PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o.

Olkusz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 128 ocen.

PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o.
2 128 6 1

Opinie o PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o.

Vip

Nie zapomnij zarezerwować miejscówki na Święta na Karaibach dla całej rodziny żeby dostarczyć do biura dane hotelu do przelewu

Zeus
@Vip 18.10.2018 15:16

Z tego co tu czytam to płacą tak samo h.... o jak u nas, a z robotą jak trzeba se nadrobić żeby wyjść do kibla, i macie czterobrygadówke?

palladyn

zeus nie rób tego !!! to jest jedna wielka patologia a nie firma poczytaj opinie niżej :P

kompas
@palladyn 18.10.2018 12:34

Każdy kto umie w choć najmniejszym stopniu rozróżnić negatywne opinie od bezsensownych wpisów osób o inteligencji poniżej normy, nie wierzy we wszystko co czyta a przede wszystkim w to co zostało napisane anonimowo bez jakiegokolwiek podparcia swoich tez na temat pracowników lub po prostu całej firmy wraz z zarządem.

Stary pracownik

"Pan" Br..a kolo fachowca to nawet nie stał ale za to zawsze ma ze sobą zapas wazeliny ... A te wszystkie łebki łykają wszystko co powie jak młode pelikany... I niewiadomo czemu Stary też lubi jak mu miód na uszy rzuca.... Poczekaj " kolego" jak zaczniesz spadać na dno, wtedy nikt ci ręki nie poda za to jak traktujesz kolegów z pracy, co najwyrzej kopa w d..e dostaniesz he he... :-)

Ktoś
@Stary pracownik 14.10.2018 17:57

No trochę znam naszego kolegę co prawda fachowiec z niego nie jest ale dąży do jakiegoś celu i jak widać udaje się: ) Osobiście mnie zawiódł nie można z nim swobodnie współpracować i trzeba brać poprawkę na to co mówi: ) Jako kolega jest ok ale na podobnym stanowisku w innej firmie po prostu nie dałby sobie rady.

Ktoś

Taka moja prywatna sugestia dla czytających te opinie: Firma Plastmet w Olkuszu udaje że płaci a my udajemy że pracujemy :) Bo moim zdaniem zarobki w wysokości 2500 zł do 3000 zł w dzisiejszych czasach to standard pracując 160 h miesięcznie. Większość powie ale na miejscu i w okolicy więcej nie dają. Na miłość Boską! Ludzie jak wam to odpowiada po co te idiotyczne recenzje, oceny?! Jesteś facet z jajami rusz (usunięte przez administratora) dalej do innego miasta itp.... W Plast mecie zostają tylko ci,którym to odpowiada bądź, których sytuacja życiowa nie pozwala na zmiany... Po co te żale ? Opisy swoich przełożonych bądź kolegów z pracy? Masz jaja jesteś dorosły do podejmowania odpowiednich decyzji wybierz drogę jaką uważasz za słuszna... Nikomu ani nie pomożecie ani nie zaszkodzicie tymi wypowiedziami. Osobiście uważam że ten zakład jest z przyszłością dla jego założyciela jak również z przyszłością dla pracowników którzy pracując tu uzyskają doświadczenie i odejdą do innych lepiej płatnych firm a co się tyczy starszych pracowników to nie ma na co liczyć bo brama dla was jest może nie zamknięta ale mocno trzymana by dzięki wam nauczyć młodego minimalnym kosztem ..Tak to działa w praktyce . kończę bo i tu pytają o dane osoby która to pisze :) Dostaną jak zmienię pracę: ) ale się niektórzy zdziwią: )

Luk

Niejaki Mario ponoć niezła wazelina bardzo wchodzi Mistrzowi w (usunięte przez administratora)

Novy
@Luk 18.10.2018 18:24

Dobrze napisane cwaniaczek i włazidupa!!!

Klin
@Luk 18.10.2018 18:24

Pupilek siwego !!!

