PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o.
2 144 6 1

Opinie o PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o.

Zainteresowany

Operator wozka widlowego z doswiadczeniem ile zarobi?

Jaśko
@Zainteresowany 30.05.2018 14:06

4200 na rękę .

wózkowy
@Jaśko 31.05.2018 13:41

Brednie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd..

Zainteresowany
@Jaśko 31.05.2018 13:41

Taa czworka z przodu.. A samochodu sluzbowego i komory nie daja? Pytam was bo na rozmowie to ladnie bajeruja tylko cos sie pieniazki nie zgadzaja.

Ja
@Zainteresowany 30.05.2018 14:06

Nikt sie nie wypowie.?

Mateusz
@Ja 14.06.2018 21:59

3100 netto

Ja
@Mateusz 10.07.2018 18:26

No to za takie pieniazki to mozna pracowac. A sa jeszcze przyjecia?

edek
@Ja 13.07.2018 14:20

2200 netto

Ja
@edek 18.07.2018 15:44

2200 to slabiutko.. Myslallem ze na taki zaklad to potrafia zaplacic. Widocznie wczesniej byllo lepiej.

NN
@Ja 19.07.2018 00:40

No nawali ci prywaciarz on patrzy swojej (usunięte przez administratora) a nie pracownika tylko wymagania wysokie

Ja
@NN 19.07.2018 09:05

Na takie czasy jak teraz nastaly bez awansu ludzi nie zatrzyma, wiec zemsci sie to na nim. Pracy jest pelno.

Cv
@Jaśko 31.05.2018 13:41

Chyba jak byłczas co robiło się niedziele i najebałeś godzin to może ale nie przy normalnych godzinach nie wprowadzaj ludzi w błąd

Yhym
@Mateusz 10.07.2018 18:26

Z dwiema sobotami

Xmen

Biuro to się tak bawi 2,3, razy w roku. A robolą to się nawet za urlop wypoczynkowy 200 zł kosi

Majkel
@Xmen 11.12.2018 05:14

A niech się bawią, żal (usunięte przez administratora) mi nie ściska, i niech sobie zabierają za urlop jak już tak bardzo muszą, niech nie ma wczasów pod gruszą, nic na święta, ale chociaż dzieciom pracowników po drobnej paczce na mikołaja by zafundowali. Już by było milej.

????

Firma się rozbudowuje. Przyjmą sporo osób, więc zamówienia są. Firma wyróżniona, podali nawet zysk netto, więc kasa jest.

Janusz
@???? 10.12.2018 11:44

Jaki jest zysk netto

Scania

Biuro miało imprezę w Victorii to kiedy robole będą miały imprezę ewentualnie jakieś bony na święta a o podwyżkach nie wspomnę.

Święty Adam
@Scania 08.12.2018 21:32

Robole robią na to żeby biuro się bawiło ! A w zamian dostają...(sami sobie dopiszcie co bo to słowo pewnie zostałoby usunięte )

Janusz
@Scania 08.12.2018 21:32

Podwyżki będą w grudniu !

Gibcio

A premie świąteczne wczasy pod gruszą imprezy integracyjne jest coś takiego

Automat
@Gibcio 03.12.2018 18:23

Oczywiście. Rezerwuj już Karaiby...Tylko pamiętaj o fakturze na firmę...zwracają do max 10 tyś za rok

Naiwny Pracuś
@Automat 03.12.2018 22:06

Dobre...wczasy pod gruszą masz po 8u godzinach tyrania we własnym ogrodzie jak kupisz sadzonkę pięknej gruszy

Naiwny Pracuś
@Naiwny Pracuś 03.12.2018 22:14

Najbardziej żałosne jest to że są jeszcze osoby które chcą swoją karierę zawodową utopić w tej korporacji

Scania
@Naiwny Pracuś 03.12.2018 22:17

Do korporacji to jeszcze im daleko ????

