I co po tradycji już firmowej Wigilii a tak Prezes co roku zawsze mówił ładnie na tej Wigilii!Ale cóż zanikła ale nie które oddziały same i za swoje pieniądze zrobiły Wigilię i też było fajnie!!!
Uścisk prezesa to za mało,trzeba z czegoś żyć,zrobić opłaty , - a gdzie podwyżki -?? tu jest twoja odpowiedz - SZUKAJ PRACY GDZIEŚ GDZIE CIĘ DOCENIĄ.
DZIĘKI KOLEGO ZA KOMPLEMENT I DOBRE SŁOWO,ALE CI NA STOŁKACH MAJA NAS GŁĘBOKO W DUPIE.DLA NICH NIE LICZY SIĘ CZŁOWIEK A KASA.CIĄGLE IM MAŁO I MAŁO.....
Szacun dla wszystkich ,którzy się przyczynili do tak błyskawicznych akcji przy napadach na koszalińskie sklepy.Oby to docenili Ci na stołkach ,że mają dobrą załogę.
A KTO W SZABLU RZĄDZI ?
Witam zawsze przyjaznie do siebie nastawiona załogę firmy Szabel :) Z tej strony wasz [usunięte przez moderatora]... tak czytam opinie i widze ze dobrze sie stalo ze mnie zwolnili z Szabla. [usunięte przez moderatora] Atmosfera w Szablu jest ponizej krytyki, ciagle nagonki na siebie - pokłócona zaloga latwiej sie rzadzi :) POZDRAWIAM :)
Witam o nadgodzinach mozna zapomniec ,z tego co wiem[usunięte przez moderatora] zakazali pracy w godzinach nadliczbowych,tylko wybrane Lizusy maja druga umowę gdzie moga brać nadgodziny ,a tyczy sie tych co siedzą na obiektach ,jeden moze a drugie pałą aby sie zamknął i nie pytał czemu jeden ma a drugi nie ma drugiej umowy na tym samym miejscu pracy,[usunięte przez moderatora]
anonim - 2013-07-13 13:54:54 kto może mi powiedzieć czym zajmuje się firma szabel? na jakim stanowisku można tam pracować? ile można tam zarobić?z jakiej planety spadłeś{aś} ,że nie wiesz czym się zajmuje szabel?.Możesz pracować na każdym stanowisku - [usunięte przez moderatora]. Zarobić możesz też tak około średniej krajowej w ochronie czyli najniższą .Ale możesz liczyć na zwrot kosztów za dojazdy do pracy{ wybrani}.na wyjazdy na ryby{ też wybrani}na premie potrącane za to czego nie uczynisz czyli za ,słabe systemy alarmowe- niskiej jakości .-a to leży w gestii przekonania klienta jakie ma kupić czujki alarmowe.bo na alarmy zawsze pojedzie patrol i sprawdzi ze wszystko jest ok..Funduszu pracowniczego nie ma -więc nie licz na jakiekolwiek dopłaty do urlopu - bo kasa jest przeznaczona na inne cele ale nie na dopłaty.- czyli fundusz pracowniczy to czysta fikcja.Nadgodziny są- a jakże ale po potraceniu podatku ta niby nadgodzina jest płatna poniżej tego co dostajesz za zwykłą godzinę, ....reasumując - to taki sam zakład pracy jak inne - a Ty możesz się czuć tylko niewolnikiem .UMOWY ŚMIECIOWE TAK JAK POZWALA PRAWO .Zanim pomyślisz zastanów się czy chcesz pracować w tej lub podobnej firmie . Ps ,. poczytaj fora o pracy w firmach ochrony - DAJĄ DUŻO DO MYŚLENIA ,POD ROZWAGĘ DLA NOWYCH PRACUSIÓW.
[usunięte przez moderatora]. Dla wybranych były nagrody ,podwyżki,zwroty kasy za szkolenia ,wyjazdy, dojazdy do pracy samochodami służbowymi,czy też zwrotami za dojazdy samochodami prywatnymi, z większymi premiami,tylko za to ,ze ktoś jest bardziej miły,sympatyczny , i wie z kim porozmawiać-by coś uzyskać dla siebie . Tak też jest i w firmie ,,Szabel"Nikt tego nie zmieni ,a że to jest coraz bardziej widoczne -tak i pracownicy mniej doceniani zaczynają mniej się przykładać do zadań im powierzonych. I wszyscy są zadowoleni. Czy nie można by tego zmienić ? Czekam na propozycje .Podyskutuję ,bo od tego jest to forum .