Cnc

Siema. Jakie sa zarobki na obrobce skrawaniem. Ktos wie ile zarabia zwykly operator cnc a ile ustawiacz?

Siwy
@Cnc 14.10.2018 16:06

6 tyś na wstępie + siwy pod opiekę

Goryl
@Cnc 14.10.2018 16:06

Nie ma czegos takiego jak ustawiacz. Tam jest prokukcja jednostkowa nie masowa.

Janusz
@Cnc 14.10.2018 16:06

6.5 tys netto

Cnc
@Goryl 15.10.2018 11:16

A orientujesz sie jakie zarobki? Ile moglby dostac na poczatek operator z rocznym doswiadczeniem i po kursie programowania na sterownikach fanuc?

Goryl
@Cnc 15.10.2018 22:13

Dostaniesz 2500 max na reke. Przyjmuja tylko zielonych to nie szalej z tym doswiadczeniem jak bedziesz pisal CV

Vip

Zeus poniżej masz 95 % negatywnych opinii ocena 2/6 A Ty zadajesz pytania na poziomie przedszkola. P.S. Zapraszamy, załóż już konto oszczędnościowe bo napewno nie wydasz kasy z pierwszej wypłaty przez najbliższe 5 lat.

Zeus

Cześć czy możecie powiedzieć ile się zarobi u was na początek, jakie są stawki i premie i jaka atmosfera, czy jest kablowanie jeden na drugiego i wchodzenie w (usunięte przez administratora)bez wazeliny, pracuje w Suniriko Poland i chciał bym się przenieś do was pozdro.

Majkel

Z tymi czujnikami na drzwiach ubikacji już dowalili przesadnie. To pokazuje gdzie tak naprawdę mają pracowników... w (usunięte przez administratora) e. Nie dość że jeden męski kibel na 60 chłopa na hali i trzeba trzymać siku tak że się już na żółto widzi bo cały czas zajęty, kolejki... To założyli czujniki. Nie wiem co to ma na celu, ale napewno nic dobrego. Jeśli usłyszę że ktoś został pokrzywdzony przez pobyt w ubikacji, tak zaczynam lać pod prasą i to będzie już pora na odświeżenie cv. I gdzie znajdą ludzi aby obsadzić dwie hale?

Siwy
@Majkel 13.10.2018 13:47

Siwy szkoli nowego siwego..więc co dwóch to nie jeden

Majkel
@Siwy 14.10.2018 19:17

No to go wyszkoli... Haha

Linie automatyczne

Negatywne opinie wyrażają sami gówniarze i nieroby których przez pomyłkę ktoś zatrudnił idźcie gdzie indziej i zobaczycie jak jest w innych zakładach w Olkuszu i okolicy. Plast-met ogólnie jest super jak na Olkusz wiec możecie śmiało aplikować o pracę stawki tez są oki. Płaczki i gówniarze nasłuchają się bzdur ile to się zarabia w kraju i gdzie indziej i myśla ze tez tyle im się należy a gów no potrafią .Praca dla ludzi 35+ nie zawiedziecie się i z Boczkiem się dogadacie opinie na temat Brody ( swietny fachowiec) i siwego dobry mistrz są od jak pisałem wcześniej od gówniarzy i nierobów którzy nie wiem co robia w tym zakładzie jak im nie pasuje to out (ale jaj nie mają i dalej będą sapać jak im to źle na tym forum) a na podwyżke to trzeba zasłużyć a nie chować się w kiblu lub za arisami.

Byk
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

No na liniach automatycznych to faktycznie sami pracowici tam robiom no faktycznie najwięksi ściemniacze jakich mało no może paru jest co chce im się pracować a reszta to tylko patrzy jak tu pościemniać połaźić i się nie narobić a tak poza tym synku nie wiesz co piszesz na temat b...y i ś....o Baranie!!! Widać że niezła z ciebie wazelina!!!