Wojas

Podsumowanie pracy w Plast-Met Olkusz Jest taka kreskówka dla dorosłych "Blok Ekipa" i jedno co można z tej kreskówki wnieść do wszyskiego co tu się praktykuje to słynne słowo- (usunięte przez administratora) W wolnym tłumaczeniu s.i.e.r.d.a.l.my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drągal
@Wojas 07.12.2018 19:01

Bardzo wartościowa opinia..

zainteresowany

Czy jak ktoś zna dobrze Auto-Cad i programowanie i obsługę CNC to chyba może normalnie zarobić. I czy to prawda że czasem pójdą na ręke i pozwolą wcześniej wyjść z pracy na drugą zmiane, jeśli przyjdzie się wcześniej? np. Przychodzę na 12.00 i wychodzę o 20.00.

drągal
@zainteresowany 08.12.2018 12:20

Z tym drugim to zależy na jakim dziale, też nie będziesz tego robił często i z byle powodu jak np wyjście wcześniej z roboty w piątek żeby się napić z kolegami. ;p Ale ogólnie można się dogadać.

Obóz Plast

Omijajcie ten zakład szerokim łukiem ! Od nowego zakladu tez się trzymajcie z daleka. Jeden wielki (usunięte przez administratora)

Bsjb

Witam.Na jaką kwotę można liczyć na start i jak wygląda sytuacja z przyjęciem do pracy?

tory lanes
@Bsjb 25.10.2018 17:58

na razie chyba nie przyjmują

Automat
@tory lanes 25.10.2018 20:17

Z takim szacunkiem do ludzi to raczej chętnych brak

Gibcio

Witam jakie są stawki dla operatora wózków widłowych i operatora suwnic zgody dziękuję

Ajax
@Gibcio 19.11.2018 17:54

Różne zależy jaką wynegocjować Ci się uda około (usunięte przez administratora)brutto

sołtysik
@Gibcio 19.11.2018 17:54

dostaniesz 16 zł.brutto nawet nie startuj

Pracownik
@Gibcio 19.11.2018 17:54

16 brutto i tyle zostaje na zawsze...pomimo że obiecują podwyżkę po 3ech miesiącach której nigdy nie dają.

sołtysik
@Gibcio 19.11.2018 17:54

ciekawi mnie skąd wezmą ludzi do pracy na nowej hali za 16 zł.brutto????????????????z tego co mi wiadomo trzech panów z myjki już sie zwolniło jeden z 1600 operator odchodzi i 2 wózkowych lada dzień odejdzie

Nick
@sołtysik 02.12.2018 11:21

Teraz to już raczej masowe odejścia są z tej korpo...W dzisiejszych czasach to oni mają się prosić o to żebyś pracował A niestety występując do PM musisz zagwarantować niewolnictwo i wszelkie warunki stawiane przez kierownictwo podpisując masę papierów że jeśli cokolwiek się nie stanie i tak Ty jesteś winny za każdy wypadek

Nick
@Ajax 20.11.2018 10:28

Wynegocjować to sobie możesz obiecanki cacanki bo już wielu obiecali A oni spuszczali się przez 3 miesiące na próbnym A na koniec dostali odpowiedź że nie są jednak z nich zadowoleni i w ostatnim dniu umowy powiedzieli że od jutra nie pracują

Majkel

Koleżanki i koledzy, przede wszystkim mistrzowie, kierownicy i dyrektorzy. Więcej wzajemnej serdeczności, otwartości proponuję, będzie się pracowało dużo przyjemniej. Efekty pracy będą znacznie lepsze i chętnie będzie się przekraczalo portiernie wchodząc do zakładu. Co do jednego mistrza to proponuję mu nie straszyć zwolnieniami tylko zachęcać ludzi do pracy choćby dobrym słowem i od czasu do czasu chociaż się uśmiechnąć, inaczej efekt może być taki ze ludzie sami się zwolnią co już zaczęło się dziać na zmianie. Dzisiaj nikt nie bedzi pracować pod presją, takie czasy już dawno minęły. Jest pewna formacja młodych inżynierów chodzaca po hali, uśmiechnięci, pomocni. Panie mistrzu, nic tylko brać przykład. Sam nie jestem ideałem ale wzajemna życzliwość i zrozumienie jest kluczem do owocnej współpracy. I nie p... ać się wzajemnie co ma miejsce nawet w skrzynce pomysłów. Dla zainteresowanych, firma rozwojowa, przyjemna praca, warunki pracy coraz lepsze, zarobki nie najgorsze, możliwości wykazania się umiejętnościami i wiedzą. Atmosfera taka sobie. Ale polecam.

