać należy autem prywatnym - oczywiście za darmo. W Gelg Sp. z o.o. nepotyzm pełną gębą. Nie polecam.
Gastly 2011-05-27 21:36:50
nooo szkoda a chciałem aplikować na operatora/programistę/ustawiacza centrum MAZAK'a lub innych maszyn do przyuczenia:/ a wie ktoś jak można tam się dostać z Szamotuł nie wliczając własnego auta ani PKP??
anonim 2012-06-28 15:34:54
Trochę się chyba zmienia od czasu ostatniego wpisu.
Widać, że właściciel chce sytuację leczyć. Pojawił się kolejny kierownik, jest już od 6-m-cy i nie uciekł. Razem z nim pojawił się też samochód do spraw służbowych i powstaje wizja na narzędziownie.
Co do zarobków, to faktycznie wysokich lotów nie ma ale za to zawsze na czas.
2
laluś 2014-03-23 18:23:59
zarobki w gelgu to jakas masakra 1000 zł i sie cieszyc trzeba wielce a pozatym zero premii porażka no i dyrektora też juz niema bo wziął nogi za pas
sss 2014-05-17 10:05:03
Pracowałem tam ale na szczęście szybko uciekłem. Cały ten Grupiński ma ludzi za śmieci!!!! zarobki naprawdę tragedia, najniższe w okolicy. Nie polecam i radze omijać jak najszerszym łukiem!
2
była pracownica 2014-12-31 19:40:38
Faktycznie, zarobki marne, a na dodatek kobietom z malarni i tłoczni zabierają dodatek nocny jak jest miesiąc krótki i nie wypracuje się najniższej krajowej. A co do prezesa i jego podwładnym to szkoda słów, kierownik-dyrektor( wiadomo o kogo chodzi) to nawet rozmawiać z pracownikami nie potrafi tylko jakiś bełkot.I liczy się tylko norma i norma a jakim kosztem to nie istotne. Dobrze,że juz tam nie pracuje
1
anonim 2015-04-17 12:18:22
Witam może ktoś się orientuje jakie jest wynagrodzenie w narzedziowni w Gelgu na początek i z kilku letnim stażem pracy ?
1
MPK 2015-06-09 08:55:54
Cieszę się, że odszedłem. Zatrudnienie się okazało się porażką, pomyłką i cofnięciem w rozwoju. Takiego uwsteczniania nie życzę nikomu. Jak można, radzę omijać szerokim łukiem.
4
anonim 2015-06-12 16:21:03
praca w tym zakładzie to najgorsza rzecz jaką zrobiłam w życiu, zero rozwoju, zero motywacji, człowiek stara się i pracuje tyle lat, a doceniają donosicieli oraz bezmyślne i opryskliwe osoby.W GELGU panuje alkoholizm i dręczenie ludzi którzy pracują.Pracownik biurowy co godzinę chodzi kawę parzyć i nikomu to nie przeszkadza, a pracownik produkcji chce chwilkę odpocząć po zrobieniu tysiąca sztuk to już jest ze "nic nie robi" lub "za małe normy" i "że tak jak w tym zakładzie to nigdzie nie jest tak lajtowo" ŚMIECHU WARTE, Prezesa nawet na porządne krzesła do niższych stanowisk pracy nie stać. TEN ZAKŁAD TO JEDEN WIELKI SYF. Praca za 1750 brtto. proszenie sie o wszystko. Nawet kadrowy nie potrafi dobrze wynagrodzenia obliczyć - WSTYD. REMONT -nie potrafi pras naprawić, olej cieknie z prawie każdej prasy, liczniki nie liczą i a pracownik produkcji sam musi sobie radzić. jednym słowem GELG TO PORAŻKA
4
zyg 2015-07-14 11:57:07
no tak narzygać to zawsze łatwo, ja mam jednak pozytywne wspomnienia z Gelg. Teraz pracuję w Luboniu i tracę codziennie 3 godziny na dojazd - masakra
1
praca 2015-07-30 14:49:20
Dajcie mi info pls czy szukają do pracy inżyniera z 2 letnią praktyką w technologii/ szukam pracy we Wronkach
ja 2015-08-06 14:42:43
szukają, własnie pojawiło się ogłoszenie na technologa.
Pozdrawiam
kam 2015-08-25 10:30:04
zawsze aktualne oferty pracy mają na stronie firmowej : http://gelg.pl/praca
ruszyły mocno zamówienia więc na pewno będą szukać - pracy jest kurcze sporo jak nie wszędzie w tej branży
zorientowany 2015-10-07 21:39:29
tu sie nie moge zgodzic warunki placowe co najwyzej przecietne albo nizej te opinie negatywne sa blizsze prawdzie a pozytywne to tylko jednostkowe opinie
1
amd 2016-03-18 19:26:40
szukają : szlifierza, frezera i ślusarza - do Narzędziowni/ zapraszamy do nas:)
zorientowany 2016-05-08 20:35:04
z tego co wiem sa ogloszenia o prace ale drugie dno to wynika z bardzo mocnej rotacji co jest:(
Gni 2016-05-09 20:51:51
Gdzie masz te ogłoszenia o pracę @zorientowany? Chyba nie tutaj, bo ja żadnych nie widzę, a z chęcią bym się dowiedział czy nie szukają tokarza do siebie. Znajomy opowiadał, że właśnie u nich zdobył sporo doświadczenia, zarobki też niezłe no i nawet jest możliwość awansu.
Zostaw swoją opinię o GELG Narzędziownia - Ćmachowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GELG Narzędziownia