Majkel
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

Ot ktoś prawdę napisał, choć na Pana Siwego trzeba wziąć poprawkę, taki dobry z niego mistrz jak z koziej (usunięte przez administratora) trąba ???? Ale jest pokorny więc szybko ogarnie. Mend nie brak, to fakt. PŁaczków to znam trzech o tym samym nazwisku, widzą wszystko dookoła tylko nie siebie. Doprawdy żal czytać te wszystkie komentarze, poziom wypowiedzi conajmniej żenujący. Króluje zazdrość, zawiść i niewiedza. Dlatego pomiędzy operatorami lini a takimi zawistnymi chujkami z innych prasek ( mam tu na myśli tylko tych co tak pier...lą) jest duża przepaść.

Bd
@Majkel 25.09.2018 15:25

Wielki operatorek lini automatycznych to faktycznie nieroby j....e stać ,pogadać i (usunięte przez administratora) zrobić patrzą tylko jak tu tylko w (usunięte przez administratora) powalić i się nie narobić a iść na magazyn to zobaczycie jak robota wygląda każdy z was powinien tam (usunięte przez administratora) .

Majkel
@Bd 25.09.2018 19:15

No tak, wiedziałem że znajdzie się ktoś, komu nie w nos wszystko ???? Magazyn... Wyjąć kosz, przeliczyć, zaraportowac i tyle... Ambitne ???? Szkoda niektórych pań na magazynie bo muszą znosić humorki niektórych głąbów a pracują naprawdę rzetelnie. Poza tym kiedy patrzyłem jak powstaje magazyn to Ty pewnie srałeś jeszcze w pieluchy ????

Jon
@Majkel 25.09.2018 15:25

Z jednym się zgodzę. Najwieksi płaczkowie to M.S. Leidi. S. oraz Junior. S. Trzech zazdrośników. Leidi to nawet listy przegląda kto ile sobót zrobił.

Ajax
@Jon 27.09.2018 00:57

Nie tylko ona Ale cała trójka sobie patrzy jak w album rodzinny z zdjęciami

Byk
@Majkel 25.09.2018 19:43

Przyjdź baranie na magazyn to zobaczysz jak się pracuje jak dziewczyny zapiepszają bo wszystko ma już noszą palety ,kartony z detalami wszystko na schyłku jak byś porobił tam trochę to byś innaczej mówił dlaczego nikt z produkcji nie chce iść tam robić bo wiedzą że tam się zasuwa a nie jak na produkcji postoją ,pogadają coś tam zrobione i jakoś dniówka zleci a to co piszesz że widziałeś jak powstaje magazyn to mija się z tym że nie masz pojęcia jak tam się zasuwa i to jeszcze za takie stawki .Baranie

Lb
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

Chłopie zastanów się co ty piszesz że wszystko jest okej i wszyscy są ok i stawki też bardzo dobre jak żeź przyszedł z dziadostwa i zobaczyłeß troszkę więcej to co będziesz narzekał i pisał negatywnie widać że ładny z ciebie wazelina i dołanczasz do taki samych jak wielu innych na tym zakładzie wazeliniarzy .

Klin
@Jon 27.09.2018 00:57

Bardzo dobrze napisane interesujemy się kimś tylko nie sobom ale to jest rodzinne jaki tata ,mama to jaki będzie synuś.

Majkel
@Byk 02.10.2018 22:42

Baran to cie zrobił. I jak zawsze coś nie pasi, przecież nie przecze że tam jest ciężko i wiem że dziewczyny naprawdę się napracują. Czytaj ze zrozumieniem ty...... Nie zniże się do Twojego poziomu. A tak prawdę mówiąc, to nie chciałbyś pracować na magazynie jakieś 5-7 lat temu. Wówczas mógłbyś stwierdzić że jest zapierdol. Pokój z Tobą ✌️

Majkel
@Byk 02.10.2018 22:42

I jeszcze jedno, "zaoiepszają" pisze się przez "rz"! I kto jest Baran?