Ktoś

Widzę że władza w postaci mistrzów produkcji również się udziela na forum próbując koloryzować ten czarno-biały świat kariery w PM. Dostajecie za to kasę... nie małą rozumiemy. Tylko zastanówcie się czy warto robić sobie wrogów z ludzi z którymi widzicie się na codzień na ulicy tylko dla jednego ,,biznesmena" który z dnia na dzień może Was wypier.... za byle co...czy warto poświęcać swój honor dla kogoś kogo możecie nigdy w życiu na oczy nie widzieć...W PM pracuje kilkaset ludzi którzy są wszędzie...jeden koleś który chwilowo Wam daje utrzymanie kursuje między firmą, willą z basenem a Karaibami

jebakka
@Ktoś 20.10.2018 16:42

tyle negatywnych komentarzy na temat mistrzów, szczególnie siwego a nikt jeszcze tak naprawdę nie napisał dlaczego go tak ludzie nie lubią oprócz tego że jest wazeliniarz, niech ktoś napiszę co się na to składa bo do końca nie rozumiem.

Ktoś
@Ktoś 20.10.2018 16:42

Kolego -koleżanko ! Jeżeli już piszesz swoją opinię napisz to w swoim imieniu i swoim nicku nie moim! "Ktoś "czyli ja nie napisał tego postu więc proszę nie sugerować się nickiem czytając co kolwiek tu .. Założycielolwi i administracji wielkie brawa za utrzymanie porządku!!! Czytając od jakiegoś czasu te opinię i sposób ich zamieszczania myślałem że coś z tego się urodzi ale widzę że to strona która jest dnem totalnym bez przyszłości i radzę wszystkim by nie zamieszczali tu swoich opinii które nie mają potwierdzenia... Może ktoś czyli ja osoba bezosobowa nie będąca za stroną pracodawcy jak i pracownika utworzy forum pracownicze Plastmet automotive w Olkuszu i tam będziemy się dzielić swoimi uwagami . Kto jest za polub to co napisane . Na dziś dzień jest nas około 300-400 osób w zakladzie może mniej ale większość która polubi i przekażę te wiadomość przyczyni się do stworzenia niezależnego forum gdzie niestety żadne pieniądze nie będą miały wpływ na jego zawartość. Więc zapraszam

Adam
@Ktoś 27.10.2018 20:15

Z tym sugerowaniem podpisu trafione w punkt. Brawo. Kto głupi i naiwny ten wierzy że jak się już podpisał to na pewno on to wpisał. A rzeczywistość może być nawet taka że wszystkie wpisy negatywne dotyczące mistrza piszę jedna i ta sama osoba.

Ktoś inny
@Ktoś 27.10.2018 20:15

składnia składnia składnia

Green men

Hm.. temat siwego, wystarczy z nim popracowac i po chwili wychodzi jaka to gnida, straszy pracownikow ucinaniem premii za cokolwiek, za długie oddawanie moczu czy dwie minuty rozmowy między pracownikami itd A sam chodzi na fajkę bujając się po hali jak by co najmniej był u siebie :D staje na rzesach jak by miał objąć kierownictwo i wprowadza beznajdziejna atmosfere i stresuje ludzi

Real
@Green men 20.10.2018 18:59

Jak nie masz jaj by powiedzieć to siwemu wprost to przynajmniej nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś.

anonim

(usunięte przez administratora)

Miki

Popieram...po kilku kałużach w strugach deszczu odnowisz swój wizerunek w firmie

Automat
@Miki 25.10.2018 00:26

Spotkanie z wodą to nie grzech..więc lepiej pokutę swoją odpraw...

Luk

Niejaki Mario ponoć niezła wazelina bardzo wchodzi Mistrzowi w (usunięte przez administratora)

Novy
@Luk 18.10.2018 18:24

Dobrze napisane cwaniaczek i włazidupa!!!

Klin
@Luk 18.10.2018 18:24

Pupilek siwego !!!

Dj
@Luk 18.10.2018 18:24

A mówią na niego Gebbels

Green
@Dj 20.10.2018 01:31

Tomek???