Szukam pracy ,mam licencję,czytam posty -widzę jest u Was różnie. zwroty za dojazdy do pracy? czy to możliwe w tych czasach? macie dobry zakład pracy.Żeby tylko księgowa się nie doliczyła braków zysków -bo zwroty zlikwidują. Mam I licencji na co mogę u was liczyć?poza zwrotem kasy za dojazd do pracy
uff jakoś przebrnąłem przez te wszystkie posty Kasa marna - nie można za to przeżyć od 10 do 10-ego mimo że płacone na czas Wigilia - zawsze jeżdżą te same osoby [usunięte przez moderatora] Praca i relacje - na szczęście to już końcówka mojej kariery w tej firmie jeżeli można tak to nazwać w końcu na horyzoncie normalna praca i normalne pieniądze i radzę szukać nowej pracy wszystkim młodym bo tutaj można dorobić się jedynie garba [usunięte przez moderatora]
Komu nie pasuje może iść do Biedronki,Netto,Lidla za 1600-może trochę więcej- w Szablu tyle nie dostaniecie,chyba że będziecie mieli nadgodziny
W szablu nigdy nie było i nie bedzie dobrze ....dlaczego?????.....prosta odp. ponieważ tam wyłącznie aprobowane jest kolesiostwo ; [usunięte przez moderatora]
ja pracuję w szablu czwarty rok i nie narzekam,jestem tam gdzie dobrze mi się pracuje poprostu trzeba wiedziec co tak naprawde chce się w życiu robić a nie ładować się do tej pracy tylko dla tego żeby gdzieś być,a póżniej narzekać ZAWSZE MOŻNA IŚĆ NA KASĘ DO BIEDRONKI
Panowie to,że Wam sie dzieje żle na oddziałach to zasługa Waszych ,,cudownych'' DYREKTORÓW!!!Madrzy jesteście anonimowi....
W WIELU FIRMACH KOSZALIŃSKICH ROZDAWANO TALONY NA ŚWIĘTA DLA PRACOWNIKÓW Z WAŻNOŚCIĄ DO 3 MIESIĘCY OD 200 DO 400 ZŁ.TO JEST GEST I POSZANOWANIE ORAZ WIELKA POMOC DLA PRACOWNIKA.
Może i było świetnie ale nie lepiej by było ludzią dać na święta po100zł a nie balety Wigilijne robić.Chociaż wszyscy by byli zadowoleni albo dzieciom pracowników paczki po robić!!!
Owszem wigilia była ok . Sylwester -też by mógł być . Ale nie chcemy żadnych zmian w obsadach grup interwencyjnych. Tak jest nam dobrze - i nie będzie lepiej,jeżeli ktoś tak myśli. Pozdrawiam.
Uczestnik{ czka} - 2012-12-18 16:13:28 A my to byśmy chcieli takich ,,wigilii" jeszcze , i nie koniecznie .Mogą być zabawy sylwestrowe, Że co, no nie...czy wy pracownicy zbyt wiele nie oczekujecie?Kolację wam zrobiliśmy,pochlaliście, były pochwały,pod stołem w torby nabraliście i jeszcze co? Umowy o pracę wam wam się mażą, czy jakieś socjale, chyba was porąbało.Na Sylwestra trzeba sobie zapracować gnoje,a ja muszę niebawem zmienić auto.Co proponujecie dla lepszego wizerunku firmy, może Maybach?
Było świetnie. jedzenie i picie , orkiestra { taśma }było ok. Nic do krytyki . Czekam na więcej - jeżeli tak będzie - pisze się na następne imprezy poznałem mnóstwo osób - których nie znałem. Usłyszałem też o rozwoju firmy. Tak trzymać prezesie . - jestem za
Jak się pracuje w Agencja Ochrony Szabel Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Agencja Ochrony Szabel Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Agencja Ochrony Szabel Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!