Majkel
@Majkel 04.10.2018 05:14

"zapiepszają" miało być. I masz rację, to że widziałem jak powstaje magazyn mija się z celem że nic nie wiem na temat pracy na tym dziale. I jak to rozumieć? Pozdrawiam serdecznie.

Bd
@Majkel 04.10.2018 05:20

Znawca ortografia się znalazł pomylić każdy się może .Człowieku z takimi zdolnościami to się marnujesz w tym zakładzie .Zmień pracę no faktycznie był zapierdol 5/7 lat temu faktycznie nie pisz bajek.

Majkel
@Bd 04.10.2018 17:33

A ty co, adwokat byka? Faktycznie "s" jest obok "r" na klawiaturze, pomyłka po ch... Po prostu taki z niego Baran haha. Jesteście naprawdę żenujący, (usunięte przez administratora) jak Wam ciężko a nic z tym nie robicie, to może zmiana pracy? Przecież u nas jest tak ch... o. A roboty dookoła w (usunięte przez administratora). Zazdrosne(usunięte przez administratora), nie faceci, tak Was można opisać. Nie macie jaj, zero odwagi na zmiany, tylko (usunięte przez administratora) ze ten się narobi a ten nie. A co (usunięte przez administratora),płacicie im ze swoich pieniędzy? Tylko magazyn i magazyn, ja (usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora) robota!!! Narzekacie jak stare dewoty co to dawno bolca nie miały. I do(usunięte przez administratora) nie wywyższam operatorów lini bo każdy jest równy i każdego praca w tym zakładzie jest ważna, tylko(usunięte przez administratora) wielu doszło do czegoś swoją pracą a nie głupim (usunięte przez administratora). I to właśnie takie typki jak Wy lubią (usunięte przez administratora) z zazdrości. Cwaniaczki za 5 gr. Jeden znaleziony w kapuście a drugi wystrugany z ziemniaka. A myślałem że tylko "trójca S" jest tak pusta.

Lb
@Linie automatyczne 22.09.2018 20:06

A ty operatorku zasrany taki pracuś z ciebie bronisz wszystkich i wszystko jest ok twoja wypowiedź świadczy tylko o tym że niezły z ciebie włazidup (usunięte przez administratora) i nierub zarobki są ok ,siwy jest ok i wszystko jest dobrze piszesz takie brednie że (usunięte przez administratora) urywa sam pewnie chowiesz się za prasą albo po kątach i w kulki lecisz a o innych piszesz przyszedłeś pewnie z jakiegoś dziadostwa dostałeś parę groszy więcej niż tam miałeś i jak to jest (usunięte przez administratora) tylko przychodzić i pracować bo takiej pracy nie ma nigdzie!!!

Majkel
@Lb 13.10.2018 17:20

I znowu czytasz bez zrozumienia, i nie "chowiesz" tylko chowasz, wiesniaku!!

Młody

Brakło super pracownika zwanego Edim i wszystko sie sypie

Siwy

PM stała się jedną wielką korporacją która traktuje pracownika tylko i wyłącznie jako numer na liście. Zeeeero szacunku. Życzę powodzenia przy rekrutacji na nową halę.

Siwy

Dno...Dno...Dno...

Miki

Ten zakład to już schodzi na dno coraz gorzej się robi Mistrz siwy (usunięte przez administratora) co go nikt nie cierpi atmosfera do bani pracy mało już nawet wy...ć się w spokoju nie wolno bo czytniki pomontowali żeby było wiadomo ile kto razy do kibla Idzi a później cię obliczą na koniec miesiąca . Titanic pomału nabiera wody i zaczyna tonąć!!!