Gąciaż
@Luk 18.10.2018 18:24

i jeżdzi leszcz wózkiem bez uprawnień nieżle

Zeus
@Luk 18.10.2018 18:24

Już pokazał jaki zniego włazidup pokazując jak się podnosi norme chciał się posrać żeby zrobić najwięcej od innych bo myślał że dostanie większą kasę.

Cnc

Siema. Jakie sa zarobki na obrobce skrawaniem. Ktos wie ile zarabia zwykly operator cnc a ile ustawiacz?

Siwy
@Cnc 14.10.2018 16:06

6 tyś na wstępie + siwy pod opiekę

Goryl
@Cnc 14.10.2018 16:06

Nie ma czegos takiego jak ustawiacz. Tam jest prokukcja jednostkowa nie masowa.

Janusz
@Cnc 14.10.2018 16:06

6.5 tys netto

Cnc
@Goryl 15.10.2018 11:16

A orientujesz sie jakie zarobki? Ile moglby dostac na poczatek operator z rocznym doswiadczeniem i po kursie programowania na sterownikach fanuc?

Goryl
@Cnc 15.10.2018 22:13

Dostaniesz 2500 max na reke. Przyjmuja tylko zielonych to nie szalej z tym doswiadczeniem jak bedziesz pisal CV

Cnc
@Goryl 18.10.2018 17:57

Dzieki Goryl za konkretna odpowiedz :) bo widze, ze na tej stronie czegokolwiek, zgodnego z prawda, sie dowiedziec to ciezka sprawa. Pozdro

Vip

Nie zapomnij zarezerwować miejscówki na Święta na Karaibach dla całej rodziny żeby dostarczyć do biura dane hotelu do przelewu

Zeus
@Vip 18.10.2018 15:16

Z tego co tu czytam to płacą tak samo h.... o jak u nas, a z robotą jak trzeba se nadrobić żeby wyjść do kibla, i macie czterobrygadówke?

palladyn

zeus nie rób tego !!! to jest jedna wielka patologia a nie firma poczytaj opinie niżej :P

kompas
@palladyn 18.10.2018 12:34

Każdy kto umie w choć najmniejszym stopniu rozróżnić negatywne opinie od bezsensownych wpisów osób o inteligencji poniżej normy, nie wierzy we wszystko co czyta a przede wszystkim w to co zostało napisane anonimowo bez jakiegokolwiek podparcia swoich tez na temat pracowników lub po prostu całej firmy wraz z zarządem.

Stary pracownik

"Pan" Br..a kolo fachowca to nawet nie stał ale za to zawsze ma ze sobą zapas wazeliny ... A te wszystkie łebki łykają wszystko co powie jak młode pelikany... I niewiadomo czemu Stary też lubi jak mu miód na uszy rzuca.... Poczekaj " kolego" jak zaczniesz spadać na dno, wtedy nikt ci ręki nie poda za to jak traktujesz kolegów z pracy, co najwyrzej kopa w d..e dostaniesz he he... :-)

Ktoś
@Stary pracownik 14.10.2018 17:57

No trochę znam naszego kolegę co prawda fachowiec z niego nie jest ale dąży do jakiegoś celu i jak widać udaje się: ) Osobiście mnie zawiódł nie można z nim swobodnie współpracować i trzeba brać poprawkę na to co mówi: ) Jako kolega jest ok ale na podobnym stanowisku w innej firmie po prostu nie dałby sobie rady.

Ktoś

Taka moja prywatna sugestia dla czytających te opinie: Firma Plastmet w Olkuszu udaje że płaci a my udajemy że pracujemy :) Bo moim zdaniem zarobki w wysokości 2500 zł do 3000 zł w dzisiejszych czasach to standard pracując 160 h miesięcznie. Większość powie ale na miejscu i w okolicy więcej nie dają. Na miłość Boską! Ludzie jak wam to odpowiada po co te idiotyczne recenzje, oceny?! Jesteś facet z jajami rusz (usunięte przez administratora) dalej do innego miasta itp.... W Plast mecie zostają tylko ci,którym to odpowiada bądź, których sytuacja życiowa nie pozwala na zmiany... Po co te żale ? Opisy swoich przełożonych bądź kolegów z pracy? Masz jaja jesteś dorosły do podejmowania odpowiednich decyzji wybierz drogę jaką uważasz za słuszna... Nikomu ani nie pomożecie ani nie zaszkodzicie tymi wypowiedziami. Osobiście uważam że ten zakład jest z przyszłością dla jego założyciela jak również z przyszłością dla pracowników którzy pracując tu uzyskają doświadczenie i odejdą do innych lepiej płatnych firm a co się tyczy starszych pracowników to nie ma na co liczyć bo brama dla was jest może nie zamknięta ale mocno trzymana by dzięki wam nauczyć młodego minimalnym kosztem ..Tak to działa w praktyce . kończę bo i tu pytają o dane osoby która to pisze :) Dostaną jak zmienię pracę: ) ale się niektórzy zdziwią: )

Vip

Zeus poniżej masz 95 % negatywnych opinii ocena 2/6 A Ty zadajesz pytania na poziomie przedszkola. P.S. Zapraszamy, załóż już konto oszczędnościowe bo napewno nie wydasz kasy z pierwszej wypłaty przez najbliższe 5 lat.

Zeus

Cześć czy możecie powiedzieć ile się zarobi u was na początek, jakie są stawki i premie i jaka atmosfera, czy jest kablowanie jeden na drugiego i wchodzenie w (usunięte przez administratora)bez wazeliny, pracuje w Suniriko Poland i chciał bym się przenieś do was pozdro.

Majkel

Z tymi czujnikami na drzwiach ubikacji już dowalili przesadnie. To pokazuje gdzie tak naprawdę mają pracowników... w (usunięte przez administratora) e. Nie dość że jeden męski kibel na 60 chłopa na hali i trzeba trzymać siku tak że się już na żółto widzi bo cały czas zajęty, kolejki... To założyli czujniki. Nie wiem co to ma na celu, ale napewno nic dobrego. Jeśli usłyszę że ktoś został pokrzywdzony przez pobyt w ubikacji, tak zaczynam lać pod prasą i to będzie już pora na odświeżenie cv. I gdzie znajdą ludzi aby obsadzić dwie hale?

Siwy
@Majkel 13.10.2018 13:47

Siwy szkoli nowego siwego..więc co dwóch to nie jeden

Majkel
@Siwy 14.10.2018 19:17

No to go wyszkoli... Haha

Linie automatyczne

Negatywne opinie wyrażają sami gówniarze i nieroby których przez pomyłkę ktoś zatrudnił idźcie gdzie indziej i zobaczycie jak jest w innych zakładach w Olkuszu i okolicy. Plast-met ogólnie jest super jak na Olkusz wiec możecie śmiało aplikować o pracę stawki tez są oki. Płaczki i gówniarze nasłuchają się bzdur ile to się zarabia w kraju i gdzie indziej i myśla ze tez tyle im się należy a gów no potrafią .Praca dla ludzi 35+ nie zawiedziecie się i z Boczkiem się dogadacie opinie na temat Brody ( swietny fachowiec) i siwego dobry mistrz są od jak pisałem wcześniej od gówniarzy i nierobów którzy nie wiem co robia w tym zakładzie jak im nie pasuje to out (ale jaj nie mają i dalej będą sapać jak im to źle na tym forum) a na podwyżke to trzeba zasłużyć a nie chować się w kiblu lub za arisami.

Byk
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

No na liniach automatycznych to faktycznie sami pracowici tam robiom no faktycznie najwięksi ściemniacze jakich mało no może paru jest co chce im się pracować a reszta to tylko patrzy jak tu pościemniać połaźić i się nie narobić a tak poza tym synku nie wiesz co piszesz na temat b...y i ś....o Baranie!!! Widać że niezła z ciebie wazelina!!!

Majkel
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

Ot ktoś prawdę napisał, choć na Pana Siwego trzeba wziąć poprawkę, taki dobry z niego mistrz jak z koziej (usunięte przez administratora) trąba ???? Ale jest pokorny więc szybko ogarnie. Mend nie brak, to fakt. PŁaczków to znam trzech o tym samym nazwisku, widzą wszystko dookoła tylko nie siebie. Doprawdy żal czytać te wszystkie komentarze, poziom wypowiedzi conajmniej żenujący. Króluje zazdrość, zawiść i niewiedza. Dlatego pomiędzy operatorami lini a takimi zawistnymi chujkami z innych prasek ( mam tu na myśli tylko tych co tak pier...lą) jest duża przepaść.