kiedyś pracownik PM

No cóż śledząc opinie widzę, że wszystko zmierza bezustannie w te niedobrą stronę, szkoda kiedyś się tam dobrze pracowało dopóki nie pojawił się szefik. Matacz i krętacz myśli, że zrobi z PM korporację - no cóż nie zrobi ... Co do płacy - słabo - ludziom się wydaje, że dobrze zarabiają tylko zapytajcie za ile bo na pewno nie za 8 h - zasuwają dniami i weekendami jak niewolnicy - ale na mieście wielkie państwo ( celowo z małej ) - szkoda słów - w Pm dobrze to już było - kiedyś i nie wróci więcej - uciekajcie bo na ryku jest sporo lepszych firm - a zarobki o wiele lepsze mieszkamy w bardzo dobrze rozwiniętym rejonie nie ma sensu się wiązać z tą firmą

Pracownik
@kiedyś pracownik PM 07.10.2018 15:18

Nic dodać...Nic ująć...idealna opinia

Robol

Dla ciekawych to Fulbi obecnie pracuje w Valeo w skawinie. Moze warto go pozdrowic na ich stronce

Robol1
@Robol 03.07.2018 13:13

Jak sie ludzie zaczna zwalniac z valeo to firma go pozdrowi ;)

były pracownik
@Robol1 03.07.2018 14:30

Valeo jest jeszcze gorsze od PM - także już mu na pewno tam lepiej nie będzie

Operator

Polecam pracę w tej korporacji. Za 8 miesięcy pracy tutaj podpisałem już tonę papierów że cokolwiek się stanie to jest to wina pracownika.

Miki
@Operator 01.10.2018 22:36

Najlepsze było pismo z wczoraj do podpisania: Skutkiem uszkodzenia ciała lub śmierci ( nawet swojej) będzie kara pieniężną.

Wojpod
@Operator 01.10.2018 22:36

Firma dno...

Luk

Boczek ty złamany k.....e zacznij myśleć o podwyżkach dla pracowników a nie tylko o przyjmowaniu nowych .Nie dbasz nic o starszych pracowników .Boisz się narazić staremu ,na wypłaty dla nowych to jest po trzech miesiącach podwyżkę też jest a co majom powiedzieć starsi pracownicy majom (usunięte przez administratora) za te same pieniądze co nowi.

Majom
@Luk 06.09.2018 18:33

Jak należy Ci się podwykżka jak nie znasz nawet ortografii ? MAJĄ, a nie MAJOM ! Tuku !

PYSKATY BEZCZEL
@Majom 09.09.2018 22:52

Majom !Co ma podwyżka do ortografii ?Chciałeś zabłysnąć było się (usunięte przez administratora) brokatem obsypać!

Szmitek
@Luk 06.09.2018 18:33

Masz racje bo boczek obiecuje ci podwyzke a potem na hali cie unika

Wojtuś

Sporo jest tych dupolizów i to na każdym dziale(z babami włącznie). Pchają się na lepsze stanowiska i tylko czekają żeby kogoś (usunięte przez administratora)

gosiek

jak tam nowy bhp-owiec?

Janusz
@gosiek 21.09.2018 18:49

Spoko

Neon

Czemu tak jest że z Magneti Marelli przychodzą sami zryci ludzie jednego my się pozbyli to drugi przyszedł siwy na niego wołają sadzi się jak nie wiem co nie wiem czy chce wejść komuś w (usunięte przez administratora) .Uważaj bo do domu masz kawałek nie fajnie by było jakbyś któregoś dnia nie dojechał .

Michał

Uważacie że boczek jest chamski....proszę was pracuje tu już parę ładnych lat...ten człowiek to anioł w porównaniu do tamtego...(Chyba że chodzi o mistrza z MM...on nie jest zbytnio miły)...ale na kierownika nie powiem złego słowa więcej takich ...

Narzędziowy

Jak już mówimy o podwyżkach to kiedy będą na narzedziowni ? Bo przyjmuje się nowych pracowników a starychych to ni chuuu sie w ogóle nie docenia.