Bd
@Majkel 25.09.2018 15:25

Wielki operatorek lini automatycznych to faktycznie nieroby j....e stać ,pogadać i (usunięte przez administratora) zrobić patrzą tylko jak tu tylko w (usunięte przez administratora) powalić i się nie narobić a iść na magazyn to zobaczycie jak robota wygląda każdy z was powinien tam (usunięte przez administratora) .

Majkel
@Bd 25.09.2018 19:15

No tak, wiedziałem że znajdzie się ktoś, komu nie w nos wszystko ???? Magazyn... Wyjąć kosz, przeliczyć, zaraportowac i tyle... Ambitne ???? Szkoda niektórych pań na magazynie bo muszą znosić humorki niektórych głąbów a pracują naprawdę rzetelnie. Poza tym kiedy patrzyłem jak powstaje magazyn to Ty pewnie srałeś jeszcze w pieluchy ????

Jon
@Majkel 25.09.2018 15:25

Z jednym się zgodzę. Najwieksi płaczkowie to M.S. Leidi. S. oraz Junior. S. Trzech zazdrośników. Leidi to nawet listy przegląda kto ile sobót zrobił.

Ajax
@Jon 27.09.2018 00:57

Nie tylko ona Ale cała trójka sobie patrzy jak w album rodzinny z zdjęciami

Byk
@Majkel 25.09.2018 19:43

Przyjdź baranie na magazyn to zobaczysz jak się pracuje jak dziewczyny zapiepszają bo wszystko ma już noszą palety ,kartony z detalami wszystko na schyłku jak byś porobił tam trochę to byś innaczej mówił dlaczego nikt z produkcji nie chce iść tam robić bo wiedzą że tam się zasuwa a nie jak na produkcji postoją ,pogadają coś tam zrobione i jakoś dniówka zleci a to co piszesz że widziałeś jak powstaje magazyn to mija się z tym że nie masz pojęcia jak tam się zasuwa i to jeszcze za takie stawki .Baranie

Lb
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

Chłopie zastanów się co ty piszesz że wszystko jest okej i wszyscy są ok i stawki też bardzo dobre jak żeź przyszedł z dziadostwa i zobaczyłeß troszkę więcej to co będziesz narzekał i pisał negatywnie widać że ładny z ciebie wazelina i dołanczasz do taki samych jak wielu innych na tym zakładzie wazeliniarzy .

Klin
@Jon 27.09.2018 00:57

Bardzo dobrze napisane interesujemy się kimś tylko nie sobom ale to jest rodzinne jaki tata ,mama to jaki będzie synuś.

Majkel
@Byk 02.10.2018 22:42

Baran to cie zrobił. I jak zawsze coś nie pasi, przecież nie przecze że tam jest ciężko i wiem że dziewczyny naprawdę się napracują. Czytaj ze zrozumieniem ty...... Nie zniże się do Twojego poziomu. A tak prawdę mówiąc, to nie chciałbyś pracować na magazynie jakieś 5-7 lat temu. Wówczas mógłbyś stwierdzić że jest zapierdol. Pokój z Tobą ✌️

Majkel
@Byk 02.10.2018 22:42

I jeszcze jedno, "zaoiepszają" pisze się przez "rz"! I kto jest Baran?

Majkel
@Majkel 04.10.2018 05:14

"zapiepszają" miało być. I masz rację, to że widziałem jak powstaje magazyn mija się z celem że nic nie wiem na temat pracy na tym dziale. I jak to rozumieć? Pozdrawiam serdecznie.

Bd
@Majkel 04.10.2018 05:20

Znawca ortografia się znalazł pomylić każdy się może .Człowieku z takimi zdolnościami to się marnujesz w tym zakładzie .Zmień pracę no faktycznie był zapierdol 5/7 lat temu faktycznie nie pisz bajek.