Zainteresowany

Cześć. Jestem zainteresowany pracą jako ślusarz w Waszej firmie. Powiecie mi coś ciekawego o tym stanowisku? Jak atmosfera,jakich zarobków mogę się spodziewać?

oglądaj się za siebie

Z uwaźajcie na niejakiego Brodę cwaniaczka podpiepsza ludzi konfident z utrzymania ruchu niedługo leszczu wyjaśnię osobiście

Lewy
@oglądaj się za siebie 18.07.2018 15:48

Dorwać gnoja w ciemnej ulicy obić ryja i niech trochę zobaczy jak to jest jak się je przez słomkę ale to włażenie w (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) tak się kiedyś skończy

Narzedziownia
@Lewy 18.07.2018 16:08

Taa boczkowi tez juz mieliscie nie wiadomo co zrobic haha :D a skonczylo sie na glupich komentach tego typu i sie dziwicie ze produkcja uchodzi za ta patologiczna czesc plast metu

pracowity
@Narzedziownia 18.07.2018 17:57

Boczek jest spoko akurat...do niego nie mam nic zawsze pomoże a ma taka funkcję że ciężko dogodzić wszystkim...ale i tak się stara

Nowy
@oglądaj się za siebie 18.07.2018 15:48

Co do podpierdalaczy to nie tylko broda ale na magazynie niejaki leniu też niezłe ziółko

Zainteresowany

Operator wozka widlowego z doswiadczeniem ile zarobi?

Jaśko
@Zainteresowany 30.05.2018 14:06

4200 na rękę .

wózkowy
@Jaśko 31.05.2018 13:41

Brednie. Nie wprowadzaj ludzi w błąd..

Zainteresowany
@Jaśko 31.05.2018 13:41

Taa czworka z przodu.. A samochodu sluzbowego i komory nie daja? Pytam was bo na rozmowie to ladnie bajeruja tylko cos sie pieniazki nie zgadzaja.

Ja
@Zainteresowany 30.05.2018 14:06

Nikt sie nie wypowie.?

Mateusz
@Ja 14.06.2018 21:59

3100 netto

Ja
@Mateusz 10.07.2018 18:26

No to za takie pieniazki to mozna pracowac. A sa jeszcze przyjecia?

edek
@Ja 13.07.2018 14:20

2200 netto

Ja
@edek 18.07.2018 15:44

2200 to slabiutko.. Myslallem ze na taki zaklad to potrafia zaplacic. Widocznie wczesniej byllo lepiej.

NN
@Ja 19.07.2018 00:40

No nawali ci prywaciarz on patrzy swojej (usunięte przez administratora) a nie pracownika tylko wymagania wysokie

Ja
@NN 19.07.2018 09:05

Na takie czasy jak teraz nastaly bez awansu ludzi nie zatrzyma, wiec zemsci sie to na nim. Pracy jest pelno.

Cv
@Jaśko 31.05.2018 13:41

Chyba jak byłczas co robiło się niedziele i najebałeś godzin to może ale nie przy normalnych godzinach nie wprowadzaj ludzi w błąd

NAS

"Krowa co najwięcej muczy, najmniej mleka daje " niech każdy powieści się przez te 7h45 min . Na 100% i nikt do nikogo nie będzie miał zarzutów, wystarczy że każdy będzie robił swoje i nie oglądał się na innych a gwarantuje że każdy dzień będzie miło spędzonym dniem , po co ta zawiść i tak trzeba pracować gdzieś bo kraść już nie ma co . Sami na siebie bata kręcimy. A co do Adama Żyły to taka prywatna uwaga że nikt z Was Cioty które to piszecie nie miał by jaj żeby (usunięte przez administratora) tu całymi dniami przez 30 lat i na drugim miejscu stawiać własną rodzinę tak jak i teraz reszta zarzadu która musi zapierdlallac po całym świecie żeby nam załatwić robote spać po hotelach bez rodziny i wiele innych wyrzeczeń po czym wy wracając do domu siadacie przed telewizorem i otwieracie piwko . Siadzcie nieraz chwilę i się zastanówcie to w grupie siła A samemu to sobie można stryczek założyc. Sam jestem zwykłym szarym pracownikiem ale szanuje czyjas pracę. Tyle...

Leń
@NAS 14.06.2018 03:24

Uważam, że trzeba zacząć płacić za przychodzenie do pracy, to wtedy będzie pięknie.

kloc
@Leń 19.06.2018 19:21

@Leń Nie powinno płacić się za samo przychodzenie do pracy jak to ująłeś, tylko za wykonaną pracę, bez ściemniania. Dlatego uważam że Prezes firmy powinien wprowadzić jakiś system nagród, skoro ludzie o 20/30gr w stawce godzinowej potrafią się kłócić to pomyślcie co będą robić za dodatek uznaniowy. Gwarantuję że produkcja wzrosłaby przynajmniej o 25%.

Do Nas
@NAS 14.06.2018 03:24

Ale miedzy tymi co łatwią tą robotę a nami jest Duuża różnica.. Ty masz seicento a oni BMW. Ty masz lub Twoje dzieci kredyt na 30 lat za mieszkanie a oni za gotówke.. Ty pracujesz fizycznie usyfiony(a) i upocony (mało brakuje a zmuszony do pracy w niedziele-kwestia czasu) a oni przy klimie raz na jakiś czas wychodzac do tego huku i upału. Ty zbierasz na wczasy (pewnie wymarzone za granica) oni poprostu sobie jadą bo ich stać.. i to pewnie dwa razy w roku.. Więc nie opowiadaj że ktoś nie miał by jaj żeby po świecie jeździć i łatwić robote. Oni w hotelu zjedzą droższy obiad niż Ty wydasz na cały tydzień na jedzenie. Zastanów się co piszasz.......

GEN65
@Do Nas 30.06.2018 18:38

Czy koś Ci Kolego zabrania jeździć BMW ? Załóż firmę i zarabiaj miliony, to przecież takie proste.... a Ty się tu marnujesz. Złapali Cię na ulicy w łapance i siłą wcieli do Plast-Metu ?

Bb
@GEN65 05.07.2018 09:16

Już tak nie brońcie tak właściciela bo wiecie jaki jest ludzi traktuje przedmiotowo tylko jak jest niż na gardle to wtedy cię widzi a tak to sknera jakich mało patrzy tylko żeby robić i robić mało i mało ino żeby tego pracownika wykożystać na maca ale żeby dać jaką podwyżkę to p.....li wymówkę ma bo buduje zakład a (usunięte przez administratora) mnie to obchodzi dla niedowidzących tylko wszystko drożeje adla pracowników nie.Broniom go tylko ci co włażom w (usunięte przez administratora)

Ktoś

Plastmet przypomina sławnego Titanica. Powstał, dążył do doskonałości obiecując bezpieczeństwo .Zabierając na pokład ludzi obiecywał rozwój dobre zarobki miła atmosferę. Niestety czar prysl .. Atmosfera można powiedzieć podbramkowa.Pracownicy zamiast być solidarni są przeciwko sobie typowy kanibalizm w sytuacji bez wyjścia. Plastmet Czaruje obiecuję i na tym się kończy przykre jest to że osoba tam pracująca zapomina o swoich wartościach. Zadajajcie sobie pytanie czym jest praca bądź podpisanie umowy ?czy to jest wyrok czy oddanie się w ręce przedsiębiorcy? A może to umowa która mówi: Przekażę swoją wiedzę i pracę na rzecz firmy w której pracuję za co pracodawca zapłaci mi.Bo nie płaci za wygląd czy świadectwa płaci za pracę dzięki której firma i jej pracownicy się rozwijają. Szef jak to potocznie się przyjęło to osoba która emocjonalnie podchodzi do życia i wymaga od pracownika max jego wkładu ale i on powinien iść na kompromis. Tak więc Panie Adamie bo do Pana te słowa jest Pan już w wieku w którym najwyższą pora jest usiąść i pomyśleć co robię źle? W 97 procentach pracownicy to nałogowi palacze Pan nie jest Bogiem by zmieniać świat do Pana należy przystosowanie zakładu zarówno dla palących jak i nie! Wiesza się kamery w każdym możliwym miejscu ale po co?? By stresować? Bo innej odpowiedzi nie przyjmuje.. Słyszy się o autobusie ludzi do pracy byle by ten autobus nie odjechał w przeciwnym kierunku. Wam ludziom z obfitym portfelem wydaje się że wszystko mogą. Niestety czasy się zmieniają i w imieniu pracowników pańskiej firmy wzywam do doglebnej analizy w innym przypadku utonie wraz z pasażerami jak Titanic..