Majkel
@Bd 04.10.2018 17:33

A ty co, adwokat byka? Faktycznie "s" jest obok "r" na klawiaturze, pomyłka po ch... Po prostu taki z niego Baran haha. Jesteście naprawdę żenujący, (usunięte przez administratora) jak Wam ciężko a nic z tym nie robicie, to może zmiana pracy? Przecież u nas jest tak ch... o. A roboty dookoła w (usunięte przez administratora). Zazdrosne(usunięte przez administratora), nie faceci, tak Was można opisać. Nie macie jaj, zero odwagi na zmiany, tylko (usunięte przez administratora) ze ten się narobi a ten nie. A co (usunięte przez administratora),płacicie im ze swoich pieniędzy? Tylko magazyn i magazyn, ja (usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora) robota!!! Narzekacie jak stare dewoty co to dawno bolca nie miały. I do(usunięte przez administratora) nie wywyższam operatorów lini bo każdy jest równy i każdego praca w tym zakładzie jest ważna, tylko(usunięte przez administratora) wielu doszło do czegoś swoją pracą a nie głupim (usunięte przez administratora). I to właśnie takie typki jak Wy lubią (usunięte przez administratora) z zazdrości. Cwaniaczki za 5 gr. Jeden znaleziony w kapuście a drugi wystrugany z ziemniaka. A myślałem że tylko "trójca S" jest tak pusta.

Lb
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

A ty operatorku zasrany taki pracuś z ciebie bronisz wszystkich i wszystko jest ok twoja wypowiedź świadczy tylko o tym że niezły z ciebie włazidup (usunięte przez administratora) i nierub zarobki są ok ,siwy jest ok i wszystko jest dobrze piszesz takie brednie że (usunięte przez administratora) urywa sam pewnie chowiesz się za prasą albo po kątach i w kulki lecisz a o innych piszesz przyszedłeś pewnie z jakiegoś dziadostwa dostałeś parę groszy więcej niż tam miałeś i jak to jest (usunięte przez administratora) tylko przychodzić i pracować bo takiej pracy nie ma nigdzie!!!

Majkel
@Lb 13.10.2018 17:20

I znowu czytasz bez zrozumienia, i nie "chowiesz" tylko chowasz, wiesniaku!!

Młody

Brakło super pracownika zwanego Edim i wszystko sie sypie

Siwy

PM stała się jedną wielką korporacją która traktuje pracownika tylko i wyłącznie jako numer na liście. Zeeeero szacunku. Życzę powodzenia przy rekrutacji na nową halę.

Siwy

Dno...Dno...Dno...

Miki

Ten zakład to już schodzi na dno coraz gorzej się robi Mistrz siwy (usunięte przez administratora) co go nikt nie cierpi atmosfera do bani pracy mało już nawet wy...ć się w spokoju nie wolno bo czytniki pomontowali żeby było wiadomo ile kto razy do kibla Idzi a później cię obliczą na koniec miesiąca . Titanic pomału nabiera wody i zaczyna tonąć!!!

kiedyś pracownik PM

No cóż śledząc opinie widzę, że wszystko zmierza bezustannie w te niedobrą stronę, szkoda kiedyś się tam dobrze pracowało dopóki nie pojawił się szefik. Matacz i krętacz myśli, że zrobi z PM korporację - no cóż nie zrobi ... Co do płacy - słabo - ludziom się wydaje, że dobrze zarabiają tylko zapytajcie za ile bo na pewno nie za 8 h - zasuwają dniami i weekendami jak niewolnicy - ale na mieście wielkie państwo ( celowo z małej ) - szkoda słów - w Pm dobrze to już było - kiedyś i nie wróci więcej - uciekajcie bo na ryku jest sporo lepszych firm - a zarobki o wiele lepsze mieszkamy w bardzo dobrze rozwiniętym rejonie nie ma sensu się wiązać z tą firmą

Pracownik
@kiedyś pracownik PM 07.10.2018 15:18

Nic dodać...Nic ująć...idealna opinia

Robol

Dla ciekawych to Fulbi obecnie pracuje w Valeo w skawinie. Moze warto go pozdrowic na ich stronce

Robol1
@Robol 03.07.2018 13:13

Jak sie ludzie zaczna zwalniac z valeo to firma go pozdrowi ;)

były pracownik
@Robol1 03.07.2018 14:30

Valeo jest jeszcze gorsze od PM - także już mu na pewno tam lepiej nie będzie

Zostaw opinię o PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o. - Olkusz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o.