JK
@Ktoś 13.06.2018 23:03

Bardzo mądre słowa.

anonim
@Ktoś 13.06.2018 23:03

adam to pedal (usunięte przez administratora) mysli tylko o kasie a nie o bezpieczenstwie

AWO

Boczek ku.Rwisko Twój koniec jest blisko chłopcy z Wisły w tym mieście mogą wszystko!!! Może w magnetti wam zabraniali chodzić do toalety ale tu tak nie będzie przestań się sadzic do dobrych chłopaków (usunięte przez administratora) Podpierdalcze myślice że jesteś anonimowi jesteście w błędzie będziemy waszym koszmarem dozobaczenia już wkrótce

Izraelita
@AWO 08.06.2018 15:57

Uspokoić się mi na tym forum. My, Żydzi, nie lubimy jak nasi podwładni robią zamieszanie. Macie siedzieć cicho, skubać kabelki, bo za to wam płacę. Żadnych awantur, bo wywłaszczę z mieszkań razem z matkami! Olkusz był nasz, żydowski.Odzyskamy co swoje.

Janek

Może najwyższą porą jest wobec tak wielu komentarzy negatywnych i w mniejszości pozytywnych zatroszczyć się o siebie? Wielu wypisuje tu o złej atmosferze płacy itp.Ale nikt z tym nie umie sobie poradzić. Na dzień dzisiejszy firma liczy przeszło 400 pracowników ja nie wierzę w to co czytam! Albo wszystkim nie zależy na swoim dobru albo tu wypisują swoje smutki tylko ci którym brak odwagi by powiedzieć wprost co się im nie podoba.. Proponuję zarejestrować związek zawodowy taki zewnętrzny może to coś pomoże? Rejestracja nie jest broblematyczna wszystko jest jasno sformułowane w necie... Więc wybór należy do was .... Ktoś wylewa smutki oczernia innych ale po co? Pan A.Ż dał pracę postawił jasno określony cel .Ktoś się zgodził ,pracuje ktoś inny narzeka po co? W plastmet napiszę z małej litery celowo..Zarobki są przeciętne czyli takie mix masz .Albo trafisz w punkt i masz max albo trafisz obok i masz min.... Ja osobiście dziwię się że zamiast coś robić wspólnie zalewacie tu na tym portalu tyle śmieci że olkuska komunalka będzie musiała chyba na Marsa wysyłać bo już brak miejsca w okolicy....

Lewy HB

Zaczynają wprowadzać normy to już się dobrze nie robi kto je wymyślił chyba ten co nigdy na maszynie nie robił i nie ma zielonego pojęcia co jak się je lepiej niech dadzą podwyżkę bo już dawno nie było co oni myślą że ludzie będą za te same pensję robić na wszystko jest tylko nie dla ludzi oni to myślą że ludzie tylko stoją i nic nie robią jakby nie pracownicy to by tej firmy nie było najwyższy czas doceniać pracownika bo niedługo z tamtąd ludzie zaczną odchodzić bo rynek pracy jest coraz większy i płacowo też więc niech pan Ż... Przejży na oczy bo przecież już niczego mu nie brakuje .

Zostaw opinię o PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o. - Olkusz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAST-MET Automotive Systems Sp z o.o.